Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaega o le tau o le ogatotonu o Lusia ma ituaiga sili ona lelei o beets mo le totoina

Pin
Send
Share
Send

O beets o se mea lelei ma fua tele fualaʻau aina fualaʻau e, e aunoa ma se tausiga faʻapitoa ma faʻasusu, maua ai se sili lelei seleselega i soʻo se itu o Lusia.

O lenei aʻa faʻatoʻaga na aliaʻe mai luga o la tatou teritori i se taimi ua leva lava, ma ua manumalo i se nofoaga faʻapitoa i le au totō fualaʻau, togalaʻau, ona o lona unpretentiousness, le tele o ituaiga o talosaga ma penefiti mo le tino.

Saili uma auiliiliga e uiga i beets mo tutotonu o Lusia.

Tala o le tau

O se vaega o Rusia tutotonu o se tau fealofani tau ma vao vao. I lenei itulagi, o le tau e lauiloa mo tau malulu i le malulu ma taumalulu vevela, lea e le masalomia lava le afaina ai o le lafulemu o eleele o lenei teritori.

E le taumateina, o ia mea taua e i ai se aoga aoga i le galueaina o fualaʻau eseese, e aofia ai le tele o pi.

E oʻo lava i suiga masani o le tau, e pei o le tumau pea o le vevela ma le mago, poʻo le tetele o timuga, e le mafai ona faʻalavelaveina le tutupu aʻe o lenei fualaʻau fualaʻau ma matua afaina ai lona fua.

Tulafono mo le filifilia o se fualaʻau mumu

E masani lava, fai togalaʻau, pe a filifilia ni fualaʻau talafeagai mo le ogatotonu o le atunuʻu, ave le fiafia i le vave matutua ituaiga, ma o le tele o taimi latou te lulu vave ma feololo ituaiga o fualaʻau i fanua matala. Ona o le mea moni o le taumafanafana i lenei itulagi e puʻupuʻu, ma i lenei vaitaimi o taimi e mafai ai ona suia tulaga o le tau i taimi masani, o le tuai o ituaiga o pi atonu e leai se taimi e matua ai.

Ae i le taimi e tasi le faitogalaʻau e tatau ona manatuaina o le vave avea ma tagata matua ituaiga e le talafeagai mo le teuina mo se taimi umi, ae o ituaiga ma le averesi o taimi matua, o mea e sili atu, e sili atu laʻau puipuia.

Eseese

O le filifiliga o ituaiga mo le ogatotonu sone o lenei aoga aoga fualaʻau e tele tele, e tolu ituaiga o laulau, suka, fafaga, ma vave, ogatotonu ma tuai tuai e iloagofie i tulaga o le matua.

Mo tagata nonofo i le taumafanafana ma togalaʻau, o ituaiga laulau o fualaʻau e talafeagai, aʻo faifaʻatoʻaga e fiafia tele i meaʻai e faʻaaoga mo le fafagaina o manu lalata, aemaise lava i le taumalulu, suka e masani ona totoina e le aufaifaʻatoʻaga ma pisinisi e gaosia le suka, talu ai mea o lenei vaega i o nei ituaiga e sili.

Eseese e lelei mo tutotonu o Lusia:

  1. O fualaʻau aʻa i le amataga o laulau e lauiloa, pei o Aikupito, Gribovskaya mafolafola, Crimson ball, Wodan F1, Detroit Ruby 3, Bravo, i le averesi, latou matutua 65-95 aso talu ona totoina, ua homogeneous fausaga, pulupulu maaleale, sili lelei tofo, anapogi kuka, ma i ai foi se maualuga maualuga fua ma faʻamaʻi tetee. Ae i ai foi le taua le lelei o nei ituaiga, o se puʻupuʻu olaga.

    E i ai foi le isi vave beet ituaiga e talafeagai mo matua soʻo se itulagi o le lalolagi uli a Rusia, o se hybrid ituaiga "Red Cloud F1", e alofagia e fai togalaau ona e tupu i tulaga uma o le tau, e oʻo lava i le sili ona le fiafia i ai, ma e taua mo lona fua. O le tau mafanafana, e le tupu soo, e faʻafiafiaina ai tatou i aso susulu, poʻo aso timuga e le afaina ai le faʻatupulaia o lenei ituaiga i soo se auala.

  2. O vaitau ogatotonu o vaitau e lelei mo le teuina, maualuga le malulu teteʻe ma le tausia lelei, o Cylindra, Bordeaux 237, Pablo F1, Cold-resistant 19, Valenta. Latou matutua i le averesi oʻo i le 120 aso. O ituaiga e suamalie, lapoʻa tele i le mamafa nai lo latou vave paʻaga.
  3. O ituaiga tuai e matua ai le matutua o le "Renova" ma le "Ataman". Ripen ile averesi 130 aso. O laʻau faʻatoʻaga o lenei ituaiga e iloga ile umi o le tuputupu aʻe ma maualuga le teteʻe ile aisa ma le lāmala. O le pulp o nei ituaiga e pogisa, susua. O le tele o taimi, o mea ia e totoina aʻo leʻi oʻo i le taumalulu, latou te teuina lelei seʻia oʻo i le isi seleselega ma latou te leiloa le tofo.
  4. Fodder ituaiga o aʻa fualaʻau e faʻaogaina na o le fafagaina o manu, e lapoʻa tele nai lo a latou paʻaga, "Kormovaya", "Manumalo", "Faʻamaumauga Poly-piniki", "Sonnet samasama", "Tsentaur-poly". Aʻo leʻi totoina, e tatau ona faʻataʻitaʻi i lalo o le luluina o fualaʻau 'aina ituaiga e faʻateleina ai lo latou matua.
  5. I suka ituaiga o aʻa fualaʻau, o le pulp e suamalie, feololo suamalie, tino, laʻititi paʻepaʻe, o sili ona talafeagai ituaiga ma le lelei suka mea o le "Libero", "Mumu polo".

I totonu o Lusia tutotonu, eseese ituaiga o beets ola, vave feololo ma e oʻo foi i le tuai o le matua, ma le totoina talafeagai mo le taumalulu. O fualaʻau aina e mafai ona faʻateleina i le filifilia o ituaiga sili ona lelei mo itulagi taʻitasi o lenei fasi pepa.

O fea e sili ona lelei mo le tuputupu ae?

I se tulaga lautele, ina ia toto lelei aʻa fualaʻau, oe manaʻomia le tausisi i le tulafono o le totoina faʻamaonia ituaiga, pe a fai o le beets le faʻaaogaina e aveese suka mai ia latou ma fafagaina manu, ona e sili atu le tuʻuina fiafia i laulau ituaiga o beets, amataga ma le ogatotonu o le vaitau.

I le mea e tupu ai o se taua manatu o se umi fata ola ma le faʻasaoina o aoga uma meatotino ma le amataga foliga mai o le aʻa fualaʻau, ona sili atu lea i le totoina tuai-matua. Mo faifaʻatoʻaga faʻatoʻaga, e manaʻomia lava le totoina o ituaiga o manu e sili ona talafeagai mo le fafagaina.

Oe mafai ona filifilia ituaiga mo totoina empirically, faataʻitaʻi mo ni nai tausaga i le laina i luga o eleele 'eseʻese, pe pipii i ituaiga masani. E le gata i lea, o fua e mafai ona faʻateleina e ala i le faʻaaogaina o fetilaisa, filifilia o se sili lelei eleele. O le 'eseʻese o ituaiga e faʻatagaina oe e filifili beets mo soʻo se tofo, ituaiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Kuah daging dan Buah Bit!! #iLmusotoy (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com