Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona maua ni bitcoins - 6 auala e maua ai tupe luga bitcoins + faʻatonuga e maua ai latou e aunoa ma le teu faʻafaigaluega mai le valu

Pin
Send
Share
Send

Talofa lau au faitau o Manatu mo le Ola! I lenei tusitusiga o le a matou taʻuina atu ai ia te oe auala e maua ai bitcoins ma o a metotia o le mauaina o bitcoins i ai.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Naʻo tagata paie ma masalosalo i le Initaneti latou te le mauaina tupe i luga ole cryptocurrency i aso nei. I nai tausaga ua tuanaʻi na o bitcoin, o upusii a bitcoin na matua faʻasolo lava ma, e tusa ai ma tala a le au suʻesuʻe, o lo latou aoga i le taimi nei e leʻi oʻo i le tapulaʻa.

A maeʻa suʻesuʻeina lenei mea mai le amataga e oʻo i le iʻuga, oe o le a aʻoaʻo:

  • O le a le bitcoin ma faʻafefea ona maua;
  • O a ni auala faʻamaonia e maua ai tupe luga o bitcoins;
  • Faʻafefea ona maua bitcoins aunoa ma teuga tupe faʻaalu pe ma tau laʻititi mo se amataga;
  • O fea ma faʻafefea ona e maua bitcoin mo maua fua.

Lenei ma isi faʻamatalaga i luga o auala e maua ai bitcoins o le a aoga e le gata mo i latou e fiafia i faʻaopopo maua avanoa, ae faʻapea foi mo i latou o loʻo fuafuaina e faia ni taimi puʻupuʻu poʻo se taimi umi ni inivesi a latou lava tupe i faʻatuatuaina ma inivesi-tosina poloketi.

E uiga i le auala e maua ai tupe luga o bitcoins, o a metotia o le mauaina (mauaina) bitcoins o loʻo i ai, faʻapea foi ma le mea ma faʻafefea ona faia bitcoins mai valu e aunoa ma le faʻaaluina faʻaaogaina o se komepiuta - faitau lenei faʻasalalauga.

1. O a bitcoins ma faʻafefea ona maua ia 💰

O lea la, o le a le bitcoin i ni faaupuga faigofie ma faʻafefea ona e maua tupe i ai?

Bitcoin (Bitcoin, mai le Igilisi. laititi - "bit" ma tupe siliva - "tupe siliva") o se ituaiga o eletise, numera faʻakomepiuta na maua ai le maoaʻe lauiloa i tausaga ua tuanaʻi. Le vaega laʻititi ole bitcoin (0.00000001 BTC) ua valaʻauinasatoshi.

I se tulaga lautele, o bitcoins e leai se eseesega mai ma masani ai. rubles, tala pe Euro, talu mai nei e mafai ona e faʻatau toetoe lava o soʻo se mea e manaʻomia e se tagata ma latou.

O le vaega autu o le cryptocurrency o le mea moni o feuiaʻiga uma e fesoʻotaʻi ma ia, e le pulea e se nofoaga e tasi poʻo e ona, e faʻatautaia lea i luga o le miliona o komipiuta fesoʻotaʻi le salalau solo i le kelope.

O le faiga o le mining cryptocurrency ua taua maina... Tulaga masani, matua mafai uma e tagata ona maua ni bitcoins. Pau lava le mea o le komepiuta ma le Initaneti. Peitai, o le televave atinae o tekonolosi faaonapo nei ua maua ai tupe luga masani, e oo lava i le sili ona mamana pepa kata, toetoe lava a le talafeagai. Na matou tusia auiliili e uiga i le cryptocurrency mining, o le a le mining mining ma o a meafaigaluega o loʻo i ai mo nei mafuaʻaga i se isi faʻasalalauga.

O le fua faatatau bitcoin e faʻalagolago lava i le lauiloa o le cryptocurrency - o le tele o tagata ↑ e fiafia i ai ma mauaina, o le atili taugata o le.

O le Cryptocurrency e faʻailoa mai e vaega nei:

  • leai se fesoasoani mo bitcoins. Latou te le o i ai ni noataga aitalafu ma e leai ni mea faʻavae i lalo o latou;
  • o gaioiga a le faiga o peimeni e le faʻatonutonu pe faʻatonutonuina e se nofoaga e tasi;
  • o feuiaiga uma e faatino e aunoa ma ni komisi;
  • atoa le faʻagaioiga o gaioiga, o le bitcoin atotupe faiga e matua agatapuia.

Oe mafai ona maua cryptocurrency i 3 autu auala:

  1. Oe lava-maina o numera numera;
  2. E ala i le faʻatau mai poʻo le faʻatau atu o bitcoins luga faʻapitoa fesuiaʻiga;
  3. Faia o galuega eseese e ala i le Initaneti, ma mulimuli ane totogi i bitcoins.

Mo nisi faʻamatalaga i auala e maua ai tupe luga cryptocurrency ma le mea e amata ai, faitau se tasi o matou faʻalauiloa.

6 filifiliga mo le mauaina o tupe luga o bitcoins (mining, trading, fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, faucets, taʻaloga, arbitrage)

2. Faʻafefea ona maua tupe i bitcoins - 6 auala faʻamaonia e maua ai bitcoins 📑

E tusa ai ma le faʻatagaina manatu o tagata atamamai ma auʻiliʻiliga, mafai tupe maua luga cryptocurrency tatau ona togafiti faʻapitoa o se faʻaopopo punaoa o tupe maua. Soʻo se tupe tele e faʻaalu ai i le maina meafaigaluega o se matua televavave.

E aoga le mafaufau iai o le "masini" ua amata ona le toe aoga i le maeʻa ai o ni nai masina, ma o le bitcoin fua faatatau e le mautonu, faʻaopoopo i ai, o le tupe e le lagolagoina e se mea ma 'āfai e paʻu tasi, ona tuʻua ai lea e lē ana.

I se faʻaopopoga, oe le tatau ona faʻaalu atoa uma lau teuina i luga o le faʻatauina cryptocurrency. Afai e te matua lamatia i ai, na o tupe maua fua, lea i le tulaga o se mea o le a le faʻanoanoa e leiloa.

Masalo na o le pau lava le auala moni e maua ai tupe luga o le cryptocurrency o le gaosia ma le faʻatau atu o maina meafaigaluega - o aso nei ua faʻatau atu pei o "vevela keke".

E ui i lea, e tele avanoa ma talafeagai filifiliga mo le mauaina o bitcoins. Mafaufau i lalo 6 faʻamaonia auala i nisi auiliiliga.

Metotia 1. Masani + ao maina

O mea faigaluega faʻapitoa mo le eliina o le cryptocurrency e tau tele ai tupe. O aso na mafai ai ona eli bitcoins faʻaaogaina le agavaʻa o le tasi le video card o se fale komipiuta ua leva ona goto atu i le galo.

Miner po nei e fai fefaatauaiga ma numera numera tupe:

  • o le sili atu le mamana sapalai mana ma pepa vitio o le augatupulaga lata mai;
  • faʻamaluluina faapitoa ma ea
  • gaosi po nei o gaosi o le augatupulaga lata mai.

Bitcoins e eliina nei i le faatoaga faapolofesa, e sefulu ma oʻo foʻi i le fiaselau o komupiuta e sili ona malosi (asic-chips), fesoʻotaʻi ma galulue mo 24 itula i le aso, 7 aso i le vaiaso... Na matou tusia e faʻafefea ona maina laʻu bitcoins ma o a masini e sili atu ona faʻaaoga i se isi tusitusiga.

I se faʻaopopoga i mea faigaluega mo le eliina o bitcoins, polokalame faʻapolofesa — DiabloMiner, BFGMiner, CGMiner, Phoenix ma isi I le auala, o le polokalama i lenei eria o loʻo faʻafouina foʻi ma suia i taimi uma.

I le malamalama ai o le mea moni o le tuai cryptocurrency mining ua avea toetoe lava a le mafai ona ofia i tagata masani, o se mea e pei ona tupu maina ao.

O lona autu o loʻo taoto i le mea moni o le eliina o le cryptocurrency o loʻo faʻatinoina e "Initaneti mines" mamao i fale gaosiina lisiina mai faʻapitoa kamupani.

Ole taimi nei, ole inivesi ile cloud mining ose tasi lea o auala e sili ona talafeagai ma talafeagai e faʻasaoina ma tupuola ai aseta.

I le taimi e tasi, o le faʻatauina o ao e tele ona lelei:

  • E sefe e tagata faʻaaogaina le Initaneti tupe i masini ma pili eletise;
  • o le gaioiga e le manaʻomia le mataʻituina faifai pea;
  • oe le manaʻomia le maumau lou taimi i le setiina ma debugging polokalama ma faia le tele o isi gaioiga e tatau ona faia i le masani ai maina.

Metotia 2. Fefaʻatauaiga i fesuiaiga o bitcoin

Fefaʻatauaiga o se sili atu ona lamatia ma i le taimi lava e tasi sili ona aoga auala e maua ai tupe luga cryptocurrency. Oe mafai ona faʻatau mai ma faʻatau atu bitcoins uma i totonufesuiaiga faʻapitoa (fautua mai tagata atamamai lenei cryptocurrency fesuiaiga), ma uma atuforex brokers.

'Oe mafai ona faʻatautaia le fefaʻatauaiga o le cryptocurrency ma amata fefaʻatauaiga e ala i lenei kamupani faʻasalalau.

O le tuputupu pea o le ↑ upusii ma le le faʻaumatia o le tului i lenei tupe ua avea ma mafuaʻaga i le taimi nei uma tele faioloa ofo atu i latou tagata faʻatau le avanoa e faʻatautaia ai fefaʻatauaiga ma tupe numera.

Faʻaaliga! E ui lava i le mea moni o le bitcoin fua faatatau e tutoʻatasi mai masani tamaoaiga tulaga, bitcoin fesuiaiga fefaatauaiga auala e toetoe lava a leai se eseesega mai masani fefaatauaiga metotia.

O le a le galue e faia se tupe mama i luga o le fesuiaiga o fesuiaiga tupe e aunoa ma muamua inivesi. E oʻo lava i le faʻatauina o le afe afe satoshi mai le au faʻatau tupe fou, e tatau ona amata tupe amata. Na matou tusia e faʻafefea ona fefaʻatauaʻi i luga o le bitcoin fesuiaiga i le matou tusitusiga mulimuli.

I le taimi lava e tasi, fefaʻatauaiga o fefaʻatauaiga o se galuega moni e manaʻomia sili maualuga maitau mai le faioloa ma le i ai o nisi malamalama. Tagata taaalo o loʻo vaʻavaʻaia taimi uma upusii ina ia aua neʻi misia se avanoa ma faʻatau bitcoins i le tau maualalo ↓, ma faʻatau atu ile maualuga ↑. O le mea e lelei ai, o le le fesuisuiaʻi o fesuiaiga o tupe numera e faʻatagaina ai na fefaʻatauaʻiga ina ia faia soʻo.

Mo i latou e le manaʻomia pe le mafai ona fefaʻatauaʻi na o latou, fesuiaiga maketi ofo atu e totogi polofesa vailauga. Pei ona e iloa, e le fananau mai faioloa - e avea i latou ma se iʻuga ole umi ma umi na toleniina. Faitau atili e uiga i le faʻafefea ona avea ma se faioloa i le tusitusiga i le sootaga.

Metotia 3. Fesoʻotaʻiga ma polokalame

O le mauaina o bitcoins i polokalame vavalalata o se auala faʻamaonia ma sili ona aoga e maua ai cryptocurrency. Soo se tagata e ana lana lava 'upega tafaʻilagi poʻo le blog atonu na te iloa auala e maua ai tupe maua mai vavalalata polokalama.

O le mea moni, pau lava le mea e manaʻomia mai ia te oe o le lafoina i luga o lau punaoa poʻo le itulau i luga o se upega tafailagi faʻapitoa soʻotaga soʻotaga... Mo taimi uma a kiliki tulaga ese tagata kiliki i luga o lau sootaga i le paʻaga 'upega tafaʻilagi, oe maua taui.

E mafai ona e mauaina se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i luga o faʻapitoa nofoaga. Ma oe o le a suʻea tagata faʻaoga o le a mauaina tupe mo oe na o oe lava i le tele o le Lalolagi Lautele 'Upega tafaʻilagi.

Faitau atili i le tusitusiga - "Tupe maua i vavalalata polokalama"

Metotia 4. Faʻafoliga Bitcoin

O le a fai mai se tasi o sisi fua e naʻo totonu o le mousetrap, ae i le tulaga o bitcoin faucets, o lenei faʻamatalaga ua le toe aoga.

Bitcoin faucets - o 'upega tafaʻilagi ia na faia faʻapitoa mo le tufatufaina o ponesi i le tulaga o le cryptocurrency i tagata asiasi o punaoa.

Ina ia mauaina se taui, e manaʻomia e le tagata faʻaaoga ni gaioiga mautinoa (mo se faʻataʻitaʻiga, ulufale captcha, kiliki luga o se faʻasalalauga faʻasalalauga, taʻalo i se taʻaloga poʻo se lulu, matamata i se vitio).

I se faaopopoga, e i ai taimi masani o totogi ponesi, lea e mafai ona amata mai i nai minute i ni nai itula.

O tufuga o nei faucets tuʻuina atu tupe faʻafetai i le tele o tagata e masani ona asiasi i le 'upega tafaʻilagi. I le taimi e tasi, o le ana le alagaʻoa maua sili atu mai faʻasalalauga nai lo le totogiina i ona tagata faʻaoga.

Ole toʻatele o faufale o loʻo ofaina tupe maua cryptocurrency Igilisi Igilisio lea e te manaʻomia a itiiti mai sina itiiti malamalama o le gagana. E ui lava e tele faʻamaonia Punaoa gagana Rusia.

E taua le malamalama e oʻo foʻi i le lesitalaina i luga o paipa, tele tupe e le galue, ae o tupe maua o le a lava mo tupe faʻaalu i aso uma.

Metotia 5. Taʻaloga

O le mea moni, o lenei auala o le mauaina e le ese mai le mauaina tupe maua i luga o masani Taʻaloga i luga ole laiga ma kasino, naʻo le manumalo e totogi e leʻo le rubles poʻo tala, ae o tupe numera.

E 2 filifiliga mo le mauaina o tupe i luga o petipetiga:

  1. taʻalo na o oe;
  2. faatosina igoa faʻasino ma maua uma i luga o latou.

Ma afai filifiliga muamua o loʻo ia te ia ni faʻalavelave mautinoa, talu ai o soʻo se taʻaloga e le gata o le manumalo, ae faʻapena foi ma faiaʻina, ia tulaga lua - sili atu faʻatuatuaina, talu ai e te le lamatia lau oe lava tupe.

E le gata i lea, o lenei auala o le mauaina e aofia ai ituaiga uma o taʻaloga petipetiga... Tele o tagata fai tusi i luga ole laiga i aso nei ua talia faʻailoga i luga o taunuʻuga eseese o taʻaloga i cryptocurrency.

Metotia 6. Fesuiaʻiga o bitcoins (faʻatulafonoina)

E leʻi mamao atu nei, na aliali mai ai le isi auala e maua ai tupe i luga o le cryptocurrency - o le mea lenei faʻamasinoga... E faʻavae i luga o le mea moni e leai se tasi tau mo bitcoins i le lalolagi.

Taitasi fesuiaiga po o fesuiaiga nofoaga maua ai a latou lava tau, lea e ono 'eseʻese taua mai le tasi. E i ai le tele o tutusa punaoa i luga o le tele o le lalolagi atoa upega tafailagi.

O le algorithm o gaioiga mo lenei metotia o le mauaina o bitcoin e faʻapea:

  1. Tusi resitala ia le itiiti ifo ma le tele o fesuiaʻiga punaoa;
  2. Faʻauau ona vaʻavaʻaia suiga o tau mo le faʻatau ma le faʻatau atu o bitcoin;
  3. O le taimi lava e tulaʻi mai ai se tulaga i luga o le tasi exchanger le fua faatatau ua matua faateleina ↑, ma i le isi, i se isi itu, ua pa'ū ↓, e tatau ona faatau le cryptocurrency i se tau maualalo ma vave faatau atu i se maualuga tau.

O lesi foi mea:

Fesuiaʻi e faʻatauFesuiaiga mo le faʻatau atuEseesega
I luga o le fesuiaiga Bitfinexfaatau bitcoins i le tau 9 782$I luga o le fesuiaiga LiveCoin matou te faʻatau atu bitcoins ile tau 9 847$.65 tala mo le tasi bitcoin.

E pei ona e vaʻai mai i le faʻataʻitaʻiga, e mafai lava ona maua tupe i fesuiaiga o fesuiaʻiga, peitaʻi, mo se tupe maua e sili atu pe laʻititi i luga o le arbitrage, e matua manaʻomia lava teuga tupe faʻafaigaluega.

Faʻapea foi, pe a faʻatinoina fesuiaiga gaioiga, o mea taua e tatau ona mafaufauina:

  • sili ona faʻapitoa fesuiaʻiga e molia i le fefaʻatauaiga komisi;
  • Cryptocurrency quotes suia toetoe o sekone uma, lea ia te ia lava e mafai ona mafua ai e le gata i se faʻateleina ogaoga polofiti, ae faʻapena foʻi lona faʻaititia;
  • amanaʻia le faʻasao saoloto o bitcoins luga o le fesuiaiga - atonu e le lava mo se fefaʻatauaiga.

Na matou tusia auiliili atili e uiga i le fesuiaiga o bitcoin i le tusitusiga talu ai.

Faʻafefea ona maua ni bitcoins - 3 faigofie sitepu e faʻaaogaina se PC

3. Faʻafefea ona maua (maua) bitcoins faʻaaogaina se komepiuta - laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga mo tagata amata 📝

I le taimi o lenei tusitusiga, o le tau 1 bitcoin o le sili atu i le $ 11,000. I le ma lea, o le cryptocurrency e sili atu lona aoga nai lo le suauʻu, auro ma le platinum.

O na laki na, i ni nai tausaga talu ai, e ala i le mama avanoa mauaina a itiiti mai nai bitcoins, nei ua avea ma sili ona tamaoaiga tagata.

Mo i latou e moemiti o le auai i latou tulaga, ua matou saunia se lautele laasaga ma lea laasaga faatonuga mo le mauaina o cryptocurrency.

Sitepu 1. Fausia se atotupe faʻaeletise

Ae e te leʻi amata mauaina tupe i luga o le cryptocurrency, e tatau ona e vaʻaia lelei le fausiaina o lau oe lava bitcoin atotupe... Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faia soʻo se feuiaiga, e aofia ai le toʻesea o tupe maua numera i le moni rubles, Euro pe tala... Mo nisi faʻamatalaga pe faʻafefea ona fausia se bitcoin atotupe ma le ituaiga e filifili ai, faitau le lolomiga i le fesoʻotaʻiga.

E tele filifiliga mo le tatalaina o se atotupe, sili auiliiliga mafai ona maua i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia bitcoin.org.

O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e tagata faʻaaoga Initaneti ona download mai ni polokalama faapitoa ia latou komepiuta (Bit Go, Bitcoin Core, ArcBit ma isi) poʻo masini feaveaʻi (Electrum, Bitcoin Pusa Faigofie Bitcoin).

E mafai foi ona e faia se atotupe i luga o se tasi o faʻapitoa nofoaga - tupe siliva. avanoa, bitgo.com ma isi

A maeʻa ona uia se faigofie lesitala faʻagaioiga ma fausiaina se atotupe, e ona le tagata mauaina se tagata, ki faalilolilo ki, lea o le a maua ai le saogalemu ulufale i le teuina cryptocurrency.

Taua! O le ki lilo e tatau ona teuina i se nofoaga saogalemu, talu ai e le mafai ona toe maua le leiloa cipher.

I se faʻaopopoga, afai e paʻu le ki i lima o tagata faʻasolosolo, latou te faigofie ona faʻaaoga au bitcoins.

Sitepu 2. Filifili se tautua ma lesitala

A maeʻa ona e lesitala ma se tautua faʻapitoa ma avea ma oe e ana le ato tupe bitcoin, e tatau ona e filifili o le fea auala o le mauaina e sili mo oe.

I le mea e te le o sauni e teu faafaigaluega ai au oe lava tupe:

  1. I le amataga laʻasaga, oe mafai ona faʻaaoga bitcoin faufetlea o le ae faia ai ni nai faigofie faigofie galuega ma maua ai se faʻailoga i le tulaga o cryptocurrency mo lenei;
  2. O le isi filifiliga mo le mauaina o le cryptocurrency e aunoa ma le faʻafaigaluegaina o maina tutoatasi numera numera.Oe mafai ona auai i le numera o Initaneti cryptocurrency mines o loʻo faʻaaogaina lau oe komepiuta, lea e faʻapitoa polokalama o le a faʻapipiʻi ai, mo se faʻataʻitaʻiga o se polokalame Kryptex.

I le averesi, e mafai ona e maua tupe luga o ia metotia o le mauaina e oʻo atu i le 2000 rubles i le masina... Le tele, a ea? Mo maualuga tupemaua, oe o le a manaʻomia se muamua inivesi.

I le i ai o le tupe amata i luga o le lima, oe mafai:

  • avea ma sui o se tasi o ao faʻaputuga galuega;
  • taumafai lou lima i le avea ma se faioloa;
  • teu tupe leai se totogi i bitcoins.

Sitepu 3. Maua ma aveʻese bitcoins

O le a le mea lelei e uiga i aso nei i luga ole laiga tautua o totogi o bitcoins i le tele o latou e faia otometi. Ioe, o lenei faʻamatalaga e le faʻatatau i se tulaga e tatau ona e ulufale i le captcha pe seti masini ma vaʻavaʻaia taimi uma i le faʻatinoina o le mining cryptocurrency i lau oe lava faʻatoʻaga.

Tele tagata amata, talu ai le le lava o faʻamatalaga, faia matua taua lava mea sese. Ina ia aloese mai ia i latou, oe manaʻomia le suʻesuʻe muamua uma nuances o le filifilia metotia o le mauaina o bitcoins.

E aoga mo e amata ona faamasani i latou lava i tulafono o le a fesoasoani ia latou e le faia ai ni mea sese ia latou galuega:

  1. Ae e te leʻi teuteuina, siaki pe faʻafefea ona faʻatinoina le tosoina i luga o le poloketi. Tele taimi, ina ia mafai ona maua ni bitcoins, e tatau ona e faʻaopoopoina amata atotupe i luga ole laiga i luga o isi-vaega punaoa, ae le o taimi uma saoloto;
  2. Fuafua le tupe mama fuafuaina. Tele tautua tautua totogi se totogi ogaoga mo le tosoina o tupe. komisi, faʻaopopo i ai tului mo fesuiaiga Cryptocurrency i moni rubles, tala poʻo euro ma faʻatatau ia numera o totoe. Tele taimi, o le tupe maua i masina uma o se faʻaiuga o fefaʻatauaiga na faia o se tupe laitiiti;
  3. Faʻalogo i le suia o faigata peʻa fesuiaʻi. I luga o nisi 'upega tafaʻilagi ei ai na tautua, pei faʻateleina le mafai gafatia numera numera ma le fesuiaiga o tupe maua e faʻatele ai le saoasaoa o le maina ↑. O le faʻatau i na ofo, o le a na ona e maua na o pene nai lo le tupe maua faamoemoeina, poʻo faʻamaʻimauina lou taimi ma tupe;
  4. Fetufaʻiga poʻo le toʻesea o bitcoins e sili ona lelei e faʻaogaina ai se atotupe faʻatuatuaina. O le filifiliga sili ona lelei o le faʻaliliuina o tupe maua i faletupe pepa poʻo teuga tupe, ae naʻo ia tuutuuga o le galulue faʻatasi e mafai ona ofoina atu ia latou paʻaga naʻo galuega e tasi.

O le fesuiaiga o bitcoins mo tupe moni, o se tulafono, e le fesiligia ai ni fesili. O le sili faigofie ma sili ona moni auala o le toʻesea e tele tagata faʻafesuiaʻi i luga ole laiga.

Pau lea toʻese (−) o lenei auala o le mea moni e uma fesuiaʻiga nofoaga faia fefaʻatauaiga mo le pasene o le fesuiaiga aofaʻi, lea e mafai ona aapa atu 10%.

Ina ia mafai ona maua le sili fesuiaiga fesuiaiga fesuiaiga, oe mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa Initaneti punaoa e mataitu tagata faʻatau i luga o le initaneti ma ofo tagata faʻaoga filifiliga eseese mo le faʻatautaia o fefaʻatauaiga. O se tasi na punaoa o BestChange.

Fesuiaiga 'upega tafaʻilagi e galulue i luga o le tutusa mataupu faʻavae pei o masani faletupe po o auala fesuiaʻiga - oe ulufale i le aofaʻi o bitcoins poʻo satoshi o loʻo ia te oe, faʻamasani ma fua ma maua le moni tupe e te manaʻomia.

5 motugaafa mai tagata atamamai i auala e maua ai (mauaina) bitcoins ma laʻititi teuga tupe faʻafaigaluega

4. Faʻafefea ona maua ni bitcoins aunoa ma teuga tupe faʻaalu mai le valu - 5 motugaafa mo le mauaina o tupe i bitcoins ma laʻititi teuga tupe faʻafaigaluega 💎

E oʻo lava i le taimi na fanau mai ai bitcoins, na manino mai ai o le system code faʻatagaina oe e tuuina atu se tapulaʻa aofaʻi o BTC21 miliona.

Peitaʻi, ona o le tau o lenei ituaiga o numera telefoni, e sefe le taʻua e faapea, o tagata masani o le Initaneti o le a naʻo ni nai afe e oʻo atu i le selau o bitcoins mo se olaga lelei.

Ma, 5 fesoasoani mai lōiafaʻafefea e oe maua bitcoin cryptocurrency mai i le amataga poʻo le itiiti ifo o tupe teu faʻafaigaluega ma o le a le mea e manaʻomia mo lenei.

Motugaafa 1. Faʻaoso tagata faʻasino

I le mea e tupu o oe o le e ona lau oe '' upega tafaʻilagi poʻo lau blog, a o tuʻuina atu ia te oe le meaalofa o le faʻatosina mai luga - ituaiga uma o polokalama faapaaga faʻataga oe e maua ni falaoa ma pata mo oe ma lou aiga. Matou te fautuaina le faitauina o le tala - "Faʻafefea ona fausia sau oe 'upega tafaʻilagi"

O aso nei e toʻatele tagata e maua tupe lelei naʻo le faʻatosina mai igoa faʻasinoaunoa ma le teuina o se pene e tasi o lau oe lava tupe.

Motugaafa 2. Aʻoaʻo ia maua tupe i luga o cryptocurrency

E pei ona e iloa, o le aʻoaʻo o le malamalama, ma le valea o le pogisa. I le tulaga o cryptocurrency, e tutusa mea uma, maua i luga numera numera tupe mafai ma e tatau ona aʻoaʻoina.

I luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina le tele o lesona vitio mai tagata poto masani o maina, peitaʻi, o le toʻatele oi latou e totogiina ma e le mafai ona valoia le aoga o vasega mo oe.

Motugaafa 3. Faʻaaoga le tautua a le au faila

Mo i latou e fuafua e faia tupe i luga o se faʻaopoopoga ↑ ma le faʻaititia ↓ i cryptocurrency upusii, matou te fautuaina ia filifili naʻo tagata talitonuina faʻatuatuaina ma talitonuina. O se tasi o mea silisili i le maketi cryptocurrency o lenei kamupani fai pisinisi.

Fautuaga mai polofesa moni i le latou matata, lagolago ma le avanoa e maua ai tali faʻamaoni i fesili eseese - o nei mea uma o le ki i le mauaina o se mautu ma maualuga tupe maua.

Motugaafa 4. Faʻatau saʻo i le maina

Faʻatau taugata mea faigaluega mo le mining cryptocurrency e le faʻatulafonoina ma le aoga mo le tele o mafuaʻaga. Auala masani o le faʻaogaina o bitcoins i aso nei e le o aia nei... E sili atu ona faigofie le faia o tupe lisiina gafatia ofo mai e 'eseʻese ao tautua.

Peitai, e le tatau ona faʻaalu au tupe uma i le tasi poloketi. - Matua vaelua faʻasoa tupe ma taumafai filifiliga eseese mo le mauaina.

Motugaafa 5. Faʻaleleia fausia se faʻatoʻaga maina

Afai e te filifili e te inivesi i lau oe lava maina faʻatoʻaga, ona tatau lea ona e totogia sili maualuga i le lelei ma le malosi o le faʻatau meafaigaluega.


Luga, ua matou faʻamatalaina auala sili e maua ai bitcoins aunoa ma teuga tupe faʻaalu (ma laʻititi tupe teu faʻafaigaluega) luga o le Initaneti. Sei o tatou vaʻai i le tele e mafai ona e mauaina i le bitcoin.

5. E fia se mea e mafai ona e mauaina i luga ole bitcoins - e faʻaaoga e tagata e uiga i tupe maua

I le talafeagai, e tatau ona fai mai o le aofaʻi o tupe maua luga cryptocurrency e le faʻatapulaʻaina e se tasi poʻo se isi mea. Peitaʻi, e foliga mai e le mafai e se tagata aʻoga amata ona maua ni tupe e sili atu nai lo nai tupe maua.

Taua! Tuuina atu le tuputupu ae faifai pea i le tau o bitcoins, mo le amataga-o tupe faavae, lea e mafai ona faʻateleina atili, ua lava ia i ai ni taseni BTKs i lima.

I luga o le upega tafailagi, oe mafai ona maua ai le sili atu feteʻenaʻi iloiloga e uiga i avanoa ma aofaʻi o tupe maua i luga o numera telefoni. Ma a o naʻo oe otegia eseese HYIP punaoa (tautupe tupe), isi talanoa e uiga i tupe mama maualuga oo atu i le 20-50% mai le amataga inivesi toeititi vaiaso.

Nei o nisi o iloiloga:

1) Ao miner "Joker": “I ni nai masina, na ou mauaina le $ 10. E ui lava i le mea moni na ou faia mea uma e tusa ai ma faʻatonuga ma ua i ai laʻu fou augatupulaga ata vitio faʻapipiʻi luga o laʻu komepiuta. Ou te talitonu o pene ua maua e le taʻuamiotonuina ai taumafaiga ma taimi na alu ai. " 2) Elena, o se amata faʻatau oloa: “Na amata ona ou galue i le fesuiaiga o tupe ma se laumua laʻititi. I ni nai masina, sa mafai ona ou faʻateleina ia e 30%, ona toe o ni nai vaiaso leiloa 10% mai maua I se tulaga lautele, sa ou tumau i le lelei teritori ma sa faamalieina i le tupe maua. E mautinoa o le a faʻaauau pea loʻu agaʻi i le itu lea ".

I lenei auala, tagata taʻitoʻatasi e tatau ona filifili mo ia lava pe o ia manaʻo e faia tupe luga bitcoins, ma i le auala o le a ia faia ai.

6. Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) ile mataupu 💬

I lenei vaega, o le a matou taumafai e tali fesili na oʻo mai i le matou ofisa faʻatonu.

Fesili 1. Faʻafefea ona maua ni bitcoins faʻaaogaina se video card i luga o lau komepiuta ma o ia tupe maua e talafeagai nei?

Le muamua polokalama faʻakomepiuta mo le miningina bitcoins i luga o se video card na faia i 2011 tausaga. Faatasi ai ma le fesoasoani a faʻapitoa polokalama ma masini, na mafai ai e le au maina ona ausia se faʻaopoopoga ↑ i le saoasaoa o le faʻatautaia o galuega.

Mulimuli ane, Initaneti cryptocurrency miners amata ona faʻaauupegaina a latou komipiuta ma tele kata vitio i le taimi e tasi, ma ina ua mavae ni nai tausaga, moni faʻatoʻaga ma le fiasefulu ma le fiaselau o masini ma ata vitio fesoʻotaʻi le tasi i le tasi. Sa fuafuaina faapitoa mo Bitcoin maina.

I le taimi e tasi, amata ona aliali mai nofoaga e eli ai le eleele, taʻua o "vaitaele". O le faaiuga maina maina bitcoins i luga o masani nvidia graphic cards na atili ai ona le toe aoga ma le aoga.

Peitaʻi, e leʻi fiu lava le au galulue maina ma faʻafouina pea a latou masini. I ni nai tausaga talu ai, na aliali mai luga o le maketi chips ASIC faʻapitoalea ua fuafuaina naʻo mo le mining BTC. E le gata i lea, e sili atu le tamaoaiga ma sili atu vave nai lo se isi lava masini.

I le taimi nei, ina ia mafai ona maina aʻu bitcoins na o oe ma maua ni tupe mai ia te oe, e tatau ona e fausia oe lava pisinisi faʻatoʻaga.

O le laufanua o ia faʻatoʻaga faʻatoaga mafai ona nofoia le tele o hectares, ao latou tatau ona i ai faiga malu atamai, lea e mafai ona maua ai le mautu faʻagaioiga o le fia afe laupapa ma microprocessors.

E tele foʻi faʻatoʻaga BTK tele ile lalolagi i nei aso. O se tasi o tele ma sili ona manuia o le i Sautesasaʻe o SainaFesootaiga.

Fesili 2. E mafaia ona maua vave bitcoin ma tele e aunoa ma le faʻatupeina ile masini mo fua?

I luga o le Initaneti, e mafai ona faigofie ona e mauaina ni taseni faʻapitoa polokalama e faʻatagaina ai oe e maua otometi bitcoins aunoa ma se faʻatupeina.

Ae e te leʻi alu saʻo i le mauaina o se cryptocurrency, e tatau ona e mauaina sau oe lava tupe atotupe faʻaeletoroni... Eseese tautua ofo atu masini ma atotupe i luga ole laiga, atotupe aloaia ma "malamalama" (ato tupe mo PC ma soʻo se ituaiga o masini feaveaʻi).

O le gaioiga o le mauaina o bitcoins luga o le masini e ala i polokalama faʻapitoa e faʻapea:

  1. Filifiliga tautua. I le taimi nei, o loʻo i ai le tele numera o 'eseʻese tautua e faʻatagaina ai oe e maua le BTC luga o le masini. Pau a le mea e manaʻomia e le tagata faʻaaoga o le faʻalauiloaina o le polokalame ma amata maua tupe maua. I le taimi lava e tasi, o le a leai se manaʻoga e faʻaalu taimi ma taumafaiga i le faʻatau mai ma le faʻamamaina o meafaigaluega;
  2. Lesitalaina I se averesi, o le lesitalaina mo tautua e le sili atu i ni nai minute. Oe o le a manaʻomia e faʻamaoti login, password, tuatusi imeli, aso fanau ma atunuu o nofo ai;
  3. Sii mai o le polokalame ma faapipii.E mo ia oe totogiina le 'auʻaunaga i se aofaʻi faʻapitoa. Polokalama faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe e filifilia filifiliga sili ona taliaina polokalama;
  4. Tatala polokalame. O le muamua faʻalauiloaina o le polokalama, o se tulafono, e le fesiligia ai ni fesili. O le intuitive interface faʻatagaina e oo lava i tagata faʻaaoga PC tagata faigaluega e galulue ma le polokalama. Afai i le taimi o le faʻapipiʻiina, faʻalauiloa pe faʻaaogaina le polokalama oe i ai ni fesili - lagona le saoloto e valaʻau pe tusi i ai Lagolago Tagata Faʻatau 'upega tafaʻilagi;
  5. Mauaina bitcoins. A maeʻa ona faʻapipiʻi le polokalame, amata loa ona e mauaina cryptocurrency. Ina ia faʻateleina tupe maua, oe mafai ona tosina mai tagata faʻaaoga fou e tusa ma le faʻavae igoa faʻasino... O le aofaʻi o totogi e mafai faʻalagolago i eseese itu, faʻapea, mai le fua faatatau o cryptocurrency poʻo lisi lisi.

Ae paga lea, i au taumafaiga uma, e leai se mautinoa o le a mafai ona e mauaina tusa o ni nai selau Satoshi.

Fesili 3. O fea e maua ai bitcoins ma o a polokalame mo le mauaina o bitcoins o loʻo i ai?

I le taimi nei, o tagata faʻaaoga mai i le atoa lalolagi o loʻo faʻaaogaina le tele o tulaga faʻapitoa fuafuaina faapitoa mo le mauaina cryptocurrency. Soʻo se PC e ana e mafai ona faʻaaogaina a latou tautua.

Matou te ofa atu ia te oe o se aotelega o le 3 sili ona taʻutaʻua tautua (polokalame) mo le mauaina o bitcoins o le augatupulaga lata mai.

1) HashFlare

HashFlare O se fou fou ao, lea e i ai le sili ona mamana ma alualu i luma meafaigaluega mo le mining cryptocurrency. O le bitcoins maina e tutusa lelei le tufatufaina i tagata uma e faʻaogaina.

Fautuaina e le au atamamai e faʻaititia lamatiaga o le leiloa o tupe e filifili ai vai eseese.

I laʻu maina cryptocurrency, HashFlare faʻaaogaina ana lava mea faigaluega, lea e faʻaititia ai le tau o poloketi tautua. O le ofisa ulu o le kamupani o loʻo tu i Tallinn.

O le tautua ofoina atu tagata faʻatau:

  • maualalo tapulaʻa ulufale;
  • Totogi totogi;
  • taugofie tau mo le faʻatauina o polokalama ma lona tausiga.

2) Kryptex

Kryptex - o le lautele igoa o le poloketi ma faʻapitoa polokalama fausia mo le tautua. Ina ia maua cryptocurrency, o le polokalama e tatau ona download i lau PC.

O le faʻavae o le faʻagaioiga e faʻapea:

  1. e faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga le ata talafeagai o le polokalame;
  2. faʻatulagaina ma amataina;
  3. O le polokalama o le a otometi lava ona faia feuiaʻiga eseese, ma o le a faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga cryptocurrency.

I se averesi, luga o se komepiuta o le paoa masani, oe mafai ona maua ai e oʻo atu i le 9,000 rubles... Ioe, e le tele lenei mea, ae le manaʻomia se taumafaiga mai ia oe.

3) Fleex.cc

Fleex.cc - o lenei tulaga faʻatagaina oe e maina ai toetoe lava o ituaiga uma o tagi. Tagata e anaina tautua folafola atu na te mauaina muamua 2-3% i le aso mai le amataga inivesi.

Faalogo! I le taimi nei, o lenei tulaga ua pa'ū i le faʻaletonu (tapunia), o lea matou te fautua atu ai ia e faia le filifiliga o se tautua ma le tiutetauave atoa, talu ai o le tupe faʻatupeina pe mauaina o le a toe faʻafoʻi mai lē mafai.

I le taimi e tasi, maua fou tagata faʻaoga 100 iunite o agavaʻa mo le faʻaaogaina o bitcoins o se meaalofa... Faatasi ai ma le faatosinaga tosoina mai o igoa, e te tu ai i luga 12% o faʻaopopo gafatia.

Lisi faʻatusatusaga o tautua mo le mauaina o bitcoins:

Igoa igoa Faʻafefea ona galueTupe maua fuafuaina
HashFlareOfo tagata faʻaoga mo le lisiina faʻapitoa o mea faigaluega mo le faʻaaogaina o bitcoinsMuamua 80% i le tausaga o le amataga tupe faʻafaigaluega
KryptexO se polokalame faʻapitoa mo le eliina o tupe numera i luga o le PCMax tupe maua - 9 000 rubles i le masina
Fleex.ccFaʻatau ma le lisiina o nofoaga mo cryptocurrency miningMuamua 3% o le amataga faʻatupeina i le aso

Fesili 4. O fea ma faʻapefea ona maua ni bitcoins faʻaaogaina lau telefoni e aunoa ma le teu faʻafaigaluegaina?

I aso nei, toʻaitiiti tagata e iloa e mafai ona e mauaina ni numera numera e le gata i lou fale poʻo le computer computer, ae faʻapea foi luga o se tupe masani. telefoni feaveaʻi.

Pau lau mea manaʻomia mo lenei mea o le download se tasi o le tele o talosaga i le masini, pe a maeʻa ona mafai lea ona amata faia ni galuega faigofie - matamata i vitio, mulimuli i sooga, ulufale i le captcha ma isi E mafai ona e mauaina ia polokalama i Google taʻalo.

Pau lea toʻese (-)O lenei auala e maua ai tupe o le mea moni o ia talosaga e aliali mai toetoe lava o aso uma ma faʻapea foi ona vave tapunia.

I lenei tulaga, e ono maua ai e tagata faʻaaoga ia ia lava i se tulaga pe a oʻo i le taimi e tasi o le a le toe maua uma le mauaina o le BTK faamaoni.

TOP-3 tautua e mafai ai ona e mauaina ni bitcoins i le faʻaaogaina o lau telefoni

Matou te aumaia ia oe TOP-3 telefoni feaveaʻi, faʻafetai e mafai ai ona e mauaina ni bitcoins i luga o lau telefoni e aunoa ma le teu tupe faʻafaigaluega.

1) IQ laititi

Lenei polokalama o se tasi o sili ona alualu i luma i lenei eria, lona tagata faʻaoga togi o 4,6 manatu mai 5, e sili ona lelei.

Mo galuega maeʻaeʻa uma, e mauaina e le tagata faʻaaoga "Fagau"ua fesuiaʻi ma cryptocurrency. I le averesi, e mafai ona e mauaina e oʻo i le 1,500 fagota ile itula.

Tapulaʻa maualalo mo le toʻesea tutusa 40 000 fasi E maitauina e mafai ona e lafoa le tulaga o le liua o fasi i bitcoins, ma vave toso ese tupe i le Yandex.Money poʻo le Qiwi atotupe.

2) BitMaker Free Bitcoin / Ethereum

O se tasi o sili ona lalotosoina polokalama luga Google taʻalo... O lona togi o 4 manatu, ma le numera o downloads ua maeʻa sili atu 1 miliona

O le tusi talosaga faʻaaoga o tupe "Poloka"lea e mafai ona faʻafesuiaʻi mo cryptocurrency. O le talosaga apalai polokalama faʻatosina faʻatagaina leleilea e mafai ona avea ma sili punaoa o faʻaopoopoga tupemaua.

Naʻo toʻese (-) ole mea moni e leʻo Lusia le polokalame.

3) Bitcoin Crane

O le isi lauiloa telefoni feaveaʻi polokalama e faʻatagaina ai oe ona maua bitcoins vave ma ma sina taumafaiga. Tagata faʻaoga Google taʻalo download le polokalama sili atu 100 000 taimi.

Taʻi 11 minute, o tagata e ona le paipa tatali satoshi maua fua, ia maua latou e naʻo le manaʻomia o le lava o le taimi e oomi ai se faʻapitoa faʻamau. Oe mafai foi maua bitcoin tupe mo matamata faʻasalalauga pe kiliki.

Fesili 5. E i ai tupe maua i bitcoins aunoa ma teuga tupe faʻafaigaluega ina ia maua ai (maua) 1 bitcoin mo saoloto i aso uma (masina)?

Soo se tagata novice miner miti o le mauaina sili 1 bitcoin i aso uma. E mafaia?

I le taimi nei i luga o le upega tafaʻilagi e mafai ona e mauaina le tele o faʻasese togafiti e folafola gullible tagata faʻaoga 1-2 ma e oʻo lava 5 bitcoins i le aso... I le taimi lava e tasi, masalo e leai se taumafaiga e manaʻomia, ua lava na o le teu faafaigaluega o au oe tupe ma fuafua le mea e te faʻaaluina ai le tupemaua mauaina.

O metotia autu o le mining cryptocurrency o loʻo lisiina i totonu o la matou tusitusiga - masani ma maina ao, fesuiaiga, crane ma isi Peitai, ma la latou fesoasoani oe mafai ona maua le maualuga o le selau satoshi i le aso.

Fesili 6. E mafaia ona amata maua ni bitcoin e aunoa ma le faʻafaigaluegaina?

Faʻamasinoina e le anoanoaʻi tagata e iloiloina, bitcoin mining o se matua faigata lava gaioiga. Ina ia maua ni totogi lelei mai tagata faʻaoga, e manaʻomia tupe amata.

E tele auala e maua ai numera numera e aunoa ma se uluaʻi inivesi:

  • I luga o le lautele o le lalolagi lautele upega tafailagi, e mafai ona e mauaina tele nofoaga faʻapitoao e totogiina le BTK mo galuega faigofie. Moni, e tatau ona maitauina o ia galuega faʻaalu tele tele ↑ o taimi, ma latou totogia na o pennies pe, i la tatou tulaga, satoshi;
  • E i ai foi mea ua taʻua cranee tuʻuina atu ai sina aofaʻi o tupe faʻanumera i taimi masani. Ae tusa lava pe mafai ona e mauaina 1 000 manumalo i le ao, ona sili atu lea o le aofaʻi o totogi e maua 0.00288 BTC, e tusa 2 talaper 24 itula o galuega. E sefe le fai atu o le taʻaloga e le aoga le moligaʻo.

I le faaiuga, e tatau ona maitauina e, e ui lava i le tele o le le lelei iloiloga mai le au le talitonu, bitcoins, pei o isi cryptocurrency, o se sili sili ona lelei filifiliga mo se taimi puʻupuʻu poʻo se taimi umi inivesi. Nisi faʻamatalaga e uiga i le teu faʻafaigaluega i cryptocurrency o loʻo iai i la matou faʻasalalauga faʻapitoa.

E tusa ai ma tala a le au suʻesuʻe, o le tuputupu aʻe o upusii o tupe numera o le a faʻaauau, ma o le a mafai ai ona maua ni tupe lelei mo i latou uma ua maeʻa mauaina le tusa o le tasivaaselau o le BTK.

Matou te fautuaina le maimoaina o se vitio i le auala e maua ai cryptocurrency ma aunoa ma ni teuga tupe faʻafaigaluega:

Faʻafefea ona maua bitcoins:

Ma faʻapea foi ma se vitio e uiga i se tasi o ituaiga o bitcoin tupe maua, e faʻaigoaina, bitcoin mining (o le a le mea ma o a masini e filifili ai)

P.S. O le 'au o le mekasini mekasini "RichPro.ru" manaʻo manuia i le mauaina o tupe luga bitcoins. Faʻasoa au manatu i le autu ma fai fesili i manatu o loʻo i lalo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: My WORST Fear on Bitcoin Has Come True (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com