Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

IMHO - o le a lona uiga vkontakte ma feʻau

Pin
Send
Share
Send

O minute uma lava e miliona tala e lolomiina i luga ole Initaneti, o loʻo iai upu malie ma faʻapuʻupuʻu. E le mafai e se tagata faʻaaoga poto masani ona malamalama ia latou, o le mea na te le malamalama i le uiga o le talanoaga. O le a ou iloa le uiga o le IMHO ma faʻafefea ona faʻaaoga saʻo lenei faapuupuuga i luga o le VKontakte ma feau.

E faʻaaoga pea e le au faʻaoga le malosi i luga ole upega tafailagi. O a latou sipelaga ma faʻaleoga igoa ua iloa ai foliga le mautonu i foliga o tagata le lava le poto masani. O loʻo iai IMHO ile lisi o faʻamatalaga masani e maua i upega tafailagi, blog ma fonotaga.

IMHO - Lusia faʻamatalaga o le faapuupuu Igilisi IMHO, faʻapuʻupuʻuina o le faaupuga "I Loʻu Manatu Maulalo". Faʻaliliuga moni - "I loʻu manatu maualalo."

A faʻaoga e le tagata faʻaaoga le IMHO i le amataga poʻo le faʻaiuga o se feʻau, na ia faʻamalamalamaina i tagata na auai i le talanoaga na ia faʻaalia sona lava manatu, e le o se mea moni ua amanaʻia e le sosaiete. Faatasi ai ma le fesoasoani o le faapuupuuga IMHO, ia inisiua ia lava faasaga i ono osofaia mai le au auai i le talanoaga, oe masani ona saili mo se mafuaaga e faitio ai le tasi i le isi ona o le sese.

Le talaʻaga o le tulaʻi mai o le IMHO

E tusa ai ma Wikipedia, o le faapuupuuga IMHO na muamua faaaogaina e se tasi o tagata na auai i le science fiction forum. Ina ua mavae sina taimi, sa salalau solo i luga o le upega tafailagi i faauigaga eseese.

E iai foʻi leisi faʻamatalaga. Fai mai a ia, o le faaupuga na aliali mai i le faiga o le taalo o le tama ma le atalii i le meataalo "Scrub". O le tamaititi na le mafai ona fausia se upu, na ia faʻataʻotoina se tuʻufaʻatasia o mataʻitusi IMHO. I se taimi mulimuli ane, na amata ai ona faʻaaoga e loʻu tama le upu e leʻi leva ona tusia i le nofoaga o taʻaloga.

IMHO na mafai ona alu i tala atu o le Initaneti. O aso nei talavou faʻaaogaina malosi i le olaga i aso uma i talanoaga moni.

Faʻamatalaga vitio

Faʻafefea ona faʻaaoga le faʻapuʻupuʻu IMHO?

I le taimi o le aoina o mea mo le tusiaina o se tusitusiga, na mafai ona ou mauaina se isi talitonuga mo foliga mai o le fuaitau IMHO. Fai mai o tusitala o le faaupuga o ni tagata tomai faapitoa latou te atiaʻe polokalama komepiuta.

Pei ona e iloa, o le faia o se lelei polokalama e alu ai le taimi, ma ina ia mafai ona tausia i totonu o le faʻavaeina fuafuaga, oe manaʻomia faʻaalu taimi saʻo. O le mea lea, polokalame e faʻaaoga le IMHO e sefe ai le taimi.

O lenei o le a ou talanoa e uiga i le lavelave o le faʻaaogaina o le faʻaaliga IMHO.

  1. Afai e te manaʻo e faʻamatala i lau tagata talanoa o loʻo e faʻaalia lou oe manatu, e le faʻafoliga o se gaioiiga le maluelue poʻo se aloaʻia o le sosaiete, tuʻu le IMHO i le faaiuga o lau faʻamatalaga.
  2. O le upu IMHO o se faʻailoga o le faʻaaloalo mo le interlocutor network. O le mea lea, e mafai ona faʻaaogaina i talanoaga ma paaga i luga ole laiga i luga ole laiga.
  3. I le faʻaaogaina o lenei faʻapuʻupuʻu, oe mafai ona faʻamamafaina lau aia tatau i saolotoga tautala pe faʻamatala ou lava uiga.

I le aluga o taimi, o le faʻatele faʻapuʻupuʻu IMHO na mauaina ni uiga eseʻese tusa lava poʻo le a le gagana. O le uiga e faʻauia e le anotusi o le faʻamatalaga ma masani ona i ai le faʻafeagai semantic poʻo lagona faʻalanu valivali.

IMHO i luga ole initaneti

O le IMHO e lelei tele mo tagata faʻaaoga e le saili e faʻaalu ni a latou lava manatu i isi tagata. E mafai ona faʻaaogaina ma le saogalemu e i latou e faʻailoa a latou mea sese.

I le faʻaliliuga a Lusia, o le faʻapuʻupuʻu IMHO ua toetoe lava leiloa lona uiga muamua. Talu ai, o le fuaitau molimau molimau o le tagata na faʻaaogaina ia faʻaalia sona lava manatu ma e le faʻateʻaina lona sese. O tagata e manatu o latou manatu e saʻo ma e le manaʻomia faitioga o loʻo taumafai e faʻaoga.

E faigata ona taʻu le mafuaʻaga moni na ala ai ona mimilo sesē le uiga moni. Masalo o le mafaufau i totonu o aiga e mafua ai. Afai i le vaega Igilisi IMHO luga o le Initaneti o loʻo faʻaaogaina e faʻaalia ai se manatu tauagafau, ma lona fesoasoani tagata faʻamutaina le fefinauaʻi fefinauaʻi. Ou te le tuʻueseina o le fuaitau o loʻo faʻaaogaina e tagata lava ia e le fiafia i faitioga.

E masani ona faʻaaogaina le IMHO e faʻaigoa ai itulau lautele ma kulupu e faʻasalalau ai ata malie, tausuaga, memes. O le lauiloa poloketi "Imhonet" valaʻaulia tagata faʻaoga e faʻasoa o latou manatu i nisi o mataupu.

I le faaiuga, o le a ou faaopoopo atu o le Initaneti siosiomaga o se tutoatasi lalolagi lea o ona igoa ma igoa pule. O le uiga ese o lenei gagana e le masani ai, e faʻapipiʻi atu i lalo o gagana, o le suiga e tau atu ai i se faʻasesega o le uiga saʻo. O le mea lea, o le uiga o le Igilisi-gagana fuaitau IMHO ina ua uma le faʻaliliuga ua suia i le isi itu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 90 выпускников ульяновского института гражданской авиации (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com