Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese o nofoa maualuluga, o latou foliga vaaia

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma sitaili totonu, o le loft tu mai fafo mo lona laconic, teisi talatala mamanu. O le tuʻufaʻatasia o le faigofie ma le matua teʻena o mea taugata, e faʻaaogaina i le ata e le gata o fale, ae faʻapea foi meaafale. O se tasi o mea e pito sili ona taʻutaʻua i totonu o le nofoa pito i luga - o se faigofie, faʻaosofia, ae le aunoa ma le mafanafana oloa. O loʻo faʻaalia mai ile tele o ituaiga ma e eseʻese faʻamoemoega. I le faʻamasaniina ia oe lava i foliga vaaia uma o nofoa faʻavae na fausia i le minimalist "attic" style, oe mafai ona filifilia se filifiliga mo soʻo se totonu.

Faiga foliga

O le aliaʻe mai o le tulaga maualuga o fale gaosi oloa na amata mai i le tolusefulu o le 20 seneturi i Amerika, i le taimi o le falefaigaluega faʻafitauli. Ole toʻatele o le aufaipisinisi, ona o le le lava, na o atu ai i fafo. I le aluga o taimi, o fale teu oloa gaogao na vaʻaia e sui o le bohemia. O le avanoa, o loʻo siʻomia e puipui talatala, na latou faʻaaoga mo fale ma fale faʻaali mo a latou galuega fai. Mulimuli ane, o lenei sitaili na filifilia e sui o vaega tau tupe ma faʻatulafono. O lenei e le o faʻatapulaʻaina i le le tumau pe faʻatapulaʻa teritori. Elemene o lenei taʻiala e mafai ona maua i le ata o ofisa, potu aʻoga, fale aʻoaʻoga, faleʻaiga, faʻamau, fale o le atunuʻu, fale o le taulaga. Masani ai, o le faʻamaualuga e manatu o se tama tane sitaili ma e i ai uma faʻailoga o taugata asceticism.

Mai le Igilisi, o le upu "loft" e mafai ona faʻamatalaina o le "attic", "attic" poʻo le "fogafale lua".

O le autu foliga o le sitaili:

  1. Tasi le tele lautele avanoa. E leai ni masani puipui ma vaeluaga i le va o potu. Naʻo le faletaele ma le faleuila e tuueseeseina.
  2. Faʻamalama tetele i le foloa. O latou o autu autu o le malamalama, nofoia se taua vaega o puipui.
  3. O le fola e faia i laupapa laupapa poʻo papa maa.
  4. Natura foliga pa. I le avea ai o se tulafono, o lenei o brick masani poʻo lona faʻataʻitaʻiga. O isi mea mo teuteuga o laupapa laupapa, sima, ma elemeni o le matua uʻamea poʻo fafie.
  5. Laconicism, taofiofi ma minimalism.

O meaafale ufiufiina e taua tele. O nofoa pito i luga o le nofoa maualuga e i ai lona uluaʻi mamanu ma ni foliga manaia ma ni laina faigofie. O le fafo atu talatala prostate mea ua tuʻufaʻatasia ma galue faʻamafanafanaga.

Faʻamoemoeina i le vaega o le potu, tasi pe tele nofoa e mafai ona tuʻuina. O le mea taua o loʻo latou gatasi ma isi vaega o loʻo i totonu. O nofoaga sili e faʻapipiʻi ai e latalata ile laulau kofe poʻo le faʻamalama. E leai ni tulafono faʻatapulaʻaina ile togi lea, talu ai ole faiga pito i luga e faʻa-temokalasi.

Eseese

O fale gaosi meaafale e ofoina atu le tele o ituaiga loft-style armchair. Latou eseese uma i mamanu, aoga faamoemoeina ma mea na faʻaaogaina. Ae le i faʻatauina lenei poʻo lena filifiliga, e aoga le suʻesuʻeina o foliga o ituaiga taʻitasi.

O se galuega poʻo se komepiuta nofoa i le loft faiga o loʻo manaʻomia tele. Faʻapipiʻi i ofisa, ofisa o fale, poʻo fea lava e te faʻaaluina ai le tele o taimi i le PC. Ona o lona mafuaʻaga, o le fausaga e saofaga i se mafanafana nofo ma tausia se tutusa tulaga. O le faʻavae o se malosi, mautu uʻamea faʻavae. O le backrest, nofoa ma armrests, o se tulafono, i ai le laconic faatafafa foliga. Latou te ufiufiina i le maualuga-lelei maualuga-malosi paʻu i pogisa lanu.

Lalo fola fausiaina o se tasi o le sili ona taatele ituaiga o loft faiga nofoa. O le faʻavaʻa o le faigofie sili ona faigofie e faia i laupapa laupapa sili ona lelei ma ufiufi i vali poʻo varnish varnish. I luga o le nofoa o le nofoa maualuga, o loʻo taatitia mai ai ni aluga lapoʻa ma vaivai.

O le nofoa faalue o le filifiliga sili lea mo le malolo ma se tusi manaia poʻo se ipu kofe manogi. Faʻapea foi, nofo i totonu o ia, e matua talafeagai e faʻamoe se pepe faatoa fanau mai e moe. O le faʻavaʻa o ia nofoa faʻavae-maualuga e fai laupapa. O le tua ma le nofoa o loʻo faʻapipiʻiina i paʻu vaivai i lanu masani mo le faʻafiafiaga sili ona lelei. O le armrests i ai se ergonomic, sologa lelei lapotopoto foliga.

O le faʻamutaina fausaga mafai i le tulaga o se palasitika hemisphere poʻo se wicker nofoa ma se maumaʻa faʻavaa ma openwork pa faia i rattan poʻo maualuga-malosi ie. Lenei mamanu atoatoa faʻaopoopoina le malologa avanoa, teuteuina ai. Faʻapipiʻi saogalemu i faʻaloʻo poʻo faʻalo, o le nofoa e sulu faʻalelei mo se malologa malologa.

O nofoa pito i luga e faia i palasitika poʻo lanu susulu, ma foliga tuʻufaʻatasi, e foliga feololo i totonu o potu e iai foliga vaʻaia.

Nofoa komepiuta maualuga

Mai laupapa laupapa

Nofo faalue

Taofia

Gaosiga mea

I le gaosiga o nofoa maualuluga, e manaʻomia le faʻaaogaina o mea masani masani e faʻaalia e foliga faigata. Teuteuga elemeni ma sina tamaʻi mea taugata e matua le taliaina lava ii. O le mafuaʻaga lena na tuʻua ai e le au gaosi oloa le faʻaaogaina o le veli, veloveta ma isi mea masani mo le "taugata" sitaili.

Faʻamoemoeina i le ata ma le mafuaʻaga o nofoa malolo, o latou faʻavae mafai ona faia mai mea nei:

  • uʻamea;
  • fafie;
  • palasitika anagata.

Mo le ufiufi o meaafale meaafale elemeni o loʻo faʻaaogaina:

  • paʻu;
  • ie magaugofie le lalagaina;
  • tulaga maualuga leatherette;
  • lipine.

Uamea, sili uamea stainless, o loʻo faʻaaogaina i le gaosia o faʻavaʻa mo nofoa komupiuta. O lenei sitaili faʻatagaina le faʻaaogaina o paipa vai o le tele diameter. O le mea moni, o nei avanoa sili ona lelei e le manaʻomia e fausiaina. E na ona manaʻomia e tipiina i latou e tusa ma le umi manaʻomia. E faʻagasolo ai na elemeni, o se olo, o se mea leaga, faʻapea foi ma mea faigaluega mo le tipiina o filo i fafo e faʻaogaina.

Ina ia sili ona ofi le uʻamea i le faiga pito i luga o le fale, e faʻasolo lava ona tuai i le palasitika faʻasologa poʻo le vevela togafitiga. O lenei anomea mea fetaui lelei ma le natura poʻo le paʻu paʻu i lanu uliuli.

E faʻaogaina le laupapa e fai ai faʻavaʻa mo le tele o ituaiga nofoa faʻamaualuga. O ituaiga e masani ona faʻaaogaina o le lefulefu, oak, beech, lea e muamua togafitia i le gaʻo poʻo le suauʻu togafitiga. O elemene piʻo ma liʻo o nofoa e faia e ala i le faʻafugaina o fafie i le maualuga o le vevela - mai le 88 i le 107 ° C.

O nofoa maualuluga fola maualalo e faia i ni laupapa mafolafola atoatoa a o tausia le tulaga masani. Ina ia faia lenei mea, latou muai sanded, ona ufiufi ai lea i se vaega o le malamalama varnish. Laʻau faʻasolosolo matua vaai foliga fealofani i totonu o le lotoa faiga totonu.

Ina ia ausia lenei aafiaga, o se tasi o tolu auala e masani ona faʻaaogaina:

  1. O le fufuluina, o le togafitiga o le laupapa luga ma se pulumu uʻamea. O lenei faʻatagaina oe e aveʻese alava vaivai, faʻaaliali mama a le laʻau faʻamau. O le metotia e talafeagai mo le oloina o ituaiga faigata - o le uoleni, o le spruce, oak, larch, pine. A maeʻa lena, o le mapusaga luga avea atili manino. E mafai ona faʻamamafaina atili e ala i le faʻaaogaina o pupula susulu.
  2. Patination o se metotia aofia ai i atavali ma mulimuli ane faʻafoligaina o softwood (sieri, maple). Ina ia avatua se susulu malamalama ma sili atu manino le faʻataʻitaʻiga, pisia poʻo faʻapitoa faʻapitoa mafai ona faʻaopopoina faʻaaogaina.
  3. Tapaina vevela o fafie ma le afi mumu poʻo le kesi kesi. O lenei metotia e faʻatatau i soʻo se ituaiga. O le laualuga tatau ona faʻapaina ma le faʻaeteete lava mo se manino foliga mai o alava. Faʻaopopoina teuteuga aafiaga e avatua ma varnish poʻo pisia.

Faʻatusatusa i lua filifiliga muamua filifilia, palasitika e tau le masani ai. Hemispherical armchair e faia mai ai, lea e mafai ona faʻatasi lelei le faʻatulagaina o totonu i le tulaga maualuga. I lenei tulaga, o le palasitika e manino pe i ai se susulu malamalama foliga lanu. O mea taua manaʻomia mo lenei mea o le maualuga malosi ma le leai-oona. E gaosia i luga o le faʻavae o le lolomiina pepa faʻamafanafanaina ma thermosetting resins.

Maualuga ufiufi paʻu ufiufi e sili ona masani ai mo komepiuta nofoa ma nofoa luelue. I le avea ai o se tulafono, o le mafiafia paʻu paʻu paʻa e faʻaaogaina. O le lelei o mea masani o:

  • mama o le siosiomaga;
  • apili i fafo;
  • faigofie o le tausiga ma le faʻamamaina;
  • efuefu-faʻafouina meatotino;
  • manaia lagona faʻafaigofie;
  • hygroscopicity.

Maualuga-lelei leatherette i ai foi taua taua:

  • tau faʻatupeina;
  • maualuga lalaga lalagaina faʻavae;
  • Tetee atu i ave ultraviolet.

O nofoa maualuga e masani ona i ai elemeni lavalava - o lenei e mafai ona avea ma mea e faʻapipiʻi ai faʻataʻavale ma aluga. Latou faia tele mai ie le lalagaina ie po o ie faʻamau. O le mea muamua e gaosia i le tele o auala: pipiʻi, lalagaina ma suʻi, nila-tuʻiina, tuʻufaʻatasia. O le anagata ma ofu-tetee ie e talafeagai mo tapuleni o faʻatele nofoa faʻatumuina.

Tapestry e taʻua foi o le jacquard lalaga. E tuʻufaʻatasia le lalelei ma le aoga. O le mea o loʻo i ai se mafiafia tele faʻatulagaina mamafa ona o le anotusi o le natura ma gaosia alava i lona tuʻufaʻatasiga:

  • fulufulu mamoe;
  • silika;
  • vavae;
  • viscose;
  • acrylic;
  • polyester

O lenei mea e tele ona lelei:

  • faʻateleina le malosi, teteʻe i loimata ma tipi;
  • hypoallergenic;
  • anagata;
  • faigofie o le tausiga.

O aluga e faia i ie ie ie mo fola o nofoa, o mea e faʻataʻavaleina ai nofoa, faʻapea foi ma nofoa malulu mo le tautau o ie i totonu o le fale maualuga e matua mataʻina.

Fausia i uamea

Fai i laupapa

Fausia i le palasitika

Paʻu moni

Mai ie matagofie

Paʻu paʻu

Lanu fusi o alaleo

Naturals muted pupuni manumalo i lanu tali mo upholstered meaafale o le loft faiga:

  • lanu paʻepaʻe;
  • beige;
  • efuefu, aofia ai siliva ma uʻamea;
  • lanu enaena;
  • piliki;
  • terracotta

Lanu pupula, mo se faʻataʻitaʻiga, mumu poʻo le samasama, e talafeagai naʻo le faʻatulagaina o nofoa palasitika faʻamamaina. O ia oloa foliga foliga sili ona manaia ma faʻatusatusa i le talaaga o efuefu pa puipui togafitia ma faigofie vali.

A o lanu lanu e avatua i totonu le sili atu o le amataga ma le manaia foliga, o filifiliga nei e faʻatagaina:

  • lanu uliuli;
  • lanu moaga;
  • loloto lanu viole;
  • burgundy;
  • olive;
  • lanu meamata.

O ata taʻitasi ua lisiina e fetaui lelei ma le lanu masani o le faiga maualuga. Faʻatasi ai ma se mamanu puipui puipui monochromatic, e fautuaina e filifili ni fasi meaafale o lanu eseʻese. Ma afai e le itiiti ifo ma le tasi le puipui e teuteuina i se faʻailoa sili soona fai, o meaafale e tatau ona teuina i se tasi lanu lanu. O le nofoa faʻaluga maualuga o se tali sili ona lelei i totonu ona o le tuʻufaʻatasia o le faigofie, tulaga muamua, faigofie ma le faʻatuatuaina.

lanu paʻepaʻe

lanu enaena

lanu efuefu

Lanu moaga

Lanu uliuli

Burgundy

Lanu meamata

Beige

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Accounting of courses (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com