Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a ma le faʻafefea ona iloa le numera o le mataupu o le aitalafu talaʻaga - o se aotelega o le manatu + faʻamaonia metotia

Pin
Send
Share
Send

Talofa lau au faitau o Manatu mo le Ola! Lenei tusitusiga o le a taulaʻi atu luga o le aitalafu talafaʻasolopito autu tulafono - o le a lea ma faʻafefea ona e mauaina.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

O le a matou aofia ai foi:

  • E mafaia ona e suʻe lau faʻasologa o tala faʻasolopito i luga ole laiga i luga ole laiga;
  • Faʻafefea ona tupu le code pe a fai o le nonogatupe na tuʻuina mai mo le taimi muamua;
  • E mafai ona fai e aunoa ma le numera.

I le faaiuga o le lolomiga, matou te masani ona taliina fesili e sili ona lauiloa ile mataupu o loʻo iloiloina.

Ia tatou o loa!

Faitau e uiga i le aitalafu talafaasolopito mataupu autu code ma faʻafefea ona e mauaina i fafo i la matou tusitusiga

1. O le a le credit history subject subject code - o se aotelega atoa o le mataupu 📋

I le avea ai o se tulafono, pe a talosaga mo se nonogatupe, aitalafu faʻalapotopotoga fesili i le tagata o tausia credit code mataupu autu o talafaʻasolopito, lea latou te manaʻomia e maua mai ai faʻamatalaga e uiga i tulaga tau tupe a le tagata nono mai le BCH (Bureau of Credit Histories).

Credit code mataupu autu o talafaʻasolopito o le faʻailoga faʻailoga (faʻailoa) o le tagata nono (mai 4 muamua 15 mataitusi). Na amata ona faʻatatauina talu mai le 2006 ma faʻatagaina oe e saili poʻo fea CRI o loʻo iai le aitalafu aitalafu o le talafaasolopito.

E le gata i lea, i luga o le faʻavae o le faʻamatalaga na mauaina mai le CRI, o le aitalafu faʻalapotopotoga faia se faʻaiuga i le mataupu o se nonogatupe poʻo lona teʻena.

Faitau e uiga i le mea ma faʻafefea ona maua se nonogatupe ma le leaga aitalafu talaʻaga toetoe lava aunoa ma le teʻena i se tasi o a matou mataupu.

1.1. O fea e maua ai le aitalafu tala faʻasolopito mataupu autu

A faʻatoa apalai se tagatanuʻu mo se nonogatupe, ua tofia o iamataupu credit history code... Faʻalapotopotoga tupe (masani faletupe pe IFI) pe a faʻaiʻuina se maliega ma le tagata nono, faʻailoa mai se tulafono i le maliega lava ia poʻo le faʻapipiʻiina ia. Ma, i le taimi e tasi ma le faʻaliliuina atu o faʻamatalaga e uiga i le tagata nonoina i le BCH, o lenei tulafono ua lafoina ia i latou.

Le polokalame ole faʻavaeina ole numera ole autu ole CI

O le mataupu's credit history code code atonu pe leai foi. E mafaia lenei mea peʻa fai e leʻi faia lava se nonogatupe a le tagata, pe na ave e ia le loan ma totogi muamua 2006 o le tausaga... Ona mafai lea ona ia mauaina e ala i le tuuina atu o le talafeagai faamatalaga i le NBKI (National Bureau of Credit Histories).

Afai e le manatua e se tagatanuu lana tulafono autu CI, ona mafai loa lea ona ia faia fesili ia mauaina lenei faʻamatalaga mai se tasi o tele faletupe. Peitai, e taua le mafaufauina o lenei auaunaga o le a totogi.

1.2. O le a le foliga o le credit history code o le mataupu

O le autu o le credit credit code o se mataupu e le faʻapitoa mo mataʻitusi ma numera. O le umi o sea ituaiga o mai 4 muamua 15 tagata.

O le ala lea e pei o le numera o le mataupu o le aitalafu talafaʻasolopito foliga

Le Faletupe Tutotonu o le Malo o Rusia i 2005 tausaga, o se tulafono faʻatonutonu na tuuina atu mo le fausiaina o ia tulafono laiti. E ui lava i lea, o le taimi muamua na salalau le faʻataʻitaʻiga o le tutoʻatasi faia o le tulafono e le tagata nono.

Ma, faʻapea, i luga 2006 tausaga, ina ua maeʻa tuuina atu le muamua nonogatupe, le tagata o tausia ofoina atu e sau ma se cipher, aofia ai o Latina mataʻitusi ma numera. O ia lea sa fai ma faʻailoga o le tala faʻasolopito o le aitalafu.

Ae ui i lea, o lenei mea na mafua ai le mea moni e faapea mo le tele o tagata nonoina le tulafono avea ma se 'anoa upu poʻo tuʻufaʻatasia o numera.

Yakovleva Galina

Tomai faʻapitoa i mea tau tupe.

Fai se Fesili

O le mea lea, aso nei, faʻavae i luga o faʻatonuga a le Faletupe Tutotonu, aitalafu faʻalapotopotoga lava ia fausia se mataupu CI code mo tagata faʻatau e apalai ia latou mo se nonogatupe mo le taimi muamua.

1.3. Mo le a

E tele taseni aitalafu o loʻo faʻagaioia i Lusia. Ina ia iloa o fea o latou e teuina faʻamatalaga e uiga i se tagata nono faʻapitoa, oe tatau ona iloa le numera o le mataupu o le aitalafu talaʻaga.

I le faʻaaogaina o lenei sipili, e mafai ona e maua ai se lipoti i nonogatupe na maua e se tagata ma le faʻataunuʻuina o aitalafu i lalo o latou ile BCHE taua le iloa, a1 tasi i totonu12 masina o nei faʻamatalaga e tuʻuina mai e aunoa ma se totogi. Faʻafefea ona iloa se aitalafu talaʻaga mo saoloto i le faaiu igoa e ala i le Initaneti, sa matou talanoa auiliili i se tasi oa matou tusitusiga.

E leai seisi faʻaoga mo le numera. Ina ia talosaga mo se nonogatupe fou ma saini le maliega tutusa, e le manaʻomia. O le mea lea, e leai se aia a le tagata nono tupe e faʻafiti ai ona faia se nonogatupe i le tagata nonoina tupe ona e na te le manatua lana credit history code.

1.4. Aisea suia ai

O le autu ole credit history code o se cipher tulaga ese. Faʻaaogaina i luga o le Initaneti punaoa a le Faletupe Tutotonu o le Russian Federation (www.cbr.ru), E mafai e le tagata nonoina tupe ona talosagaina faʻamatalaga e uiga ia te ia lava. Lenei e mafai foi ona suia pe toe seti le numera o le tagata o tausia.

Suiga o le CI mataupu autu i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le Faletupe o Lusia

E manaʻomia ni suiga e mautinoa ai le saogalemu o faʻamatalaga. Ioe, aitalafu talafaʻasolopito aiaia mo le maualuga tulaga o faʻamatalaga puipuiga. Peitai, e i ai eseese tulaga i le olaga.

Afai o tagata taufaasese na maua se avanoa i au oe lava faʻamatalaga, e aoga le faia vave o gaioiga. I tulaga ia, e fautuaina e tagata atamamai le suia o le numera. A faʻapea ua aveʻesea le tulafono, oe mafai ona faʻafesoʻotaʻi le NBCH e toe faʻaleleia ai.


I lenei auala, code o se taua taua o lau aitalafu talaʻaga. E tatau ona iloa e le tagata nono faʻaaoga le auala e faʻaoga ai, sui, ma aʻoaʻo foʻi pe a leiloa.

Faʻamaonia auala e saili ai lau aitalafu tala faʻasolopito mataupu code

2. Faʻafefea ona iloa le faʻailoga o le mataupu o aitalafu talaʻaga - 3 faʻatuatuaina filifiliga 📑

Faatasi ai ma le atinae o le Initaneti, mauaina o se tele o faʻamatalaga ua avea sili faigofie. Ae ui i lea, e le mafai ona faʻamanino le credit history code o le mataupu e ala ile faigofie i luga ole laiga. Peitai, e iai 3 filifiliga faʻatuatuaina aumai lenei faʻamatalaga.

Filifiliga 1. A maeʻa ona suʻesuʻe le feagaiga o le nonogatupe

Na o ni nai tausaga talu ai, o faletupe uma na faʻailoa i totonu o aitalafu maliega le code o le mataupu o le aitalafu talaʻaga.

Faʻamatalaga e uiga i le tulafono mafai ona aofia ai:

  • tuusao i le vaega o le maliega;
  • i se tasi o faʻaupuga i le maliega.

Mataupu code i le feagaiga o nonogatupe

Ae ui i lea, e oʻo mai i le taimi nei, e le o tagata uma o loʻo taofia lenei faiga. Tele o faʻalapotopotoga tetele faletupe togafitia aitalafu faʻasologa tulafono e pei o faʻavasega faʻamatalaga. Latou te le faʻailoaina i latou i konekalate. O le mea lea, e mamao mai taimi uma e mafai ai ona sailia le sipili e ala i le suʻesuʻeina o le maliega.

Filifiliga 2. I le faʻafesoʻotaʻi o le faletupe

A leai se tulafono i le maliega, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le faletupe na tuʻuina atu le nonogatupe mo ana faʻamalamalamaga. I lenei tulaga, oe o le a manaʻomia naʻo taimi nei tusifolau.

Peitaʻi, e le o faʻalapotopotoga aitalafu uma o loʻo naunau e faʻamalieina manaʻoga o tagata. Ole toʻatele e mumusu e faʻasalalau se tulafono, e faʻasino i tusi eseese a faletupe i totonu. I se tulaga faʻapena, e tatau ona e faʻaaogaina le filifiliga lona tolu.

Filifiliga 3. I le tusiaina ose faʻamatalaga ile BCI

Ina ia maua le numera o le mataupu o aitalafu talaʻaga, oe tatau ona faʻafesoʻotaʻi le latalata ofisa o le BCH.

Ina ia maua faʻamatalaga e uiga i le code, oe o le a manaʻomia:

  1. ia iai sau tusi folau;
  2. ia tusia se tusi talosaga;
  3. totogi le komisi.

Masani, oe tatau ona totogi mo ia tautua mai 200 muamua 300 rubles.


A faʻapea e le mafai e le tagata nonoina tupe, sau soʻo se mea, sau i le ofisa o le BCI, e mafai ona e lafoina se talosaga mo le tulafono lea i le NBCH i le meli. O lenei metotia o le a suʻesuʻeina auiliiliina mulimuli ane i le tusitusiga.

E taua le malamalama! Tusa lava poʻo le a le filifiliga o le a faʻaaogaina e le tagata nono mai e faʻamanino ai le credit history code o le mataupu, e manaʻomia e faʻamaonia ai le tagata e ana ia.

O le laulau i lalo o loʻo faʻaalia ai auala e maua mai ai le numera o le mataupu CI ma pepa e manaʻomia mo lea.

Lisi: "Filifiliga mo le mauaina o se CI mataupu code ma pepa e manaʻomia mo lenei tautua"

Faʻafefea ona maua le numeraPepa aloaia
1E ala i se maliega nonogatupeMaliega nono na tuuina atu muamua
2E ala ile faʻafesoʻotaʻi o le faletupeTusifolau
3Talosaga i le BKITusifolau

Faamatalaga

Lisiti a le Komisi

O le laulau o loʻo faʻaalia o le auala sili ona faigofie e suʻea ai lau numera o le mataupu o tala o aitalafu o loʻo i totonu o le feagaiga o nonogatupe, ma pe a fai e le o iai - e ala i le faʻafesoʻotaʻiina o le credit credit.

3. Faʻafefea ona gaosia se credit history code o se mataupu - 3 auala faʻamaonia 📝

Soʻo se tagata nono tupe e tatau ona malamalama: afai e leai se talaʻaga aitalafu, e le mafai la ona iai se faʻailoga. Peitai, e i ai tulaga pe a fai o nonogatupe na tuuina atu, ae o le code e lei tuuina atu pe na leiloa.

I le tele o tulaga, o lenei e mafua mai i le mea moni na muamua 2006 o le tausaga leai se tasi na faʻamalosia tagata o le faletupe ia maua se faʻailoga. O lona iʻuga, o i latou ua faʻamauina e oʻo mai i lenei taimi ua i ai le aia tatau e maua ai se fou code. Mafaufau 3 auala faʻamaonia e faia lenei.

Metotia 1. Faʻafesoʻotaʻi le NBCH

Ina ia maua se numera faʻaaoga le NBKI, oe tatau ona tausisi i le faʻasologa lenei o gaioiga:

  1. asiasi i le 'upega tafaʻilagi a le faʻalapotopotoga ma sefe le pepa faʻatumu;
  2. faatumu le pepa;
  3. faʻailoaina le saini luga o le tusi talosaga;
  4. totogi se komisi e tusa 300 rubles;
  5. lafo i le meli i le tuatusi NBKI (vaʻai luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia) se maeʻa ma faʻamaonia tusi tusi faʻatasi ai ma se kopi o le lisiti totogiina.

Ina ua maeʻa mauaina le tusi talosaga, o tagata faʻapitoa o le National Bureau of Credit Histories faʻatinoina gaioiga talafeagai, faʻapea faaleaogaina pe suia o le numera. I le faaiuga o le gaioiga, o le a lafoina le tuatusi talafeagai i le tagata nono lipoti.

Metotia 2. E ala i le faletupe na tuʻuina atu le muamua nonogatupe i le tagata nono

E mafai ona maua le code mai le credit credit institution na faʻatupeina le muamua loan i le tagata nono. Afai e leʻo faʻailoa mai le tulafono i totonu o pepa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi saʻo le kamupani tupe. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻatumufaʻamatalaga, ma maliega e faʻagasologa ai au oe lava faʻamaumauga.

E aoga le mafaufau iai o sea auaunaga e saunia mo se totogi. O le komisi e faatatau 300 rubles

Metotia 3. I le faʻagasologa o le mauaina o se nonogatupe fou

I tausaga talu ai nei, o le Faletupe Tutotonu o le Malo o Rusia ua faʻaititia le numera o aitalafu faʻalapotopotoga. O le mea lea, e ono faʻapea o le faletupe poʻo le MFI na tuʻuina atu le muamua nonogatupe le toe i ai. I lenei tulaga, oe mafai ona faʻaaogaina lenei metotia.

Ina ia mauaina se numera fou o le mataupu o aitalafu talaʻaga, oe manaʻomia le tuuina atu se laʻititi nonogatupe. A saini le konekalate, e faʻatupuina se faʻailoga talafeagai.

Na matou talanoa e uiga i le mea e maua ai se nonogatupe ma le leaga o aitalafu tala faʻasolopito ma faletupe e le siakiina le tagata nonoina CI, na matou talanoaina e uiga i le muamua tusitusiga.


I lenei auala, o le faʻavaeina o le tulafono e mafai ona faia e se tasi o 3-x auala. O le filifiliga o latou e mafua ona o le taimi nei tulaga.

Faʻamata e mafai ona maua le credit history code o le mataupu i luga ole laiga - o le a matou taʻuina atu ia te oe atili

4. Faʻafefea ona suʻesuʻe lau faʻasologa o mataupu autu i luga ole laiga i luga ole laiga (e ala ile Initaneti) e leai se tau? 💸

Tele tagata nono tupe e taumafai e faʻamaonia le tulafono i luga ole laiga. Peitaʻi, e leai se 'auʻaunaga e tuʻuina mai faʻamatalaga i luga ole Initaneti tusa lava pe o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga tusifolau. Ioe, i lenei tulaga, o le ai ai le maualuga aʻafia ono mafai e tagata taufaasese ona maua a latou lava faʻamaumauga.

O le mea moni o lena o faʻamatalaga o loʻo iai i talaʻaga o faʻamatalaga tau tupe e faʻalilolilo ma puipuia e le tulafono... O le mea lea, e mafai ona e mauaina le faʻailoga o talafaʻasolopito o le mataupu naʻo ma se apili a le tagata lava ia pe i le lafoina o se tutusa tusi talosaga ma le faʻamaonia faʻamaonia o le saini e se notary.

Ua lapatai mai tagata popoto o se numera tele o tagata taufaasese o loʻo faʻagaioia luga o le upega tafailagi. Ina ia mafai ona mauaina le tupe o tagatanuu gullible, e mafai ona latou ofoina atu nei auaunaga mo se totogifuapauina:

  • saili le numera o le mataupu o le aitalafu talaʻaga - i le maeʻa ai ona tuʻuina atu o le komisi, e lafo e le tagata nonoina tupe se faʻatasiga o mataʻitusi ma numera, e leai se mea e faʻatatau i le moni, pe na ona le tuʻuina mai o se faʻamatalaga;
  • aveʻese faʻamatalaga le lelei mai le tala faʻasolopito o aitalafu - e le mafai. Peitaʻi, e mafai e tagata uma ona faʻaleleia o latou igoa taʻuleleia, ae mo lenei mea e tatau ona e maua ma faʻafoʻi ni nonogatupe i le taimi saʻo;
  • oka se lipoti o aitalafu - E faʻatoa mafai ona faia lenei mea ile lafoina o se talosaga aloaʻia ile BKI.

Pau lava le mea e mafai ona faia i luga ole laiga o le pe afai e i ai sau credit history subject code, lafo se talosaga i se BCH faʻapitoa e ala i le Initaneti faletupe.

E le gata i lea, o lenei mea e faʻatoa mafai ona faia pe a fai o le tautua tautua aitalafu e faʻapea e maua ai se tautua. Tasi le taimi i totonu 12 masina, tagata taʻitasi aia a le aia tatau e maua ai faʻamatalaga mai le aitalafu talaʻaga e leai se totogi.

E le gata i lea, o le iloaina o lau numera, e mafai ona e talosagaina faʻamatalaga i totonu National Bureau of Credit Histories... Peitai, o lenei tautua ua saunia mo se totogifuapauina - o le tau e tusa 300 rubles

5. E mafai ona fai e aunoa ma le numera o le mataupu CI? 📄

Tele tagata nonoina e leai se malamalama i le mafuaʻaga latou te manaʻomia ai se aitalafu aitalafu aitalafu a le kamupani. I lenei itu, e masani ona i ai a latou fesili: e mafai ona e faia e aunoa ma ia?

I se tulaga lautele, o lenei tulafono e manaʻomia lava mo le faʻafaigofieina o le tagata maʻi. Faatasi ai ma lana fesoasoani, oe mafai ona vave siaki suiga i lau aitalafu talafaasolopito. Peitai, o le lafoina o se talosaga i le BCI, e mafai ona e faia e aunoa ma se tulafono.

Masani lava, ia maua se faʻamatalaga aitalafu mai le CHB ua lava lea:

  • faʻamaoti mai oe lava faʻamatalaga (Igoa atoa ma faʻamatalaga mai le tusi folau);
  • pasi faʻailoga.

A maeʻa lena, o le faʻamatalaga na lafoina e le Lusia meli pe ala ile Initaneti. Peitai, o lenei metotia o le mauaina o faʻamatalaga e naʻo ofisa tetele e faʻaaogaina ai. E le gata i lea, ina ia maua faʻamatalaga i lenei auala, e taua le iloa poʻo fea le BCH o loʻo teu ai.

Afai e leai se faʻamatalaga saʻo, ma e manaʻomia le sailia poʻo fea o ofisa o loʻo iai faʻamatalaga o tala o faʻamatalaga tau tupe, o le a le galue e aunoa ma se code.

I le auala, o nisi aitalafu faʻalapotopotoga manaʻomia tagata nonoina e faʻailoa le code o le CI mataupu ua uma i le taimi o talosaga. E ui i lea le tagata o tausia ua i ai aia tatau uma vaai i le mea moni na te le manatua lona code.

Tagata nono tupe e tatau ona iloa e le o iai i le faletupe le aia tatau e musu ai e faʻatulai mai se nonogatupe ona o le le lava o faʻamatalaga e uiga i le numera o le autu o aitalafu talaʻaga. Afai o le mafuaʻaga lea o le le lelei o faʻaiuga, e mafai ona e alu ma le saogalemu i pulega faʻamasino.

I lenei tulaga, o le puipuiga auaunaga o le aitalafu faʻavae tatau ona tutoʻatasi lafoina atu fesili i le sili ona bureaus. Peitai, e leai se mautinoa o ia latou o faʻamaumauga o se faʻapitoa aitalafu o loʻo teuina. O le mea lea, o le aitalafu lipoti ono le atoa.


I lenei auala, o le numera o le mataupu o le talaʻaga aitalafu ono manaʻomia e faʻalapotopotoga tupe, faʻapea foi ma le tagatanuu lava ia.

  • E faʻaogaina e le aufaʻitalafu tupe lenei tupe e aoina mai ai faʻamatalaga e uiga i le igoa taʻuleleia o le tagata nono tupe.
  • E mafai e tagata nono tupe ona faʻaaoga se tulafono e siaki ai a latou aitalafu.

I le ala, tagata tagatanuu ei ai le aia tatau e faʻatapulaʻa ai le mauaina o faʻamatalaga e uiga ia latou lava. Mo lenei faʻamoemoe, oe mafai ona suia pe aveese le numera i luga o Initaneti punaʻoa a le Faletupe Tutotonu ma NBCH.

6. O le a le mea e taua e manatua‼

E aoga mo tagata uma nono tupe e iloa taua mea moni e uiga i le aitalafu tala faʻasolopito mataupu code:

  1. Oe le tatau talitonu ia i latou oe fai mai o le mauaina o se fou aitalafu faʻailoga tulafono, e mafai ona toe seti lau faʻaleagaina igoa. Faasalalau e le au Scammers lenei faʻamatalaga. O le mea moni, o le faʻailoaina i le NBCH o loʻo faia e faʻaaogaina ai au oe lava faʻamaumauga. O le mea lea, tusa lava pe suia le tulafono i le talaʻaga o aitalafu, faʻamatalaga e uiga i loʻo i ai ma ua uma ona totogi aitalafu, faʻapea foi ma tuai nonoga tupe, o le a sefeina. Na matou talanoa e faʻafefea ona faʻaleleia lau talaʻaga aitalafu i le tusitusiga talu ai.
  2. Afai e leai se tulafono i se maliega aitalafu na tuʻuina atu i aso ua leva, atonu e leʻi faia. I lenei tulaga, o le tagata nonoina aia i ai le aia tatau e tutoʻatasi alu ai i le faʻagaioiga mo lona fausiaina. Mo lenei mafuaʻaga, e manaʻomia ona ia faʻafesoʻotaʻi se faʻalapotopotoga faletupe pe tuʻu saʻo atu i se ofisa o aitalafu.
  3. Afai ua leiloa le code, o le a le mafai ona toe faʻaleleia. I nisi upu, afai ua galo le tuʻufaʻatasia o numera ma mataʻitusi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le ofisa faʻatupe e faia ai fou sipili E le gata i lea, tusa lava pe o le tagata aitalafu, a maeʻa ona faia se fou code, mauaina le tuai, o le a uma lava ona manatu e le aoga. Fautuaina e le au atamamai teu le code i se nofoaga saogalemu ma isi taua pepa.I lenei tulaga, oe le mafai ona popole e uiga i le leiloa ma aloese faʻaalu tupe faʻaopoopo fesoʻotaʻi ma le totogiina o se komisi mo le fausiaina o se fou tulafono laiti.
  4. A iai se tulafono, e iai le aia a le tagata nono tupe e faʻapipiʻi ai lana lipoti e faʻatatau i le talaʻaga o lana aitalafu e aunoa ma se totogi. Moni, lenei mafai ona faia na o le faatasi i le tausaga... Afai e i ai se manaʻo pe manaʻomia e faʻamalamalamaina faʻamatalaga masani, oe e tatau ona totogi mo na gaioiga.

7. Tali i Fesili e Masani Ona Fesili (FAQ) 💬

I le faʻagasologa o le suʻesuʻeina o faʻamatalaga e uiga i le numera o le mataupu o aitalafu talafaʻasolopito, o le tele o numera o fesili e tulaʻi mai. Ina ia sefe lou taimi, i le faaiuga o le lolomiga matou masani masani taliina le sili ona lauiloa o latou.

Fesili 1. O le a le numera faʻaopoopo o le mataupu CI ma aisea e manaʻomia ai?

Soʻo se tagata nonoina tupe ei ai le aia tatau e fausia ai faʻaopoopo faʻaopoopo... Lenei mafai ona faia i luga o le 'upega tafaʻilagi a le Faletupe Tutotonu o le Rusia Feterale. E tatau ona malamalama i ai lena e fausia ai se faʻaopoopo tulafono, oe tatau ona faʻamaoti mai le tasi nei

Fausiaina o se tusi talosaga mo le faʻapipiʻiina o se faʻaopopo code o se CI mataupu

O sea cipher e masani ona faʻaaogaina e maua ai avanoa i faʻamatalaga e uiga i se igoa taʻuleleia mo se taimi faʻatapulaʻa. Faʻaopopo le faʻailoga aoga i le taimi 30 aso talu mai lona amataga

Fesili 2. O fea ou te maua ai laʻu faʻailoga i le feagaiga o nonogatupe?

A o tusia sau maliega feagaiga, e mafai 3 filifiliga e faʻatatau i le iai o le tulafono autu o le CI i totonu:

  1. o le maliega e le o aofia ai lenei sipili;
  2. ia aofia ai le code i le konekalate, o loʻo faʻaaoga se isi faʻaopoopoga faʻaopoopo, lea e aofia ai le faʻamatalaga talafeagai;
  3. o le numera o le mataupu o le talaʻaga aitalafu o loʻo faʻailoa mai luga o le muamua itulau o le maliega i le tulimanu taumatau taumatau.

E leʻo faletupe uma e aofia ai le code i le loan loan. E mafua ona o le leai o se faʻasino i sea aia i le tulafono. Afai e leʻi maua e le tagata nono le tulafono i le feagaiga, e tatau ona ia faʻafesoʻotaʻi le faletupe e aumai.

O le mea lea, o le CI mataupu code o se tulaga ese cipher (o se ituaiga o "pin-code") ua tofiaina i tagata nono taʻitasi. Faatasi ai ma lana fesoasoani, oe mafai ona maua faʻamatalaga auiliili e uiga i le aitalafu talafaʻasolopito o se faapitoa tagatanuu.

E aoga mo tagata nono taʻitasi e iloa pe faʻafefea ma o fea e mafai ona e faʻaogaina ai lau numera, faʻapea foi ma le mafai ona fausia se tasi fou.

I le faaiuga, matou te fautuaina le maimoaina o le vitio - "Faʻafefea ona saili ma siaki CI:

Ma se vitio e uiga i le mataupu autu o le CI:

Pau na o mea mo tatou.

Matou te moomoo i le aufaitau o Manatu mo le Olaga manuia tau tupe! Tausia lau mama talaʻaga aitalafu mama i taimi uma!

Au uo pele, afai e te fiafia i le tusitusiga, ona faʻasoa atu lea i luga o upega tafailagi. Matou te fiafia foʻi e tali ni au fesili - fesili ia latou i lalo. Seia leisi taimi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: EASIEST Way to Grow Ixora Plants from Cuttings (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com