Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Mea taulima a le Tausaga Fou mai pepa, filo, konesina ma timuga

Pin
Send
Share
Send

Tausaga Fou o se taimi o vavega ma malaga; tagata o loʻo tulimatai atu iai. Leai seisi aso malolo manumalo i lenei faʻamaneta. Toʻatele e amata ona sauniuni mo le Tausaga Fou muamua ma taumafai e aumai latalata mai i le faia o galuega taulima o le Tausaga Fou ma o latou lava lima.

O se sili lelei filifiliga o le teuteuina o le Tausaga Fou i totonu ma teuteuga fale. E i ai le tele o filifiliga mo DIY Kerisimasi teuteuga.

Fafanua kiona e sili ona fiafia iai

O galuega e masani ona masani ai le Tausaga Fou o snowflakes pepa. Faigofie ona faia e oʻo lava i fanau laiti.

  1. Ina ia faia se matagofie snowflake openwork, ave se fasi pepa i le foliga o se sikuea, gaugau faalua faalua ia faia se tafatolu.
  2. Tusi se ata i luga o le tafatolu ma se penitala ma oti ese ma seleulu.
  3. Filifili ni sitaili eseese e pei o mafaufauga e lava. Ona mafai lea ona e tatalaina ma faʻamemelo i le galuega sili ona maoaʻe.

E mafai foʻi ona e faia mea eseʻese ile faʻamaʻaina o le kiona. E mafai ona faʻapipiʻiina i faʻamalama ma faʻata i totonu o le fale ma vai fasimoli.

  • Faʻasusu sina fasimoli vai i le vai mafanafana, fufui le omomi i totonu ma solo le pito i luga.
  • Lagona le saoloto e faʻapipiʻi le aisa. O le a latou mago ma pipii mau i faʻamalama.

O se metotia o le a fausiaina ai le malamalamaaga o se aisa mamanu. Snowflakes mafai ona tautau i luga o se Kerisimasi laau ma meataalo. O tamaʻi kiona-paʻepaʻe kiona o le a faʻaopopoina le fou i le Kerisimasi laau ma sausau i le kiona.

Vitio o le foafoaina o snowflakes mai pepa

E mafai foi ona e teuteuina se potu ma ni aisa. Faʻamau tautau ifo aisa malulu eseese i totonu o le potu ma fiafia i le taumalulu. I se faʻaopopoga i pepa paʻepaʻe masani, e mafai foi ona vavaeina aisa aisa mai le pepa lanu. I lenei tulaga, o le teuteuga o le Tausaga Fou o le a avea ma sili atu ona lanu.

Malie aisa kiona mai totini

E mafai ona faigofie ma vave ona e faia tamaʻi kiona mai totini tuai. E sili le filifili o se paʻepaʻe paʻepaʻe e faia ai le 'aisa e pei o ni mea moni.

Torso ma le ulu

Ina ia fausia le pito o le vaʻa, tipi ese le mulivae ma le pito i luga vaega. Oe o le a maua se ituaiga o ato, lea matou te faʻatumuina ma sereala.

E tele filifiliga mo le faʻatumuina o se kiona. Millet, oatmeal, poʻo se medium-tele sirio o le a faia. Afai e te le manaʻo e faʻaleaga oloa o sirio, ma e te manaʻo e faʻaaoga le tagata kiona mo le sili atu ma le tasi le tausaga, faʻatumu i vavae poʻo ni sela vaivai.

Faʻafefea ona faʻatumu le tino, suʻi le lalo. Oe maua se tasi lapoʻa tele, lea tatou te vaevaeina i le lua pe tolu e maua ai le sili talitonuina snowman.

E mafai ona e gagau le lapoʻa i ni polo ma se filo mafiafia. Matou te suʻiina le tino i se liʻo ma faʻamau. A maeʻa ona matou auai i le faʻatumuina o le ata. Faamau o le a avea ma mata.

O le isu e faigofie ona faia mai le nifo. Tipi ese se tamaʻi vaega ma valivali ma soʻo se vali, mo se faʻataʻitaʻiga, vali vai, mumu. O le gutu e mafai ona lalagaina i le filo uliuli pe tusia i se faʻailoga. Faʻafefea ona saunia foliga, matou te faia lavalava.

lavalava

O totini sili ona susulu ma lalelei e talafeagai mo lavalava. O le susulu o le faʻatusa, o le sili atu ona manaia o le iʻuga o le ai ai. Oti se mama mai le totini ma tuu i luga i se tulaga o se ofu mafanafana. Oti i le ogatotonu mo se ofoofogia ofu mafanafana. O se peleue ma se ofu e mafai ona nonoa i se filo mafiafia ma e maua ai se fusipaʻu manaia. Sei o tatou faia se pupula pupula mai le totini tutusa.

Oe mafai ona faʻataʻitaʻi ma taumafai e faia le tele o ituaiga o ituaiga. O le liliuina o mafaufauga, matou te maua ai le tele o malie ma malie aisa.

Vitio

Faʻamoemoe i lo latou tele, o le a tatou tuʻuina i luga o se Kerisimasi laau, teuteuina se kesi, ma tuu i luga o le fatatusi. O le aiga o snowmen o le a faigofie teuteuina e le gata i lou fale, ae o le a avea foi ma sili sili ona lelei Tausaga Fou meaalofa mo pele.

Manaʻoga polo o filo ma leise

O le isi vaʻa Kerisimasi o polo. Matou te faʻatau paluni, filo mafiafia ma lace. Faʻapipiʻi paluni i sina laʻititi, oʻo atu i le 15 cm le lautele.

Nonoa lelei paluni ina neʻi sola ese le ea mai ia latou i le taimi o sauniuniga. Afai e te saunia mea teuteu mai filo, ona faʻasolo lea i le kelu PVA. O le kelu e mafai ona ave faʻalanu i le vai. Tolu vaega o kelu ma le tasi vaega o le vai e taliaina. A maeʻa lena, amata afifi le paluni. Faʻatulaga i lea vaega. Matou te faʻaogaina faʻalaugatasi ia filo ina ia i ai avanoa avanoa. E sili le faʻapipiʻi e tusa ma le 4-5 faʻasologa o filo ina ia foliga lelei mai le polo ma e le faʻaleagaina.

Lace polo

Ina ia faia ni polo lace, fai le mea lava e tasi i le lace. Faʻasusu mea i le kelu ma afifi faʻapipiʻi le paluni. Matou te tuua avanoa e mago. A maeʻa ona faʻamago uma le kelu, ona tuʻi le paluni i le nila. O le a tumau le atigi, ae o le vaega i totonu o le a pa. Matou te aumaia le toega o polo mai le ata.

Vitio

Matou te nonoa manoa i fuainumera mago, lea matou te tautau ai. Matou te tuua meataʻalo i lenei pepa, pe teuteuina iila, faʻamau, aufana, vali ma vali mai apa.

A e faʻataʻitaʻi, e mafai ona e faʻapipiʻi tamaʻi logo i le ogatotonu o le polo.

Malie Kerisimasi ata na faia mai maʻa

Oe o le a manaʻomia cones ma eseese o teuteuga. Nonoa se paina paina e tautau i luga o le laau. Matou kelu faʻapipiʻi faʻamau, faʻamau, lipine. Soo se mea e maua o le a maua i le ono.

O lenei ituaiga mea taulima e aofia uma ai tamaʻi ofu laiti e mafai ona maua i fale uma. Tamaiti laiti o le a mafai ona auai malosi i le sauniuni mo le sili faʻaalia aso malolo.

Le teuteuina masani tioata Kerisimasi teuteuga

Ave se tamai fagu tioata ma se tapuni fufusi, fufulu lelei ma mago.

O loʻo matou sailia ni mea teuteu lelei. Laʻititi fuainumera i le New Year autu o le a faia. Manu, Kerisimasi laau, snowman.

  1. Gagau le fatuga ma vaʻai i ona foliga. Afai e fetaui mea uma ia te oe, lagona le saoloto e amata faʻapipiʻi le iʻuga maua. E taua le faʻaogaina o le kelu e le susu ma faʻaavanoa taimi e faʻaoga ai.
  2. Matou faʻatumu le avanoa i le vai fefiloi ma le glycerin. Glycerin e faʻatau atu i fale talavai ma e matua taugata lava. Se paluga o le vai ma le glycerin i le 1: 1 faʻatusatusa. Matou te faʻatumuina le fagu atoa i le vai.

A maeʻa lena matou te faʻaopopoina feilafi eseese. O le laʻasaga mulimuli o le faʻatumu lea o le filo o le ufiufi i le kelu ma sulu faʻamau. O se mea faigofie ma muamua faʻamanatuga o le a teuteuina soʻo se kesi. O le taimi lava e te manaʻo ai e faʻalavelave mai le gasologa o galuega, lulu le fagu ma matamata i le kiona-paʻepaʻe aisa felafolafoaʻi i se waltz maoaʻe.

Teuteuga mai le timu

Faatasi ai ma le fesoasoani a le timu ma pepa malo, oe mafai ona fausia le sili ona le masani ai o le Tausaga Fou galuega taulima. O se auala faigofie ma matagofie e teuteuina ai se potu e faʻafaigofie ai sauniuniga mo le Tausaga Fou. E mafai ona e faia ni numera matagofie mo le tausaga a sau. Ina ia faia lenei, 'otiʻoti stencil mai le pepa malo ma afifi le timu taʻitasi numera i mama mau. Faamautu le amataga ma le faaiuga o le timu i le mea faapipii.

O se manatu manaia e tusi manaʻo mo le alofa, tamaoaiga, ataata, soifua maloloina ma teuteuina i latou i le timu. Ona teuteuina lea o le puipui i nei upu pupula ma uiga ese. O le iʻuga o le puipui o manaʻoga.

DIY pale fiafia

I ata Amerika, e mafai ona e mauaina pale matagofie paina o loʻo tautau i faitotoʻa o fale. E mafai foi ona e faia se pale faapena oe lava. Oe o le a manaʻomia ni pepa malo, timu, cones, logo, fua, candies.

  1. Oti ese le stencil. O le a latou tautua o se mama mama e faia i pepa malo, pe a ma le 5 cm le lautele ma tusa ma le 20 cm le lautele.
  2. Matou te afifiina le timu i luga o le mama i vaega mafiafia. Matou te filifilia le timu ma umi villi, o lea o le pale o le a liua e malulu.
  3. Ua sauni le tapoleni autu, ua amata ona tatou faʻauʻuina. E mafai ona e tuʻuina se logo i le ogatotonu. Kelu fua ma tafe i se liʻo. Oe o le a mauaina se le masani a le New Year's wreath o le a sili ona teuteuina faitotoʻa o le fale.

Teuteuga ma uluaʻi meataʻalo Kerisimasi laau

Faʻaaogaina se matauila faʻaleagaina o se manaia manatu mo le faia o se Kerisimasi laʻau mea taalo. Pau lau mea e manaʻomia o vali, gouache poʻo acrylic. Vali ni sitaili eseese ma faʻamamago. A maeʻa lena, e mafai ona e faʻapipiina se aufana susulu i le kelu ma nonoa le filo. Ua sauni le meataʻalo laʻau Kerisimasi.

Fluffy snowman faia i fulufulu mamoe filo

Mo le gaosiga, faʻatau filo-sinasina fulufulu mamoe filo ma pepa malo. Oti ese mama se lua mai le pepa malo. Afifi faʻasolo le filo i mama taʻitasi. Matagi seʻia i ai le avanoa i le ogatotonu mo filo. A leai se avanoa mo filo, ona matou nonoa lea o le pito. O lea ua matou tipiina pito i se lau ma fulufulu.

Oe o le a maua fluffy lumps. Nei o le a avea le snowballs mo le tino. Tatou fesoʻotaʻi faʻatasi ma ua sauni le tino o le kiona. O lea matou te fausiaina foliga o se tagata kiona i filo, lagona-pito peni ma isi auala improvisasi. O lenei matagofie matagofie fluffy souvenir o le a fiafia ai soʻo se malo i lou fale.

Pale matagofie

Oe o le a manaʻomia seleulu, PVA kelu ma pepa lanu. Muamua, tusi saʻo sasa i luga o pepa, pe a ma le 1 cm le lautele. O lenei o le a tatou tipiʻeseina ia laina. Faakelu le filifili atoa mai i iʻuga na maua. Ina ia faia lenei, ave le tasi fasi ma kelu ona pito.

Tufa le isi fasi i le muamua ma faʻamau foʻi pito. Matou te faia lenei faiga i le toega o fasi pepa. O le tele o fugalaʻau i lau pale pale, o le sili atu ona manaia ma faʻafiafiaina o le a liliu atu. O le maeʻa oloa o le a teuteuina se Kerisimasi laau poʻo se potu.

Citrus teuteuga

O le manogi o tangerines e fesoʻotaʻi ma le New Year, aisea la e le faʻaaogaina ai latou e fausia ai se lagona o le Tausaga Fou. Mo ia teuteuga, e sili atu le faʻaogaina o tangerines, e i ai o latou paʻu mafiafia.

Ave se tangerine poʻo se moli ma 'oti ese ituaiga eseese geometric ma se naifi saʻo i luga o le zest. Ona faʻaofi lea o se carnation i le tipi faʻataʻitaʻi laina. Gaugau fualaʻau 'aina suamalie i totonu o se fagu matagofie ma teuteuina i tamai lala konifili. O le manogi o pine paina ma tangerines o le a aumaia ai se mafanafana siosiomaga o le Tausaga Fou ofoofogia i lou fale.

Filifili teuteuga i lou tofo, faia galuega o le Tausaga Fou ma ou oe lava lima, faʻalogo i laʻu fautuaga ma oso ulu i le mafanafana siʻosiʻomaga o le Tausaga Fou aso malolo!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Vailolo Mikaele Brother Vice - Manuia le Kirisimasi u0026 Tausaga Fou - Dr Rome Production (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com