Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Kamala matafaga i Phuket - o le fuaina aso malolo i Taialani

Pin
Send
Share
Send

A oʻo mai i matafaga i Thailand e sili ona fetuʻunaʻi mo tafaoga maimoa, e mautinoa e faia e Kamala Beach lenei lisi. O loʻo iai se sami toʻafilemu, manaia, malu le oneone, o mea e manaʻomia mo se nofo lelei ua faʻaalia. O le a se mea ofoofogia e uiga i le matafaga, ma aisea turisi mai Europa fiafia e malolo iinei?

Ata: Kamala Beach, Phuket

Faʻamatalaga lautele e uiga i Kamala Beach i Taialani

Kamala e tu teisi i matu o Patong, ae i saute o Surin Beach. E faigofie ona e alu i Laem Sing mai Kamala i tafatafa o vai, ma Kalim - o le talafatai i le va o Kamala Beach ma Patong - e le talafeagai mo tafaoga ma aau.

I luga o le faʻafanua o Phuket, o le matafaga o Kamala e pei o se umi faʻataʻamilomilo lua kilomita. Ua vaevaeina masani le talafatai i ni sone:

  • o le itu i saute e le talafeagai mo le aau, o le sami e papaʻu, fagota vaʻa e tosoina, o se vaitafe ma se manogi leaga sosolo latalata mai;
  • o le ogatotonu o sone - o mea talafeagai e tatau ona faʻaalia iinei, o le talafatai e mama ma lelei, o loʻo iai se tamaʻi vaʻa fiafia e latalata i le talafatai;
  • afai e te alu i matu mai le ogatotonu vaega, oe o le a maua oe lava i le vao vao, o loʻo i ai se laʻititi rivulet;
  • itu i matu - e i ai le kalapu matafaga, Novotel Phuket Kamala Beach faletalimalo i Taialani.

Seʻia oʻo i le 2000, o Kamala o se tamaʻi nuʻu Mosalemi, ma o aso nei o fale talimalo ma fale mautotogi o loʻo faʻamalosia iinei. E eseese le vaega o iai i le matafaga, e tele turisi mai fafo ma aiga e iai fanau laiti - o le tina ma le tamaititi e savali i le apitaogalu o se ata masani.

Mea moni manaia! O Kamala Beach o se nofoaga e sili ona fiafia iai faʻatoa faʻaipoipo, na latou omai ii e puʻeina ata.

Oneone, vai, vao

O le oneone e pei o lalo - matua lelei ma malu, ma lona lanu efuefu, i nisi nofoaga e i ai tamaʻi faʻafefiloi o tamaʻi maʻa. O le oneone sili ona lelei e latalata i le Novotel. O le pito i lalo e mama, e leai ni maʻa ma atigi, o le ulufale i totonu o le sami e lamolemole, e oʻo atu i le loloto e tusa ma le 1.5 mita, e tatau ona e savali pe tusa o le 30-40 mita. E seasea lava ni galu i luga o le matafaga o Kamala, ae o isi taimi e tau le lagona ai i le sami, ae o se vaega lea o matafaga uma i Phuket, Thailand. O le sami i luga o Kamala e masani ona paʻu ma tafe, ae i le ogatotonu, e oʻo lava i le tai maualalo, e lava le loloto mo le aau. Mai le taeao i le aoauli o laʻau o loʻo ola i talafatai - alofilima, casuarins - fausia se paolo.

Lelei e iloa! O galu sili ona malosi i luga o le matafaga o Kamala i le taumafanafana, tautoulu, tautotogo (i le ese-vaitau), o le sami e le mapu, ae o galu e manaia, i masina o le taumalulu - toʻa lelei.

Mama Atoatoa i Tulaga Ese

O vaega sili ona mama o le matafaga, o loʻo faʻamamaina ai le gataifale ma le sami, e latalata i faletalimalo, i matu, ma ogatotonu. Thai conifers - casuarins - ola i le apitaogalu - e tele nila mai ia latou, ae leai seisi faʻamamaina le matafaga. E tele lapisi i le vao vao o Kamala Beach.

Moega o le la ma faamalu

I se taimi ua tuanaʻi i Phuket ma Taialani, na faʻasa ai ona nonofo i lalo o le la ma nofoaga e nonofo ai i le la. Mo tagata tafafao, o lenei mea e mafua ai ni mea faigata, ae o tagata faʻaosofia tagata Thai ua maua se auala i fafo - latou te ofoina atu faamalu mo malologa, e mafai ona faʻapipiʻi se faamalu i le va o latou.

Ata: Kamala Beach

O lenei ua suia teisi - i luga o nisi matafaga latou toe faʻatagaina le faʻaaogaina o sun loungers, ae o nisi tapulaʻa faʻalauiloaina - latou le mafai ona nofoia sili atu nai lo le 10% o le talafatai. Sun loungers ma faamalu e mafai ona mautotogi i le Kamala Beach.

Mea moni manaia! A filifilia le laau e te nofo ai i lalo, ia e mautinoa e le o se niu. I le tele o laʻau, e vavaeina popo, ae i ai laʻau ma fualaʻau.

E i ai faleuila ma taʻele i luga o le matafaga i Thailand, e toʻaitiiti lava:

  • i le itu i matu, i tafatafa o le vaitafe;
  • e le mamao mai le vao vao o le matafaga;
  • i le ogatotonu, e le mamao mai faleʻaiga ma makashnits.

Atinaʻe o Kamala Beach i Taialani

E tele cafe i luga o le matafaga, o le faasologa mai le 10-00 i le leva o le afiafi. I le ogatotonu o le matafaga, o loʻo iai faʻamau ma pesini. O le faʻavaeina o tau e le ese mai i tau i fale masani a Thai, a iai se eseʻesega, e faʻatauvaʻa lava. O ipu e tuʻuina atu mo soʻo se tofo ma paketi - mai pancakes faigofie ma sana, ia e masani ona ave i le talafatai, i faleʻaiga lelei. E mafai foi ona maua sau meaai mama i mea faʻapipiʻi i luga ole auala e tau atu i le talafatai, faʻapea foʻi faletalimalo.

Ae mo faʻafiafiaga, Kamala Beach faʻaalia:

  • faasee vaalele;
  • poloka vaimalu;
  • faʻi, cheesecakes;
  • SUP laupapa ma alovaa kayak.

I le ogatotonu, o le toʻatele tele turisi, o loʻo i ai fale fofoa.

A e alu i matu, e mafai ona e asia le kalapu taʻutaʻua ma le faleʻaiga CaféDelMar, e faia uma iinei le aoauli i Aso Sa, ma e faʻamaopoopo pati i le afiafi.

Lelei e iloa! E tele tagata faʻatau i luga o le matafaga, e mafai ona latou faʻasoesa, ae a e fai mai "iloa", e alu le tagata. Latou te faʻatau atu faʻapitoa meaalofa eseese.

O le auala tele e tau atu i le matafaga e 350 mita le mamao mai le matafaga. E i ai le supamaketi tele, tele "7 Sefulutasi", Familymart.

E tele maketi latalata i le matafaga i Taialani:

  • Aso Lulu uma, Aso Toʻonaʻi, faʻatauga e faʻatulagaina faʻafeagai Big C;
  • Aso Gafua uma, Aso Faraile - faʻafesagai ma le paka.

Le mea e asiasi latalata i le matafaga o Kamala

A faʻafuaseʻi ona e fiu i le taʻoto i luga o le matafaga, savali i le itu i saute o le matafaga, o le Buddhist Temple Wat Baan Kamala, i lona teritori e mafai ona e asia le logo olo, sela, vasega aʻoga. Afai o le a e alu i le malumalu, ia mautinoa ia ufiufi ou tauʻau, ma aua neʻi galo ona to ese ou seevae ae e te leʻi ulufale.

I le afiafi, o se faʻaaliga na faia i le paka o Fantazia i le lotoifale, i totonu o se maota maʻa teuteuina i elefane. E mafai ona e 'ai i le Kinari Castle. E fiafia tagata matutua i le Siam Niramit Park.

Savalivali i auala, e mafai ona e puʻeina se ata i ofu susulu o le atunuʻu, asiasi i le terrarium, faamemelo i taika e seasea lava, ma vaʻai pe faʻafefea ona galue le au tufuga.

Afai o loʻo e fuafuaina se malaga i Kamala i Taialani i le vaitaimi o le vaitau poʻo le taumafanafana, e foliga mai o le a mafai ona e faaseʻe, e faigofie ona totogiina mea faʻaseʻe i luga o le matafaga. E i ai foi le faiaoga i le matafaga. Fans o Thai fusuaga manaʻomia savavali i le itu i saute o Kamala, o se tolauapiga e faavae latalata i le pasi Patong, iinei oe mafai ona faia ni nai lesona. I le ogatotonu, i luga tonu o le faʻapaologa, ua fausia ai se paka, ua saunia ai se faletaalo.

E leai se tele o fale kalapu poʻo ni fale faʻapitoa i le Kamala Beach. O le nofoaga e sili atu ona taulaʻi i turisi e fiafia i le filemu ma le filemu. E tele faʻamau ma kalapu ua fausiaina i luga o le matafaga, e faʻatautaia ai fati malie i le ao, e faia faʻasalalauga ma pati i afiafi.

Faletalimalo i Kamala Beach Thailand

I le ogatotonu, o le laina muamua o Kamala Beach o loʻo nofoia e faletalimalo e tu tonu i lalo i le auala. Itiiti o faletalimalo uma i matu. A o le tau, o le mamao mai le sami, o le maualalo o le potu fua. E tusa ai, o le tau e tele - mai le 200 baht i le fale talimalo i le 15,000 baht i le po i se faletalimalo 5-fetu. E le gata i lea, o le tau o le ola ai i faletalimalo i le Kamala Beach i Phuket e faʻamoemoeina i foliga vaaia ma le ata o le faletalimalo. I luga o le Kamala Beach, o loʻo iai fale faʻaonapo nei o maʻa papaʻe-paʻepaʻe, tioata ma faletalimalo moni ma fale laupapa, vaitaʻele, teuteuina i le sitaili o se tamaʻi puʻeina.

Ua matou filifilia ni faletalimalo e sili ona talisapaia e tagata e faʻaaogaina le tautua tusi.

1. Novotel Phuket Kamala Matafaga. O se tasi o faletalimalo sili ona lelei i Phuket ma Thailand, o loʻo tu tonu i luga o le Kamala Beach, o le auala i Fantasy Park e naʻo le tolu minute. O le faletalimalo o loʻo i ai se nofoaga tutotonu spa, vai taele, faʻamalositino nofoaga autu. O potu uma e malulu malulu. O potu taʻitasi e iai le fale taʻele. E i ai le faleʻaiga i luga o le 'upega tafaʻilagi tautua Thai, Sisifo ma Initia kuka.

Lelei e iloa! E tasi le po i le faletalimalo o le a tau mai le 125 Euro.

2. Villa Tantawan Resort & Spa - o se faletalimalo o loʻo faʻatali ai malo mo ni villas ma se vaitaʻele, hydromassage. O villas ua fausia i luga o le maupuepue ma sili ona lelei vaaiga o Kamala ma Surin matafaga. O fale e vevela i le faiga, ea maluluina ma i ai veranda. O le lelei o le faletalimalo o lona tulaga - o villa e fausia i luga o le la itu. E mafai ona faʻatau tafaoga i le faletalimalo.

Lelei e iloa! Totogi faletalimalo tau mai le 233 euro i le po.

3. O le Keemala Resort e fau i totonu o laufanua lauolaola i luga o mauga. O le faletalimalo o loʻo iai se nofoaga tutotonu, se faleʻaiga. Kamala Beach e 2 km le mamao. O potu e teuteuina faʻalelei, e tofu ma le vai taele, terraces, minibar ma faʻafiafiaga. O le faleʻaiga faletalimalo e matala i le aso atoa ma saunia se lisi o meaʻai.

Lelei e iloa! Nofoaga i le faletalimalo o le a tau le itiiti ifo i le 510 euro i le po.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona e alu iina

Mafaufau i ni auala e alu ai i le Kamala Beach i Phuket Thailand.

  • Felaʻuaʻiga lautele - e tatau ona e alu iina ma se fesiitaiga, muamua mai le malae vaʻalele i Phuket (tiketi pe a ma le 100 baht), ona oʻo atu ai lea i le Kamala Beach (ticket 40 baht). Felaʻuaʻiga mai le malae vaʻalele taunuʻu i le nofoaga pasi, ma pasi i le nofoaga faʻapitoa alu ese foi mai iinei. O le auala e umi - sili atu i le 3 itula, ae o lenei auala e sili ona taugofie.
  • O le auala sili ona toʻafilemu e oʻo atu ai i le matafaga o le totogiina o se taxi, o le tau o le malaga e 750 baht, ma o le malaga e 40 minute le umi.
  • Leisi auala vave ma talafeagai, ae fai si taugata - 1000 baht.
  • Totogiina se taʻavale o le a tau 1200 baht.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

  1. Afai e te malaga faʻataʻamilo i Phuket i Taialani i uila, e faigofie ona tu i tafatafa o le pa na seti latalata i le vao o le matafaga.
  2. Ia mautinoa ia faataʻitaʻi panikeke i luga o Kamala - o se meaai manaia mo na o le 40 baht, ae latalata i le auala tele, o le tutusa togafiti tau e le sili atu i le 30 baht.
  3. O vaʻa e siʻusiʻu umi o loʻo i le itu i saute o le matafaga, afai e te fiafia e malaga i isi matafaga o Phuket, faʻafesoʻotaʻi le au vaʻa, latou te tuʻuina atu ia auaunaga.
  4. Snorkelers i le Kamala Beach e leai se mea e fai, ioe, o loʻo i ai iʻa ma isi meaola o le sami latalata i le talafatai, ae o lenei o le a le faʻafiafiaina moni polofesa. Afai e te manaʻo e fiafia e maulu i le atoatoa, e sili le alu o se malaga i isi motu i Taialani.
  5. E i ai le auala i tafatafa o le Novotel e tau i luga o le tumutumu o le maupuepue ma faamemelo i le vaaiga o le matafaga. Aumai seevae mananaia i luga o le sopoaga, aua e leai se auala savali.
  6. O le au faʻafiafia i le Kamala Beach i Phuket, e ono fiu, ile mea lea, alu i Patong, e iai foʻi le auala Bangla. E tele faʻamau ii, o nisi o latou e tuʻuina atu i ai ni meainu suamalie, o isi e faʻaalia ai feusuaiga, ma e iai foʻi faʻamau e mafai ai ona e siva
  7. O le auala pito faigofie e alu ai mai Kamala Beach i Phuket i le Bangla Street poʻo le Jangceylon Shopping Center o le okaina lea o se transfer i le faletalimalo, peitaʻi e tatau ona e faʻamaninoina pe o iai i le faletalimalo se tautua faapena. E mafai foi ona e alu i se taxi poo le totogi o se tuk-tuk. O le faigamalaga e alu ai le kuata o le itula.
  8. O le Kamala Beach i Thailand o se nofoaga manaia e malolo ai, ae i le vaitau o timuga, e aliaʻe mai ai le mataʻutia o le tafe o le sami i le sami, ma faʻamataʻu ai i le ola. Afai o loʻo e fuafuaina se tafaoga i Phuket i le vaitau o timuga, vaʻavaʻai totoʻa i lapataʻiga a le au laveaʻi i le lotoifale.
  9. Faʻamolemole ia e silafia e leai ni pasi mai Phuket i le Kamala Beach i le afiafi ma le po.
  10. Tagata femalagaaʻi ia latou lava felauaiga e tatau ona faʻataʻitaʻia e ala i faʻailoga ma faʻailoga e faʻailoa mai ai le ala mai Phuket i Kamala Beach.

Faaiuga

Kamala Beach i Taialani o se lelei nofoaga mo se toʻafilemu ma fuaina tafaoga. Lenei oe mafai 'aʻau i lou fatu mea i totonu o le vai, lea e mafai i nisi taimi le manino, ae manino i taimi uma. O le talafatai e vateatea, lautele, o lea e lava le avanoa mo tagata uma. Pama, Thai Kirisimasi laʻau tupu i luga o le matafaga, faleʻaiga, makashniki galuega. E le tele ni vai faʻagaioiga, ae e tele lava mea e te filifili ai. O ulugaliʻi faʻaipoipo e mafai ona fai aiga i le matafaga ma matamata i le goto o le la. O le pitonuu o Kamala Beach e feololo ma matutua tagata, e tele aiga e iai fanau, o lea e leai ni feteʻenaʻiga ma ni faʻafitauli i i. Kamala Beach o se toafilemu siosiomaga, mafanafana sami malu ma matagofie goto o le la.

Matamata foi i se ata faʻamatala lelei i uiga lelei e uiga i le Kamala Beach i Phuket.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Patong to Kamala Phuket (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com