Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tupe nono - faʻafefea ma poʻo fea e te oso faʻafuaseʻi ai i luga o le kata e aunoa ma le siakiina o lau aitalafu talaʻaga + fautuaga mo i latou e manaʻomia tupe i le leaga CI ma tolopo

Pin
Send
Share
Send

Faʻatalofa atu i le aufaitau o Manatu mo le Ola! O aso nei o le a matou taʻuina atu ia te oe le mea e te nonoina ai tupe ma faʻafefea ona mafai ona e mauaina i luga o se kata faanatinati e aunoa ma le siakiina o lau aitalafu talafaʻasolopito luga o le initoneti, faʻapea foi ma le mea e fai pe a e manaʻomia tupe ma le leaga aitalafu talaʻaga ma totogi tuai.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

I le faaiuga o le lolomiga o le a e mauaina ai le poto faʻapitoa fautuaga pe faʻafefea ona e aluese mai le aitalafu pu, faʻapea foi ma tali i le sili ona lauiloa fesili.

Lea ua tatou o!


I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

Oloa

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

Oloa

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

Oloa

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

Oloa

-RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 4,00018-6524-140 aso.
6

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.



I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.


Faitau e uiga i le faʻafefea ma le mea e mafai ona e nonoina ai tupe (luga o se kata vave e aunoa ma le siakiina o lau aitalafu faʻasolopito), faʻapea foi ma le mea e te alu i ai pe a e manaʻomia tupe ma leaga CI ma tuai - faitau i lenei lomiga

1. Ole a le mea e fai pe a e manaʻomia vave se tupe ile aitalafu? 📄

E le mafai e tagata uma ona tufatufa tupe i se auala e lava ai mo le totogi. E le gata i lea, e leai se tasi e sao mai ni tulaga le maalofia. I tulaga faapenei, e tulai mai le fesili po o fea e nono ai tupe.

O se tasi o filifiliga i se tulaga faʻapena e ono maua se loan i se faletupe. Nono tupe i luga o le pepa ua faʻailoa i totonu faletupe ma faʻalapotopotoga microfinance... E itiiti se taimi e alu ai: moni lava o nai minute e tatau ona faʻaaluina faʻatumuina se initaneti talosaga, e le sili atu ma le kuata o le itula o le a faʻaaluina i le faia o se faʻaiuga e le tagata nonoina atu ma le faʻamauina tupe.

O lona autu, o le tautuaina o le tuʻuina atu o tupe i luga o aitalafu i se faletupe pepa o se laʻititi nonogatupe e ala i le faʻaliliuina o tupe i se talafeagai totogi mea faigaluega.

Lelei (+) o lenei filifiliga e tele. E leai se mea o le a feiloaʻi ai ma se sui o le faletupe e faʻamaeʻa le tusi talosaga ma maua mai ni tupe nono. Mauaina o tupe i luga o aitalafu i le kata ua maeʻa maeʻa maeʻa i le faiga lugalaina... Lenei mafai ona faia i soo se taimi, soʻo se aso o le vaiaso.

Fautuaina e le au atamamai mafaufau i ni nai taimi ae e leʻi faʻafesoʻotaʻia tagata aitalafu. Ole auala lea e aloese ai mai faʻafitauli ile toe totogiina o aitalafu.

E aoga le nonoina o tupe i luga o se kata i ni tulaga ia:

  • tele faletupe mumusu e faʻatupeina tagata faʻatau tupe;
  • ua tulaʻi mai ni faʻafitauli ogaoga e manaʻomia ai se vave foʻia ma e le mafai ona lafoa ni tupe faʻaalu;
  • pe a leai se avanoa e nono ai mai uo ma aiga;
  • e iai le talitonuga o le a totogi le aitalafu i se taimi vave e mafai ai;
  • e ala i tupe teu faʻafaigaluega, e mafai ai ona maua penefiti o le a totogi ai le tau o le tautuaina o le nonogatupe.

Afai e te soʻona faʻatauaina au oe lava agavaʻa, e mafai ona e feagai ma ni faʻafitauli ogaoga. A e mauaina tupe i luga o aitalafu, oe o le a totogiina tele tului... E mafua ai ona manaʻomia le togafitia o le totogiina o aitalafu i se auala e mafai ai. O le tuai i totogiina o na o ni nai aso e aofia ai se taua faʻatele⇑ ova na totogi... I se isi itu, i le vave totogiina, e mafai ona faia se teuga tupe e ala i le toe fuafuaina o le tului.

O mea faʻaonapo nei mo le faʻatupeina o nonogatupe e faʻatagaina ai oe ona nono tupe i le toeititi lava o le faletupe. Atonu o ia totogi, masani aitalafu pe faʻapena foi aitalafu... Peitaʻi, e sili mo le igoa o le pepa. Afai e le o faʻaalia le pule i ai, e ono i ai ni faʻafitauli i le totogiina o le totogi.

Tatau ona iloiloina, pe a mauaina tupe i luga o aitalafu i se credit card, cashing mafai ona i ai ma se komisi. O lona tau e faʻavaeina e le faletupe na tuʻuina atu le card. Faʻapea foi, ina ia aloese mai faigata, oe tatau ona mautinoa o le pepa o loʻo ola ma e leʻi uma.

Lelei ma le lelei o le mauaina o tupe i luga o aitalafu i se faletupe pepa

2. Le lelei ma le leaga o le mauaina o tupe i le credit i le card 📑

Ae e te leʻi filifilia pe nono tupe i luga o le card, e taua le iloilo tulaga lelei ma tapulaʻa i lenei auala.

Faʻatasi ai ma isi mea (+) o loʻo mulimuli mai:

  1. Leai se siaki aitalafu. E oʻo ia i latou ua leaga le igoa taʻuleleia, e mafai ona maua ni aitalafu. O le mafuaaga lena o le avanoa o se faaiuga lelei i luga o le talosaga e sili atu maualuga.
  2. Le maualalo numera o pepa manaʻomia. I le tele o tulaga, ua lava e tuʻuina atu ai lou tusifolau. O isi taimi e manaʻomia ai se faʻailoga lona lua.
  3. Faigofie o le ata faʻavae. I totonu o le kuata o le itula, tupe e mafai ona teuina i se faletupe pepa.

Ae ui i lea, o le mauaina o tupe i luga o aitalafu i luga o le kata e i ai ona le lelei (-):

  1. Siteki maualuga. O le tele o taimi, e faʻaaoga le tului i aso uma mo aitalafu o loʻo fesiligia. E mafai ona amata mai 0,8 muamua 3,0 pasene Le aofaʻi o tau mo le tausaga aapa atu 1 100 pasene
  2. Le aofaʻi maualalo o tupe maua. Tele kamupani tuʻuina atu le sili atu 5 000-10 000 rubles I le tulaga o le toe talosaga faʻasaga i le lava nonogatupe, oe mafai ona faʻamoemoe e faʻateleina le tapulaʻa e tusa 50 000 rubles I lona autu, maua tupe i aitalafu o se microloan.
  3. Taimi puʻupuʻu Tele taimi, e tatau ona e faʻafoʻi le tupe na mauaina i luga o le credit card i totonu o le masina. Afai e lava le lapoʻa aitalafu, e le faigofie ona toe faʻafoʻi mai i se taimi puʻupuʻu.

E le gata i lea, aua neʻi galo, pe a nonoina atu tupe i se pepa, tagata o loʻo nofo aitalafu faʻamuamua manaʻoga ogaoga e uiga i le tausaga o le lumanaʻi nono. O nisi kamupani fai mai o soʻo se tagata matutua tagatanuu mafai ona mauaina tupe mai ia latou. O le mea moni, i le tele o tulaga tagata laititi 25 tausaga i le nonoina atu o tupe i le card musu.


A maeʻa suʻesuʻe uma lelei ma le lelei o le metotia fuafuaina o le mauaina o tupe talafeagai, e mafai e tagata uma ona filifili pe o le a le tele e taliaina faapitoa ai mo ia.

5 sitepu faʻafefea ona nono faʻatupe tupe i luga o se pepa faʻanatinati e ala ile Initaneti (lugalaina)

3. Faʻafefea ona vave nono tupe i luga o le card luga ole laiga (e ala ile Initaneti) e aunoa ma le tuua o le fale - o lea laʻasaga ma lea laʻasaga faatonuga instructions

Ina ia maua tupe i luga o aitalafu i luga o le kata, ua lava le faʻaalu o ni nai minute ma manumalo ai 5 sitepu... I le taimi e tasi, e te le tau tuua le fale ma faʻaalu le tele o taimi i laina. Ina ia vave maua tupe i aitalafu, e taua le iloa le faʻasologa o sitepu e tatau ona uia.

Sitepu 1. Mauaina o se faletupe

Ina ia maua tupe i aitalafu i le auala mafaufauina, muamua lava, e le mafai ona e faia e aunoa pepa faletupe... I aso nei, tele tagata matutua tagatanuu ua i ai se mea faigaluega. Afai, mo ni mafuaʻaga, oe le i mafai ona mauaina se kata, oe tatau ona faia.

Toetoe lava a soʻo se oloa palasitika e talafeagai mo le nonoina o tupe. E mafai ona pei aitalafuma numera tala tupe... Peitaʻi i le mataupu mulimuli, e taua le amanaʻia o le tele o faletupe komisi mo le tosoina o tinoitupe mai credit cards.

Tele o faletupe i onapo nei e ofaina ai latou tagata faʻatau e tuʻuina atu se kata e aunoa ma le tuua o le fale. Ua lava e faʻatumu ai le tutusa tusi talosaga i luga o le 'upega tafaʻilagi. A ua sauni le faletupe pepa, le avefeʻauʻau o le a aumaia ia i soʻo se talafeagai tuatusi. O le taimi lava e tupu ai lenei mea, e mafai ona e alu ma le saogalemu i le isi sitepu.

Sitepu 2. Mauaina o se tagata nonoina atu

O le filifiliga a le kamupani o le a nonoina ai le tupe i luga o le pepa e tatau ona faʻalatalata atu i ai ma le faʻaeteete pe a mafai. Ona o le lauiloa o lenei auala o nonogatupe, o le numera tele o taufaasese ua aliali mai luga o le maketi. E le gata o le a le nonoina atu tupe, ae o le a latou faʻaogaina foi tupe o loʻo masalomia e o atu e totogi ai le komisi mo le tautua na tuʻuina atu.

Ina ia aua neʻi afaina fua i tagata taufaʻaleaga, e taua le mulimuli i le tele o tulafono peʻa filifilia se tagata nonoina tupe:

  1. suesue totoʻa, auiliili ma faʻatusatusa ofa a kamupani eseese;
  2. faitau ma le totoʻa le maliega aitalafu ae e te leʻi sainia;
  3. suʻesuʻe iloiloga ma isi faʻamatalaga e uiga i le nonoina atu i luga o le Initaneti;
  4. uai atu i le igoa taʻuleleia ma le umi o le kamupani aitalafu;
  5. amanaʻia le poto masani o uo ma uo masani pe a mauaina tupe i luga o aitalafu i luga o le kata.

O le tele o taimi, latou te ofa atu e nono tupe i le auala fuafuaina faʻalapotopotoga microfinance... Ae ui i lea, o fua ma isi tulaga iinei e faʻapea soona totogi ua maualuga tele le aitalafu.

E mafai ona e nonoina tupe i luga o se kata i ni nai faletupe... Ae liliu atu ia i latou, oe tatau ona malamalama o le ono mafai ona faʻamaonia le apalai o le a matua paʻu maualalo ↓, ma o le faʻamaoniga e sili atu maeʻa nai lo le MFO.

Sitepu 3. Faia o se lugalaina tusi talosaga

A filifilia le tagata nono tupe, luga o lana 'upega tafaʻilagi oe tatau ona faʻatumu talosaga... Masani ai, o loʻo iai faʻamatalaga faʻavae e uiga i se tagata ono mafai ona nono tupe. Faʻatumuina le tusi talosaga e le manaʻomia tele taimi ma taumafaiga.

E tele tulafono, e mulimuli ai e faʻateleina ai avanoa o se filifiliga lelei.

  1. pe a ulufale i faʻamaumauga a le tagata lava ia, e tatau ona e faʻaeteete i le mea e mafai ai, aloese mai typos ma mea sese;
  2. oe le tatau ona tusia se pepelo e uiga ia te oe lava, ono foliga mai, o le pepelo o le a faʻaalia ona mautinoa ai lea o le aitalafu o le a mautinoa le musu e faʻapipiʻi tupe luga o aitalafu;
  3. ae e te leʻi lafoina le tusi talosaga ua maeʻa, e aoga le siakiina ma le faʻaeteete.

E faʻamalosia le tuʻuina atu o faʻamatalaga e faʻafesoʻotaʻi ai - telefoni feaveaʻi ma Imeli tuatusi... I lenei tulaga, e taua le aua neʻi faia se mea sese, talu ai o le a latou faʻamaoniaina le faʻaaogaina o le lafo code. Ina ia mafai ona tuʻuina atu le tupe nonoina i le faletupe, o ana auiliiliga o le a manaʻomia - numera, faaiu ma le igoa o lē ana, validity vaitaimi.

E taua le mafaufau! Afai e le faʻapitoa le kata, atonu e faigata ona faʻaaitalafu tupe. O nisi tagata aitalafu latou te faʻatupeina sina laʻititi mai le pepa e faʻamaonia ai le saʻo o faʻamatalaga na tusia (e masani ona le toe 10 rubles). A maeʻa le faʻamaoniga, ona toe faʻafoʻi lea o le tupe i lē e ana.

Sitepu 4. Malilie faatasi ma tuʻutuʻuga o le konekalate

Talu ai o le tuʻuina atu o tupe i luga o aitalafu i le pepa o loʻo faʻataunuʻuina e aunoa ma le manaʻomia e asiasi i le ofisa, maliega ma aiaiga o loʻo faʻatinoina e aunoa ma le sainia o se maliega. Mo lenei ua faʻaaogaina le numeralafo i le tagata nono tupe i se feau SMS.

I le ulufale atu i se tuʻufaʻatasiga o numera i se fanua faʻapitoa, ua faʻamaonia e le tagata nono tupe le maliliega ma aiaiga mo le mauaina o tupe i le credit i le card. O ia gaioiga, o le mea moni, e tutusa ma le sainia o se nonogatupe maliega.

Sitepu 5. Tuuina atu o tupe

E te le tau faʻatali umi mo se tali i le talosaga lafo. O le tagata nonoina tupe faia se faaiuga i totonu o ni nai minute.

A faʻapea e lelei, o le a lafoina se pepa i le i-meli a le tagata nono tupe o loʻo iai uma aiaiga o le nonogatupe.

  • le aofaʻi o faʻaputuga tupe;
  • le aoga o le tului;
  • matua

I ni nai minute mulimuli ane, o le nonogatupe aofaʻi maua i luga o le faletupe aitalafu pepa.


E le tele se taimi ma taumafaiga e maua ai se tupe ile credit. Peitaʻi, e aoga le suʻesuʻe muamua pe o a laʻasaga e tatau ona faia i lenei taunuʻuga. Lenei o le a fesoasoani e faʻaititia le taimi mo le faʻagaioiga ma foʻia le faʻafitauli e sili atu vave.

4. O fea e nonoina vave ai se tupe i luga o se kata e aunoa ma le siakiina o aitalafu faʻasolopito ma toetoe lava a aunoa ma le teʻena - o se aotelega o TOP-3 faletupe 📊

O i latou e i ai le pisipisia talafaʻasolopito aitalafu e tatau ona nono tupe mai kamupani latou te le siakiina. E feteʻenaʻi ma talitonuga taatele, o nei mea e le gata o microfinance faʻalapotopotoga. O nisi faletupe e faʻamaoni foʻi ia latou tagata nono tupe.

E sili le aoga ole faʻafesoʻotaʻiga o ia kamupani, talu ai e maualalo a latou tau, ma e maualuga atu le aofaʻi ma faʻaupuga. Lalo o le TOP-3 sili ona lauiloa faletupe ma le maualuga avanoa o le faʻamaonia o tusi talosaga mo le mauaina o tupe i luga o aitalafu.

1) Tinkoff Faletupe

Tinkoff Na o le pau lava le faletupe i Lusia ua lafoa atoa lala ma ofisa. Tagata tautua tagata iinei o loʻo faʻatinoina luga ole laiga e ala ile Initaneti poʻo le telefoni. O lenei mea e faʻatagaina ai oe ona matua aveʻesea le manaʻoga e tu i laina, faʻapena foi ona faʻaalu se taimi e te alu ai i le faletupe.

Ina ia maua tupe i luga o aitalafu, oe mafai ona apalai iinei Tinkoff Platinum credit card... O le faaiuga i le talosaga ua tuuina atu e faia i totonu o le kuata o le itula. I le taimi e tasi, o le faletupe e faʻamaoni i tagata o loʻo i ai le faʻaleagaina o aitalafu talaʻaga.

Faʻatasi ma mea lelei o le credit card a Tinkoff o mea ia:

  1. maualalo le tau19,9% i le tausaga;
  2. mauaina o se vaitaimi ole alofa tunoa i luga 55 aso - a faʻapea i lenei taimi ua toe totogi le aitalafu, e leai se totogi faʻasili;
  3. avanoa cashback - muamua 30% o le tupe faʻaalu i faʻatau ua toe faʻafoʻi atu i le tagata e ana le card.

2) Alfa-Faletupe

Faletupe Alfa O se tasi o sili tele faletupe Rusia. Lenei e mafai ona e maua tupe luga aitalafu i luga o se credit card.

I le taimi e tasi, e matua le manaʻomia lava le i ai o se lelei aitalafu talaʻaga.

O tuutuuga autu mo se credit card e faʻapea:

  1. aitalafu faʻatapulaʻa e oʻo i 300 000 rubles;
  2. vaitaimi e leai ni tului e oʻo i 60 aso;
  3. fua i le faʻaiuga o le vaitaimi alofa tunoa - 23,99% i le tausaga;
  4. tautua fua fua.

Faatasi ai ma tulaga lelei Alfa-Faletupe mafai ona iloga eseese maualuga ↑ tikeri o avanoa... E sili atu i le luasefulu afe ATM i le atunuʻu atoa, e mafai ai ona e toʻesea mai tinoitupe ma faʻamafanafana sili ma totogi le aitalafu.

I le faletupe iloiloina, e i ai le avanoa e maua ai aitalafu a tagata faʻatau mo se aofaʻi tele atu - oʻo i le 2 000 000 rubles... Peitai, i lenei tulaga, o le siaki aitalafu o le a sili atu maeʻaeʻa.

3) VTB Faletupe o Moscow

I LE VTB Faletupe o Moscow oe mafai ona maua se credit card. Lenei kamupani masani siaki le aitalafu talaʻaga. Peitai, e le o faia ma le faʻaeteete iinei. O le mea lea, i le i ai o le ogaoga faʻafitauli ma le igoa taʻuleleia, e mafai lava ona faʻamoemoe i se filifiliga lelei.

O se tasi o kata lauiloa a le VTB Bank o Moscow o le "Low Tariff", o tuʻutuʻuga autu mo ia e faapea:

  1. aitalafu tapulaʻa muamua 300 000 rubles;
  2. Grace vaitaimi umi 50 aso;
  3. fua faatatau i le faaiuga o le vaitaimi e leai ni tului - 23,9% i le tausaga;
  4. cashback i le fua faatatau o 5% o tupe alu i kata.

Ina ia maua se credit card mai le VTB Bank of Moscow, e tatau ona e faʻatumu se tusi talosaga i luga o le upega tafailagi. O le faʻaiuga e tatau ona faʻatali pe tusa o le kuata o le itula. Afai o le tali o le ioe, e totoe lava e asiasi i le ofisa o le faletupe ma piki i luga le kata. Oe tatau ona i ai faʻamaoniga pepa faʻatasi ma oe.


Ina ia faʻafaigofie ona faʻatusatusa polokalame na faʻalauiloaina, o latou autu aiaiga o loʻo aoteleina i le laulau i lalo.

Lisi "Faʻalapotopotoga aitalafu ma tuutuuga sili mo le faʻatagaina o se nonogatupe i le pepa":

Faʻalapotopotoga aitalafuTapulaʻa maualuga aitalafu i luga o le kataLe tele o le vaitaimi ole alofa tunoaFuafua i le faaiuga o le vaitaimi leai se aiaFuafua nuances
Tinkoff Faletupe300,000 rubles55 aso19.9% ​​i le tausagaI totonu o le 1-2 aso, ua ave le kata ile tuatusi faʻapitoa
Faletupe Alfa300,000 rubles60 aso23.99% i le tausagaO se faʻaiuga i luga ole laiga i luga ole laiga e faia i totonu o ni nai minute
VTB Faletupe o Moscow350,000 rubles50 aso23.9% i le tausagaI le tulaga o se faaiuga lelei i luga o le talosaga na tuuina mai luga o le faletupe 'upega tafailagi, e tatau ona pikiina le kata i le lala lata mai

* Mo faʻamatalaga lata mai i luga o aiaiga o nonogatupe, vaʻai i nofoaga aloaʻia.

5. O fea e mafai ona e nonoina mai ai tupe pe a fai e te manaʻomia vave tupe ma le leaga tala faʻasolopito o tusi faʻalauteleina ma tusifolau - o se aotelega o le TOP-3 MFO 📋

E le mafai e tagata uma ona ausia se filifiliga lelei pe a faʻafesoʻotaʻi se faletupe. I lenei tulaga, fautua mai tagata atamamai taumafai e maua tupe i luga o aitalafu i luga o le kata e ala i se faʻaputugatupe tau tupe niniiti... Ioe, o tuutuuga i ia kamupani e le fiafia tele i ai. Peitai, toeititi lava o tagata uma e mafai ona maua se nonogatupe iinei. E le gata i lea, o le vave maua mai ma le mauaina o se laʻititi aofaʻi o aitalafu, o le ova totogi o le a le taua.

Lalo o tuutuuga ia mo le faʻatupeina o tupe i aitalafu 3sili ona lauiloa MFIs.

1) Tagata faʻatau tupe

Tupe - o se microfinance faʻalapotopotoga e mafai ai ona maua vave tupe. A o iloiloina se tusi talosaga, latou te le utagia tele le lelei o aitalafu talaʻaga.

Ina ia maua se nonogatupe mai se kamupani, ua lava le faʻatumuina o se tusi talosaga luga o le 'upega tafaʻilagi. I lenei tulaga, na tusifolau, telefoni feaveaʻi ma faʻafanua, lea o le a faʻasino i ai tupe.

O le taimi muamua e te faʻafesoʻotaʻi ai Tupe, o le a e mauaina 10 000 rubles Peitai, o se faʻaopoopoga i le aitalafu faʻatapulaʻa avanoa mo masani tagata faʻatau. e oʻo atu i le 70,000 rubles.

Tupe faʻaune tupe mo se vaitaimi mai 5 aso ua tuanaʻi 18 vaiaso... Mai le taimi o le lesitalaina o le tusi talosaga seʻia maua le tupe, e le sili atu 20 minute

2) Kredito24

Kredito24 o se microfinance faʻalapotopotoga e mafai ai ona e nonoina tupe i luga o se kata e aunoa ma ni faʻafitauli i se taimi puʻupuʻu.

I le taimi lava e tasi, e te le manaʻomia ona tuʻuina atu ni faʻamatalaga e uiga i le mafuaʻaga o tupe maua maua, faʻapea foi ma le mafuaʻaga o le mauaina o tupe. Ua lava lea e lafo ai le tagata nono tupe se scan poʻo se ata maualuga o lau tusifolau, faʻapea foʻi ma au faletupe auiliiliga.

Faʻatasi ma mea taua sili o le nonoina o tupe i luga o le card i Kredito24 o mea nei:

  • aitalafu tapulaʻa - e oʻo atu i le 30,000 rubles;
  • leai ni pili natia;
  • saoasaoa maualuga o le lomiga - leai lava 15 minute;
  • tikeri maualuga o le puipuiga o mea tau tupe;
  • eseese o auala e toe totogi ai - i le kata, ala atu i i-wallets ma isi.

3) Lime-Zaim

Lime-Zaim ofo e vave maua tupe i aitalafu aunoa ma le manaʻomia o le tatala i tua, tosina mai tagata faʻamautinoa, ao mai le tele o numera o pepa.

Ina ia mauaina tupe, ua lava na o ni nai laʻasaga:

  1. resitara i luga o le upega tafaʻilagi MFO;
  2. faʻailoa le oloa;
  3. faʻatumu se tusi talosaga mo le mauaina o tupe;
  4. filifili se taimi faʻatupe.

A maeʻa le faʻamaonia o le tusi talosaga, ona ave lea o le tupe i le card. E tatau ona e faʻafoʻi ia latou i se aofaʻi maualuga o 30 aso. Faʻamoemoe i le tau, e mafai ona e maua se nonogatupe i le Lime-Zaim oo atu i le 100,000 rubles... Ae ui i lea, o le aofaʻi maualuga e naʻo avanoa mo tagata faʻatau ma VIP-faʻavae... Ina ia mauaina, e manaʻomia le filiga e maua ni nonogatupe ma totogi i latou i le taimi saʻo.

E masani ona iai le aiā a tagata faʻatau masani i se tau paʻu. E tusa ai ma le taimi 5 aso, e leai se tului e totogi i le nonogatupe.


I se auiliiliga auiliili, o tuutuuga mo le mauaina o tupe i aitalafu i le faʻamatalaina o microfinance faʻalapotopotoga o loo talanoaina i le laulau i lalo.

Laulau "TOP-3 MFOs o loʻo lelei tuʻutuʻuga o nonogatupe":

MFO igoaAofai o aitalafu tuuina atuVaitaimi toe faafoiFua faatatau
TupeMuamua 70 000 rublesMuamua 18 masina1,85% mo aso uma
Kredito24Muamua 30 000 rublesTapulaʻa maualuga 30 aso1,90% mo aso uma
Lime-ZaimMuamua 100 000 rublesMuamua 30 asoFilifili taʻitasi

* E mafai ona e mauaina faʻamatalaga lata mai i luga o tuutuuga o le tuʻuina atu o se nonogatupe i luga o 'upega tafaʻilagi aloaia.

E le gata i lea, i se tasi o a matou tusitusiga, sa matou talanoa e uiga i faletupe e tuʻuina atu ni aitalafu ma tala leaga o aitalafu ma tuai e aunoa ma le teʻena.

6. Faʻafefea ona e alu 'ese ma le pu aitalafu peʻa leai se mea e ave ai tupe - fautuaga aoga mai tagata atamamai 💎

I aso nei sosaiete, o tulaga e le masani ai pe a le mafai e se tagatanuu ona totogi ana aitalafu. O mafuaʻaga mo lenei mafai ona ese. Ae o taunuuga e masani ona tutusa. O se mailei mailei mafai ona taʻitaʻia e le gata i faʻaititia ↓ ola tulaga, ae faʻapea foi i le leiloa atoa o meatotino a le aitalafu.

E mafai ona e alu ese mai le aitalafu pu. Peitai, e le faigofie lenei mea. E tatau ona e suia atoa lou olaga.

Muamua lava, e tatau ona e malamalama i lena oe le tatau ona lafi mai tagata aitalafu... O lenei amio o le a le fesoasoani ia te oe e tiaʻi ai aitalafu. I le taimi nei, o le igoa o le tagata aitalafu o le a faʻasolo ina leaga. O lenei mea o le a faʻateleina ai se tulaga faigata ua i ai, ona o loʻo faʻaauau pea ona tuputupu aʻe aitalafu ona o sala tupe.

I le taimi nei, pe a tulaʻi mai ni faʻafitauli, ia vave ona faʻailoa i le tagata na nonoina atu, e mautinoa lava, o le a mafai ona malilie ma ia. A faʻamatuʻu atu se mataupu i le i ai o se aitalafu i le faamasinoga, o tau e tatau ona totogiina e le tagata na tuuina atu le tupe. O le mafuaʻaga lena e masani ai ona le faʻavaʻa e tagata nono tupe ona aumai le tulaga i lenei tulaga..

E taua mo kamupani fai aitalafu le toe faʻafoʻi mai o a latou tupe, o lea e masani ona tuʻuina atu ai i tagata faʻatau filifiliga eseese mo le toe fetuunaiga.

O le tele o taimi, o se tasi o polokalame nei e faʻaogaina mo le faʻamoemoe o le toe faʻatulagaina:

  1. Toloolo i le totogiina.I lenei tulaga, e te le tau totogia le nonogatupe mo ni nai masina. Ina ua maeʻa le vaitaimi maliliega, o loʻo faʻaauau pea ona totogi i taimi o faʻatulagaina.
  2. Totogi naʻo le tului i le nonogatupe. Mo se vaitaimi faʻapitoa, e faʻatagaina e le tagata nonoina tupe ona faʻatupeina e le tagata nonoina le tupe e naʻo le tului. I le taimi e tasi, o le aofaʻi o aitalafu e le faʻaititia.
  3. E faʻamalo aitalafu le tagata aitalafu. Mai lenei taimi, e leai se tului poʻo sala tupe e molia. E le gata i lea, aofaʻi o totogi ono faʻaititia ↓ i se tulaga taliaina mo le tagata nono. Ae aua neʻi galo lena vaitaimi i lenei tulaga, ↑ o le a faʻateleina.

O le fea polokalame o le a ofoina atu faʻalagolago lava i tuutuuga o le maliliega. E masani lava ona amanaʻia e le tagata nonoina atu le tulaga o loʻo nono tupe ma faʻatulaga ni filifiliga sili mo ia.

I se tulaga ogaoga, pe a suia tulaga o le olaga ma e le mafai ona toe totogiina le aitalafu, e aoga le alu i le faamasinoga ma se talosaga mo le gaumativa.

Peitai, e tatau ona manatuaina i se tulaga faʻapena, o le aoina o le a maua i luga o meatotino a le aitalafu.

6 fesoasoani aoga ile auala e te alu ese ai mai le pu aitalafu peʻa leai se mea e maua ai se tupe

Motugaafa 1. Aua le teena atoa le totogiina

E taua le malilie faʻatasi ma le tagata nonoina tupe ile totogiina a itiiti mai o le aofaʻi laʻititi. E tusa lava 10% o le tupemaua maua e masani lava ona lava e amata faʻaititia ↓ aitalafu.

Motugaafa 2. Aveese muamua nonogatupe sili ona taugata

O le tele o taimi, o le paʻu atu i mailei aitalafu e fesoʻotaʻi ma le le faʻatamala o le faʻatinoina o le tele o maliega i le mauaina o tupe i luga o aitalafu. I se tulaga faʻapena, muamua o mea uma, oe tatau ona aveʻesea na loan ma le maualuga pasene totogi.

O le tautuaina o ia aitalafu e matua taugata lava. O le mea lea, e tatau ona totogiina i latou i se taimi vave e mafai ai. I le taimi e tasi, aua neʻi galo e uiga i aitalafu o totoe. Afai e te matua mumusu e toe totogi ia latou, ogaoga sala tupe.

Motugaafa 3. Taumafai e maua tupe i aitalafu e toe faʻatupe ai aitalafu o loʻo i ai nei

Lenei aso, o le toe faʻatupeina auaunaga e sili ona lauiloa. E faʻatagaina oe e totogi uma aitalafu o loʻo iai i le saini ose feagaiga fou ile mauaina o tupe ile aitalafu.

O le toe faʻatupeina e tele ona aoga:

  • tuʻufaʻatasia le tele o nonogatupe i le tasi;
  • ↓ faʻaititia o totogi masina ona o le siʻitia i tuutuuga;
  • faaititia ↓ o le tului, ma o lea ua ova ai ona totogi.

Peitai, oe le tatau ona tauaso talitonu i faʻasalalauga faʻalauiloa folafolaga ma vave faanatinati e apalai mo refinance.

Muamua lava oe tatau ona suʻesuʻe ma le faʻaeteete i tuutuuga o le ofa, saili poʻo le a le pasene ma komisi.

Mulimuli ane e manaʻomia le faia o faʻatusatusaga o le tau o le tautuaina o se nonogatupe mo le toe faʻatupeina ma faʻatusatusa ia ma tau o nonogatupe nei. Pau lea o le auala e malamalama ai pe faʻapefea ona aoga le toe faʻatupeina.

Pe a filifili e faʻaaoga lenei fautuaga, aoga mafaufau, o le toe faʻatupeina o le apalai o loʻo iloiloina ile auala tutusa mo se nonogatupe masani.

O le mea lea, i le tulaga o sese matuia i le aitalafu talaʻaga ma le i ai o loʻo i ai nei solitulafono, o le a faigata ona maua le faʻatagaga a le nonoina atu.

Afai e i ai sau faʻaletonu igoa, oe mafai ona taumafai e maua se nonogatupe i se maualuga pasene pasene ma se vaitaimi faʻaumiumi. E fesoasoani lea e faʻaititia lau totogi i le masina.

Matou te fautuaina foʻi oe e faitau le matou tala: "O le a le toe totogiina o mokesi ma faʻafefea ona fai."

Motugaafa 4. Aʻoaʻo e fuafua tupe

Ole alu ese mai le aitalafu pu e fesoasoani ile agavaʻa fuafuaga tau tupe... E taua le amanaʻia auiliili ma le saʻo tupemaua ma tau... Afai o le mea mulimuli mo nisi mafuaʻaga faateleina, oe tatau ona suia lau tupe amio. O le a fesoasoani lea e faʻaputuputu tupe faʻaopoopo e foʻia ai faʻafitauli.

Motugaafa 5. Faatele lou totogi

O le tele o taimi, e oʻo lava i le lelei o le fuafuaina o mea tau tupe e le fesoasoani e faʻafetaui ai le avega tautupe. I se tulaga faʻapena, na o le pau lava le tali saʻo atonu o le sailia o faʻaopopo punaoa o tupemaua.

Ae ui i lea, oe le tatau ona manatu mama i lenei manatu ma aʻafia i eseese vaʻaiga. E masani ona faʻatupuina ai se tulaga faigata. E sili atu le lelei le sailia o se moni itu galuega.

Motugaafa 6. Aveʻese mea soona

E tele taimi e faʻatupulaʻia ai tau ona o le iai o aitema taugata e teu. A e lafoaʻia ia mea, e mafai ona sili atu le faʻaleleia o lau tulaga tautupe. O lesi foi mea, oe mafai ona suia se tele taʻavale mo se laʻititi taʻavale.

E le gata i lea, o aso nei e faigofie ona e faʻatau atu mea le manaʻomia e ala i tulaga faʻapitoa i luga ole Initaneti. O lenei mea o le a fesoasoani e le gata i le faʻamatuʻuina o avanoa e nonofo ai, ae o le a aumaia ai foi tupe faʻaopopo e mafai ona faʻaaoga e totogi ai aitalafu


O le mulimuli i fautuaga i luga o le a fesoasoani ia te oe e alu ese ai mai aitalafu. Ae e tatau ona manatuaina o lenei o se umi gaioiga ma e tatau ai ona galue e le aunoa.

7. Fesili e Masani Ona Fesili (FAQ) 💬

I le faʻagasologa o le suʻesuʻeina o le autu o le mauaina o tupe i luga o aitalafu i luga o se kata, tele fesili tulaʻi. Ina ia aua nei maimauina a tatou tagata faitau taimi i sailiga, matou masani ona tuʻuina atu tali i le sili ona lauiloa i latou i le faaiuga o le lolomiga.

Fesili 1. Fea e maua ai se tagata o le a nonoina atu tupe i le tului ae leʻi totogiina aso e aunoa ma se faamalumaluga?

O le mauaina o se tumaoti faʻaputugatupe o le a nonoina tupe e le faigata i aso nei. I luga ole talosaga, o le search engine e tuʻuina mai le tele o numera o filifiliga. O le tele o latou manatu o ni fautuaga i luga laupapa laupapa... E totoe e filifili mai i avanoa avanoa le tasi lea o tulaga e sili ona lelei.

Peitai, e le faigofie uma. O le faigata e taoto i le aloese mai fesootaiga ma scammers ma faufautua.

Ua faamautinoa mai e fuainumera 50% o faʻasalalauga e anaina i tagata faufautua, sili atu 40% tau atu i scammers poʻo luga o uepisaite o microfinance faʻalapotopotoga. Liliu atu lena naʻo le 10% o faʻasalalauga i luga ole initaneti e mai i le faʻamaoni ia latou na nonoina.

O le sili ona taua tulafono e tatau ona tausisi i ai ina ia aloese mai scammers o: e le manaʻomia le faʻaliliu atu o le totogi muamua i le tagata aitalafu seʻia oʻo i le taimi na maua ai le tupe.

O faʻavae mo se tagata faʻatau faamaoni e faʻapea:

  1. o le tagata o loʻo nofo aitalafu ai ia te ia e manaʻomia le fefaʻasoaaʻi o feutanaiga;
  2. aitalafu e le mafai ona laʻititi 25% (i le tele o tulaga e oʻo i le 50%);
  3. e le manaʻomia le faʻamaonia o le falefaigaluega ma tuʻuina atu se tagata mautinoa;
  4. i nisi tulaga, tagata aitalafu e manaʻomia le faamalumaluga (pe a fai o le tupe e tuʻuina atu mo le fausiaina ma le atinaʻeina o se pisinisi, se faʻasoa i le kamupani e mafai ona faʻaaogaina pe a)
  5. o se faʻatau tupe faʻamaoni e le mafai ona aloese mai se fonotaga a le tagata lava ia ma le tagata nonoina tupe.

Afai o tulaga uma o loʻo i luga e masani mo le tagata filifilia, e foliga mai e leai se mea e popole ai.

Peitai, e i ai le numera o faʻailoga o scammers ma intermediaries:

  • o tuutuuga mo le faʻamalosia pepa faʻamaonia o tupe maua o se faʻailoga e le o oe o se teu tupe faʻafaigaluega, ae o se faletupe faʻatonu;
  • musu e tuʻuina atu ni au fesoʻotaʻiga faʻamatalaga (telefoni feaveaʻi);
  • O le isi faʻailoga a le tagata faufautua o le a iʻu lava ina ia tuʻuina atu se nonogatupe a le faletupe mo se tagata maʻi o le musu e faigaluega a o i ai ni tolopo;
  • e i ai tapulaʻa tausaga mo le mauaina o tupe i nonogatupe;
  • tupe e le tuuina atu i tagatanuu ma se pemita nofomau i nisi itulagi;
  • se faʻailoga o iai sau MFI i ou luma o se soʻotaga i se 'upega tafaʻilagi nai lo faʻamatalaga e faʻafesoʻotaʻi ai.

Matou te fautuaina foʻi oe e faitau le matou tala i le mea e te nonō ai se tupe faʻafuaseʻi faʻasaga i se lisiti mai tagata masani (tagata taʻitasi).

Fesili 2. Ou te manaʻomia vave se tupe i le aso mo se pepa tuai a le faletupe. O fea e te vave maua ai se nonogatupe e aunoa ma le galue ma le tului?

Tulaga pe a manaʻomia vave tupe e mafai ona tulaʻi mai mo tagata uma. A iai ni tuai, e ono atili ai ona faigata le sailiga. E ui i lea, e i ai lava filifiliga e maua ai tupe i aitalafu. Lalo o mea sili ona lauiloa.

  1. Nonoina o tupe mai aiga ma uo. Lenei filifiliga e masani lava ona oo mai i lou mafaufau muamua. Ae ui i lea, e matua le taliaina lava i taimi uma. Atonu e le maua e au pele le aofaʻi manaʻomia. E le gata i lea, e tatau ona e faʻamatalaina pe aisea e te manaʻomia ai tupe. Peitai, sili atu 80% o tagatanuu, pe a taumafai e nono tupe, faʻaaoga lenei filifiliga. E moni lenei mea mo tagata matutua.
  2. Mauaina o tupe mai le totogiina o lou fale.E masani lava mo talavou tagatanuu ona vaavaai mo fatufatu filifiliga mo le faatosina mai faaopoopo tupe. O se tasi o latou o le nonofo ma aiga ma totogi lou mautotogi fale.
  3. Microcredit aunoa ma le tului. Tele o tagata iloa e uiga i le lelei ma le le lelei o le nonoina o tupe mai MFI. Ae leʻo iloa e tagata uma o ia kamupani e masani ona faʻaaogaina nonogatupe e aunoa ma le tului o faʻalauiloa. O loʻo avanoa lenei tautua mo tagata fou.
  4. Faʻaogaina o tupe credit card. O lona uiga, e le o se auala lenei e maua ai ni tupe e aunoa ma se tului. Ae ui i lea, i le saʻo o le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega: e ala i le toe faʻafoʻiina o tupe i le vaitaimi o le alofa tunoa ma le puipuia o le aofaʻi o komisi, oe mafai ona aloese mai le soona totogi.
  5. Nonogatupe mai se pisinisi tumaoti. Afai o loʻo e sailia ni tupe e fausia pe atiaʻe ai se pisinisi, oe mafai ona faʻafesoʻotaʻi se tumaoti faʻapisinisi. Nai lo le fiafia, e mafai ona ia manaʻomia se sea i le kamupani.

Tele tagata e taumafai e maua tupe mo maua fua e ala i le o atu i le foaʻi togi. Peitaʻi, e le mafai ona maua se tupe faʻapea i lena auala. Pau lava le filifiliga o le foaʻi toto 40 taimi poʻo le plasma 60 ma avea ma foaʻi faʻaaloalo... I lenei tulaga, o le tagatanuʻu o le a agavaa i Totogi faalemasina, malaga fua i le fale tumama Tausaga uma, taui tau femalagaiga.

Ina ia foia faigata tautupe, tele o loʻo taumafai e maua ni tupe i le nonogatupe i se faletupe pepa i le faiga lugalaina... Ina ia faia lenei mea e sili ona aoga ma aoga a mafai, e taua le faamasani oe lava i le nuances o lenei faiga.

I le faaiuga, matou te fautuaina le maimoaina o se vitio i le faʻafefea ma o fea e nono ai tupe i luga o se kata vave:

Ma se vitio mo i latou o loʻo manaʻomia vave tupe ile aitalafu, e oʻo lava ile leaga tala o aitalafu ma tuai ile taimi nei:

O le 'au a le Manatu mo le Olaga' upega tafaʻilagi manaʻoga uma tagata faitau faʻaletupe manuia. A i ai le manaʻoga e maua ai ni tupe i le nonogatupe, ia mafai ona faia ia lelei pe a mafai!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Aso O Le Mativa (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com