Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

20 sili sili matafaga i Montenegro

Pin
Send
Share
Send

O le Adriatic talafatai ma lona agamalu Metitirani tau avea sili ona lalelei i le taumafanafana vaitau. I le tau mafanafana, tagata tafafao maimoa mai Europa uma eo atu i matafaga o Montenegro.

E masani ona asia e tagata Montenegrin matafaga ina ia goto ifo ma fiafia i laufanua matagofie. O atinae tetele ma auaunaga maualuga e lelei lona atinaeina iinei. E oʻo lava i matafaga o Montenegro, e masani ona faʻaauupegaina. Ma afai o loʻo tatou talanoa e uiga i faʻafiafiaga vaega a le tasi poʻo se isi nofoaga, lea leai se mea sili atu e faʻaalu ai se taumafanafana tafaoga ma le maua.

Pe a filifilia poʻo fea le matafaga e te fiafia iai o se aso malolo, e taumafai turisi e suʻe le tele o faʻamatalaga e mafai ai. Ua matou faia se filifiliga faʻapitoa, ma faʻailoaina atu ia te oe matafaga sili ona lelei i Montenegro.

1. Becici

O maamaʻa iinei e laʻititi lava ma e le tipiina vae. Becici auai i le sili ona lauiloa nofoaga faʻapitoa nofoaga i Montenegro, ma le matafaga lava ia o se tasi o sili sili ona lelei Europa. O le matafaga fola mo le toeititi 2 km i le talafatai. Ona o le mea moni o Becici o loʻo i ai ni atinae tetele, e masani ona i ai le tele o tagata iinei. O loʻo iai pa ma tamaʻi faleʻaiga. E ui i le tumutumu, Becici e masani ona fiafia i ai aiga tafaoga. O le matafaga o loʻo i lalo o le lagolago a UNESCO o se faʻailoga o Montenegro. O se manaia foliga o le matafaga o le maamaʻa lanu-tele - e tele naua iinei.

O le vai iinei e mama ma manino. O le faitotoʻa i le vai e papaʻu, o le loloto amata 8-10 mita mai le matafaga. Mo i latou e nonofo i faletalimalo i le laina muamua, la moega ma faʻamalu e avatua fua. O isi tagata tafafao e mafai ona ave faamalu ma sun loungers mo se totogi - 8-12 euro mo le 3-fasi seti.

2. Kamenovo

O le manino lelei vai o lenei matafaga i le latalata i Budva faia lauiloa ia. A filifilia poʻo fea o iai matafaga sili ona lelei i Montenegro, ia e mautinoa ia e faʻalogo ia Kamenovo. Laititi laititi (e oʻo atu i le 330 mita le umi) ma le le faalauaiteleina e teʻi lava ua tuufaatasi iinei. O tagata e le fiafia i le vevesi ma le vevesi e o ane iinei e susulu. E i ai le tele o faleʻaiga i lenei nofoaga, e mafai ona e lisiina sun loungers ma faamalu - 15 euro i le aso mo se seti o le 2 sun loungers ma se faʻamalu i le laina muamua, teisi mamao mai le vai, o le tau o le 10-12 euro.

O Kamenovo o se nofoaga e teuteuina lelei, e matua mama lava, ma se vaaiga ofoofogia. E mafai ona e alu iai pe savali i totonu o le auala mai Rafailovici, poʻo pasi (pasi mai Budva - 1.5 euro).

3. Mogren

E tele le oneone i le matafaga. O le auala i le vai e tifato, o le pito i lalo e maʻa. Tagata tafafao maimoa faʻamanatuina le matagofie matagofie natura, o se gogolo matagofie o maʻa ma vai tioata. O le matafaga ua teuteuina, o loʻo iai mea uma mo se nofo lelei: cafe, taʻele, faleuila, sui fale. O se iʻuga o mea lelei uma, ua tumu le Mogren Beach, aemaise lava i le vaitaimi maualuga. Ae afai e te sau iinei ae e te leʻi i le 8:00 - 8:30 i le taeao, e mafai ona e filifilia se nofoaga sili ona lelei mo oe i luga o le ie poʻo lou solo i tafatafa o le matafaga.

O le teuteuina o Mogren o se faʻatagata o se siva, ma e fiafia tagata asiasi e puʻeina ni ata. E mafai ona e oʻo atu i le matafaga i le auala e tau atu i le Old Town o Budva.

4. Sveti Stefan

Se matafaga matagofie mo i latou e naʻo manaʻo i le ea fou ma malolo. Tele o tagata faʻatutuina lenei matafaga i le nofoaga muamua i le sili ona lelei i Montenegro. E tu latalata i le motu o Sveti Stefan. E le toʻatele tagata iinei, ma e tusa ai ma iloiloga a turisi, o se nofoaga sili ona manaia lenei. O le mea lelei o le faʻaopopoina lea o se vaʻaiga matagofie i le motu taʻutaʻua, e te maua le avanoa e savali ai i se paka matagofie. O le mea lea, e le gata ona e taʻoto i lalo o le vai, ae e te savali foʻi i le auala matagofie. O le tau o le totogiina o la malologa mai le 20 i le 100 euro, faʻamoemoe i le mamao mai le vai.

5. Iasa

O se tasi o sili ona lauiloa i latou oe omai i Budva. O lona tele e oʻo atu i le 1.2 km, e lava le avanoa mo tagata uma. O le eleele o se faʻafefiloi o maamaa ma oneone, e sili ona talafeagai mo le malologa atoa. O le ulufale i totonu o le vai e agamalu, o le mea lea, saogalemu mo tamaiti. O lenei matafaga i Montenegro e maua fua timuga ma fale taele.

I se faʻaopopoga, ua vaevaeina Yaz i ni vaega se lua - o le lapoʻa ua fuafuaina mo tagata uma, o le tamaʻi sone e fiafia i ai le au nudists. O lona iʻuga, o Jaz, faʻatasi ai ma ana atinaʻe tetele, ua lauiloa o se tasi o matafaga o loʻo i Montenegro. E mafai ona e sau iina mai Budva ile 5 minute ile taʻavale poʻo le taxi (pe a ma le 6 €), faʻapea foʻi le pasi mo le 1.5 €.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

6. Long Beach (Velika plaza)

Afai, i Ulcinj, oe filifili e alu e aau i le sami ma lau fanau, o lenei nofoaga o le a sili ona lelei. E i ai le agamalu ifo ifo i totonu o le vai, mo tamaiti e leai se tulaga lamatia i le taaalo i le talafatai. O le oneone i luga o le matafaga e pogisa i le lanu, o lea na vave vevela ai. Long Beach e lava malae taʻaloga ma faleʻaiga, e mafai ona e mautotogi i taimi uma i le la malologa. E matua mafanafana, Windurfers ma aiga e iai fanau e omai ii - e lava le avanoa mo tagata uma. O le numera o tagata e le lapoʻa e oʻo lava i le tau vevela.

7. Hawaii

O le matafaga o loʻo tu i le motu o St. Nikola, faafeagai Budva. O le vai e lanumoana i lona lanu, pei o le faʻasalalauga. O i e mafai ai ona e maua ni tamaʻi sami, o lea e fautuaina ai le aau i seevae faʻapitoa. O le motu e tasi le faleʻaiga ma faʻamau e lua, o lona tau e 2 taimi le maualuga atu nai lo le taulaga. E mafai ona ave au meaʻai ma vai inu. Sun loungers e avanoa mo totogi, o loʻo iai le faleuila ma taʻele.

Oe mafai ona e o mai iinei i le vaʻa mo le 3 euro (tau i itu uma).

8. Plavi Horizonti

Fai mai tagata faimalaga o se tasi lenei o matafaga sili ona lelei i Montenegro. O le talafatai i Radovichi e siʻomia e le togavao paina, o lea e mafai ai ona e sola ese mai le la i le filemu ma le pogisa. Plavi Horizonti auai i matafaga oneone. E toʻatele tagata iinei i le ao, afai la e te manaʻo e lagona le toʻafilemu, alu e aau ma faʻasusu i le taeao. E i ai mea uma mo tagata o loʻo tuʻe i le matafaga, mai faleʻaiga i malae taʻalo.

9. Przno

O le matafaga e laʻititi lona tele, e ufiufi i tamaʻi maamaʻa. O le faitotoʻa i le vai e papaʻu, o le pito i lalo e maʻa. O le nofoaga e matua le matagofie lava, o lea e taumafai ai i latou e omai i Przno e asia le tafaoga o le igoa e tasi. Sunbathers o loʻo tu mai nei e faʻafeagai ma le vai, aua e maofa le vaʻai ile sami. E le gata e mafai ona e aau i le sami manino, ae e te fiafia foʻi i le tele o vaʻa, pe tiʻetiʻe foʻi i se tasi o na vaʻa.

10. Sutomore

E sili atu le sau i le matafaga lea i Sutomore ile amataga o le taumafanafana, aua ile amataga ole vevesi taimi e toʻatele tagata iinei. O le matagofie matagofie natura o Montenegro e tuʻufaʻatasia ma le i ai o tamaʻi tamaʻi maʻa, lea e avea ai le matafaga sili atu le mafanafana mo malologa. E fetaui le nofoaga mo tafaoga a aiga, ona o kamupani pisapisao e 'alo ese mai ai - e le lava faʻafiafiaga mo latou.

Oe o le a fiafia i: mo se faʻatusatusaga o nofoaga faʻapitoa i Montenegro, vaʻai i lenei tusitusiga.

11. Trsteno

Mo aiga ma fanau i Budva, e faigata ona e mauaina se sili atu nofoaga. Ina ia alu loloto, e tatau ona e savali mo se taimi umi lava i vai papaʻu, o le mea tonu lava lea e talafeagai mo tamaiti. O le matafaga e laʻititi, o se vaega o tagata lautele, ae e mafai ona e lisiina i taimi uma se sun lounger poʻo le malu malu mo se laʻititi totogi. Ae o le manino o le vai e sili atu nai lo viiga! E mafai ona maua sau meaai mama i se tasi o tamaʻi faleʻaiga o loʻo tu latalata ane.

12. Slovenian (Slovenska)

Lenei o se tasi o le sili ona lauiloa ma sili ona matafaga i le itulagi Budva, o lona uiga e masani ona i ai le tele o tagata iinei. O tagata faimalaga poto masani e taumafai e saili se nofoaga mamao mai le vai e taoto ai luga o maamaʻa i le mafanafana. O le matafaga e leai se totogi, ma o lenei foi e tosina mai ai tagata tafafao, ae e iai foi le sone totogi. E mama le vai, e maʻa le pito i lalo. Taʻaloga taʻaloga lisi, faleʻaiga, faʻafiafiaga - o loʻo avanoa mea uma.

13. Ada Bojana Nudisticka Plaza

Le nofoaga sili mo se nudist aso malolo i Montenegro o Ulcinj matafaga. E masani ona vaevaeina i ni vaega se lua - aloaʻia ma le vao. Ada Bojana o se matafaga mama ma malu lelei. Mo tagata tafafao, e tele faʻafiafiaga, taʻaloga ma tu ma aganuʻu. E manino le vai, ma o le tulaga ese o le matafaga e avane i le oneone o le lanumumu lanumumu, lea e gaosia e amu 'amu.

14. Laʻititi matafaga

Faʻaofia i le vaega o matafaga o le Ulcinj Riviera. O le nofoaga e talafeagai mo aiga, e tele le oneone ma le mafolafola lalo. I vaitau o aso malolo, e tusa ai ma nisi turisi, o le matafaga e le gata ina tumutumu, ae e palapala foi. Ae ui i lea, o le 'aufaigaluega tautua vaʻavaʻaia uma le tumama ma le maopoopo. E lava faleʻaiga, faleʻaiga, malae taʻalo.

15. Matafaga fafine (Ženska plaža)

O se matafaga tutasi o lona ituaiga i Montenegro, lea e le faʻatagaina tamaiti poʻo aliʻi, tu i Ulcinj. Naʻo fafine e malolo ii, ole mafuaaga lena na maua ai le igoa ole matafaga. O lenei nofoaga e manogi malosi i le hydrogen sulfide, ae o le mafuaʻaga ona o le sone a le vaega faʻapitoa. Lenei oe mafai ona faʻasusu oe lava i palapala vailaʻau, o lea i Ženska plaža tamaʻitaʻi e le gata sunbathe, ae faʻaleleia foʻi lo latou soifua maloloina. E i ai mea manaʻomia talafeagai - sun loungers, taʻele, faleuila, pefua. E totogi le faitotoʻa - 2 €.

16. Lusi

O lenei tamaʻi matafaga e tu teisi mai le nuʻu o Petrovac i se tamaʻi faga. E le lauiloa tele o ia i tagata tafafao maimoa, ae o tagata masani i le matafaga e taumafai e omai ii. O le matafaga e oneone, matua mama, siʻomia e le sili ona lelei o vaaiga o le natura. Afai o loʻo e sailia na matafaga o Montenegro luga o le faʻafanua e mafai ona e malolo ai ma fai sau malologa mai le vevesi ma pisi, ona Lucice o le mea tonu lea e te manaʻomia. E toʻatele nai tagata iinei nai lo le ogatotonu o le matafaga o Petrovac. Lenei e mafai ona e lisiina le la malologa pe nofo i lau oe lava solo. E i ai leoleoga, timu, faleʻaiga, latou te faʻatau atu fualaʻau ma sana.

17. Dobrec

E le mafai ona oʻo i Dobrech i vae - e omai tagata i vaʻa poʻo tamaʻi vaa. O se faga tuufua i tafatafa o le taulaga Montenegrin o Herceg Novi, lea e tu ai lenei matafaga, e sili ona matagofie. Dobrech e ufiufi i maamaa, tausia lelei, ma mea uma e manaʻomia tulaga, e oʻo atu i le suia o potu ma faleuila. Ma oe o le a togafitia foi faʻatoa maua ma naʻo kuka iʻa, lea e maua i le Adriatic.

18. Matafaga Ploce

Mo le toatele, o le maʻa matafaga o Ploce o le sili matafaga i Budva. E lelei mo tupulaga talavou ma pisapisao kamupani, e toʻatele tagata iinei toetoe lava o taimi uma, aemaise i le tumutumuga o le vaitaʻele vaitau. O loungers o le la e tuu i luga o maʻa maʻa eseese, e le faʻatagaina ona taʻoto luga o latou solo, e le faʻatagaina foi ona aumai a latou lava meaʻai ma vai inu. E manino le vai, e loloto le sami i le matafaga. O loʻo lelei atinaʻe atinaʻe, o loʻo iai fola siva ma e oʻo lava i se vaitaʻele e tumu i vai sami.

I luga o se tusi! Oe o le a mauaina se aotelega o uma 8 matafaga o Budva i lenei itulau.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

19. Royal Beach

O le matafaga e tu latalata i le taulaga o Budva, ma tagata asiasi asiasi i ai e faamemelo i le matagofie faga ma vaaiga masani o Montenegro. O lenei matafaga e sili ona mama, ma e matua manaia lava le faʻatofuina oe i totonu o le vai turquoise - aemaise ai lava i le leva o le aoauli, pe a toalaiti tagata i le nofoaga faʻafiafia. E i ai se maota tuai latalata ane, o lona uiga o ata ofoofogia ua saunia mo oe. Afai e te manaʻo e faʻaalu se aso iinei, ave au tupe ma oe, pei ona totogi le matafaga.

20. Matafaga Mumu

O le matafaga o loʻo aofia i le nofoaga faʻapitoa o Sutomore. E matua mama lava, oe o le a saunia i taimi uma (e ui lava mo se totogi) o se faamalu poʻo le la malologa. Red Beach e le telē tele, e tasi lava le cafe, e leai ni faletalimalo lata ane, e mafua ai le le faalauaiteleina. E ufiufiina i maamaʻa fefiloi ma le oneone. Tagata fiafia i laufanua sili ona matagofie o Montenegro taumafai e asiasi i lenei filemu le matafaga, le sili mo se malologa taimi i le sami.

Afai e te filifili e malolo i luga o le matafaga o le Adriatic Sea, ia, ioe, e te fiafia i matafaga o Montenegro. Sau iinei e fiafia uma i le natura ma aau i tioata manino vai. Montenegro o loʻo faʻatali mo oe!

O tau ile itulau e mo Ianuari 2020.

O nofoaga uma o loʻo faʻamatalaina i lenei tusitusiga ua faʻailogaina i luga ole faʻafanua ile Rusia. Ina ia vaʻai i igoa o matafaga uma, kiliki i le faʻailoga i le tulimanu agavale o le faafanua.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i nofoaga matafaga i Montenegro ma vaʻalele vaʻai, vaʻai i lenei vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Из Хорватии в Черногорию. Остров Раб - Муртер. From Croatia to Montenegro. Rab Island - Murter (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com