Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faliraki - o se nofoaga lelei i Rhodes i Eleni

Pin
Send
Share
Send

Faliraki (Rhodes) o se nofoaga tulaga ese e soʻo se tagata malaga e maua ai faʻafiafiaga e sili ona latou fiafia iai. O tagata fiafia i le matafaga, o se taulaga laititi e tu i le 14 km i saute o le laumua o le motu o le igoa lava e tasi, o le a fiafia i le susulu o le la, e ufiufiina i le auro oneone oneone ma malu vai. O tagata tafafao maimoa o le a le fiu ii foi - talu mai le amataga o le 21st seneturi, o le taulaga na faaauau pea ona fausiaina ma fou faleaiga ma fale kalapu, lea e toe faaola ai i le pogisa.

Faliraki o se nofoaga malulu talavou i Eleni, o lea e lelei atoatoa mo i latou e mananaʻo i se nofo lelei faʻatasi ma mea lelei uma. O le 'aʻai e nofo na o ni nai afe tagata na laki na feala i taeao uma i le leo o le Metitirani Sami. Sili atu 2 miliona tagata tafafao maimoa asiasi i Rhodes i tausaga uma.

O fea o iai matafaga sili ona lelei i Faliraki? O fea e mafai ona e alu iai ma tamaiti, ma o fea e te faʻaaluina ai le sili ona po? Tali i fesili uma e uiga i aso malolo i Faliraki - i lenei tusitusiga.

Mea e fai: faʻafiafiaga ma mataaga

Faliraki o le penina o Rhodes. O nisi o nofoaga faʻatau sili ona lelei i Eleni, ose paka vai tele, o faleʻaiga chic ma pisapisao o loʻo fausia iinei. E ui lava i le mea moni o lenei nofoaga e fai si laʻitiiti, e iai foʻi ma vaʻaiga faʻasolopito iinei.

E le atoa se vaiaso e feoaʻi solo i nofoaga mananaia uma o le taulaga. O le mea lea, afai e faʻatapulaʻa lou taimi, muamua lava uma uai atu i mea taua nei i Faliraki.

Kofe faʻapitoa i fetu

Pau lava le cafe mataʻitusi i totonu o Eleni atoa o loʻo tu i luga o le mauga e lata ane i le faga a Anthony Queen. Lenei e le gata e mafai ona e aʻoaʻo tele e uiga i le vanimonimo, vaʻai e ala i le teleskopoa i le masina ma fetu, pe taʻalo foʻi i meataʻalo i fetu, ae fiafia foʻi i le vaʻai atu i matafaga o Faliraki.

O le faitotoʻa i le cafe ma nofoaga e vaʻai ai e leai se tau, ae o tagata asiasi uma e tatau ona faʻatau se mea - a le o le kofe poʻo se taumafataga atoa. O le faʻalapotopotoga e masani ona tata musika, tautua faʻafouina cocktails ma suamalie crepes. O le averesi tau o se meaai suamalie ma se vai inu o 2-4 euro. O se manaia nofoaga mo laiti malaga.

Le tuatusi saʻo: profet ammos eria, Apollonos. Tatalaina itula: aso uma mai le 18 i le 23.

Taua! O le alu i le astronomical cafe i vae e faigata tele i le tino, matou te fautuaina oe e te alu iina i le taʻavale.

Malumalu o Saint Nektarius

O le ekalesia talavou, na fausia i le 1976, ua iloga lona matagofie. O le fale atoa e aofia ai le malumalu ma le logo olo faia i terracotta-lanu maʻa, totonu o loʻo ofoofogia frescoes ma e le masani ai atavali, i luma o le malumalu o loʻo i ai se tamaʻi sikuea laina faʻataʻamilomilo.

O le falesa lua-potu o St. Nektarius o se "tuafafine" laititi o le malumalu o le igoa lava e tasi, o loʻo tu i Rhodes. O le falesa Orthodox o loʻo faʻagaioia ma se teritori faʻamamaina; o musika a le lotu e masani ona taina i totonu ma faia sauniga. Pei o malumalu uma i Eleni, iinei e mafai ona e faʻaaogaina sikafu ma ofuvae e aunoa ma se totogi, tutu se moligaʻo mo se foaʻi tauofo, inu ma fufulu oe lava i vai paia mai le punavai i luma o le faitotoʻa.

E masani a e toalaiti tagata feoaʻi ile lotu, ae ole faaiuga ole vaiaso, ae maise Aso Sa, e toʻatele aulotu e iai nai tamaiti. O le malumalu e tatalaina i aso uma mai le 8 am i le 10 pm (12 pm i le 6 pm siesta), nofoaga tonu - Faliraki 851 00.

Fautuaga! Afai e te manaʻo e puʻeina ni ata ofoofogia o le malumalu, sau i inei i le afiafi pe a ki e le aufaigaluega a le lotu moli susulu.

Vaitaele

Le tele i Greece ma naʻo le tasi i le atoa o Rhodes o le paka vai o i le itu i matu o le taulaga i Rhodes 851 00. O lona aofaiga o le eria e oʻo atu i le 100,000 m2, o le ulufale ulufale o le 24 Euro mo se tagata matua, 16 € mo tamaiti.

O le paka vai e sili atu ma le 15 faʻaseʻe mo tagata asiasi mai tausaga eseese, o se vaitaʻele galu ma se vai taʻaloga. I se faʻaopopoga, o loʻo iai uma mea lelei mo le nofo lelei ma fale mautotogi eseese: cafe (burger - € 3, French fries - € 2.5, 0.4 lita o pia - € 3), supamaketi, faleuʻu taʻele fua ma taʻele, sun loungers, loka loka (6 € teuina, 4 € toe faʻafoʻi mai ma mea), faleoloa matagofie, faleoloa ma souvenirs. O lenei o se nofoaga lelei mo le toaaga aso malolo ma le aiga atoa.

Faʻasologa: mai le 9:30 i le 18 (seʻia oʻo i le 19 i le taumafanafana). Tatala i le amataga o Me, tapunia ma le faaiuga o le Eleni matafaga taimi i Oketopa. O le taimi sili ona lelei e asiasi ai o le taumafanafana, pe a agi se matagi malosi i luga o maupuepue maualuga i le tautoulu poʻo le tautotogo.

Vaʻai totoʻa i le tau ae e te leʻi alu i le Faliraki Water Park. O le pulega o le faʻatuina fale o le a le toe totogiina le ulufale ulufale, tusa lava pe a amata timu ma o le a faʻamalosia oe e alu muamua i le taimi.

Kallithea Springs Taʻele

Minerale vevela vaipuna o lo oi luga o le pito i tua o le nuu, o ni nai kilomita saute o Rhodes. O iinei e mafai ona e aau i le faʻamalologa o vai mafanafana i soʻo se taimi o le tausaga, puʻeina ata matagofie o Faliraki i tua atu o vai faʻafuaseʻi, ma faʻafiafia i le vaʻaiga masani.

Kallithea Springs o se tamai oneone ma maamaʻa matafaga ma loungers la, se pa ma isi lelei. O le vai iinei e toʻafilemu ma mafanafana i taimi uma, ma o le goto o le la e malu, o lea i le vaitau e mafai ona e feiloai i le tele o aiga ma tamaiti. E le gata i vaipuna, ae lauiloa Kallithea Springs mo ana faʻaaliga masani, lea e faia i totonu o le rotunda tele.

Tau ulufale i le fale taele mai 8 am i le 8 pm - 3 € mo le tagata, tamaiti i lalo ole 12 e leai se totogi.

Taua! Ia mautinoa e aumai ma ou matapulepule aua o se tasi lea o nofoaga sili ona manaia o snorkeling i Rhodes uma.

Matafaga

O le nofoaga sili ona lelei i le sami i Eleni o loʻo ofaina ai tagata tafafao i matafaga e 8 ma ni laufanua eseese. Saili ane i le vaega lea poʻo fea le sami i Faliraki, o fea o iai nofoaga faʻakomoli ma o fea e o i ai ma tamaiti.

Matafaga tele i Faliraki

O le matafaga e fa kilomita na ufiufiina i le auro oneone e tu tasi kilomita mai le Faliraki Water Park. O le pito i lalo e vaʻaia e ala i le vai manino tioata, ma le pulega a le taulaga vaʻavaʻaia ma le totoʻa le setete o le talafatai sone. O loʻo iai se avanoa talafeagai i totonu o le vai, papaʻu, leai ni maʻa ma se sami toʻafilemu - o lenei nofoaga e talafeagai mo aiga ma fanau.

O le matafaga autu o Faliraki o loʻo iai uma mea e manaʻomia: sun loungers ma faamalu (€ 9.5 i le ulugaliʻi, leai se totogi seʻia o le 11 i le taeao), taʻele ma faletaele, cafe ma pa (kofe € 2, ipu aano o manu € 12, salati € 6 , se ipu uaina - 5-6 €). I se faʻaopopoga, turisi e ofoina atu le tele o ituaiga o faʻafiafiaga, e aofia ai:

  • "Faʻi" - 10 minute 10 euro;
  • Faʻaseʻe vai - 25 € i le lapoa;
  • Parasailing - 40 € i le tagata;
  • Totogiina o le kesi pusa - 55 € / itula, le catamaran - 15 € / itula, se faaseʻe vaalele - 35 € / 15 minute;
  • Windsurfing - 18 €.

O se manaia foliga o le matafaga o le i ai o se nudist sone. E i ai foi faamalu ma sun loungers (5 €), faʻi ma se lisi lisi, taʻele ma fale taele. O lenei vaega e nana mai manatu o isi i se faga laititi, e alu atu faʻafuaseʻi, faʻapea foʻi ma le vaʻai i mea e te le manaʻo ai, e le galue.

Minus:

  1. Le lava o lapisi lapisi.
  2. Maualuga vaitau auai.

Totogi

7 km i saute o Faliraki o le tele ma lautele lautele Beach. E matua toʻatele tagata tafafao maimoa iinei, manino le sami ma le gataifale mama, e lilofia i maʻa tetele. Ulufale i le vai e talafeagai ma faifai malie, ae a maeʻa 4 mita mai le matafaga, o le loloto sili atu 2 m, o lea e tatau ai ona vaʻavaʻaia totoʻa tamaiti. E tele iʻa ma limulimu matagofie mai le talafatai, aua neʻi galo e fai ni matapulepule. Lenei matafaga i Faliraki (Rhodes) ofoina sili ata.

Totogiina o loungers a le la ma faʻamalu i luga o Traunu tau 5 Euro i le aso, ae e mafai ona e faia e aunoa ma latou e ala i le nofo i luga o lau oe lava fala. I luga o le matafaga, o loʻo i ai le faleʻoloa ma tau maualalo, wifi, taʻele, sui potu ma se faletaele o loʻo avanoa. I faaiuga o vaiaso, e o ai tagata o le nuʻu o Rhodes i le matafaga; e le toʻatele tagata tafafao e oʻo lava i le vaitau.

Faʻatasi ai ma faʻaletonu, o le leai o ni laʻau ma paolo faʻanatura ua matauina; nai numera o faleuila (naʻo tafatafa o le cafe); leai se faʻafiafia faʻafiafiaga ma faʻatauga.

Anthony Quinn

O lenei matafaga na avea ma se tasi e sili ona taʻutaʻua i Eleni uma ina ua maeʻa le pueina o le tifaga "The Greek Zorba" faʻatasi ai ma Anthony Quinn. Ufiufiina ma tamaʻi maʻamaʻa fefiloi ma le oneone, e lafi i totonu o se tamai faga siʻomia e le tele laau totō, 4 km saute o le nuu.

O lenei nofoaga e tutasi lava i tulaga o meaola - tagata fiafia i le aau maulu (maulu 70 € / tagata) ma snorkeling (mautotogi 15 €) eo mai iinei mai uma Eleni. I le tau mafanafana, e naʻo taeao lava e te maua ai le sun sun luga i le matafaga o Anthony Queen, ae le mafai ona e malolo i luga o lou ie afu ii, ona e laʻititi le talafatai ma e leai se avanoa e aunoa ma ni mea lelei.

I le teritori o lenei matafaga i Faliraki (Rhodes) o loʻo i ai le tele o faletaele ma taʻele, sui potu. O le vai iinei e toʻafilemu i le tausaga atoa, talu ai e le o le Sami Metitirani lava ia, ae o lona faga samaraki. Mai le matafaga o loʻo iai se vaʻai ofoofogia o maʻa lata ane o loʻo lilofia i laʻau lanumeamata.

Minus:

  • Le lava ni mea tetele ma faʻafiafiaga;
  • Nofoaga laʻitiiti ma le tele o turisi.

Mandomata

O le sili ona tele nudist matafaga i Faliraki ma Rhodes i le lautele. Mai le pito i fafo o le taulaga e mafai ona e savali atu iai i le naʻo le afa itula, ae i le taimi e tasi e le o vaʻaia e prying mata, o lea e fai lava si faigata ona mauaina. Lenei e mafai ona e fiafia i le matagofie o le le masani ai natura, oso i totonu o le mafanafana ma le sami mama, malolo i le paolo o laau i le leo o le vai.

E le pei o isi nudist matafaga i Eleni, oe mafai ona totogi se sun lounger ma se faʻamalu, faʻaaoga se taʻele ma e oʻo lava i malologa i se fale faʻatau tu saʻo i le talafatai. Faʻamolemole manatua o le ulufale atu i totonu o le vai e le faigofie tele iinei, aua o loʻo faʻatumuina i papa maa - ia mautinoa e ave taʻele seevae taʻele. I se tulaga lautele, o le talafatai e salalau solo i maʻa laiti e ufitia i le oneone.

Le lelei:

  • Leai se faʻafiafiaga poʻo se faʻatauga;
  • Faigata ona e alu i ai.

Taua! Lenei nudist matafaga o Rhodes auai i le vaega o le "palu", o lona uiga, uma fafine ma alii malolo iinei.

Thassos

O le matafaga o loʻo nanaina i totonu o se maʻa matagofie faga 7 km mai le taulaga. O lenei nofoaga e le talafeagai mo tagata fiafia i le oneone oneone i totonu o le vai, aua o iinei turisi e tatau ona sosolo i luga o maʻa tetele ma laiti. O le ulufale i le sami e le talafeagai lelei, i nisi nofoaga o loʻo i ai ni apefai uʻamea, e sili atu le ave ma oe ni seevae faʻapitoa.

E ui lava i le mea moni o le matafaga e matua maʻa, o loʻo iai foʻi uma mea manaʻomia e tatau ai: sun loungers, faamalu, taʻele, faletaele ma sui potu. O atinaʻe tetele e leʻo lelei lona atinaʻeina, ae o loʻo i ai pea le cafe matafaga lelei i Thassos, e tautua ai taumafataga faʻa-Eleni ma meaʻai manaia o le sami. E maua fua le Wi-Fi i le matafaga. Lelei tele nofoaga mo snorkeling.

Le lelei: faafaigofie le ulufale i totonu o le vai, atinae le atinae.

Ladiko

O le matafaga lauiloa o Rhodes i Eleni e tu i le tolu kilomita mai Faliraki, i tafatafa o le talafatai o Anthony Quinn, i se tamaʻi faga matagofie. E toʻaitiiti tagata tafafao maimoa mai i inei, aua o le ulu atu i totonu o le vai e fai lava maʻai ma o le loloto loloto amata pe a uma le 3 mita, lea e le talafeagai mo aiga ma fanau. O le sami e mama ma toʻafilemu, loloto, e mafai ona e snorkel mai maʻa tetele o loʻo tu tonu i totonu o le vai. O faʻafiafiaga, o le snorkeling ma le maulu o le sili sili ona sui.

Ladiko ua vaevaeina i ni vaega se lua - oneone ma maʻa, o lea la e mafai ona e puʻeina ni ata e le masani ai i tala atu o le sami i Faliraki. I luga o lona teritori o loʻo i ai le faʻavae tulaga o tulaga lelei: sun loungers ma faamalu (10 Euro i le paga), faleuila ma taʻele, o se faleʻoloa fausiaina lata ane (cocktails mo 7-10 euro, lamolemole ma sua - tusa 5 €). E le tele se avanoa i luga o le matafaga, afai la e te manaʻo e malolo i luga o lou ie afu, sau i le talafatai i le 9 i le taeao.

Ma le faʻaeteete! E le tatau ona aau i luga o lenei matafaga e aunoa ma ni ofuvae faʻapitoa, aua e mafai ona e lavea i luga o maʻa i lalo.

Minus:

  • E le mafai ona e malolo e aunoa ma le la nofoaafi;
  • E tau le ofi i le sami;
  • Tele tagata.

Tragan

4 km mai Falikari e i ai le lautele lautele leai se tumu o matafaga matafaga. E manaia i lona lalelei e le masani ai: papa maualuga, ana ofoofogia, faga samaraki. O le vai iinei e matua mama lava, o le loloto amata toetoe lava vave, ulufale i totonu o le vai e faifai malie, ae o le pito i lalo o maʻa. O le tele o le teritori e leai se mea.

Tragana o loʻo iai mea taua uma: sun loungers ma faʻamalu mo le € 10 i le aso, timuga vai fou, suia potu ma fale taele. Ona o le mea moni o le talafatai o le matafaga fola mo le tele o kilomita, oe mafai ona nofo iinei i luga o lou bedspreads i so o se tulimanu o le talafatai.

Le lelei: o le itu i matu o Traganu e tuuto atoatoa i faʻafiafiaga a le militeri ma e tapunia mo tagata tafafao maimoa. O le mea moni ua e ulufale i le faʻasaina eria, oe o le a logoina e faʻailoga ma le talafeagai tusitusiga.

Mea moni manaia! Fai mai o Tragana e i ai le vai malulu e faʻatusatusa i le tele o matafaga o Eleni ma Rhodes, aua o vaipuna i ana iinei. O le mea moni, o lenei vevela eseʻesega e le sili atu i le 2oC.

Catalos

O se maʻa matafaga e tu na o 2.5 km mai le pito i tua o le taulaga. O lona umi e tusa ma le 4 km, o lea e oʻo lava i le vaitau maualuga, e mafai ona maua e tagata femalagaaʻi se nofoaga tuʻufua e malolo ai.

Katalos e le o le sili matafaga i Rhodes mo aiga ma fanau. Lenei, ioe, o loʻo i ai se sami toʻafilemu, mama o le talafatai ma le le tagofia natura, ae a maeʻa 6 mita mai le talafatai, o le vai e oʻo atu i le 3-4 mita le loloto.

O le matafaga o loʻo i ai mea manaʻomia talafeagai ma le tele o nofoaga mo faʻafiafiaga. E mafai ona totogi se potu malolo ma faamalu mo le 12 € i le aso, e leai se totogi o fale, fale taele ma fale taele. O Catalos e le gata i se pa ma se cafe, ae faʻapea foi i luga o le 'upega tafaʻilagi tautua, faʻatagaina oe e fiafia i meainu faʻafouina e aunoa ma le tuua o le matagofie o le sami.

Minus:

  • O le matafaga e le talafeagai lelei mo snorkeling, ona e toʻaitiiti manu;
  • E matautia le malolo ma tamaiti;
  • E leai se faʻafiafiaga.

Olaga i le po

O Faliraki o se 'aʻai ofoofogia e tuʻufaʻatasia ni suafa se lua i le taimi e tasi: o se nofoaga lelei mo aso malolo a aiga ma ... "Ibiza o Eleni". Ma afai o mea uma e manino i le muamua tasi faʻafetai i vaega muamua, ona matou taʻuina atu lea ia te oe e uiga i le po i le taulaga nei. O le a le mea e liua e Faliraki i le pogisa ma o fea e mafai ona e maua ai faʻafiafiaga lelei?

Kalapu po

O auala tetele e lua o Faliraki, auala i Bar ma kalapu kalapu, o nofoaga autu ia o le taulaga, o loʻo tumu ai le olaga i le uati. O iinei, faʻatasi ai ma musika mumu, e o mai ai turisi mai le lalolagi atoa.

Q-Kalapu - o le disco sili ona taʻutaʻua i le taulaga. O tala fou, o meainu feololo ma le tele o siva siva - o tagata tafafao e mautinoa e leʻo momoe. I le auala, faʻafiafiaga iinei e le faʻamutaina i le taeao po o le 'aiga aoauli, talu ai Q-Club fiafia e faʻafeiloaʻi talavou toaaga i le uati. O tau mo malologa i lenei kalapu e talafeagai - meainu mai le 6 €, o se taumafataga atoa - mai le 28 €.

Mo turisi o se aumatutua matutua atu, o le kalapu Champers e talafeagai, lea latou te sisiva ai i le po i le oso o le 70-80-90s. O le tau o pia ava malosi e le eseʻese mai le faʻavae muamua ma e tusa ma le 6-7 euro.

Patti's Bar & Diner - o se kalapu lelei tele mo tagata fiafia i maʻa ma taʻavale ma faʻafefe. O loʻo tu i le ogatotonu o le taulaga ma faʻatosina mai e le gata i totonu matagofie, ae faʻapea foi ma manogi manaia i le tau maualalo - mai le 10 € ile tautua. Mea inu e mafai ona faʻatau mo le 6-7 €.

PARADISO O se kalapu kalapu taugofie ma le taugata tele tau ma DJ lalolagi-vasega. E tonu le manatu o le sili i Greece uma, ae atonu e te manaʻomia sili atu ma le tasi le afe euro mo se tafaoga iinei.

O fale kalapu uma i Faliraki e i ai le ulufale ulufale totogi, o tau mai le 10 i le 125 euro mo le tagata. Faʻamolemole manatua e mafai ona e malolo iina mo le leai se totogi, ae na o le vaeluaga o le po - ae leʻi amataina le disco.

Isi faʻafiafiaga

I se faʻaopopoga i kalapu kalapu, e mafai ona e maua se taimi fiafia i pa, kasino, faleoloa taʻalo poʻo nofoaga e tuʻu ai le sami.

  • Maualuga faʻamau: Jamaica Bar, Chaplins Beach Bar, Bondi Bar;
  • O le kasino sili ona tele o loʻo tu i le Roses Hotel;
  • O taʻaloga taʻutaʻua e masani ona tu i luga o le auala pa, o le lauiloa o le Thomas Pub.

Taua! O le "Ibiza" moni i Eleni e amata na o le ogatotonu o Iuni, manatua lenei mea pe a filifilia aso mo au aso malolo i Rhodes.

Nofoaga

E pei o Eleni uma, o tau o mea e nonofo ai i Faliraki e matua faavaitaimi. I le taumafanafana, e mafai ona e lisiina se potu faʻalua i se faletalimalo 2-fetu mo le le itiiti ifo i le 30 €, o le 3-fetu - mo le 70 €, fa - mo le 135 € ma le lima-fetu - mo le 200 € i le aso.O faletalimalo silisili, e tusa ai ma tagata tafafao, o:

  1. Ioane Maria. O se fale mautotogi faletalimalo tu 9 minute 'savali mai le matafaga ma potu atoatoa saunia. O loʻo i ai se terraces, ma poletito e iloa atu ai le sami poʻo le togalaau. O le tau maualalo mo se tafaoga o 80 €.
  2. Faliro Faletalimalo. O le matafaga lata ane e mafai ona oʻo iai ile 5 minute, ma Anthony Queen's Bay e lua kilomita le mamao. O lenei faletalimalo faletalimalo ofoina potu ma faʻavae tulaga lelei pei o le poletito, malulu maluluina ma a tumaʻoti taele. O le potu e lua a tau e le itiiti ifo ma le 50 € / aso.
  3. Fale Tassos. O lenei fale mautotogi ma vaitaʻele e 3-minute savali mai le matafaga. E tofu potu ma lana lava taʻelega, umukuka, ea malulu ma isi mea lelei. O le faletalimalo o loʻo iai se pa ma se terraces. Tau mo se potu mo le lua - mai le 50 € / aso.

Taua! Tau o le tafaoga taʻua e aoga i taimi maualuga vaitau ma e mafai ona suia. E masani lava, mai ia Oketopa i le ogatotonu o Me, latou faʻaititia i le 10-20%.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faleʻaiga ma faleʻaiga

O tau o taumafa i Faliraki e tutusa ma isi fale talimalo i Eleni. O lea la, o le tau o le tasi ipu i se faleʻaiga taugofie i le averesi e oʻo atu i le 15 €, o se tolu-vasega seti 'aiga aoauli i se masani cafe - 25 €. O le tau o le kofe ma kapisi e eseese mai le 2.6 i le 4 € i le ipu, 0.5 lita o vaʻa pia ma le 0.3 o pia mai fafo e 3 € le tau. Nofoaga sili e 'ai ai i Faliraki:

  1. Toafa Rose. Metitirani ma Europa meaai. Tau talafeagai (ipu o iʻa - 15 €, salati - 5 €, aano o palu - 13 €), leai se meaʻai suamalie o se meaalofa.
  2. Rattan Cuizine & Cocktail. O ipu tulaga ese e pei o le cutotfish ink risotto ma le seafood linguini e tufaina atu. O loo tata musika ola.

Faʻafefea ona alu i Faliraki

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

O le auala sili ona faigofie e alu ai i le taulaga mai le Rhodes International Airport, e tu i le 10 km mai Faliraki, o le tusi lea o se transfer. Ae o le mea e lelei ai, o le taulaga o loʻo lelei lona atinaʻe o pasi, ma e mafai ona e oʻo atu i le nofoaga malolo mai le pasi o Rhodes-Lindos (alu i le nofoaga o Faliraki). O le tau o le pepa e tusa ma le 3 euro i le tagata, e tuʻu taʻavale i le afa itula. O le pasi muamua na tuua Rhodes i le 6:30, o le mulimuli i le 23:00.

E mafai ona e faimalaga ile auala lava lea e tasi ile taxi, ae matou te maitauina nei ole fiafia e le taugofie - ole malaga mai Rhodes i Faliraki e $ 30-40. I nisi tulaga, e sili atu ona aoga le totogiina o se taʻavale poʻo se uila afi, matou te fautuaina oe e faia lenei mea i se tasi o le turisi faʻagaioia ofisa soʻoga ina ia aua le totogiina se tupe teu mo le totogi.

Tau i luga o le itulau e mo Me 2018.

Faliraki (Rhodes) o se nofoaga sili ona lelei mo soʻo se tagata faimalaga. Faʻailoa ia Eleni mai lona itu pito sili ona lelei - mai le sami auro o Faliraki. Manuia lau malaga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: A day in Faliraki Rhodes Greece 4K videovlog (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com