Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le vaega o le geranium, o ana meatotino ma ona aafiaga, ma e faasa foi i Rusia?

Pin
Send
Share
Send

O le upu Geranium e taua foi o le 1,3-dimethylamylamine poʻo le DMMA. E faʻaaogaina e le au faʻamalosi tino ma tagata afeleti aʻo leʻi faia toleniga. O le DMAA o se neula faʻaosofia e faʻamalosia ai le faʻateleina o le malosi, e tutusa ma le aoga i le kafeini ma isi mea e faʻaosofia ai le mafaufau, ae o le aafiaga e maua mai i isi auala.

Mo le a? O faʻamalosia lenei faʻaopoopoga o mea ai i totonu o Lusia pe leai? Aisea e faʻaaogaina ai e le gata i tagata afeleti, ae faʻapea foi tamaiti aʻoga ma tagata faigaluega o le ofisa?

O le a lena?

O se malosi neurological stimulant ma o se vailaʻau tuʻufaʻatasia na fai mai na maua mai i le faʻamamaina o le geranium lau ma au. I aso nei, o le tele ma sili atu tagata fai mai o le tuʻufaʻatasia faʻapitoa ae le mai i se laʻau. E tai tutusa ma le fausaga i amphetamines, ma i luga o le mauaina o miaga, ua faʻavasegaina o le doping, ma o nisi taimi o se vailaʻau.

Faalogo!O sea vailaʻau faʻateleina faʻateleina faʻalauteleina, maua ai se vave ma le malosi lologa o le malosi. E faʻaaogaina ile malosi taʻaloga. Peitai, na muamua faʻalauiloaina o se togafitiga mo isu nasal.

Ua faasa i Rusia pe leai?

Talu mai le 2011, ua faʻasaina le DMAA i atunuʻu eseʻese o le lalolagi: Peretania Tele, Kanata, Ausetalia, Niu Sila. E oʻo lava i Amerika, lea na muamua maua ai lenei vailaʻau, na amata ona latou talanoa e uiga i lona le saogalemu. I Lusia, e ui lava na manatu o se mea e faʻaosofia ai le mafaufau, ae o le ituaiga "vaivai", ie. e leʻo aʻafia tele ai le tino e pei o le kafeini lava e tasi.

E ui i lea, e oʻo atu i le 2014, ua faʻasaina le vailaʻau i totonu o Lusia e le ofisa o le Anti-Doping a Rusia. Talu mai le 2009, o lona faʻaaogaina ua faasa e WADA.

O faʻaopopoga o loʻo iai le vaega o le geranium e avea o se tasi o vaega e faʻatagaina ona faʻatau atu, ae le faʻaogaina e tagata afeleti. I se faaupuga faigofie: o ia taʻaloga meaʻai mafai ona 'aina, ae o le a le pasia le faʻatonutonuina o le doping. Peitai, e faʻaaogaina e le gata i taʻaloga, pei ona talanoaina i lalo.

E mafai ona e faitau pe faʻafefea ona faʻaaogaina le geranium i meaʻai taʻaloga ii.

Meatotino

Dimethylamylamine ei ai meatotino nei:

  • Faʻaitiitia le faʻafefeteina.
  • Faaleleia le lagona.
  • Faʻaleleia atili le manatuaina.
  • Mu gaʻo.
  • Faʻaosofia le gaioiga o le ogatotonu sisitema sisitema.
  • Faʻamalosia le fausiaina o maso.
  • Ua mapu le tiga.
  • Faʻaititia le fiaai.
  • E i ai lona aafiaga vasoconstrictor.
  • Faʻaleleia le toto i le faiʻai.

Tele o nei gaioiga e mafua mai i le mea moni o le vailaʻau faʻamalosia le gaosia o norepinephrine, o se tasi o homone o le adrenal glands. I se faʻaopopoga, geranium upu faʻaosofia faʻaosofia le faʻasaʻolotoina o le dopamine. E i ai uma se aafiaga malosi i le totonugalemu o neula. O le faʻaogaina o le DMAA ma le ava malosi e faʻasa. Lenei mafai ona taitaiina atu i fatu fatu ma afaina.

Taua! O le Geranium upu e ave i totonu o le gastrointestinal tract, ma e ala ile toto e afaina ai le neula.

O lenei ua e aʻoaʻoina e uiga i meatotino o le geranium otoʻoto. Ma mai lenei tusitusiga matou manatu e suʻesuʻe poʻo a meatotino geranium i lona lautele.

O fea ma mai le a le mea e faʻaoga ai?

Lenei meaʻai faʻaopopo e faʻaaogaina:

  1. Avea o se stimulant mo tagata afeleti ma tamaiti aʻoga i luma o suʻega, e faʻateleina ai mafaufau loloto, uaʻi, vave ma le malosi.
  2. Faʻaitiiti ona e faʻatelevaveina le metabolism. Ma i le tuʻufaʻatasia ma caffeine, o le metabolism mafai ona faʻatelevaveina e 35%, ma le faʻagasologa o gaʻo susunuina e 169%. Peitai, manatua e le mafai ona leiloa le mamafa e le DMAA naʻo oe. O lona faʻaaogaina e tatau ona tuʻufaʻatasia ma se taumafataga o faʻamalositino.
  3. I le avea ai o se malosiʻaga inisinia ona o le faʻateleina malosi o le malosiaga gaosia.
  4. I le avea ai o se faʻaopoopoga faʻamalosi tino aua e faʻapipiʻi toto toto ma faʻateleina le toto. Lenei mafai faʻaosofia musele hypertrophy. Faʻapipiʻi i luma o toleniga 1-1.5 itula.

Manatua o taʻaloga faʻapolofesa, o le upu geranium e taʻua o le paʻu!

O fea ma e fia mafai ona e faʻatau?

O loʻo avanoa le DMAA i faleoloa i luga ole laiga taʻaloga lelei ma faleoloa. Faʻatau atu i capsules i metotia o 100, 60 ma 50 mg. O le tele o taimi, o le geranium extract o se vailaʻau na faia mai fafo, o lona uiga e matua maualuga lava. O le tau e amata mai i le 1,500 i le 2,500 rubles, fuafua i le faleoloa. E mafai ona e alu i le gaioiga ma faʻatau le vailaʻau mo le 1000 rubles. Mo tau maualalo, oe mafai ona taufetuli i se pepelo.

O le DMAA o loʻo maua i ituaiga taʻaloga nei:

  1. Cyroshock
  2. Jack3D.
  3. Mesomorph.
  4. Neurocore.
  5. Efuefu Oxyelite.
  6. Hemo Rage Uliuli.

Fautuaga! Afai e te faʻaaogaina le upu geranium e fai ma faʻaopopoga o meaʻai, ona tatau lea ona faʻaaoga i se uila, ma le faʻaaluina i lea taimi ma lea taimi. Mulimuli i faʻatonuga a le gaosi oloa mo metotia ma ala o faʻataʻitaʻiga. A leai, e le mafai ona 'aloese mai aʻafiaga. O le Geranium e le mafai ona faʻaaogaina sili atu ile 1-2 taimi ile aso.

Meatotino autafa

E aofia ai:

  • Le mautonu.
  • Fealoaʻi
  • Tigā ulu.
  • Faanaunauga o le mafaufau.
  • Faanoi.
  • Afu
  • Faateleina le toto maualuga, tachycardia, stroke.
  • Le mautonu.

Tele taimi, o faʻailoga e aliali mai ma le faʻaaogaina tele o vailaʻau.

Matamata i se vitio e uiga i le geranium otoʻoto:

Faaiuga

E pei ona matou vaʻaia, o le DMAA e mafai ona faʻavasegaina o se aoga fualaʻau, ae faʻasaina mo le faʻaaogaina e tagata taʻalo afeleti i Lusia ma le lalolagi e le Anti-Doping Agency. A faʻaoga, oe tatau ona manatua e uiga i le tele numera o aʻafiaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Take Cuttings and Clone Geraniums (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com