Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Alicante - toe iloiloina o matafaga sili ona lelei i le faletalimalo o Sepania

Pin
Send
Share
Send

O le tele o matafaga o Alicante, o le tele o mitamita e ana le faʻailoga o le Fuʻa Lanumoana, ua avea ma nofoaga sili mo se malologa lelei ma malolo ai. E i ai mea uma: o le agamalu Metitirani tau, matagofie natura, suamalie meaai, mafanafana sami ma eseese faʻafiafiaga fuafuaina mo tamaiti uma ma tagata matutua.

O le maualuga vaitau amata ia Iuni 20 ma tumau ia Setema 20. Moni, e mafai ona e aau i le sami talu mai le ogatotonu o Me - o le vai i le taimi nei e mai le 20 i le + 22 ° C. Pau lava le faaletonu o le taimi nei e leai se fale turisi e tasi o loʻo faigaluega i le talafatai. E tatau foi ona maitauina o matafaga uma o Alicante e matua leai se totogi, o lea e mafai ai e soʻo se tasi ona asia i latou. I se faʻaopopoga, i nofoaga faʻafiafia uma o loʻo i ai se faʻapitoa faʻapitoa e faʻailoa ai turisi e uiga i tulaga taʻele (o le fuʻa lanumeamata e saogalemu, samasama e mataʻutia, mumu e le faʻatagaina e aau). Ia, o lenei e tatau ona e faia le filifiliga saʻo. O la matou filifiliga o nofoaga sili ona aoga o le a fesoasoani e faʻatautaia lenei galuega.

San Juan

O Playa San Jua, o se tasi o matafaga sili ona lelei i le nofoaga o le Alicante i Sepania, e 9 km mai le taulaga tutotonu. O le talafatai, e tusa ma le 3 km le umi ma oʻo atu i le 80 m lautele, ua ufitia i le oneone lelei oneone. Ulufale i totonu o le vai e talafeagai, o le sami e mama ma toʻafilemu, o le pito i lalo e mafolafola ma malulu lemu, aunoa ma ni atigi maʻa. O le matafaga lava ia e sili ona matagofie ma olaola, ae e i ai lava nofoaga iinei.

Malae taʻalo ma carousels ua fausiaina mo tamaiti, o loʻo i ai se taʻaloga avanoa faia i le tulaga o se pirate vaʻa, malae taʻalo mo gaioiga taʻaloga, pa, faleoloa, faleʻaiga fale, ma isi latalata ane o loʻo iai se faʻafanua ma le auala o niu, o se paka taʻavale ma se polofesa tapolo. E mafai foʻi ona e faʻataʻitaʻi i le faaseʻe, soʻoga o matagi ma isi taʻaloga vai.

O le matafaga o loʻo i ai se faleese, faʻapitoa vai taʻele, o se nofoaga faʻafomaʻi ma potu mo tagata tiʻetiʻe uila ma tagata e faʻaitiitia le feoaʻi. Suʻega kapisi o loʻo iai, ae masani ona tapunia. O tagata laveaʻi latou te mataituina le saogalemu o turisi. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e lisiina se sun lounger pe nofo i lalo i lau oe kapeta e ala i le na o le faʻamalu e totogi ai. E tatau ona e teuina au lisiti ile aso atoa, a leai e ono toe faʻaputuputu.

E mafai ona e alu i le San Juan Beach i Alicante e le gata i lau oe lava taʻavale poʻo lau taxi, ae faʻapea foʻi i femalagaaʻiga lautele. Tram Nu.1, 3, 4 ma pasi Nu 21, 38, 22 (aluʻese mai le taulaga 'aʻai) e talafeagai mo oe. Afai e te manaʻo e nofo latalata ane, vaʻai i faletalimalo ma fale mautotogi o loʻo tu i totonu o le fale e tasi le igoa e tasi.

Ia malamalama

O le ogatotonu o le matafaga o Alicante, o loʻo tu i le fatu o le nofoaga ma faʻataʻamilomiloina e niu lauolaola, o se tasi o nofoaga sili ona lelei i le taulaga. O le umi o le talafatai, ufiufi i le auro oneone ma fufuluina e le manino tioata vai o le Metitirani Sami, e 600 m, lautele - e oʻo i le 40. E ui lava i le mea moni o Playa Postiget o se fiafia tafaoga nofoaga e le gata mo turisi, ae faʻapea foi mo tagata o le nuʻu, e mama (faʻamamaina i aso uma) ...

E mafai ona e sau ma le saogalemu i Postiguet ma tamaiti. O le ulufale i totonu o le vai e lamolemole, o le pito i lalo e malu ma agamalu, o le sami e toʻafilemu ma manino, e leai ni jellyfish latalata i le talafatai. E i ai paipa mo mulumuluga vae i fafo mai le matafaga, e tele faletaele, o le lisiina o sun loungers, o se volipolo malae, ma se lakapi malae. O se isi vaega taʻaloga e faʻaaogaina mo tamaʻi tafaoga laiti, ma i latou o loʻo i totonu o se taʻavale - o loʻo paka ai taʻavale tetele. Ile vaitau maualuga, e galulue fomaʻi ma leoleo faʻapitoa i luga o le matafaga.

O le mea taua, e le gata o faleoloa ma supamaketi o loʻo tu mamao mai le nofoaga lea, ae faʻapea foi ma le taulaga tutotonu o loʻo tumu i faleoloa, faleʻaiga, faleʻaiga, faleoloa faʻamanatu, fale kalapu ma isi nofoaga faʻafiafiaga. E faigofie foi ona ausia le Old Town ma le Castle of Santa Barbara, lea e avea ma faailoga autu o lenei taulaga. O le vaega mulimuli o loʻo i ai le lifi faʻapitoa na faʻapipiʻi tonu i le talafatai.

E mafai ona e oʻo atu i le Playa Postiget i pasi ma pasi numera 5, 22, 14, 2, 21 ma le 23 (tu i itu uma e lua o le faʻailoga).

Albufereta

O le lisi o matafaga sili ona lelei i Alicante i Sepania o loʻo faʻaauau pea ma Playa de la Albufereta, o se tamaʻi 'aʻai ae manaia tele o loʻo tu i le va o mauga o Tossa de Manises ma Serra Grossa (3 km mai le ogatotonu).

E talitonuina o le fanau mai o le lumanaʻi taulaga na faia i lenei nofoaga, o lea i ona lata ane e mafai ai ona e vaʻai i le tele o fausaga faʻamanatu. O le umi o le matafaga e na o le 400 m, lautele - e oʻo i le 20. O le sami e filemu, mafanafana ma fai si papaʻu. I se faʻaopopoga, e tele malae taʻalo lata mai, e avea ai Albufereta o se nofoaga lelei mo aiga ma fanau.
O loʻo ufitia le talafatai i le oneone malamalama ma le lelei. O le alu ifo i le vai e talafeagai, o le pito i lalo oneone ma mama, oe mafai ona aau seevae. I luga o le teritori o loʻo i ai se nofoaga mautotogi mo felauaiga i le vai ma potu malolo i le la, ni nai faleʻaiga, pa ma faleʻaiga, faʻatasi ai ma le tele o faleoloa ma faleoloa o loʻo faʻatau atu faʻatau eseese. O le tosoina o niu ma papa maualuluga e maua ai le paolo masani, ma e mafai ona e nofo ai i lou oe solo.

Mo e fiafia i faʻamalositino malosi, o malae taʻalo ua faʻaauupegaina. O loʻo iai snorkeling lelei ma maulu i nofoaga latalata i maʻa. Tagata laveaʻi ma se nofoaga faʻafomaʻi o loʻo galulue. E i ai faleuila, taʻele vae ma se tamaʻi paka taʻavale.

O pasi uma (numera.22, 9 ma le 21) ma trem (numera 4, 1 ma le 3) e taufetuli atu i Albufereta.


Almadraba

Playa de la Almadraba o se tasi o sili matafaga i Alicante (Sepania), tu 4 km mai le taulaga ogatotonu i se tapunia faga. Ufiufi - oneone paʻepaʻe fefiloi ma tamaʻi maʻamaʻa. O le umi e toeititi lava 700 m, o le lautele e naʻo le 6.

O le ulu atu i le sami e papaʻu, o le vai e manino ma malu, o le pito i lalo e malu, ma le papaʻu vai laina e lautele lautele mo tamaiti aau i totonu. Mo le vaega mulimuli, tele malaetaʻalo ua uma ona faʻaauupegaina, o lea latou mautinoa ai o le a le fiu.
E ui lava i le le faalauaiteleina ma le leai o se toatele o turisi, o loʻo i ai mea uma mo se malologa lelei - totogiina o sun loungers, ramps ma fola laupapa mo nofoa faʻataʻavalevale, paipa mo mulumuluga vae, o se faleuila ma e oʻo lava i se malaetaʻalo ma fafo faamalositino masini. I le vaitau atoa o le taumafanafana, o fomaʻi ma tagata laveaʻi o loʻo tiute i Almadraba. O loʻo avanoa lata ane paka taʻavale.

Fale faʻatau faleoloa ma faleoloa e iai mea faʻamanatu ma matafaga mea e mafai ona maua i luga o le taulaga tutotonu - o loʻo tu latalata. O isi faʻafiafiaga e aofia ai malaga vaʻa i vaʻa e agaʻi atu i le uafu ma ituaiga taʻaloga eseese i lalo o le sami, lea e aofia ai le tamaoaiga i lalo o le lalolagi lalolagi ma matua manino le vai. Ma iinei, e tusa ai ma le tele o iloiloga, oe mafai ona matamata i le goto lelei o le la i luga o le talafatai atoa ma fiafia i se malologa lelei.

E lua ituaiga o felauaiga i Playa de la Almadraba - o nofoaafi 3 ma le 4 ma pasi 21 ma le 22.

Faitau foi: O le a le mea e vaʻai ai i Alicante na o oe?

Los Saladares (Urbanova)

O matafaga sili ona lelei i Alicante i Sepania aofia ai Playa de los Saladares, tu 5 km mai le ogatotonu (Urbanova microdistrict, latalata i le malae vaʻalele). O le talafatai, e tusa ma le 2 km le umi, e ufiufiina i le oneone samasama vaivai. O le alu ifo i le vai e agamalu, o le maualuga o le galu e averesi, o le sami e mama, ae sili atu le malulu nai lo o faga.

Ona o le mamao tele mai nofoaga autu turisi, Los Saladares ua avea o se tasi o le sili ona filemu ma sili atu tumu tagata matafaga matafaga. Peitaʻi, e leʻi avea lea mea ma mea e taofia ai o ia mai le mauaina o mea uma sa manaʻomia. I se faʻaopopoga i faleʻaiga, faleʻaiga, nofoaga faʻafomaʻi ma nofoaga e mautotogi ai, o loʻo iai le malaetaʻalo mo tamaiti e iai manaʻoga faʻapitoa ma se vaega faʻapitoa mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa (e naʻo masina o le taumafanafana latou te matala ai).

Faʻatasi ai ma isi mea, luga o le matafaga e mafai ona e vaʻaia ai le tele o ala savali tagata savali, o se paka taʻavale, nofoaga tolauapi ma se mea e le mafai ona faia e se tafaoga faʻaleaganuʻu e aunoa - faleuila, paʻu vae vae, lapisi lapisi ma e oʻo lava i moli auala. O le mea e fia iloa ai, o Los Saladares na faʻatulagaina mo tagata faʻaalia. O loʻo iai lava vaega eseʻese e faʻamoemoeina mo i latou e mananaʻo e sunbathe le lavalava, ae o le tele o taimi latou te le taliaina.

Pau lava le toe faʻafitauli o lenei nofoaga mafanafana o le pisapisao o le vaalele mai le vaalele, ae e sili atu i le tauia e le vaaiga matagofie o loʻo tatalaina i le Fagaloa o Alicante.

Alu i Urbanova, pasi pasi # 27 mai le malae vaʻalele i le taulaga tutotonu.

Playa de Huertas

Pe a faʻamatalaina matafaga sili ona lelei i Alicante i Sepania, e faigata tele ona le taʻua le Playa de las Huertas, o se tamaʻi puu maʻa tu lata ane i le maʻa papaʻe o lea lava igoa. E toʻaititi lava tagata iinei - o le le laugatasi o le pito i lalo, o loʻo salalau solo i maʻa maamaʻai, o se tofē maualuluga i totonu o le vai ma se taua tele mai le taulaga tutotonu e aʻafia ai. O le le lava o tu ma aga masani a turisi e le faʻatuina i se aso malolo masani o le matafaga.

E le omai tagata i Playa de Huertas e nofo i totonu o le faleʻaiga pe faʻasusu i luga le potu e iai le la e iai le ipu malamalama. Lona uiga, i latou e mananaʻo e malolo mai le pisi o le 'aʻai pe' aʻau ma se ufimata, faʻafiafiaina i lalo o le lalolagi lalolagi ma suʻesuʻeina le tele o ana ana, lolofi iinei. Peitaʻi, ina ia masani i le ola o le gataifale, e matua le manaʻomia lava le alu i totonu o le vai pe aau - i le papaʻu vai laina e mafai ona e vaʻaia ai le tele o lapisi, tamaʻi iʻa, mollusks ma isi manu. E tatau foi ona maitauina o Playa de las Huertas o loʻo manaʻomia e le au aʻoga, o lea e aoga ai le sailia o se nofoaga talafeagai mo se malaga ma tamaiti.

E mafai ona e oʻo i le nofoaga lea ile pasi # 22 poʻo le nofoaafi # 4.

O matafaga uma o loʻo faʻamatalaina i luga o le laupepa, faʻapea foi ma mataaga autu o le taulaga o Alicante, ua makaina i luga o le faʻafanua i Rusia.

O matafaga sili ona lelei i Alicante:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Unknown Brain - MATAFAKA feat. Marvin Divine NCS Bass Boosted 1 Hour (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com