Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Manicure: faʻafefea ona fai ia saʻo, ituaiga, mea faigaluega, ata vitio

Pin
Send
Share
Send

Faʻafeiloaʻi, tamaʻitaʻi, tamaʻi teuteu foliga ma aulelei! Lenei aso o le a ou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona lelei faia se manicure i le fale. Ou te manatu o lenei fesili sili atu ona popole i teineiti oe mananao e foliga le mafai ona tatalia.

I nofoaga taʻitasi o loʻo i ai faleoloa faʻalelei e ofoina atu auaunaga matagofie, e aofia ai ma le manicure. Tagata o loʻo faigaluega i ia faʻaputuga fale o le a fiafia faʻalelei latou fao i le faʻasologa saʻo, ae le maua fua. Ae ui i lea, o le sao manicure mafai ona faia tutoʻatasi i le fale.

Ia tausia fao maloloina ma matagofie, tausisi i le mamanu, tekinolosi ma le tumama tulafono. Oe o le a iloaina e uiga i lenei i le tusitusiga, lea o le a ou amata i le tilotilo i tulafono o le tumamā.

  • Taulima ou lima i se vailaʻau na te leʻi faia le togafitiga. I le taimi o le manicure, manuʻa e masani ona faia e ala ai le siama ulufale i le tino. O le fasimoli antiseptic poʻo le antibacterial soap o le a puipuia.
  • Faʻaaoga meafaigaluega ua uma ona mamate. Faila faila, seleulu ma mea manicure faʻaaoga i taimi uma e solo i le 'ava malosi. A leai, o le chips o loʻo totoe i le tipiina o le mea faigaluega o le a iʻu lava ina pala ma avea ma mafuaʻaga o faʻamaʻi.
  • Afai e i ai le fofo i ou fao, aua le faʻaaogaina se ituaiga ituaiga manicure. Afai o le manaʻo e ufiufi magaugofie ma mago fao e sili, faʻaaoga vailaʻau varnish. I lenei tulaga, e le fautuaina e paʻi i le cuticle.

O tulafono tumama e faigofie lava. Ae le lava lea e maua ai le iʻuga. A o le manicure, ia mautinoa ia mulimuli i le laʻasaga i lea laʻasaga gaioiga fuafuaga.

  1. Muamua, aveʻese le varnish tuai ma cotton pads ua fufui i se faʻapitoa faʻapitoa.
  2. Ona faʻatulagaina fao. E fautuaina e faʻaaoga tipi uaea e faʻaititia ai le umi. O seleulu o le a galue foi, ae o le faʻaaogaina o le mea faigaluega e masani ona mafua ai le faʻamamaina o fao ipu.
  3. Afai e te le fuafuaina e suia le umi, laʻititi faʻasaʻoina i se faila. Ave le mea fai mea i le tasi itu, ae le i tua ma luma.
  4. Ona liliu lea o lou mafaufau i le cuticle. Ou te le fautuaina le tipiina i le fale, a leai e te manuʻa. Na ona minoi laititi. E fautuaina e aveese mafiafia cuticle i vailaʻau auala.
  5. I le iʻuga o le faʻagaioiga, ufiufi ou fao i le varnish. Faʻaoga le mea teuteu teuteu, ia faʻaeteete ia aua neʻi tago i le tamaʻi tulei i tua.
  6. A uma ona mago fao, olo sina suauʻu susu i totonu o le cuticle. O lona iʻuga, o le a foliga mama.

Lesona i le vitio

Na faʻatatau i se manicure masani. Afai e manaʻomia, faʻaaoga ni tufuga atisi e avea ai fao ma mea taua o le ata.

Ituaiga o manicure

O tamaʻi ofu teuteu lelei o le mautinoa o le lalelei fafine. O se manicure matagofie faʻamamafaina le alofatunoa ma le tumama o lima.

Manicure o se faʻavae e, i le faʻaopopoina i le pisia, faʻaavanoaina mo le maeʻaeʻa lima tausiga. O loʻo iai ma vai taele faʻamoe, tisaini fao, polesi ma faʻalautelega, aveese o le cuticle, ma isi.

  • Manicure masani... A maeʻa ona aveʻese le faʻaseʻe tuai ma fauina fao, e faʻatauaina se tapu mafanafana e faʻamaluluina ai le cuticle. Sosoo ai o le taualumaga mo le aveʻeseina o le cuticle talatala, a maeʻa le itu vaivai e tuleia i tua ma se faʻapitoa laau. A maeʻa ona faʻamago, ona faʻaaogaina lea o le varnish i luga o fao.
  • Farani manicure... Faʻaavanoaina mo le ufiufi o le fao ipu ma papaʻe poʻo varnish varnish, amata mai le ogatotonu, ma isi faʻaleleia ma se malamalama varnish. Lenei ituaiga o manicure e manaʻomia ma lauiloa, aua e faia fao fafine ma lalelei.
  • Manicure Europa... Le agamalu ma le saogalemu. O le aveese o le cuticle e faia e aunoa ma le faʻaaogaina o fao fao. Faatasi ai ma le fesoasoani a se fao faila, o le manaʻoga foliga maua mai, o se fualaʻau fualaʻau e faʻaaogaina i le cuticle, lea e faʻafaigofie ai le aveʻesea. A maeʻa lena, o fao e faʻafefeteina i le faʻalelei fafie ma ufiufi i moisturizing kulimi ma fofō gaioiga.
  • Manicure Iapani... Saunia mo le faʻaaogaina o mea masani. Faatasi ai ma le fesoasoani a se laulau faʻataʻitaʻi, o se auiliiliga o le tulaga o fao e faʻatinoina, mulimuli ane o tupe e filifilia ma faʻaaogaina i se faʻasologa mautinoa. A maeʻa ona faʻagasolo le cuticle, ua faʻasolo i lalo le marigolds ma se tuʻufaʻatasiga faʻapitoa ma foliga mai ma se faila fao suede. Ona faʻafoligaina ai lea o latou i le polesi poloka poloka ma ufiufiina i se faʻamago fofo. I le iʻuga, o se puipuiga puipui na fausia, faʻavae i luga o pi, ma togafitia ma serum, faʻataʻitaʻia e le laulau. O le manicure Iapani o se auala e toe faʻaleleia ai fao ua vaivai.
  • Shellac Manicure... Faʻaititia e ufiufi ma se varnish faʻapitoa. Muamua lava, o le Shellac e faʻaogaina i fao, ma a maeʻa ona faʻamamago, i lalo o le moli uila, o le valiina e faia i se lanu faapitoa ma o se vaega e puipuia ai. O le umi o le faʻataʻitaʻiga o le afa itula, ma le manicure tumau mo le tolu vaiaso. E lauiloa le Shellac i tagata fiafia i auala.
  • Manicure vevela... O le metotia o le faʻatinoina o se manicure aofia ai le faʻaaogaina o se vevela kulimi poʻo le suauʻu. Fautuaina mo tagata ua faaleagaina lima. I totonu o se koneteina faʻapitoa eletise, o le kulimi poʻo le suauʻu e vevela i le 50 tikeri, pe a maeʻa latou tuʻuina o latou lima i totonu mo le afa itula. O le metotia faʻamalosia fao, faʻamalūlūina le paʻu, faʻatelegese lemu tuputupu ae ma faʻatelevaveina le faʻamaloloina o māvae. Pau lava le toe faʻafitauli o le vevela o le manicure o le tau.
  • Manicure meafaigaluega... Faʻaali ma masini faapitoa. O lenei manicure e talafeagai mo le faʻapipiʻiina ma faʻanatura fao e manaʻomia faʻatasi pe faʻasaʻoina. O le metotia e faʻavae i luga o le faʻaogaina o rotating nozzles.

Laʻasaga ma lea laʻasaga vitio aʻoaʻoga

Faʻafefea ona filifili mea faigaluega mo manicure

Teuteuga ma le tumamā manicure aofia ai le faʻaaogaina o mea faigaluega ma mea faʻaaoga. Ua faʻatau atu mea faigaluega tuʻufua ma faʻapolofesa, e le gata i le tau, ae faʻapea foi i galuega faatino.

O le lisi o manicure mea faigaluega aofia ai ituaiga uma seleulu, tweezers, pulumu, tao, tweezers ma spatula. O oloa e mafai ona faʻatauina o se seti pe eseʻese luga o le Initaneti poʻo fale teu oloa teuteu.

  1. Seleulu... O se vaega taua o le seti manicure. O fao ata e saʻo ma o tamaʻi ata o le cuticle e fai sina piʻo. O mea faigaluega e faia i fomaʻi le sila uamea.
  2. Knipser... O se talafeagai ma aoga mea faigaluega e fesoasoani ia te oe fetuʻunaʻi le umi o le marigold. O seleulu e fetaui lelei mo fao manifinifi, ma e faʻaaogaina le nifo i le tulaga o maaa mafiafia ma mafiafia.
  3. Totogi... O se mea faigofie ae aoga i le manicure e faʻatatau i tagata e ona atigivae faʻapipiʻi, ia e faigata ona tipi ma seleulu. Tweezers o ituaiga uma ma foliga o loʻo faʻatau atu, e faʻatagaina ai matagofie taʻitasi e filifili le faʻatusa saʻo.
  4. Totogi... Se masini e aveʻese ai "vao e le manaʻomia". O le mea faigaluega e saʻo pe beveled pito.
  5. Spatula... Fuafuaina e tulei lemu i tua le cuticle ma aveese lemu fasi vaega o paʻu mate o loʻo i lalo. O spatula laupapa e sili ona taʻutaʻua. O mea uʻamea e afaina ai fao.
  6. O se tao... E faʻaaogaina e aveʻese ai fasi 'oti paʻu. Faatasi ai ma lona fesoasoani, ua aveina i luga le lugā cuticle palapala, lea e faʻafaigofieina gaioiga. I le faʻaaogaina o se tao, e aveʻese le palapala mai lalo o fao.
  7. Lalo... Suiga i tweezers ma seleulu. Faia i le foliga o se forked laau, o le vaega i totonu o lea faʻamaʻaʻaina. O tomai e manaʻomia e galulue ma le mea faigaluega, a leai o foliga vaaia o manuʻa e le mafai ona aloese mai. Afai e te manaʻo e aulelei i tamaloloa, faʻaaoga lenei mea faigaluega.
  8. Faila fao... O se masini e fesoasoani e faʻasaʻo le foliga o fao ma faʻalanila luga. O faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa ole pepa poʻo tioata, e saogalemu. A maeʻa oloa uʻamea, o taʻetaʻei tumau, e tau atu i le maaleale o fao ipu.
  9. Fufulu... Le mea faigaluega faigofie na fuafuaina e aveʻese le paʻu oti ma le pefu pefu pe a uma le manicure. Ou te fautuaina le faʻaaogaina o pulumu fualaʻau vaivai.
  10. Fufulu... Mea faigaluega ma se au faʻalelei ma se tamaʻi vaega faigaluega. E fesoasoani e vali laiti auiliiliga luga o fao, saunia mo e le teuteu auala.
  11. Togitogi... O se masini togi-polo e faigofie ai ona tusia togitogi ma liʻo i luga o le fao ipu. Tele taimi, o se seti aofia ai le tele o fesoasoani o 'eseʻese lapoa.

Na ou toe iloiloina meafaigaluega manicure. Afai o loʻo e vaʻaia ou fao, ia e mautinoa o loʻo iai se seti o mea faigaluega ma mea faʻaaoga e aliali i le pusatu. O faʻamatalaga o le a aoga foi i aliʻi latou te le o iloa le meaalofa e faʻatau ai mo si a latou pele fafine ia Mati 8.

Faʻafefea ona tausi ou fao

O le matagofie o lima o fafine e faʻatulagaina ile tulaga o fao. E moemiti teine ​​uma i le i ai o ni fao malosi i ona lima, faʻatasi ma se manicure matagofie. I le taimi lava e tasi, o papatusi fao e uumi ma e manaʻomia e le aunoa le tausiga. A le faia lea, latou te faʻaleagaina, faʻapipiʻi ma gagau.

Faʻatau se ato teuga. E aofia ai ituaiga uma o fao faila, seleulu, tweezers ma spatula, na talanoaina luga. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea faigaluega, e tatau ona faʻamamaina i latou ile peroxide poʻo le ava malosi. Ou te fautuaina le faia o faʻatonuga tusa lava pe faʻaaoga e se tagata le seti manicure.

Aua le amanaʻiaina le cuticle. Lenei vaega o le paʻu manaʻomia faʻapitoa tausiga, aua e le mafai ona tatalia faʻatosina mai fafo ma e faigofie ona manua. O lona iʻuga, e aliali mai le leai o se aoga ma le tiga. Faʻaaoga se spatula e tuleia ai le cuticle i tua i taimi uma. Tipi ese ma le faʻaeteete ia burrs i tweezers poʻo seleulu, ma faʻamama ia manua ia e maua. Faʻaaoga se kulimi gaʻoa e faʻaititia ai le faigofie gofie.

Faʻaaoga kulimi, suauʻu faʻaola, vailaʻau mo tagata. O vai taele faʻavae i luga o le sami masima faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o sua o le tipolo ma vaitamini o le a fesoasoani e faʻamalosia ai fao ma susulu. Suʻesuʻe, e suʻi ai seevae mananaia, fesoasoani e toe faʻafoi le susulu. Ua lava e olo ai papatusi fao i se fasi pepa.

'Ai saʻo. Afai e gagau pe le susulu ia fao, e le masani le tino. I le tele o tulaga, o le mafuaʻaga o se le faʻamalieina tulaga o le leai o ni meaʻai ma kalisiamu le lava. O se taumafataga faʻapitoa e fesoasoani e foʻia le faʻafitauli.

Faʻalauiloa oloa gaosi susu i meaʻai, e aofia ai ma sisi sisi. Meaʻai o le sami, e aofia ai ma ula, iʻa, ma limulimu, e fesoasoani e faʻatumu ai ou fao i le iodine. Le fefete ma meaʻai e iai gelatin e taua tele.

Vaʻai totoʻa i fualaʻau ma fualaʻau. A lava le 'ai, oe o le a faʻateʻaina aʻafiaga o le le lava vitamini. O le taumafataga tatau ona aofia ai porotini ma gaʻo meaai.

O sikaleti e i ai se leaga aafiaga i le tulaga o fao - fao exfoliate, gagau, ma ua iloga i le lanu samasama. E le afaina la le taofi le ulaula.

Tele fafine e fia iloa pe faʻafefea ona maua se manicure peʻa faʻapuʻupuʻu le olaga tautua i mea fai fale. Ole faʻamamaina pea ma le fufuluina e matuaʻi aʻafia ai le setete ole manicure, ma ole mea moni lea. E mafai ona e foʻia le faʻafitauli ile faia o galuega ile totini lima. Seia leisi taimi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Prep Encapsulated Gel NailsE-File (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com