Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fufuluina se le 'elea uʻamea thermos mai lauti penisina ma manogi

Pin
Send
Share
Send

Thermos o se aoga ma aoga mea i totonu o le aiga. O le lauti vevela poʻo le kofe o le a avea ma se faʻaola moni i se tafaoga, i se sopoaga, ma pe a e i fafo mo se taimi umi i le malulu o le tau. E le mafai i taimi uma le faʻamafanafanaina o le aoauli i le galuega, o lona uiga o le thermos e taua tele i ia tulaga. Mo le gaosiaina o flasks, o le tele o tagata gaosi faʻaaogaina uamea stainless, lea e maualuga ai tagata faʻatau uiga: e le malepe, e le faʻaletino, ma e laei-tetee.

E le pei o tioata paʻepaʻe, uʻamea koneteina maua palapala palapala vave - a tiuti fuga fugalaʻau i luga o totonu o le fagu, ma afai e faʻaaogaina se thermos mo le muamua poʻo le lua vasega, vave pe mulimuli ane ai se manogi leaga o meaai foliga mai. Ua avea lea ma mafuaʻaga mo le faʻaleagaina o le tofo o meainu ma ipu. Afai e tupu lenei mea, o le a fesoasoani metotia aoga a tagata e faʻamama le thermos i le fale.

Saogalēmū ma Lapataʻiga

Ina ia aloese mai le le manaʻomia taunuuga pe a fufuluina se thermos, mulimuli i tulafono:

  • Aua le tuʻuina le container i totonu o le masini fufuluaʻu a le o le atoa pe faʻamavae foi.
  • Aua le faʻatofuina atoa i le vai e puipuia ai le sosolo o le suavai i le avanoa i le va o le tino ma le matauila.
  • E le taliaina le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻamama ai le vailaʻau o le chlorine e faʻamama ai le vevela o le sila, e le faʻaleagaina ai le soʻoga o le vaʻa.

Faʻamamaina o se uʻamea e le faʻaaogaina i le uʻamea mai le ipu ti ma manogi

Ua taumafai le au fai fale i aso nei i le tele o auala e faʻamama ai flasks. Faatasi ai ma i latou uma e matua faigofie ma sili ona muamua. Ou te fautua atu ia e faamasani ia te oe lava i le sili ona aoga o latou.

Saito ma penina karite

Tolu sipuni sipuni araisa e lava e faʻafoi ai totonu o le thermos i lona amataga mama. Ina ia faia lenei mea, sasaʻa le sirio i totonu o se fagu vai, faʻaopopo le 100 ml o le vai pupuna, tapuni le tapuni. I le naʻo le afa itula, o le araisa o le a faia mea uma e manaʻomia. I le faaiuga o le gaioiga, lulu le thermos i le tele o taimi, faʻamama ma fufulu.

I le tulaga o karite, e tatau ona e galue laitiiti. Liligi le afa ipu vai i totonu o se fagu vai, faʻaopopo le 2 sipuni sipuni feinu ma 100 ml vai malulu. A maeʻa faʻamau le vaʻa, lulu malosi mo le 10-15 minute. A maeʻa le taimi atofaina, tatala le thermos ma, ia mautinoa e mama, aveʻese mea ma faʻamama le fagu.

Vineka laulau

Liligi vineka i totonu o le fagu vai 25% o le leo, ma faʻatumu le toega 75% i le vai vevela. I totonu o ni nai itula, i lalo o le gaioiga o le vailaʻau, o le maʻa o le a faʻavaivaia ma o le manogi le manogi o le a mou atu. Manatua, o le vineta lava ia e i ai lona manogi sili ona manogi, o lea a maeʻa ona faʻaaoga, fufulu le koneteina i le tele o taimi i le vai mafanafana ma tuʻu ai seʻia faʻatoa mago atoa.

Inu feʻaveaʻi "Coca-Cola"

Faʻavevesi lelei i le Coca-Cola (toetoe lava a faʻapuna), faʻatumu se thermos ma tuʻu faʻamoe i le po. I le taeao, sasaʻa le vai, ma fufulu le fagu i le vai mafanafana tafe. O vailaʻau vailaʻau o loʻo iai i totonu o le vai inu e mautinoa le faʻamamaina lelei o pa mai ituaiga uma o faʻaleagaina.

Lemon acid

Afai o le vaega o le faʻailoga e le taua pe o se manogi leaga faʻaletino mai le fagu, faʻaaoga lemoni poʻo le citric acid. Otioti le moli i totonu o poloka ma tuu i le pito i lalo o le fagu. Aumai le vai i se faʻapuna, faʻatumu le thermos i le augutu ma tuʻu mo le 12 itula. Fufulu le fagu i vai masani o le fasimoli ma fufulu maeʻa - o puipui totonu o le vaʻa o le a foliga mai e fou. O le tutusa aafiaga mafai ona maua e ala i le liligiina o le pupuna vai i le po ma le tasi ma le afa sipuni o le citric acid.

Vitio fesoasoani

Efuefu tao

Liligi lua sachets o le paluga paluga i totonu o se thermos ma faʻatumu i le vai mafanafana. Tuʻu le tali ile 2 itula. Faamafe le suavai ma fufulu le koneteina.

Pauta kuka

Faʻamama le 1 sipuni i le 200 ml o vai inu suavai i totonu o le vai, faʻaopopo le tali i se thermos ma tuʻu le po. O le aso e sosoʻo ai, faʻasu ma fufulu le koneteina.

Faʻamamaina

Faʻatau soʻo se chlorine-leai se paʻu paʻu, paʻu, poʻo le gel mai le faleoloa mea faigaluega. Faʻatumu le fagu 1/3 ma le sooupu, ona liligi lea o le vai pupuna i luga. A maeʻa faʻamau le koneteina, lulu faʻalelei. Uma le filogia o le a mou atu aunoa ma se faʻailoga.

Faʻamolemole manatua o le vailaʻau oona e oona, o lea fufulu muamua le fagu i le vailaʻau ona fufulu lea i le tele o taimi i le vai mafanafana.

Amonia

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei mea faigaluega ma se manogi sili ona manogi, o fafine tausi fale aveese mea leaga na le mafai ona togafitia i isi auala.

Ave se pulou palasitino le manaʻomia (lea o le a ofi fua i le pito i lalo o le fagu), faia ni pu laiti i puipui ma toso filo ia latou ma le umi e sili atu sili atu le maualuga o le thermos.
Faʻatumu le pulou i le amonia ma tuʻu ifo i totonu o le tamaʻaoti, puipuia pito o le filo i le masking tape i le pito i fafo puipui. Tapuni lemu le thermos ma tuʻu le po. I le taeao, aveese le atigipusa ipu i le ava malosi i le tosoina o manoa, fufulu muamua i le vailaau, ona fufulu lea i le vai.

Tomai faapitoa vailaʻau

Afai e le o oe o se fiafia i le faʻaaogaina o metotia masani, saili le fesoasoani mai sili ona aoga fofo. E faigofie ona faʻaoga i se mea e faʻasusu ai, e faigofie lava ona fufuluina i latou i vai mafanafana masani, ma le mea e sili ona taua, latou te toe faʻaleleia atoa le mama ma susulu mai luga. Vaʻai mo oloa e pei o EcoVita, CLINOX, DenkMit, Passion, San Clean cream kalima, ma isi.

Vitio aʻoaʻoga

Faʻafefea ona faʻamama palasitika ma tioata thermos

Glass flasks, pe a faʻatusatusa i le sila, o loʻo tumau pea le latou mama i le amataga, ae e oʻo mai lava le taimi e aliali mai ai le faʻailoga ia latou. E leai se aoga o le faʻaogaina o auala sauā. O le manaʻoga aafiaga mafai ona ausia i le filifilia o le sili agamalu o le muamua lisiina metotia mo le faʻamamaina uʻamea stainless flasks.

Ae mo palasitika koneteina, mea uma e sili atu ona faigata iinei. Latou te le mulumulu ese, sili atu ona faigofie ona mitiia mea leaga, faʻaputu vave manogi eseese, ma e le mautu foi i aʻafiaga o faʻasauā faʻasalalau. O le auala sili e faʻalauteleina ai le ola o se thermos ma se tamaʻi palasitika o le a masani (ina ia le faia ai se mautu faʻamau) fufuluina ma oloa ma le le faʻaituʻau tofo ma manogi, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • "Rice + vai".
  • "Penina karite + masima + vai".
  • Fagu tao + vai.

Tulafono mo le tausiga o se thermos ma se uʻamea stainless fagu

Ina ia mafai e le thermos ona tautua mo le tele o tausaga, mulimuli i manaʻoga mo le tausiaina.

  • Ae le i faʻaaogaina muamua, fufulu le fagu i se vai masani fufuluina ipu ma vai.
  • Ae le i faʻatumuina i le vevela vai, fufulu totonu o le vaʻa i le vai mafanafana. E le tatau ona iai ni suiga faʻafuaseʻi o le vevela ina ia le aliali mai i luga le microcracks.
  • Aua le tuʻuina le fagu i totonu o le ogaumu poʻo le pusaʻaisa e faʻamafanafana ai pe faʻalili ae leʻi faʻatumuina.
  • Siaki pe o le a le fusi o le tapuni ua tapunia.
  • Aua le faʻatumuina le vevela. Tuʻu pea sina avanoa mo le koroka.

Fautuaga Aoga

Oe mafai faʻalauteleina le ola o se thermos i le mulimuli i faigofie tulafono tausiga.

  1. Faʻamama maeʻae totonu totonu i se pulumu ma fualaʻau masani fufulua pe a uma ona faʻaaoga. I lenei auala, aveʻese ai otaota meaʻai ma mea nuti o le lauti e puipuia ai le sosolo o le manogi ma le faʻamaʻa.
  2. Aua le faʻaaogaina mea fufulu mama: oneone, fuamoa, pulumu uaea malo, ina ia le afaina ai puipui o le thermos.
  3. O isi taimi e liliu atu e fufulu le pito i totonu i se tulaga atoatoa, ae o le manogi le manogi o le a tumau. Faifofoa le auala feoaʻi. Atonu o le faʻafitauli o ia. Faʻapuna le koroka i le vai masima mo ni nai minute e aveʻese ai manogi mai le koroka.

Faʻavae luga o mea o loʻo i luga, oe o le a mafai ona filifilia se tasi pe sili atu metotia mo le faʻamamaina o le thermo container mo le teuina o malulu poʻo vai vevela ma meaʻai.

Afai e tele au thermoses, fuafua poʻo a mea e fai ai flasks. Faʻalogo totoʻa i le tulaga gafatia ma lapoa o tapuni. Vaʻai poʻo fea o mea e sili ona talafeagai mo nisi vai inu ma meaʻai. Filifili muamua i le sili taliaina auala faʻamamaina. O lenei mea o le a fesoasoani e le gata e faʻalauteleina ai le ola o ipu, ae faʻapena foi ona faʻasao le tofo ma le maloloina o ipu ma vai inu tuʻuina i totonu ia latou!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Best caption for profile picture. best caption on profile picture (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com