Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Lisi o Meaalofa Fou a le Tausaga Fou

Pin
Send
Share
Send

O loʻo faʻatalitali ma le naunautai tagata uma ile amataga o le Tausaga Fou aso malolo tumu i le malie ma le fiafia. Meaalofa o le Tausaga Fou faia se taua sao i lenei. O isi taimi e faʻafitauli le filifilia o latou, e tele filifiliga: o mea laiti uma e te manatua ma meaalofa aoga.

Tausaga Fou o le a tatalaina le tele o avanoa mo sailiga ma amataga. E manaʻomia e tagata uma le tausaga fou ia manuia, fiafia ma fiafia.

Meaalofa ma faʻailoga o le Tausaga Fou e sili ona lelei. E mafai ona foaʻiina atu i latou i aiga, uo, paʻaga ma pule.

Lisi o filifiliga lauiloa e 5

  1. O se meaalofa lautele o se mitiafu ma le faʻailoga o le tausaga a sau.
  2. Afai o loʻo e pikiina se meaalofa mo lau uo teine, fesili muamua pe o le a le mea na te manaʻo ai. Afai e te manaʻo e faʻateʻia lau 'afa, faʻatau se asoa auro faʻailogaina o le tausaga a sau.
  3. Mo uo ma uo, faʻatau ni mea faʻamanatu laiti: maneta, teuteuga o le Kerisimasi, mama autu, moligaʻo moligao.
  4. O se faʻatusa o le a teuteuina se fata poʻo se kesi e talafeagai foi. O le oloa e faia i laupapa, uʻamea, omea poʻo le siliva.
  5. E fiafia tamaiti i mea suamalie. Fai se masi suamalie, faʻatau se meataʻalo teu.

O mea e lautele. Lalo o le a ou talanoaina vaega lisi i auiliiliga.

Vitio fesoasoani

Laʻasaga-i-laasaga tusi lesona mo meaalofa fale

Leai se faʻatauina faʻamanatuina mafai faʻatusatusa i se meaalofa na faia e ou lava lima. Soʻo se mea na faia o le a mautinoa faʻamalieina le tagata e te faʻaali i ai.

Laʻau Kerisimasi na faia ile suamalie mo tamaiti

E valea tamaiti i mea suamalie. Ou te fautua e fai se Kerisimasi laau mo latou mai mea suamalie. E te manaʻomia se scotch tape, seleulu, lole, ma se fagu tioata.

  • Faakelu le siusi o lole i le mea faapipii. Fua le lautele o le vaega o le fagu o loʻo faapipii ai lole.
  • Faamau ia mea suamalie i faaputuga. Ponytails o suamalie mai le laina muamua e tatau ona paʻi luga o le laulau.
  • O iʻu o le isi laina o mea suamalie e tatau ona tuʻu i le va o mea suamalie o le fasi muamua.
  • Faakelu ia fasi pepa lole i le auala lava e tasi i le pito i luga.
  • E tumau pea e faʻatulaga le pale. Fai mai se moligaʻo, se lole lapoʻa, se asterisk poʻo se aufana.
  • I le iuga, teuteu le laau i tinsel.

Agelu

E mafai ona e avatua i lou aiga se agelu matagofie. Oe o le a manaʻomia se lipine, filo, pepa ma napkin laulau.

  1. Tatala solo ma gagau faʻatasi.
  2. Faʻavale se tamaʻi fasi pepa mai se laupepa, ua fuafua e fai ma sao o le ulu.
  3. Tuʻu se fasi pepa i le ogatotonu o solo, ona faʻaputuputu lea o tulimanu.
  4. Nonoa se manoa papaʻe i le ulu o le mati.
  5. Fai apaʻau. Siʻi i luga tulimanu o le pito i luga napkin ma kelu i le ogatotonu vaega.
  6. Gagau le lipine samasama i se mama. Maua se faʻalo.
  7. E tumau pea ina ia faia le agelu o se ofu fiafia. Teuteu le pito i lalo o solosolo i le afa afa. Faia.

Teuteuga o le Kerisimasi faia i meataalo

Oe mafai ona faia teuteuga mai tuai meataʻalo e ala i le toe faʻaleleia ma teuteuina o ou foliga vaaia. Oe o le a manaʻomia ni Kerisimasi polo, pepa kiliva, afifi pepa, ni satin lipine, ma se afifi o teuga paʻu paʻu.

  1. Oti ese sikuea mai se laupepa enaena, o le lapoʻa e tatau ona faʻatoluina le tele o polo.
  2. Afifi polo Kerisimasi uma i se sikuea pepa.
  3. Ona toso ese lea o le pepa i lalo. O le ae mauaina se tamaʻi siʻusiʻu. Toso ese ma se paʻu faʻamau.
  4. Afifi se lipine satin faataamilo i le solofanua. Lenei o le a nana ai le ofuvae ma nonoa le aufana.
  5. O loʻo tumau pea ona faʻapipiʻi tasi kilipi pepa i polo faʻafouina uma. Ina ia faia lenei, pry ese le lipine i le tasi itu.
  6. O meataalo ua sauni mo afifi aso malolo.

Tusa lava pe i ai se paketi faʻatauvaʻa e te mafaia, e mafai ona e faigofie, vave ma i se amataga auala saili se fofo i le tulaga.

Lisi o Meaalofa mo le Tausaga Fou mo Tamaloloa

E le talitonu aliʻi matutua ia Santa Claus, ae latou te mananaʻo e maua ni meaalofa lelei mo aso malolo o le Tausaga Fou. Faʻafefea ona faʻafiafia aiga? O a filifiliga mo tamaloloa e filifili ai? Tali i nei fesili o loʻo faʻatali i lalo.

4 filifiliga sili ona lelei

Meaalofa mai lenei vaega o le a fetaui ma soʻo se tagata, tusa lava poʻo le a le tulaga ma mea e fiafia i ai.

  1. Mea inu 'ava malosi o loʻo muamua. Mo aso malolo o le Tausaga Fou, o loʻo gaosia ai e kamupani ia seti meaalofa, ia, e faʻaopoopo i se fagu ma se vai inu, e iai ma tioata, tioata, ma tamaʻi ato.
  2. E faʻaaoga e tamaloloa tekinolosi komepiuta. Oe mafai ona faʻatau se USB laʻau, isumu poʻo kapeta.
  3. A e manaʻo e faʻamalie se tasi o lou aiga, tuʻu se taga totini i lalo o le laʻau. E mafai ona e faʻamālō i tamaloloa e le masani ai ma se taʻaloga taʻalo.
  4. O se meaalofa matagofie - o se ki faʻamau ma se moli uila ua fausia i totonu, o se pulumu lavalava pulumu poʻo se amataga corkscrew.

Taavale taʻavale

Le laina lona lua i le tulaga o loʻo nofoia e faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma taʻavale.

  • Lisi o taʻavale poʻo mea faigaluega i totonu o le fale e faʻamama e le sika sika.
  • Afai e talafeagai le tala o le tupe, faʻatau se tagata e anaina mo se telefoni feaveaʻi, tioata poʻo CD, o se taʻavale sefulefu, se api, se tautau poʻo se faʻamau i le uili faʻafoe.
  • Mo sina tausuaga, faʻatau se faleuila taʻavale. E fai ma sui o se faʻamau faʻamau, lea e faʻaaogaina i luga o le auala e aunoa ma le tuʻuina o le taʻavale.

Fagota

O taʻitaʻi e toatolu ua tapunia e meaalofa e fesoʻotaʻi ma fagotaga. O le mea taua o lona fiafia i fagota. Faʻatau tootoo ma fagota pe a fai e te iloa laʻititi e uiga i lenei. A leai, filifili ni mea e faʻa logolelei ai le fagota.

  1. Se seti o naifi mo le tipiina o iʻa poʻo se pusaaisa feaveaʻi.
  2. Faleie, ato moe, tolauapiga nofoa, gaugau laulau, compact smokehouse pe masani moliuila.
  3. Ma se tala faʻatau talafeagai, filifili filifili autu, tioata tioata, thermoses, gaugau magoto, grill grates, ma bloodsucker deterrent.
  4. Afai o le aliʻi e fagota taumalulu, ia iai ni totini mafanafana, totini lima lelei poʻo ni lagona mafanafana mafanafana.
  5. O filifiliga malie e aofia ai pesepesega iʻa puipui poʻo se fomu e faʻapipiʻi ai aisa i luga o le vaituloto.

Filifiliga taugata

Seʻi tatou talanoa e uiga i aliʻi mauoa e le mafai ona teteʻi i se meaalofa masani.

  • Afai e fiafia le tamaloa i le whiskey, ia tuʻu mai ni seti o maʻa faʻapitoa. Latou te malu, ae aua le faʻavaivaia le vai inu.
  • O se tagata mauoa o le a talisapaia le fagu paʻu.
  • O se tagata pisi e matua leai lava se taimi e malolo ai. Aua le amanaʻiaina meaalofa e fesoasoani ia te oe e malolo ai: o se togalaau a Iapani, o se uluaʻi moli manogi, o se tamai koneteina, o se punavai pupuna, poʻo se moli moli.
  • Afai e te filifili e faʻatau se meaalofa taugofie, faʻalogo i le komepiuta mea le aoga, afi e le USB: tamai pusaaisa, lagona gaogao mea mama mo piano, tioata tuʻaiga.

Filifilia o le Tausaga Fou meaalofa mo fafine

I le avea ai o se tulafono, fafine faʻamoemoe o aliʻi o le a mafai ona mateia manaʻoga o matagofie. E le faigofie. O le a ou fesoasoani laititi i le malosi feusuaiga. Pau lau mea e fai o le faʻalogo i fautuaga, faʻaaoga ou mafaufauga, faʻatusatusa lou manaʻoga ma mea tautupe gafatia ma alu i le faleoloa.

  1. Soʻo se fafine o le a fiafia i tifaga poʻo fale tifaga tiketi. O se 'alofaga sili lea e alu ese ai mai le fale faʻatasi, savalivali solo i le taumalulu taulaga ma fiafia i le matagofie o le taumalulu.
  2. Afai e fiafia se tamaʻitaʻi i le mafanafana, tuʻuina atu se pepa pasi i se tasi o atunuʻu mafanafana. O le a e maua se malologa sili ma tan.
  3. Tuuina atu se seti sukalati faapitoa. Pe a ia tatalaina le atigipusa, o le a paʻu atu ona mata i le lole o loʻo tusia ai lona igoa.
  4. O se sili lelei filifiliga o se ato o sukalati fugalaʻau ma se atigipusa ti taugata lauti ma se amataga pepa malo.
  5. Aua neʻi galo e uiga i meaalofa faʻalagona. O sea meaalofa o le a mumu ai mata o se fafine. Filifiliga: o se lesitalaina i se kalapu malosi, o se valaaulia e auai i se TV, o se embroidery master vasega.
  6. Uma fafine malamalama e leai se tasi o tamaloloa mafai ona maua se fetu mai le lagi. Faʻaleaga lenei talafatu. Tu i le faleoloa ma faʻatau se fetu i fatu poʻo tioata.
  7. Afai e galue le afa ile komipiuta komipiuta, aumai se laulau feaveaʻi.
  8. O le manogi lelei o le a liusuavai ai le loto o se fafine. E faigata ona mate le manogi, ae e mafai ona faʻatau se tusi pasi meaalofa.

8 meaalofa mo tamaiti

Tamaiti uma faamoemoe se mea faataulaitu, e le masani ai ma maoae mai le Tausaga Fou. Matua taumafai e faʻatulaga se vavega moni mo le tamaititi. E tele vevesi i le Po o le Tausaga Fou. E tatau i matua ona kuka le meaai o le afiafi, teuteu le Kerisimasi laau, ma faatau meaalofa o le tausaga fou mo tamaiti.

Fai i lau tama e tusi sina tusi ia Santa Claus. O lea e te iloa ai le mea e manaʻo ai le tamaititi ia maua.

  1. Afai e le alu lau tama i le aoga, faʻatau se meataʻalo musika poʻo se seti fauina.
  2. O se filifiliga lelei o se meaalofa meaalofa. Tuuina atu i le teine ​​se seti o se kuka po o se laulu. Tama o le a fiafia i le i ai o se tufuga poʻo se leoleo 'ato.
  3. Tufa i tamaiti e o i le aʻoga se ata tusi ma mea faʻaaoga.
  4. Faʻatau se encyclopedia malamalama mo lau tama.
  5. O se teineititi aʻoga faataʻitaʻi o le a alofa i se pepe taalo po o le taaalo poster seti. Mo le tama - o se paso, laupapa taʻaloga, fausiaina.
  6. I le talavou, e fiafia teineiti i ofu, teuteu ma mea faʻaaoga. Mo tama, faaseʻe, faʻaseʻe, ma se laupapa kiona e talafeagai.
  7. Afai e fiafia lou afafine e suʻi se mea, ia tuʻu mai se faʻapitoa pusa. O le a ia faafaigofieina lenei fatufatu galuega.
  8. Mo se ataliʻi e fiafia i taʻaloga, faʻatau mea taʻalo taʻaloga.

Aua neʻi galo e teu lelei au aitema. Filifili fasipepa felanulanuaʻi ma olaola. O le a faʻateleina ai le manaʻo o le tamaititi e fia iloa mea o loʻo i totonu. A filifilia, amata mai mea e fiafia i ai, mea e fiafia iai ma tuinanau o tamaiti.

Lesitalaina

O le ata e taua e pei foi o le filifiliga. Afai e teuteuina lau meaalofa i le amataga ma le matagofie afifiina, o le a faia ia tulaga ese. E mafai ona e tuʻuina atu se meaalofa i se faʻapitoa e na te faʻatulagaina mea uma i se mataupu o nai minute. Ae e mafai ona e teuina oe lava.

Ina ia vave afifi se meaalofa o le Tausaga Fou, ave pepa meaalofa, afifi le maofa o le Tausaga Fou ma nonoa i se lipine teuteu. E mafai ona e teuteuina le afifi i lala spruce, snowflakes, sparkles, poʻo confetti. Manuia le Tausaga Fou!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Toala Eteru - Manuia Le KerisimasiSamoa Christmas SongReggae Styla (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com