Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fautuaga mo le filifilia o se tulimanu sofa moega, lelei filifiliga filifiliga

Pin
Send
Share
Send

O sofas po nei o loʻo fai ma sui o le anoanoaʻi o ituaiga eseese, o ia meaafale e eseʻese i le faʻamoemoe, o mea e faʻapitoa e fuafua i foliga, o foliga, o le fua, o le ata. Taitasi ituaiga i ai a latou lava lelei ma leaga, foliga. O le tusitusiga suʻesuʻe auiliiliina le tulimanu sofa moega, ona ituaiga, eseesega mai isi analogues. Aoina fautuaga i le filifiliga ma le faʻatulagaina o meaafale i totonu o le potu, isi faʻamatalaga aoga.

Uiga ma lelei o fausaga tulimanu

O tulimanu sofas e eseese i le tele o auala mai masani masani mamanu, ma le lelei e le masani faalagolago i le mulimuli. O le muamua faʻaopopo, lea e vave ona manino, taʻoto saʻo i le fomu lava ia. O le sofa tulei i le tulimanu e le faʻaaluina tele avanoa. O lona vateatea fausia-i vaega faʻapea foi maua fua avanoa faaopoopo. O iina e mafai ona e teuina ai mea e momoe ai, aluga, palanikeke, ma i le vasega pepe - tele meataʻalo.

O se uiga iloga o le faʻataʻitaʻiga o le leai lea o se backrest e pei o lea; e suia ma le manuia e itu vaivai o loʻo tu i le headboard ma luga o itu o le fausaga. O mea e teu ai mafaufauga e fai ai meaafale ia sili atu le mafanafana pe a mafai - fausia i totonu, pule, fata.

O lenei sofa model ua fuafuaina e le gata mo tulimanu faʻatulagaina. O le fausaga o le a fesoasoani e vaevaeina se potu tele i ni sone tele, mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻuina atu se nofoaga mo se potu 'ai i le potu malolo.

O meaafale ufiufiina e aoga tele, e mafai ona faʻataʻatia. Lenei liua le tamai tulimanu sofa i totonu o se tele moe nofoaga. O le ata e mafai ona i luga o uili, o lea e mafai ai ona e aveina i se isi nofoaga i totonu o le potu.

O le aoga sili o le tulimanu sofa moega:

  • faʻafaigofie, faigofie ona faʻaaoga;
  • sefeina avanoa avanoa;
  • aoga;
  • fetuutuunai magafagafa;
  • le avanoa o le nofoaga i soʻo se potu, aofia ai le vasega pepe.

Afai o le umi o le sofa faʻatagaina, e lelei mo se tagata se toʻatasi e malolo ai i luga, tusa lava pe leai se faʻatulagaina.


Eseese

O se sofa moega i le tulaga o se tulimanu i le ituaiga o faʻavaa o le:

  • monolithic, e aofia ai vaega faʻamau - o vaega autu ma tulimanu o loʻo faʻaaogaina e liua ai i se moega;
  • modular - e vaevaeina i ni poloka, e faigofie ai ona tuʻufaʻatasia ni tuʻufaʻatasiga, o ni faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina ai oe e aveʻese lima faʻamau pe suia le itu o le tulimanu.

Faʻapea foi, tulimanu sofa moega o motu ma pa puipui. O le filifiliga muamua e talafeagai mo le faʻatulagaina i le ogatotonu o le potu, aua o le autu teuteuina o lo i tua ma armrests. O le lona lua e naʻo le tuleia i le tulimanu, faʻasaʻolotoina avanoa.

E taua auala gaugau. E tofu i latou ma a latou lava uiga e tatau ona amanaʻia:

  • "Malosiaga" - fesoasoani e faʻavasega se lautele nofoaga mo moe, o le faʻavae o le masini o se "maliega" ma maualuga laei teteʻe;
  • "Dolphin" - naʻo tulimanu faʻataʻitaʻi e faʻaaogaina, naʻo le tosoina o le fusi, ma o le a toso mai fafo auala o le a amata feʻaveaʻi;
  • "Eurobook" mo le faʻaogaina i aso uma o se moega sofa tulimanu - o le nofoa e alu i fafo, ma o le pito i tua e alu i se tulaga faʻataʻamilomilo, aʻo le tulimanu o loʻo tumau pea le minoi, lea e maua ai le tele avanoa mo moe;
  • "Puma" - e tatau ona siʻi aʻe le pito i luga o le nofoa ma tuʻu i luga o le foloa, o sooga e le vaʻaia, o lea o le aveina moega ma le tulimanu sofa liliu mai e tutusa;
  • tulimanu gaugau moega - e manatu o se puʻupuʻu, ae le o le sili ona faʻatuatuaina faʻamatalaga o se sofa moega, o le masini o se lauiloa gaugau moega ma se faʻaloaloa malosi ie.

I se faʻaopopoga i le autu ituaiga, o nofoa sofa tulimanu ua vaevaeina i:

  • faʻataʻitaʻiga ma se laulau;
  • tamaitaʻi;
  • fesuiaʻiga semicircular.

O se sofa tulimanu ma se laulau e talafeagai mo le faʻatulagaina i soʻo se potu. E mafai ona tuʻu i totonu o le umukuka, potu malolo, vasega pepe, poʻo se suʻesuʻega foʻi - e faʻamoemoe lava i le aotelega o le sitaili, le nofoaga o le countertop. O se vaega eseʻese o se sofa ma se laulau i luga o le armrest. Tele o taimi e faʻatino ai ose tulaga faʻataʻamilomilo o ituaiga eseese. O nisi e ofi i naʻo le TV mamao eseʻese, o isi e toeititi lava o se 'aiga atoa. E i ai fesuiaʻi laulau e foliga pei o se armrest pad. Afai e te manaʻo e faʻamamafaina totonu e le masani ai, e tatau ona e filifilia ni foliga faigata. O se tagata e faʻaaluina le tele o taimi i le PC tatau ona uai atu i filifiliga ma se komepiuta laulau. E masani ona tu i le pito i tua, ae mafai e tagata fesuiaʻi ona i ai se laulau atoa. Tala feagai e le gata mo le komepiuta feaveaʻi, ae faʻapena foi mo lau oe lava komepiuta. Drawers ma fata o loʻo taofia tusi, api ma mea faigaluega a le ofisa.

O le ottoman e manatu o se filifiliga vavalalata i le va o le moega ma le sofa. O le ata e aofia ai se faʻamalu, backrest ma fausia-i drawers. Tulimanu laititi ma puʻupuʻu sofa aveina le laʻititi avanoa ma e mafai foʻi ona ofi i totonu o potu vaiti. Faʻafetai i le ulu ulu ma tuafiti, moe avea atili sili atu le mafanafana. Isi foliga o le ottoman:

  • tuʻufaʻatasia laina o le moega ma sofa teuteu;
  • o drawers e fai si lautele, ae e faʻamoemoe i le faʻapitoa faʻatusa;
  • e leai se avanoa avanoa i lalo o le fausaga, o lea e le faʻaputuputu le pefu iina, faʻamama e avea sili faigofie;
  • faʻalagolago i mea e te manaʻomia, oe mafai ona tuʻu meaafale i le potumoe pe fai ia o se manaia foliga vaega o le potu malolo;
  • pito lapoʻa, faʻafetai i le faʻataʻitaʻiga e saogalemu mo se tamaititi toaga, o lenei mea o se sili lelei filifiliga mo se vasega pepe.

O se lautele filifiliga faʻatagaina oe e filifili se ottoman o le saʻo lapoʻa: laʻititi faʻataʻitaʻiga e ofoina atu mo se potu o tamaiti, lapopoʻa meaafale e talafeagai mo se potumoe matua.

O le tulimanu o le tulimanu o le sofa e alu lelei ma soʻo se mea i totonu. E faigofie ona tuʻuina i se tulimanu ma o se nofoaga lelei e malolo ai. Lenei o meafale faʻaopoopo e sili ona aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina itutino e avea o ni vaega eseese, ma, pe a manaʻomia, faigofie ona fai se isi moega mai ia latou. Convex poʻo concave modules foliga matagofie pei o ottomans pe a fai e te manaʻo e tuʻu se kamupani tele i le tasi laulau. O puipui puipui i tulimanu o le a puipuia ai le teuteuina o aluga mai le paʻu ma o le a le faʻalavelave i le moe. E i ai ni lavalava fausia-i totonu e mafai i nisi taimi ona suia se pusa tele kapeneta.

O se mea lelei moega sofa tulimanu ma se tele potu e mafai ona faia i le tele o ituaiga, e faʻamoemoe uma i le potu. E tatau ona manatuaina o le avanoa tatala o loʻo nofoia se vaega tele, o le mea lea, e faigata tele mo se potu vaapiapi.

E tuʻu eseʻese se vavaeʻesega mo sofa o tulimanu a tamaiti, e mafai ona faia i le tulaga o se taʻavale, vaʻa, manu, poʻo se meataʻalo. Faʻapitoa lava lauiloa o transformer faʻataʻitaʻiga - lua-tier fausaga ma se falealuga o le fale poʻo le fausia-i totonu o ofu.

Gaosiga mea

O le faʻavaʻa o le vaega masani lea o le sofa lea e amoina atoa le avega, o lea e manaʻomia ai le malosi e lagolago ai le mamafa o ni nai tagata. I taugata faʻataʻitaʻiga, coniferous poʻo hardwood ituaiga o loʻo faʻaaogaina mo lona gaosia, i le tamaoaiga-vasega fausaga - chipboard. Monolithic filifiliga maua se uʻamea faʻavae. Mo le gaosia o le tele o faʻataʻitaʻiga o tulimanu sofa, o lo o sili ona lelei tagata faʻatau meatotino, MDF e faʻaaogaina. O mea ia e manatu e sili ona lelei ile tuʻufaʻatasiga o tau ma faʻailoga lelei.

O mea masani poʻo mea gaosia e faʻaogaina mo le faʻatumuina, ma o mea muamua e le lauiloa tele. O le mea moni o fulufulu, mutia o le sami, alava o laʻau ma isi mea e faʻatumuina i le lalolagi e matua taugata lava, manaʻomia le faʻaeteete ma le faʻaeteete, ma mafua ai afaina i nisi tagata. Faʻatasi ai ma mea gaosia, o le sili ona lauiloa o le polyurethane foam. O lona aoga sili:

  • anagata;
  • ea fufusi;
  • hypoallergenic

A filifilia se sofa, oe manaʻomia le faʻalogo i le ie ie. O le laulau o loʻo iai se faʻamatalaga puʻupuʻu o peleue e sili ona lauiloa.

VaʻaileleiMinus
Natura ie, tele paʻuE mafai ona suʻea le ea ma le hygroscopicity o mea, faʻafetai i se tagata e lagona le mafanafana i soʻo se vevela.O se sofa paʻu e mafai ona taʻei i le taimi, ma soʻo se mea leaga i ai e manino lava vaʻaia. E le gata i lea, o ie masani e fefefe i le afi.
FaʻatasiFaateleina le malosi, faigofie o le tausiga, umi-taimi faʻasaoina o lanu lanu.Laʻei taʻetaʻei ono aliaʻe luga o le ie ufiufi. Nisi ituaiga e matua manogi-mitiia.
GaosiTumau ma faigofie le tausiga. E seasea palapala, toetoe lava a le pala.Mai lea taimi i lea taimi e manaʻomia e solo ese le efuefu mai le ie. Maualuga le malamalama ile vevela ogaoga, o le mafuaʻaga lea e le talafeagai ai mea ufiufi mo potu uma. Ma, o le umukuka sofa sofa e le mafai ona faia i synthetics.

Tulimanu sofas ma se faavae orthopedic e iloga o se eseʻese vaega. Laʻau masani ma faʻasolosolo tuai, polyurethane foam, coconut fiber, mamoe fulufulu mamoe, cotton o loʻo faʻaaogaina e faʻatumu ai latou. O le Holofiber e taʻutaʻua ile tele o tali o tupe.

Faʻafefea ona filifili le mea saʻo

O le filifiliga e faʻavae i luga o le tele o itu. E taua foʻi le faʻavasegaina o auala. O le sili ona faʻatuatuaina o le Eurobook ma Dolphin sofas. Puma ma se moega gaugau e le tele se avanoa, o lea e masani ai ona filifilia mo potumoe pe o se sofa moega i le umukuka.

Tagata faʻatumu e faia se taua vaega. O le nofoa e tatau ona malulu, ofuvae, ma armrests ma backrest tatau ona lelei. Afai e te filifilia ni meaafale teuteuina mo le moe i aso uma, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i sofas ma faʻatumu fofola. Latou te faʻaititia le avega i luga o le tuasivi, faʻamalolo maso maso lelava, tutusa tufatufaina mamafa, mulimuli i le contours o le tino.

Uma tolu upholstery filifiliga maua uma lelei ma leaga, o lea tele faalagolago i le tagata lava ia manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, aua le faʻaaogaina le tutusa ie mo lau sofa i lau umukuka ma le potu malolo. E sili atu le tuʻuina i le fiafia i mea faigofie e faʻaaoga i mea e faʻapipiʻi ai mea i luga fale.

Mo le faʻavaʻa, oe manaʻomia le filifilia o le laʻau masani poʻo le laupapa laupapa. Faʻatasi ai ma lea, o le sofa o le a le gata tumau umi, ae faʻateleina foʻi ona uiga orthopedic meatotino. Particleboard mafai ona faʻaaogaina i se taimi puʻupuʻu.

O nai sili atu taua manatu e mafaufau i ai:

  1. Fua o le fausaga - o le sofa e le gata e tatau ona "ofi" i le tulimanu filifilia, ae faʻapea foi ona pasi saoloto i le faitotoʻa.
  2. Faasinoga tulimanu (agavale pe taumatau). E le mafai ona toe manatuaina mulimuli ane faʻatusa.
  3. Faʻasologa faʻaopoopo mea. Le manaʻoga mo le i ai o vaega, o se laulau fausia-i, o se atigipusa mo ie lino, ma isi avanoa.

Ioe, o se taua matafaioi i le filifiliga ua tofiaina i le faʻamoemoe o le tulimanu sofa - le mea o le a tu ai, mo ia e faʻamoemoe i ai. Ofisa ma "fale" filifiliga, faʻapea foʻi ma tamaiti ma tagata matutua faʻataʻitaʻiga, ono i ai faʻapitoa faʻavae ma faʻagaioiga uiga.

Nofoaga fesoasoani

Muamua lava, e tatau ona e mafaufau mo le a le mafuaʻaga e faʻatau ai le tulimanu sofa:

  • afai e te manaʻomia vaelua vaʻaia le potu, e sili atu le tuʻu i luga o le tuaoi o sone;
  • pe a fai o le potu e umi tele, e fautuaina e tuʻu meaafale i le isi itu o le vaega puʻupuʻu latalata i le puipui, e le manaʻomia le tuʻu i tafatafa o le taamilosaga o sea "auala tele", e sili atu le faʻatulagaina faʻatasi i puipui;
  • O le U-foliga faʻataʻitaʻi o le tulimanu sofa o le a fesoasoani e fausiaina symmetry i totonu o le potu, ae e taua le faʻamalamalama manino o le fatuga fatuina.

Afai e te fuafua e tuʻu le tulimanu sofa moega i le ogatotonu o le potu, lona tua e tatau ona foliga sili atu leaga nai lo le pito i luma. O se auiliiliga taua tele lea e leʻo faʻalogo uma i ai tagata gaosi.

A faʻapea e masalosalo i le faʻalelei o le itu autafa, o le a sefe le tulaga e meaafale faʻapipiʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, laulau poʻo fata. A vaeluaina le potu i sone, oe mafai ona faʻapipiʻi se laulau 'ai poʻo le laulau faigaluega i tua o le sofa.

O tagata e mulimuli i filosofia i sasaʻe latou te iloa o meaafale meaafale o loʻo i totonu o le aiga - i le itu i sasaʻe o le potu. E taua le aloese mai susulu lanu, mamanu i luga o ie ie, aua e talitonuina o lenei mea o le a aumaia ai se vevesi i le olaga. E sili atu le tuʻuina atu le fiafia i auro, beige, peach malu. O mea lava ia e tatau ona matagofie i le paʻi i ai. Oe le tatau ona faʻaogaina paʻu ie, aua e mafai ona faʻaputuputu le leaga le malosi. Afai o se paʻu sofa ua uma ona faʻatauina, e aoga le ufiufiina i le ie afu ma faʻaopopo tamaʻi aluga.

O le foliga e tatau ona faʻataʻamilomilo e aloese ai mai feteʻenaʻiga. Ua fautuaina e le au atamamai o Feng Shui le aveʻesea o pusa e le manaʻomia, talu ai latou te puipuia le malosi mai le faʻasolosolo saoloto ma taʻitaʻi atu ai i lona le mautonu. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, e tatau ona i ai le avanoa avanoa i le va o le sofa ma le puipui.

E sili atu le tuʻuina o ia meaafale mai le faʻamalama, ona avea ai lea o se siosiomaga o le toʻafilemu e nofotupu ai i le potu.

O le mea moni, naʻo tagata e anaina filifili poʻo le sofa e filifili ai mo le faʻatulagaina o latou fale poʻo fale mautotogi: o se laʻititi poʻo se tasi e nofo i se taua vaega o le potu, o se ottoman poʻo se faʻataʻitaʻiga ma se tamai laulau. O se tasi auala poʻo seisi, tulimanu faʻataʻitaʻiga ma eseʻese gaioiga o se sili lelei filifiliga mo potu o uma lapoʻa. Latou te faʻaopoopoina atoa totonu, ma, pe a tatau ai, avea ma se moe lelei nofoaga.

O SE ATA

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Taumate Seralina Tutasi - Faafetai Tele Lava Original Official Music Video ft. Tasi da man (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com