Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fai se ata o ata i ou oe lava lima

Pin
Send
Share
Send

Tagata faʻaonapo nei faʻaalia manatu foafoa e le gata i le fesoasoani o pulumu ma vali. Latou te faʻatumuina fatuga i fasi pepa, fugalaʻau mago e oʻo lava i ata puʻe. Latou te iloa faʻafefea ona faia se ata ata faʻatasi ma o latou lava lima.

Fausiaina o se collage, pei o seisi lava fatuga, aofia ai le faʻaaogaina o nisi mea ma mea faigaluega. E leai se mea e manaʻomia ma faigata ona manaʻomia ona e talitonuina ai.

Ina ia fausia se ata faʻapipiʻi, oe o le a manaʻomia ni pepa malo, pepa lanu, se paleta, se solo, vali ma pulumu, kelu, seleulu ma se penitala faigofie. Faʻataʻitaʻia e fautuaga, o le a e faia ai se fatuga, ma i le lumanaʻi, afai e te fiafia i le lesona, o le a avea ma se mea fiafia i ai.

  • Filifili se faavae ma fuafua le tele o le laupepa... Talu ai o loʻo e tomai i faatufugaga, ou te fautuaina oe e faia se lapoʻa foliga. O lona iʻuga, e te le tau galueina auiliiliga mo se taimi umi.
  • A filifilia le lanu ma le auivi o pepa, ia taʻitaʻia e le aitia... O le mea taua o le filifilia lea o se mea mafiafia. Tele faaputuga o vali ma pipiʻi o le a manaʻomia e faʻapipiʻi i se laupepa. Pusa o le a faia.
  • O isi taimi o le pepa i luga o le lima e le manaia... I lenei tulaga, ou te fautuaina priming le faavae o le collage ala i le faʻaaogaina o se vaega o acrylic valivali i se sitaili lanu luga o le pepa ma vevesi vevesi.
  • Faʻamau fasi pepa nusipepa poʻo ni fasi pepa i luga o le faʻavae... E taua lo latou faʻafetauiina o le faiga o collage. Sosoo ai, ufiufi luga atoa ma se varnish translucent. O lona iʻuga, o le vaega o le pepa faʻapipiʻi o le a avea ma tulaga le faʻaituʻau.
  • Fuafua le lanu lanu o le tuʻufaʻatasiga ma mafaufau i luga o le fasi fanua... I le taimi o galuega fatufatuaʻi, o le a suia le ata, ae le mafai ona e faia e aunoa ma le muamua aitia. O le mafuaaga lena e le afaina ai le tusia o se talatala tipi o le ata, faʻamalamalamaina mea autu.
  • Mafaufau i elemene... Mafaufau poʻo a elemene o le tuʻufaʻatasiga o le a tosina lima, ma o le a faʻapipiʻi pe tipi. Vaʻai mo mea e maua mai i polosiua faʻalauiloa, tusi ma mekasini tuai. Tipi ese ma le faʻaeteete ata talafeagai.
  • Faatulaga mea i luga o le faavae... Lenei o le a taʻu atu ia te oe pe o le a latou ufiufi ia ata. Ia galue laʻititi ma vali ma le pulumu, ma faʻapipiʻi mea tipi i luga.
  • Ina ia faʻalauteleina le teuteuga aafiaga, faʻaaoga volumetric appliances... Oti se sikuea mai se pepa mafiafia, ma kelu le pepa i ona luga.
  • Filifili i mea teuteu... E faʻaaoga fualaʻau fou ma mago ma fugalaʻau e fausia ai fuifui. O tufuga tomai na te faʻaaogaina ni igoa, siaki ma pepa ulufale. O ia aitema o loʻo maua i fatuga saunia mo se tusi malaga.

Faʻatonuga vitio

Afai e te faia se mea sese a o e faigaluega, aua le faʻavaivai. Vali luga o le le atoatoa i acrylic vali po o pepa luga, ma faaauau pea lau foafoaga gaioiga i luga o se fou vaega.

Laʻasaga ma lea laasaga fuafuaga mo le fausiaina o se ata ata

Collage o se anamua ata faatufugaga. O tusitala anamua na nonofo i Iapani na tusia ni solo i luga o ato na faia mai fasi ie poʻo ni pepa.

Ina ua maeʻa le puʻeina o mea puʻeata, na suia mea uma. Ua aliali mai se taʻiala fou o le fausiaina o ata, e aofia ai le faʻaaogaina o ata. Tagata tipiina vavaeina latou e tusa ma le aitia ma faʻapipiʻi latou i luga o se lapoʻa laupepa. Moni, o le atinaʻeina o faatufugaga e leʻi muta iina.

Ua faʻafaigofieina e meapueata faʻafuainumera ma komupiuta ona fausia ni ata. Lenei tagata uma ua i ai a latou lava komepiuta, netbook poʻo le feaveaʻi telefoni mafai ona fausia se fatuga. Leai se ata faʻataʻitaʻi e manaʻomia le fausiaina o se tuufaatasiga. E maua e tagata le polokalama Picasa faigofie-aʻoaʻoina. Ua lava e fai ai se collage i ni nai minute.

O le polokalame e leai se totogi e sili ona lauiloa e faʻatatau i le galue ma ata faʻafuainumera o le Picasa, atiae e Google. E tuʻuina atu e le kamupani ni tali lelei i le maketi, ma o le talosaga Picasa, o loʻo tu i luga o le upega tafailagi a le tagata atiaʻe, e leai se tuusaunoa.

  1. A maeʻa ona faʻapipiʻi ma faʻalauiloa le polokalame, o le a aliali mai se talosaga i luga o le lau e siaki ai ata e teu i luga o le komipiuta. A maeʻa le faʻamaoniga, o le polokalama o le a maua ata ma sefe i latou i totonu o le database.
  2. O le faʻagasologa o le suʻesuʻeina e alu ai le taimi. E faʻamoemoe lava i le aofaʻi o ata i luga o le hard disk o le PC. A maeʻa le suʻesuʻega, o le a aliali mai ata o ata i le faʻamalama o le polokalame. Ina ia fausia se ata, filifili ata manaʻomia.
  3. A maeʻa le filifiliga, filifili le "Fausia" aitema i le polokalama lisi, ma a maeʻa le lisi o mataupu lisi foliga mai, fetaomi i le "Fausia ata ata" ki.
  4. A maeʻa lenei gaioiga, o le faatonu foliga o le a aliali mai luga o le pupuni, faʻatagaina oe e suia le faʻatapulaʻaina o ata: feʻaveaʻiga siaki, faasologa, ma isi
  5. E tumau pea le oomiina o le "Faʻaoso ata" ma i se taimi o le polokalama o le a sefeina maeʻa tuʻufaʻatasia i le faʻapitoa faila. Saili ma tatala e matamata.

O le fatuina o ata faʻafuainumera e malie ma manaia. Sa masani ona faʻapipiʻi e tagata elemeni i luga o laupepa pepa malo. Lea ua fesoasoani tekinolosi komipiuta e fofo le faafitauli.

Toleniga i le vitio

Afai e te manaʻo e fausia se fatuga, faʻaaoga ata i le va o loʻo iai se fesoʻotaʻiga. O lona iʻuga, o le tuʻufaʻatasia o le a faʻailoa atu le lagona ma faʻaalia ai le tagata lava ia. A leai, oe o le a faʻaiʻuina i se seti fua o ata.

Faia o se ata i luga o se komepiuta

Ou te talitonu o ata e fiafia iai e tatau ona vaʻaia. E mafai ona lolomiina ma tautau i luga o le puipui pe a uma ona tuʻuina i totonu o faʻavaʻa. Ae, o lenei mea e fiu ma tuai, ma masani a se tagata e tele ona ata, o lea o le faʻamatalaina filifiliga e le talafeagai mo le faʻatinoina. E i ai le auala i fafo. Fai se ata faʻavae mai ata taʻitasi. E alu sina taimi ma manaʻoga.

Nofo i le komepiuta, faʻavasega ma faʻatonutonu ia ata, tuʻu faʻatasia le fatuga ma lolomi.

  1. Faʻapipiʻi se ata faʻatonu... Photoshop galue lelei. O avanoa o le polokalama e le faʻatapulaʻaina. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e oʻo lava i tagata amata o le a tuʻu faʻatasia se ata mai ata.
  2. Filifili tele faavae... O lomiga lata mai o le polokalame e faʻatagaina ai oe ona faia ni collage, o le tele e faʻaalia i senitimita moni. O se ata matagofie poʻo se ata o le a avea ma tua.
  3. Lalotoso saunia-faia fatuga faʻavae... Latou te faʻafaigofieina le galuega, talu ai pau lau mea e fai o le faʻaofi o se ata. Faʻapipiʻi ata i le tasi ma le isi pe a talafeagai. Lenei o le a maua ai le aʻafiaga o pasted tutoʻatasi ata.
  4. Faʻasaʻo le ata... Ae e te leʻi faia se ata e faʻapipiʻi ai ata, faʻataʻitaʻi ata filifilia, faʻatautaia ni nai faʻataʻitaʻiga e eseʻese, pupula, ma lanu. Aua le amanaʻiaina le filiga ma aʻafiaga.
  5. Faʻaopopo ata i ata faʻapipiʻi... Fuafua pe a manaʻomia e faʻaaoga ai le suiga o galuega. Lenei gaioiga faʻatagaina oe e mimilo ma faʻasolo ata.
  6. Teuteu le fatufatuaʻi... Teuteu le maeʻa o fusi i pulumu poʻo ata. Tuʻuina atu le maeʻa fausiaina ma se faʻavaʻa ma faʻaopopo elemene faia mai fasi o pepa malo ma ata.

O le seti o mea faigaluega o loʻo i le polokalame e mafai ona faʻafefeina ai le aliʻi novice. Afai e te maua oe i se tulaga faʻapena, saili se sili faigofie polokalama. Siaki le PictureCollageMaker, Fotomix poʻo le Photo Collage apps. E faigofie e faʻaaoga mo tagata amata. Taitasi o lisi lisi o le a ofaina se tone o sauni-faia faʻavae, teuteuga ma faʻataʻitaʻiga.

Tusi lesona vitio

Faʻatasi ma le poto masani, faigofie ona faia ni collage, postcard ma kalena i nei polokalame i le fale. O le a latou fesoasoani ia te oe i le faʻatupuina o mafaufauga fatufatu i le faʻataʻitaʻiga.

4 filifiliga mo le fausiaina o collage i ou oe lava lima

E mafai ona e faia se ata faʻavae mai mea eseese. Soʻo se mea i le fale e talafeagai mo le foafoaga. Mafaufau i tekinolosi o le fatuina o se collage ma ou oe lava lima. Mo le iʻuga e faʻamalieina faʻamoemoe, faitau le tala, ona, i leo o lau fiafia musika, faʻatino le manatu.

Filifili muamua mea. Ata, fasi pepa, afifi lole e talafeagai mo le fausiaina o se ata faʻapipiʻi. Filifili mea e faʻavae i luga o ai o loʻo e faia mo. E te faʻafiafia i se aliʻi? O le a ia fiafia i le meaalofa mo Fepuari 23rd.

O le a ou faʻasoa atu aitia e fa i le aofaʻi. Ou te mautinoa o aitia o aitia, o le a e iloaina ai lou fatufatuaʻi i le mea silisili.

Filifiliga muamua. Ou te fautua atu e fausia le muamua collage mo se pele. O tagata o loʻo siʻosiʻomia matou, e tatau ona tatou uaʻi iai, ma e mautinoa o le a latou fiafia ile latou meaalofa.

  • Faʻaaoga se fasipepa lapoʻa, peni-pene, paʻu kelu, ma penivali.
  • Tusi se fasifuaitau matagofie e uiga i lau pele i luga o le pepa. O se faamatalaga poʻo se solo nonoina mai nisi tusitala o le a faia.
  • Faatumu le avanoa avanoa o loʻo totoe i luga o le pepa ma ata. Afai e leai se ata tuʻufaʻatasi, aua le faʻavaivai. Faakelu se ata o lau pele i tafatafa o lau ata. Tusi ata faataamilo i ata.
  • E i ai se avanoa avanoa i luga o le pepa? Leai se faʻafitauli. Faʻatumu le tuʻufaʻatasiga ma se tuaoi faia i fugalaʻau petals e ala faʻapipiʻi.

Filifiliga lona lua. A i ai ni manu i totonu o le fale - maile poʻo pusi, fai se fatuga mo latou mamalu. O sea collage o le a avea ma se teuteuga fale.

  1. Fausia se foliga manu i luga o se fasipepa. O le a fesoasoani igoa, fasi pepa ma kelu.
  2. Faʻatumu avanoa i totonu o laina i mea o loʻo i lalo: susulu, faʻamago fugalaʻau, afifi lole.
  3. Faia le ata mulimuli e tusa ma le tutusa mataupu faavae pei o le muamua tulaga, pe faia i ponaivi poʻo isumu tipi ese mai tele-lanu pepa.

Filifiliga lona tolu. A iai sau ofu tele, atonu e tele mea e le manaʻomia. Ou te iloa faʻaaogaina. E faʻatatau i le fausiaina o se ie mea e fai i ou oe lava lima. Faʻaaoga ofutino, ofuvae, jeans. Soʻo se mea ua le toe aoga ma e le manaʻomia o le a faia.

  • Muamua, filifili se talaʻaga. Se fasi pepa malo, se fasi ie, po o se manu teuteu e faia.
  • Fai se mea manaia mai ie: o se mamanu, se manu poʻo se katuni foliga tagata. Fluffy mea e talafeagai mo le fausiaina o se tamai povi.
  • Ina ia foliga mai e le masani ai ma manaia le mea na fai, fai le masina poʻo le la mai se manoa poʻo se filo i luga o le ata na fausia.

O le filifiliga lona fa. O le manatu mulimuli e sili ona manaia aua e aofia ai le faʻaaogaina o le oneone.

  1. Tusi se ata i luga o se fasipepa e faʻaaoga ai se penitala poʻo se peni lagonaina.
  2. Faʻalautele faʻasolo le ata i kelu ma faʻapipiʻi le oneone. Ou te le fautuaina le sefe o kelu ma mea.
  3. A mago le kelu, lulu lemu le laupepa ia tiaʻi ese le tele o oneone e aunoa ma le faʻaleagaina o le ata.
  4. I le iuga, faʻatulaga le tuʻufaʻatasiga i soʻo se auala lauiloa. O le mea taua o le ata e fealofani ma paleni.

A maeʻa ona faitau ma le faʻaeteete le pou, e mafai ona faigofie ona e faia se faʻavae ma se mea aoga i le fale, lea o le a avea ma mea teuteuina i le fale poʻo se meaalofa mo se pele. E tumau pea ina ia onosai ma galue laitiiti. Talitonu mai, o le a lelei mea uma.

Collage o se fasi pepa faʻapipiʻi ma pepa alumini, filo, nusipepa ma mekasini faʻapipiʻi ata. Tele taimi, o vali e valiina i penitala, peni, faʻailoga ma vali. E foliga matagofie ma le masani ai.

Faʻaputuga gaosia o se auala anamua ma eseʻese. I le amataga o Saina, na latou fausiaina fatuga o fugalaʻau, lala mago ma laʻau, tuʻufaʻatasia mea ma pepa pepa. I le amataga o le seneturi talu ai, faatufugaga iloa se suiga. O lona iʻuga, o ata, faʻasalalauga slogans, igoa faʻapipiʻi ma pepa o nusipepa na amata faʻaaogaina.

Faʻafetai i tekonolosi komepiuta, latou fausiaina eseese o fatuga, ae o galuega taulima o loʻo tumau pea ona sili ona manaia. Leai se meafaigaluega faʻapitoa e manaʻomia e fausia ai se faʻapipiʻi. Oe o le a manaʻomia se lagona o le tofo ma se manaʻo e faia matagofie mea e faʻaaoga ai mea i ou lima. Tusa lava pe mai tipiina, ata ma faʻailoga e sau ai e fausia ni meaalofa sili o le Tausaga Fou.

Collage o se meafaigaluega lautele mo le faʻaalia o mafaufauga ma le iloaina o fatufatuga aitia. Foafoaina tagata fiafia i lenei faatufugaga aua e leai ni faasaina po o faʻatapulaʻaina.

Ina ia fausiaina se mea e fai i ou oe lava lima, mafaufau i le taʻaloga o le malamalama ma mulimuli i tulafono faʻamalamalama. E le fautuaina e faʻapipiʻi le ata ma mea feilafi. A leai, e oʻo lava i galuega matagofie ma manaia o le a faʻaletonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Faaiuga o le Faamasinoga o tausi soifua (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com