Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le mafuaʻaga mo le lauiloa o tamaiti taʻamilo moega, masani masani ma se faʻamatalaga

Pin
Send
Share
Send

Filifilia o se moega pepe mo se pepe fou o se faʻalavelave, aemaise pe a fai e laiti matua ma o la latou tama muamua lea. O le oloa e le tatau ona i ai se foliga matagofie, ae tatau ona aoga, faʻalelei ma saogalemu mo le pepe. O le faʻalogo a le tele o matua ua faʻateleina ona tosina mai i se moega lapoʻa a tamaiti, lea e le gata i faʻamanuiaga matagofie, ae faʻapea foi ma le aoga. E saunia e le au gaosi oloa le anoanoaʻi o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi ma a latou tali faʻapitoa - e faigata tele ona pasia e latou.

Faigofie o fomu

O moega lapoʻi ma lapoʻai foliga o tamaiti ua iai nei i le tumutumuga o le lauiloa ma ua avea ma masani mo tamaiti o aso nei. O sea fasi meaafale o le a avea ma se filifiliga lelei, lea e iloga mai i le faʻapitoa faʻafaigofieina ma le saogalemu. E le gata i lea, o ia faʻataʻitaʻiga e i ai le tele o isi tulaga lelei:

  • filifiliga faʻatapulaʻa mafai faʻalavelaveina le moe o se malologa nutimomoia, pe a fai o lona faʻamalositino ua faʻateleina, e masani ona ia liliu, paʻi maʻai tulimanu. O le lapoʻa poʻo le lapotopoto lapataʻi foliga o le a puipuia ai foi le pepe matua pe a fai e le faʻafuaseʻi ona tu ma pa'ū i le moega pepe. I se faʻaopopoga, o le lapopoʻa geometry o le a maua ai le filemu o le mafaufau i le pepe fou, aumaia latalata i lagona o le i ai i le manava;
  • o le faʻataʻitaʻiga tuʻuina atu i matua le avanoa e maua ai le sili atu faʻaaliga - o le tamaititi mafai ona faʻalatalata mai uma itu. E vave ona tali atu le tina i gaioiga a le pepe i totonu o le moega pepe;
  • o le faʻataʻitaʻiga atonu e foliga telē tele ma le masani ona ofi ai. Ae e toʻatele e maitauina o foliga lapotopoto ma lapotopoto, i se isi itu, e feaveaʻi ma maopoopo. Latou te faʻatagaina oe e sefe avanoa, ofi faʻalelei i totonu o le eria e oʻo lava i se tamaʻi potu. O lenei fasi meaafale o le a nofo lelei i se tulimanu poʻo tafatafa o se puipui. I se faʻaopopoga, o le fesuiaiga o le moega mo le faataamilosaga faataitaiga e muamua ma lautele avanoa. O le tele o taimi e atiaʻe e latou ia latou masini.

Transformers faataitaiga

O le moega mo tamaiti, o loʻo fai ma sui o le ata faʻataʻitaʻi e fuafua mo momoi uma, mai aso muamua o latou olaga. Lenei fou fofo totonu e sili ona lautele faʻapitoa. Tagata gaosi 'atinaʻe faʻatagaina le faʻaaogaina o ni faʻataʻitaʻiga e oʻo lava i le 8 tausaga. O avanoa o le faʻaaogaina o ia ituaiga suiga e lautele:

  • o le filifiliga muamua o se moega pepe mo se pepe fou. E tusa ai ma le mautinoa o psychologists, o le puʻupuʻu vaʻa avanoa e mafai ai e le pepe ona lagona le puipuia. I se faʻaopopoga, e le pei o le tafaoga "uso", o lenei moega e le faʻaaluina tele avanoa;
  • a o tuputupu aʻe le tamaititi, o se elongated version ma le tuʻuina i lalo o le a suia le moega pepe. O sea moega e le mafua ai se faʻalavelave. Peitaʻi, o taʻamilo faʻataʻamilomilo i totonu o le moega pepe e tatau ona faʻafetauiina le faʻataʻitaʻiga o se faʻapitoa tamaʻi moega pepe
  • a oʻo le pepe ua mafai ona aʻe i totonu ma fafo o le moega pepe, e mafai ona aveʻese le puipui pito i luma o le transformer - e faʻapea ona fai le faʻataʻitaʻiga ma avea o se prototype o se sofa. O le moega e alu i le mea e moe ai matua - o lenei mea e faʻatagaina ai oe e faʻatonutonu le tama i le po, ave ia te oe, pe a manaʻomia, e aunoa ma le alu ese mai le moega;
  • o le le tuʻusaʻo faʻamoemoe o le transformer o le agavaʻa e faʻaaoga ai o se saogalemu playpen. O le pito i lalo o le moega pepe e tuʻuina i lalo ina ia le maua le avanoa o le pepe e aʻe i luga o autafa o le moega pepe. Ma, o le tamaititi mafai ona tuʻua na o ia i le potu mo sina taimi puʻupuʻu;
  • tele gaosi ofoina atu matua faʻaopoopo vaega "mo le tuputupu ae" mo latou transformers, lea o le a faʻatagaina ai latou e faʻaonapo nei le moe o le tamaititi ma faʻaaoga ia oʻo i le 8 tausaga.

Faʻatasi ai ma mea lelei na faʻaaoga, e fiafia tele tagata gaosi oloa i ni laupapa mautu pei o le paina, maple, beech, alder, birch. O nei maʻa e lauiloa ona o lo latou teteʻe atu i le fesuiaʻiga, tipiina ma taʻei. O ia ituaiga faʻataʻotoina o tamaʻi pepe e mafai ona tautuaina ni tamaiti e sili atu ma le tasi.

O lapisi moega pepe e faia ile laupapa laupapa laupapa poʻo le laupapa laupapa e le faʻatuatuaina ma e le tumau. I se faʻaopopoga, o nei mea e faʻaaogaina vailaʻau e leaga ai pepe.

Fuafua fafo

E i ai le tele o mamanu fesuiaʻiga o lapotopoto moega. O faʻataʻitaʻiga e fai ma sui o fofo eseese vaʻaia, elemeni teuteu. E 'eseʻese latou i foliga ma le ata. O a latou gaioiga e ese foi. Aso nei o le maketi ofaina filifiliga nei mo aitia:

  • tautau moega pepe - o lenei moega pepe e faia faapitoa mo pepe faatoa fananau mai. Ua fuafuaina e tuuina atu i le pepe se lagona o le i ai i le manava o le tina - laititi lapoa, leai se mamafa, faafoliga fufusi faatulagaina le faatoa fananau mai faateleina le mafanafana, se lagona o le saogalemu. O sea ituaiga faʻataʻitaʻiga o le a faʻatuatuaina e oʻo atu i le ono masina o toega;
  • mamanu masani - o faʻataʻitaʻiga faʻavae e faia i laupapa. Latou te faʻaauupegaina i castors, o latou pito i lalo e mafai ona faʻatulagaina maualuga. Tele taimi, o nei moega o fesuiaʻi ma sili atu i le 5 tausaga;
  • pendulum - o se faʻapitoa fausia-i auala galue pei o se faalue nofoa, sasau le moega. O ia meaafale e matua saogalemu - e le tatau ona e popole neʻi paʻu ese le tamaititi peʻa lulu. O le fesuiaʻiga o le a tuʻuina mai i luma le tina i sina taimi puʻupuʻu, fesoasoani e faʻamoe le pepe, tausi lelei lana moe moe;
  • faʻaopoopoga faʻataʻitaʻiga - o le lelei o le lapisi mea faʻaopoopo e mafai ai ona e taʻoto le pepe i tafatafa o le mea e moe ai le tina. I lenei tulaga, o le tamaititi faia se manino delineation o lona lava moe eria. Lenei metotia ua lautele faʻamaonia e lalolagi psychologists, ua aloaʻia o le sili filifiliga mo le latalata mai o se tuputupu aʻe pepe ma se tina.

E felanulanuaʻi fofo mamanu. O le moega mo le teine ​​o le ai ai le sitaili talafeagai ma ono ese mai i faʻataʻitaʻiga mo tama. Peitai, uma au gaosi malilie i le tausisia o le saogalemu manaʻoga.

E sili le filifilia o faʻataʻitaʻiga ma le fata i lalo. O lenei faʻatagaina le ea e faʻasalalau faʻalelei i lalo o le faamalu.

Uma cots e mausali ma faʻaauupegaina i le maualuga lelei elemene faʻamamaina. O vaega e puipuia lelei i le tasi. O faʻamau e faʻapitoa lava ona anagata. O le mamao i le va o slats i autafa e tusa ai ma tulaga tumama e le sili atu i le 7 cm. E manaʻomia lea ina ia le mafai e le pepe ona tulei lona ulu i le va o latou ma mau. E le tuʻuina ese foi e le au gaosi oloa le faalavelave faafuaseʻi o le paʻu'ū mai o le moega pepe - latou te saunia mo le maualuga o autafa o autafa e oʻo atu i le 26 cm i luga atu o le tulaga o le faʻataʻoto.

Avanoa o faʻaopopo elemeni

O le tauvaga a tagata gaosi ua mafua ai le mea moni o aso nei faʻataʻitaʻiga o lapisi lapisi fulu mo pepe faatoa fananau mai o loʻo alualu pea i luma, faʻafouina, faʻalauteleina gaioiga. Oe mafai ona maua meaafale ma eseesega fesuiaʻiga. O lo latou lelei o le a mafai e matua ona sefe tupe e aunoa ma le faʻatauina o isi meaafale mea - o se playpen, se pusa o drawers, o se suiga laulau. Faʻaopopo faʻamau e faʻaaogaina e suia ai moega. O faʻatonuga nei e mafai:

  • faʻaopoopoga moega pepe - faʻaopopo elemeni mo lona mamanu o loʻo ofaina e tagata gaosi mo pepe;
  • suia laulau - masani lava o lenei suiga e maua i tagata fesuiaʻi, o isi elemeni o loʻo ofoina atu foi e le kamupanī;
  • faʻaopopo pusa mo le teuina o ie lino ma isi mea faʻaaoga a tamaiti. O lenei gaioiga e sili ona talafeagai ma faʻatagaina oe e teu uma mea taua i taimi uma.

E ofoina atu e tagata gaosi mea faʻaopoopo i latou moega lapoʻa mo pepe faatoa fananau mai, i foliga o ie - ie moega, faʻatulagaina o ie i lanu matagofie. Faʻataʻitaʻiga mafai foi ona faʻapipiʻia ma uluaʻi faʻataʻitaʻiga, lanu felanulanuaʻi o patupatu. E faia lenei mea ina ia mafai ai ona atiaʻe le vaʻaiga vaʻaia o le pepe mai aso muamua. Ua faʻamaonia o tamaiti na sa siʻomia e ata manino, ata, meataʻalo talu ona fananau mai e tupuolaola atili ma atamamai.

Fua talafeagai

O le lapoʻa o ituaiga faataamilosaga ma lapoa oval e eseese ma ua fuafuaina mo le tausaga faapitoa o le pepe. O faataamilosaga faataamilo ma faataamilo, fuafua mo le ono masina muamua o se tamaititi, ei ai fua i totonu o le 90x45 cm. Transformers ma moega mo se vaitaimi e oʻo atu i le 3 tausaga e sili atu le manaia o latou itu - masani 120x65 cm. Latou fua e 140x70 cm I nisi taugata faʻataʻitaʻiga o transformers, o le tele e mafai ona faʻateleina i le 190x80 cm.

Tele kamupani o loʻo punouai ile gaosia o moega pepe e tusa ma fuataga a tagata faatau, e tusa ma a latou faʻataʻatiaga tulaga ese. O ia tagata lava poloketi mafai ona i ai le le masani fofo, faʻatagaina oe e fuafua le vasega pepe avanoa i le sili laititi auiliiliga. Faʻamoemoeina i le tele o moega, o tagata gaosi oloa latou te ofaina foʻi vaega talafeagai mo a latou faʻataʻitaʻiga - ie moega, faʻataʻamilo faamalu, ufiufi mo latou, ie afu ma ie afu.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pravin Luni. Vatwadi Vatwadi Masani Ma. Audio Song. J M V Vision (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com