Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Anapogi vave faʻaalia - faʻafefea ona maua se kata, faletupe pe tupe i le 5 sitepu ma le mea e maua ai se nonogatupe lugalaina e aunoa ma le teʻena vave ma i le uati

Pin
Send
Share
Send

Le aoauli manuia, au faitau pele o le Manatu mo le Olaga mekasini tupe! I lenei tusitusiga, o le a tatou talanoa ai e uiga i nonogatupe manino: faʻafefea ma poʻo fea e mafai ai ona vave maua se nonogatupe i se card, faletupe poʻo le tinoitupe e aunoa ma se teʻena, vave ma faataamilo i le uati (24 itula i le aso).

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

A maeʻa ona faitau le tusitusiga, ona e maua lea.

  • O le a le aitalafu manino;
  • O a ni mea lelei ma le lelei o nonogatupe vave i luga ole laiga;
  • Faʻafefea ona vave maua se nonogatupe i se pepa, teuga tupe poʻo tupe e aunoa ma le tuua o le fale;
  • O fea e aoga ai le maua o se faʻaaliga manino i luga ole laiga / ala ile Initaneti.

I le faaiuga o le tusitusiga, o loʻo iai tali masani i fesili e masani ona fesiligia. I se faʻaopopoga, o le lolomiga o loʻo iai le fautuaga faʻapitoa i luga o ni faʻaaliga manino.

O le tala tusia o le a aoga tele i tagata uma - i latou ua uma ona filifili e faia se vave faʻaaliga nonogatupe. Mo isi mea, e aoga le iloa e uiga i le tuʻufaʻatasia o ituaiga o nonogatupe, aua e leai se tasi ua inisiua faʻasaga i le manaʻoga e maua ai tupe i luga o aitalafu. O le mea lea, e le tatau ona faʻamaʻimau se minute, e sili atu le amata faitau i le taimi nei!


I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

Oloa

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

Oloa

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

Oloa

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

Oloa

-RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 4,00018-6524-140 aso.
6

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.



I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.


Faʻamatalaga e uiga i faʻaaliga manino: faʻafefea ona maua i latou i luga o le upega tafaʻilagi ma kamupani poʻo le a le vave lafoina vave nonogatupe i se pepa, faletupe poʻo tinoitupe aunoa ma le teʻena ma i le uati (24/7) - faitau i lenei lomiga

1. O le a le faʻaaliga manino - o se aotelega o le aitia 📃

O tulaga e manaʻomia vave ai tupe e leʻo se mea e masani ai. I le taimi lava e tasi, e masani ona leai se taimi e vaʻai ai mo uo e mafai faʻaune atu pe faʻatali mo le faletupe e iloiloina le talosaga. O tulaga ia e mafai ai ona fesoasoani se loan vave.

Faʻailoa loan o se maketi tau tupe auaunaga e faʻatagaina ai oe e maua tupe vave -i totonu ole 15 - 30 minutei le tuʻuina mai o le talosaga.

O vaega taua o aitalafu manino o:

  • leai se mea e manaʻomia ai le tuʻuina atu i le tagata nonoina tupe se lisi tele o pepa;
  • faaaoga sese o tupe, o lona uiga, o le tagata nonoina ei ai le aia tatau e faaalu ai le tupe na maua i lana lava pule faitalia;
  • tele o taimi tagata faʻamaonia e le manaʻomia;
  • o le nonogatupe ua tuuina atu e aunoa ma se faamalumaluga.

Faʻatasi ai ma isi tulaga lelei o faʻaaliga manino, o mea nei e masani ona taʻua:

  1. toeititi lava vave / vave filifiliga e le tagata nonoina atu (i totonu o ni nai minute);
  2. se lautele lautele o matua - mai ni nai aso i le tausaga pe sili atu;
  3. le agavaʻa e maua ai tupe mai le mamao i le faiga lugalainae aunoa ma le asiasi i le ofisa o loʻo nonoina atu;
  4. afai e le mafai ona toe totogi le aitalafu ile taimi saʻo, oe mafai ona faʻaaoga le faʻaopoopoga tautua;
  5. tele numera o auala e totogi ai se nonogatupe.

O le mea lea, o se faʻaaliga manino e mafai ona fesoasoani e faʻafetaui ma se faigata tulaga. Ae e taua le manatuaina o ia nonogatupe e faia mo sina laititi - masani le sili atu i le 10,000 rubles.

2. Lelei ma le le lelei o se vave faʻaalia faʻaunegatupe i luga ole laiga - o le nuances o nonogatupe 📊

O se tasi o vaega taua tele i luga ole laiga faʻaalia o le nonogatupe o le saosaoa maualuga o le lesitalaina... Tele taimi, mai le taimi e amata ai le talosaga e ala ile Initaneti seʻia maua le tupe, le sili atu i le 30 minute... O se mea masani lava i lenei vaitaimi e le mafai ona toe siaki maeʻa le tagata nono. O le mea lea, o loʻo faʻaalia ni nonogatupe ma le maualalo avanoa o le faʻaletonu.

O leisi vaega o aitalafu vave o leai se manaʻoga e maua ai le puipuiga pei o tagata mautofi pe faamalumaluga... Peitai, o nisi e nonoina atu latou te le teena inisiua tagatanuu faamalosia. O lenei tautua e faia i le lotofuatiaifo, ae i le tulaga o le musu e faia se faʻavae, e ono siʻitia le totogi o le nonogatupe

O lea la, o le aoga sili o faʻaaliga manino o:

  • vave faaiuga i luga o le talosaga;
  • uiga faʻamaoni i tagata nono tupe;
  • leai se manaʻoga e maua ai se puipuiga.

Peitaʻi, o nei itu lelei o nonogatupe vave e oʻo atu ai i le faʻaalia o a latou autu le lavamaualuga tului... O le mea moni o le tagata nonoina tupe e masani ona sili atu le mataʻutia, tuʻuina atu tupe i tagata nonoina e aunoa ma se siaki maeʻaeʻa. O lenei auala i nonogatupe e tau atu i le mea moni e mafai e le fua faatatau sili atu 500% i le tausaga.

O le maualuga tului pasene e faia i luga o ni nai vaega:

  1. tuusao le tau o le nonogatupe;
  2. totogi mo le faʻatupeina poʻo le faʻaliliu atu o tupe nonoina;
  3. komisi faamatuu atu o nonogatupe;
  4. totogiina o 'auʻaunaga aitalafu;
  5. inisiua

O leisi le lelei o nonogatupe manino o tapulaʻa matua tausaga... O le tele o taimi, o ia nonogatupe e avanoa mo tagata ua matutua tausaga. O le mea lea, o le mauaina o se vave nonogatupe e toetoe lava a le mafai mo tagata taʻitoʻatasi oo atu i le 24 tausaga.

Faʻafefea ona sao le faʻatupeina vave o se nonogatupe i se pepa, faletupe poʻo tinoitupe i luga ole laiga - o se laʻasaga ma lea laʻasaga taiala mo amata

3. Faʻafefea ona maua se nonogatupe vave i lau pepa, faletupe poʻo tinoitupe i luga ole laiga - faʻatonuga ile 5 faigofie sitepu 📝

Ina ia maua vave le aofaʻi o tupe manaʻomia ma aunoa ma se le manaʻomia ni faafitauli, e taua le faia o mea uma i le saʻo e mafai ai. O le mea lea i lalo ifo ua tuuina mai sitepu ma lea laasaga algorithm o gaioiga, lea o le a fesoasoani ia i latou oe faia aitalafu vave mo le taimi muamua.

Sitepu 1. Filifilia o se tagata nonoina atu

E mafai ona maua se nonogatupe manino e pei o i le faletupema i totonu o se faʻaputugatupe microfinance faʻalapotopotoga... Pe a faia se filifiliga e fiafia i se tasi o nei vaega, e taua le manatuaina o latou taʻitasi ei ai a latou lava uiga:

  1. Faletupe mafaufau talosaga mo se nonogatupe mo se taimi umi. Latou te auiliiliina ma le totoʻa tagata ono ono nono. Peitai, o le lelei o faʻalapotopotoga faʻatupeina o tele sili atu ona lelei aitalafu aiaiga... Sa matou tusi foi e uiga i le faletupe e sili atu le ave i fafo o se nonogatupe i se tau maualalo tului - matou te fautuaina oe e faitau lenei tusitusiga.
  2. Faʻalapotopotoga tau Microfinance latou sili faʻamaoni ia latou tagata faʻatau. O le mea lea ua latou talia ai filifiliga i talosaga i ni nai minute - masani lava e le sili atu i le sefulu. O le ono ono faʻamaonia pe a faʻafesoʻotaʻia ia kamupani e sili atu le maualuga - ia sili atu 90%... Peitaʻi, o i latou ua filifilia se MFI e tatau ona sauniuni i ai siitia le tuluie puipuia ai ia faʻalapotopotoga mai le le toe foʻi mai o faʻaputuga tupe.

Sitepu 2. Filifilia o se polokalama nonogatupe

I le tele o tulaga, taʻitasi tagata faʻatupeina ofoina atu tele polokalame ma eseʻese tulaga. E aoga le suʻesuʻeina o latou uma ma filifili le tasi e sili atu ona taliaina mo le tagata nono.

I lenei tulaga, oe tatau ona uai atu i ono aitalafu mafaifaapea foi ma isi vaitaimi, le taimi lea e te manaʻomia ai ona toe faʻafoʻi tupe na mauaina. I se faʻaopopoga i lenei, e taua le sailia poʻo le a faʻasalaga faʻaaoga i mataupu pe a fai o le totogiina ua tuai.

Sitepu 3. Faia o se lugalaina tusi talosaga mo se faʻaaliga manino

Lenei aso e mafai ona e maua se loan, e aunoa ma le tuua o le fale... Fesoasoani e faia lenei Initaneti polokalama... Ua lava le alu i le 'upega tafaʻilagi o le tagata nono filifilia ma ulufale i faʻamaumauga i le pepa talafeagai.

A faʻatumuina se tusi talosaga, e taua le faʻaeteete tele. Soʻo se mea sese poʻo faʻamaumauga le feteʻenaʻi e ono taitai atu ai i se filifiliga le lelei. Tele taimi e tatau ai ona e faʻatumu oe lava faʻamaumauga, tupe maua faʻamatalaga ma nofoaga o galuega... I se faʻaopopoga, i le tele o tulaga, e manaʻomia le faʻamaotiina o faʻatulagaina o le nonogatupe manaʻomia - le aofaʻi ma vaitaimi.

O le taimi lava e faʻatumu uma ai fanua o le tusi talosaga, ona lafo loa lea i ofisa nonogatupe mo le iloiloga.

Sitepu 4. Faʻatali mo se faʻaiuga

E masani lava o le faaiuga i luga o le talosaga e le tagata nonoina atu e faia vave - i totonu ole 10 minute le maualuga... E masani ai, e le mafai ona siaki le faʻamatalaga aitalafu a le tagata nono tupe mo sina taimi puʻupuʻu. O le mea lea, o le igoa taʻuleleia o le tagata nono tupe e le aʻafia ai le tali a le tagata nonoina atu.

O le faʻaiuga i le tusi talosaga e mafai ona faʻailoa atu i le tagata talosaga i ni auala se tele:

  1. Feau i le SMS;
  2. o se telefoni;
  3. luga o le 'upega tafaʻilagi a le kamupani nonoina tupe i le teuga tupe a le tagata nono;
  4. i se imeli

Sitepu 5. Mauaina o tupe

Afai, faʻavae i luga o iʻuga o le iloiloga o le talosaga, ua taliaina lelei o le tali o le maua o le tupe. E mafaia lenei mea pe a e alu i le ofisa o loʻo nonoina tupe pe a maeʻa ona maua tupe tinoitupe.

Peitai, o le auala sili ona talafeagai e maua ai se loan o le filifili pepa faletupe pe atotupe i luga ole laiga... I lenei tulaga, e te le tau tuua lau komepiuta. I tala na muamua atu, na matou taʻuina auiliili ai pe faʻafefea ona fai se nonogatupe i luga ole laiga i se pepa i le taimi lava lea ma le mea e mafai ai ona e maua se nonogatupe i luga o le Qiwi atotupe e aunoa ma le faʻaletonu i le uati - matou te fautuaina oe e te faitau ma le faʻaeteete i ai.


I lenei auala, lesitalaina o se nonogatupe manino - o le taualumaga e matua faigofie. Ua lava lava le mulimuli i sitepu faʻamatalaina e maua ai tupe vave ma aunoa ma ni faʻafitauli.

4. Faʻailoa vave aitalafu i luga ole laiga - kamupani TOP-7 o loʻo faʻamatuʻu atu aitalafu tinoitupe i se card poʻo teuga tupe nei i le taimi lava e leai se teʻena usal

E mafai ona e mauaina se loan manino e ala i le faʻafesoʻotaʻi o se faletupe poʻo se microfinance faʻalapotopotoga e maua ai ni nonogatupe vave i luga ole laiga (24 itula i le aso) vave e aunoa ma le teʻena.

Faʻatulagaina e tagata nonoina a latou lava tuutuuga - le aofaʻi, fua faatatau, vaitaimi... E le gata i lea, o manaʻoga mo ono ono nonoina tupe i kamupani e eseʻese.

E masani ona faigata ona tutoʻatasi auʻiliʻili se numera tele o aitalafu faʻalapotopotoga ma filifili le sili sili ona lelei. O le mea lea, matou te fautuaina oe e te mataala i faʻavasegaina o tagata nono tupe faʻaputuputuina e polofesa.

Lalo o se faʻataʻitaʻiga TOP 7 kamupani ma le sili ona alagatupe aitalafu faʻaupuga.

1) Faletupe Alfa

Faletupe Alfa e umi se taimi galue. I lenei vaitaimi, na ia mauaina lauiloa e aunoa ma le faʻaleagaina o lona igoa taʻuleleia.

Lenei e mafai ona e mauaina se credit card i se taimi vave ma faʻamafanafana. O se vaega o le igoa igoa o mauaina o se vaitaimi ole alofa tunoa... E tusia 60 aso... I lenei taimi atoa, e mafai ona faʻaaogaina tupe faʻaaitalafu e aunoa ma le totogiina o se tului. O le aofaʻi maualuga o aitalafu o 300 afe rubles.

E mafai ona e apalai mo se credit card i luga o le upega tafailagi a le faletupe. I ni nai minute mulimuli ane, na faafesootai ai e le sui o le faletupe le tagata talosaga e faamanino tuutuuga o aitalafu.

2) Tinkoff Faletupe

Tinkoff - o le muamua Lusia faletupe o loʻo faʻagaioia atoa e ala i le Initaneti. Lenei oe mafai ona maua se credit card ma se tapulaʻa e oʻo atu i le 300,000 rubles.

Iloiloga o le tusi talosaga lafoina luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻatautaia i totonu o le 5 minute... O le kata e ave i lou fale poʻo le ofisa i le tuatusi ua faʻailoa mai e le tagata talosaga.

E aoga le credit card Grace vaitaimi i le fua faatatau o 55 aso... Afai i lenei taimi e le mafai ona toe totogi le nonogatupe, o le a totogiina le tului i luga o lea i le tau 19,9% i le tausaga

O le lelei o le credit card a Tinkoff o le avanoa cashback... O lona uiga, o se vaega o le tupe faʻaalu i le le tinoitupe pepa o le a toe faʻafoʻi atu i le pepa (mo faʻatau taʻitasi oo atu i le 30%).

3) VTB Faletupe o Moscow

VTB Faletupe o Moscow ofo atu i tagata faʻatau le tele o aitalafu. Afai matou te mafaufau i le filifiliga o le talosaga mo se faʻaaliga manino, o le credit card e sili ona lelei. "Lafoga maualalo"... I luga o 50 aso e iai le vaitaimi e leai se tului. E maua ai foi cashback i le fua faatatau o 5% faʻatau na faia.

Ina ia apalai mo le VTB Bank of Moscow card, ua lava lea e faʻatumu ai le pepa fuafuaina i luga o le upega tafailagi. O le tali e tatau ona faʻatali aua neʻi sili atu ile 15 minute... I le tulaga o se filifiliga lelei, o le a tumau pea ona faʻafesoʻotaʻi le ofisa o le faletupe ma pepa ma piki mai le pepa.

4) Tagata faʻatau tupe

Tupe - o se microfinance faʻalapotopotoga e vave ona tuʻuina atu tupe. I le taimi lava e tasi, o le aofaʻi maualuga aofaʻi aofaʻi aapa atu 70,000 rubles.

Ina ia maua se nonogatupe, ua lava le tuu o se talosaga i luga o le upega tafailagi a le kamupani. I ni nai minute o le ae mauaina se tali mai le kamupani. E mafai ona maua sau tupe tinoitupe, i se teuga tupe pe faʻafanua.

Tupe ofoina tagata fou tagata e mauaina 10,000 rubles... E tatau ona toe faʻafoʻi mai i latou i le vaitaimi 5-18 vaiaso... I le lumanaʻi, alualu i luma alualu i luma i ni laʻasaga, oe mafai faʻaleleia tulaga nonoina atu mo oe lava.

5) Vivus

Vivus - o se microfinance faʻalapotopotoga, lea e mafai ai ona tuʻuina atu ai se tusi talosaga ma le naʻo le tasi le tusi folau. I lenei tulaga, o le tali o le a faʻatali le sili atu ma le afa itula.

Ile taimi lea, e iai le taimi e siaki ai le nonogatupe ile tala o le aitalafu. Peitai, e le o taimi uma na ia taʻitaʻia ai pe a faia se filifiliga.

O le muamua nonogatupe i le kamupani o loʻo tuʻuina atu i le aofaʻi o e oʻo atu i le 15,000 rubles... Afai e te totogia i le taimi saʻo, oe mafai ona faʻamoemoe i se faʻaopoopoga i le aofaʻi ma le faʻaititia o le tului.

6. Kredito24

Kredito24 ofaina nonogatupe i le aofaʻi e oʻo atu i le 30,000 rubles... Taimi toe totogi mo aitalafu nono e le sili atu 30 aso.

Ina ia maua sau nonogatupe, oe o le a manaʻomia se telefoni feaveaʻi, o se maualuga-lelei tusifolau ata, ma se faletupe pepa.

A maeʻa le tusi talosaga, e tatau ona e faʻatali tusa o le 15 minute filifiliga a le tagata nonoina atu. E leai se mea e manaʻomia e tuʻuina atu ai se faʻamaoniga, ma e leai ni pili o nonogatupe. Atoa o gaioiga uma i totonu o le kamupani e puipuia e le lata mai le saogalemu.

7) Timer

IFI Zimer ofo e maua e oʻo atu i le 30,000 rubles mo se vaitaimi o le sili atu i le 30 aso... Ina ia faia lenei mea, luga o le 'upega tafaʻilagi a le kamupani, ua lava lea e faʻailoa mai ai le aofaʻi manaʻomia, vaitaimi ma ulufale oe lava faʻamaumauga.

O le robot e pule i le iloiloina o apalai. O le mea lea, o le tali e le tau faʻatali umi - o le maualuga 5 minute... E mafai ona avea oe ma se tagata nono tupe i soʻo se aso o le vaiaso, i soo se taimi o le aso.

Mo le faigofie o le auiliiliina ma le faʻatusatusaina o faʻamatalaina nonogatupe, o le autu aitalafu aiaiga o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

O faʻalapotopotoga autu aitalafu faʻapea a latou tuutuuga mo le faʻamatuʻu atu o ni faʻaaliga vave.

PuleAofai, afe lapisiFua faatatauFuafua nuances
1Faletupe AlfaE oʻo atu ile 300 ile credit card23.99% i le tausagaUluai faʻaiuga i luga o le 'upega tafaʻilagi, mauaina o le kata - i le matagaluega
2Tinkoff FaletupeTusa i le 30019.9% ​​i le tausagaLesitalaina i totonu o le lima minute, kiliva kiliva i le fale poʻo le ofisa
3VTB Faletupe o MoscowTusa i le 35024.9% ile tausagaO le tusi talosaga e tuʻuina mai luga o le 'upega tafaʻilagi, mauaina le kata - i le ofisa
4TupeE oʻo atu i le 701.85% i aso umaMuamua nonogatupe e oʻo i le 10 afe rubles
5VivusTusa i le 151.1% i aso umaUa siaki le tala faasolopito
6Kredito24E oʻo atu i le 301.9% i aso umaMauaina i se faletupe faletupe aunoa ma le tuua le fale
7Zimer301.9% i aso umaO le filifiliga e faia e le robot

5. Faʻafefea ona totogi mo se faʻaaliga manino - 5 auala lauiloa e tapunia ai se nonogatupe vave 💡

E i ai lava ni nai filifiliga mo aitalafu toe totogi. E i ai i tagata nono totogia le aia tatau e filifili ai le auala na te manatu e sili ona taliaina mo ia.

Faʻamatalaina i lalo metotia o le toe totogiinale sili ona lauiloa.

Metotia 1. Tupe i le ofisa o loʻo nonoina atu tupe

O lenei metotia totogiina ei ai le tele o tulaga lelei:

  • leai se komisi mo le teuina o tupe;
  • o le tupe alu saʻo i le tagata nonoina tupe, o lea e te le tau tulituliloaina.

Peitaʻi, e ui i mea lelei e le masalomia, o le totogiina i le ofisa o le kamupani le lelei - oe o le a tatau ona faʻaaluina oe lava taimi e alu ai i le matagaluega, ma, ono mafai, tu i le laina.

Metotia 2. I le faletupe

E talafeagai mo le faia o se totogi soʻo se kata faletupe... Ae e iai le mea e manaʻomia - e tusa ma tapulaʻa o le pepa, e tatau ona faʻatagaina le totogiina o Initaneti.

O lenei filifiliga e talafeagai aua o le atoa taualumaga e faia i le faʻaaogaina o se komepiuta fesoʻotaʻi i le upega tafailagi. E te le tau tuua le fale. Ae e tatau ona manatuaina o le tele o taimi o le faʻaliliuina o tupe e molia komisi.

Metotia 3. Tupe faʻaeletise

E mafai e tagata e ana le E-atotupe ona totogi ma le latou fesoasoani. E masani lava, i lenei tulaga, o le atotupe tatau ona i ai tupe i se aofaʻi lava mo le faʻagaioiga.

Afai e leai se tupe i le polokalama totogiina, o le atotupe e tatau ona toe faʻatumuina, lea e le faigofie tele.

Metotia 4. E auala atu i faʻasologa totogi

I aso nei, e mafai ona maua nofoaga faʻapitoa totogiina i soʻo se mea. O loʻo faʻapipiʻiina i nofoaga faitele - i faleʻoloa, alāvaʻa, fale faʻatau.

Ina ia faia se totogi, oe ono manaʻomia auiliiliga kamupani aitalafu, ma numera o konekalate... A ulufale i latou luga o le lau, e taua le faʻaeteete i le mea e mafai ai, o mea sese o le a taʻitaʻia ai le mea moni e faapea o tupe e tatau ona sailia mo se taimi umi.

Metotia 5. Via Lusia Post

Tele tagata faʻaaoga mafaufau lenei metotia e sili ona talafeagai. Peitai, o loʻo faʻaaogaina foi. O le le lelei o le totogiina o fale meli e le gata i laina umi, ae e taua foi komisi1-3%, ma faaliliu umi o tupeoo atu i le 10 aso.


I lea, e tele lava nai auala e totogi ai se nonogatupe. Ae e aoga le iloiloina o le vaitaimi o le faʻaliliuina o tupe ma le iai o se komisi. E le tatau ona galo ia tatou o le le totogiina faʻatopetope poʻo le le maeʻa o le nonogatupe o le a taʻitaʻia ai le faʻasalaga ma sala tupe.

6 aoga fesoasoani ma togafiti mo le mauaina o faʻaaliga manino mai polofesa

6. Fautuaga aoga pe a apalai mo se vave faʻaalia se nonogatupe mo tagata amata 💎

Ae e te leʻi leʻi faia se nonogatupe i le taimi lava lea, e tatau ona e mafaufau totoʻa. O le faaiuga e talia ia matafaioi e tatau ona iloilo totoʻa. Afai e faʻaseseina e le tagata nonoina ana mea tautupe, atonu e feagai o ia ma faigata ma faʻafitauli faigata.

Lalo o le fautuaga atamamai, lea o le a fesoasoani i tagata e filifili e maua se faʻaaliga manino.

Motugaafa 1. Faʻaaoga vave credit i naʻo mataupu matuia

Ole telē o tului e tatau ona faʻamalosia ai tagata e ono nonō mai e iloilo ma le totoʻa le tele latou te manaʻomia ai se nonogatupe. Afai e i ai le avanoa e nono ai tupe mai pele ia oe pe faʻatali ma se tali i le faʻafitauli seʻia oʻo i le totogi, e le tatau ona e faʻaiʻuina se feagaiga nonogatupe.

E taua le malamalama, e le mafai ona faʻatau i tupe nono oloa e le taua tele... O le euphoria mai le faʻatau o le a le pine ae pasia, ma o le aitalafu ma le manaʻoga e totogi ai le tului o le a tumau.

Motugaafa 2. Filifili se tagata nonoina tupe e tatau ona matua faʻaeteete i le mea e mafai ai

I le filifiliga filifiliga, maualalo pasene e le tatau ona na o le pau le faʻavae. O tulaga o aitalafu e matua ese mai ma tagata tauva e ono faʻaalia ai le le faʻamaoni gaioiga a le kamupani. I lenei auala, e mafai ona tosina tagata faʻatau, ae o tupe maua o le a faʻateleina ona pili natia ma e le faʻamaʻoti mai i le polokalama o nonogatupe totogiina.

O le auala lelei e suʻe ai se paʻaga kamupani o le suʻesuʻeina o fautuaga a tagata atamamai, ona suʻesuʻe lea o iloiloga o le tagata nonoina tupe i luga o le Initaneti.

Motugaafa 3. E taua le suʻesuʻe ma le faʻaeteete i tuutuuga o le konekalate

Muamua sainia o se feagaiga nonogatupe (aofia ai ala ile SMS) oe tatau ona suʻesuʻeina ma le faʻaeteete. Atoa uma manatu i le pepa, a maeʻa ona sainia, o le a iai le malosi faʻatulafono.

Ae maise faʻaeteete oe tatau ona suʻesuʻe manatu e faatatau i ai nonoga tupe totogi... O le a aoga foi e vave faamasani oe lava ia ma manatu faatatau i ai iʻugae tupu ma le le atoa pe le faʻataunuʻuina faʻatinoina o noataga.

Motugaafa 4. Aua le soona taʻu le aofaʻi o le aitalafu

A faia se nonogatupe, e le mafai ona sili atu nai lo le mea e manaʻomia, naʻo le tulaga, i se tupe faaleoleo. E tatau ona manatua o le tului o le a totogiina i luga o le aofaʻi atoa o le aitalafu.

O tupe e sili atu e ono faʻaalu faʻalilolilo. Ae o le a latou toe faʻafoʻi i soo se tulaga, ma ma le fiafia.

Motugaafa 5. E taua le iloilo saʻo o le ono mafai ona toe totogi atu

Ae e te leʻi lafoa se tusi talosaga, e tatau ona e vaʻavaʻaia lelei au mea tautupe, mafaufau pe faʻafefea ona totogi le aitalafu.

Afai e te le o mautinoa o le a mafai ona e toe totogiina le nonogatupe i le taimi tonu, e sili atu le aua le tuʻuina atu. A leai, o le ua le mafai ona faʻaleleia tulaga tau tupe e mafai ona faʻateteleina.

Motugaafa 6. O le tau o le nonogatupe e tatau ona fuafuaina ao le i mauaina

E taua le vave malamalama pe ua sauni le tagata nono mai e faʻatupu se aofaʻi faʻapitoa o tupe faʻaalu ina ia mafai ai ona faʻaaoga le tupe iinei ma le taimi nei.

Tele o tagata nonoina tupe faʻailoa le aofaʻi o overpayments i luga tonu o le autu itulau o la latou 'upega tafaʻilagi. Peitai, mo le fuafuaina, e mafai ona e faʻaaogaina le masani ai mea fuafua aitalafu.


I le mulimuli ai i nei fesoasoani, e mafai ona e mautinoa o le a alu le nonogatupe e aunoa ma ni faʻafitauli, ma o le tupe maua o le a fesoasoani, ae le tulia oe i se sili atu pologa.

7. Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) i luga o aitalafu manino express

Matou te popole pea e uiga ia matou tagata faitau, o le mea lea, masani i le faaiuga o le lolomiga matou te saunia tali i fesili e masani ona aliaʻe mai luga o le mataupu o loʻo iloiloina. Matou te faʻamoemoe o le aso nei poloka o faʻamatalaga aoga o le a fesoasoani ia te oe e maua ai se faʻaaliga manino e sili atu ona lelei.

Fesili 1. Faamata e mafai ona manuia le tuʻuina atu o se nonogatupe vave ile Sberbank card luga ole laiga e aunoa ma se tusi folau?

E taua le malamalama e aunoa ma le tusifolau, e le mafai ona maua se loan i le ofisa o credit card i lalo o soo se tulaga. Naʻo le pepa lenei e mafai ona faʻamaonia ai le faʻailoga o le tagata nono.

Ae peitaʻi, pe a e talosaga mo se nonogatupe i luga o le upega tafailagi e ala i le MFO, e te le tau faʻailoa se tusi folau, i le tele o tulaga e le o manaʻomia foi ona download lona scan. O le mea sili ona taua o le saʻo ma aunoa ma ni mea sese ulufale i le pepa faʻamaumauga i avanoa talafeagai o le talosaga.

Faʻamalosi lender faʻaaogaina faʻaaogaina faʻapitoa faʻamatalaga database, ia e mautinoa o loʻo aoga le tusi folau. Naʻo le tulaga lea e mafai ai ona e faʻamoemoe i se faaiuga lelei ile talosaga.

I le taimi nei e uiga i le vave maua o se nonogatupe i le Sberbank card. O le faʻatupeina aitalafu lava ia e le tuʻuina mai se tautua tautupe.

E ui i lea, e mafai lava ona fai se loan i le faletupe lea. E mafai ona fai lea ile faʻafesoʻotaʻiina o se tasi o faʻalapotopotoga tau microfinance o loʻo naunau e tuʻuina vave ia nonogatupe e aunoa ma le teʻena.

Ole tele o MFO o loʻo faʻatonuina ni leai ni faʻalavelave i ni aitalafu vave i se pepa Sberbank e aunoa ma le faʻaalia o se tusifolau, tusa lava pe leaga le talaʻaga o aitalafu

O se nonogatupe manino i le Sberbank card o loʻo i ai le taua numera o faʻamanuiaga:

  • e le manaʻomia le aoina o tusi faʻamaonia ma tuʻuina atu se ato atoa o pepa i le tagata o loʻo nofo aitalafu ai, ua lava lea e faʻailoa ai tusifolau faʻamaumauga i le pepa fesili;
  • leai se manaʻoga e saunia se puipuiga i le tulaga o tautoga poʻo tagata faʻamaonia;
  • toeititi lava iloiloina vave le tusi talosaga ma le mauaina o tupe;
  • oe mafai ona maua se nonogatupe tusa lava i le tulaga o le faʻaleagaina aitalafu talafaasolopito;
  • e maua ai tupe, e te le tau tuua lou fale, o le atoa gaioiga e faia e ala i le Initaneti.

Fesili 2. E mafaia ona vave maua se nonogatupe i luga o le card poʻo tinoitupe faʻatasi ma le leaga o tala o aitalafu (e aunoa ma se siaki CI)?

O le toʻatele, e leʻi masani ona totogia nonogatupe i taimi e tatau ai, na feagai ma le faʻafitauli o le teʻena o talosaga na tuʻuina atu i faletupe.

Peitaʻi, e mafai lava ona maua sau tupe e te manaʻomia. Mo lenei mea e aoga le faʻafesoʻotaʻi i microfinance faʻalapotopotoga... O le toʻatele o latou e faʻatupeina ni aitalafu toeititi lava oʻo mai ma le 100% faʻamaonia, o le mea lea credit history (CI) e toeititi lava a le siakiina... Faʻamatalaga auiliili e uiga i le mea e maua ai se nonogatupe ma le leaga aitalafu talaʻaga ma matala solitulafono, faʻapea foi ma faletupe e le siakiina le CI o latou nonoina, ua uma ona tatou talanoaina i la tatou tusitusiga

O le maualalo taimi faʻagasologa e tau atu i le isi sili... Tusa lava pe e te mauaina se faʻaiuga le lelei, e mafai lava i taimi uma faʻatumu se pepa i luga o le 'upega tafaʻilagi a seisi kamupani.

I se faʻaopopoga, o aso nei e tele lava 'auʻaunaga i luga ole laiga, pe a talosaga mo se nonogatupe mo latou, lafo atu i nisi MFO. E tatau ona faʻatali le tagata nono tupe mo se tali, ma pe a maua se faʻaiuga lelei mai le tele o loʻo nonoina atu, filifili se faʻalapotopotoga se tasi.

Fesili 3. Fea ma faʻafefea ona maua vave se nonogatupe mo le Yandex Tupe?

Tele taimi, o tagata e faʻaaogaina atotupe i le Yandex.Money system o loʻo sailia ni auala e toe faʻatumu ai, ma e tele taimi latou te mananaʻo ai e faia lenei mea ma se nonogatupe. O le mea lea, e aoga le iloa pe faʻafefea ona maua se nonogatupe i lenei tupe.

Auala e vave faia ai se nonogatupe i luga o le Yandex.Money

A o i totonu WebMoney fuafuaina faapitoa togi togifaapelepeleina e tagata faʻaaogaina, Yandex leai se mea e ofa mai ai. O le mea lea, aitalafu le faʻamalosi aitalafu matua leai se mea. O lenei auala na taitai atu ai i le mea moni e faapea toaitiiti tagata e malilie e maua se nonogatupe i le Yandex Tupe.

Peitaʻi, o loʻo iai pea le avanoa e maua ai se tupe i le nonogatupe. Nisi tagata faʻaaoga initaneti ofo talosaga mo se nonogatupe e ala i isi faiga totogiWebMoney pe Kiwi... Ma o nei tupe ua liua i le Yandex tupe ma le fesoasoani a faʻapitoa faʻatau. O lea auala, ioe, o loʻo i ai, ae e matua taugata lava.

E tatau ona manatuaina o le liuaina o tupe faʻaeletoroni e fai lava komisi maualuga... E mafua ai le faʻaopoopoga taua i le tau o le nonogatupe.

E i ai isi sili atu filifiliga aoga mo le mauaina o se nonogatupe:

  1. TupeMan tuuina atu nonogatupe i latou e ana le faʻamaoniaina Yandex atotupe. I le taimi e tasi, e mafai ona toeititi lava maua vave e oʻo atu i le 30,000 rubles... Mo le taimi muamua, ua faʻatupeina se nonogatupe i luga 10 000 rubles, pe a manuia le totogiina, oe mafai ona faʻamoemoe i se faʻaopopoga i le tapulaʻa.
  2. E mafai foi ona e nonoina tupe ala i le Platiza service... Ina ia faia lenei, oe mafai ona faʻaaogaina se tasi o lua avanoa avanoa. Muamua, e mafai ona e ulufale i Platiza faʻaaoga lau Yandex. O le filifiliga lona lua o le filifili lea o le "Top up" lisi o aitema i le tautua a le Yandex Money ma kiliki le "Transfers from another service". I le lisi e aliali mai, saili Faʻalapotopotoga tau Microfinance.
  3. Tinkoff Faletupe ofo e oka pepa faʻapitoa mo e ana le Yandex. E faigofie lava ona nonoa i se atotupe ma faʻatagaina oe e faigofie ona mauaina microloans i tupe faʻaeletoroni. O le gaosiga taimi mo sea pepa o tusa o le lua vaiaso, totogi tau - le sili atu i le 200 rubles.
  4. A leai se filifiliga na sau mo se mafuaʻaga, e mafai ona e faʻaaogaina se nonogatupe tumaʻoti. O aso nei i luga ole initaneti o loʻo iai le numera tele o faʻasalalauga mai pisinisi tumaʻoti o loʻo ofaina e faʻatulaga se nonogatupe, e aofia ai ma le Yandex Money. E tatau ona malamalama o le tului luga o ia nonogatupe e fai si maualuga. E taua foi le manatuaina o le avanoa pepelo ma leai se mea faia faia muamua totogi.

O lea la, e i ai lava ni nai auala auala e nono ai tupe i le Yandex. E naʻo le taua e filifili le sili ona lelei.

Fesili 4. Faʻafefea ona maua se vave faʻaaliga vave mo le Kukuruza card?

Lenei aso e matua talafeagai e maua ai aitalafu i luga o se palasitika pepa. I le tasi itu, o loʻo iai le avanoa e faia ai lenei mea e aunoa ma le tuʻua o le fale, i le isi itu, e matua talafeagai lava le faʻaogaina o tupe na mauaina i lenei tulaga. E mafai ona e totogia le card e aunoa ma le komisi i faleoloa, e iai le aia a le tagata nono tupe e faʻatupe ai i fafo i soʻo se taimi i se nofoaga talafeagai.

I le auala, mo nei mafuaʻaga e le manaʻomia le avea ma e ana le pepa palasitika o se faletupe a Rusia, masani ona sili atu latalata i potu talatalanoaga Eurelet... I totonu e mafai ona e faigofie ona faʻatulagaina se tulaga ese pepa palasitika sana.

Maua faʻafanua o le Saito mafai e se tasi ua liliu 18 tausaga... Lenei mafai ona faia i le 5 minute i le Euroset. Ua i ai nei 2 faʻafanua filifiliga: debit ma le credit card. O le faʻatapulaʻaina o nonogatupe mo le lona lua e fuafua ile faʻavae o le tusi talosaga.

Ua aliali mai e le mafai ona fai se nonogatupe i le taimi lava e uma ai ona tuʻuina atu le card. I soo se tulaga, e tatau ona e faʻatali mo le faʻaiuga o se salon salon poʻo microfinance kamupani.

Faʻailoa vave aitalafu ile Kukuruza card e ala ile Initaneti (lugalaina) - MFI aotelega

Kukuruza galue ma kata 2 kamupani - MigCredit ma Mili... Ina ia maua se nonogatupe, oe manaʻomia se tasi pepa - tusifolau, o le faaiuga i luga o le talosaga e faia tusa i le taimi 15 minute.

Mo faigofie o le faʻatusatusaga o tulaga aitalafu i nei faʻalapotopotoga, o loʻo tuʻuina atu i le laulau i lalo.

MFOs ma latou tuutuuga mo le tuʻuina atu o se nonogatupe vave i le Kukuruza card:

Igoa o LenderAitalafu aofaʻiFua faatatauNonogatupe vaitaimiPepa aloaia mo le lesitalainaMatua aitalafu
MigCreditMai le 5 i le 20 afe rubles1.6% i aso uma28-168 asoTusifolau ma le faʻailoga lona luaMai le 21 tausaga
Mili2-12 afe rubles2% i aso uma3-30 asoTusifolauMai 18 tausaga

I MFIs Mili e iai le faʻafaigofieina lesitalaina ma faʻailoga auala. Ina ia apalai, ua lava log i le faʻaaogaina o se tasi o fesoʻotaʻiga lautele.

Ae ui i lea, o le itulau moni e tatau ona faʻailoa mai, a leai o le tusi talosaga o le a mautinoa ona teʻena. E le gata i lea, e taua le mautinoa o le itulau e le o aofia ai le saʻo pe mataga faʻamatalaga. O ia faʻamaumauga e ono faʻaalia ai le le faʻamaoni ma le le faʻatuatuaina o le tagata nono tupe.

I le tasi itu, i totonu MigCredit oe mafai ona talosaga mo se nonogatupe ala i le Initaneti. O le mea lea, e foliga mai o tagatanuu o loʻo nonofo i soʻo se itulagi mafai foi ona maua ni nonogatupe. Peitaʻi, e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻi le faleoloa o le Euroset mo le Kukuruz card. O le mea lea, e fautuaina e talosaga mo se nonogatupe naʻo latou e maua le avanoa e asiasi ai i lenei faʻalapotopotoga.

A mauaina se nonogatupe i luga o le Kukuruz card, oe tatau ona manatua o le ae tatau ona toe faʻafoʻi ia vave. Ma le isi, i totonu MigCredit e tatau ona e totogiina le itiiti ifo i le tasi i le 2 vaiaso... O le vave ona e toe totogiina le aitalafu, o le laitiiti foi lena o lau totogi. I le amanaia ai o le mea moni o le tului i nai nonogatupe o loʻo totogiina i aso uma, fautuaga i le vave totogiina o noataga i lalo o le maliega ua avea atili sili ona talafeagai.

E tatau ona manatuaina o tagata o loʻo nofo aitalafu e tuʻuina atu i tagata faʻatau tupe e masani ona mauaina ma totogi taimi o aitalafu sili atu faamaoni tulaga... Ma, taua faʻaititia o pasene totogi.

E faigofie lava ona maua se nonogatupe mo le Kukuruza card: ua lava le tuʻuina atu o se talosaga e ala i le Initaneti... I lenei tulaga, o le kata e tatau ona i ai filifiliga, o lona uiga, e tatau ona e mautinoa o le igoa ma le faaiu o le tagata o loʻo lolomiina i lona itu pito i luma.

E taua le iloa, I latou e leʻo iai se card a le Corn ae mafai ona apalai. A maeʻa ona maua se faʻaiuga lelei, o le a mafai ona e alu i le Euroset mo se pepa. I lenei tulaga, na muamua tuuina mai palasitika le igoa... Faʻatasi ai ma le faʻaogaina o faʻamatalaga a le tagata o loʻo taofia, o le a tuʻuina atu le pepa i ni nai vaiaso.

Pe a filifili pe nono tupe i luga o le Kukuruz card, e taua le malamalama pe o le a le eseesega i le va o le microloan ma le credit card:

  • Faʻaaogaina se credit card fai se nonogatupe sui. O lona uiga, a uma ona totogi le atoa poʻo se vaega o le aofaʻi o aitalafu, e mafai ona e toe faʻaaogaina tupe i totonu o le credit credit. E tusa ai, o tupe tului e naʻo le aofaʻi o loʻo aitalafu ai le tagata nonoina tupe i le taimi nei.
  • Microloan o le a tuuina atu vave mo le aofaiga atoa, e tatau foi ona toe faafoi vave pe i totogi. Ua uma ona matou talanoa e faʻatatau i le microloans o loʻo tuʻuina atu i luga o le upega tafailagi i se kata e aunoa ma le teʻena ma aunoa ma le faʻamaonia vave i le mataupu talu ai.

I le ala, e pei o mo auala totogi, e tele o latou.

Oe mafai ona faʻatino tiute i lalo o le nonogatupe maliega faʻaaogaina se tasi o filifiliga nei:

  1. faʻaaogaina totogi faʻatupeina tu i totonu o faleoloa fesoʻotaʻi Euroset;
  2. ala i le kesia Euroset;
  3. i soo se faletupe faʻapisinisi.

Fesili 5.Faʻavave / vave faʻaunegatupe mo tamaiti aʻoga ma penisiona tuʻuina i luga o le upega tafailagi pepa?

O le tele o nonogatupe aoga mafaufau penisiona ma tamaiti aʻoga tagatanuʻu vaivai... Pau lava le tuusaunoa ia latou e faigaluega. Ae o na tagatanuu e toaitiiti. O le mea lea, mo le tele o penisione ma tamaiti aʻoga, o loʻo totoe pea le nonogatupe le mafai ona ofi i ai... O ia kamupani latou te le amanaʻia faʻamatalaga faʻavae o tupe maua.

I le taimi nei, o nei vaega o tagatanuu e masani ona manaʻomia tupe faʻaopoopo, talu ai e le lava a latou tupe mo se faʻatauga faʻatau. Peitai, o le auala i fafo atu o le taimi nei tautupe tulaga e faigofie lava - oe mafai ona taumafai e nono tupe i totonu faʻalapotopotoga microfinance i se pepa faletupe e ala i le Initaneti.

Anapogi ma faanatinati nonogatupe mo tamaiti aʻoga ma penisiona i le faletupe pepa luga o le initaneti e aunoa ma le teena ua sauni e saunia microfinance faʻalapotopotoga

O tuʻuina atu o tuʻuina atu i MFO e eseʻese e le faʻamaoni i tagata e nonoina tupe. Tamaiti aʻoga ma penisiona leai se puipuiga o le a manaʻomia - le tauto poʻo le mautinoa. E le faʻalogo le faʻalapotopotoga tau tupe maua i mea e maua ma le lelei o tala o aitalafu.

Peitaʻi, o tagata litaea ma tamaiti aʻoga e filifili e talosaga i le MFI e tatau ona nofouta o le totogi mo le faʻamaoni o kamupani ia latou siitia le tului... E oʻo i le tele pasene i le aso.

I aso nei, o se numera tele o microfinance faʻalapotopotoga faʻagaioia luga o le Lusia maketi tau tupe. E taua le filifili i totonu o latou na e galulue ma tamaiti aʻoga ma litaea. Faʻataʻitaʻiga o ia MFI o Zimer, TupeMan, MyZaim, E Kapisi.

Fesili 6. Faʻafefea ona vave faʻaaluina nonogatupe e ala i le Faʻafesoʻotaʻi tupe faʻasoasoa polokalama?

Afai e manaʻomia, e i ai le aia tatau a le tagata nonoina tupe e maua ai ni nonoga tupe faʻaaogaina e ala i Faʻafesoʻotaʻi le faʻaliliuga... I soo se tulaga, nonogatupe amata i le masani taualumaga o le lesitalaina i se microfinance faʻalapotopotoga.

Ina ia maua sau nonogatupe, e tatau ona e uia laʻasaga nei:

  1. filifili se tagata nono tupe ma se polokalama nonoina;
  2. lesitala i luga o le 'upega tafaʻilagi a le MFO filifilia, fai sau oe lava teuga tupe;
  3. faʻatumu se talosaga e ala i le tusiaina o oe lava faʻamaumauga i totonu. E taua le faʻaeteete ma faʻamaoni i le mea e mafai ai;
  4. pe a filifilia se metotia o le mauaina o nonogatupe, oe tatau ona faʻailoa tupe lafoina Fesoʻotaʻiga;
  5. lafo se tusi talosaga mo iloiloga;
  6. faatali mo le faaiuga a le tagata nonoina atu.

E taua le malamalamae le o faʻalapotopotoga microfinance uma faʻatagaina le filifilia o Fesoʻotaʻiga fesiitai o se auala o le mauaina. O le mea lea, e taua le suʻesuʻeina o tuʻutuʻuga ae e leʻi tuʻuina mai le tusi talosaga ma filifili le kamupani e maua ai sea avanoa.

E tatau foi ona e asia le upega tafailagi o le faʻaliliuina sisitema ia mautinoa o loʻo iai togi mo le tuʻuina atu o tupe i le taulaga o nofo aitalafu ai tagata i lenei auala.

E tatau ona e faʻatali mo se tali mai le tagata nonoina atu mai nai minute i ni nai itula... E faʻamoemoeina lava i le tulaga ogaoga e siaki ai e le MFI se tagata e ono faʻaune tupe.

Afai e lelei le faʻaiuga, o le a tuʻuina atu e le tagata nonoina atu se fesiitaʻiga, o lona numera o le a lafoina i se feʻau SMS. E i ai ma lenei numera ma tusifolau e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le mea na aumai ai ma maua tupe.

8. Faaiuga + fesili mo le aufaitau 🔔

I le taimi nei, o aso nei e matua faigofie lava ona fofo se taimi puʻupuʻu faʻafitauli tau tupe. Ua lava na o le faʻapipiʻi mo se nonogatupe i se microfinance faʻalapotopotoga. Ae ui i lea, e taua le manatuaina o microcredit mafai ona faʻaaogaina naʻo i tulaga e le mafai ai ona faia e aunoa ma le nonoina o tupe.

I se faʻaopopoga, e tatau ona e mautinoa o le aitalafu o le a toe totogiina vave. Aua neʻi galo e uiga i le maualuga tului pasene, lea, pe a fai o le taimi o le toe totogiina e tuai, o le a taitai atu ai i se tele totogi.

Matou te fautuaina foʻi e maimoa i se vitio e uiga i le vave faʻaono-faʻaalia:

Ma se vitio pe faʻafefea ona maua se faʻaaliga vave ma vave ma vave:

Fesili mo le au faitau!

Sa i ai ni taimi na e talosaga ai i faʻalapotopotoga aitalafu mo se nonogatupe manino? O le a le vave na e mafai ai ona maua le tupe?

Matou te moomoo i le aufaitau o le lugalaina mekasini Manatu mo le Olaga manuia tautupe, ma o tulaga e aliae mai pe a e tatau ona nono tupe i se seasea mafai.

Matou te faʻafetai pe a fai e te tufaina atu ou manatu ma manatu i manatu o loʻo i lalo. Seia oʻo i le isi taimi i le itulau o le tatou mekasini!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Kore Gazisi eşinin yokluğuna 12 saat dayanabildi (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com