Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O faleʻaiga sili ona lelei i Istanbul o loʻo vaʻavaʻai mai i le Bosphorus: pito i luga 8 faʻavae

Pin
Send
Share
Send

E tele faleaiga i Istanbul, ma o nisi o latou e iai a latou lava tofo, faʻaali fafo e le masani ai totonu ma ofaina se suamalie lisi. O isi faʻalapotopotoga e faʻatosina mai tagata asiasi mai ma taugofie ma faʻafaigofie ona faʻaleleia. Ae i lenei tusitusiga, matou te mananaʻo e tuʻuina atu faleʻaiga sili ona lelei i Istanbul e vaʻaia ai le Bosphorus. I tua atu i na mea uma, leai se mea teuteu teuteu e mafai ona suia le susulu ma le matagofie o laufanua o le taulaga. O loʻo faʻamatalaina atu i lalo se faʻamatalaga auiliili o faleʻaiga ma mea faʻapitoa, tau ma tuatusi.

Taualuga Mezze 360

I totonu o faleʻaiga o Istanbul ma le lautele o vaʻaiga, e taua tele le asia o le Roof Mezze 360. O le terraces o loʻo tu i luga o le taualuga o le faletalimalo, mai le mea o loʻo matamata ai se tasi o laufanua sili ona lelei o le Bosphorus, o le auala laupapa ma le taulaga. O le cafe e ofoina atu se fesuiaʻiga o lisi, e te maua ai ipu mai aano o manu, moa, figota ma meaʻai mama. E iai foʻi le lisi uaina e ese mai ma le anoanoaʻi o meainu inu. I totonu o le faleʻaiga, e tatau ona e faʻataʻitaʻia le isumu ma ula, faʻapea foi ma le taumafa suamalie "Katemer".

Tau mo le faʻatuina o lenei tulaga e fai si feololo: o se taumafataga mo le lua ma se fagu uaina o le a averesi 300 TL. Ile iʻuga ole taumafataga, e togafiti e le au faʻatali latou malo ile ti male kofe turki. O le faleaiga e sili ona ea i luga ma ola musika i afiafi. E fetaui lelei mo fonotaga faʻapipiʻi ma kamupani faʻauo a tagata. Tagata femalagaaʻi na asia lenei nofoaga matauina le maualuga tulaga o le tautua, matagofie le tofoina o meaai, fesoasoani a le au faʻatali ma, ioe, o se tasi o sili vaʻaiga vaaiga o Istanbul.

  • Le tuatusi: Hoca Paşa Mahallesi, Seres old City hotel 25/1, Hüdavendigar Cd., 34420 Fatih / İstanbul.
  • Itula faigaluega: aso uma mai le 13:00 i le 00:30. Fitu aso i le vaiaso.

Faletaele Faletaalo a Marbella Terrace Cafe

O le isi faleʻaiga ma lona matagofie vaaiga i Istanbul o le Marbella Terrace Cafe Restaurant. O loʻo tu i le itumalo faʻasolopito o Sultanahmet, o loʻo ofoina atu e le faʻalapotopotoga se vaaiga sili ona lelei o le Sami o Marmara. O loʻo iai i le lisi meaʻai i le Metitirani, meaʻai o le sami, ma meaʻai vela. Iskander kebab, Mix ipu ipu iʻa ma tamai mamoe i ulo o loʻo aloaʻia o nisi o ipu sili ona lelei i totonu o le cafe. Matou te fautuaina foʻi le iloiloina o le tofo o se uaina uaina turuki.

O se faleʻaiga tutotonu lenei ma e mafai ona 'aʻai iinei pe a ma le 100-150 TL. O le cafe e iloga i latou talimalo talimalo, latou te ofoina malo malo ti ma baklava ma se vine o vine e fai ma faʻamalo. O le 'auʻaunaga i luga o le nofoaafi e vave lava, o meaai e suamalie, o le ea e mafanafana - ma o nei mea uma na fausia e se ata matagofie vaaiga. O se taua taua o le mea moni o le 'au faʻatalitali tagata tautatala latou tautatala laitiiti Rusia ma masani ona taumafai e faʻamalieina a latou tagata asiasi.

  • Le tuatusi: Küçük Ayasofya Mh., Çayıroğlu Sk. Leai: 32, 44420 Fatih / stanstanbul.
  • Tatalaina itula: aso uma mai le 11:45 am i le 11:45 pm.

Oe o le a fiafia i: O fea e nofo ai i Istanbul - o se aotelega o faletalimalo i le Sultanahmet eria.

Faletalimalo o Turisi Art Terrace

Afai o loʻo e sailia ni faleʻaiga sili ona lelei i Istanbul ma Bosphorus vaʻai, tagaʻi i le Turk Art Terrace Restaurant. Mai iinei e mafai ona e faʻafiafiaina e le gata i le vai o le vaʻa, ae faʻapea foʻi ma mea taua a le taulaga - o le Hagia Sophia ma le faʻailoga o Istanbul, le Blue Mosque. I totonu o le faʻalapotopotoga, o le a ofoina atu ia te oe e tofo i le fualaʻau a le atunuʻu Turki, vegetarian meaai ma figota o le sami. Faʻatasi ai ma meaʻai manogi, o le kesi ma fasi tamaʻi mamoe e tatau ona matua mataala iai, faʻatasi ai ma iʻa ipu - falai sami. Mo vegetarians, fualaʻau mata o se sili lelei filifiliga.

Tau i le faleʻaiga e averesi: e mafai ona 'aʻai faʻatasi mo le 100 TL (leai ni meainu' ava malosi). I le faaiuga o le taumafataga, e aumai e le au faʻatali a latou meaʻai sili ona lelei i le aisa kulimi poʻo le baklava ma le ti. O le faʻavae ua i ai se fesoasoani tele pulega o loʻo taumafai e faʻafiafia soʻo se whim o malo. O le au faʻatalitali e mataala ma le faʻalavelave, lea e fausia ai se siosiomaga sili ona mafanafana. Ma e ui lava o totonu o le cafe e faigofie ma faigata, o le vaaiga lautele e tatalaina le faamalumaluina o lenei tamaʻi sese.

  • Le tuatusi: Cankurtaran Mh., Tevkifhane Sk. Leai: 18, 34122 Fatih / stanstanbul.
  • Faʻasologa: aso uma mai le 10:30 i le 00:00.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

El Amed Terrace Restaurant

Faʻatasi ai ma faleʻaiga ma faleʻaiga o Istanbul ma le matagofie o laufanua vaʻaiga, e mafai ona e mauaina ni tala faʻatatau o tupe. E aofia ai le Faletalimalo El Amed Terrace, o loʻo tu i le fogafale fa o se fale tuai, mai le mea e te vaʻai ai i le fetaiaʻiga o le Bosphorus ma le Sami o Marmara. O le mauʻoa oa o le lisi o le a faʻatagaina oe e filifili i sasaʻe ma Europa ipu, figota ma papakiu. E i ai le tele o meaʻai fualaʻau: oe tatau mautinoa taumafai le lamb kebab ma le sosi pistachio, faʻatasi ai ma le talisapaia o le tofo o sua sua suamalie.

Talu ai o lenei faleʻaiga e manatu e le taugata, e mafai ona fai sau taumafataga mo le lua iinei i se tau taugofie: i le averesi, e te totogia ai le 70 TL. Ia, i le iʻuga o le 'aiga o le aoauli, o le aufaigaluega o le a faʻamalieina oe i le maua fua ti ma baklava. O le faleaiga ei ai le ea ea musika ma o le au faʻatali e matua faʻafeiloaʻi ma fesoasoani. Faʻatasi ai ma se vaaiga lautele o le sami sami, o se lagona fiafia ma le filemu e fausiaina iinei.

  • Le tuatusi: Alemdar Mh., Nuru Osmaniye Cd. Leai: 3, 34110 Fatih / stanstanbul.
  • Tatalaina itula: tatala i aso uma mai le 10:00 i le 23:30.

Faitau foi: Se filifiliga o taugofie nofoaga e 'ai meaai lelei i le ogatotonu o Istanbul.

Nicole

Lenei o se tasi o le sili ona lelei, ma sili ona taua, manaia faleʻaiga i Istanbul, tulagaina latou lava o se gourmet faleaiga. O se tamaʻi fale o loʻo tu i luga o le taualuga o le faletalimalo faletalimalo, e maua ai ni vaaiga matagofie i le taulaga ma le sami. O le faʻapitoa o le faleʻaiga o se masani ai lea o ipu ipu: meaʻai e tuʻuina i seti i le tulaga o tamaʻi vaega ma matagofie teuteuga. I se faʻaopopoga, tagata asiasi maua ai le avanoa e mulimuli ai i le sauniuniga o le oka e ala i se tioata vaeluaina e vavaeʻese le hall mai le umukuka.

O le lisi e eseʻese, e i ai tulaga o aano o manufasi, moa, iʻa, fualaʻau ma meaai suamalie. Matou te fautuaina le faʻataʻitaʻiina o le supo sekati, crab sea, mackerel carpaccio ma falai falai prawns. O tau i totonu o le faleʻaiga e maualuga: i le averesi, o le taumafataga mo le lua e aunoa ma meainu 'ava malosi e tau ai le 400-500 TL. I le faaiuga o le taumafataga, e sau le tagata kuka i le au malo ma faatautaia talanoaga masani ma i latou. Auaunaga le atoatoa, meaʻai suamalie, vaʻai mamao ma se atemosifia mataʻutia - o nei mea uma ua faʻamatalaina ai le faleʻaiga Nicole, o le a sili ona faʻafetaia e tagata fiafia i le haute cuisine.

  • Le tuatusi: Tomtom Mahallesi, Tomtom Kaptan Sk. Leai: 18, 34433 Beyoğlu / İstanbul
  • Tatalaina itula: Aso Lua-Aso Toʻonaʻi mai le 18:30 i le 21:30. Aso Gafua ma le Aso Sa o aso malolo.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Kat Faleaiga & Faletalimalo Pa

Kat Restaurant & Cafe Bar e taua le maitauina i totonu o faleaiga sili ona lelei i Istanbul. O le terrace o loʻo tu i luga o le fogafale lima ma o loʻo faʻaali mai i totonu vaʻaiga ma se lagona mafanafana. Ma o le vaʻaiga matagofie o le Bosphorus e ofi faʻatasi i le ata atoa. O le meaʻai i totonu o le faleaiga e suamalie ma faʻamamaina, e tele ipu Farani ma Italia, e i ai le tuʻu eseina meaai suamalie. E tatau ona e faʻataʻitaʻia le ula i le popo sosi, samani ma povi shashlik.

O le tau o taumafataga i totonu o le aoga e sili atu i le averesi: mo se taumafataga mo le lua ma se fagu uaina, o le ae totogiina tusa ma le 400-500 TL. I se tulaga lautele, o le 'auʻaunaga o loʻo i luga o le tulaga ii, o meaʻai e tautua vave, o le tagata faʻatalitali e faʻauo. O le nofoaga o le a faʻatosina faapitoa i ulugaliʻi i le alofa vaʻavaʻaia mo se vaʻaiga alofa. O lenei faleʻaiga tele i Istanbul e ana le lauiloa turisi, ma o le au maimoa e atamai. Pau lava le faaletonu o le cafe o lona tulaga le talafeagai: o loʻo tu i totonu o lotoa, o lea o le sailia o se nofoaga i le taimi muamua e faigata tele.

  • Le tuatusi: Cihangir Mahallesi, Soğancı Sk. Leai: 7, 34427 Beyoğlu / İstanbul.
  • Tatalaina itula: Aso Gafua e oʻo i le Aso Faraile mai le 17:00 i le 02:00, Aso Toʻonaʻi mai le 10:00 i le 01:00, Aso Sa mai le 11:00 i le 02:00.

I luga o se tusi: Le mea e vaʻai i Istanbul - 3 aso auala.

N Terrace

Lenei kamupani faʻavae e mafai ona taʻua o se tasi o faleʻaiga sili ona lelei i Istanbul ma se vaaiga lautele. Mai ii, e fiafia tagata asiasi e le gata i laufanua matagofie o le Bosphorus, ae faʻapea foi ma vaaiga matagofie o le Aya Sophia Cathedral ma le Blue Mosque. Ma o le suamalie Metitirani meaʻai na tuʻua lona tulaga ese aftertaste mo se taimi umi. Ia mautinoa e oka le moa fajitos, tuna steak poʻo tamaʻi mamoe. Ma mo meaai suamalie, faʻataʻitaʻi araisaisa.

O tau i totonu o le faleʻaiga e talafeagai lelei, o lea e mafai ai ona 'aʻai iinei mo le 100-150 TL mo le lua. I le faaiuga o le taumafataga, e tofu le tagata asiasi ma le faamalo mai le talimalo i le tulaga o se suamalie suamalie. Faʻamalie ma le le faʻatalitali tagata faʻatali taumafai e faʻamalie tagata uma, peitaʻi, ma le mamafa o le avega, o le aufaigaluega i nisi taimi e leai se taimi e tuʻuina atu ai le tulaga talafeagai o le tautua. I se aotelega, o lenei o se matagofie ma e matua taugofie foʻi ma tele vaaiga lautele o Istanbul ma aoga asiasi i le itiiti ifo i le tasi.

  • Le tuatusi: Alemdar Mh., Sura Design Hotel, Ticarethane Sk. Leai: 13 D: kat 5, 34110 Fatih / stanstanbul.
  • Faʻasologa: aso uma mai le 13:00 i le 23:00, i le Aso Gafua mai le 15:00 i le 23:00.

Ulus 29

Lenei o se tasi o le lauiloa faleaiga i Istanbul ma le sili ona lelei manatu o le taulaga. O loʻo tu i luga o le maupuepue i le itu a Europa o le taulaga tele, na te ofaina ai taumafa a le atunuʻu, faʻatasi ai ma meaʻai faʻaula mai kuka ma fualaʻau. Tagata tafafao maimoa e asiasi i lenei cafe ua fautuaina faapitoa e taumafai suamalie povi steak, shrimp popcorn ma tuna tartar. O le tuʻuina atu o faʻatonuga e iloga i se ata matagofie ma se faʻavae. E i ai i le faleʻaiga se lisi lelei uaina.

Tau talafeagai i luga o le lisi e talafeagai ma o le averesi pili mo se taumafataga mo le lua e 150-200 TL. Faʻalogologo ma laufofoga faʻatalitali tagata faigaluega i le faleʻaiga, saunia le tautua i le maualuga tulaga. O le siʻosiʻomaga iinei e mafanafana ma fiafia i ai, aemaise i afiafi, pe a faʻamalamalamaina pupuni vaaiga o moli o Istanbul. O le faʻatuina o loʻo i ai se pa vaega e amata ai ona tata taʻalo kalapu latalata i le po, ina ia mafai ona sologa lelei lau 'aiga o le afiafi e avea o se incendiary pati.

  • Le tuatusi: Ulus Mahallesi, A. Adnan Saygun Caddesi, Ulus Parkı İçi Nu: 71/1, 34340
  • Itula faigaluega: Aso Gafua, Aso Lua, Aso Sa mai le 12:00 i le 00:00, Aso Lulu ma le Aso Tofi mai le 12:00 i le 02:00, Aso Faraile ma le Aso Toʻonaʻi mai le 12:00 i le 04:00.

Galuega Faatino

O faleʻaiga sili ona lelei i Istanbul e iloa atu ai le Vaitafe o Bosphorus e matua 'eseʻese lava. O nisi o latou e iloga i le maualuga tulaga o le tautua ma tau talafeagai, o isi e se tulaga ese totonu ma ova le tau. Ma e mafai ona matou fai atu ma le mautinoa o totonu o faleʻaiga ma le lautele vaaiga, tagata tafafao maimoa o le a mautinoa lava mafai ona maua se filifiliga e faʻamalieina atoa ona manaʻoga.

Vitio: o le a le mea e faʻataʻitaʻi i Istanbul mai taumafa, tau i faleʻaiga ma faleʻaiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Daly City Choir E Lelei o Mea Uma Pese 8 O le pese, e tele ona fati (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com