Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona faʻaputuina se komupiuta nofoa oe lava, o lea laʻasaga ma lea laʻasaga taiala

Pin
Send
Share
Send

O le lelei o nofoa komupiuta i onapo nei e faigata ona soona faʻatauaina - o le lelei faʻalelei ata e maua ai le tamaʻi tua lagolago saʻo, faʻaititia le avega i le tuasivi, ma faʻateʻa le fiva maso maso. Pau lava le faʻalavelave o le o soʻo se ofisa tofi ua kiliva faʻamavae, ma e le mafai i taimi uma ona faʻaaoga le tautua a se assembler. I le tele o tulaga, e le talafeagai lenei - o le suʻeina o auala e faʻaputuputu ai se komepiuta nofoa e faigofie ma na o oe lava. Muamua, e tatau ona e malamalama i le mataupu faʻavae o le fausaga ma le faʻatinoga o elemeni taʻitasi, ona suʻesuʻe lea i faʻatonuga e masani ona sapalaiina ma meaafale. O se faʻamatalaga o le faʻagasologa o faʻapotopotoga ma fesoasoani aoga na aoina mai ile tusitusiga o le a faʻatagaina ai oe e faʻafaigofie ona fai uma togafiti, ae sefe le paketi a le aiga.

Foliga foliga

O le maualuga-tulaga tofi nofoa o se laʻasaga faigata, i le atinaʻe o lea 'eseʻese tagata faʻapitoa na auai - inisinia, fomaʻi, tisaini. O elemene autu e faapea:

  1. Tua ma nofoa. Faʻaavanoa tua le lagolago ma nofoa faʻamafanafanaga.
  2. Fesoʻotaʻiga tumau. O se vaega e fesoʻotaʻi elemeni muamua e lua ma e nafa ma le suia o le tulaga o le tua.
  3. Lima-pou moli faalava. O le faʻavae e paʻu ai le avega atoa.
  4. Faasee. Elemene i le pito i lalo o le satauro, nafa ma le avanoa o le gaioiga faigofie o le nofoa e aunoa ma le faʻaleagaina o le foloa faʻamoeina.
  5. Gaslift. O se mea e faʻateʻia ai oe e mautinoa ai le maopoopo o le fausaga ma faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le maualuga o le nofoa o le ofisa.
  6. Faʻamau lima. Latou faʻateleina faʻateleina le mafanafana o le nofo i lalo tagata, aemaise lava pe afai latou te faʻaopopoina ma malulu pads, ae o lenei elemene e fesuisuiaʻi, e le o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaauupegaina ma ia.

Tuufaatasi uma ituaiga o komepiuta nofoa ma le mafai ona fetuunai le tulaga o le nofoa ma tua.

E ui i le tutusa i fafo o nofoa tofi uma, e eseese i latou i ituaiga ma faʻatusa. O le fetuʻunaiga auala e iai foʻi a latou lava eseʻesega, o loʻo faʻaalia i le laulau.

Spring-screw, poʻo le Freestyle (FDA)E iloga i se vaipuna eletise i lalo o le nofoa, faʻatuatuaina ma le le faʻamaoni. Mafai ona suia le tulaga o le backrest ma le tikeri o taumafaiga pe a liliuese. Le mamao ile va ole tua ma le nofoa e mafai ona fetuʻunaʻi. E faʻaaogaina i paketi faʻatusa faʻatasi ma le piastra.
PiastreFaʻasinoga o galuega - naʻo luga ma lalo. Faʻaaoga faʻatasi ma le FDA.
Fana maualugaO le masini faʻatagaina oe e taupega, pei o se nofoa faalue. Faʻaavanoa se vavaeʻeseina o nofoa monolithic i le tulaga o le 95-130 °. E faʻamaonia le mautu o le nofoa e oʻo lava i le maualuga o le tulimanu faʻasipa.
Faʻatasi faʻatasiO le masini e faʻatuatuaina ma malosi tele, ma le tulaga saʻo o le nofoa. O le seti o gaioiga e aofia ai le faʻalilolilo ma le faʻamamaina o le backrest, maualuga fetuʻunaʻi, fetuʻunaʻiga o le loloto tulaueleele. I lalo o le mamafa o le mamafa o se tagata, i le otometi auala, na suia le itu o le nofoa. E manatu o le sili taugata auala.

Anotusi o le tilivaina

O se seti atoa o le mea e aofia ai le nofoa nofoa. I lenei tulaga, e lua vaega: o le lagolago vaega ma maualuga fetuutuunai ma castors, ma se nofoa ma se backrest. Mo compactness o afifiina ma faigofie o felauaiga, latou ua disassembled i ni laiti vaega. Taitasi seti o le kilivaina ua faʻaopoopoina ma faʻatonuga, lea e tatau ona auiliiliina faʻafefea ona potopoto se komepiuta nofoa.

Fono o le nofoa e tatau ona amata i le siakiina o vaega uma o loʻo iai.

O le tulaga faʻatulagaina aofia ai aitema nei:

  • faasee uili po o uili - auauna atu mo le minoi o le nofoa;
  • crosspiece ma overlay - o le autu lagolago vaega;
  • siʻiina masini ma se casing - e nafa ma le maualuga o le nofoa;
  • o se elemeni fetuʻunaʻi mo le fesoʻotaʻi o le tua ma le nofoa;
  • lua auilima;
  • tua;
  • masini;
  • hex wrench;
  • nofoa

Afai o mea i totonu o le afifi e tutusa ma le lisi, leai ni faaletonu, maosiosi, faʻaseʻe, e mafai ona e alu e galue, o le a fesoasoani lea i le faʻapotopotoga ata. O le taualumaga o le a le mafua ai faigata pe afai e te mulimuli faʻatonutonu uma faʻatonuga.

Faatonuga a le Fono Aoao

Ina ia mafai e le nofoa komipiuta ona tautua mo se taimi umi e aunoa ma ni malepe poʻo ni faʻasili i fafo, i le taimi o le faʻagasologa o le faʻagasologa, o togafiti uma e tatau ona faia faʻasolosolo, e pei ona faatonuina e le faʻatonuga faʻatonuga. Mo le tutoʻatasi faʻatinoina o galuega uma, o le maualalo seti o mea faigaluega ma aoga amata i le taulimaina o latou ua lava.

Faapipiʻi o faasee i slot

O le auala sili ona talafeagai e amata faʻaputuputu ai se nofoa ofisa o le faapipii castors. O le tuʻuina i latou i lago o le koluse e faigofie:

  1. Mo le faigofie, o le fetu-foliga vaega e sili atu ona tuʻu i luga o se tafatafa luga, pei o se laulau poʻo le foloa, ma pu faʻasaga i luga.
  2. Ona tuʻu lea o faʻamau i totonu o nofoa ma oomi i luga o uili taʻitasi seʻia oʻo ina tupu se kiliki uiga - i lenei tulaga, o le a tupu le faʻamamaina. Afai e le lava le malosi o ou lima, e mafai ona e faʻaaogaina se samala paʻu - i lenei mea faigaluega o le a faigofie ai ona faʻamaeʻa le galuega.
  3. A maeʻa uma le lagolago faʻaseʻe ma, e tumau pea ona tu le satauro i luga o le foloa, ona oomi ai lea i luga ma le tino atoa o le tino, lea o le a fesoasoani e siaki le faʻatuatuaina o uili faʻamau. Lenei maeʻa le faʻapotopotoga o le lagolago.

Ia faʻaeteete ma le faʻaeteete uili palasitika i le mallet ina neʻi faʻaleagaina faʻafuaseʻi i latou.

Liliu le satauro

Tatou te faʻaofiina le faasee i totonu o le slots

Matou te siaki mo le malosi

Sauniuniga nofoa

O le isi sitepu o le faʻapipiʻi le nofoa faʻatulagaina. O le piastre e faʻapipiʻi i lalo, o le masini lava ia e faʻapipiʻi i tua. Latou te faʻamau i le nofoa faʻaogaina le hex wrench. O faʻamau e tatau ona faʻamalosia saogalemu, peʻa mafaufau i le umi ona faʻaaogaina o lenei meaafale.

Ina ia mafai e le tagata lava ia-potopoto o le ofisa nofoa ina ia alualu i luma, oe tatau ona siaki le maeʻaina o faʻamau ao leʻi amataina galuega. O faʻamau uma e tatau ona faʻatulagaina i ie mafolafola faʻamoeina ma lokaina masini e faʻafefe ai le tatalaina vave.

A faʻapipiʻi lima, e taua le faʻamautinoa o le nofoaga saʻo (agavale, taumatau), a leai e mafai ona e faʻaletonu elemeni i le taimi e faʻamau ai. Faʻapipiʻi le lima i nofoa, ua uma ona faʻamau - taʻitasi ma faʻamau e tolu. O le pito i tua o loʻo sulu i totonu ma se faʻasili faovilivili. O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o nofoa o komupiuta o loʻo faʻamau ai i luga lima e faʻaogaina ai faʻamau i luga ole tino uʻamea.

Matou te aoina le faʻavae

Faatu le piastra

Matou te lipea le faʻavae

Matou te faʻamau faʻamau i se hexagon

Faʻapipiʻiina se kesi i luga o se mea faʻamau

Ae le i faapipiiina le siʻiina masini, o le pulou puipuia tatau ona aveʻese mai ona pito, a leai o le a latou faʻalavelave i le faʻagaioiga masani o le teʻi faʻaosoina. A maeʻa lena, o le vaega pito i lalo o le kesi siʻi luga o le a manaʻomia e faʻafetaui ma le pu o loʻo tu i le ogatotonu o le satauro. O se faʻaiuga, o le faʻavae ma le rollers o le a tu i luga o le foloa, ma o le faʻagaioiga o le a avea i se tulaga tu saʻo.

O le telescopic palasitika ufiufi ua fuafuaina mo belaying, e puipuia le nofo i lalo tagata mai le pa'ū i le tulaga o le siitia le lelei. I se faʻaopopoga, o lenei elemeni avea o se teuteuga gaioiga, masking le teʻi faʻaaogaina i se ua maeʻa nofoa komepiuta. O lona tino e aofia ai le tele o vaega, lea e sili atu ona talafeagai e potopoto e ala i le nonoa saʻo i luga o le kesi siitia mai luga. A sauni le lagolago lagolago mo le faʻapipiʻiina o le nofoa, oe mafai ona faʻaauau i le mulimuli laasaga.

O le crosspiece aofia ai lima utupoto - o lenei numera maua ai le oloa ma sili maualuga mautu, ae i le taimi e tasi lelei fealuaʻi, o lea e le faʻavasegaina le fautuaina e tu i luga, faʻaaoga o se sitepu-apefai.

Aveʻese pulou puipui

Matou te tuʻuina i luga le kesi kesi

Faʻapipiʻiina o le masini siʻi

Tuu i luga o le ufiufi

Tuufaatasi vaega o le nofoa

E taua le faʻaeteete tele pe a faʻapipiʻi le nofoa potopoto i luga o se lagolago tulaga - malosi malosi mafai faʻaleagaina le kesi siitia, matua faʻateʻaina ia. O le galuega autu a le assembler o le lemu faʻapipiʻiina lenei elemeni luga o le siʻiina masini. O le taualumaga e le manaʻomia ni toleniga faʻapitoa poʻo se poto faʻapitoa:

  1. I luga o le faʻateʻi faʻateʻi toʻotoʻo, oe manaʻomia le faʻaeteete tuʻu le piastre, maumaʻa faʻamau i lalo o le nofoa.
  2. Ona fetaomi atu lea ia te ia ma taumafaiga, pe sili atu foi - nofo i lalo. I lenei taimi, o le a faʻatuatuaina pipiʻi o vaega o le a tupu.

E le fautuaina e faʻaputuputu le oloa i seisi auala. A maeʻa uma laʻasaga i luga, o le komepiuta nofoa o le a sauni mo le faʻaaogaina, na o le totoe o le siakiina o le lelei o le galuega faia.

Na matou tuʻuina le nofoa i luga o le mea e faʻateia ai le teʻi

Fetaomi e faaleleia

Siakiina lelei fausia

Fausia le lelei pulea

E faigofie lava e siaki pe faʻafefea ona lelei le nofoa ma le fesoasoani o mea masani. O le tautuaina o le siʻiina masini o le muamua faʻavae e tatau ona iloiloina. A faʻataʻitaʻia, e tatau ona e nofo i le nofoa, oomi le leve piastre - i lalo o le aʻafiaga o le mamafa o le tino o le tagata, o le nofoa o le a tuʻu i lalo. A oʻo i le tulaga manaʻomia ausia, o le mamafa i luga o le leve tatau ona taofi. Afai e te tosoina i luga ma alu ese mai le nofoa, o le nofoa o le a toe foi i lona tulaga muamua.

Galue filemu ma leai se faʻalavelave o le siʻiina o le lona lua faʻavae o le a faʻailoa mai ai se manuia potopoto. Mo sili atu le toʻafilemu, oe mafai ona fetuʻunaʻi le backrest tulaga ma amata faʻaaogaina e aunoa ma le masalosalo le malosi o le maeʻa oloa. O le saʻo o le nofoa o le komupiuta e taua tele, aua o le faʻafaigofie pe a faigaluega i le kesi e aʻafia ai faʻailoga o gaioiga a tagata faigaluega, ma le le lelei o le tulaga i tua e mafua ai le lelava o le tuaoi itulagi.

E i ai taimi e manaʻomia ai ona faʻaleaogaina meaafale a le ofisa. O le tagata faʻaaoga, o ia lava na faʻatautaia le faʻagasologa o le faʻatulagaina o le fausaga, o le a ia fuafuaina pe faʻafefea ona tatala le nofoa e aunoa ma ni faʻafitauli. E taua le manatuaina a maeʻa faʻaumiumi le faʻaaogaina o nofoa o komupiuta, e mafai ona faʻasolosolo ona vaega - e sili atu le galue ma se mea faigaluega eletise. Atonu e manaʻomia foʻi le faʻaaogaina o taumafaiga faʻaletino, o le mea lea, o le a le faʻaopoopoina ai le muaʻi togafitiina o faʻamau ma faʻamau vaega i le suauʻu faʻapitoa.

Afai na i ai se mea na sese i le faʻaputuputuina o se komepiuta nofoa, e sili atu le faʻaaogaina o le aufaigaluega o polofesa - latou o le a le gata vave ma lelei faʻataunuʻuina uma galuega, ae faʻapea foi ona saunia se faʻamaoniga mo latou.

Siakiina o le taupega auala

Faʻaleleia le masini siʻi

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lesona 7: O Gagana ma Mau o le Tusi Paia ma o Latou Siosiomaga (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com