Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Volos, Greece: o se aotelega o le 'aʻai ma ona mataʻaga

Pin
Send
Share
Send

Volos (Greece) o le lona lima tele taulaga ma le lona tolu sili ona taua taulaga i le atunuu, faapea foi ma le pulega nofoaga autu o le nuu o le tutusa igoa. O lona vaipanoa e lata i le 28,000 km2, ma o lona faitau aofai e 100,000.

O lenei taulaga ola ma olaola o loʻo i ai se nofoaga sili ona lelei - i le va o Atenai (362 km) ma Tesalonia (215 km). Volos tu i luga o le talafatai o le Fagaloa o Pagasitikos (Aegean Sea) i lalo o le Mauga Pelion (Fanua o le Centaurs): mai le itu i matu o le taulaga o loʻo iai ni vaaiga ofoofogia o atumauga lanu meamata, ma mai saute i le sami lanumoana.

O le taulaga e foliga mai e le masani ai mo Eleni. Muamua lava, e tele fale faʻaonapo nei i luga o lona teritori, o le tele o na fale na aliali mai luga o le nofoaga na faʻatamaʻia e le mafuiʻe mataʻutia i le 1955. Lona lua, ua suia lelei mo le savali, ma le tele o felavasaʻi maʻa-faʻasolosolo auala.

Volos o loʻo i ai le tulaga o se 'aʻai' aʻai, ae i le taimi e tasi, o se tulaga lelei foʻi turisi tutotonu faʻatasi ai ma se atiina ae lelei atinaʻe tetele. Tagata tafafao maimoa o le a mauaina le tele o filifiliga o faletalimalo ma fale mautotogi, sili ona matafaga, tele o faʻafiafiaga ma mataaga.

O vaaiga sili ona manaia o le taulaga

E tele mea manaia iinei, i lenei tusitusiga o le a e mauaina ai se faʻamatalaga o na o le sili ona taua ma lauiloa.

Taua! Alu tutoʻatasi i Eleni, i le taulaga o Volos, oe mafai ona faʻaaogaina le sili lautele faʻavae o le turisi faʻamatalaga nofoaga autu. O loʻo tu faʻafesagai ma le nofoaga tutotonu pasi pasi (www.volos.gr) ma faʻagaioia e tusa ma le faʻasologa lenei:

  • ia Aperila - Oketopa: aso uma mai le 8:00 i le 21:00;
  • Novema - Mati: Aso Gafua - Aso Toʻonaʻi mai le 8:00 i le 20:00, Aso Sa mai le 8:00 i le 15:30.

Tapaʻaga o le taulaga

Volos o loʻo i ai se puipui manaia tele, o se tasi o sili ona lelei i Eleni. O le nofoaga sili lea ona fiafia iai e savali ai ile afiafi e le gata ile turisi, ae o tagata o le taulaga. Peitai, e leai lava se motu o tagata iinei.

E manaia le savali i luga o le faʻamalama; eseese maʻa faʻamanatu ma maota matagofie e manatu i ai o mea e faʻatosina mai i le lotoifale e faʻatosina mai pea. Faʻafeagai ma le fausiaina fale tuai o Papastratos fale gaosi tapaʻa o le Cordoni breakwater, ma e mafai ona e savali i le vai lava ia. I luga o le pou o loʻo iai le faʻamanatuga o Argo, o le faʻailoga lea o Volos, o le fale neoclassical o le National Bank of Greece ma le fale tifaga "Achillion" faʻatosina mai foi tagata. Ma tamai alofilima e pei o lapoʻa nati e tutupu i soʻo se mea.

I se faʻaopopoga i mea faʻataʻitaʻi, e tele faleoloa, faleʻaiga, faleʻaiga ma pa pia i faʻamau. Ae maise lava le maitauina o tamai fale faʻatau i le ea, o nisi ia o faʻafiafiaga i le lotoifale.

  • mesedopolies, o loʻo faʻapitoa i meaʻai masani a Meze meaai mama (e mafai ona avea ma iʻa, aano o manu, fualaʻau);
  • tsipuradiko, o loʻo saunia ai ipu mai iʻa ma figota o le sami, ma le tsipouro e tuʻuina atu ia latou - o se 'ava malosi e faia mai le fualaʻau (faigofie na tuʻuina atu, o se ituaiga moonshine).

O le savali i le faʻafanua atoa - mai le nofoaga o nofoaafi i le tamaʻi taulaga o Anavros ma le matafaga - e sili laitiiti atu lava i le itula. O auala e soʻosoʻo i le faʻamalama e manaia tele foi - o iina e te lagona ai i taimi uma le ola o loʻo tumu i totonu o le taulaga.

Faʻaliga i turisi! E oʻo lava i le taumafanafana, o le taulaga, aemaise lava luga o le pa puipui, e matua matagi lava, o lea ia e mautinoa e alu ma ave ofu mafanafana.

Falemataaga o Togafitiga

O le Archaeological Museum of Volos i Eleni o se sili mataʻina mataʻina, aua o loʻo aofia ai i le pito i luga sili sefulu fale mataaga i le atunuʻu.

O loʻo tu i le Anavros Park, lea e faʻaiʻu ile faʻailoga.

O le falemataʻaga o loʻo tu i totonu o se neoclassical tasi fogafale fale. O lona aofaʻiga e tusa ma le 870 m², e 7 fale faʻafiafia, o le tasi e faʻaavanoa mo faʻaaliga le tumau.

O faʻaaliga na faʻaalia iinei taʻuina atu e uiga i le atinaʻeina o le talafaʻasolopito o Tesalonia ma anamua Eleni. Ole toʻatele o tagata tafafao e faʻaputuputu i le hall ma mea teuteu ma mea a le aiga na maua i taimi o eli i Dimini ma Sesklo (o nofoaga e sili ona leva i Europa).

  • Tuatusi sao: 1 Athanassaki, Volos 382 22, Greece.
  • O lenei faatosina e amata mai i le Aso Tofi i le Aso Sa mai le 8:30 i le 15:00.
  • O le ulufale ulufale tau e naʻo le 2 €.

Ekalesia a le Au Paia Constantine ma Helena

E i ai le isi faʻatosina lauiloa i luga o le matagofie pupuni: o le Orthodox Church of Saints Constantine ma Helena. Tuatusi: 1 Stratigou Plastira Nikolaou, Volos 382 22, Greece.

O lenei maota tapuaʻi na fausia mai le 1927 i le 1936, ma i le nofoaga na faʻatuina ai, sa i ai muamua se tamai falesa laupapa.

O le Ekalesia a le Au Paia o Constantine ma Helena o se maʻa maoaʻe, lapopoʻa e pei o se maʻa olo ma se olo maualuga. O totonu e matua mauoa lava, o puipui e valiina i puipui matagofie o loʻo atagia mai ai vaʻaiga a le Tusi Paia. O isi mea taua o vaega o le Koluse Paia, faʻapea foʻi ma vaega o mea o loʻo totoe o le Au Paia Constantine ma Helena, o loʻo teuina i totonu o le nofoaga faʻapitoa o le siliva.

Taualuga ma le Fale Mataaga Fale Mataaga

E le mamao ese mai le taulaga - o le tietie taxi o le a alu ai ni nai minute - o se tasi o sili ona lelei fale mataaga faleoloa i Eleni, The Rooftile ma Brickworks Museum N. & S. Tsalapatas ".

Tele tagata tafafao maimoa na i ai iina ua maofa i le maitauina latou te leʻi mafaufauina o se faʻaaliga ma ia faʻaaliga e ono sili ona manaia. I lo latou manatu, o le savalivali i totonu o le lotoifale hall o se manaia le alu ese mai masani masani ulo ma faatagata i fale mataaga Eleni. Na pau lava le faʻanoanoaga na faʻaalia e uiga i le faigata ona faʻatau ni piliki e avea o se meaalofa ma o se manatuaina o le asia o lenei le masani vaʻaia o Volos.

  • O le fale mataaga o loʻo tu i le Notia Pyli, Volos 383 34, Greece.
  • E tatala mai le Aso Lulu e oʻo i le Aso Faraile, 10:00 am i le 6:00 pm

Filifiliga o faletalimalo, tau o le soifuaga

O le taulaga o Volos o loʻo ofaina le tele o mea e nonofo ai mo soʻo se tofo ma paketi. Faletalimalo o soʻo se "fetu fetuunaiga", potu tumaoti ma villas, tolauapiga, faletalimalo laʻititi - o nei mea uma o loʻo i ai.

Lenei e tatau ona manatuaina i le mafaufau, faʻafanua, Volos aofia ai le tele o tamaʻi nofoaga o loʻo i totonu o le faataamilosaga o oʻo atu i le 20 km. E tusa ai, o filifiliga uma mo turisi e nonofo ai o loʻo iai ia Volos.

I totonu o le taulaga lava ia, o le tele o faletalimalo ua faʻatulagaina mo fai pisinisi, e ui lava o loʻo iai foʻi nofoaga faʻapitoa. O fale talimalo e faʻalauteleina i le ogatotonu o Volos ma i le faʻafanua.

I le tau mafanafana, o le averesi tau o le potu faʻalua i le 5 * faletalimalo e tusa ma le 175 €, i le 3 * faletalimalo faʻalua potu e mafai ona mautotogi mo le 65 - 150 €.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona e alu i Volos

E ui lava o Volos o loʻo aofia i le lisi o sili turisi taulaga i Eleni, e toeititi faigata ona oʻo iina mai Europa, ma e leai se manaʻoga e talanoa e uiga i le CIS atunuʻu. I le avea ai o se tulafono, e te manaʻomia muamua ona e alu i se tasi o taulaga tele o Eleni (Athens, Tesalonia, Larissa), ma mai iina alu i Volos i pasi, nofoaafi poʻo vaalele.

I le pasi

Volos Intercity Bus Station o loʻo tu i Grigoriou Lambraki Street, i tafatafa o le City Hall. O pasi e omai ii mai Atenai, Larissa, Tesalonia, faʻapea foʻi pasi pasi.

I Atenai, mai le nofoaga o Atenai, tusa ma le 1.5-2 itula uma, amata mai le 07:00 i le 22:00, pasi a le kamupani felauaiga KTEL Magnesias alu ese. O le tiʻetiʻega i Volos e 3 itula 45 minute, ae o le tau e 30 €.

Mai Tesalonia, pasi i Volos alu ese mai le nofoaga pasi pasi Maketonia. E tusa ma le 10 vaalele i le aso, o le tau o le pepa e tusa ma le 12 €.

I le nofoaafi

I Volos, o le auala nofoaafi o loʻo tu laʻititi i sisifo o le sikuea a Riga Fereou, e latalata tele i le nofoaga pasi.

Malaga mai Atenai i le nofoaafi e le talafeagai lelei: e leai ni tuusaʻo vaalele, oe manaʻomia e suia nofoaafi i Larissa, lea e faʻateleina ai le taimi malaga i 5 itula.

Mai Tesalonia, o le taimi o femalagaaiga ua faʻateleina foi faʻateleina.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

I le vaalele

E i ai foi le malae vaʻalele i Volos, e tu 25 km mai le taulaga. E alu masani pasi pasi mai le malae vaʻalele i le Volos pasi, e 5 € le tau.

O le aofai o faʻatonuga e faʻatautaia ai femalagaiga i le ea e le tele naua, ae e mafai ona e filifilia se mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o vaalele a Hellas Airlines e lele mai Atenai ma Tesalonia i Volos. E le gata i lea, o isi kamupani vaʻalele o loʻo faia felauaiga mai nisi o atunuʻu o Europa. Asiasi i le upega tafailagi a le Nea Aghialos National Airport www.thessalyairport.gr/en/ mo malaga uma i Volos, Greece.

O tau uma i luga o le itulau e pei o Aperila 2019.

Vitio e uiga i se savaliga i Volos.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Port of Volos (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com