Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili le tele o le kesi mo se tamaititi ma se tagata matua

Pin
Send
Share
Send

E tusa ai ma faʻamaumauga, o le tele lugalaina o faʻalaʻau o le tuasivi e tupu ona o le mea moni e le nofo saʻo le tagata i le kesi. O le mafuaʻaga o lenei mea sese o le filifilia sese o meaafale lapopoa, lea e aʻafia tonu ai le faigofie o le faʻaaogaina, tulaga ma le soifua maloloina i tua. O le mafuaaga lena, pe a fai e te manaʻo e faʻatau se kesi, o le fua o le oloa o le muamua mea e tatau ona amanaʻia pe a filifilia. O le lautele o oloa eseese i se lautele lautele lautele, mai puupuu faatafafā configurations e transformer faataitaiga po o tulimanu fausaga. Muamua lava, e aoga le taulaʻi i le tuputupu aʻe o le tagata faʻaaoga, le i ai o ni faʻailoga faʻapitoa, o le fua o le potu o loʻo fuafuaina e tuu ai le laulau, ma naʻo le taimi lea i luga o foliga o totonu ma oe lava tofo.

Gaoioiga ma fua o kesi

O se taua taua taua aafia ai le tele o le kesi o lona aoga. Afai o se tulaga faʻatulagaina e lava mo se tamaititi aʻoga, lona uiga o le falefaigaluega o se tamaititi aʻoga, tusiata fale poʻo le ofisa tagata faigaluega tatau ona sili atu tele. O le mea moni, o fua o le potu o loʻo fuafuaina ai meaafale e tuʻuina atu, o loʻo mafaufauina foʻi. Afai o se tamaʻi potu lea, o le filifiliga pito sili ona lelei o le tuʻuina lea o se tamaʻi laulau aʻoga. O ia ituaiga faʻavae ua vaevaeina i:

  1. Koluma tasi Ole ata masani lea ma e faʻatau atu e laʻititi. I le tasi itu o loʻo iai se galuega luga, i le isi itu o se kapoti fausia-i totonu ma le tasi po o le sili drawers. Fua masani o 120 x 60 cm.
  2. Faʻalua palota. Le isi puʻupuʻu masani faʻataʻitaʻi, o drawers o loʻo tu ai i itu uma o le laulau. Fua masani o 140 x 60 cm.
  3. Faatasi ai ma le tulaga faataavalevale. O le faʻataʻitaʻiga e masani ona maua i ofisa, faʻalauteleina sina faʻaogaina o meaafale. O le curbstone mafai ona faʻaaogaina o se vaega o le laulau pe o se tuueseeseina lava-ia lava meaafale. O lapoʻa e masani lava ona tutusa ma le tasi-bollard paʻaga.

I nisi tulaga, o le kesi e tuʻufaʻatasia ma se kesi komepiuta, lea e aʻafia ai le lautele o meaafale. E faʻaaoga foliga L-foliga (angular), e avanoa, ae leʻo tele, latou te faʻatagaina oe e tuʻu lelei mea uma e manaʻomia ile aʻoga, PC poʻo le komipiuta feaveaʻi. O le lautele o ia laulau e amata mai le 120-160 cm, o le loloto o loʻo i totonu o le laina 800-120 cm. laulau maualuga maualuga. E faigofie le tuʻuina o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga i fale masani, peʻafai e taua uma sikuea mita.

O le filifiliga pito sili ona lelei mo se tamaititi aʻoga o le atoa o le headset ma le laulau i totonu, lea e mafai ona ofi uma talafeagai manaʻoga ma atinae sapalai, faʻapea foi ma mea a le aiga. E tatau ona malamalama o le aoga ma le tele o ia ituaiga faʻatusa e tuʻusaʻo faʻatusatusa.

Fuataga masani

O le tulaga masani o le kesi na atiaʻe faʻatasi e tisaini ma tagata faigaluega i falemaʻi suʻesuʻe falemaʻi. A o fausiaina meaafale, tagata atamamai mafaufau i le faigofie o le faʻaaogaina ma ergonomics. E le gata i lea, o le tele o le taulaʻi na vaʻai atu i faʻailoilo faʻafomaʻi. O le mea taua na taumafai ai le au mamanu, o le taimi e faigaluega ai i le laulau e leai se vevesi, e mafai ai ona maua i faʻamaʻi o le ivitū ma le toʻa o le toto i le tino a o umi le nofo i le tasi tulaga. O itu taua o le kesi mo se tamaititi aʻoga, e tatau ona e uaʻi atu i ai pe a filifilia, e maualuga, umi, loloto.

Laulau saʻo

O le kesi tuusaʻo o le masani a suiga o meaafale. O le taua sili ona taua o le maualuga. O le fuafuaina e faʻavae i luga o le maualuga o le tagata. I le averesi o le 175 cm mo se tagata matua ma 162 cm mo se fafine, o le maualuga o meaafale e tatau ona tusa ma le 75 cm.O le averesi masani masani tele lea e faʻaaogaina pe a faia se laulau laulau. O fua o lenei faʻataʻitaʻiga mo tagata matutua e mafai ona aoteleina i le laulau.

Tapulaʻa

Fua

Maualuga

70-80 cm

Umi

60-120 cm

O le loloto

35-80 cm

Nei o faʻailoga masani o loʻo usitaia e le tele o tagata gaosi.

O le tamaʻi laulau laulau e eseʻese lona maualuga mai le matua. I faʻataʻitaʻiga a tamaiti, o lenei parameter e amata mai i le 52 cm. O filifiliga saʻo ona filifilia e mautinoa ai e tuʻu saʻo le tamaititi i tua i le taimi o le vasega. Afai e faʻaaoga se komepiuta feaveaʻi poʻo se komepiuta, o le mata e siaki ai, ma le maualuga o meaafale manaʻomia, o le a i le mata tulaga, lea foi o le a le afaina ai lou soifua maloloina.

O le lautele ma le loloto ua filifilia e amanaʻia ai le aoga o le laulau. A e fuafua e faʻaaoga naʻo tusitusiga, e laʻititi lava le lapoʻa. A e galue ma ofisa mea faigaluega, oe tatau ona ave le fiafia i le lautele laulau pito i luga.

Ina ia sili atu le aoga o meaafale, e faʻaopopoina i drawers, fata, fata ma superstrukturures, ia ua fuafuaina e teu tusi, tusi, api, tusi pese, mea faigaluega. O le sili lelei tapulaʻa o mea faʻaopoopo e aoteleina i le laulau.

Tapulaʻa

Fua, cm

O le maualuga o fata, fata, fausia fale

210

Mamao i le va o fata

Mo tusi aʻoga - 30,

mo lomifefiloi - 40-50,

mo faila, lipine - 40,

mo api tusi - 25

Fata loloto

Le sili atu i le 30

Tulimanu faʻataʻitaʻiga

Lenei laulau e manatu sili ona mafanafana ma avanoa ona o lona mamanu ma le tele. O le autu faʻatulagaina o le angular matutua faʻataʻitaʻiga e tusa ma le GOST:

Tapulaʻa

Fua, cm

Maualuga

70-80

O le umi o le itu

150-170

Umi o le itu lona lua

120

O le loloto

50-95

O le gaosiga o kesi a tamaiti i le maualuga e amata foʻi mai le 52 cm. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e okaina se faʻataʻitaʻiga ma le tagata ia fua, ae o lenei tautua o le a tau sili atu nai lo le faʻatauina o se oloa masani.

E masani lava, o se tulimanu kesi tuʻufaʻatasia galuega a le komupiuta. O le ata o loʻo i ai totoga mo le piano feaveaʻi, system unit ma monitor. O faʻatonuga nei o loʻo saunia mo latou:

  • toso-i fafo fata - 10-15 cm i lalo o le laulau pito i luga, o lenei faʻatulagaga e talafeagai mo le taina i luga o le piano feaveaʻi;
  • mataʻitu le faʻaopopo - 10-12 cm, lea e faʻatagaina ai mata ona le lelava a o faigaluega;
  • Tu mo le iunite iunite - 10-15 cm i luga aʻe o le foloa ufiufi, lea o le a le aofia ai le soʻona faʻatama.

O le lelei o le laulau tulimanu o le sefeina avanoa, ae o loʻo iai ona lua vavaeʻese: mo le galue ma se komepiuta ma pepa.

Fausiaina fausiaina

Mo tamaiti o loʻo sauni mo le aʻoga, o le filifiliga sili ona lelei o le tupu lea o se laulau, o lona maualuga e mafai ona faʻateleina a o tuputupu aʻe le tamaititi. O sea oloa o le a le gata ina faʻatagaina ai oe e tausi le tulaga saʻo o le tulaga, ae faʻapena foi ona sefeina le paketi a le aiga, talu ai e te le manaʻomia le faʻatauina o ni ata i taimi o au suʻesuʻega.

O le maualuga o le laulau e mafai ona fetuʻunaʻi e ala i le faaseʻe poʻo le faʻaeletise auala. E mafai foi ona e fetuʻunaʻi ma vae o loʻo iai foliga o mataʻitusi "X". O fua mo lenei mamanu o loʻo faʻaalia i le laulau.

Tapulaʻa

Fua

Maualuga

46-82 cm

Umi

70-120 cm

O le loloto

50-95 cm

O le laʻasaga masani mo le suia o le maualuga o sea oloa o le 5-6 cm.

Mo tamaiti e toalua

I aiga e toʻalua tamaiti, e masani ona i ai se faʻafitauli i le avanoa i totonu o le potu mo le faʻapipiʻiina o kesi. Ina ia sefe avanoa, oe mafai ona faʻatau se mea faapitoa. O lenei mamanu foliga mai o se masani laulau, ao e fai si lapoʻa tele i le tele. O le faʻateleina umi e faʻatagaina ai ni tamaiti se toʻalua e fai meaaoga, tusi ata, faʻataʻitaʻi ma isi fatufatuaʻi, e aunoa ma le faʻalavelavea o le tasi i le isi. O le i ai o fata, tusi ata e mafai ai ona e teuina sapalai a le ofisa ma tusi o le a avea ma se faʻaopoopoina. O fua o le kesi mo le lua e mafai ona faʻapea:

Tapulaʻa

Fua, cm

Maualuga

E tusa o le 75 cm

Umi

Mai le 200 cm (le itiiti ifo ma le tasi le mita mo tamaiti uma)

O le loloto

Mai le 90 cm

Afai e i ai se eseesega matua tausaga i le va o tamaiti, o le a faigata ona filifili se laulau. I lenei tulaga, ua fautuaina e uai atu i le faʻataʻitaʻiga ma le gaioiga o le fetuʻunaʻi o le maualuga o falefaigaluega taʻitasi. O le tali sili ona lelei o le faʻatauina mai o nofoa ma le fetuʻunaʻi maualuga ma vae.

Faʻafefea ona fuafua le maualuga sili ona lelei

Ae le i filifilia se kesi mo se tamaititi aoga, e taua le suʻesuʻeina o fautuaga a tagata atamamai:

  1. A tusitusi, o ou vae e tatau ona saʻo i luga o le foloa. E tatau ona latou oʻo atu i le foloa o le ufiufi. O vae faʻaloaloa e faʻailoa mai le maualuga le saʻo. O tulilima uma e tatau ona i luga o le laulau. Oe le mafai faʻatagaina latou tautau i lalo.
  2. O le mamao mai le laulau pito i luga i sulugatiti e le sili atu nai lo 18 cm.O le maualuga masani lea e tatau ona usitaʻi i taimi uma. O le tuusaunoa o mamanu ma retractable drawers, lea teisi faʻaititia nei fua.
  3. A o galue i luga o se komepiuta, pupula saʻo ou mata i luma o le monitor. I lenei tulaga, o le ulu e le tatau ona faʻaloilalo i lalo.
  4. A o faitau, e taua tele o le va i le va o le tusi ma mata e tutusa ma le umi o le lima mai le tulilima soʻoga i le tamailima lima.

O le laulau, filifilia saʻo i le maualuga, le aofia ai le atinaʻe o scoliosis ma isi faʻamaʻi o le tuasivi i se tamaititi. I le taimi lava e tasi, o le tapulaʻa o le nofoa o le tamaititi e le taua tele: pe a malolo luga o le pito i tua, o le nofoa e le tatau ona oomi i lalo o tulivae. A faʻamalieina nei tuutuuga, o le a faʻasaʻo i taimi uma le tua o le tamaititi. O tulafono lava ia e tatau ona mulimulitaʻia e se tagata matua.

Mea masani manaʻomia mo laulau mo tamaiti aʻoga

Vavaeʻese, e taua le maitauina o manaʻoga mo le tele o le kesi, lea e faʻaalu ai e tamaiti aʻoga le tele o taimi, amata mai le muamua vasega ma faʻaiʻu i le sefulutasi. Ina ia filifilia se faʻataʻitaʻiga galue, o se tasi e tatau ona taʻitaʻia le tele i le sitaili o le potu e pei o le soifua maloloina o le tamaititi. Ua atiaʻe e le au faʻapitoa ia vaega taua o le kesi - o le tulaga mo tamaiti aʻoga:

  • o le lautele e tatau ona 1 mita pe sili atu;
  • loloto - mai le 0.6 m ma sili atu;
  • nofoaga mo le setiina o lima - 50 x 50 cm.

O le maualuga o le kesi e faʻamoemoe i le maualuga o le tamaititi aoga. O nei tapulaʻa mafai ona aoteleina i se laulau.

Maualuga

Laulau maualuga

110-115 cm

46 cm

115-130 cm

52 cm

145-160 cm

58 cm

160-174 cm

70 cm

Mai le 175 cm

76 cm

Faʻataʻitaʻiina e le faʻamaotiina faʻapitoa pe a faʻatauina meaafale mea mo tamaiti, oe mafai ona aloese mai faʻafitauli ma le tuasivi, e na o fesoʻotaʻi ma le talafeagai fetaui.

A filifilia se oloa, e taua le mautinoa o le ergonomic, lea o le a puipuia manuʻa pe a taia maʻai tulimanu. Faigofie mo galuega o le a avea ma se mamanu ma se lilifa tumutumu laulau, lea o le a le faʻaaogaina tulaga tusi. O le tulimanu faʻasaga e tatau ona 30 tikeri. E aoga foi le amanaʻia o le filifiliga o isi fata ma laulau i autafa o moega, e masani ona faʻatumuina i kesi. E tatau ona faigofie ona matala ma aua neʻi faʻalavelave i meaaoga a lau tama.

Fautuaga Aoga

Ina ia mautinoa o vasega i soo se tausaga e lelei ma aua le afaina ai le soifua maloloina o le tamaititi, e tatau i matua ona amanaʻia fesoasoani aoga i le auala e filifili ai le kesi saʻo. O se tali lelei mo se tamaititi aʻoga o le a suia ("tuputupu aʻe") fausaga. E talafeagai ile mea e faʻatagaina ai oe ona fetuʻunaʻi le maualuga ile maualuga ole tamaititi, faʻapea foi ma le suiga o le pito i luga ole laulau. O sea fausiaina o le a taugata ai se faʻatonuga o le sili atu le tele, ae o le a tumau mo le tele o tausaga.

A filifilia se faʻavae masani o se kesi, e mafai ona e fetuʻunaʻi lona maualuga ma se nofoa ma se nofoa tulaʻi. O le isi auala i fafo atu o le tulaga e mafai ona avea ma se vae faʻapitoa, lea o le a faʻaititia ai le mamao mai le laulau i le foloa. O se tamaʻi fausaga e faia i le palasitika poʻo le uʻamea. E mafai ona tu - faʻapipiʻi latalata i meaafale, pe feaveaʻi. I le tulaga lona lua, e mafai ona aveʻesea pe a fai o loʻo faigaluega isi tagata o le aiga i le laulau, faʻapea foʻi ma taimi e matua ai le tamaititi. E mafai ona e suia se tulaga faʻapea i se tamaʻi nofoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: FRENEMIES EP 1 Roblox Royale High Series Voicedu0026Captioned (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com