Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tulafono mo le filifilia o se nofoa i luga o le poletito, sili ona lelei faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

O se polotito i fale mautotogi e masani ona avea o se nofoaga e teu ai mea le manaʻomia, avanoa. Ae e iai isi auala e faʻaaoga ai lenei avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tuʻuina o se laulau laʻititi ma se nofoa faʻataʻavalevale i luga o le poletito, e mafai ona e faʻatulagaina se nofoaga mafanafana e nonofo ai. A filifilia, o le tuʻufaʻatasia o meafale ufiufi ma totonu, o le lelei o le faʻavaʻa o mea e faʻavae ai mea taua.

Lelei ma le lelei

Tele o ona po nei fale mautotogi e le lapoʻa tele. O le agavaʻa faʻatulaga e oʻo i se tamaʻi nofoaga e iai lona taua. Faʻapipiʻiina se nofoa i luga o le poletito o loʻo i lalo mea lelei:

  • o le compactness o tele faʻataʻitaʻiga faʻatagaina oe e fuafua tatau tufatufa avanoa saoloto;
  • le agavaʻa e faʻavasega se moega faʻaopoopo pe a taunuʻu ni tagata e leʻi mafaufauina e taunuʻu mai;
  • e mafai ona e maua se malologa lelei i luga o le poletito pe a fai e leai sau taimi e alu ai i fafo atu o le taulaga pe a fai o le tau e faʻamalosia ai oe mai le alu i le paka.

Ae i ai foi le le lelei:

  1. I le filifiliga ai e faʻaauupegaina se tafaoga, o le e ana le poletito leiloa nofoaga teuina. O le mea moni, drawers mafai ona faʻatulagaina i totonu-i meaafale poʻo se nofoa-nofoa. Ae o lo latou lapopoʻa e le taua.
  2. E le lava le faʻapipiʻi ole nofoa ile poletito. Muamua, e manaʻomia le faʻamamaina o puipui ma le foloa o le potu, sui faʻamalama pe a faʻapipiʻi tuai tuai.
  3. I le amanaʻia o le lapopoʻa o le tele o balconies faʻaonapo nei, meaafale mo latou tatau ona puʻupuʻu i le tele. E le o gaosia tele, o le mea lea e taugata ai le tau.

O se tasi o tali talafeagai mo le mea mulimuli o le faʻaputuputu lea o se nofoa i luga o le poletito i ou lava lima.

Faigofie

Nofoaga moe

Malologa

Mea sili ona lelei fausiaina

O le filifiliga o mea mo le fale e faʻatonutonuina e le faʻagaioiga tuutuuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tumau pea le glazed o le polotito, ona leai lea o ni tapu. Nei filifiliga mafai ono aofia ai:

  • Chipboard;
  • laupapa masani;
  • acrylic;
  • uʻamea;
  • rattan.

E tusa ai ma le nofoa i luga o le loggia, lea e le o glazed, e mafai ona maitauina i lenei tulaga o le filifiliga e matua faʻatapulaʻaina. O le rattan ma le rattan masani, faʻapea foi ma uamea o le a sili ona lelei. Ioe, o nei mea uma e lua e togafitia ma faʻapitoa vaega e faʻateleina ai lo latou teteʻe atu i le susu ma maualalo vevela.

Mo sili atu le mafanafana, o nofoa e faʻatumuina e aluga ma faamalu. A filifilia se sheathing, oe tatau foi mafaufau i le mea o le a tu ai meaafale. Afai e filifilia mo se poletito ma se loggia aunoa glazing, lea o le a mulimuli mai manaʻomia tuʻuina luga ie:

  • o ufiufi e tatau ona faigofie ona fufuluina i se mago pe susu auala;
  • o le ie e filifilia faʻapea e alu saoloto le ea;
  • o le mea e sili i le maualuga teteʻe atu i le pala, o le foliga mai o suia, le aofia ai le toe gaosia o iniseti.

I se faʻaopopoga, o le ie faʻamama e le tatau ona mou ese atu i le la, lea e faʻaaogaina ai e tagata gaosi mea vali faapitoa pe a vali. O lenei manaʻoga e manaʻomia foi mo ie o loʻo faʻaaoga mo nofoa ufiufi ufiufi faʻapipiʻi luga o tapunia balconies ma loggias.

O ie i fafo e tatau ona faʻatautaia faʻapitoa. E fesoasoani lea e avatu ai ia latou nei uiga taua:

  • teenaina le palapala ma le vai;
  • meatotino antibacterial, lea e faʻateʻaina foliga vaaia o le efuefu mites.

O se nofoa faʻataʻavalevale mo se poletito e aunoa ma se pupula e sili atu ona faʻalelei i ie alava gaosi ma se faʻailoga faʻapitoa "i fafo".

Filifiliga sili ona lelei e ofi ai avanoa mo avanoa uma ma avanoa avanoa.

  • microfiber;
  • ie fefiloi.

O ie masani (mo se faʻataʻitaʻiga, jacquard) e le fautuaina mo meaafale i luga o le loggia poʻo le poletito. Aua e vave ona masaesae ma mou vave i le la.

Mo meaafale faʻaaogaina i soʻo se tuutuuga, e sili ona lelei le filifilia o se synthetic winterizer o se faʻatumu, foam paʻu i laupepa. Nei gaosia mea vave mago, aua le mafua ai allies, suia fungi ma parasites le tupu i totonu o latou.

Microfiber

Ie gaosi

Rattan

Paʻu ma ie

Mai ie

Acrylic

Wood

Eseese

O nofoa afifi e tele ituaiga. Malamalama ma le malamalama i uiga o tagata taʻitasi o le a faʻatagaina ai oe e sili ona tufatufaina le avanoa o le potu ma faʻatulagaina se mafanafana tafaoga nofoaga.

O nofoa faamasani masani e masani lava ona lapopoa. O le mea lea, e le talafeagai mo palconies uma ma loggias. O oloa e tele ona foliga:

  • e mafai ona faʻapipiʻi naʻo luga ole polotito pupula ma le faʻamafanafanaina faʻamafanafanaina, talu ai o mea o le faʻavaʻa ma le faʻamamaina atonu e le mafai ona faʻaaogaina mai suiga o le vevela;
  • tele faʻamatalaga o nofoa malulu e mafai ona faʻapipiʻi i pito ina ia le faʻalavelave i le saoloto gaioi.

Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi meaafale faʻafoliga i luga o se tamaʻi poletito, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i faʻataʻitaʻiga ma se uamea faʻavae. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e faigofie ona fatuina le malamalamaaga o le malamalama. Nofoa-nofoa e talafeagai mo le faʻamaopoopoina o se isi moega.

Afai o le nofoa e tu i le isi itu o le lautele o le poletito, e sili atu le filifilia o ni faʻataʻitaʻiga e aunoa ma lima. O lenei mea o le a mafai ai ona faʻaaogaina le avanoa atoa i le avanoa silisili.

O le nofoa faalue e masani ona filifilia e i latou e fiafia e faʻaalu afiafi ma faʻaiuga o vaiaso ma se tusi. O le nofoa faalue e alu i se malologa malolo, lea e taua mo tagata nonofo i le taulaga. Faʻatasiga talafeagai:

  • tamaʻi tusi;
  • faletalimalo le tumau.

O nofoa faalue e talafeagai e oʻo lava i tamaʻi loggias, ua lava lava le filifilia o se faʻataʻitaʻiga o tutusa tutusa. O faʻataʻitaʻiga e iloga e le gata i le latou fuataga fua, ae faʻapea foʻi ma o latou foliga mai e le masani ai.

Mo le toatele, o meaafale faleoloa e fesoʻotaʻi ma tafaoga o le taumafanafana. I le faʻapipiʻiina i luga o le polotito, e faigofie ona fausia se siʻosiʻomaga o le malologa. I le gaosiga, siʻosiʻomaga faʻauo mea faʻaaoga e faʻaaogaina, lea e aveʻesea ai le ono mafai o le atiaʻe faʻafitauli alia e tusa lava pe vavalalata le paʻi ma le paʻu. O le 'eseʻese o faʻataʻitaʻiga faʻatagaina oe e filifili le nofoa e sili ona fetaui ma lou potu faapitoa.

O le maketi o meaafale o loʻo iai foʻi ma uluaʻi oloa o le a faʻaopopoina ai se faʻafiafiaina i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, le nofoa o Papasan. E gaosia mai le rattan ma e iai ona foliga e pei o se vaega o le fuamoa. O le aluga malulu ma faʻamaʻa e mafai ai ona malolo atoa.

Mo i latou e fiafia e malolo taʻoto, e mafai ona e ofoina se potu faʻaopoopo. O loʻo faʻaalia ai se toso i tua vae ma se faʻalelei ulu. O se faʻamanatu sili atu o lau tafaoga taumafanafana.

O fale faʻamalolo le tumau o se mea fou i le maketi o meaafale. Peitaʻi, o lo latou lauiloa e faʻasolosolo ona tupu. O le faʻatautauina o nofoa i luga o le polotito e tele ona foliga-lelei:

  • ona o le uluaʻi foliga mai o le oloa, o totonu o le loggia ua avea susulu, sili atu ona manaia;
  • o loʻo tuʻuina atu le avanoa e faʻasaʻoloto ai nisi avanoa.

E talitonuina e le mafai ona faʻaaogaina se nofoa faʻatautau i totonu o se fale mautotogi ona o le manaʻoga e vili le faʻalo; atonu e le faʻafiafiaina ai ia tuaoi mai luga. I lenei tulaga, o le feaveaʻi filifiliga o le a fesoasoani e faʻataunuʻu le miti. O se mautu fale, i le pito i luga o le nofoa lava ia o faʻapipiʻi.

Gaugau faʻataʻitaʻi o le sili sili filifiliga mo laiti avanoa, faʻapea foi ma poletito, lea e tatau ona faia ni galuega se lua i le taimi e tasi - o se nofoaga mo malologa ma teuina. O nisi tagata e sese le manatu o se nofoa taoto leai se mafanafana. O le fale meafale e ofoina atu le tele o filifiliga e le gata e faʻaalu ai se avanoa laitiiti, ae faʻatagaina foʻi oe e nofo lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga ma se auala e toe faʻaleleia ai le solomuli. O nofoa gaugau e masani ona faʻapipiʻi luga o poloka tatala, e ui e ono iai se nofoaga mo latou i luga o polotito pupula. I se faʻaopopoga, ua filifilia se laulau laʻititi.

Tele o fale mautotogi le mafai mitamita o le tele nofo malologa. O le mea lea, o nofoaga faigaluega e masani ona faʻataunuʻuina i paʻu faʻatasi. I lenei tulaga, o le a faia le tele o ituaiga o komupiuta nofoa nofoa. O le filifiliga faʻapitoa e fuafuaina e galuega ua fuafuaina e foia i se le mautonu ofisa.

Afai e le vateatea le potu, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i se nofoa faʻanofonofo e mafai ona aveʻesea atoa i lalo o le kesi.

Nofoa uulima uili luga uili

Fausia

Nofoa-nofoa

Malologa o le la

Nofoa tautau

Nofo faalue

Criterias o filifiliga

Faʻatasi ai ma se nofoa faʻanofilima, e oʻo lava i se tamaʻi polotito e mafai ona avea ma totonugalemu o manatu mo le aiga atoa ma i latou e omai e asiasi. A filifilia ni meaafale, e taua le manatuaina o le mea lea: o le faʻavae ipu o le loggia e le fuafuaina mo se mamafa avega. I se tulaga lautele, o tulafono filifilia e mafai ona faia e pei ona taʻua i lalo:

  1. Ia mautinoa e mafaufau i le itu. I potu vaapiapi, e sili atu le teʻena faʻataʻitaʻiga ma lima, o nofoa faʻapipiʻi o le a sili atu. O le gaugau o aitema o se sili lelei filifiliga.
  2. O le mafuaʻaga o le poletito. Afai o le a faʻaaogaina faʻapitoa o se tafaoga nofoaga, oe le mafai faʻapitoa faʻatapulaʻaina i le filifiliga, i lenei tulaga e taua o le mafanafana ma matagofie. O oloa ma mea e fausia ai totonu e faigofie ona maua pe a manaʻomia le faʻaaoga o se mea e teu ai. O le poletito-kapeneta manaʻomia se faʻapitoa sitaili o nofoa nofoa, faʻapea foi ma le i ai o se laulau ma isi uiga o le galulue totonu.
  3. Tuʻufaʻatasia ma lautele mamanu. Afai e teuteuina le loggia i fafie, o le a faia ni nofoa uʻamea saua poʻo ni moli uila. O filifiliga e filifilia e tusa ma le filifiliga filifilia ma lanu.
  4. O le ituaiga poletito mataupu. O meaafale e mafai ona faʻapipiʻi i se nofoaga tapunia e le tatau ona faʻagaioia i se tulaga le mautu o le vevela. Mo se loggia unglazed, e taua le filifilia o mea e le pala, suia, fofo, pe mou atu i le la.
  5. A filifilia se nofoa talafeagai, oe manaʻomia le faʻataʻitaʻia e le tau. Faʻataʻitaʻiga mo le polotito o le a le taugofie, aua latou tatau ona faʻamalieina le tele o manaʻoga (compactness, laiti laʻititi, faʻateleina teteʻe i osofaʻiga siosiomaga malosiʻaga mo tatala loggias, le ono mafai ona suia). O le mea lea, mo i latou e mananaʻo e sefe le tupe, e mafai ona e ofaina se filifiliga fai i le fale. O se mea na faia e ou lava lima i taimi uma ei ai se taua faʻapitoa ma o le a fesoʻotaʻi vavalalata pei ona mafai i manaʻoga o le na foafoaina.

I le faʻapipiʻiina o se nofoa i luga o le poletito, e faigofie lava ona faʻaliliu se vaega faʻaaoga o se fale mautotogi e avea o se nofoaga mafanafana e nonofo ai pe aʻoga. O le 'eseʻese o meafale faʻafouina meafaigofie e fai ai le tali i lenei faʻafitauli ma faigofie.

Mo le kapeneta

Mo se poletito vaapiapi

Mo se poletito unglazed

Nofoa lualu nofoa

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ライブ風立体音響アイネクライネ米津玄師高音質 (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com