Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tau i Iuni i Isaraelu: vevela i numera, lagona

Pin
Send
Share
Send

Afai tatou te mafaufau i le masina muamua o le taumafanafana i Isaraelu faʻasaga i le talaaga o le lautele ata o le taumafanafana, o le a sili ona lelei le mafanafana. O le mea moni, mo turisi na taunuʻu mai i le ogatotonu o latitu, o le tau ia Iuni i Isaraelu na foliga mai e lelava, ae ia Iulai ma Aukuso o le tau e sili atu le gaoia ma sili atu le faigata mo tagata tafafao. I luga o le faʻafanua, o le atunuʻu e umi faʻatatau i le meridian, i se faʻaopopoga, o le natura laufanua e eseʻese, faʻatulagaina, i itulagi eseese, tau ma vaitau eseesega o loʻo faʻaalia manino. O le mea moni, e sili atu ona manino i latou i le malulu vaitau, ma i le taumafanafana o le tulaga sologa lelei. O nofoaga e sili ona talafeagai mo faʻafiafiaga o loʻo i vaega maugā, faʻapea foʻi ma Ierusalema, ae na maua e Eilat le igoa o le taulaga sili ona manaia. O le a le tau o loʻo faʻatali mai turisi i Isaraelu i le amataga o le taumafanafana - faitau la matou iloiloga.

Isalaelu ia Iuni - tau ma le vevela i nofoaga eseese

O le taumafanafana a Isaraelu e faʻaalia i se vevela vevela, ae ia Iuni e le o lagonaina tele, o le mea lea, i se aotelega, o le tau e mafai ona valaʻau lelei uma mo malologa malologa ma mo maimoaga tafafao. O le tau sili ona vevela i nofoaga faʻataʻamilomilo i Kalilaia ma Sami Mate, iinei i le ao e faʻamafanafana ai le ea e oʻo atu i le + 35 ° C. E sili atu le malulu i luga o le talafatai o le Metitirani - i le ao e oʻo atu i le + 27 ° С, i le po e oʻo atu i le + 22 ° С.

O le a le tau i Isaraelu ia Iuni

Matagi saosaoa16.5 km / h
Ao ao14.6 itula
Malu o le ea57,5%
Aso timuga0.8 aso
Faasologa0,1 mm
Ole tau maualalo ole ea+ 19 ° C
Ole maualuga ole vevela ole ea+ 31 ° C
Ole averesi ole vevela ile aso+ 24.8 ° C

Nisi fesoasoani aoga:

  • mo malologa, filifili malamalama ofu e faia mai ie masani;
  • ia mautinoa ia ave se pulou ulu i lau malaga;
  • tusa lava poʻo le a le suʻega filifilia mo faʻafiafiaga, e le mafai ona e alu i fafo e aunoa ma le togafitia o lou paʻu i le sunscreen;
  • aua neʻi galo ia oe ma aumai ni nai pulupulu pe a e fuafua e te asiasi i nofoaga faʻalelotu - o le tasi e ufiufi lou ulu, aʻo leisi e nonoa ni ofuvae poʻo ofuvae.

Tau i Iuni i Haifa

O le lona tolu o taulaga tele ile atunuʻu ma se taulaga, e tele turisi e omai ii mo tafaoga, ae ole mea moni e iai mea uma mo se nofo lelei. Mai ia Me ia Oketopa, o le taulaga e lauolaola, mafanafana ma mago.

Mea moni manaia! O le taulaga e toʻatele tagata e tautatala i le gagana Rusia.

I Haifa ma Iuni, ua amata se vaitau atoa o le matafaga - o le ao oso i luga + 31 ° C, ae o nisi taimi e + 26 ° C. E sili atu le mafanafana i le po - + 22 ° 22 - + 25 ° С.

O le tau ia Iuni e sili ona manino, e leai se timu. Ua taʻua e tagata o le ekalesia le masina muamua o le taumafanafana o le sunniest o le tausaga. O loʻo iai le matagi, peitaʻi e aumaia le mālūlū faʻafouina.

Lelei e iloa! I le afa muamua o le masina, o le aau e mafai ona malulu mo nisi - o le vevela o le sami e 23 ° but, ae mai le afa lona lua o Iuni, o le nofo i luga o le matafaga e matua matua mafanafana lava - + 28 ° C

O le sili ona fetuʻunaʻi mo turisi o le matafaga Dado, o le umi, oneonea, i le talafatai o loʻo iai faletaele ma taʻele. O konaseti e faia i le matafaga i Aso Toʻonaʻi uma. O Iuni o le masina atoatoa e malaga ai i Isaraelu.

Tau i Haifa ia Iuni

Vevela o le aso+ 29.5 ° C
Vevela i le po+ 22.0 ° C
Vevela o le sami+ 25.5 ° C
Ao susulu28 aso
Ao ao14.3 itula
Aso timugaleai
Faasologa4.8 mm

Tau ia Iuni i Tel Aviv

Tel Aviv e taʻua o se tasi o 'aʻai e sili ona lilo i Isaraelu i le apitaogalu o le Sami Metitirani. E tuʻufaʻatasia aso anamua, onapo nei ma, e ui lava i le mea moni e le tele naua mea faʻafiafiaina, e tatau uma ona latou vaʻai i ai. I se faʻaopopoga i le malologa i le matafaga, e mafai ona e asia falemaʻi ma nofoaga paia.

Iuni i Tel Aviv e sili atu le mafanafana ma suamalie, aua o le vaitau o vaieli, plums, lychee ma mangoes.

Lelei e iloa! O le la e goto e tusa o le 20-00, faʻatulagaina, Shabbat sau mulimuli ane ma femalagaaʻiga lautele galuega seia 19-00, ma faleoloa - seia oʻo i le 17-00.

I le afa muamua o le masina, o tuutuuga mo se tafaoga i le matafaga e toetoe lava a lelei, e manaia le faʻataʻitaʻia o glanders, ae latalata i le ogatotonu o le tau mafanafana jellyfish aau i le matafaga. O le aau i le sami mo le tolu vaiaso e le manaia tele, ae ona mou ese atu lea o le jellyfish.

E tusa i faʻamaumauga, o Iuni o le masina matutu o le tausaga, e toetoe lava a leai se timu, o lea ia e mautinoa e fuafua se asiasiga i le Jaffa eria - o le matua i Tel Aviv, Yarkon Park, savali i luga o le vaʻa.

Tau i Tel Aviv ia Iuni

Vevela o le aso+ 29.5 ° C
Vevela i le po+ 24.0 ° C
Vevela o le sami+ 25.4 ° C
Ao susulu30 aso
Ao ao14.3 itula
Aso timugaleai
Faasologa0.7 mm

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau Iuni i Ierusalema

Toeititi lava i Isaraelu uma, ma Ierusalema e leai se tuusaunoa, Iuni o le sili sili ona mafanafana masina i le taumafanafana. Ua oso aʻe le vevela i le ao, ae leʻo susunuina e le la le vao. O le mafuaʻaga lena e faʻaigoa ai e le nuʻu ia Iuni le mea sili mo tafaoga ma malologa malologa. I le amataga o Iuni, na faʻamanatuina ai e le taulaga le Aso o le meaalofa o le Torah Shavuot, ma i le faʻaiuga o Iuni e faia ai le Festival of Light.

Lelei e iloa! O Ierusalema e tu i luga o maupuepue maualuga, o lea e tau malulu atu iinei nai lo isi itulagi. O le vevela o le ao e tusa ma le + 27 ° C, naʻo le faaiuga o le masina e faʻamafanafana ai le ea e oʻo atu i le + 30 ° C.

E susulu le la toeititi atoa le masina, o lona uiga e le manaʻomia le alu i fafo e aunoa ma se pulou, vai ma le sunscreen. I le po, o le ea vevela pa'ū i le + 19 ° C - + 21 ° C

Tau i Ierusalema ia Iuni

Vevela o le aso+ 28.0 ° C
Vevela i le po+ 20.0 ° C
Vevela o le sami+ 29.0 ° C
Ao susulu30 aso
Ao ao14.2 itula
Aso timugaleai
Faasologa1.5 mm

Tau ia Iuni i Eilat

Ia Iuni, e tele atu isi tagata i Eilat ua masani i le vevela o le tau nai lo turisi. O le taulaga o loʻo tu latalata ile tolu toafa, o lona uiga e vevela tele ii ile ao - e oʻo atu i le 40 ° C, ma i le po - e le sili atu ile 23 ° С O le maualuga o le vevela i Isaraelu ia Iuni i Eilatei, e le mafai e tagata femalagaaʻi ona gafataulimaina le tau o lenei taulaga.

Lelei e iloa! I Eilat, o puipuiga e matua talafeagai lava - o se lautele-lauulu pulou, sunscreen ma le tele o le vai. O le susū o le ea i Eilat e naʻo le 40%, e vave ona faʻamago le tino.

I le vaitaimi mai le 11-00 i le 16-00, e sili atu le i ai i totonu o se potu i tafatafa o le ea malulu ma vaʻai totoa i le aau ma malolo malologa, ma mo tafaoga tafaoga e sili le filifilia o se isi vaitau.

O le aau i le Fagaloa o Eilat e faʻafouina, talu ai o le vai i le amataga o le masina e + 24 ° C, ma e oʻo ia Iulai e mafanafana e oʻo atu i le + 26 ° C - ma se eseesega ma le ea vevela, e le o se mea e ofo ai le tele o turisi faʻaalu taimi i le sami.

O leisi mafuaʻaga e faʻaalu ai lau tafaoga i le matafaga o le sili snorkeling ma diving nofoaga. Eilat e lelei aua o iinei tagata amata ma poto masani eseese mafai ona fiafia i lalo o le lalolagi lalolagi. Laititi iʻa ola i papau loloto, e vaʻai moni matagofie matagofie sami, oe e tatau ona maulu.

O tau mo meaulu maulu i Eilat e faʻatele ona maualuga atu nai lo isi taulaga tuʻufaʻatasi. O lenei mafuaʻaga ona o le mea moni e tele matagofie ma manaia nofoaga i fafo atu o le talafatai o le taulaga - 'aʻamu, na tofiaina le tulaga o se natura faʻasao. I se faʻaopopoga, Eilat tosina tagata faʻaseʻe ma tagata folau fiafia.

Mea moni manaia! E oʻo lava i se tulaga faigata faapena, o malaga taamilo e faʻaalia i le taulaga, ae e fetuunai lava mo turisi. E mafai ona e asia le faʻatauga faʻaonapo nei "IceMall", e iai lona paka aisa, pe alu i se malaga i le po i le toafa.

Tau i Eilat ia Iuni

Vevela o le aso+ 35.5 ° C
Vevela i le po+ 22.0 ° C
Vevela o le sami+ 25.5 ° C
Ao susulu30 aso
Ao ao14.0 itula
Aso timugaleai
Faasologa0,1 mm

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Aotelega

I se tulaga lautele, Isaraelu ia Iuni - o le tau ma le vai vevela - lafoina i ituaiga eseese o tafaoga - matafaga, tafaoga, soifua maloloina. Ile taimi lava e tasi, o tulaga tau ma faʻatonuga ole vevela e eseʻese lava ile eseʻese mai nofoaga eseese.

O le malulu o Ierusalema ma Peteleema, lea e le oso aʻe ai le vevela i le ao i luga atu o le + 28 ° C, ma le vevela o le po - + 18 ° C-20 ° C. Le isi nofoaga faʻafiafia lelei - Nasareta - iinei i le ao e le sili atu le vevela nai lo + 25 ° С, ma e oʻo lava i le malulu i le po - + 16 ° С. E ui i lea, e oʻo lava i faʻailoga o le vevela, e le mafai ona alu i fafo e aunoa ma se pulou ma se vai, talu ai o le maualuga o le vevela e faʻaalu e maualuga.

Lelei e iloa! I malologa uma i Isalaelu, e leai se tuusaunoa, e mago ia Iuni, aua ua maeʻa le vaitau o timuga.

Ua sauni Haifa ma Tel Aviv ia Iuni mo le vaitau o le matafaga - a o le vevela o le ea e 30 ° C ma le vevela o le sami e 25.5 ° C, o le aau e faʻafouina.

O le taulaga sili ona mafanafana - Eilat - o loʻo tu i luga o le Sami Ulaula. I le ao, o le ea mafanafana e oʻo atu i le + 40 ° C, ma i le po e malulu ifo i lalo i le + 24 ° C. Pau lava le auala e faʻamalo ai o le aau i le Sami Ulaula ma Metitirani, lea e oʻo atu i le + 24 ° C ma + 25 ° C e oʻo ia Iuni, i le faasologa. O le Sami Mate sili ona mafanafana - i le amataga o le masina o le vevela o le vai i totonu o le + 28 ° C.

Lelei e iloa! O matagi matutu o loʻo iai i le tele o nofoaga malologa e mafua ai le faʻalavelave.

E sili le faʻatali ile vevela ole aoauli ile potu faletalimalo ma le ea malulu.

Ia Iuni, e faʻatautaia e Isaraelu le tele o mea felanulanuaʻi, o se tasi o fiafiaga sili o le Opera Festival. O loʻo faia i Ierusalema, o vaʻaiga matala e faʻapipiʻi i luga o auala, ma e fai e tagata asiasi ofu o afiafi. Faʻafiafiaga e faia i le afiafi ma e mautinoa lava - a maeʻa le goto o le la, e fou le ea.

Pei ona e iloa atu, o le tau i Isalaelu ia Iuni e fesoasoani e malolo ai. E tele nofoaga talimalo faʻafeiloaʻi turisi ma le tele o ituaiga faʻafiafiaga filifiliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: LOU FILEMU IA I LUGA O MATOU (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com