Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Matafaga oneone ma faʻamaʻaʻa o Kemer - aotelega ma ata

Pin
Send
Share
Send

Kemer o se taulaga taulaga i le Metitirani talafatai o Turkey, lea ua leva manumalo i le tulaga o se tasi o sili ona asia nofoaga malolo i le atunuu. O le tagata faimalaga o le a mauaina iinei e le gata i vai mafanafana i luga o matafaga saunia lelei, ae faʻapea foi ma laufanua matagofie o Taurus Mountains ma le tele o paka o loʻo i ai paina paina. I se faʻaopopoga, Kemer e tamaoaiga i faʻamanatu faʻamanatuina, ofoina tele tafafao auala ma e lauiloa mo lona olaola olaola po.

O le faletalimalo na fausia ai tulaga talafeagai mo se atoa tafaoga, o lea i tausaga uma o ana faletalimalo e tumu i le tele o turisi. O matafaga o Kemer e tatau foʻi ona uaʻi iai faʻapitoa: o nisi o latou e pito sili ona lelei i Turkey.

Kemer Tutotonu Matafaga

O le ogatotonu o le matafaga o Kemer i Turkey e iloga i lona lelei ona teuteuina teritori ma nofoia le tele o le talafatai o le nofoaga. O loʻo tu i le ogatotonu o le taulaga i le itu tauagavale o le paʻu vaa o Turkiz Marina. O le matafaga e vaeluaina e le tele o faletalimalo, o le sun loungers e mafai ona faʻaaogaina mo se totogi faʻaopoopo. I lenei itu o le nofoaga faʻapitoa o loʻo i ai le sone mo turisi tutoʻatasi, lea e mafai ai foi ona mautotogi nofoa o le la ma faʻamalu pe malolo i luga o le solo e matua saoloto. I se tulaga lautele, e leai ni pa iinei, o lona uiga o latou e manaʻo e mafai ona saoloto savalivali i le talafatai.

O le ufiufi o le Tutotonu Beach e le oneone, ae o maamaʻa, tele lava o maʻa laiti. O le ulu atu i le sami e papaʻu ma tutusa, ae o le loloto e amata vave. O lenei fale e taʻutaʻua ona o lona tumama atoatoa ma le teuteuina lelei, lea foʻi na maua ai le Fuʻa Lanumoana (o se tusi pasi lelei mo le matafaga, na faʻamaeʻaina ina ua maeʻa lelei lana siaki mo togi e 27) O le maualuga o le matafaga e faʻatupuina ai foi le maualuga o le manaʻoga mo ia: mai le amataga o le vaitau e oʻo i lona iʻuga, e mafai ona e feiloaʻi i le numera tele o turisi, tagata asiasi ma tagata o le atunuʻu. Ma afai e te manaʻo e malolo i le mafanafana, ona matou fautuaina oe e te sau iinei i le taeao e alu i le sili nofoaga i tafatafa o le sami.

Kemer matafaga i Turkey e lauiloa mo o latou tioata manino vai, ma o le Tutotonu Coast e leai se tuusaunoa. Talu ai ona o le faʻamaʻa faʻamaʻa, o le sami iinei e matua malamalama lava i nisi o ona itu le vaʻaia e vaʻaia i le loloto o 8-10 mita. O le mea lea, o se lelei nofoaga mo snorkelers ma divers e mafai ona mautotogi masini mo uma tofo i luga o le matafaga lava ia. Lenei e mafai foi ona e lele i luga o le sami ma se parachute, tiʻetiʻe i luga o se vaʻa, tiʻetiʻe i galu i luga o se jet ski poʻo luga o se faʻi. Ia, o tagata fiafia e fagota e maua lava le avanoa e o ai i se faʻapitoa tafaoga fagota.

O le ogatotonu o le matafaga o loʻo i ai ni vai taʻele, sui potu ma fale taele, e mafai foʻi ona viʻia mo le tumama atoatoa. I tafatafa o le talafatai atoa e tele cafe ma faʻamau, tatala mai le taeao e oʻo i le leva o le afiafi. Lenei e mafai ona faʻatau ni vaiinu faʻafouina ma maua ai se 'aiga aoauli manaia.

Matafaga Moonlight poʻo Moonlight

Afai oe popole e uiga i le fesili pe o i ai ni matafaga oneone i Kemer, ona matou sauni e avatu ia te oe se tonu tali lelei. Ma o lenei matafaga ei ai le igoa matagofie "Moonlight". O loʻo tu i le itu taumatau o le Turkiz Marina, ua lauiloa Moonlight ma tagata e fiafia tele i ai turisi mo lona teritori mama ma le sami manino. Moonlight, pei o Central Beach, vaevaeina lona gataifale i le va o lautele ma faletalimalo eria. I luga o le teritori o Moonlight, o loʻo maua uma totogi ma leai se avanoa turisi nofoaga.

Afai e te manaʻo e sunbathe ma aau i le mafanafana, oe mafai i taimi uma ona faʻaaogaina auaunaga o le totogi sone i le pa. O le tau o le a aofia ai se sunbed, se faamalu, se faamalu + o se nofoaga talafeagai i tafatafa o se cafe, lea e mafai ai ona okaina meaai ma meainu e aunoa ma le ala i luga mai le la malologa. Afai ua e faʻamalieina i le malolo i luga o se solo, ona toeititi atoa le oneone oneone o Moonlight o loʻo ia oe. O tuutuuga mo se malologa lelei e faia i luga o le matafaga: o loʻo faʻaauupegaina i faleuila, suia o potu ma taʻele. Lenei e mafai ona e mauaina le tele o faleʻaiga ofoina menus ma turuki ma papalagi meaai.

E ui lava o le Moonlight Beach i Kemer lava ia e oneone, o le ulufale atu i le sami o se maamaa ma e mafolafola luga. O le mama ma le siosiomaga o le fale o loʻo i le tulaga sili ona maualuga, lea na siakiina ma faʻamaonia e le Blue Flag. O le mea moni, o lenei eria e matua lauiloa lava i turisi, o lea i le maualuga vaitau e toʻatele tagata iinei, ae e lava le avanoa mo tagata uma ona o le lautele o le talafatai laina. Pei o se isi mea i turisi turisi, iinei tagata tafafao maimoa maua le avanoa e alu ai i le faasee vai, faia se malaga i luga o se vaa, lele se parachute, fuafua fagotaga, ma isi.

I le laina atoa o le Moonlight, o loʻo i ai se paka faʻafitauli o le igoa tutusa ma togalaau teuteuina lelei ma sikuea, lea o le a manaia ai le savali pe a maeʻa se tafaoga tafaʻilagi. O le paka e ofoina atu le tele o faʻafiafiaga, e aofia ai le asia o le dolphinarium, se vai paka ma se tamaiti taulaga i le ao, konaseti ma kalapu kalapu i le afiafi. I se tulaga lautele, Moonlight o se sili lelei oneone oneone i Kemer, maua ai tuutuuga mo le faʻatulagaina o se manaia ma lelei tafaoga.

Matafaga o Tekirova

Afai e te fiafia i se aso malolo malolo ese mai le pisi o le taulaga, ona Tekirova matafaga o le a avea ma se manuia sili mo oe. O le nofoaga o loʻo tu i le 20 kilomita i saute o le ogatotonu o Kemer i le nuʻu o Tekirova ma e taʻutaʻua ona o ana faletalimalo taugofie 5 *. O se vaega o le talafatai e tufatufa e faletalimalo, ae o loʻo iai foʻi le lautele lautele. O le teritori o lenei matafaga i Kemer e ufiufi i maamaa ma oneone, ma o le mulimuli na aumaia iinei faapitoa mo le faatulagaina o se oneone tafaoga nofoaga.

O le nofoaga ua faʻaauupegaina i fale taele, faleuila ma potu fesuiaʻi, ma e mafai e tagata uma ona mautotogi i sun sun ma faʻamalu mo se totogi faʻaopoopo. Tekirova Beach e faʻapea foi ona faʻamaonia e le Blue Flag, o lona uiga e mama atoatoa ma sefe. Atonu e te fiafia i le mea moni e mafua ona o lona mamao mai Kemer, o lenei matagofie eria e le matua tumu, o lona uiga e sili atu le mafanafana mo se malologa malologa. E tele faleʻaiga ma faleʻaiga e faʻaputu i talafatai o loʻo ofaina ai le tele o vaiinu ma meaʻai mama.

Pei o se isi mea i Kemer, o le sami i Tekirova e manino ma manino, ofoina sili avanoa mo le maulu ma snorkeling. O le matafaga lava lea i Kemer e mafai ai ona e puʻeina ata e le mafaagaloina i tala atu o laufanua matagofie. E mafai ona e sau mai le taulaga i lenei tulimanu mafanafana ile pasi masani, e taʻi afa itula le umi.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Isi matafaga i tafatafa o Kemer

E tele nuʻu i le itulagi o Kemer o Turkey, o ata o matafaga ua naʻo le faʻamaonia o le mea moni o loʻo agavaʻa foʻi i ai le tagata malaga. O le mea lea, na matou filifili ai e mafaufau i mea e fa e latalata i le taulaga, o se sili sili ona lelei i se pisapisao ma faʻaputuputu nofoaga.

Goynuk

O le nuʻu o Goynuk e tu i le 15 kilomita i matu o Kemer ma e taʻutaʻua ona o ona mapusaga ma toʻatele o vanu. O matafaga i lenei eria e afa oneone, afa maaʻa, ma le papaʻu ma le agamalu. O le sami iinei e mama ma mama, lea e maua ai se avanoa sili ona lelei e faamemelo ai i ona tagata.

Kirisi

O se tamai nuu i Turkey, tu 8 kilomita i sasae o Kemer, ua sauni e ofo turisi oneone oneone ma maʻamaʻa ma le ulu atu i totonu o le vai. O lenei lautele lautele talafatai ma lelei-teuteuina teritori ei ai tulaga talafeagai uma mo se lelei tafaoga, o le mea lea e sili ona lauiloa i malo o Turkey.

Camyuva

O le nuʻu faʻatautaia, tu 6 km sautesisifo o Kemer, tosina tagata malaga ma ona matagofie vanu, laufanua faʻanatura ma mama maamaʻa matafaga. O le matafaga tutotonu o Camyuva e laʻititi lona tele, ae ona o le toʻaitiiti o turisi, e sili ona toʻafimalie. Lenei nofoaga e le mo tagata fiafia i le pisapisao faʻafiafiaga, ae mo i latou e fiafia filemu ma le faʻanatinati malologa.

Phaselis

Phaselis o se tamai taulaga ma se mauoa aganuu talafaasolopito, tu luga o se tamai peninsula, tu 12.5 km sautesisifo o le nofoaga. O iinei o loʻo i ai nisi o matafaga sili ona matagofie o Kemer, e le gata i le oneone ma le maʻaa. Ma afai o loʻo e sailia se tulimanu tulimanu mama e le solia e se turisi vae, ona Phaselis o le a avea moni lava mo oe.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Galuega Faatino

O matafaga o Kemer e leai se mea e maualalo ai i matafaga o isi nofoaga taʻutaʻua i Turkey, ma i nisi itu e oʻo atu lava ia latou. O le tumama, saogalemu, lelei ma faʻafiafiaga sili ona lelei o soʻo se ituaiga o nai mea ia e te fiafia ai i lenei itu o le Metitirani.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ua Poloaiina e le Alii Nifae e Fau se Vaa. 1 Nifae 1718 (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com