Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Moega moega oi ai nei ma lavalava ma a latou foliga vaaia

Pin
Send
Share
Send

Ina ia mafai ona faʻaaoga lelei potu o tamaiti, faʻavasega le avanoa, e tatau ona mafaufau i luga o auiliiliga o le tulaga, mafaufau i le vaega o le potu. A i ai ni tamaiti se toʻalua, ma le potu e le tele, o se tasi o ona po nei ma uluaʻi fofo o se moega faʻataʻavalevale ma se ofu tuʻufaʻatasi, lea e tuʻufaʻatasia tele potu, ma avea foi ma nofoaga e teu ai lavalava. Lenei mamanu o le a faigofie ona ofi i totonu o soʻo se totonu ona o le eseese o ituaiga.

Filifiliga oi ai nei

O ata faʻaonapo nei o meaafale mo potu a tamaiti e i ai o latou moli pupula, o foliga mananaia. A filifilia se moega, oe manaʻomia le faʻataʻitaʻia e le tele o le potu, le manaʻoga mo nofoaga teuina mo lavalava, meataʻalo, faʻapea foʻi manaʻoga ma manaʻoga o tamaiti. O le tuʻufaʻatasiga o potu tuʻufaʻatasia e matua eseʻese lava. Faʻavae i luga o manaʻoga mo compactness ma faigofie, meafale gaosi ofaina ofoina tele ituaiga o moega ma se ofu, e eseese i le mamanu o le faafoliga ma le faʻavae o le faʻataunuʻuina.

Pa o le moega

O le sili ona fiafia iai o le faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi moega ma ofu e tu i tafatafa o le puipui o le potu. O moega e mafai ona tuʻu i luga o le tasi ma le isi pe o luga o le moega o le ai luga o le itu. O lenei filifiliga e fautuaina mo tamaiti e lagona le fefe ma le le toʻafilemu pe a tautau i luga o latou fata. O le kapeneta mafai ona i ai o soʻo se tele, e mafai ona i ai faʻaopoopoga toso, fata, le talafeagai compartments mo tele mea ma laiti aitema.

O sea ituaiga faʻataʻitaʻiga e lauiloa ona o lona faigofie o le faʻaaogaina ma le puʻeina. O le oloa e alu i luga laititi avanoa i totonu o le potu ona o le localization o fausaga elemeni faʻasaga i le puipui, faʻasaʻolotoina le taʻaloga eria i le tele e mafai ai. O ia meaafale e faʻatumuina i se tusitusiga, laulau komipiuta, e fesoʻotaʻi vaega mo faʻafiafiaga ma aʻoaʻoga. Ituaiga o oloa o loʻo tu ai le moega i luga aʻe o lavalava e mafai ona faʻamaeʻaina ma isi fata ma fata.

Moega ma ofu e lua

Lenei ituaiga o meaafale a tamaiti e mafai ona i ai le tele o filifiliga:

  • se moega moega ma se ofu i le itu;
  • faʻataʻitaʻiga, ma ni ofu tele i itu faʻafesagaʻi o potu.

I lenei tulaga, o moega e tuʻu faʻatasi i le tasi ma le isi. O lenei faʻatulagaina o kapoti e manaʻomia tele avanoa, ae mafai ai ona tuʻu ofu i se tulaga talafeagai e mafai ai. Kapeneta mafai ona lapoʻa pe laʻititi, vaapiapi pe lautele. Faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻatau mai, i le tasi itu, o loʻo i ai ni ofu tuʻu atoa, ae o le isi itu, o se fata mo le tusiaina o ipu, fata mo tusi, o se pusa o drawers, drawers i 2 laina. O se moega ma se sofa e mafai ona mafaufauina o se fesuiaʻiga o sea oloa. E aluese le sofa i le po, e te maua se moega atoa. Lenei, o le nofoaga e teu ai o le a le gata o le pusatu, ae faʻapena foi ma volumetric drawers o le sofa.

E tuʻuina atu e le au mamanu se tali manaia i matua e le mananaʻo e fai se latou nofoaga moe mo se tasi o tamaiti ile maualuga - ose moega toso mai fafo. Lenei mamanu manaʻomia faʻaopopo fola avanoa, ae e sili le saogalemu mo tamaiti laiti. E mafai ona faʻaaogaina o ni meafale valaʻaulia.

Ma le tulimanu kapeneta

A o le lapoʻa poʻo foliga o le vasega pepe e le faʻatagaina le faʻapipiʻiina o mea masani meaafale oloa ma e le mafai ona ofi uma mea latalata i le puipui, oe mafai faʻatau se seti ma le tulimanu kapeneta. I lenei tulaga, o le nofoaga o le tasi moega o le a avea ma tulaga masani, e faʻamau i le kapeneta tino, ma le isi e mafai ona tuʻu i luga. O le faasitepu e lagolagoina e moega i tafatafa o moega. O le tulimanu fausaga faasaoina sili avanoa i totonu o le potu, ao fata i totonu o le kapeneta mafai ona faia o ituaiga eseese. Tulimanu meaafale fausiaina le malamalamaaga o compactness, ae i le taimi lava e tasi e matua vateatea lava.

Nofoaga tulimanu

O lenei faʻataʻitaʻiga o se filifiliga lelei mo se tamaʻi vasega pepe. Mamanu foliga: tasi moega e felavasaʻi ma leisi. O mea e momoe ai e faʻasaga i puipui o le potu, ma fai ai se tulimanu. O se kapeneta, se laulau, se pusa o drawers e tuʻuina i lalo o le pito i luga. Ma e mafai foi ona tuʻu moega uma e lua i luga, ma o le a ofi i le pito i lalo le pusa ofu lautele, pusa o drawers ma faasitepu ma ni pule.

O se moega moega ma se laulau e manaʻomia ai le malamalama lelei i le nofoaga faigaluega, o lea e fautuaina ai le tuʻuina o se lamepa i luga o le laupapa poʻo le faʻapipiʻi o se lamepa.

Moega liliu

O le moega fesuiaʻi ua avea ma sili lauiloa lauiloa i aso nei. Ina ia le faʻaaogaina le moega avanoa faʻaopoopo, e natia i le taimi o le aso faʻaaogaina o se faʻapitoa faʻapitoa e pulea e se mamao mamao poʻo lima. O le faʻamafanafanaina o lenei mamanu o le faʻamau faʻamau e le gata i le moega, ae faʻapea foi i le faamalu ma moega. E te le tau manaʻomia ona tuʻufaʻatasi mea uma, ae ina ia aveʻese, ua lava lea e fai ai sina taumafaiga.

E tele filifiliga mo le suia o meaafale:

  • o le nofoa pito i lalo ua liua e avea ma se kesi, pusa o drawers, fata;
  • suia uma moega, gaugau i se pa, se niche.

A faʻatauina ia meaafale, e tatau ona e amanaʻia le tele o le mamafa o le oloa, o lona uiga e naʻo le faʻapipiʻi lava ile pa autu. E aoga e suʻesuʻe le malosi o le faʻamau.

Moega maualuga

E le o ato uma e fuafua mo tamaiti e toalua. E naʻo le tasi le avanoa ole moega maluga e tuʻu i luga, ma faʻaopoopo avanoa mo isi aitema. O se moega moe ma se nofoaga galue ma lavalava e mafai ona avea ma sili fofo i totonu o se tamai potu.

Foliga talafeagai ma fua

O meaafale e teu ai meaafale e faʻafesoʻotaʻi ai ni meafale se tolu pe sili atu, e talafeagai, taugofie ma faʻalelei. O se potumoe seti mafai ona i ai le na o se lavalava, faʻaopoopo potu teuina, ae faʻapea foi isi aitema. Pusa o loʻo manaʻomia foʻi i le faitau aofai o tagata, o loʻo faʻaauupegaina i le pusa o drawers, kesi, ma le kapeneta. I lenei tulaga, o le tele o le moega e filifilia e tusa ai ma le matua o le tamaititi.

E masani lava, o ia tulaga masani e faʻaaogaina, fuafua i le maualuga:

  • mo le aʻoga faataʻitaʻi: 1600 × 800 mm;
  • mo se talavou: 1900 × 900 mm;
  • matua: 2000 × 1000 mm.

I totonu o se moega, o le mamao i le va o foloa e tatau ona faʻaaloalo i ai, e tusa ai ma le GOST, e 850 mm le maualuga. O potu taʻitasi e tatau ona lagolagoina le 110 kilokalama, pe a vaʻai i le gaioiga a le tamaititi. Mo se tamaititi laititi, e sili atu le vaʻaia o se moega maualalo, ae i le taimi e tasi e le tatau ona laʻititi mo se tamaititi matua.

Ae mo kapoti, e mafai ona eseese foliga:

  • saʻo;
  • tulimanu;
  • faataamilosaga

Kapeneta mafai foi ona eseese i faitotoa mamanu ma o:

  • taupega;
  • coupe

Ae o le itu o le kapeneta, e mafai foi ona ese ma faʻalagolago faʻalagolago i le nofoaga o lenei fausaga:

  • afai o lavalava o loʻo i lalo o le potu, ona masani ai lea o lona maualuga e oʻo atu i le 1300-1500 mm;
  • potu ofu o loʻo tu i autafa o mea e momoe ai e oʻo atu ile 2 mita le maualuga.

Afai o le headset o le a tu mo ni nai tausaga, e sili atu le ave o tele moega i le taimi lava, i le amanaʻia o le atili tuputupu ae o tamaiti. Moega e mafai ona 'eseʻese tele pe a nonofo tamaiti o tausaga' eseʻese i le potu. I lenei tulaga, ua fautuaina e faʻatau se sofa moega ato. E masani ona faʻaaogaina i totonu o le potu e tasi le potu ina ia iai le mea e momoe ai le tamaititi ma matua.

O le fausaga o meaafale e faʻataunuuina i le tasi lanu lanu ma taofia le aotelega sitaili, lea e fausia ai se faʻapitoa atemosifia i totonu o le potu, fesoasoani e faʻatapulaʻaina le eria ma vaeluaina lelei totonu. Potu o tamaiti aofia ai le faʻaaogaina o ituaiga moemiti, lanu pupula, manaia faʻatasiga o teuga. I le taimi lava e tasi, e sili atu le aveina o meaafale kapeneta i se leo le faʻaituau, faʻavaivaia i susulu mea faʻaaoga mo se felanulanuaʻi foliga. Faʻatasi ai ma laconic ma faigofie oloa, o loʻo i ai meaafale i se maoaʻe sitaili. Afai e te faʻaopoopoina taʻalo ma le fomu, o meaafale o le a le gata ina aoga, ae o le a avea ma faʻafiafiaga uiga mo taʻaloga.

O le a fiafia tama e momoe i totonu o se vaʻa, taʻavale, nofoaafi, taʻalo i se 'olo, i luga o se malifa o le mauga. Mo teine, oe mafai ona mauaina se fausiaina i foliga o se maota, se fale teu pepe, se taʻavale. O se taʻaloga taʻaloga ma se faʻaseʻe, maea, mama o le a manaia i tagata uma.

Faʻatumuina o le teuina polokalama

Pe a filifilia se potumoe seti, faʻatumu i se ofu teu ofu, e tatau ona e amanaʻia le faʻatumuina totonu o le mulimuli. Mo se teuina faiga i lenei mamanu, oe mafai ona faʻaaoga ai tootoo, fata, drawers, mesh. O mea i totonu e faʻalagolago i mea e manaʻomia e lē e ana. I se faʻaopopoga, e mafai ona e tuʻuina ni isi masini e fesoasoani e faʻamama ma mamā le potu.

I totonu o se pusa tuʻu loloto, o le pa e faʻataʻoto, e faigofie ai ona maua ni ofu saʻo. Afai o le kapoti e papaʻu ma maualalo, o sea ituaiga auala e mafai ona mimilo faʻapipiʻi i se isi auala - o se retractable vaega ma faʻapipiʻi i le fata. O kapoti vaapiapi e tatau ona i ai fata e fai si mamao ese atu. Lenei o le a fesoasoani ia te oe e faʻavasega ou lavalava. Lalo drawers ma mezzanines e talafeagai mo le teuina o mea lapopoʻa, mea e momoe ai, ma mea e seasea faʻaaogaina.

Afai o le potu e laʻititi lava le lapoʻa, o le mea e teu ai lavalava le tele o le eria, o se moega moega ma drawers e see i fafo faigofie, maua compartments mo meataʻalo, tamaʻi mea, ma ie o le a foliga sili atu ona lelei. Lavalava tulimanu sili ona vateatea. I potu tele, o potu avanoa mo potu i fafo, ofu, ma le tele o fata ma drawers ua fuafuaina e ofi ai tamaʻi mea. Afai o le potumoe seti lua potu, o ia potu taʻitasi o loʻo avea ma se mea e teu ai se tasi tamaititi lavalava. E sili atu le faʻamau faʻamau faʻapitoa i luga o faitotoʻa o le kapeneta, e fesoasoani e faʻatumau ai i latou i le tulaga o loʻo manaʻomia, e le aofia ai manuʻaga. Tusi, mea e tusia ai, ata puʻe, mea faʻamanatu e tuʻu i luga o fata autafa, fata tioata ma pule.

Nofoaga i totonu

O tamaiti e nonofo i le potu e tasi e masani ona pisa ma misa. Ina ia faʻaitiitia le feeseeseaʻi i le va o latou, e tatau i matua ona mafaufau totoʻa e uiga i le faʻavasegaina o le potu. O le moega ma lua tiers o le a fesoasoani e foia le faʻafitauli ma mea e nonofo ai mo malologa ma vaevae le potu.

O le moega moega e faʻaaluina tele avanoa, o lea e masani lava ona tuʻu i tafatafa o se tasi o puipui o le potu. Afai o le potu e le masani ai, e mafai ona e tuʻuina le fausaga i totonu o se faʻailoga poʻo le va o puipui. I totonu o ia potu, o le mea e moe ai e liua tele, fesoasoani e sefe avanoa, fesoʻotaʻi ni nai fasi meaafale i le tasi.

A o le oloa o loʻo faʻaaogaina i se potu vateatea falemaʻi, o le maualuga fausaga o le a fesoasoani faʻamavaega le eria i ni vaega eseese, vavaeʻeseina le tafaoga vaega mai le taʻaloga ma aʻoga eria. I se faʻaopopoga, o ia nofoaga moe lelei suia sui potu eseʻese ai le tamaititi mafai ona i ai lona lava avanoa. Tulaga faʻalilolilo mo tamaiti uma e maua i le fesoasoani o pupuni, puipui, vaevaega. Afai o tamaiti o itupa eseese e nonofo i le potu, e tatau ona e faʻatulagaina se isi tulimanu mo uma, tusia le tuaoi ma le fesoasoani o lanu, mea faʻaaoga, teuteuga.

O se moega tuʻufaʻatasia mo tamaiti ma potu e teu ai oloa ua manatu o le tali sili lea ona aoga ma aoga i fale mautotogi e tasi le potu pepe. E le gata i lea, o fua o le fausaga e le masani ona fetaui ma fua o le potu.

E tatau ona malamalama o le tele o faʻataʻitaʻiga na ofoina atu i luga o le maketi e naʻo le tuʻuina i totonu o se potu e iai faʻalo maualuga. A faʻatau se moega lua-tulaga ma se ofu, e tatau ona e suʻesuʻe ma le faʻaeteete le oloa, fuafua le malosi ma le faʻatuatuaina o le faʻamau, le saogalemu o mea na faʻaaoga, le manaʻoga mo faʻaopopo masini, mea a le fale.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le Nifoloa - Niusila Malūlū Samoan Song 2020 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com