Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O nofoaga sili ona lelei mo aiga ma tamaiti i Croatia

Pin
Send
Share
Send

O le atunuʻu e i ai se manaia, agamalu tau ma atinaʻe atinae tetele. O le iai o vaipuna vevela ua mafai ai ona fausia ni nofoaga faʻale soifua maloloina onapo nei e faʻafeiloaʻi turisi mai itu uma o le lalolagi. Ua matou aoina i se iloiloga nofoaga sili ona lelei i Croatia mo se tafaoga i le sami. O nofoaga uma na faʻaalia e talafeagai mo se malaga aiga ma se tamaititi.

O fea le nofoaga sili ona lelei e malolo ai i Croatia - tulaga o le tau

O le tau i Croatia e mafua i lona tulaga nofoaga. O itulagi i matu e pulea e le konetineta tau, o totonugalemu - e le Metitirani, talu ai o loʻo tu i luga o le matafaga o le Adriatic Sea. O itulagi i le ogatotonu o le atunuʻu o loʻo tu i vaega maugā, ma o lenei e fuafua ai le tulaga o le tau.

O taumafanafana i Croatia e matutu tele ma vevela - e oʻo atu i le 29 ° C. Afai e te le faʻapalepaleina le vevela, filifili vaega maugā e sili ona malulu i le ao - e oʻo atu i le + 20 ° C. I le taumalulu, o le ea vevela o le + 10 ° C, ma i luga o le mauga e ese mai le 0 ° C i le -5 ° C. I nofoaga tu matafaga, o le sami mafanafana e oʻo atu i le + 25 ° C.

Taua! O le taimi sili e malaga ai o Me ma Setema. O le tau i lenei taimi e mafanafana, e le toʻatele foʻi turisi e pei o le ogatotonu o le taumafanafana. O le paʻu sili ona tele ile potu ma le laupapa ia Aperila ma Oketopa, ae o le aau i le ogatotonu o le tautotogo ma le tautoulu e malu.

Croatia - o fea e sili ai le malolo i tafatafa o le sami

Taʻitasi nofoaga i Croatia e matagofie i lana ia lava auala. O le filifiliga - o fea e faʻaalu ai se tafaoga ma se aiga poʻo se tasi e pele ia te oe - e faʻamoemoe lava i mea e manaʻomia e tagata taʻitasi ma mea tau tupe. Matou te ofoina atu se aotelega o nofoaga sili ona lelei i Croatia. Matou te faʻamoemoe o lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe faia lau filifiliga ma maua ai se le mafaagaloina tafaoga.

Dubrovnik

Dubrovnik o loʻo i luga o le lisi o nofoaga o loʻo sili ai le tafaoga ma tamaiti i Croatia. O lenei o se manatuaina ma felanulanuaʻi taulaga Europa. Faamasino mo oe lava - na faavaeina i le lona fitu seneturi ma talu mai lena taimi lona foliga mai e leʻi suia tele. E ui i lea, o aso nei Dubrovnik e le gata o vaʻaiga tutasi, ae faʻapea foʻi ona po nei, faletalimalo lelei, faleʻaiga taʻutaʻua. O le isi faʻaaliga o Dubrovnik o lona tamaoaiga i le po.

Mea moni manaia! O Croatia o loʻo aofia i le lisi o atunuʻu e sili ona saogalemu, e leai se gaoi iinei, ma e agalelei le nuʻu.

Matafaga o Dubrovnik

O se vaega faʻapitoa lenei o mataaga. Jacques Yves Cousteau valaʻau le sami i Dubrovnik le sili ona mama i le atoa Adriatic.

O malologa nofoaga e tele maa maʻa ma faʻavae.

Uiga:

  • e saoloto le faitotoʻa;
  • i luga o le matafaga o loʻo iai mea uma e te manaʻomia mo se nofo lelei i Croatia;
  • o loʻo manino le vai.

O le matafaga sili ona lauiloa o Lapad. Mo tafaoga a le aiga, e sili ona talafeagai Copacanon, o loʻo tu i le itu i matu o le Penisula o Babin Kuk. O Banje o se tagata taʻutaʻua lelei mo turisi masani i mea taugata, ae o Lokrum o se taunuʻuga. Le mea e mapu ai i le tanning a la natura malologa.

Lelei e iloa! O loʻo olaola pea le vai i Dubrovnik. E tele ituaiga o tagata e nonofo i le sami latalata i le talafatai, mai tamaʻi iʻa e oʻo atu i feʻe. O le sili ona lelei taimi timu e amata mai i le ogatotonu o le tautotogo e oʻo i le tuai o le tautoulu. E matua faʻatagaina ona siʻi luga se mea i luga. Totogi mea totino mo le aso e tasi - 36,40 €.

E fia le tau e malolo ai i Dubrovnik

O le a leai ni faʻafitauli i le filifilia o se nofoaga e te nofo ai:

  • faletalimalo faletalimalo - 20 €;
  • vaelua-faletalimalo - 80 €;
  • faletalimalo tolu-fetu - 110 €;
  • faletalimalo, vaega 4 ma 5 fetu - 220 €.

O le 'aiga aoauli i le faleaiga o le a tau ai le averesi o le 30 € i le 50 €. Afai e te manaʻo e sefe a outou meaai, tusi le potu ma lau oe umukuka, aua o le faʻatauina o meaʻai i luga o le maketi e sili atu le taugofie - 1 kg o fualaʻau e 3 €, 1 kg o figota iʻa e 15 €.

O se malaga e fitu aso i Dubrovnik mo ni tagata se toʻalua o le a tau ai le averesi o le 1400 €.

Lelei ma le lelei

O le sili lelei o le nofoaga e nofo ai:

  • umi vaitau - mai ia Iuni i le ogatotonu o le tautoulu;
  • se numera tele o mataaga;
  • atinae tetele.

Le lelei:

  • o le matafaga e maamaa pe ufiufiina i sima tulaga;
  • e vevela tele i le taumafanafana;
  • fai si taugata pe a faʻatusatusa i isi nofoaga e nonofo ai.

Afai e te fiafia i le nofoaga malolo ma e te fia iloa atili e uiga i ai, mulimuli i le sootaga.

Filifili mea e nonofo ai i Dubrovnik

Makarska Riviera

Afai e te masani lelei i le atunuʻu ma e te le iloa le mea e malolo ai i Croatia i tafatafa o le sami, Makarska Riviera mafai ona matua suia le manatu o Croatia.

Makarska Riviera i mea moni:

  • auai i le au maualuluga, o lea o faletalimalo iinei e tele lava ona taugata;
  • e matagofie tele le gataifale, e alu saʻo i le sami, tumutumu mauga e faʻatumuina le laufanua;
  • umi le talafatai - 60 km;
  • o le nofoaga pito sili ona tele o Makarska;
  • nofoaga lauiloa o aso malolo o Tucepi, Baska Voda ma Brela.

O tausaga uma e faʻamaonia ai e Makarska Riviera le tulaga o se nofoaga taʻutaʻua. Ioe, faletalimalo ma faleʻaiga o nisi o sili sili iinei. O aseta fou e amanaʻia manaʻoga o tagata tafafao o soʻo se tausaga.

Lelei e iloa! O le alatele Adriatic e alu i luga o le nofoaga, o lea o le faimalaga i le Makarska Riviera e sili atu le toʻafilemu i taavale.

Matafaga

I totonu o le Makarska Riviera, e iai fua tamaʻi maʻamaʻa nofoaga mo faʻafiafiaga (mai Omis i Dubrovnik). Sili ona asia:

  • Brela;
  • Baska Voda;
  • Leaga;
  • Folafolaga;
  • matafaga i Tuepi, i nuʻu o Podacha, Zhivogosche ma Podgora.

Lelei e iloa! O le talafatai i lenei itu o Croatia na mauaina le tele o faʻailoga a le Blue Flag.

O le nofoaga faʻapitoa e puipuia mai matagi ma le tau malulu e se atumauga, ma mai le itu o le sami o motu o Brac ma Hvar.

Nofoaga e sui ai lavalava, taʻele, fale taele, faleʻaiga, faʻamau, faʻasalalauga, o pizza e faʻatulagaina i mea uma. Tagata faʻafiafiaina i aso malolo o tafaoga i le matafaga i Croatia e mafai ona mautotogi vaʻalele vaʻalele, catamarans, sun loungers, faamalu. Mo i latou e faimalaga ma a latou lava taʻavale, e totogi paka e faʻatulagaina (10.5 € i le aso).

Tau mo aso malolo i Croatia i Makarska Riviera

E ui lava i le mea moni o le nofoaga sauniuni ua talia e talia le tele numera o malo, e tatau ona vaʻaia fale mautotogi muamua.

Nofoaga i se faletalimalo tolu-fetu o le a tau mai le 27 € i le aso. O le nofoaga o loʻo tu i le talafatai, o lea o fale talimalo uma e fausia latalata i le sami.

Taua! O tau o mea e nonofo ai e faʻalagolago i le tele o tuutuuga: vaitau, mamao mai le sami, le tikeri o le mafanafana o le potu.

O faleʻaiga uma e ofaina se taumafataga manaia, aoauli mo le lua o le a tau mai le 40 € i le 45 €. O le averesi tau o se ipu o le € 10, o le sili ona taugata ipu € 25. E i ai le tele filifiliga o anapogi meaʻai i le Makarska Riviera, o le tau o se tulaga faʻatulagaina e 5 €. Afai e te fuafua e faʻatau mo faleoloa, e mafai ona sefe a outou meaʻai:

  • 1 kilokalama o fualaʻau tau e tusa ma le 0.5 €;
  • 1 kg o fualaʻau - 1.5 €;
  • 1 kg o sisi o le a tau mai le 5 € i le 8 €.

Lelei ma le lelei o Makarska Riviera

Faʻamanuiaga o se aso malolo i Makarska Riviera:

  • se tele filifiliga o faʻafiafiaga mo soʻo se tofo - fale mataaga, discos, fale kalapu, fale faʻafiafia;
  • o se savali matagofie e mafai ai ona e savali i le ao ma le po;
  • mai le Split International Airport e naʻo le 70 km;
  • felauaiga fesoʻotaʻiga ua faʻamautuina ma tele taulaga.

Faʻatasi ai ma faʻaletonu, tagata tafafao maitau le tumu o le talafatai, tau maualuga. O le nofoaga o loʻo tu i luga o se maupuepue, o lea la o le savali tele e fai lava si faigata.

Faitau atili e uiga ia Makarska Riviera ii.

Filifili se faletalimalo i le nofoaga malolo o Makarska

Vaeluaina

Split o loʻo tu i le ogatotonu o Croatia ma vaevae Dalmatia i ni vaega se lua. O le mamao i le malaevaalele latalata e na o 25 km.

Mea moni manaia! O le nofoaga tutotonu iloga o le Split ua lisiina o se UNESCO World Heritage Site.

Nisi o mea moni mananaia e uiga i le vaeluaina:

  • o le nofoaga e i ai le tau malu, toʻafilemu, pei o ni motu puipuia mai le sami;
  • e i ai le paka matagofie i luga o le malifa o le Mauga o Maryan;
  • mataaga lauiloa o le Malumalu o Iupita, o le faʻatafunaga o le nofoia Roma o Salona, ​​le fale tuai o le taulaga, Diocletian's maota, falemataaga.

Matafaga sili ona lelei mo malologa

O le nofoaga o loʻo iai se matafaga oneone ma nofoaga e ufiufiina i tamaʻi maamaʻa, suia o fale, faʻamalu, potu malolo o le la. O avanoa paganoa e leai se totogi. O le auala i le vai e lamolemole.

Mo tagata talavou, o le Bačvice matafaga e sili atu ona talafeagai. O i latou e manaʻo e litaea ma nofo filemu e sili atu le malolo i nofoaga mamao mai le ogatotonu o Split.

Tau o malologa i Split

Faletalimalo o vasega eseese o loʻo faʻaalia tele. O potu e sili ona taugata ile faletalimalo faletalimalo e $ 100. I faletalimalo e 4-fetu, o le tau o le potu e 1.5 taimi le taugofie. Fale mautotogi i se faletalimalo tolu-tau tau mai le 40 €. Totogi o villas ma mautotogi mai 180 €. Nofoaga i le faletalimalo o le a tau na o le 40 €.

O loʻo i ai i le nofoaga se pizzerias, burger, cafes. O le 'aiga o le afiafi mo le lua i totonu o le faleʻaiga tutotonu o le tau e 70 €. Oe mafai ona 'ai i totonu o se cafe mo 35 €, o se mama meaai mama i se anapogi meaai tau tusa ma le 10 €.

Taua! O vaega i fale vaelua uma e tele, o lea o le tasi e masani lava ona lava mo le lua.

Vavaeese mea lelei ma mea le lelei

Tatou amata i mea lelei:

  • mafanafana, malu ifo ifo i le sami;
  • o le nofoaga faʻapitoa e talafeagai mo aiga ma fanau;
  • i le taulaga o Podgora mafai ona faʻaleleia lou soifua maloloina i minerale puna.

E naʻo le tasi le drawback - maualuga tau mo mea e nonofo ai ma meaʻai.

Faitau atili e uiga i le vaelua iinei.

Filifili se faletalimalo i Split

Omise

O Omis o se nofoaga faʻapitoa i Croatia, ua lilofia i le siʻosiʻomaga o le gaoi. O le nofoaga e i ai se nofoaga lelei - i le tasi itu e puipuia e mauga, i le isi itu - e se vaitafe ma o loʻo tu i luga o le matafaga o le Adriatic Sea.

Malaga i Omis e sili ona lelei mo aiga ma fanau. O le sami i le nofoaga malolo e mama, o le ulu atu i totonu o le vai e agamalu, papaʻu. I le auala, e leai ni sami urchins i Omis, o lea e te le manaʻomia e ave ni faʻapitoa seevae.

I le faʻaopopoga i le malologa o le matafaga, o loʻo tele foʻi taʻaloga o loʻo taua i Omis. E mafai ona e alu rafting. Ia mautinoa e te asia faʻalelei nofoaga - Blue Lake, Biokovo.

Matafaga

E ese le matāfaga a le Omis. O galuega uma e manaʻomia mo tafaoga o loʻo faʻaalia i nofoaga lelei. Mo aiga ma tamaiti mo se tafaoga i le sami i Croatia, e sili ai le uaʻi atu i le vaega oneone o le apitaogalu, o se feanu sosolo i totonu o le sami mo se kilomita. Pau lava le leaga o le leai o se paolo.

O le vao vao o Omis e tele maʻa. Nei o ni lafitaga tuufua e mafai ona e nofo ai i le paolo o laau o le perosi.

E fia le tau o se tafaoga i Omis

O Omis o se tamaʻi taulaga i Croatia, e sili ai le mautotogi muamua i se fale mautotogi poʻo se faletalimalo potu. Fale o le a tau mai 27 €, nofo i se potu potu potu o le tau e 30 €. O le potu i le faletalimalo tolu-fetu o le a tau mai le 33 €, i se faletalimalo faletalimalo e te totogia mai le 50 €.

Meaʻai faʻalagolago ile mea e te fiafia iai. O taumafataga o le aoauli ma faleʻaiga o le a sili atu le tau - i se taugofie faʻavae e uiga i le 8 € i le tagata, i le ogatotonu vasega vasega - 34 €. O le aoauli i le fale meaʻai faavavevave tau 5.5 €.

Lelei ma le lelei

Faʻatasi ai ma isi mea, o tagata tafafao maitau:

  • nofoaga talafeagai;
  • e i ai le matafaga oneone;
  • se tele filifiliga o tafaoga ma mataaga.

E naʻo le tasi le faʻaletonu - Croatia o se sili taugata atunuʻu, Omis e leai se tuusaunoa. Afai e te manaʻo e sefe au meaʻai, faʻatau mea faʻatau mai le maketi ma kuka oe lava. O iloiloga aofia ai faʻamatalaga e mafai ona palapalā luga Bacvice.

Faitau atili e uiga i le Omis iinei.

Vaai uma tau mo apitaga i Omis

Ibenik

Sibenik e le masalomia o loʻo tu mai i totonu o nofoaga sili ona lelei o tafaoga i le sami i Croatia. Tagata tafafao maitau o Sibenik o le a fiafia i ai, muamua lava, e tagata fiafia i polokalama tafafao.

I luga o le teritori o le nofoaga tafaoga e mafai ona e tulimanu, folau i luga o se vaʻa, alu maulu, alo. O loʻo iai foʻi ituaiga faʻafiafiaga faʻapitoa - o le fanafana, vaʻalele helikopa.

E talia fiafia e tagata asiasi le thalassotherapy centre, e ono vai taele ma le sami ma le vai fou.

O matafaga sili ona lelei

O le riviera o Šibenik aofia ai nofoaga mo faʻafiafiaga tu i:

  • Sibenik;
  • Vodice;
  • Primostene;
  • tamaʻi taulaga Tribun, Zaton, Marina;
  • i le motu o Murter.

O matafaga ua maeʻa saunia lelei, o loʻo iai potu malolo o le la, timuga, suia o nofoaga i luga o le apitagalu, e tele ituaiga o faʻafiafiaga faʻaalia, e aofia ai le rafting ma le maulu. O nisi o matafaga ua faʻailogaina i le Fuʻa Lanumoana.

E fia le tau o se tafaoga i Sibenik

O loʻo faʻaalia i lea nofoaga ni faletalimalo masani a aiga, o tau o potu e tusa ma le 221 €. O le averesi tau o se potu faʻalua i se faletalimalo 4-fetu i luga o Solaris o 177 €. I le avea ai o se paketi apitaga, oe mafai mafaufau i se fale mautotogi mo 53 €.

Ae mo le tau o meaʻai, o le aoauli poʻo le 'aiga o le afiafi i le cafe e tau ai le 6.60 €, o se atoaga tolu-vasega aoauli mo le lua i totonu o se faleʻaiga o le a tau 30 € O se meaʻai māmā i le faleʻaiga a le McDonald e tusa ma le 4.45 €.

Lelei ma le lelei

Faʻatasi ma mea lelei o mea ia:

  • o se matagofie matagofie tuʻufaʻatasiga o mea faʻatosina ma matagofie faalenatura;
  • se tele filifiliga o matafaga;
  • o se atemosifia faʻapitoa lea e lagonaina i auala taamilo.

O mea le lelei a Sibenik, a i ai, e matua le taua lava:

  • o le tele o matafaga o maamaa;
  • tele faleoloa ma faleʻaiga e tapunia i le leva o le po.

Lenei e mafai ona e mauaina faʻamatalaga auiliili e uiga i le nofoaga i Sibenik.

Saili se faletalimalo i Sibenik

Brac

Tasi o motu sili ona matagofie i Croatia. E i ai le sami manino, tumutumu mauga, togavao paina, tovine. O nofoaga e sili ona asiasi iai o Bol ma Supetar. E i ai maamaʻa ma oneone oneone.

Malolo i luga o le motu o Brac o lona uiga o le matafaga malologa ma matamata i mataʻina mataaga, ae talu ai nei o taʻaloga atinaʻe ua amata ona atiaʻe - lakapi malae taʻalo foliga.

Matafaga

O se tasi o mataaga o le motu o matafaga, e iai maʻa maʻa ma oneone. O le sili ona lauiloa o le Golden Horn. O le igoa taʻutaʻua mo le matafaga o le "suavai auro" ona o le lanu o le oneone, lea e foliga tutusa lava ma auro uʻamea. Aiga ma tamaiti e masani ona omai iinei, o le alu ifo i le sami e malu, e mafai ona e lafi mai le vevela vevela i le paolo o paina.

Mea moni manaia! O le autu vaega o le matafaga o lona mafai ona suia foliga i le aso atoa. O le umi o le ie e tusa ma le 300 m, o le tele o teritori e ufiufi i vaomatua.

Brac ofo turisi faʻamafanafana matafaga, vao vao e malolo ai ma e oʻo lava i nofoaga e masani ai tagata potopoto.

E fia se tafaoga i le motu o Brac

Faʻalapotopotoga faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma mea e nonofo ai tatau ona foia ni nai masina ao le i o le malaga. O le potu i le faletalimalo 3-fetu o le a tau mai le 50 € i le aso, ma i le faletalimalo 4 ma le 5-faletalimalo - mai le 150 € i le 190 €. Fale totogi fale mai 40 €.

Ae mo meaʻai, o le tau o le mea autu i totonu o le faleʻaiga e 13.48 €, mo le ipu uaina e te totogia 2.70 €, ma mo le mug pia - 1.20 €.

Lelei ma le lelei

Tatou amata i penefiti:

  • o le nofoaga e tu mamao ese mai le pisapisao;
  • tele faletalimalo na fausia latalata i le vai;
  • e faigaluega le malae vaalele.

O mea le lelei, masalo e mafua mai ile tasi mea - e naʻo le vai e mafai ona e taunuʻu ai i le laueleele tele - e ala i vaʻa.

Lenei oe mafai ona maua faʻamatalaga auiliili e uiga i le nofoaga malolo, aoga mo turisi.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Krk motu

Krk e fesoʻotaʻi i le laueleele tele e se alalaupapa. O lona laualuga e ufitia i lauolaola lauolaola. Tagata faʻafiafiaina o faʻafiafiaga malosi ma taʻaloga e omai iinei. I luga o le motu o loʻo i ai fanua faʻavasega mo taʻalo lakapi, volipolo, tapolo, turisi e o e fagota, tiʻeti i se vaʻa, o vai taʻaloga o loʻo tuʻuina mai. Afai e te fiafia i savali uumi, asiasi i le taulaga o Malinsk. Ma o le nofoaga o Haludovo o le a apili i tagata fiafia i pati, kalapu kalapu, discos.

Matafaga

O le sili ona asia o le Vela Plaza Baska, e sili ona lelei lona atinaʻe, o le faʻaoso i totonu o le vai e lelei atoatoa mo aiga e iai le fanau. O le matafaga o maʻamaʻa, o malae taʻalo ua faʻaauupegaina, o faleʻaiga e aoga.

O le isi matafaga sili mo le faimalaga ma tamaiti o Rupa.O le apitagalu e oneone ma maamaʻa, o le nofoaga e toʻafilemu, malae taʻalo mo tamaiti ua faʻaauupegaina. I le afiafi, e suia le siosiomaga - tatala discos, talavou potopoto. O le uiga ese o le nofoaga o le faʻamaloloina palapala palapala.

E fia se tafaoga i le motu o Krk

E tele ituaiga eseese o mea e nonofo ai i luga o le motu, mai nofoaga tumaoti e oʻo atu i se potu faletalimalo e lima fetu. O le mea lea, e mafai e le turisi ona filifilia se filifiliga sili ona talafeagai. I tulaga o fua faatatau, o le 3-fetu faletalimalo potu o le a tau ai le averesi o le 88,50.

O le 'aiga o le aoauli e sili ona taugofie i faleoloa vave, o se meaai mama e 5 €. E tele faleoloa i luga o le motu e mafai ai ona e faʻatau ai pastry ma aisa kulimi. Fale kofe ma faleoloa fai pasese ua salalau lautele. O le 'aiga o le aoauli i le cafe tau e uiga ile 20 €, ae mo le' aiga o le afiafi i se faleʻaiga e tatau ona e totogia le 40 €.

Lelei ma le lelei

O itu taua e aofia ai:

  • suamalie meaʻai i le lotoifale - ia mautinoa ia faʻataʻitaʻia ipu i tamaʻi faleoloa masani a le aiga;
  • o atinae tetele ua atiaʻe mo se malologa lelei aiga ma fanau.

Ae i totonu o tamaititi, e tele e tatau ona maitauina - e le faigofie tele le alu i ai.

Mo se faʻamatalaga auiliili o le motu, alu i lenei itulau.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Hvar

Le nofoaga sili ona susulu i le Adriatic atoa. Pisa kamupani e masani ona omai iinei, ona e tele fale kalapu, discos, o se fale tifaga ma faʻamau i luga o le motu. Hvar e i ai tulaga tulaga eseʻese o le tau faʻapea foi ma le tele o nofoaga e malolo ai ma se tamaititi.

Matafaga

Ole tele o matafaga e maamaʻa, maʻa. O le gataifale e toʻa, o lea e faigofie ai i turisi ona saili se nofoaga filemu mo latou ma mo aiga ma fanau.

I le itu i matu o le motu e manumalo le talafatai oneone, ae i le itu i matu sisifo o le talafatai e laʻititi. E sili pe a e sau ii ma le tamaititi.

Taua! O le savali e leai ni seevae i luga o maʻa e le manaia tele, o lea ia maua ni seevae paʻu faʻapitoa mo le tele o le faʻamafanafanaga. Tagaʻi i le pito i lalo, i papa, o sami sami o loʻo lalafi.

O le nofoaga e sili ona asiasi iai, e masani ona tele aiga ma tamaiti, o Milna. O se tasi o matafaga sili ona matagofie i luga o le motu o Dubovitsa.

E fia se tafaoga i le motu o Hvar

O le sili ona paketi filifiliga o tolauapiga. O le faletalimalo potu o le a tau mai le 45 € i le 70 €. Afai e te fiafia i le filemu ma le filemu, faʻalogo i faletalimalo ituaiga-aiga.

E tusa ai ma meaʻai, o le mea lea o loʻo mulimuli mai. O le 'aiga o le aoauli i le cafe e tau i le 8.85 €. Mo se taumafataga mo le lua i totonu o se faleaiga oe tatau ona totogi le 35.40 €, ae o se meaai mama i se anapogi vave outlet o le tau e 5.3 €.

Lelei ma le lelei

Faʻatasi ai ma le aoga sili, turisi tusi le mea lea:

  • lelei tele le tau;
  • malu le ea, e i ai le lagona o le le faalauaiteleina.

Ae o le faletalimalo e toetoe lava a leai ni toe itu: o le mamao mai le malae vaʻalele ma e mafai ona e taunuʻu i le motu i le vai.

Nisi faʻamatalaga e uiga i le nofoaga faʻapitoa e avanoa iinei.

Filifili mea e nonofo ai i le motu
Aotelega

E le mafai ona filifili faʻaletonu le mea o loʻo iai le matafaga oneone sili ona lelei mo aiga ma tamaiti i Croatia. O nofoaga taʻitasi e iai a latou lava uiga, lelei ma le lelei. Mo le tele, Croatia o se tafaoga tafaʻilagi, o sili sili nofoaga mo femalagaaʻi ma se tamaititi o loʻo taua i la matou iloiloga. Faitau, filifili ma fiafia i le sami ma le la.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Toe Sosoo Le Aiga (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com