Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le a le mea e mafai ona laminated chipboard moega, mea masani

Pin
Send
Share
Send

Chipboard o se laminated chipboard faʻamamaina ma faʻapitoa vaega. O lenei mea e matua malamalama pe a faʻatusatusa i fafie, o lea la o le chipsboard moega e sili atu feaveaʻi nai lo fafie. I se faʻaopopoga, o le mea e sili ona lelei ona uiga: teteʻe susu, malosi, taugofie tau. O nei uiga lelei na avea ai na oloa lauiloa tele i tagata faʻatau.

O le a le mea e fai

Chipboard o se mea e faia i luga o le faʻavae o le natura laʻau. O se chipboard, ae faʻatasi ai ma le sili atu sanding, faʻaoga ma melamine ata. O le eseʻesega autu o le ufiufi faʻaaogaina luga o le laupapa pe a oomiina. Lenei faʻaopoopoga faia mea sili atu anagata ma susu susu. O le tau o mea gaʻo gaʻo e maualalo, ae o le mamanu, faʻafetai i le ufiufi, e mafai ona matua eseese (ma se faʻavae laupapa, lanu eseʻese).

O tagata gaosi oloa latou te vaʻavaʻaia le saogalemu o mea, aumai le pasene o formaldehyde i se mea maualalo. Nisi vasega o chipboard e le maualalo i le natura laupapa i le tulaga o le siosiomaga faauo.

O mea faʻavae e mafai ona faʻapea:

  • mamanu vector;
  • geometric;
  • teuteuga;
  • faʻataʻitaʻi i laʻau masani.

Ae paga lea, o le mea na i ai taua taua. Na te faʻamatuʻuina formaldehydes oona i le ea, e pei o le resin e mitiia i totonu o le teuteuga ufiufi. O se auala i fafo atu o le tulaga o lamination, o se ata tifaga faia i pepa ma teuteu ma le maualuga o le 60-90 g / sq m. O le gaioiga e faia i totonu o le masini lomitusi, lea e matua mafiafia ai le pepa, pei o le palasitika. O se ata tioata aliali mai o loʻo aliali mai i le pito i luga, i le itu i lalo foi, ae o loʻo iai le kelu. O le ufiufi e umi, o le resin salalau luga o le pito i luga o le chipboard i lalo o le mamafa o le 25-28 MPa ma i t, aapa 210 tikeri. I le taimi o lamination, aldehydes mataʻutia e le magalo ese mai le mea.

O le laupapa laupapa e fai ai moega e tele ona lelei:

  • saogalemu - o mea na faia mai le soosoga ma le otaota ose faʻamau e avea o se mea faʻamau e iai formaldehydes, e leaga i tagata. Chipboard ona o le laminated vaega e le emit se leaga mea;
  • maumaututū, malosi o le mea - laminated ata e faia mai pepa ma le manaʻoga fausaga. O le maualuga tulaga o le maʻaʻa, o le manaʻomia le faʻamalieina e maua e ala i le faʻafefeteina ia i le melamine resin. O le lolomiina e fesoʻotaʻi ai laupapa i le ata ma o se mea e maua e i ai lona tulaga masani mafiafia;
  • tetee i masini ma vevela faaleagaina. O valu, chips e seasea tupu i luga o mea, e le fefe i suiga o le vevela ma le paʻi o mea vevela;
  • faigofie tausiga - oloa e le manaʻomia ni tausiga faapitoa oloa. Ua lava e solo ai le moega ma le omomi omomi e faamamā ai le oloa;
  • susu tetee - melamine ata faʻatuatuaina puipuia le faʻavae o le chipboard mai susu, puipuia le mea mai pala ma le faʻavaeina o suia;
  • taugofie tau - o oloa e taugofie faʻatusatusa i faʻataʻitaʻiga faia i laʻau masani.

Faatasi ai ma uiga lelei, e i ai foi le le lelei. Chipboard e le mafai ona maeʻa faʻagasologa, ma le i ai o formaldehydes o se le lelei foi.

Filifiliga o loʻo iai nei

O le moega chipboard e faia i le tele o configurations: liʻo, rhombus, oval, sikuea. O ata o faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o vae e fa, ma ni drawers, siʻiina masini.O se anagata ma faigofie-i-faʻagasologa mea, pe a faʻatusatusa i fafie, faʻatagaina oe e faia soʻo se foliga ma le tele o se moega mai ai. Ina ia galue ma laminated chipboard, leai faapitoa faʻapitoa mea manaʻomia e manaʻomia; oloa mafai ona faia i ou oe lava lima, i ai se ata o le moega fausaga.

Faʻataʻitaʻiga o moega faia i laminated chipboard e faia mo tagata matutua ma tamaiti. O meaafale e matua saogalemu lava, faʻatuatuaina i le faʻagaioiga, e umi se taimi, e leai se manogi leaga. Soʻo se moega faʻataʻitaʻi e mafai ona faia mai lenei mea:

  • nofofua;
  • tasi ma le 'afa moe;
  • faʻaluaina;
  • moega malolo;
  • transformers;
  • moega

Faalua

Faʻapega

Transformer

Moega maualuga

Tasi potu moe

Tasi ma le afa o moe

O moega, faia i laupapa laminated chipboard, i ai se matagofie fafo mamanu. Latou te gaosia ma se lamolemole pupula luga, laʻau foliga, faʻafoliga laupapa ma paolo mai mumu i le uliuli. Ona o le faʻaaogaina o le ata, o le tino o laupapa ma maʻa ua fausia luga o le chipboard.

Maualuga-lelei laminated chipboard laminated mafai ona faigata ona iloa mai le natura laupapa ma le lelei fafo maeʻa (ie, paʻu). Filifiliga faʻalelei filifiliga:

  • potumoe meaafale faia i laminated chipboard ma paʻu o le a fetaui fetaui lelei i ona po nei maualuga-tech poʻo ona po nei sitaili. O le moega papaʻe ma le papatua e fealofani lelei ma le malamalama mamanu o le potu;
  • le lanu enaena o oloa foliga foliga lelei i le potumoe, aumaia malologa, filemu ma le toʻafilemu. O le beige faʻataʻitaʻiga e talafeagai i tafatafa o le kiona-paʻepa pa ma se chipboard ofu ofu;
  • O se mea manaia faʻataʻoto luga potu e lelei mo le mamanuina o se tagata matua ma tamaiti potumoe ma e sili ona talafeagai i tamai fale. O oloa e faia anagata ma multifunctional, faʻafetai i aso nei laminated chipsboard mea.

Filifiliga mo le faʻamaeʻaina o elemeni faʻaopopo

Laminated chipsboard moega ua faʻatulagaina ma eseese faʻaaogaina elemeni elemeni. O se aofaʻiga tele o oloa ua faʻatulagaina ma talafeagai drawers mo ie lino, tele niches tu i le itu po o luma.

O le i ai o atigipusa ma pule i le mamanu o le moega e taua tele mo tamaʻi fale.

Mamanuina ma gaioiga e masani ona maua i faʻataʻitaʻiga ma gaugau masini. Avanoa vateatea avanoa tatalaina ina ua uma ona siʻitia luga le tulaga o le oloa. Oe mafai ona tuʻuina e le gata i le 'ie moe, ae faʻapena foʻi mea eseese, lavalava, seevae. O faʻamatalaga faʻaopoopo i moega e sefe tele ile avanoa ile potu moe. O loʻo iai ni moega, e le manaʻomia ni faʻaopoʻopoʻoga o ofu ma ofu.

Tele taimi, moega faia mai chipboard i ai vae e afaina ai le maualuga o le oloa. O vae e faia i mea eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, uʻamea ma le chrome luga), eseʻese faʻatulagaina, maualuga ma lautele.

Multifunctionality ma faigofie e tuʻuina atu i nofoaga moe i tafatafa o laulau. E masani lava o latou o se faʻaauauina o le ulu ulu ma meaafale faʻavae. Lisi o moega e gaosia i le faiga tutusa e pei o le moega lava ia.

Moe moe meaafale e avanoa ma pe leai ni pulou. E masani ona ufiufi ulu ulu i mea eseese, e aofia ai le paʻu, paʻu, ie. O foliga ulu e fai ese foi. O moega e masani, o tua o latou e feololo lona maualuga ma foliga i foliga o se sikuea pe sikuea. E tele ma sili atu faʻataʻitaʻiga ma uluaʻi curly foliga o le ulutala.

O le tele o taimi, o tagata e ana fale mautotogi, latou te faʻatauina se tamaʻi tapu e fai i le laupapa laupapa. O oloa e gaosia ma masini siʻi ma pusa mo ie lino. Moega compartments mafai ona matala pe tapunia. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e laʻititi lava avanoa i totonu o le potu. O moega e sili ona manaʻomia o nofofua taʻitasi poʻo le tasi ma le afa moega, o le tau maualalo o se tasi lea o lelei o oloa.

Fua

E mafai ona 'eseʻese le moega chipboard i isi tapulaʻa. O se tasi o ia mea o le faʻavasegaina i le tele:

  • nofofua;
  • tasi ma le afa;
  • faʻalua

O fua o le nofoa eseesega eseesega faʻalagolago i le gaosi oloa. O moega masani e faia e Rusia e masani ona faia ma le umi o le 190, 195, 200 cm. O faʻataʻitaʻiga e le o ni tulaga masani e iai le umi e 210, 220, 230 cm.

O le lautele e faʻamoemoe i le tele o nofoaga ua fuafuaina le faʻatusa.

Nofofua moega i ai le lautele o 80, 90, 100, 120 cm, tasi ma le afa moega e faia i le lautele o 140-150 cm. O le lautele o faʻalua faʻalautele oloa o 160, 180, 200 cm. I se faʻaopopoga, moega mo tamaiti laiti ma nofoaga moe mo tamaiti o le tele o tele e gaosia talavou

Oe mafai faʻatau se moega faia i laminated chipboard o soʻo se faʻatulagaina, lanu ma le tele e okaina. I lenei tulaga, o le tele o le moega e faʻatonutonuina e le tagata faʻatau. O le laminated chipboard bed e mafai ona vaʻaia i ata o tagata gaosi oloa gaosia meafale faʻafouina meafale o le a tumau mo le tele o tausaga ma o le a teuteuina soʻo se ata totonu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: UA MAOALUMA LOU ALOFA by: Tuisamau Brothers - Dr. Rome Production (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com