Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Ho Chi Minh City - faitotoʻa o le ea i Vietnam

Pin
Send
Share
Send

O le taulaga tele Vietnamese o loʻo tu i le itu i saute o le atunuʻu, toeititi 2 afe km mai le laumua o Hanoi ma nofoia se nofoaga e mafai ona ofi ai laumua lua Rusia - sili atu nai lo 2000 sikuea mita. km O le ogatotonu o le taulaga o Ho Chi Minh City (Vietnam) o se tasi o sili ona tele tagata nonofo taulaga i le lalolagi: toeititi 10 afe tagata i le 1 sq. km

Lua vaetolu o turisi e asiasi i le atunuʻu ulufale i Vietnam e ala i lenei taulaga. O se vaaiga ofoofogia vaʻaia e tatalaina i tagata femalagaaʻi i le tau manino ua maeʻa mai le vaalele.

O sina vaega o nofoaga ma talafaasolopito. Faʻatulagaina faʻafoega ma faʻamaumauga faʻafomaʻi

O le taulaga o Ho Chi Minh e tu i le 20 mita mai le sami, ma e ese mai le Vaitafe o Saigon i sisifo, o le talafatai i sasaʻe e tipi e le vaitafe o Nyabe.

E i ai le faavavau taumafanafana, o le vevela o le 26-28⁰C, ma e na o le lua vaitau: mai ia Tesema ia Aperila i Ho Chi Minh e matutu, ma mai ia Me ia Novema timu. Ae o latou e tele taimi puʻupuʻu ma manaia tafaoga i le taulaga ma nofoaga lata ane e le o se faʻalavelave.

I se faʻaopopoga, mai ia Me ia Setema, o kamupani vaʻalele e matua faʻaititia ai tau o vaʻalele, ma o tau o le tele o turisi malaga mo afifi tafafao i Ho Chi Minh faletalimalo e sili ona matagofie foi. Totogi e mafai ona oʻo i le 50%.

Manatu Moni

Na e iloa o le tele Vietnamese taulaga sa avea muamua ma autu faitotoʻa o le sami i Kemupotia? I le seneturi lona 17, na faʻatoilaloina e Vietnamese nei nofoaga, ma o le uafu o Prei Nokor na toe faʻaigoa ia Ziadin, ona avea ai lea ma Saigon (pei o le vaitafe o loʻo tu ai luga).

I le faaiuga o le seneturi lona 19, Saigon o le laumua o Farani Indochina, i le afa lona lua o le 20, mo le tonu luasefulu tausaga - o le autu aai o Saute Vietnam, ma i le 1976, ina ua mavae le toefaatasia o North ma Saute, na toe faaigoaina i le faamamaluina o le muamua peresitene o le toe faatasia atunuu, Ho Chi Minh.

Ma e ui lava o le faaiu o le taulaga e toeititi afa seneturi le matua, i aso uma olaga, i le gagana tautala, e masani lava ona taʻua e tagata o latou nuu Saigon ma lagona pei o le laumua tagata. Ma e le gata i le augatupulaga matutua, ae faʻapena foi i le autalavou. E i ai le mafuaʻaga lelei mo lenei: e tele mea taua faʻasolopito ma aganuu faʻatosina iinei. O le taulaga e le gata o le faitotoʻa o le ea a le atunuʻu, ae o le faleoloa e pito sili ona tele pisinisi ma pisinisi.

E ui lava o Ho Ho Min Minh e leʻo le laumua o Vietnam, ae o lona taua e iai le nofoaga e tasi e pei o Hanoi.

O ai e nofo i le taulaga o Ho Chi Minh ma o le a le tapuaiga e faia e tagata o le taulaga?

Sili atu i le 90% o le faitau aofai o tagata o Vieta, tusa o le 6% o Saina (Hoa), o isi o Khmers, Tams ma e oʻo i le limasefulu atunuʻu eseese.

80% o le taulaga o tagata lotu Puta, tusa ma le 10% o tagata Katoliko, e iai Porotesano, Hinitu, tagata mulimuli i le lotu Isalama ma le Bahaism. O isi o tagata o loʻo nonofo (tusa ma le 7%) e faʻapea o latou e le talitonu i le Atua.

Vaega o le 'aʻai e sili atu le nofo ai

O vaega autu o pulega o le taulaga o Ho Chi Minh o: quận - o le igoa Vietnamese lea mo le taulaga ma le huyện - o se itumalo maotua. E i ai 260 poloka i 19 taulaga taulaga, ma 5 itumalo maotua aofia ai 63 'aʻai.

Tuaoi o le taulaga o Ho Chi Minh

Ata "Faʻamaumauga" - 46,000 tagata. i le sq. E toʻatele tagata e nonofo ile itumalo # 11. Faletalimalo maualuga-ofisa, ofisa (Flemington Tower) ma fale nofomau na ola iinei i tausaga talu ai e latalata i fale tuai ma malumalu. O le paka faʻafiafia taʻutaʻua Dam Sen o loʻo i totonu foi o lenei pitonuʻu lautele tagata.

O le tele o taimi, o ia lea e mafai ona vaʻaia i ata o tagata femalagaaʻi na asia le taulaga o Ho Chi Minh City i Vietnam.

Ae o le sili ona toʻaitiiti o le sili ona tele taulaga taulaga numera 9: iinei i sikuea sikuea kilomita ola na sili atu nai lo le lua afe tagata. O lenei o se fou atoa alamanuia ma pisinisi eria ma maualuga-tulaʻi nofoaga laʻitiiti fausiaina.

O fale sili ona taʻutaʻua ma ofoofogia ma faʻataʻitaʻiga o le atinaʻe o pulega faakolone a Farani o loʻo i le eria # 1.

O le itu tutotonu lea o pulega i Saigon, o iinei e maua ai le City Hall ma le City Hall, le Reunification Palace, le Opera House, le Botanical Garden ma le Zoo, ma le laufanua lauiloa o Ho Chi Minh City - Notre Dame Cathedral.

E tusa ma le 2000 faletalimalo, faletalimalo ma fale mautotogi i le taulaga o Ho Chi Minh. E tusa ma le afa oi latou o loʻo i le tulaga o le tasi fetu. E naʻo nai luasefulu vasega faʻavaomalo vasega faletalimalo ma 5 *****. Tau mo latou i le maualuga vaitau amata i le $ 200, ae mai ia Me ia Setema, fale mafai ona mautotogi mo le afa o le tau. E i ai faletalimalo tele o vasega faavaomalo i itu eseese o le taulaga, ae o le tele o latou i ai i le vaega Nu 1-2, 3, 7 ma Dong Khoi.

O fea le nofoaga sili e nofo ai i le taulaga o Ho Chi Minh, o fea le faletalimalo e te fiafia iai? E faʻamoemoe ile umi ma le mafuaʻaga o lou nofo ma mea tau tupe. Mo tagata tafafao maimoa maimoa taamilo i faletalimalo o le Talafatai i Saute o Vietnam, o Ho Chi Minh City e na o se taimi e taunuu ai ma malaga ese ai, ma o le autu autu o le tafaoga i le sami. Ae o le toʻatele o i latou i a latou taimi faʻatulagaina e fuafuaina foi se tali atu i le tasi pe lua aso e faʻamasani ai i le taulaga: a le o le amataga o le faigamalaga, pe ao le i lele i le fale.

Ole toʻatele o tagata malaga tutoʻatasi, o i latou na felelei i le taulaga o Ho Chi Minh faʻapitoa ma le faʻamoemoe e nonofo umi ai, nonofo i se nofoaga faʻapitoa mo tagata mai fafo - le Bekpekersky quarter (auala Pham Ngu Lao), lea latou te mautotogi ai i mea e faʻaalu ai tupe.

O le atoa atinaʻe o le kuata ua fuafuaina mo latou manaʻoga: faleoloa o souvenir, lavalava ma seevae, faleʻaiga - faleʻaiga ma faleʻaiga ma meaʻai a Vietnamese, potu o le manicure ma spa.

I le afiafi, o le kuata atoa liliu i se pisapisaʻi faʻatasiga. E mafai ona e mautotogi fale i lenei nofoaga mai le $ 5-10 i se faletalimalo laitiiti ma oʻo atu i le $ 40-60 i le 1 * - 3 *** faletalimalo, faʻamoemoe i le vaitau.

O le a le mea e faʻasoa ai le paketi i Minihotel Alley? O le potu malolo malo e mama ma sili atu le mafanafana. Pusa e tatau ona fai: vai vevela, ea malulu poʻo se ili, TV ma tamaʻi pusaaisa. Ae o le alu aʻe i luga o le potu, i luga o apefai malifa, o tagata valaʻaulia i nisi taimi e le mafai ona taʻape faʻatasi, e ui lava o potu lava latou e le o vaapiapi.

Fautuaga aoga: afai o loʻo e sailia se tamaʻi faletalimalo i le Bekpekersky kuata, ave le fiafia i fale e le o luga o le auala tele, ae o autafa o auala: o le a faʻaititia le le pisa o auala.

E mafai ona e faʻatusatusaina le tau o fale i Ho Chi Minh City i luga o sili ona lauiloa faitotoʻa femalagaaʻi ma filifilia le faletalimalo sili ona talafeagai i le tau ma le nofoaga, lea e sili ona lelei e nofo ai, iinei: Potu Guru.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Felauaiga: faʻafefea ona feoaʻi i le taulaga ma le va o taulaga

Mai le malaevaalele faavaomalo tele i Vietnamese Tan Son Nhat (Tan Son Nhat) e oʻo atu i le ogatotonu o Ho Chi Minh City (6 km) e mafai ona oʻo i ai mai le 6 i le taeao e oʻo i le 6 i le pasi numera 152 mo lalo ifo o le $ 1, ae e tatau ona e totogia uma ato.

O le a ave oe e le pasi i le nofoaga pasi latalata i le maketi a Ben Thanh. O le pasese laʻupasese i le Pham Ngu Lao Street poʻo lau faletalimalo i lea vaipanoa e $ 7-10.

Taavale, taxi i le taulaga

Manatu Moni. O Vietnam e leai sana lava gaosiga o pasese taʻavale, ma o le lafoga i luga o le faʻaulufale mai o taʻavale e masani ona sili atu le maualuga nai lo le latou tau. Mo lenei mafuaʻaga, o le toʻatele o Vietnamese e leai ni felauaiga i a latou lava meatotino, naʻo tagata mauʻoa tagatanuu lava latou taʻavale.

Ae o le tautua taxi i Ho Chi Minh City ua matua atiaʻe, e masani ona faʻaaogaina e turisi, tagata femalagaaʻi ma tagata mai fafo e nonofo i Vietnam mo se taimi umi.

Nei o le faamaopoopoina o le autu taulaga taulaga:

  • 08-84 24 242 Saigon Taxi
  • 08-82 26 666 taxi Mei Ling (Mai Linh Taxi Company)
  • 08-81 11 111 taxi Vina Taxi

Fautuaga fesoasoani. O se faʻailoga lelei mo le soifua maloloina ma le agavaʻa o le aofaʻi e taʻu e le avetaʻavale laʻupasese (neʻi teʻi ua e manatu e faʻaaoga se taxi i isi au faʻataʻamilosaga i le taulaga) o le laulau i luga o lenei upega tafaʻilagi www.numbeo.com. Lenei, i tupe Vietnamese, lea e mafai ona faʻaliliuina i taimi uma i le fesuiaiga o tupe, o le tau o le malaga e faʻaalia faʻalagolago i le maila.

Ho Chi Minh City Bus Depot

O feʻaveaʻiga e faia e le tele o kamupani i le lotoifale, o le sili ona taʻutaʻua o Sinn Cafe.
E lua ituaiga o pasi pasi i le taulaga: "OpenBus" nofoaga tafafao maimoa ma tulaga masani pasi pasi.

E i ai le tele intercity pasi pasi i le taulaga, lua o latou o loʻo i le Bintang eria, o le muamua tautua i matu, o le lona lua - o le itu i saute:

  • Ben Xe Mien Dong (Miedong) o le taulaga autu pasi, ma o le autu turisi auala i le taulaga ma ona siosiomaga amata foi ma faaiuina iinei.
  • Ben Xe Mien Tay (Mentai)

E o ese pasi mai le Ben Xe An Suong Bus Station (Ansiong) i le Hokmon Rural County.

E sili le ave o pepa faʻatau i le ofisa o pasi i le ofisa pasi, ae leʻo le sau mai le pasi, e leai se resitalaina o telefoni.

O tiketi mo pasi OpenBus o loʻo faʻatau atu i nisi o kamupani femalagaaʻi i le lotoifale, i le taliaina i faletalimalo ma le ofisa o pasi i le nofoaga autu o pasi. O pasi po tafafao maimoa uma (slipbus) e faʻalua-taʻavale, ma nofoa e faʻatulagaina i laina e tolu. E tuʻuina i pasese taʻitasi se palanikeke mama ma se aluga o le ulu.

Ole ala lea a se tasi o latou e tilotilo ile ata, alu ese mai Ho Chi Minh City ile vaʻalele ole po.

O le auala o auala a le taulaga mo tagata e leʻo aʻoaʻoina e le mautonu, ae o le feoaʻi solo i pasi i le taulaga o Ho Chi Minh e le tatau ona tuulafoaʻia: e taugofie tele pe a faʻatusatusa i nisi metotia, ma e le gata i lea, e sili atu le sefe. E aoga le faʻatauina o se polokalame ma faʻaaogaina e fealualuaʻi ai i auala tetele o taulaga.

Toleni

O le auala nofoaafi i le Itumalo 3 (Nguyen Ton Street, 1) o loʻo tauaveina pea le igoa tuai (Ga Sai Gon) - Saigon City Railway Station.

Mai Ho Chi Minh City, sei vagana ai Nha Trang, nofoaafi tamoe i Da Nang, Hue, Hanoi. O le mea masani, o le auala lava lea e tasi, e fa nofoaafi e o ese mai saute i matu i taimi eseese: afiafi SE2 i le 19:00, po o le SE4 i le 23:00, ma le lua i le taeao, SE8 ma le SE6 i le 6:25 ma 9:00.

Moto uila (uila afi, uila afi, mopeds)

I se faʻatusatusaga ma Amsterdam, lea e taʻua o le uila vilivae o le lalolagi, Ho Chi Minh City mafai tonu ona avea ma sili scooter laumua. I luga o nei auala, o se tamaloa tiʻetiʻe i se "solofanua uʻamea" o le autu tagata.

O le vaega autu o tagata Vietnamese e feoaʻi i taʻavale afi uili e lua o vaega eseese, e toʻa 3-4 tagata faʻatasi ma le avetaavale i luga o le uila afi e tasi.

Afai e te faʻatuatuaina ou tomai faʻataʻavale ma agavaʻa, lagona le le lava o le adrenaline ma e te le fiafia e tiʻeti i le pasi, e mafai ona e totogiina se uila afi mo le $ 5-15. O le tau lisi faʻalagolago i le gafatia o le uʻamea "solofanua".

O ia ata faʻapena e tutusa lelei ma le fiafia i ata o le auala na puʻeina i le taulaga o Ho Chi Minh i luga o auala o le taulaga e tagata puʻeata eseese.

Auai i le taamilomilo tala i aso uma tafe o ia lava tulaga lamatia avetaavale, ae ia matua faʻaeteete - i le taimi muamua, e oʻo lava i le mafaufau loloto i lenei vevesi, taʻua iinei o feoaʻiga, e taufaafefe mo i latou e le masani i le vaʻai. Ma e tatau ona e maulu ulu i totonu ma fealuaʻi i le fiaafe o ia lava motorbikers ma tagata savali.

Afai e te le o sauni mo lenei, ae e te manaʻo e tietie i se uila afi, na o le faʻaaogaina o se uila afi uila. Latou te i ai i soʻo se mea, i le tulimanu o soʻo se auala, aliʻi i uila afi, o isi taimi e momoe pe taʻoto, ae masani ona nonofo i luga o a latou uila ma faʻatali mo le latou pasese. O le malaga lata mai o le a tau ai le $ 1-2 (tusa ma le 20-40 afe dongs), ma mea uma e faʻamoemoe i le mamao ma le tagata faʻatau gafatia e faʻatau.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻatauga i le taulaga o Ho Chi Minh

"Mua" ma le "zam za" - o nei upu, malie mo le matou taliga, e tatau ona silafia e turisi uma na omai i Vietnam. Le muamua faʻailoa se faʻatau, o le lona lua faʻailoa se paʻu.

I le auala, e uiga i tau faʻaititia, pe sili atu i faʻatauga taugofie i Ho Chi Minh City. Afai e te sefe uma lisiti poʻo pili o loʻo faʻapea o le aofaʻi o lau faʻatau e le itiiti ifo ma le 2 miliona dongs, ma tuʻuina atu i le malae vaʻalele, lea i totonu o le masina talu ona maeʻa o loʻo iai le avanoa e toe faʻafoʻi ai le VAT (toʻesea le 15% o lona aofaʻi). E masani lava, seʻi vagana o oloa na e faʻatau mai e "le nofosala" ma e le maua e le ofisa o le tiute i lisi na toʻesea mai le tufatufaina pe faʻasaina atoa.

O a turisi e aumai mai Vietnam

  • Kofe ma lauti ti
  • Ofe ma mahogany oloa
  • Pulu e fai ma faʻamanatuga: o le non - women round conical hat and a men "colonial" helmet
  • Ata vali lalaga siliva na faia e le tagata na lalagaina
  • T-mitiafu ma pagodas ma tarako
  • Paipa ulaula Ivory
  • O oloa mai penina vaitafe ma sami ma siliva

I faleoloa faʻatau tetele i le taulaga o Ho Chi Minh, e faigofie ma sili atu le aoga nai lo le fale poʻo isi atunuʻu e faʻatau ai oloa mai le Adidas ma Nike, Kipling ato ma Louis Vuitton, seevae mai ituaiga lauiloa o Ekko, Jeox ma Clarks.

Toatele e fiafia i le mea i Ho Chi Minh City e faʻatau ai vali Vietnamese teuteu lelei o se meaalofa. E le tele ni teuteuga teuteuina o latou lava ituaiga, Vietnamese gaosi gaosia na o mea masani teuteuina faʻaaogaina ia mea e pei o penina paula, araisa laulaʻau, kururma, popo suauʻu, ginseng, lingzhi pulouaitu, ma sisi.

Tulaga taʻimua:

  • Thorakao
  • Lana safra
  • Lolane
  • O'Nalyss

O mea teuteu Vietnamese moni masani e mautinoa e faʻatau i faleoloa o le fale gaosi oloa.

Snail masks, fasimoli shampoo saponin laʻau, lauiloa aso foliga kulimi, paʻu tiger paʻepaʻe ma sili atu e mafai ona faʻatau i faleoloa i faleoloa faʻatau tetele ma faleoloa faʻapitoa. O se tasi o ia mea: "Cosmetics mai Andriana" (st. Hai Ba Trung, 24).

Nofoaga faʻatau taʻutaʻua ile Ho Chi Minh City

E tusa ma le lua selau maketi tetele ma feololo, le anoanoaʻi o maketi i fafo ma po, o fale faʻatau sili ona po nei, faleoloa o faleoloa ma supamaketi o tagata fai pisinisi mai fafo mai Thailand, Korea i Saute, Meleisia e oʻo lava i Siamani - o le vaega lea o gaioiga mo tagata faʻatau oloa i Ho Chi Minh City.

Tele ma lauiloa faleoloa faʻatauina o loʻo tu i le faʻailoga 1,5,7, ae o loʻo iai foʻi le tele o latou i le aʻai atoa.

Maketi a Ben Thanh

O le 'aʻai e tele ona fausaga ma faʻailoga iloga o taimi faʻakolone. Ae leai se tasi o latou na avea ma faʻailoga o le 'aʻai. Ae o le fale, lea e fai si le faʻatauvaʻa i lona fausaga fausaga, ae aoga i lona aano, na faʻatautaia ma le manuia lenei matafaioi mo le sili atu i le selau tausaga.

O lona ata e masani ona maua i luga o oloa eseese o souvenir: filifili autu, maneta ma faigofie i luga o ata eseese o le taulaga o Ho Chi Minh.

O le fale ma se olo ma se uati tele na fausia e Farani mo le toeititi tolu tausaga, mai le 1912 i le 1914, e ui lava o le maketi i lenei nofoaga i le ogatotonu o Saigon ua pisapisao mo se taimi umi.

E mafai ona e oʻo atu ia Ben Thanh mai le Tran Nguyen Hanh Square, o le faitotoʻa autu e tu tonu i lalo o le uati, ma e toʻa 4 faitotoʻa e ulufale ai, e tusa ai ma numera o togi autu, o le mea lea e taʻu o le faitotoʻa

Poʻo le a lava le itu e te ulufale ai i le maketi, o le a e vave ona pauu atu i le filigilima lima o tagata faʻatau atu o soʻo se ituaiga mea faʻamanatu. I tala atu o le faataamilosaga - faleoloa ma lavalava ma faleoloa mo seevae, ipu ma ituaiga uma o mea.

Ma i le ogatotonu lava, i lalo o le tele 28 mita mita, o loʻo i ai fualaʻau, fualaʻau, mea manogi ma fualaʻau mamago, o loʻo iai foʻi le sami o Vietnamese faleʻaiga tautua.

O a tatou turisi e tele o latou manatu ma iloiloga e uiga i le maketi autu i Ho Chi Minh City. Mo nisi, e maofa i lona tele ma le tele o vaega, ae mo isi e foliga mai o se lapoʻa tele Asia faʻatau faʻatau ma se ituaiga masani o oloa, o se matua matitiva assortment ma atinaʻe le talafeagai mo faʻatauga.

O nisi e manatu o tau i lenei maketi e matua maualuga tele ma fautuaina oe e te alu iina i na o se malaga, ae o isi, i se isi itu, fautuaina Ben Thanh o se taugofie maketi, lea e mafai ai foi ona fefaʻatauaʻi ma faʻatau meaalofa, faʻatau mea faʻamanatu ma tofoina mea Vietnamese.

Ae leai ni le anoanoaʻi o afe o iloiloga e uiga i le maketi a Ben Thanh. Ole nofoaga lea e pito sili ona asiasi iai tagata tafafao mai fafo. Ma e mafai ona na o lou asia o lou manatu i le asiasi i ai. Tusa lava pe e te fefe i le motu o tagata, e aoga le tuʻu eseʻese 1-2 itula e ulufale ai mai saute e ala atu i le faitotoʻa autu, ui atu i le maketi ma ulufale atu i le taulaga e ala i le North Gate. Ma i luga o le auala e puʻeina manaia ata i le piggy bank o le ata archive o lana malaga i Vietnam ma Ho Chi Minh City.

Le tuatusi: Fetufaʻigaʻiga o Le Loi, Ham Nghi, Tran Hung Dao Avenues ma Le Lai Street

Binh Tay Maketi

O se tasi o maketi autu, tu i le lauiloa Saina itumalo o Tolon. E toʻaititi turisi iinei, mafuli lava i tagata o le atunuʻu e asiasi i lenei maketi.

O le lautele maketi i totonu e tatala mai le 6 i le 7 pm, ma mai le 5 i le 9 i le taeao o loʻo i ai le taeao tatala maketi, lea o le sili ona lelei oloa: fualaʻau, fualaʻau, iʻa ma aano o manu, mea uma e sili atu le taugofie nai lo turisi Ben Thanh.

O le maketi ufiufi e sikuea i le fuafuaga, ma se fale taualuga, faleoloa faʻatau i luga o fola e lua, ma se manaia tuai vaipuna i le ogatotonu o le lotoa. O le tuʻufaʻatasiga e tai tutusa lava ma le muamua, ae o oloa uma iinei e mai i le atunuʻu na gaosia.

O mea uma e ola ma gaosia i Vietnam e mafai ona maua i luga o Binh Tai: oloa gaosia, lavalava, seevae, taumafa, mauga o mea manogi ma nati. Pei o se isi mea, i totonu o faleʻaiga kafe e mafai ona e taumafaina ipu uma o le Vietnamese atunuʻu taumafataga, ma e matua suamalie ma amanaʻia e gourmets i le atoa lalolagi.

Le tuatusi: 57 Thap Muoi, | Uarota 2, Ho Chi Minh City 7000

O lenei maketi o loʻo tu i le Itumalo 6 ma e 15 minute ile taxi mai le Central District 1.

Taulaga se moe malie i le taeao ma taumafai e sau iinei i le vave e mafai ai, sili atu i le tafa o ata. Ona e maua ai lea o le pisapisao o matala o fefaatauaiga i le taeao i fualaʻau sili ona fou, fualaʻau, taumafa ma oso i totonu o elemene o se moni Vietnamese maketi. Oe le a faʻanoanoa ai, ma oe o le a faʻapena foi sefe tele.

Nofoaga Saigon (Saigon Shopping Center)

I totonu o le taulaga o Ho Chi Minh, o loʻo iai fale faʻatau e sili atu ona lapoʻa, ae o le tasi e matua alofagia e tagata uma ma turisi. O loʻo tu i le itumalo 1. O ona sikuea o loʻo tu i luga o fola muamua e tolu o le fale tele e 25 fogafalelima sa sili ona maualuga i le atunuʻu.

I luga o le foloa o loʻo i ai ni faleʻaiga ma faleʻaiga. Faʻamanatu lauiloa: lavalava, seevae seevae ma faʻaaoga o fale gaosi oloa eseese ua maeʻa faʻatutuina a latou nofoaga i Vietnam, na maua le latou nofoaga i le tulaga lua, ma oloa a le aiga ma totonu mea - i le lona tolu.

O le faleoloa o Catherine Denoual Maiso e taʻutaʻua foi. Faʻatau i taimi uma ipu iinei naʻo poselane moni: mo aso uma, ma ata ata, ma le masters 'seti. Moega ie - naʻo mea masani.

O le siʻosiʻomaga o lenei nofoaga faʻatau faleʻoloa e iloga e se manogi lelei ma faʻamaninoina o le tino o le manogi i totonu o le teritori, o le manogi e le faʻalavelaveina, ae mafai ona iloa. Atonu o se tasi nei o auala tau maketi e faʻatele ai le faʻatau. E ui i lea, na aoga, ma e masani ona i ai le tele o tagata asiasi i le ogatotonu.

Le tuatusi: 65 Le Loi Street, Ben Nghe Ward, Ho Chi Minh City, 7000.

Tatalaina itula: Aso Gafua - Aso Tofi mai le 9:30 am i le 9:30 pm, ma le afa itula umi mai le Aso Faraile i le Aso Sa.

Aso Malolo i le taulaga o Ho Chi Minh, o matafaga lata ane

O se vaega o le talafatai o le taulaga o loʻo tu i le talafatai o le Saute Saina Sami. Ae o se atoa-tafaoga tafaoga matafaga i Ho Chi Minh City lava ia o le a le galue.

I le afiafi, matamata i le goto o le la i luga o le sami ma 'ai i se tasi o faleʻaiga iʻa. O le aau i le taulaga e le aoga tele: o le tele o vaitafe o vaitafe ma vaitafe, e pei o le vaitafe tele tele Saigon, tafe atu i le sami, ave tone o silt i totonu. Ma e oʻo lava i le lanu o le sami vai lava ia e le faʻatupuina le manaʻo e amata vai auala.

O le latalata atu i Ho Chi Minh o Vung Tau, o le auala i le matafaga i le taavale e tusa ma le 2 itula. E mafai ona e taunuʻu saʻo mai Tan Son Nhat Malae vaʻalele i le pasi ($ 6) poʻo pasi laʻititi malulu (alu ese mai le nofoaga pasi pasi Mien Dong i le taulaga) mo le $ 2-4.

O le vai e sili atu le mama iinei, ae i le vaitau maualuga o loʻo i ai le tele o tagata, pei o taimi Soviet i luga o le Black Sea talafatai, aofia ai ma le lotoifale tagata e omai e aau i le sami i faaiuga o vaiaso.

Ae o malo o Ho Chi Minh City e iai isi nofoaga i le talafatai i saute e filifili mai ai, e ui e le latalata mai. Afai o loʻo e malaga ma lou aiga, e i ai sau auala tuʻusaʻo i matafaga o Phan Thiet, fetuunai mo talavou femalagaaʻi, ma tagata faʻaseʻe - i Mui Ne.

O le auala (220 km) e 4.5 itula. E mafai ona e taunuʻu ile pasi po ile $ 10-12, ma ole 7-seater transfer e tau ile $ 100-125 mo le kamupani. E masani lava, o turisi o loʻo suʻea ni a latou tagata malaga i luga o Bla Bla poʻo ni fonotaga.

Ma na matou faamutaina la matou masani ma le taulaga o Ho Chi Minh City, Vietnam, o se nofoaga e 70% o turisi ma tagata faimalaga oe asiasi i le atunuu o le faavavau taumafanafana e asiasi mai. Ma o se mea na tupu faʻafuaseʻi: i tausaga ua tuanaʻi, o turisi mai fafo i Vietnam na mauaina le tusa ma le 8 miliona i le tausaga, ma e faʻatusa lea i le faitau aofaʻi o le taulaga tele o Vietnamese. Ioe, o fuainumera faʻamaumauga fai mai e tusa lava pe sili atu nisi ola i le atiaʻe Ho Chi Minh City - tusa o le 8.2 miliona tagata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pho - The best pho in west LA LA 맛집 월남 쌀국수 포 국수 (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com