Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le mea faʻasa i luga o le vaʻalele. Tulafono o amio i luga o le laupapa

Pin
Send
Share
Send

Ua leva ona iloa e tagata femalagaaʻi ua leva le poto masani e le mafai ona aveina i latou i luga o se vaalele pe ave i totonu o a latou ato. Tagata e seasea feoaʻi pe mo le taimi muamua latou te le malamalama i taimi uma o loʻo iai manaʻoga faʻapitoa mo ato. I le taimi lava e tasi, o faʻapitoa manaʻoga faʻaeeina i luga o-ato ato aveina i le vaalele potu. E iai foi le lisi o mea faʻasa i ato ma tulafono faʻapitoa o amioga i luga o le vaʻalele.

Le a le mea e le mafai ona ave i lima 'ato

Tele tagata e iloa e naʻo se tamaʻi ato e faʻatagaina ona ulufale i le vaʻalele. O toega o uta e tatau ona ave i le ato ato. O mea masani i totonu o lau ato faʻafafa poʻo le ato pe a sauni mo se vaalele vaalele e le o se mea faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, o le numera o aitema e masani ona masani ona iai ma tagata e faʻasa ona ave i le fale. O mea faapena e masani ona mafua ai finauga pe a tulaʻi mai.

Faʻalogo teine! O aitema e le faʻatagaina i le amoina o ato o manicure accessories ma tweezers. E tatau ona ave i lau ato siaki. Naʻo le faila faila e mafai ona ave i totonu ole vaalele, ae le o kamupani vaalele uma e faataga ona ave. E faʻapena foi mo deodorants, aemaise aerosols.

Soʻo se mea e faʻasa mai le aveina i luga o se vaʻalele ua faʻamatalaina e tulafono faʻavaomalo femalagaaʻi. O finauga ma tagata faigaluega i malae vaʻalele o le a le maua ai oe i se mea - latou te faia lava le latou galuega. Afai e te le tuʻuina le manicure i totonu o le atopau ae le i siakiina lau ato, e tatau ona e tuʻua - o le a le faʻatagaina oe i totonu o le faleoloa.

O le tutusa lava faatatau i le numera o isi aitema. O mea faasaina i le vaʻalele ave-on ato e leʻo se faʻanaunauga o kamupani vaʻalele - o se auala lea e mautinoa ai le sili atu le saogalemu o vaalele. O mea nei e le tatau ona ave i luga o le vaʻalele:

  • Mea gaugofie
  • Pusa Aerosol
  • Suavai i le aofaʻi o le sili atu nai lo le 100 ml.
  • Soʻo se mea faitino ma maʻai tulimanu
  • Meataalo ma aitema faʻafoliga i meatau
  • Ava malosi, le aofia ai faʻatau e leai se tiute
  • Fomaʻi ma suʻisuʻi nila, nila suʻisuʻi ma mātau faʻasau
  • Soʻo seisi mea e ono afaina ai pasese.

E iai tuʻutuʻuga faʻapitoa mo suavai - e le faʻatagaina se faʻatumuina e 200 ml ile container. O le koneteina e le tatau ona sili atu i le 100 ml, tusa lava pe o le a lona atoaga. O le tuusaunoaina o vailaʻau ma pepe meaʻai tatau i le taimi o le vaalele. Fai mai le pasese, o vailaʻau e le aveina i totonu o le fale - o le manaʻoga e ave vailaʻau i totonu o se lapisi container e tatau ona faʻamaumauina. O tali mo tioata faʻafesoʻotaʻi e matua taua lava le faʻamamafaina - latou te femalagaaʻi i ato, e naʻo atigi pusa poʻo tamaʻi fagu e mafai ona ave i ato ato.

Afai e faʻaaoga tamaʻi fagu fagu, e pei foi o isi vai, e tatau ona tuʻu i totonu o le ato manino. Ua fautuaina le au faimalaga masani e faaaoga faila palasitika ma se loka e faafaigofie ai femalagaaiga ma le saogalemu. E taua le manatuaina o le maualuga tele vai, sei vagana ai pepe meataumafa ma vailaʻau, e le tatau ona sili atu i le 1 lita. O le vaega o suavai e aofia ai mea manogi, gels, soʻo se malae vaʻalele, lalaga fulufulu, mea fulunifo ma e oʻo lava i le laugutu.

O le fea telefoni e le faʻatagaina i luga o le laupapa?

O le lisi o masini feaveaʻi faʻasa na aofia ai le Samsung Galaxy Note 7. E faʻasa i totonu o ato ato ona o mataupu o le mu o le afi, o nisi taimi e oʻo atu i le pa o le masini.

Tuutuuga faʻapitoa! Ua maeʻa, na maua faʻamatalaga e uiga i tapu fou i mea o loʻo i totonu ato ato pe a lele e kamupani vaʻalele Amerika ma Peretania. Soʻo se meafaigaluega tele atu nai lo le masani telefoni poto e le faʻatagaina. I le taimi e tasi, i luga o le tele o vaʻalele a isi kamupani vaʻalele, e faʻatagaina ona aveina feaveaʻi komupiuta ma isi masini i totonu o le fale.

O nei tulafono faʻatatau i vaʻalele uma mai atunuʻu i Sasaʻe tutotonu, lea e faʻatusalia ai isalama e le lotu malosi. E faʻapea foi ona faatatau i setete mai North Africa ma le faitau aofaʻi o tagata Muslim. O tulafono e faʻapipiʻi e le gata i tagata e taunuʻu mai i Amerika ma Peretania, ae faʻapena foʻi femalagaaʻiga vaʻalele e oʻo i nei atunuʻu.

O le filifiliga lelei mo le malaga saʻo o le a muamua faʻamatalaga. E tatau ona faʻamalamalama muamua ma le kamupani vaʻalele mea uma e faʻasa i luga o le vaʻalele i siaki ato ma ato ave-i luga. E i ai tulafono tutusa, ae e suia i nisi taimi e fuafua i le tulaga faʻavaomalo.

O le a le mea faʻatagaina ona ave i luga o le vaʻalele i ato

E matua maopoopo lava taʻiala e faʻatulafonoina i ato ato. O ato e siaki ai ato e iai foʻi tapulaʻa. Mo kamupani vaʻalele uma, e aunoa ma se tuusaunoa, o loʻo i ai se faʻavaomalo lisi o aitema faʻasaina mo taʻavale, e oʻo lava i ato. Lenei lisi faʻatatau i tagata taʻitasi lele i pasese vaʻalele.

Lenei le mafai ona aveina i siaki ato i luga o le vaʻalele:

  • Faʻapipiʻi ma / pe faʻapipiʻi kasa
  • Auupega ma pulu eseese
  • Soʻo se mea maneta
  • Mea oona ma leitio
  • Caustic, mataʻutia, oxidizing vailaʻau
  • Suavai mumu ma faʻapipiʻi
  • Mea pāpā pāpā ma vaega mo le latou gaosiga.

I se faʻaopopoga, o loʻo iai tulafono i totonu mo taʻavale na faia e se kamupani vaʻalele. Latou le mafai faʻafetauia tulaga faʻavaomalo o loʻo i ai nei, ae ua mafai ona latou faʻalauteleina le lisi o mea faʻasaina i la latou faitalia.

Taua! E mafai ona faʻaoga suiga i atopau lava ia ma ato ato. O isi taimi e faʻasa ona ave se faʻamalu i totonu o le fale - e ono manaʻomia e siaki i ato. E tusa ai ma tulafono mo le felauaiga o faamalu, e leai ni toniga manaʻoga, o le mea lea, afai e tatau ona aveina, e sili atu le faʻamalamalamaina o lenei manatu ma se vaʻalele faʻapitoa.

E aoga le faʻamalamalamaina muamua o mea e le mafai ona e aveina i lau ato i luga o le vaʻalele, o lenei o le a sefe ai ou neula, taimi ma tupe. Tagata o loʻo feaveaia le tele o uta poʻo manu, e taua tele le suʻesuʻeina o le avanoa o latou femalagaaʻiga. O lenei e tele vaalele ma e oʻo lava i vaalele e le faʻatagaina taʻavale o manu.

Faalogo! E tatau ona manatuaina o le feaveaʻi o manu i le vaalele e matua ese lava mai le aveina o manu i le nofoaafi. E manaʻomia e le gata i le aoina uma o tusi manaʻomia ma pepa o vailaʻau, ae ia faʻapupula foʻi faʻamatalaga mo le tuʻuina o fagafao. E manaʻomia lenei mea ina ia mafai ai ona maua ia pa saʻo ma / poʻo feaveaʻiga mo latou i le taimi o le faigamalaga.

Mo tagata femalagaaʻi e leai se poto masani, e taua le manatua o kamupani vaʻalele eseese e i ai a latou lava tapulaʻa i le tele ma le mamafa o uta o siakiina e pei o siaki ato. E faʻapena foi le aveina o ato ato i totonu o le fale. O le mea lea, o faʻamatalaga uma e uiga i mea e faʻasa i luga o vaʻalele o se vaʻalele faʻapitoa e tatau ona faʻamalamalamaina muamua ina ia mafai ai ona aloese mai le le malamalama.

Tulafono o amio i luga o le vaʻa - o le a le mea faasaina i luga o le vaʻalele

O le faʻamamaina o manaʻoga masani mo femalagaaʻiga a pasese ua leva na tupu i le tele o auala o felauaiga. Tagata fiafia i nofoaafi femalagaaiga iloa o inu 'ava malosi i le nofoaafi mafai ona sala tupe pe paʻu foi i le latalata nofoaga ma se nofoaafi nofoaga.

E iai foʻi faʻatapulaʻaina o vaʻalele, ae o le tele o pasese latou te faia ni mea e le mafai ona faia i luga ole vaʻalele. O loʻo latou malamalama lelei e le mafai ona tuʻu laueleele, ae e le tuʻusaunoaina ai latou mai le sala. E le gata i lea, afai o le pasese amio i se taufaʻamataʻu uiga, e mafai ona tulaʻi le vaʻalele i le malae vaʻalele lata mai mo puipuiga mafuaaga. I lenei tulaga, e le gata o se sala tupe tele e faʻatulafonoina, ae o le puʻeina foi. I isi tulaga, e mafai ona e alu i fafo ma na o sina tamaʻi faʻasalaga i le taimi e te taunuʻu mai ai, ae sili atu le aua le faia na gaioiga.

Faasaina:

  • Tu i luga mai le nofoa i le taimi o le tulaʻi ma alu ese
  • Ula tapaa ma inu 'ava malosi
  • Savalivali i autafa o tilivaina meaai ma vai inu
  • Leai se mea e te faʻaaogaina ai meafaigaluega faʻafuaseʻi
  • Tetee e fai se fusipau i le talosaga a le pailate
  • Alaga ma tautala leotetele, pisa, faʻalogo i musika e aunoa ma ni pulou pe pese
  • Ina ia taʻoto maualalo tele i le nofoa pe a fai o le pasese mulimuli e nofo pea i luga.

O mea o totoe e faʻatatau i tulafono lautele o amioga i totonu o le sosaiete - e le tatau ona e faʻaleaga, uunai, pe faʻaalia se osofaʻiga. E fautuaina le taumafai e aua le tuʻuina atu fesoʻotaʻiga i pasese o nonofo i o latou autafa pe a latou le mananaʻo e faʻatumau se talanoaga.

Manaia! O i latou na lele i se vaalele i le tele o taimi latou te iloa o loʻo i ai le pa'ū o le mamafa i le taimi e alu ese ai ma tu laueleele. E le umi, ae e mafai ona le manaia. Ile taimi lea, e fautuaina ai e lamu, susu i luga ole lollipop, manava loloto ma tutusa lelei, pe taumafai e toso malosi. Ua fautuaina e tagata ua leva le poto masani e aua neʻi moe i le taimi e tuʻu ese ai ma tu laueleele ina ia mafai ai ona faia se tasi o fautuaga i luga. I le taimi lava e tasi, e leai se tasi e faʻasa ona moe i tulafono o faigamalaga.

I le taimi muamua, e tele ituaiga masini komipiuta na faʻatagaina i totonu o le fale i luga o vaʻalele uma. O le taimi nei o numera o kamupani vaʻalele e manaʻomia laupapa, komipiuta feaveaʻi, ma e-tusi foi e siakiina i totonu, naʻo le telefoni o loʻo ave i uta ato. Faʻailoa saʻo e kamupani a Peretania le tele o masini, faʻatagaina oe e malamalama vave i le fea telefoni e le tatau ona ave i luga o le vaʻalele.

Ina ia mafai ona pasia asiasiga ato, pasese ma le vaalele lava ia e aunoa ma se mea na tupu, e tatau ona e muai iloa mea e le mafai ona e aveina i luga o le vaʻalele ma faʻafefea ona faʻasa ona e amio i totonu o le fale. O le iai o aitema faʻasaina mo taʻavale e ave i luga o ato poʻo ato e ono avea ma mafuaʻaga mo le teʻena o le ulufale peʻa e te le manaʻo e tuʻu na mea i le malae vaʻalele. O le solia o tulafono o amioga i le taimi o le faigamalaga e ono iʻu ai i se sala tupe pe a tuʻu i lalo. Afai e mulimulitaʻi tagata uma i le faʻamautuina o taualumaga mo femalagaiga i ato ma tulaga masani o amioga, ona sili atu lea ona manaia ma saogalemu le vaalele.

Saili nisi sili atu aoga fesoasoani ile auala e amio ai i luga o le vaʻalele e ala i le matamata i le vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Prepositions Song - À and De (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com