Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafualoaʻi ma faʻaputuga tupe o se teuga tupe - o le a lea ma pe faʻafefea ona filifili se tupe teu ma le toe faʻatumuina ma mataitusi tetele o tupe tului i luga o le teugatupe + 5 sitepu e faʻafualoa ai le teuina.

Pin
Send
Share
Send

Talofa, au pele faitau o le Manatu mo le Olaga mekasini mekasini! Aso nei o le a matou taʻuina atu ia te oe poʻo le a le tetele ma le faʻaumiina o se teuga tupe, ae faʻapena foʻi faletupe o loʻo ofoina tupe teu faʻatasi ai ma tului tetele ma faʻatumuina.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

E le o faʻalilolilo o faletupe o se tasi o filifiliga sili ona lauiloa mo le teu faʻafaigaluegaina o tupe maua fua i Lusia. O le mafuaʻaga lena o le suʻesuʻeina o faʻataʻitaʻiga o tupe teu e le muta le talafeagai.

A maeʻa ona suʻesuʻeina le tusi lolomi mai le amataga e oʻo i le iʻuga, o le a faitau e le au faitau:

  • O le a le mataitusi tetele o le tului i luga o se teuga tupe ma pe faʻafia ona mafai ona fai;
  • O le a le uiga o le faʻafualoa o se teuga tupe ma o a ona tuutuuga;
  • O fea e mafai ona ou faʻatulagaina ai tupe teu lelei ma mataʻitusi tetele, faʻafualoa, ma faʻatumuina;
  • Faʻafefea ona le sese pe a filifilia se teuga tupe ma mataitusi tetele.

I se faʻaopopoga, o le tusitusiga aofia ai faʻatonuga i auala e filifili ai le saʻo tupe teu faʻafaigaluega ma mataitusi tetele, pe faʻafefea ona faʻaumiumi le konekalate. I le faaiuga foi o le lolomiga, matou te masani ona taliina fesili sili ona fiafia i le mataupu o lo o iloiloina.

E aoga mo tagata uma ia iloa e uiga i tulaga masani o le teuina - i latou ua uma ona i ai se teugatupe; i latou o loʻo tau fuafua e teu faʻafaigaluega i se faletupe; faʻapea foʻi ma i latou e naʻo le faʻaleleia o le malamalama i mea tau tupe... Faitau pea e uiga i mea uma e taua ona malamalama i ai i le taimi nei!

E tusa o le a le capitalization o tului i luga o se teuga tupe, o le a le uiga o le faʻaumiina o se teuga tupe ma pe o a tuutuuga e tupu ai, pe faʻafefea ona filifili se teuga tupe ma toe faʻatumuina ma mataitusi tetele - faitau i lenei tusitusiga

1. O le a le capitalization o le teuga tupe - o se aotelega o le manatu + o se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o se teuga tupe faʻasili interest

I Lusia, o teuga tupe (teuga tupe) na taofia o latou taʻitaʻi tulaga mo se taimi umi lava, o se auala sefe ma faʻateleina tupe. Latou te lauiloa i tagata taʻitasi ma faʻalapotopotoga. Itupa, tausaga, tupemaua tulaga ma isi faitau aofaʻi faʻapitoa e le afaina.

Tele o tagatanuu malamalama lelei o le a Teugatupe a le faletupe... Peitai, le mafai e tagata uma ona faauigaina mataitusi tetele.

Ia, o le a le mataitusi tetele o tului i luga o se teuga tupe teu?

Mataʻitusi tetele o tului i luga o teuga tupe fai ma sui o le faʻaopopoina o le tupemaua faʻasili mo se vaitaimi faʻapitoa i le tupe teu faʻafaigaluega i le teuina.

I nisi upu, afai e i ai se faʻasino i le mataitusi tetele o aia i le tuutuuga o le teuina, latou masani faʻateleina le aofaʻi o tupe teu. O le iʻuga o lenei gaioiga e faʻapea o le lumanaʻi, o le tului o loʻo faʻatupeina e le gata i le tupe faʻaalu, ae faʻapena foi i tupe maua ua faʻaputuputu.

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o tului i luga o se teuga tupe ma mataitusi tetele

Atoatoa ma atoatoa malamalama i le fatu, faʻapea foi ma iloilo lelei o mataʻitusi tetele, faʻatoa mafai faʻatusatusa mo se faʻataʻitaʻiga 2 filifiliga fuafua tupe tului... I lenei tulaga, mafaufau o le aofaʻi o tupe teu e tutusa - 100 afe lapisi.

E masani lava, e eseese le tau mo polokalame eseese. Peitaʻi, mo le faʻafaigofieina o faʻatusatusaga, matou te manatu o le pasene e tutusa ma e 12% i le tausaga (1% masina). Mo se faʻataʻitaʻiga, manatu o lena tului ua fuafuaina masina taʻitasi i le aso mulimuli o le masina. O le vaitaimi e tuʻuina iai tupe, i le tatou tulaga, o le a iai 3 masina.

Faʻatusatusaga uiga o tului faaputuputuina mo tupe teu ma ma aunoa ma mataitusi tetele:

Faʻasologa numera o le aia faʻaopoopo vaitaimi (masina)Inivesi e aunoa ma mataitusi teteleSaofaga tetele
Aofaʻiga i luga o le teuga tupe, lea e fuafua ai le tuluiAofai o tupe mauaAofaʻiga aofaʻi e fuafua iai le tuluiAofai o tupe maua
1 masina100 000,001 000,00100 000,001 000,00
2 masina100 000,001 000,00101 000,001 010,00
3 masina100 000,001 000,00102 010,001 020,10
Aofaʻi tupe maua3 000,003 030,00

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai o le teu faʻafaigaluega i se teugatupe ma mataitusi tetele, o le a maua e le tagata e faʻapisinisi le tele o tupe maua. I la matou faʻataʻitaʻiga, na pau le eseesega 30 rubles

Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o le gaioiga, o tagata teu tupe teu faʻafaigaluega tupe sili atu tele tele. E le gata i lea, o ia puʻupuʻu puʻupuʻu e seasea faʻaaogaina, ma o le umi o le tuʻuina atu o taimi, o le sili atu foi lea ona taua o le eseʻesega o tupe maua. Na matou tusia atili e uiga i le faʻafefea ma o fea e teu ai tupe i se isi tusitusiga o la matou mekasini - matou te fautuaina oe e te faitau faʻalelei i ai.

Tuʻutuʻuga o mataʻitusi tetele o tupe tului i tupe teu

2. Faʻafia ona mafai ona faʻatupeina tupe tului i luga o teuga tupe teu? 📅

O le iai o le leai o se mataitusi tetele mo se faʻapitoa tupe faʻavae ua faʻavaeina e ona aiaiga, lea ua faʻamaonia e le maliega maeʻa. E tutusa le mea e mafai ona fai atu ai e uiga i le tele o taimi o mataitusi tetele, lea e mafai ona ese.

Tele taimi, o le masani a le mataitusi tetele e faʻapea:

  • 1 i le aso;
  • vaiaso uma;
  • masina taʻitasi;
  • tasi le kuata;
  • Taʻi tasi i le ono masina;
  • tausaga taʻitasi

Ina ia malamalama poʻo le a le tele o taimi o mataitusi tetele e sili ona aoga, e sili ona lelei le faia o fuafua e faʻatagaina ai oe e vaʻaia le iʻuga ma ou lava mata.

o lesi foi mea, seʻi tatou faapea ane ua uma ona teu le tupe 100,000 rubles mo le ono masina... I lenei tulaga, mo le faigofie o le fuafuaina, o le fua faatatau o le a avea ma 12% i le tausaga (1% masina).

O le faʻaiuga faʻaiuga o loʻo taua i le laulau.

Faʻatusatusaga laulau o tupe teu ma eseese taimi o mataʻitusi tetele:

Numera vaitaimi o piliAofaʻiga i le amataga o le vaitaimiTotogi tuluiLe aofaʻi i le faaiuga o le vaitaimi
Faʻatasi ma mataʻitusi tetele taʻitasi i le ono masina
1100 000,006 000,00106 000,00
Ma kuata kuata tetele
1100 000,003 000,00103 000,00
2103 000,003 090,00106 090,00
Mataʻitusi tetele
1100 000,001 000,00101 000,00
2101 000,001 010,00102 010,00
3102 010,001 020,10103 030,10
4103 030,101 030,30104 060,40
5104 060,401 040,60105 101,00
6105 101,001 051,01106 152,01

O faʻamatalaga ua taua i luga ua faʻatagaina ai matou ia malamalama i mea e maua mai ai le tupe silisili mataitusi tetele o tului ma maualuga maualuga masani.

Faʻatonuga mo le filifilia o se teuga tupe ma toe faʻatumuina ma mataitusi tetele o tului

3. Faʻafefea ona filifili se teuga tupe ma mataitusi tetele ma toe faʻaleleia - o se laʻasaga ma lea laʻasaga taʻiala mo tagata fou o loʻo teu tupe faʻafaigaluega 📝

Mai parakalafa muamua o le tusitusiga, ua manino mai ai le aano ma aoga ia mataitusi tetele... Peitai, o aso nei o loʻo i ai le tele numera o faletupe i luga o le maketi ma eseʻese tulaga ma tau. O i latou e filifilia le sili ona faʻatupeina mo le taimi muamua atonu e le mautonu.

O le mea lea, lalo matou te avatu taiala i lea laasaga ma lea laasaga e ala i le filifilia o se teuga tupe faʻasili ma tupe faʻaalu mo tagata fou.

Vaega 1. Filifilia o se faletupe

Ae le i atinaʻe le Initaneti tekinolosi, o le mataupu o le filifilia o se faletupe e faʻaiʻu ai se teuga tupe teu e leʻi matua matuitui. Masani ai, o tagatanuʻu na faʻatonuina i se lala o se aitalafu faʻalapotopotoga tulaga i le lata ane i lo latou fale poʻo le nofoaga o galuega.

Lenei aso, faafetai ile avanoa ulufale i se konekalate i luga ole laiga faiga, e faigofie ona galulue faʻatasi tagata teu tupe ma faletupe e leai ni lala i le taulaga o le sitiseni.

Tasi le itu o lenei auala faʻateleina faʻateleina le ofa, o lona uiga, teu tupe teu mafai filifili le sili filifiliga mai se tele numera o tulaga.

ae a tele filifiliga e taitai atu ai i le mea moni e amataina taufetuli o latou mata. I se tulaga faʻapea, e atili ai ona faigata le faia o le filifiliga saʻo.

I le tatalaina o se tupe teu i se faletupe lata ane, oe mafai na o oe lava iloilo le agavaʻa o tagata faigaluega. O le nofoaga ma le lelei o le ofisa toe faʻafouina faʻailoa mai foi le igoa taʻuleleia o le aitalafu faʻalapotopotoga. I se faʻaopopoga, aoina moni, moni iloiloina i lenei tulaga e sili atu faigofie nai lo le faʻamaeʻaina o se konekarate lugalaina.

Fautuaina e le au atamamaipe a filifilia se faletupe, muamua lava, faʻalogo i lona fua faatatau... Mo lenei e aoga le asiasi atu Initaneti faitotoʻa o le Faletupe o Lusia... Lenei oe mafai ona maua faʻamatalaga luga uma tapulaʻa o aitalafu faʻalapotopotoga. I se faʻaopopoga, o luga o lenei 'upega tafaʻilagi e mafai ai ona e mauaina faʻamaumauga i luga o faletupe o loʻo iai ni faʻafitauli.

E masani ai, e le aoga le aveina o tupe i faʻalapotopotoga e iai se igoa faʻamaoni tusa i mataupu o loʻo latou aʻafia ai tupe teu inisiua... O le tupe faʻatupeina, ioe, o le a toe foi mai, ae o le tului i le taimi o le gaumativa taualumaga ma totogiina i tagata teu tupe o le a leiloa.

Seʻi vagana ua filifilia ni nai faletupe sili ona manaia, ona amata loa lea ona e suʻesuʻe ma faʻatusatusa aiaiga mo teuga tupe.

Vaega 2. Iloiloina o tuʻutuʻuga mo tupe teu

I le filifilia o a manaʻoga a le tagata teu tupe mo ana tupe teu, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faʻaeteete aiaiga o polokalama e faʻamalieina nei faʻavae.

O le tele o taimi, e faʻalogo tagata e teu tupe i faʻatatau nei:

  • fua faatatau;
  • vaitaimi;
  • le aofaʻi laʻititi.

O leisi taua taua o le agavaʻa toe faʻatumu se tupe teu pe aveʻese vaega tupe mai ia te ia e aunoa ma leai se aia... O nei tapulaʻa faʻateleina le feoaʻi o tupe pe a fai e tuʻu mo se taimi umi.

I se isi faʻaupuga, e mafai e le tagata teu tupe ona faʻaputu tupe e ala i le faia e le aunoa saofaga faʻaopoopo i luga o le tupe teu. E taua le maitau o faletupe e masani ona seti se aofaʻiga laʻititi o ia toe faʻaleleia.

I leisi itu, e le faigofie ona valoʻia le taimi e manaʻomia ai tupe i le taimi lumanaʻi. O le mea lea, e aoga le tuʻuina o tupe i luga o tuʻuga e faʻatagaina mo toʻesea vaega.

Taua le manatuaina, ma se teugatupe ma le ono mafai ona toʻesea se vaega o tupe pe a talafeagai ai, e mafai ona e toʻesea se aofaʻi e aunoa ma le faʻamutaina o le maliega. Mo ia tupe teu, e masani ona seti faletupe paleni paleni i luga o se teuga tupe teu, lea e tatau ona i ai i le taimi o le atoa vaitaimi o le maliega.

Pe a filifilia ni teuga tupe ma se tulaga mataʻitusi, e taua le uaʻi atu i le masani a ona taofi.

Vaega 3. Fuafuaina o le fua faatatau lelei

Filifilia se tupe teu mai le tele o filifiliga ono mafai, oe le tatau faʻatusatusa le tau na faʻamatalaina i tuutuuga, ae aoga... Latou te maua se avanoa e faʻatautaia ai se saʻo suʻesuʻega o le aofaʻi o tupemaua moni mai le taimi o le faʻaiuga o le konekarate i lona tapunia.

Afai e i ai le capitalization parameter i tuutuuga o le teuina fua leleifaʻatagaina oe e te amanaʻia le faʻaopoopoina o aia i luga o le tului.

Ua fuafuaina e le aufaʻatupe e faʻamautinoa le sao aoga e faʻaaoga ai auala nei:

fea:

  • O le EU - lelei fua faatatau;
  • MAI - o le tului i luga o le teugatupe, faʻamalamalamaina i ona tuʻutuʻuga;
  • N - faʻaalia le faʻafia ona faʻatinoina o mataitusi tetele i totonu ole tausaga.

Sei o tatou mafaufau i le fuafuaina o le aoga fua faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga.

O lesi foi mea, o tuutuuga o le teugatupe maua ai se tau 12% i le tausaga ma masina taʻitasi mataʻitusi tetele. Suiga o nei faʻamatalaga i le metotia, tatou te maua:

O le mea lea, o le mataʻitusi tetele i le mataupu iloiloina e tau atu i le faʻaopoopoga o le faʻaletausaga fua sili atu nai lo le 0.5 pasene... I le faʻatutuina o tupe i le 12% i le tausaga ma le masina taʻitasi, o le a maua e le tagata teu tupe maua tupe maua i tausaga taʻitasi i le aofaʻi o 12,68% o le aofai na teuina.

E le o tagata uma iloa faʻafefea ona faʻaaoga se inisinia fuafua e faʻatagaina oe e faʻateleina le numera i soʻo se malosiaga. O le mea lea, matou te fautuaina oe e faʻaaoga faʻapitoa calculator i luga ole laiga.

Aua neʻi galo o le tupemaua mauaina e faʻamalosia e saofaga faʻaopoopolena faʻaopopo le tupe teu. E masani lava, i lenei tulaga, o le aofaʻi o faʻaopoopo ma faʻaputuga tupe tului faʻaopopo.

E moni foi le faafeagai - o le aveʻesea o tupe mai le teuga tupe e mafua ai le faʻaititia o tupe maua.

Vaega 4. Suʻesuʻega ma faʻatusatusaga o faʻamatalaga na maua i le taimi o le fuafuaina

Faʻaogaina o le metotia faʻamatalaina luga, e tatau ona fuafua le aoga fua faatatau mo uma filifilia tupe teu.

Iloiloina isi faʻavae ma faʻatusatusaina le faʻaiuga iʻuga, oe mafai ona faia le filifiliga saʻo e sili atu i se tasi o teuga tupe.

Faʻatusatusaga o saofaga masani lava ona manatu:

  1. Mafai taimi o le konekarate;
  2. Mauaina ma le tele o taimi o mataitusi tetele;
  3. Lelei fua faatatau;
  4. Le avanoa e toe faʻatumu ai, faʻapea foʻi ma le toʻesea o vaega;
  5. Le i ai pe leai foi o se faʻafouga tulaga.

Vaega 5. Filifilia se filifiliga sili ona lelei mo teuga tupe faʻafaigaluega

O le tele o taimi, e filifili tagatanuʻu e faʻaiʻu le latou teuga tupe faʻatasi ma le faletupe e faʻatele ai tupe. O le mea lea, o le tupemaua mauaina o le a manumalo pe a faʻatusatusa ni tele tupe teu ma filifilia se tasi. E tatau ona manatuaina o le tupemaua i luga o tupe teu e tatau ona totogiina lafoga.

E taua le iloa! Aso nei Lafoga tupemaua totogi e le totogia uma polofiti, ae naʻo mai lena vaega o ia, lea ua fuafuaina o le eseʻesega i le va o le tului i luga o tupe teu ma le toe faʻatupeina fua faatatau, siʻitia e 5 togi. I lenei tulaga, i le lagolagoina o le paketi o le a siitia atu 35%.

Sei o tatou mafaufau i se tutusa tulaga ma se faʻataʻitaʻiga.

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o le aofaʻi o lafoga a le tagata lava ia

Talu mai Aperila 28, 2017, Lusia ua toe totogiina o taututusa ma 9,25%... E filifili le tagata teu tupe e faʻafaigaluega le 100,000 rubles lalo 16% faaletausaga.

I lenei tulaga, o le fuafuaina o le lafoga aofaʻi o loʻo faʻatinoina i lalo:

  1. Tului lafoga = (16 – (9,25 + 5)) = 1,75%
  2. Aofaiga o lafoga = 100 000 * 1,75% = 1 750 rubles
  3. Lafoga o tupe maua a le tagata lava ia = 1 750 * 35% = 612,50 rubles

I se isi faaupuga, o le teuina ae le o le folafolaga 16,000 rubles i le tausaga o le a maua 15 387 rubles 50 kopecks.


I le taimi nei, e oʻo lava i aso nei o ituaiga tupe teu, e matua talafeagai lava le filifilia o le sili ona lelei. Mo lenei taua ave lou taimi, faia uma le tatau fuafuaina ma faʻatusatusa iʻuga.

O le a le uiga o le faʻalautelega o se teuga tupe - o se aotelega o le manatu + tuʻutuʻuga mo le faʻalauteleina o se teuga tupe i se faletupe

4. O le a le umi ole tupe teu ma pe faʻafefea ona tuʻuina atu 📊

A fai e le tagata o tausia se tupe teu i le va o le tagata teu tupe ma le faletupe, se talafeagai konekalate... E faʻamautuina tuʻutuʻuga o le galulue faʻatasi i le va o nei pati, e aofia ai ma le vaitaimi o le a teu ai tupe.

Masani ai, o le tapulaa maualalo taimi o le 3 masina... Ae o loʻo iai faletupe ua sauni e faʻaiʻuina se maliega mo se vaitaimi mai 30 aso... O le tapulaa maualuga vaitaimi i lenei tulaga e masani ona tutusa 1-2 tausaga... I se faʻaopopoga i le umi o le vaitaimi lea na teu ai le teuga tupe, e tatau ona faʻailoa mai i le maliega pe o i ai mo le tupe teu ua filifilia faaumiumi.

Faʻafualoaʻi o tupe teu - o le faʻaopoopoga lenei o le vaitaimi o tupe a le tagata teu tupe i le teuga tupe, o lona uiga o le faʻaputuga o tupe tului peʻa maeʻa le vaitaimi autu o le maliega.

E i ai 2 ituaiga o faʻaumiumi:

  1. Lē otometi. Afai o le maliega e le oi ai se faʻasino i le faʻafualoa, o le tagata faʻatupe e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le faletupe i le faaiuga o le vaitaimi teu. I lenei tulaga, e lua filifiliga mo le atinaʻeina o mea e tutupu: piki sau oe lava tupe pe faʻaiʻu se konekalate fou.
  2. Otometi O lenei faʻaʻumiʻumi o se faʻaopoopoga o le vaitaimi o le tupe teu e aunoa ma faʻaiuga o se maliega fou. E aliali mai e le tau faʻafesoʻotaʻi e le tagata o tausia le faletupe pe a fai e le fuafua e toʻese mai ana tupe. Masani ai, o le numera o faʻafouga otometi e le faʻatapulaʻaina. Afai, e tusa ai ma tuutuuga o le teuina, o le tele o latou e faʻatagaina, o lenei e tatau ona faʻatonuina i le konekalate.

Ua aliali mai o se taua eseʻesega i le va o otometi ma le le otometi faafouina o le leai o le manaʻomia e faʻaiʻuina se fou teuga tupe teu e faʻalautele ai lona vaitaimi.

I le tulaga o le otometi faʻafualoa, o le sili ona taua tapulaʻa e popole soʻo se tagata teu tupe o tele fou tului... Ua i ai i le taimi o le faʻaiuga o le konekalate, e taua le suʻesuʻe ma le faʻaeteete i ai, aua e tatau ona i ai se eseʻese aitema i luga o le tului.

E seasea lava, o le tupe teu fou e tumau pea i le tulaga tutusa e pei o muamua. E mafua lenei mafuaʻaga ona o le tulaga i lalo o tupe tului i tupe teu i Lusia.

Faalogo tatau ona totogio le tele o taimi, ma otometi faʻalauteleina, o le aia mo se taimi fou ua setiina i le tulaga o loʻo aoga nei i lalo o le tutusa polokalame. Peitai, i nisi tulaga, o le tutusa tupe teu i le faletupe ua le toe i ai. I lenei tulaga, masalo o le a lafo atu le tupe i tali tutusa.

Taua e teu i lou mafaufau, a leai se faʻafouga otometi, o le a le totogia uma le tului, pe o le a faʻatulagaina le fua faatatau i le tulaga o teuga tupe. O le mea lea, e sili ona lelei, e tusa lava poʻo le i ai ma le leai o se faʻalautelega otometi, i le aso o le iʻuga o le vaitaimi o le teuga tupe, e aoga le faʻafesoʻotaʻi o le faletupe o loʻo tatala ai.

E taua le malamalama e le gata pe o le faʻaumiumi e manatu pe leai mo se faʻapitoa tupe teu, ae faʻapea foi i lalo o a tuutuuga o le a faʻatautaia ai. O mea sili ona taua o loʻo faʻamatalaina i lalo.

Tulaga 1. Le umi ole vaitaimi

O le tele o taimi, o le teuina o feagaiga e faʻalauteleina mo le vaitaimi lava e tasi lea na muamua faʻamaeʻaina.

O lesi foi mea, pe a fai se teugatupe mo 12 masina mo le taimi muamua, o le a toe faʻafouina mulimuli ane i le tutusa numera o masina.

E tatau ona malamalama le tagata teu tupe i nisi tulaga ole vaitaimi ole maliega peʻa maeʻa le faʻaumiumi e ono ese mai ile amataga. O sea tuutuuga o le a faʻasaʻoina i le konekalate.

Tulaga 2. Amata aso ole isi piliota tupe teu

Masani ai, e amata le vaitaimi fou e teu ai tupe le aso ina ua tuanaʻi le faaiuga o le tuanaʻi.

I nisi upupe a uma le sao 1 Aukuso, ae o le ana le o le a le sau i le faletupe, ua uma mai 2 Aukuso o le a amata ai se vaitaimi fou.

Ae aua neʻi galo o iinei foi, o loʻo i ai se resitalaina i luga o tuʻutuʻuga o le tupe teu. O lona uiga, o lenei tulafono faʻatulafonoina e faʻaaogaina, seʻi vagana ua faʻamaoti mai se isi tulaga i le konekalate.

Tuutuuga 3. Suiga o le tului i le umi o le tupe teu

A faʻafouina se konakarate, e masani ona faʻavae fou tului... Tele taimi, e faʻatusatusa i le tasi e galue i luga o le tutusa teu i le taimi nei.

Ina ia iloa pe o le a le pasene o le a tuu nei tupe, oe tatau ona uai atu i le faʻamatalaga o loʻo i luga o le faletupe 'upega tafaʻilagi, pe valaʻau le laina telefoni. I soo se tulaga, o le maliega e tatau ona aofia ai faʻamatalaga e uiga i le aia pe a maeʻa le faʻaʻumiʻumi.

Tulaga 4. Tumau o le peti fou

A maeʻa ona faʻapoloaʻi le tupe teu, i le vaitaimi o le faʻafouga le tau LEAI o le a suia.

O lona uiga, a faʻalauteleina le tupe teu mo le tausaga, i lenei vaitaimi, o le pasene o le a tumau. O le fua faatatau o le a toe suia toe na o le tulaga o le isi faʻaumiumi.

Tulaga 5. Fuafuaina o tului i le aofaiga o tupe teu

Afai e le toʻesea e le tagata teu tupe tului i le vaitaimi o le teuga tupe pe i le faʻaiuga o ia, o le tupemaua e faʻapipiʻi luga o le faʻafualoa. Ua aliali mai aoi ai i le vaitaimi fou, o le a totogiina le tului i luga o le aofaʻi faateleina, lea e aofia ai muamua teu tupe ma totogi maua.


O lea, matuaʻi uma tuʻuga o le faʻafualoa o loʻo faʻamatalaina auiliili i maliega teu faletupe... E taua le suʻesuʻe ma le faʻaeteete i tuutuuga o lenei maliega, a leai e ono faʻafuaseʻi ona e maua i se tulaga faigata.

Mafaufau 2 masani masani:

Mataupu 1. Ua uma le vaitaimi o le teuga tupe, ae leʻi mafai e le tagata na teu le tupe ona asiasi i le faletupe i le taimi saʻo.

O lona iʻuga, i ni nai masina mulimuli ane, ina ua ia apalai i se credit credit institution, na ia iloaina ai o le tului na faʻaputuputu mai mai le iuga i le tau manaʻomialea e tutusa ma uma 0,01% E mafua ona o le leai o se otometi faafouina tulaga. Sa tatau ona ou faaiuina se maliega fou, ae leai seisi o le a faaputuputu tului mai le faaiuga o le tupe teu.

Mataupu 2. O le maliliega na aofia ai le faʻamatalaga e uiga i le faʻafualoa o le otometi, o lea na filifili ai le tagata faʻatupe le alu i le faletupe i le faaiuga o lona vaitaimi.

Ae ui i lea, na te leʻi amanaʻiaina le mea moni o le faʻaopoopoga o loʻo faʻataunuʻuina i le fua fou lea o loʻo faʻamalosia nei i le fale faʻatupe. O lona iʻuga, ua faʻaititia le pasene. I le taimi lava e tasi, sa mafai ona tuʻu tupe i seisi faletupe i se maualuga maualuga. Ua aliali mai ua toe misia foi e le tagata faipisinisi se vaega o tupe maua ono ono.

Faʻatonuga mo le faʻaʻumiʻumiina o se maliega teu

5. Faʻafefea ona taʻavale se tupe teu i le faletupe - 5 sitepu faigofie mo tagata amata 📋

E aoga mo novice tagata faʻapisinisi e iloa pe faʻafefea faaumiumi o se tupe teu... Muamua lava, e aoga faʻaeteete suesue i tuutuuga o le konekalate. Afai e aofia ai se faʻamatalaga i luga o le avanoa otometi faʻafouga, oe tatau ona faitau ma le faʻaeteete ona aiaiga ma tuʻutuʻuga. Afai ua faʻamalieina le tagata teu tupe ia latou, e leai se mea e tatau ona faia.

I le leai o se faʻafouga otometi pe afai o ona tuʻutuʻuga e le fetaui ma le tagata teu tupe, o le a tele o gaioiga o le a faia.

Lalo o le faatonuga laasaga ma lea laasaga, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faʻafualoa o le teuga tupe teu o le a le mafua ai ni faigata mo le tagata faʻatupeina.

Sitepu 1. Suesue le feagaiga

Tusa lava pe fai se teuga tupe, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faʻaeteete le konekalate mo tuʻuga ole faʻafualoa. E aoga le toe faia o lenei pe a latalata mai le aso faʻatulagaina ina ia manatua uma nuances.

Taua e manatua ai, o le tele o taimi, pe a faʻaumiumi, o le fua faatatau suia i le tasi o loʻo aoga i le faletupe i le taimi o le iʻuga o le teuina. O le mea lea, e aoga le suʻesuʻe maketi ofa ia mautinoa o loʻo faʻatupeina faʻalapotopotoga o loʻo ofaina pea pasene taugofie.

Aua neʻi galo a maeʻa le faʻafouga, faʻamutaina o le konakarate i luma o le iʻuga o le vaitaimi fou faʻamataʻu ma leiloa o tupe maua mai le taimi o le faʻafouga.

E uiga i taua iloilo totoʻa le tulaga tautupe. Afai e manaʻomia ni tupe aʻo leʻi oʻo i le iʻuga o le vaitaimi o le teuga tupe pe a maeʻa le faʻaopoopoga, e talafeagai le faʻaiʻuina o se isi maliega mo se vaitaimi puʻupuʻu.

Sitepu 2. Asiasi ile ofisa ole faletupe

E tatau ona e asiasi i se paranesi o se aitalafu faʻalapotopotoga i 2 mataupu:

  1. pe afai o tuʻutuʻuga o le teugatupe e le aiaia ai mo le faʻafualoa;
  2. pe a fai o tuʻutuʻuga mo le faʻalauteleina o le vaitaimi o le tagata teu tupe e le o faʻamalieina.

I le ofisa, e taua le faʻafesoʻotaʻi o se tagata faigaluega a le faletupe mo se fautuaga auiliili.

Sitepu 3. Faʻatalanoaga

A alu mo se feutanaiga, e tatau ona i ai i le tagata teu tupe se aitia manino o le a le mea e tatau ona fesiligia ai le tagata faigaluega.

I le taimi o le faʻatalanoaga, e tatau ona e iloaina:

  • e iai se faʻavaitaimi otometi ma o a ona tuʻutuʻuga mo le teuina nei;
  • e i ai ni talafeagai talafeagai fesuiaʻiga tuʻutuʻuga, pe afai o lea, o a latou aiaiga.

I le taimi o le feutanaiga, e taua le fesili i le tagata faigaluega e talanoa e uiga i filifiliga ono mafai ona teu faafaigaluega. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi, e mafai foi ona e sailia le mea e te inivesi ai ina ia mafai ai ona maua masina maua.

I se faʻaopopoga, o le a aoga pe a fai o le faufautua faʻaali le tala faatatau o le fuafuaina tupe maua mo uma talafeagai polokalame.

Sitepu 4. Faʻamaopoopoina o tulaga faʻatupeina

A maeʻa faʻamatalaina uma metotia ono, oe mafai ona filifilia le sili ona talafeagai metotia mo le faʻalauteleina o le vaitaimi o le teuina.

E 2 filifiliga mo gaioiga:

Filifiliga 1. Filifili le tagata o tausia e afe i luga le teuga tupe. I lenei tulaga, oe tatau ona fesili e lolomi le konekalate mo se vaitaimi fou.

Filifiliga 2. Na faia le tonu e tuuina atu se teuga tupe i luga o tuutuuga eseese. Lenei e taua le faʻaeteete faʻamalamalama maeʻaeʻa uma nuances. A maeʻa lena, o le maliega tuai o le a tatau ona faʻamutaina, o tupe na faʻamatuʻu atu i le teugatupe fou ma se feagaiga faʻafouina saini.

Sitepu 5. Faʻamaonia o le faʻamoemoe e faʻalautele le tupe teu

Afai e filifili le tagata teu tupe e faʻafualoa le teuina o loʻo iai nei, i le tulaga o le asia o le ofisa, e tatau ona faʻamaonia lenei faʻamoemoe. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tusi faʻamatalaga.

Lenei mafai ona faia saʻo i le ofisa. Le isi o le a lolomiina maliega fou, lea e tatau ona e masani ai ona saini lea.


O lea la, e leai se mea faigata i le faʻaumiina o le tupe teu. Ina ia aloese mai faʻafitauli, ua lava lea faʻaeteete suesue faʻatonuga saunia ma mulimuli ia latou saʻo.

6. O faletupe e mafai ona faʻatulaga ai tupe teu ma mataitusi tetele, toe faʻatumuina ma faʻaumiumi - o se aotelega o faletupe tetele o le TOP-3

O le tele tele o faletupe o loʻo faʻagaioia luga o le maketi tautupe a Lusia o loʻo ofaina tupe teu mataitusi tetele, toe faʻatumuina, ma faaumiumi.

Lalo o le 3 aitalafu faʻatupeina na tupe teu lelei... E i ai a latou polokalama ma uma tapulaʻa o loʻo iloiloina, ae e leʻi tatalaina se teuga tupe, i soʻo se tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le faletupe mo auiliiliga fautuaga. Naʻo le ofisa o le a mafai ai ona latou faʻamatala auiliili atu e uiga i polokalame uma o loʻo faʻagaioia i le fale faʻatupe.

1) Sberbank o Lusia

Mo le tele o tausaga, miliona o tagatanuu Lusia na faatuatuaina a latou tupe Sberbank... Lenei faʻalapotopotoga faʻatupeina e sili ona matua i le tatou atunuʻu.

I aso nei, faʻatasi ai ma tupe teu faʻavaitaimi faʻavaitaimi, le sili ona lauiloa o teu Lelei tausaga... E ofa i ai e le faletupe se peti i ai mai 7,4 muamua 8% i le tausaga... O le aofaʻiga mulimuli e fuafuaina fuafua i le aofaʻi teuina.

O le vaitaimi maualalo mo le teuina o loʻo fesiligia 3 masina... Aofaʻiga amata mai 100,000 rubles... Tului e faʻaputuputu i le faaiuga o le vaitaimi konekarate. E mafai ona e tatalaina se tupe teu e le gata ile faʻafesoʻotaʻi i le ofisa, ae faʻapea foi luga o le faletupe 'upega tafaʻilagi i luga ole laiga faiga.

2) Ural Bank mo Toe Fausiaina ma Atinaʻe

I le 27 tausaga talu lona faʻavaeina UBRD, na mafai e le faletupe ona ulufale 30 le sili ona tele aitalafu faalapotopotoga i Lusia.

Ural Bank e talitonuina e le setete, e faʻatagaina ona tatala tala iinei kamupani aoga, pisinisi taʻialama faʻaputu foi penisione sefe.

Faletupe lala o loʻo tu i 43 Lusia itulagi, lea e mafai ai ona e tatalaina se tupe teu ma se fua muamua 11% i le tausaga... A o faia se tupe teu i luga o le faletupe 'upega tafaʻilagi, oe mafai faʻapea ona maua 1%.

3) VTB

VTB Faletupe o se vaega o se faʻavaomalo kulupu galulue i le maketi tau tupe. I aso nei, i lala o loʻo tu i 72 itulagi o Rusia, e mafai ona e tatalaina tupe teu ma se tau 5,757,85% i le tausaga.

Ina ia faʻatusatusa tuʻutuʻuga o faletupe eseese ma filifili le sili ona lelei, e te le tau alu i se faletupe paranesi. Lava e fai valaʻau i le laina telefoni... E iai leisi filifiliga - asiasi 'Upega tafaʻilagi VTB.

Afai e le o uma fesili ua foia, oe mafai ona oka saʻo i luga o le Initaneti punaoa valaʻau i tua... Ina ia faia lenei mea, na o le faʻatumu se faʻapitoa pepa.


E tele taimi, e i ai le masalosalo o tagata teu tupe ile faletupe e filifili. Ua fautuaina e le au atamamai le faʻaogaina o se fesili fesili faʻapitoa e fesoasoani ia te oe e faia ai sau faʻaiuga.

Fesili mo se faʻatusatusaga iloiloga o aitalafu faʻavae e tusa ma uiga eseese:

Uiga o uigaTali filifiliga ma manatu
Tulaga aloaia i le maketi tau tupeTalu mai taimi ole USSR - 10 togi

Sili atu i le 10 tausaga - 5 togi

5-10 tausaga le matua - 3 togi

Lalo i le 5 tausaga le matua - 0 togi
O teugatupe inisiuaIoe - 10 togi Leai - 5 togi
Aitalafu tele lapoʻaI le Lusia faʻavasegaina o loʻo nofoia se tasi o le muamua sefulu nofoaga - 10 togi E le aofia ai i le pito i luga sefulu i Lusia, ae o se tasi o sili ona tele i le taulaga - 5 togi
Le iai o se ofisa i totonu ole savali mamao mai le fale poʻo le nofoaga o galuegaIoe - 5 togi Leai - 0 togi

O faletupe filifilia uma e tatau ona iloiloina i le faʻaaogaina o lenei fesili. Ina ua maeʻa lena, fiafia tatau ona tuʻuina atu i le tasi ma le maualuga numera o togi.

Matou te fautuaina foʻi oe e faitau la matou tala o le a le faletupe e sili atu le tatalaina o se tupe teu i se maualuga tului pasene.

7. Faʻafefea ona le faia ni mea sese pe a tatalaina se teuga tupe faʻasili ma tupe faʻaalu - 3 sili ona taua fautuaga faʻapitoa 💎

Ina ia faia se tupe teu ma le maualuga tupe maua, oe tatau ona faitau le fautuaga mai tagata atamamai. Latou te fesoasoani ia te oe e 'aloese mai le tele o mea sese.

Fautuaga 1. Tupe e tatau ona faʻatupeina i faletupe faatuatuaina

Tele o tagata teu tupe o loʻo tutuli le tului maualuga ma e leʻo saʻo i taimi uma.

E taua le mafaufau! E sili atu le taua o le uaʻi atu i le faʻatuatuaina o le faletupe nai lo le tului i luga o tupe teu.

O le mea moni, o le teugatupe inisiua sisitema, lea e faʻamalosia i Lusia i aso nei, e mautinoa ai le toe faʻafoʻi atu pe a tupu le bank bank. ae o le faʻaputuputuina o aia mai le taimi ua faʻaleaogaina ai se laisene faʻapisinisi lana laisene.

Ua aliali mai o le a teu tupe maua a le tagata teu tupe, aua o le totogiina o le inisiua aofaʻi e le faia vave.

Motugaafa 2. Ia mautinoa e fuafua le lelei faʻatulagaina oe lava

Tele o tagata teu tupe e iloa e faʻatosina e faʻataʻitaʻiga faʻasalalauga e folafola ai le tele o tupe teu. Ae aua le faʻatopetope.

O le mea lelei, ae e te leʻi asia se faletupe, e tatau ona e fuafuaina le tupemaua o le a mauaina peʻa teuina tupe i tuutuuga o loʻo fesiligia. Lenei mafai ona faia faʻavae i luga fuafaatatau, tuuina mai i lenei tusitusiga, pe faʻaaogaina faʻapitoa mea fuafua i luga ole laiga.

O lenei auala e faʻatagaina ai oe e iloa le mea e te faʻamoemoeina pe a e faʻafesoʻotaʻi le faletupe. I se faʻaopopoga, oe mafai faʻatusatusa lau oe lava iʻuga ma lena na foaʻia mai e se faletupe faʻapitoa.

Motugaafa 3. Aua neʻi galo ona iloilo lau oe lava tulaga tautupe

Pe a filifili pe fia ma pe o le a le umi e tatalaina ai se tupe teu, e tatau i le tagata teu tupe ona iloilo totoʻa lona lava tulaga tau tupe.

E taua le malamalamao le tele o tupe teu e le faʻaalia mo tupe faʻaalu fefaʻatauaiga. I le taimi lava e tasi, o le vave faʻamutaina e mafua ai le leai o se aia tatau. O le mea lea, e taua le filifilia o le faaupuga ma le tele tiute.


I le faʻalogo ai i nei fesoasoani, o tagata fou e faʻatupeina pisinisi o le a mafai ona faigofie ona tatalaina se tupe teu lelei.

8. FAQ - e masani ona fesiligia fesili ma tali ia latou 🔔

I tu ma aga, i le faaiuga o le lolomiga, o le a tatou taliina fesili e masani ona tulaʻi mai i tagata teu tupe.

Fesili 1. O fea e mafai ona ou mauaina ai se numera i luga ole laiga mo le fuafuaina o tapulaʻa o teuga tupe ma mataitusi tetele ma toe faʻatumuina?

Faʻamoemoeina i mafuaʻaga na fai ai faʻatatauga, e tele filifiliga mo calculator e faʻaogaina e fuafua ai saofaga.

Matou te fautua atu e faʻaaoga la matou numera faʻatupe, lea o le a fesoasoani ia te oe fuafua le teu tupe faʻaalu i luga ole laiga:



Ituaiga o initaneti calculator mo le fuafuaina o tupe teu faʻatulagaina:

  1. Calculator i luga o nofoaga o faletupe ofo atu e tatala se teugatupe. Oe mafai ona mauaina i latou i luga o le teuina filifiliga itulau. A o fuafuaina ma se calculator faapena, e tatau ona e faʻaulufaleina se mea maualalo o faʻamatalaga - le aofaʻi, vaitaimi o tupe teu, aso o le lesitalainafaapea foi ma le fuafuaina toe faʻatumuina (pe a fai e avatua). O le fua faatatau ma isi tapulaʻa o le teuga tupe teu faʻapitoa.
  2. Calculator o loʻo tu i luga o upega tafaʻilagi (tulaga tautupe). O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou o teu tupe e leʻi faia se filifiliga poʻo fea le faletupe e ave iai a latou tupe. Lenei oe mafai ona maua lelei faʻamatalaga e uiga i teuga tupe ofa e le tele o nonogatupe faʻalapotopotoga. I le faʻaaogaina o ia mea faʻatulaga faʻatatau, e tatau i le tagata teu tupe ona faʻaulu ni nai tapulaʻa, aua e eseʻese uiga o tupe teu i faletupe taʻitasi. Oe i ai, i isi mea, faailoa mai le i ai mataitusi tetele ma lona taimi.
  3. 'Upega tafaʻilagi fuafuaO le lauiloa ua faʻateleina talu ai nei faʻapitoa punaoa Initaneti, o mea teu tupe teu ma le maualuga seti o aoga galuega. I se faʻaopopoga i le uiga faʻaaogaina i isi calculator, o loʻo faʻaaogaina iinei: filifiliga o ituaiga peti (tumau pe opeopea); avanoa o tupe teu ma toesea; lafoga tusi... E maua ai foi se auiliiliga faʻamatalaga o galuega uma na faʻaaogaina. O lenei auala e tau atu ai i le mea moni e faapea o le fuafuaina e saʻo ma auiliili pe a mafai.

O se faʻataʻitaʻiga o le lugalaina calculator o teuga tupe ma mataitusi tetele ma toe faʻatumuina

Filifilia o se teuga tupe fuafua luga o le initoneti, oe tatau ona malamalama o soʻo se polokalama mo fuafua atonu e tulaʻi mai le saʻo... Latou eseesega tele mo ituaiga o calculator ma mafai ona tulaʻi mai mo eseese mafuaaga.

O mafuaʻaga autu mo le fuafuaina o mea sese pe a faʻaaogaina se initaneti fuafua:

  • o le faigofie polokalame e le amanaʻiaina le tele o faʻataʻitaʻiga - lafoga o tupe maua, komisi ma isi;
  • o nisi calculator e le faʻatagaina oe e valoia le suiga o tupe maua pe a fai faia saofaga faʻaopoopo pe toesea o se vaega o le tupe teu;
  • faletupe e eseʻese uiga agaʻi i le faʻaopoopoina o aia pe a fai o le aso faʻamuta pa'ū i luga o le faaiuga o le vaiaso.

O tulaga uma ua taua i luga e taitai atu ai i mea sese.E tatau ona manatuaina e mo le faigofie polokalama e mafai ona tele tele.

Manatua! Faʻaogaina o polofesa calculator i calculations faʻatagaina oe e faʻaitiitia mea sese. E masani ona le sili atu ma le tasi pasene.

Fesili 2. E i ai i le tagata teu tupe le aia tatau e musu ai e faʻapopoa le tupe teu ma o le a le mea e tatau ona faia mo lenei?

O le mea masani, e i ai i le tagata teu tupe le aia tatau uma e teʻena ai nisi fesoʻotaʻiga ma le faletupe lea ua maeʻa ai lana tupe teu.

Peitaʻi, e le o iloa e tagata uma gaioiga e tatau ona faia ina ia leai ni faʻafitauli i le mauaina o tupe, ma le tului e le leiloa. O le mea lea, i lalo ifo matou te saunia auiliiliina laʻasaga i lea laasaga faatonuga.

Sitepu 1. Asiasi ile ofisa ole faletupe

Afai o aiaiga o le konekarate aiaia otometi faʻafualoa o le tupe teu, ae ua filifili le tagata teu tupe e toso ese lana tupe mai le faletupe, e tatau ona ia faafesootaia le faletupe. Muamua, e lava le feutanaʻi, mo mea e faʻafesoʻotaʻi i le ofisa, valaau i le laina telefoni pe talanoa i se faufautua luga o le 'upega tafaʻilagi.

Tele taimi, ina ia teʻena le faʻafualoa o le teuga tupe, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le lala o le faʻalapotopotoga aitalafu. Ae naʻo tagata faigaluega o se faletupe faʻapitoa e mafai ona faʻamaonia le manaʻoga mo lenei.

Sitepu 2. Resitaraina o le tusi talosaga

I le lala o le aitalafu faʻalapotopotoga, oe ono foliga mai e tatau ona faʻatumu faamatalaga tusia... O le faʻataʻitaʻiga o lenei pepa e eseʻese i faletupe taʻitasi, o lona uiga e leai se uiga e tusi ai muamua.

Sitepu 3. Faʻamutaina o le maliega o tupe teu

Faavae i luga o le faamatalaga tusia maliega teu tusa lava pe na faʻalauteleina, o le a faʻamutaina.

E taua le iloa! O le tusi talosaga e manaʻomia e faʻamaonia ai le faʻamoemoe o le tagata teu tupe e faʻaui i tua ana lava tupe.

Sitepu 4. Mauaina o tupe

O le sitepu mulimuli e tumau naʻo piki ni tupe. E mafai ona e mauaina tinoitupe pe transfer i seisi teuga tupe, o auiliiliga o loʻo faʻailoa mai i le tusi talosaga.

I lenei auala, mataitusi tetele faʻateleina le tulaga o tupe mama a le teuga tupe. Faʻafualoaʻi konekarate o se aoga filifiliga foi. E taua e le gata ia iloa le uiga o nei manatu, ae ia malamalama foi i a latou foliga.

A maeʻa ona suʻesuʻeina fesoasoani ma faʻatonuga na tuʻuina mai i le tusitusiga, e mafai e tagata uma ona filifili se sao e sili ona aoga e tusa ai ma o latou manaʻoga.

Matou te fautuaina foʻi oe e maimoa i se vitio poʻo le a le mataitusi tetele o tupe faʻaalu i luga o se teuga tupe (+ o se faʻataʻitaʻiga o faʻatatauga o loʻo mafaufau i le toe faʻatupeina o tupe poʻo mataitusi tetele):

Le au o le mekasini "RichPro.ru" o loʻo faʻatali mo manatu i le mataupu o le lolomiina, ma o le a fiafia foi e tali uma au fesili!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: King faipopo was live.. (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com