Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Maketi o Nha Trang - o fea e alu ai faʻatau?

Pin
Send
Share
Send

O maketi o Nha Trang o se tasi o faʻatosina sili ona taua o le taulaga o loʻo tu i le itu i sasaʻe o Vietnam. Lenei oe mafai ona maua i taimi uma meaai fou ma na o le matamata i olaga o tagata o le nuʻu. I le taimi ua tuanaʻi, naʻo tagata o Nhachan lava latou na asia maketi, ae na vave lava ona iloa e le au Vietnamese faʻatauvaʻa ma faʻafesuiaʻi le faʻatauga e avea ma mea taua o le taulaga.

O maketi a Nha Trang e sili ona lalelei mo tagata faʻatau, aua o tagata faʻatau atu e masani lava o ni faifaʻatoʻaga faigofie e toto a latou oloa. E le pei o maketi a Rusia, o tau iinei e sili atu le maualalo nai lo supamaketi, ma o oloa e mama i le siosiomaga (E leai ni tupe a le aufaifaʻatoʻaga Vietnamese).

Cho Dam

Masalo o le Cho Dam maketi i Nha Trang o le sili ona lauiloa i le taulaga malo. O ia lea e faʻamau aloaʻia le sili ona tele ma tele o taimi turisi e omai iinei e fia vaʻai i le olaga o tagata Vietnamese masani. O le aoga sili o lenei maketi o le 'eseʻese o oloa: iinei oe mafai ona maua toetoe lava mea uma, mai fualaʻau i lavalava mai le lotoifale gaosi.

Peitai, e i ai foi le itu le lelei: ona o le mea moni o le nofoaga e sili ona lauiloa, o tau i lenei maketi e fai si maualuga atu nai lo isi tuaoi. Ia nofouta afai e tautala le tagata faʻatau Lusia, o ana tau e tele taimi e maualuga ai nai lo isi tauoloa. Ae o le mea e sili ona taua, ia e manatua: o le faʻatau taugofie e faʻamalieina i taimi uma!

E pei ona taʻua i luga, Cho Dam maketi i Nha Trang e sili ona lauiloa ma tumu i tagata, ma o le mafuaʻaga lea o lenei nofoaga e tosina mai ai taga. E le o le fai atu o mea e leaga i le saogalemu, aua o le tele o Vietnamese e galue malosi ma e le masani ona ave se isi, ae e tatau ona e mataala i taimi uma: aua le tuʻuina mea le vaʻaia ma aua le faʻatuatuaina tagata le mailoa.

Fesoasoani tele: i le maketi o Cho Dam e mafai ona e faʻatauina fualaʻau fou ma fualaʻau, meaʻai o le sami, lavalava mai tagata gaosi i le lotoifale ma faʻamanatuga masani a Vietnamese, o ie ma teuga, uati ma ato, seevae ma ipu, mea teuteu ma mea eseese o le fale, mea faigaluega. I se tulaga lautele, oe mafai ona maua mea uma iinei.

Fuafuaina tau o taumafataga (afe VND / kg):

  • Kukama - 9 -17
  • Tato - 10 - 31
  • Bow - 11-15
  • Pateta - 15-25
  • Faʻi - 10
  • Lime - 30
  • Strawberry - 100
  • Ann - 45 tausaga

Tatalaina itula o le maketi Cho Dam i Nha Trang: o tagata faʻatau uma e omai ma o i taimi eseese, ae o le tele e faigaluega mai le 8.00 i le 18.00.

O le faamaopoopoina o le maketi Cho Dam i Nha Trang: 12.254736, 109.191815, vaʻai i le itu i luga o le faafanua i le pito i lalo o le itulau.

Nofoaga maketi: 10 Ben Cho, Xuong Huan, Nha Trang.

Vaega: Afai e te manaʻo e aʻoaʻo atili e uiga i le talaʻaga o lenei nofoaga ma le leiloa i le faʻataʻamilo auala faʻatau, oe mafai ona faʻafaigaluegaina se tasi o taʻiala taʻitaʻi e masani ona tiute latalata i le maketi.

Maketi Xom Moi

O le maketi a Ksom Moy i Nha Trang na tatalaina i le 60 o le 20 seneturi ma faʻaliliu mai Vietnamese o "New Neighbours". O lenei nofoaga e taʻutaʻua tele i tagata o le nuʻu, ae le fiafia iai turisi: e iai faʻafitauli i le tumama.

Ksom Moy, e le pei o Cho Dam, e le mafai ona taʻua o le iʻa maketi o Nha Trang, aua o fualaʻau ma fualaʻau e tele lava ona faʻatau atu ii. E seasea lava maua ni faleoloa ma mea faʻamanatu poʻo ofu masani iinei. Ae o isi taimi e i ai tagata e faʻatau atu taumafa o le sami ma ti. I le auala, afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi le Vietnamese shrimp poʻo iʻa, ona e alu lea i le maketi fualaʻau i Nha Trang i le vaveao: o le sami o le a fou ma suamalie i le tele e mafai ai.

Ae mo tau, luga o le Xmo Moy e laʻititi ifo latou nai lo le tau o le Cho Dam, ae leʻo sili atu ona aoga mo tagata faʻatau. O le maketi fualaʻau i Nha Trang o loʻo tu i se turisi nofoaga, o lea o tagata asiasi o le 'aʻai e masani ona omai iinei e faʻatau fualaʻau fou poʻo fualaʻau. E taua foi le maitauina o tagata faʻatau e masani ona le tusiaina tau, ae naʻo igoa o oloa. O le mea lea, afai e te manaʻo e faʻatau se tau taugofie, 'aua le faʻatuai ona faʻatau!

Faʻalautelega: tele fualaʻau ma fualaʻau, ae e mafai ona e mauaina faleoloa ma aano o manu, figota iʻa, ti ma mea suamalie.

  • Itula faigaluega: 5:00 - 18:00. Manatua e sili le sau i fualaʻau ma fualaʻau i le ao, ma meaʻai i le sami - i le taeao.
  • Nofoaga maketi Ksom Moy i Nha Trang ua makaina luga o le faʻafanua i le pito i lalo o le itulau, faʻamaopoopo: 12.243125, 109.190179.
  • Le tuatusi: 49 Ngo Gia Tu Street.

Atonu e te fiafia foi i le: Malolo i Nha Trang - o se aotelega o faletalimalo sili ona lelei i le nofoaga o Vietnam.

Nha Trang North Maketi (Chợ Vĩnh Hải)

E pei ona taʻu mai e le igoa, o le maketi pito i matu lenei o Nha Trang. O lenei nofoaga e alofagia e tagata Vietnamese, ae e le gata i lea o turisi, aua o se tasi o maketi tele iʻa i Nha Trang, ma e tu mamao foi mai nofoaga tafafao maimoa, ma i lenei tulaga, o tau iinei e sili atu le maualalo nai lo Cho Dam ma Xom Moi.

Manatua, pei o isi maketi, e sili le sau i fualaʻau i le ao, ma aano o manu ma figota o le sami - ile taeao.

Mea e te faʻatauina ii: o le maketi i matu o Nha Trang e aoga le asia pe a fai e te manaʻo e faʻatau taugofie fualaʻau Vietnamese, fualaʻau, sami, meaʻai. E mafai foi ona e mauaina ni mea faʻamanatu, oloa a le fale ma mea teuteu, ae o nei oloa o le a le taugofie.

Tau e taialaina e (afe VND / kg)

  • kukama - 6 - 12
  • Tomato - 7 - 29 (faʻamoemoe i le vaitau ma lau faʻatau taugofie)
  • Bow - 8 - 14
  • Pateta - 7-25
  • Faʻi - mai le 8
  • Lime - 27
  • Strawberry - 85
  • Annona - 30

Itula faigaluega: 6.00 – 18.00

Nofoaga: tp. Nha Trang, Khánh Hòa

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Maketi i le po

O le maketi i le po i Nha Trang (Vietnam) o se tafaoga masani a turisi. E le omai tagata o loʻo nonofo iinei, ae tumu pea le taulaga i tagata asiasi. I se tulaga lautele, e tatau ona fai mai o lenei e le o se po maketi, ae o se afiafi maketi, aua e tatalaina i le 18.00, ae naʻo galuega seia 23.00.

Talu ai o le maketi i le po i Nha Trang ua fuafuaina mo na o turisi, o iinei o le tele o faleoloa ua tumu i souvenirs ma masani Vietnamese teuteuga. E tatau ona tatou taʻutino atu o le filifiliga iinei e matua tele lava, ma o le a maua e tagata uma se mea manaia mo latou lava. Afai la e te manaʻo e aumai ni mea e manatua ai Vietnam, ulu ii.

E tele foʻi faleʻaiga i luga o le maketi e mafai ai ona fai sau taumafataga mama pe a maeʻa le aso pisi.

Tau: mitiafu faʻamanatu - mai le 100 afe dongs;

Pusa paʻu sili ona lelei - mai le 1 miliona dong;

Eseese mea faʻamanatu - mai le 30 afe dongs.

Itula faigaluega: mai le 18.00 i le 23.00

Vaega: o le maketi i le po e mo na o turisi, o lea e masani ona omai ai aaki i ii. Ia mataala i taimi uma ma aua le tuʻuina au meatotino le vaʻaia.

Maketi i Sisifo (Chợ Phương Sài)

O le maketi i Sisifo o se nofoaga e te le faʻalogo ai i le Lusia poʻo le Igilisi, aua naʻo tagata o le atunuʻu eo mai iinei e faʻatau. Ma latou faia lenei mo se mafuaʻaga: o nei o tau maualalo i le taulaga, ma o le lelei o oloa e le maualalo.

O le maketi e faʻatau atu meaʻai fou, mea teuteu, oloa a le aiga ma laʻau. Faʻamolemole manatua e le faigofie tele mo turisi ona sailia le maketi, aua o loʻo tu i le loloto o auala o le taulaga (i tua o Long Sean Pagoda). O le mea lea, pe a mafai, faʻafaigaluega se taʻiala pe fesili mo se fesoasoani mai tagata o loʻo nonofo i le lotoifale.

Ituaiga: fualaʻau fou, fualaʻau, aano o manufasi, figota o le sami, mea suamalie, lauti, mea teuteu, mea tau fale, totoina o laʻau, fugalaʻau.

  • Tau (i le afe VND / kg):
  • Kukama - 5 i le 13
  • Tomato - 10 i le 20
  • Aniani - 8 i le 15
  • Ananna - 30
  • Faʻi - 9
  • Lime - 24
  • Strawberry - 100
  • Pateta - 10 i le 25

Faʻasologa: 6.00 – 18.00

Nofoaga: tp. Nha Trang, Khánh Hòa, ua makaina luga o le faafanua i lalo.

Maketi i autafa o Big C (Chợ Ngọc Hiệp)

O se maketi laititi lea i le taulaga tutotonu, ae o tagata faʻatau atu e le faʻaleagaina ma le faʻalogo, o lea o tau e masani ona talafeagai. Lenei e mafai ona faʻatau fualaʻau aina, fualaʻau mata, suamalie. E le pei o tagata faʻatau mai isi maketi, e le suia e le aufaʻatau ni tau e fuafua i le latou faʻatau atu o oloa i se turisi poʻo se tagata o loʻo nonofo i le lotoifale.

O lenei maketi o se lelei fesuiaʻiga i tele hypermarkets (mo se faʻataʻitaʻiga, Big C), aua o iinei e le gata e mafai ona faʻatauina mea e manaʻomia, ae ia i ai foi se meaai mama i se cafe meaai vave.

Ituaiga eseese: fualaʻau, fualaʻau, figota o le sami, aano o manu, mea suamalie, lavalava, seevae, ato, mea teuteu, mea e teu ai mea i le fale ma togalaau.

O tau o loʻo i le tulaga o le Xom Moy maketi ma e laʻititi ifo le tau nai lo le Cho Dam taʻutaʻua.

Itula faigaluega: mai le 6.00 i le 18.00.

O fea e maua ai: tp. Nha Trang, Khánh Hòa, vaʻai le faʻafanua i le pito i lalo o le itulau.

O tau ile itulau e mo Fepuari 2018.

Faʻafefea ona faʻatau i Nha Trang?

O tagata Vietnamese, pei o isi tagata Asia, o ni tagata taʻalo tele, ma e latou te fiafia e faʻatau. O le mea lea, matua mea uma faʻatau atu i maketi i ai le tau e mafai ona e tiaʻi. Ioe, e i ai tagata faʻatau eseese, ma o nisi e le mananaʻo e tuʻuina atu i oloa taugofie. Afai na e feiloai i se faʻatau faʻatau, ia lagona le saoloto e alu, aua o le isi o le a mautinoa tuʻuina ifo le tau.

Faʻapea foi, manatua e ataata lautele ma ia finafinau pe a fai faʻatau. O Vietnamese o ni tagata faʻaosofia lagona, ma afai e te maitauina le tagata faʻatau e tiga i le tau maualalo na e ofaina, aua le amanaʻiaina.

Afai e le manaʻo le tagata faʻatau e tuʻuina atu le aitema i lau tau, ona na ona tuʻu le mea i luga o le fata ma faʻafoliga e alu. I le 70% o tulaga, o le a faʻataua oe e le tagata faʻatau ma malilie e faʻatau atu le oloa i luga o au tuutuuga.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

O maketi o Nha Trang o ni vaʻaiga mataʻina, asiasi lea, e le gata e te lagonaina le agaga o le taulaga, ae faʻatau foʻi ni mea manaia se lua.

O maketi uma, nofoaga faʻatauga ma supamaketi i Nha Trang o loʻo makaina ile faʻafanua ile Lusia. Ina ia vaʻai faʻamatalaga, kiliki luga o le faʻailoga i le tulimanu agavale taumatau.

Iloiloina o ata vitio o le maketi Cho Dam i Nha Trang.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Top 20 Things You Should Know About The G-Shock GPRB1000 Rangeman. G-SHOCK Rangeman Review (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com