Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Features o Scandinavian-style meaafale, uiga foliga

Pin
Send
Share
Send

I aso nei, Scandinavian-style furnitures e lauiloa i le lalolagi atoa. O lenei faʻasinoga e iloga i le faigofie, faʻagaioiga ma le mafanafana. O le sitaili e faʻavae i luga o mea e fai i mea masani i lanu pastel malamalama. O meaafale e sili ona lelei, aoga ma faigofie i le ata.

Vaega iloga

O manatu nei o uiga o le Nordic Scandinavian style:

  • Tele avanoa avanoa;
  • Se numera tele o malamalama malamalama;
  • O mea na faʻaaogaina e tele lava ina tupu mai i le natura;
  • Malamalama ma malamalama ie;
  • O potu malolo atonu e iai se magalafu mafanafana;
  • Teuteuga elemeni ma mea i totonu e faigofie, laconic.

O le tau i le atunuʻu o lenei tulaga i totonu e faigata tele, o lea na taumafai ai le au mamanu e faʻailoa atu le siʻosiʻomaga o le saolotoga, malamalama, mama. O le Scandinavian style manatu o le avanoa ua tumu i malamalama masani. Fola moli, sconces, moli uila fesoasoani e faʻamalamalama le potu i le po ina ia le potu pei o le falemaʻi falemaʻi.

O laupapa faʻamalama malamalama laupapa e masani mo le faiga, ae o palasitika o loʻo faʻaaogaina foi ile lalolagi nei. E seasea faʻaaogaina pupuni. O isi taimi e i ai moli malamalama, pupuni e tuʻu lelei i totonu le malamalama faʻanatura.

O mea e pei o chiffon, muslin, siliki e fetaui lelei mo latou. I le tulaga o le tipi, o mea sili nei ona faigofie, laconic oloa, aunoa ma ni ruffles, aufana ma aloiafi. O le umi o pupuni e ono eseese. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai tauaso ma faʻaseʻe pupuni.

Filifiliga o lanu ma meafaitino

Ae o lanu o meaafale a le Scandinavian, o le mea e masani ai e paʻe papaʻe eseʻese. E fesoʻotaʻi ma le mama, atoatoa, atoʻatoa, malamalama.

I se faʻaopopoga i papaʻe, e faʻaaoga uma e tagata Scandinavia lanu pastel i meaafale:

  • Mafanafana mafanafana ma malulu o piniki;
  • Pale lanumoana ma le turquoise;
  • Pale samasama, enaena, moli;
  • Mafanafana mafanafana ma malu o lanumeamata.

E masani ona i ai ni teuteuga elemeni poʻo ni fasi meaafale o lanu susulu: mumu, lanumoana, lanumeamata. O lenei metotia e faʻaaogaina e tagata mamanu e taulaʻi i luga o se oloa faʻapitoa pe naʻo le faʻafouina o le malamalama ma le malulu o le ea o se potu.

O le foloa i totonu o le Scandinavian style potu e masani ona faia i laupapa. O laupapa e vali i moli malamalama pe ufiufi i se mea puipui e mafai ai ona vaʻaia le faʻavae o fafie. Kapeti ma faʻavae ituaiga e faʻaaoga e fai ma teuteuga, faʻapea foʻi ma paʻu e faia i fulufulu manu poʻo le natura. O se sili taliaina ma i le taimi lava e tasi taugofie filifiliga mo fola o le a avea ma laminate i papaʻe, malamalama enaena po o le samasama samasama.

O puipui e iloga i faʻauma laconic, e masani ona na o le sima poʻo le valiina. O le lanu lanu e malamalama: beige, kulimi, nifo elefane, efuefu, sesega samasama pe lanumoana. O isi taimi e faʻapipiʻi ai laupapa i luga o puipui.

Scandinavian style i totonu e aofia ai le faʻaaogaina o mea tele lava o lanu nei:

  • Lanu paʻepaʻe;
  • Lanu efuefu;
  • Lanu enaena;
  • Lanu moaga.

O faʻaaliga malamalama e faʻaaoga e faʻavai ai le malulu totonu. E mafai ona avea ma kapeta felanulanuaʻi, aluga teuteu, atavali. O le filifiliga pito sili ona lelei o ni oloa teuteuina i teuga o ituaiga.

O mea i totonu e faia i laupapa, uʻamea, laupapa laupapa. Faʻapea foi, palasitika, tioata, faʻata e faʻaopopoina faʻaaoga mo teuteuga. O meaafale faʻafouina a Scandinavian o se faʻataʻitaʻiga o le mafanafana. Na ia faʻatumuina le potu i le mafanafana, iinei oe manaʻo e malolo ma malolo i luga o se tasi o sofa mafanafana. Mo ie ufiufi o mea vaivai, o mea e manaia i le paʻi e filifilia. Vvett ma velor e masani ona faʻaaogaina. O meaafale a le Kapeneta e iloga i foliga faʻatafafā foliga, e aunoa ma le fausiaina o fausaga.

Eseese meaafale

O loʻo faʻaalia i le ata le tele o meaafale masani a Scandinavian. O le avanoa o le potu e masani ona faʻaaoga tatau. O mea i totonu e filifilia naʻo mea e sili ona manaʻomia ina ia aua neʻi faʻapipiʻiina le potu.

Laulau ma nofoa

O le laulau 'ai e filifilia tele, sili atu faia i laʻau masani - o le a faʻatusalia le mausali ma le faʻatuatuaina. I le taimi e tasi, e le tatau ona faʻamalumaluina uma isi mea i totonu.

O kesi e tele lava ina faia i moli malamalama. Mo sili atu faigofie ma aoga, e mafai ona faʻaopopoina i drawers, fata. E le tatau ona lapopoʻa le kesi, e sili atu le faʻatafafā foliga. O le laulau kofe e masani ona maua i totonu o Scandinavian-style interiors. E mafai ona faia i laupapa masani i moli poʻo lanu uliuli, ma le laupapa poʻo le tioata pito i luga. O loʻo iai foʻi laulau, o lagolago e faia i uʻamea.

O nofoa sili ona taatele ma se nofoa filemu ma backrest i luga o vae laupapa. Latou papaʻe, efuefu, beige, lanumoana. Uma oloa e mafanafana ma mafanafana.

O sofa ma nofoa faʻataʻavalevale

O le sofa o le ogatotonu lea o le potu malolo. E masani ona lapoʻa, faatafafā i ona foliga. O ona faʻamau lima e masani ona fai ma laupapa, ae ui i lea, e matua mafanafana ma malu. E tasi le lapoʻa poʻo ni tamaʻi sofa o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le potu, nofoa faʻataʻavale ma pou e masani ona faʻatumuina le tuʻufaʻatasiga.

O nofoa e i ai foi le laconic design. Latou e mafanafana, malu ma malamalama lanu. O pastel shade e faʻaaogaina, e masani ona efuefu, paʻepaʻe, lanumoana ma enaena. Nofoa o loʻo avanoa ma pe leai ni lima. E masani ona faʻapipiʻi i latou i aluga, e sili le toʻafimalie ma matagofie.

Kapeneta

E faʻaaoga e le lapoʻa ni kapoti sitaili a Scandinavian. E masani ona sui tulaga teu teu fale ma laulau i tafatafa ole masani. O nei mea uma e tatau ona tuʻua le tele o avanoa avanoa i le mafai.

Laupapa papaʻe faigofie e tasi, lua pe sili atu faitotoʻa e lauiloa. E i ai foi oloa gaosia i le natura laʻau e faʻamamafaina lona fausaga. Pusa lanu-malamalama. Latou te o mai ma pe leai ni vae. O le foliga e faʻatafafa, o le ata e laconic, aunoa ma ni susulu faʻaaliga. E teu ai tusi ma aitema taua, kapoti ma tioata pe matala vaega e faʻaaogaina. Paʻepaʻe papaʻe ma se pupula luga e foliga matagofie. Latou te foliga mai e atamai, sitaili ma leai se mamafa.

Moega

O se moega i lenei sitaili o taimi uma lava o le ogatotonu o le potumoe. O isi taimi e faʻapipiʻi ai luga o le pulelaa, o loʻo i ai atigipusa mo le teuina o mea e momoe ai ma isi mea. O loʻo tautau fata poʻo tafatafa o laulau i tafatafa o le moega.

Ina ia foliga mai o le potu sili atu ona mafanafana, o mea e filifilia o le natura, vaivai ma matagofie o lanu. O le moega e masani ona sinasina sinasina. E i ai oloa uli, ae o ie ma teuteuga e tatau ona matua malamalama lava.

Filifiliga filifiliga

Meafale i le sitaili Scandinavian e masani lava faigofie i foliga, aunoa ma le le manaʻomia elemene elemene, ae i le taimi lava e tasi sili ona mafanafana ma mafanafana. A filifilia ni mea i totonu, e tatau ona totogia faapitoa i:

  1. Faʻalelei ma lautele potu teuina. E mafua ona o le mea moni o avanoa avanoa e sili ona talisapaia i totonu o le potu;
  2. Lanu lanu o oloa. Malamalama pastel lanu e masani lava mo le sitaili Scandinavian. O ia oloa o le a ofi atoatoa i totonu o soʻo se potu;
  3. O mea a le Kapeneta, meaafale faʻafoliga. E manaʻomia le tuʻuina atu i kapoti, laulau, nofoa, sofa ma nofoa e faia i laʻau masani. O meaafale e masani ona faia i le paina, o le spruce, birch, oach ua paʻeina.

O le Scandinavian style o totonu o le a apili i tagata uma e le fiafia i potu malulu. Afai e te manaʻo e maua se potu vateatea, susulu lea e le alu ese ai le lagona o le mama ma le mama - filifili le itu a Nordic. Studios poʻo le lautele o fale o le a foliga sili ona matagofie.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Scandinavian Style Apartments, 100+ Best Design Ideas (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com