Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faagaioiga ma lelei o se togafiti faataulaitu mo le umukuka, filifiliga tulafono

Pin
Send
Share
Send

O le faʻafitauli autu mo tagata e ana fale mautotogi o le leai o se avanoa, aemaise lava i le umukuka. Faigata e alualu pea i totonu o lenei potu pe a tuʻu ipu, ipu, mea faigaluega a le fale ma mea faʻaeletise o ona po nei. Ina ia foia le tulaga, faia ia sili atu le mafanafana le olaga o le talimalo talimalo, na faia se togafiti faʻataulaitu mo le umukuka, e faʻatagaina ai oe e faʻaaoga lelei se tasi o kapoti. O le multifunctional system o le a le gata i le sefeina o avanoa, ae o le a faʻafaigofieina foi le gaioiga o le kuka, faʻamamaina o le headset, ma sili ona taua, o le a matua faʻaititia ai le taimi e alu ai e suʻe ai ipu talafeagai.

O le a

O se tamai umukuka o loʻo faʻaauupegaina i se seti seti o L-foliga faʻatulagaina, lea e ofi uma lapoʻa ipu (ulo, ulo), mea a le fale, meaai. Tusa lava pe o nei aitema mafai ona faigofie ona ofi i totonu o kapoti umukuka masani, pe a suʻea mo mea e te manaʻomia, e masani ona e toʻesea i fafo toeititi lava mea uma, aemaise lava pe a fai o le mea e te manaʻomia o loʻo i le tulimanu mamao i lena taimi. E tele se taimi e aveese ai mea i totonu ma toe uta, a leai, e leai se uiga o gaioiga. O meaafale puʻupuʻu e tele mea e fai i totonu ole tamaʻi potu ole umukuka e fesoasoani e faʻavasega le avanoa ole kapoti lapoʻa mai se pulou faigofie, faʻapena foʻi ona sefeina avanoa ma faʻaititia taimi e suʻe ai.

O le ofoofogia togafiti faʻataulaitu aofia ai se fausaga aofia ai o ato e lua ma se faʻavave faʻatasi. O le tasi o ia mea o loʻo mausali i totonu o le kapeneta, o le isi e faʻasolosolo i fafo pe a tatala le faitotoʻa. O ato na faʻamau i se auala faʻapitoa: pe a tatalaina meaafale, e muamua ona aliali mai se maʻa, e faʻamau i luma o le fale, ona faʻasolo ai lea o le lona lua. O lenei tatalaina avanoa i tulimanu uma o le kapeneta, ina ia mafai ona faigofie ona maua ma maua le aitema e te manaʻomia.

Lelei ma le lelei

O le togafiti faʻataulaitu e faʻatagaina ai oe ona tuʻu le tele o mea faigaluega ile umukuka, puipuia mai le leiloa ile avanoa ole kapeneta. O le lelei o meaafale e aofia ai:

  1. Sefe avanoa. O ato o loʻo nanaina i tua ole kapeneta ma faʻatoa aliali mai pe a e tatalaina.
  2. Avanoa. O le tulimanu e mafai ona taofia le tele aofaʻi o umukuka utensils.
  3. Faigofie o le faʻagaioiga. E faigofie ona faʻaaogaina ia meaafale, e tatau lava ona e tatalaina le faitotoʻa ma tuʻu pe ave se aitema.
  4. Faigofie faapipiiina Oe mafai ona faʻapipiʻi meaafale e oe lava.
  5. Malosi. O le fausiaina e faia i le maualuga maualuga uʻamea stainless uʻamea po electroplated laʻau. O mea e le faʻaleagaina, i le aluga o tausaga e le paʻepaʻe mai le faʻaalia i le susū ma le vevela ova.
  6. Tau maualalo O meaafale e faia mai i mea taugofie ae maualuga le aoga.

Tele togafiti faʻataulaitu o loʻo iai ni faʻaavanoa faʻaopoopo e mafai ai ona e teuina mea taumafa, mea laiti eseese ma mea faʻaaoga mo le umukuka, faʻapea foʻi ma mea e seasea faʻaaogaina. E mafai ona faʻapipiʻi le tulimanu i auala tauagavale ma agavale taumatau.

O le togafiti faʻataulaitu e tasi lona faʻaletonu - o le itu o le kapeneta tatau ona faʻamalieina manaʻoga manaʻomia: lona loloto mafai ona i lalo ifo o le 50 cm, ma lona lautele mafai ona sili atu nai lo 90 cm.

O le atamai atamai e mafai ona faʻaaogaina e le gata i totonu o afifi pito i lalo, e mafai foi ona faʻapipiʻi le togafiti faʻataulaitu i le tuʻuina o pusa.

Eseesega o fausiaina

O togafiti umukuka faʻamaneta o ituaiga mamanu ua gaosia, ma faʻamoemoe i le mafuaʻaga, ua vaevaeina i:

  1. Faigofie. I lenei tulaga, o ato na faʻamau i le faitotoʻa kapeneta ma seʻe ese pe a tatalaina le kapeneta tulimanu.
  2. Gaugauina O le ata e aofia ai lua compartments e mafai ona atoa pe faʻateleina faʻalautele.
  3. Tuufaatasi. O elemene o se faigofie mamanu e tuʻufaʻatasia ma le gaugau: sliding ma swivel vaega.
  4. Atoa faʻalauteleina. A matala le faitotoʻa, o sela uma e seʻe ese mai le loloto o le kapeneta, ae tuʻu se avanoa i totonu.
  5. Faʻaopoopoga faʻapitoa. O ato o loʻo faʻapipiʻi i le faʻafoliga o le a aliali mai, ma i latou o loʻo i totonu o le a seʻe ese ma tatala avanoa i aitema teuina i tua o le kapeneta.
  6. Carousel. Lelei tele mo le faʻaaogaina i puipui puipui. I lenei tulaga, e le seʻe ese ato, ae faʻasolosolo ia latou lava au. E talafeagai le tuʻuina o mea ma le faʻataʻamilomilo i lalo o ia fausaga. O kareti matagofie o loʻo i ai le tele o fata e tolu, atonu e leai ni o latou faitotoʻa i fafo, e pei o se afa taʻamilosaga, toso i fafo, e le faʻamau i se tasi au.
  7. Filifiliga faʻavae. E mafai ona faʻapipiʻi le faiga faʻapipiʻi i totonu o le kapeneta pe faʻaaogaina e tu naʻo meaafale. E masani lava, o se penitala tulaga i ai le lautele e le sili atu 40 cm, o lea e mafai ai ona tuʻu i autafa o le puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, i le va o le kapeneta ma le pusaaisa. E faia eseese meaafale tūsaʻo i fesuiaʻiga 'eseʻese: ato ato, sela mo le tuʻuina o tamaʻi mea, fata ma autafa. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e tutoʻatasi fuafuaina se togafiti faʻataulaitu mai vaega talafeagai.

O faitotoʻa o le fausaga e faia i laupapa, alumini, MDF tumu ma plexiglass. O le filifiliga o le faʻataʻitaʻiga e faʻamoemoe i mea e manaʻomia e le talimalo, le tele o le kapeneta, ma le mafuaʻaga.

Faagaioiga

E faʻaigoaina ole togafiti faʻataulaitu ona e iai le agavaʻa ma e mafai ona ofi iai le tele o mea fai umukuka, sefe le avanoa ae le faʻatagaina mea e leiloa. O aoga aoga o le atamai tisaini aofia ai:

  1. Optimization o totonu avanoa. O le faiga e tele fata tu i tulaga eseese.
  2. O le agavaʻa e ofi sagatonu mamafa aitema. O le ato i totonu e mafai ona oʻo atu i le 15 kg, o fafo - e oʻo atu i le 7 kg, e faʻatagaina ai oe ona teu ni ipu tetele.
  3. Puipuiga o umukuka umukuka mai masini faʻaleagaina. O le ata e sili atu le teteʻi teteʻe, lea e faʻatagaina ai oe ona tuʻu taugata eletise, ulo Teflon, poselane i totonu.
  4. Le i ai o upega. O tamaʻi mea e tuʻuina i totonu o tamaʻi sela, mo lapoʻa o loʻo iai se koneteina e faia i toʻotoʻo toʻotoʻo.

I luga o fata, e mafai ona e teuina fagu o mea manogi, sosi, mea palu, mea fai meaʻai, sua sua, laupapa tipi. O ato e lelei tele mo le tuʻuina o fagu suauʻu, koneteina e tumu i sioala. E sili ona talafeagai le teuina o lapoa lapoʻa, ulo, faʻailo i le togafiti faʻataulaitu. E mafai foi ona e tuʻu i ai tioata, ipu, mug, e le faʻaogaina i aso uma, ae mai lea taimi i lea taimi.

O se manaia ma talafeagai filifiliga mo le nofoaga o le togafiti faʻataulaitu o lo i luga atu o le tapu. O le mea taua o le auala e alu ese ai e le paʻi i paipa ma siphon. E fetaui lelei tisaini i le mea e faʻasolosolo ato ato ma tatala le faitotoʻa 95 tikeri.

A faʻapipiʻi le fausaga i luga atu o le tapu, e tatau ona faia le tulimanu o mea sili ona lelei e teteʻe ile susū, o le mea lea e faʻamoemoe i ai le ola o le oloa.

Faʻaogaina totoga

E maualuga le faʻaogaina o mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai le togafiti faʻa umukuka, aemaise lava:

  1. Faiga polo. Faʻaavanoa lemu le faʻaopoopoina o vaega. E vave galue le masini, e le motusia mo se taimi umi.
  2. Latalata O masini faʻapitoa e faʻaaogaina e faʻasolo ai ato i se sologa lelei, talu ai o vaega ua utaina e faigata ona toso mai i fafo.
  3. O se auala e puipuia ai le fetauiga o fata. O loʻo i ai se fusi e puipuia ai nei elemene mai le paʻi i le tasi.

O totoga na faʻaaogaina i se faiga e mafaufauina i se mea laʻititi lava e sili ona lelei, malosi ma tumau. O nei auala sa faʻagaioia mo le tele o tausaga e aunoa ma le malepe.

Faʻafefea ona filifili

Filifilia o se togafiti togafiti faʻataulaitu faʻamoemoeina i le tele o mea, o se tasi o le mafuaʻaga o le atamai tisaini. Afai e manaʻomia fata ina ia mafai ona tuʻu ai ulo mamafa, pato, ulo uʻamea i luga ia latou, ona faia ai toʻotoʻo tetele, o le lalagaina o na atonu e seasea maua. E teu se aofaʻiga tele o tamai ipu, pesini, tui, sipuni, e sili le filifili ose mata lelei. E i ai filifiliga filifiliga a le pito i lalo e faia i le polypropylene poʻo le pepa uʻamea. A filifilia se atamai polokalama, oe tatau ona uai atu i:

  1. Faʻaleleia auala ituaiga. Tatala atoa, o vaega uma e tuʻua le laina headset, e talafeagai mo umukuka ma se lautele vaega. Mo tamaʻi potu, o le filifiliga pito sili ona talafeagai o le faʻaopopoina o vaega. I tamaʻi umukuka, e sili atu le faʻaaoga o ni mamanu faigofie.
  2. Mamafa o aitema e tuu. Afai e te tuʻuina ipu i totonu ato, o lona tele e sili atu nai lo le maualuga, ona le umi lea o le faitotoʻa o faitotoʻa, o le a faʻasolosolo sooga, ma o le a foliga mai o le a foliga mai o foliga foliga matagofie. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi le faiga i le kapoti pito i lalo o le tulaga masani, o lona uiga e lua vaega e le ofi i totonu. Mo se umi le faʻasaoina o le facade luga o le faitotoʻa, e fautuaina e tuʻu faʻafu, malamalama mea palasitika.
  3. Filifiliga saʻo o lapoa. E taua le tuʻufaʻatasia o mea i totonu o le kapeneta o le umukuka.

Ae le i faʻatauina se togafiti faʻataulaitu mo le umukuka, e tatau ona e mautinoa o le faʻapipiʻiina ata o loʻo aofia i totonu o le pusa. O le i ai i le lima auiliiliga faʻatonuga, oe mafai tutoʻatasi faʻapipiʻi le fausaga e aunoa ma le faʻaaogaina o auaunaga a tagata faʻapitoa.

O le faʻataulaitu o le umukuka tulimanu e le gata ergonomic meaafale, ae o se aulelei elemene, atoatoa mo soʻo se totonu. O le tofa poto e fofo se vaega taua o faʻafitauli o fale laʻititi, sefe le avanoa ma le taimi o le talimalo. O se lelei mafaufau loloto faiga fesoasoani i le fausiaina sili maualuga le mafanafana, okaina ma le mafanafana i le umukuka.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Omai Tatou O - SANZ Nasareta Youth (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com