Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese laupapa e fai ma kesi, latou foliga

Pin
Send
Share
Send

E manaʻomia se kesi tusitusi i totonu o se fale mautotogi, e le gata pe afai o loʻo iai tamaiti aʻoga i totonu o tagata o le aiga. O sea fasi meaafale o le a aoga i tagata uma o le aiga mo le faigaluega i se komepiuta, faitau. A filifilia, oe manaʻomia le malamalama i le taua o le maualuga maualuga tulaga laupapa mo se kesi, faigofie, anagata, ma le foliga mai o le oloa atoa faalagolago i lenei vaega. Ae e te leʻi faʻatauina lau ata e te fiafia i ai, e tatau ona e faamasani ia te oe lava i le nuances o mea na mafua mai ai.

Oloa foliga

O le kesi pito i luga o se sikuea faatafafa pe laʻititi foʻi, lea e faʻamau i luga o lagolago. O le mea moni, o ia lea o le galue vaega ma le autu vaega o le faʻamatalaina meaafale. Faigofie ma aoga i le taimi o le faʻagaioiga o le oloa faʻalagolago i le laulau mo le kesi.

Lenei vaega, fuafuaina mo se kesi, matua taua ese mai na faʻaaogaina mo le gaosia o umukuka meaafale. E maitauina lenei mea ile vaʻaiga ma mea na faʻaaogaina. O le laulau tusitusi e le manaʻomia tele teteʻe atu i susu, popole, vevela, e pei o mo umukuka meaafale.

A filifilia se countertop, e sili le ave o le fiafia i filifiliga e faia mai i le maualuga-lelei, saogalemu mea. I se faʻaopopoga, o mea o loʻo manaʻomia i lalo ua faʻatulafonoina i luga o le sili ona taua vaega o le laulau:

  • malosi maualuga;
  • tumamā;
  • tetee i vai;
  • aulelei foliga vaaia;
  • o se paolo manaia e fealofani ma le toega o le potu;
  • ofu tetee.

A filifilia se laulau, oe tatau ona amanaʻia ona itu. O foliga ma tau o meaafale e taua foi. O se oloa e faʻamalieina manaʻoga uma o le a faʻamalieina tulaga maualuga faʻailoga ma o le a tautua mo se taimi umi.

Eseese

I aso nei luga o le maketi e tele faʻataʻitaʻiga o kesi ma 'eseʻese ituaiga o galuega:

  1. Faaavale i fafo. E eseese i latou i galuega, sefe le avanoa. O nei faʻataʻitaʻiga e lelei mo potu laiti. Latou te le o mautu, o le mea lea, latou te le manaʻomia mo tamaiti, faʻapea foi ma galuega faifai pea. O faʻataʻitaʻiga e fetaui lelei mo se komipiuta.
  2. Aveesea. O loʻo faʻaaogaina tele e avea o se faʻaopopoga falefaigaluega, latou e toʻafimalie ma aoga. Ona o le mea moni o le laulau pito i luga e mafai ona tuleia i totonu pe a le manaʻomia, o ia oloa e sili ona lauiloa i tagata faʻatau. E talafeagai mo galuega faakomepiuta, mo tamaiti ma tagata matutua. Mo le masani ona faʻaogaina, e sili atu le lelei le filifiliina o se sili atu mautu faʻataʻitaʻiga.
  3. Gaugauina O faʻataʻitaʻiga e iai galuega faʻapea e maualuga le manaʻomia. O le fausaga e faʻamau i le puipui. Afai e tatau ai, o le pito i luga laulau faalagolago i tua, fesoasoani i luga ma lagolago, pe a maeʻa lena mafai ona e galue. O faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo tagata matutua ma tamaiti. E lelei mo le nonofo i le komepiuta, ae mafai ona le faʻalavelave o se nofoaga tumau e galulue ai ma pepa.
  4. Ma se lilifa luga. O nei laulau e fetaui lelei mo tamaiti ma e faʻatusa i le kesi aʻoga. E faigofie mo le aʻoaʻoina, faitau, tusitusi. O nei oloa e talafeagai foi mo tagata matutua e galulue ma pepa. Ae mo le nofo i se komepiuta, laulau mafai ona le toʻa.
  5. Faʻataʻitaʻiga ma le fusi i luga ole laulau i luga o le casters. Faigofie ma feaveaʻi, e mafai ona feʻaveaʻi i le va o potu pe a manaʻomia. O ia oloa e sili atu ona talafeagai mo le faʻaaogaina e tagata matutua, o loʻo galulue ma pepa ma i se computer.

Sefe avanoa ma se faamalama sill laulau e foliga manaia tele. E talafeagai mo le galue i se komepiuta (mo tamaiti ma tagata matutua) ma e le gata. I le taimi lava e tasi, o se manino manino faʻaopoopoina o sea ituaiga faʻatusa o le i ai o le malamalama masani mai le faʻamalama.

Gaosiga mea

O laulau mo se kesi e mafai ona faia i ni mea eseʻese, ma e aʻafia ai e le gata i le vaʻaiga, ae faʻapea foi i le onosaʻi. O oloa e sili ona lauiloa e faia mai ia mea mata:

  1. MDF - laupapa alava laupapa faʻapipiʻi faʻatasi ma paraffin. Faʻataʻitaʻiga faia o mea e iloga i le saogalemu, o le tele lautele o lanu, ma le taugofie tau. Leaga: maualalo le malosi, o oloa e faigofie ona valu, e le teteʻe ile susū ma masini faʻamama. O nei countertops e lelei atoatoa mo le faʻaaogaina i le fale. Ona o le eseʻese o paolo, latou ofi faʻalelei i totonu o totonu o ituaiga sitaili. O laulau e faia mai i lenei mea mata, e mafai ona faʻaaoga e tamaiti, talu ai e leʻo iai ni mea leaga.
  2. Wood o se natura, siosiomaga faʻauo mea. Faatasi ai ma le lelei o le saogalemu, aulelei foliga vaaia. O togafiti malo e umi lava. O oloa mai lenei mea vaʻai foliga feololo i totonu o le ituaiga masani. Laulau e iai laupapa laupapa e fetaui lelei mo fale ma ofisa. Faʻatasi ai ma minus, o loʻo i ai se tau maualuga.
  3. Chipboard o se mea e maua mai i le oomiina o chips i lalo o le maualuga o le mamafa ma le vevela. E i ai le tele o tulaga lelei: faʻateleina laei teteʻe, o le tele o ituaiga o lanu, puipuiga i ultraviolet malamalama ma vailaʻau sooupu. Mafai ona faʻaaogaina i le fale ma i ofisa. O ia fasi meaafale e foliga fealofani i ni fofo eseese i totonu.
  4. Uamea - faigata ona faʻagaioia, ae, e ui i lea, o nisi kamupani latou te gaosia ni tali tutusa. Faʻatasi ai ma le lelei o nei oloa o mea nei: faʻateleina teteʻe atu i le susu, le mafai ona faia ni faʻataʻitaʻiga e aunoa ma soʻoga, aoga, malosi. O le le faʻamanuiaina o le manaʻoga e faʻatau se laupapa laulau e oka ai; e matua leai lava manaʻoga fua i le meaafale matagaluega. O sea oloa o le a foliga fealofani i totonu o ona po nei, mo se faʻataʻitaʻiga, i le maualuga-tech, minimalism, loft. E mafai ona faʻaaoga laulau uʻamea i le fale ma ofisa.
  5. Maa Acrylic - Mafai ona faʻaaogaina e faia ai se faamalama sill countertop. Faʻataʻitaʻiga mai lenei mea e faia i soʻo se foliga ma lapoʻa, tetee i le susu, vailaʻau, faigofie e toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia. Faʻafetai i le tele o ituaiga o paolo ma mamanu, e fetaui lelei i totonu o totonu o aso nei, maualuga-tech, minimalism sitaili. O ia laulau e faʻaaogaina i ofisa ma fale mautotogi.
  6. O le maʻa masani o se mea sili ona susulu ma matagofie. O oloa e faia mai i lenei mea mata, e laʻititi le tumau ma umi le aoga. E faʻaaogaina mo le gaosiaina o laulau-tumutumu-faʻamalama sills. Faʻatasi ai ma mea le lelei o le faigata o le faʻagaioia o ia mea mata. Faʻaoga talafeagai i totonu o le ituaiga sitaili i ofisa ma nofoaga e nonofo ai.
  7. Glass - o ia countertops foliga manaia ma tosina mai ai mafaufau. E faʻaaogaina i aso nei i totonu (high-tech, minimalism), i le fale poʻo ofisa. Faʻatasi ai ma le lelei o le faʻatuatuaina, anagata, teteʻeina i le popole. O tamaititi, latou te faʻamamafaina le manaʻomia o le fufuluina i luga o taimi uma, talu ai o faʻamaʻi mai tamatamailima, lima, faʻamamaina le efuefu o loʻo vaaia ai.

O isi taimi e faʻaaogaina le paʻu masani e teuteu ai fata. O lenei teuteuga faʻaune atu se sitaili faʻapitoa ma le matagofie. I se faʻaopopoga, o le laulau luga mafai ona faʻafouina i lenei auala. Tele lava o le metotia e faʻaaogaina ina ia mafai ai ona faʻatulaga taugata fata. O oloa e talafeagai mo le suʻesuʻega i le fale ma faʻapipiʻi totonu masani totonu.

O laupapa laupapa e masani ona i ai maosiosi, chips ma isi mea faʻaleagaina a o faʻaogaina. Ina ia puipuia ia faʻaletonu, e faʻaogaina pads puipuia - o le a latou faʻasaoina luga ma teuteu le kesi.

Fua ma foliga

O tamaʻi laulau nei e iloga i foliga:

  1. Faʻatafafā o le sili ona lauiloa foliga. O se faʻataʻitaʻiga masani lea e mafai ona tuʻuina atu le faʻamafanafanaga a o e faigaluega.
  2. Faʻatafafā ma faʻataʻaliʻoliʻo tulimanu. O le foliga e ono fesuisuiaʻi faʻalagolago i le sitaili ma le ituaiga o totonu.
  3. Filifiliga tulimanu (mo le tele o galuega). Faʻapitoa faʻapitoa mo tulimanu faapipiiina. O pito o le laulau faʻatonu e ono eseese. Faʻafetai i lo latou mafanafana loloto, ua talafeagai mo le galulue ma se komepiuta ma pepa i le taimi e tasi.
  4. O oloa lapoʻa e seasea lava, sili ona talafeagai e pei o se computer desk.
  5. Oval - e mafai ona faʻaaoga mo tusitusiga poʻo le galue ma pepa. O ia ituaiga faʻatusa foliga lalelei i tisaini tisaini.
  6. Curly - tele na faia e oka. E mafai ona e faia ni fesuiaʻiga, o le mea taua o le tuʻuina atu o le faʻamafanafanaga i le taimi o faʻagaioiga.
  7. Tuʻufaʻatasiga - aofia ai le faʻaopopoina o faʻaopoopo faʻusaga i le autu. O se curbstone poʻo se vaega o le pito i luga laulau mafai ona avea o se mea faʻapipiʻi elemeni. O eseesega taʻitasi o lea ituaiga faʻatusa e eseʻese i galuega ma le faʻamoemoe.

O le mafiafia o le countertops eseese. O le manifinifi oloa aulia 10 mm, o le mafiafia aofia ai faʻataʻitaʻiga o 30-35 mm. Laulau e ese foi i le tele. O le lautele talafeagai o 80 cm.O lapoʻa aofia ai le laulau ma fua o 900 x 900 mm. O faʻataʻitaʻi umi e oʻo atu ile 2 m le umi.

Ole mea pito sili e manatu iai e faʻaaogaina mo laupapa, e 900 mm le umi. Ae, o le mea moni, o le filifiliga faʻamoemoe i le tele o le potu, o le mafuaʻaga o meaafale, oe lava fiafia i ai. O le mafiafia o le oloa e taua foi, o le countertop pe a ma le 3.8 cm e amanaʻia o le sili sili ona lelei .Variants ma tele taua o lenei parakalafa e talafeagai pe a tele-tele aitema e faʻaaogaina i totonu o le potu seti. Mo chipboard fausaga, o le mafiafia o le 3.8 cm e manatu o le sili sili ona lelei.Acrylic laulau e masani ona ofaina ma se faʻailoga o le 12 mm. Glassware e oʻo i le 8 mm mafiafia.

Mamanu ma lanu

Faʻatasi ai ma filifiliga lauiloa mo lanu ma ie, o laupapa e pei o faʻamalama e iloga. Latou mafai ona beige, oneone, malamalama enaena ma kulimi paolo. Paʻepaʻe papaʻe e manaʻomia foʻi, talu ai e tuʻufaʻatasia lelei ma soʻo se tali i totonu.

Lanu uli, paʻepaʻe, efuefu fata e fetaui lelei mo ona po nei totonu. E mafai ona e faʻaogaina le lanu moana, lanu meamata lanu meamata e fai ma fofo o fofo E taua le paʻu o le laulau faʻatusatusa i le toega o meaafale. Mo le vasega pepe, oe mafai ona faʻaaoga lanu malamalama, na o oe e tatau ona e malamalama e le tatau ona lailoa mata.

O tagata gaosi oloa latou te ofoina atu le tele o lanu. A filifilia, o le mea taua o le malamalama pe faʻafefea ona fealofani oloa o le a ofi i totonu o teuteuga o le potu. O le sili ona manuia o tioata countertops, papaʻe, efuefu ma uliuli oloa. E aoga ma e le faaituʻau. O faʻataʻitaʻiga e pei o laupapa e tumau pea le sili ona lauiloa, latou te faʻaopoopoina le mafanafana, aua le faʻatigaina le mata ma ofi i totonu o totonu o totonu.

Fesoasoani fesoasoani mo le filifilia

A filifilia se laulau, e taua le mafaufau i le tele o nuances. Muamua lava, e tatau ona e malamalama pe o le a tonu le oloa e manaʻomia. O le laulau mo potu a tamaiti e tatau ona sefe, faʻalelei le siʻosiʻomaga, ma teteʻe atu i vai. O se ofisa laulau e tatau ona sili atu i se hardwearing tasi e fetaui ma le toega o meaafale, i se paʻalaʻau paolo ma sitaili.

O se tagata matua mo le galue ma se komepiuta mafai ona filifilia se faʻataʻitaʻiga e fetaui ma le maualuga, lapoʻa ma le sitaili. I tua atu i na mea uma, e le manaʻomia se oloa tele, o le mea autu o le mautu ma le galue. Ae ina ia faʻataʻatia pepa, oe manaʻomia se lapisi lapisi. E tatau ona avea ma se oloa atoatoa-atoatoa o le a faʻatagaina ai oe e le maua le faʻalavelave i le gaioiga. E mafai ona ofi, i se faʻaopopoga i se komepiuta, faʻaopopo faʻaopopo mea manaʻomia.

Mauaina o le sili ona talafeagai oloa mo aso nei e le faigata. O fale gaosi meaafale e ofoina atu le tele o faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻiina le mafaufau. Pau lava le mea e faʻatau saʻo e le tagata faʻatau lenei tele. Ua lava e tatau ona amanaʻia galuega talafeagai, tuutuuga o le faʻaaogaina, faʻapea foi ma le tumau o le lumanaʻi laulau.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lalolagi Faigata (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com