Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fufulu se peleue peleue mai le palapala, gaʻo ma gaʻo

Pin
Send
Share
Send

Paʻu peleue - manaia, anagata, mafanafana, "ola" i ofu uma. O nei lavalava e le mo le tasi vaitau, o lea e tatau ai ona e iloa pe faʻafefea ona fufulu lau pelega pele i le fale mai le le faʻaalia foliga o aso uma laei.

MANATUNATUGA! Aua le mulumulu i le pauta. O le fufuluina o le lima ma le masini e leaga i le paʻu. I le faʻafesoʻotaʻiga ma le vai, o le aitema o le a leiloa lona folasaga, ono faʻavaivaia, o le paʻu o le a avea talatala ma le talafeagai mo ofuina.

Sauni mo le faamamaina

Ave se tamaʻi lapisi, omomi ma faamama. E mafai ona e faʻaaogaina le palasi-faigata pulumu.

Folk fofo mo gaʻo ma isi faʻaleagaina

Taua! Ae e te leʻi faʻaaogaina metotia masani a tagata, faʻataʻitaʻi le oloa i luga o se nofoaga e le maitauina.

  • Faafefiloi kapisi ma talcum efuefu i tutusa tutusa. Ufiufi le pisia i le paluga, tuʻu mo ni nai minute ma solo ese ma se palasi.
  • Fufulu le suavai fufulu ipu i totonu o le ulu fulufulu. Faʻaoga i pisaini gaʻoa, olo i se ie poʻo se omomi. Solo solo. Faʻaitete neʻi aua neʻi faʻasusu tele i lou peleue.
  • E mafai ona aveʻese le manogi mago i le masoa mai le pateta. Faʻasusu i se setete o le mafiafia o le soʻoga, olo le pisia. Ina ua maeʻa le sefululima minute, aveese le mago ma gaʻo-totoa gruel. Fufulu le nofoaga i le castor oil.
  • O le vaega faʻafitauli e mafai ona olo i se tipi aniani.

Vitio fesoasoani

Faʻapitoa vailaʻau fale mo mea paʻu

Faailoga o loʻo tauva le tasi ma le isi e ofi atu oloa, faʻafetai e mafai ai ona e faʻateleina le taimi e ofuina ai lau paʻu mea i totonu o ou ofu.

  • Afai e olo le paʻu, o maʻa mai laei uumi e amata ona vaʻaia, e mafai ona toe faʻafouina i le faʻaaogaina o vali e faʻatau i le faleoloa.
  • O le kelu o le a fesoasoani i scuffing.
  • O le suavai e fesoasoani e puipui lou peleue mai le susū.
  • Mo le tausiga lautele, faʻaaoga le maeʻa oloa. E faʻasusu le paʻu, fafagaina ma faʻamaluluina, ma susulu.

O le faʻamamaina o peleue vaega faʻafitauli

Nofoaga faʻafitauli, o na e palapala sili atu nai lo isi. E tatau ona e toe faʻaleleia i latou i taimi uma nai lo le atoa mea.

Koluse

Ina ia puipuia le kola mai le soʻona palapalā ma le tau suʻesuʻeina o ni metotia mamafa, soloiesea i taimi uma i se ie mamā faʻasusu i le vai mafanafana. Manatua e solo ese i se ie mago.

FAʻAPATOA! Aua le tosoina le paʻu e aloese ai mai le faʻaletino.

Oe ono manaʻomia se teuteuina teuteuina teuteuina e faʻamama ai le vaega o le kola. Faʻaaoga pe a fai o le gaʻo ma faʻafitauli e maitauina.

Afai e le olo ese le palapala, olo le itu i le oloina o le ava malosi poʻo le sua o le tipolo. Ona palasi lea i le glycerin. Ma afai e le galue lenei, palu le ava malosi ma Paʻepaʻe Agaga i tutusa vaega.

MANATUNATUGA! O le kesi poʻo le manifinifi o le a fufulu ese le vali o le peleue.

Lima, pulou

Faʻafefiloi le amonia ma le masima ma faʻasusu le paluga ma le vai (pe a ma le afa lita). Faʻaaoga se fofo e solo ese ai vaega gaʻoa, palapala o lima. A maeʻa gaioiga, solo i se ie susu.

Faʻaputuga

  1. Matou tuʻuina le peleue i luga o le faʻatautau, liliu i totonu i fafo. Matou tautau i luga o se pesini poʻo le taʻelega.
  2. Faʻamama ma faʻapipiʻi le pauta i le vai. Amata ona fufulu le ie puipui i se palasi vaivai.
  3. Ona fufulu lea o le ie ma se vai taele mafanafana. O le televave o le sili atu.
  4. Fufulu i se ie mamago, mama.
  5. Faʻamago luga o se solo tele ma le itu agavale i luga. Oe mafai mulimuli ane faʻamamago luga o se tautau. Luga i totonu i fafo.

MANATUNATUGA! Taumafai e aua le susu le pito i luga o le oloa. Naʻo le ufiufi o le ie puipui!

Faʻafefea ona aveʻese le ie puipui afu sosolo

Matou te aoina vai vevela ma ausa i totonu o le faletaele. Liligi se ipu vineka ma tuʻu le peleue i luga o le faletaele, i totonu i fafo. A maeʻa le lua itula, e mou ese atu le manogi leaga.

MANATUNATUGA! Faʻaeteete aʻo e tagofia le vineka ma le ausa! Puipui ou foliga ma ou mata, aua le manavafu.

E mafai ona e oloina ia vaega faʻafitauli i le tipolo tipolo.

Vaega o le faʻamamaina paʻu paʻepaʻe

MANATUA! Paʻepaʻe paʻu papaʻe ofu e le tatau ona fufuluina ma le malosi vailaʻau.

Afai o le paʻu paʻu e paʻepaʻe, e talafeagai le susu mo le faʻamamaina ma faʻafouina ia i le fale. Faasusu se ie paʻepaʻe ma solo le mea i ai. Ona o le gaʻo o loʻo i totonu o le oloa, o lavalava e le gata na faʻamamaina, ae o loʻo ufiufi foʻi i se ata puipuia.

Toto ma le igoa igoa mafai ona aveʻese i malulu vai ma fasimoli. Taumafai e fufulu le pisia i le saoasaoa o le uila.

Afai o lou peleue ua liu samasama mai totini, faʻaaoga le sua o le tipolo. Oomi le sua i totonu o le ipu, faʻasusu se pulupulu i totonu ma savali i luga o le oloa.

FAʻAPATOA! O lenei auala faʻamama e faigata i le paʻu, 'aua le faʻaogaina soʻo.

Faʻafefea ona faʻatumauina le muamua foliga mai o le paʻu

Mea e faia i le paʻu moni e fiafia i le vaʻai ma le tausiga. Aua le faʻatutuina latou i ituaiga ola o le faʻamamaina, aua le faʻatofuina i latou i le vai mo le fufuluina, 'aua le mimiloina latou. Faʻaaoga faʻatauga na faʻatau e le faleoloa.
Faʻamamago ou ofu i le vevela o le potu. Aua le faʻaaogaina se maa, lauulu masini faamago, poʻo isi masini.

Vaitusi vaitusi e aveʻese ma lipine. Faapipii le itu pipii i luga o le pisia ma masae ese. O le pisia o le a "pipii" i le mea faapipii ma o ese.

Fufulu le palapala ma susu susu i luga o le peleue i le taimi lava lena. Aua le faʻatali mo le pisia e 'ai.

Fautuaina o vitio

Vaʻaia mea taugata paʻu mai le aso muamua o le faʻatau. Aloese mai tulaga pe a maeʻa ona e matua faʻamama lea o le oloa. O le faʻaaloalo e faʻalauteleina ai lau peleue tausaga o tautua.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Weekend Treat with Ebenezer Obey Ore mi E se pelepele (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com