Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fai mama kukama masima i le fale

Pin
Send
Share
Send

I fafo atu o le faʻamalama, o loʻo tautau pea le vaitau o fualaʻau ma fualaʻau. I lenei vaitaimi, e faia ai e le au talimalo ni piko eseese. Nisi masima tamato, isi puloua, ma isi kapisi. Mai lenei ituaiga, ou te fiafia e faia ni kukama masima mama, lea e iloga mai i se crispy fausaga ma se tulaga ese tofo.

O kukama mama masima o se oloa saunia e salting puupuu. Ole uiga faʻaauro lea ile va o piko mo le taumalulu male fou. O le meaʻai mama e sili ona lauiloa i tagata fai meaʻai a Rusia, Polani, Iukureini ma Belarus.

O le a ou faʻasoaina se faʻaputuga o fua o fualaʻau ou te faʻaaoga i tausaga taʻitasi e fai ai se mea manaia i le fale. I se faʻaopopoga, o le a ou faʻaalia ni nai mea lilo o le a ono maua i le sauniaina o ni kukama masima mama atoatoa.

Calorie mea o kukama masima mama

O le fualaʻau e 95% vai, ma o le kalori mea e le sili atu i le 12 kcal i le 100 kalama o meaai mama.

O kukama masima mama e matua maloloina lava. E maualuga i latou i le alava, e fesoasoani e faʻatelevave ai le faʻasoesa meaai. O le oloa o loʻo i ai ni vailaʻau masani o le tino e faʻamamaina le tino o saoloto radicals ma radioactive elemene.

I kukama masima mama, e tele microelement aoga aofia ai i le fausiaina o fesoʻotaʻiga ma ponaivi aʻa, lea e fesoasoani e faʻamalosia ai le malosi puipuia Ma afai e faʻaaogaina le vineta i le taimi o le salting, o le oloa puipuia le tino mai siama pathogenic, faʻatonutonuina le tuputupu aʻe o adipose pepa ma masani ai gaʻo suka.

O le taumafaina i taimi uma e unaʻia ai le paʻu o pauna, ma le tofo fou faatasi ai ma le manogi uiga ese e faʻatau ai le tau aoga paleni

Fua o le Kukama Masima Fua Esi

Tatou amata i se vave fua. Tele tagata atamamai i mea tau kuka e manaʻomia mo lona faigofie ma laʻititi taimi faʻaalu. O le tasi po e lava mo le tofo ma le manogi o kukama e oʻo atu i lo latou tumutumu.

  • kukama 2 kg
  • vai 3 l
  • aneto mago 3 lala
  • cherry lau 4 lau
  • peppercorn uliuli 5 fatu
  • lau bay 1 lau
  • masima 3 kulimi. l.

Kaloriia: 11 kcal

Polotini: 0.8 g

Gaʻo: 0,1 g

Karbohidates: 1.7 g

  • Saunia kukama i luma o le taimi. Fufulu foliga tutusa ma foliga i le vai ma faʻasusu mo le lua itula. Sosoo ai, tipi ese pito o fualaʻau taʻitasi ma fai ni fasi faʻaumiumi. Lenei o le a faʻatopetope le faiga kuka.

  • Ave se ipu e tolu lita. Muamua, tuʻu fualaʻau i lalo, faʻaopopo le pepa ma le laurel. Faatumu le koneteina i kukama, faʻaopopo masima. Ufiufi i le vai aisa ma tuʻu ni fualaʻau i luga o kukama.

  • Ufiufi ma alu ese ma le po. I le taeao, aveese le koneteina ma kukama masima mama i le malulu.


E tusa ai ma lenei fua, o kukama masima mama e vave lava ona saunia. Ma ia aua neʻi faʻaleagaina le oloa ma tumau lona tofo, teu fagu i totonu o le pusaaisa.

O kukama masima mama ma kaliki ma aneto

I meaʻai a le lalolagi, o le kaliki ma le aneto e manatu i ai o mea sili ia e lelei mo le faiga o se meaʻai feu, sina faʻamasima, ma afai e te faʻaopopoina i ai le tamaʻi horseradish ma le koriander i le suavai, o le a e mauaina se mea taua tele mo le kukaina. O ituaiga ituaiga manogi o le a le tuua ai se tasi e le fiafia.

Vaega:

  • Kukama - 2 kg.
  • Vai - 3 lita.
  • Sate - 3 sipuni.
  • Aneto - 2 fusi.
  • Kaliki - 16 pulupulu.
  • Laulau horseradish - 2 sipuni.
  • Korianita - 2 sipuni sipuni

Faʻafefea ona kuka:

  1. Liligi vai aisa-malulu luga o kukama ma faʻatali mo ni nai itula e faʻasusu atoa ai.
  2. Fai se piko. Ina ia faia lenei, palu vai ma masima ma faʻapuna.
  3. Tuʻu ni nai lala o aneto, sina horseradish ma minced kaliki i le pito i lalo o se mama mama. Tuʻu kukama i luga o le lanumeamata. Ufiufi fualaʻau ma fualaʻau o loʻo totoe ma faʻasusuina ile koriander.
  4. Liligi le piko i luga o kukama. Ufiufi fagu o piko i se tamai ipu mafolafola. I le aso, ua sauni le oloa mo tofo. Teu le piko i le brine.

Maliega, e faigata ona talitonuina o le fesoasoani a na ituaiga togafiti mafai ona e maua se sili lelei togafiti, lea o le a avea o se faʻaopoopoga sili atu i paluga pateta poʻo falai pateta, ae o lenei e moni lava.

Faʻafefea ona fai kukama masima mama

Afai e te manaʻo e mautinoa e maua ni kukama masima mama i le fale, faʻaaoga le fua lea. E faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le minerale vai, lea e maua ai se lelei crunch.

Vaega:

  • Kukama - 1 kg.
  • Kaliki - 3 cloves.
  • Sate - 2 sipuni.
  • Mineral vai ma kesi - 1 lita.
  • Aneto ma pasili e tofo.

Sauniuniga:

  1. I le pito i lalo o se tanu mama, fai se aluga o laʻau fou ma kalaka laitiiti, ma luga ma se laina o kukama ua sala ese. Toe fai vaega seia oʻo ina leai sau kukama. Tuʻu fualaʻau o totoe i luga o fualaʻau.
  2. Faʻamama le masima i le vai minerale. Liligi kukama ma le mea e maua mai ai, ufiufi ma se tapuni ma lafo i le pusaaisa. I le taeao, kukama luga vai minerale o le a faateʻia oe i se manaia crunch ma se tofo tulaga ese.

Vitio sauniuniga

O se vave ma suamalie fua. E lelei foi aua e talafeagai mo le kukaina o kukama masima mama i soo se taimi. Ia mautinoa e tusi i lalo i lau tusi kuka.

Kukama masima vevela i totonu o se fagu

E tele auala e kuka ai kukama masima mama. O nisi e faʻavae i luga o faʻamago masima, ae o isi e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le malulu poʻo le vevela vevela. Muamua, tatou talanoa e uiga i le vevela auala, aua e sili atu le vave nai lo le malulu counterpart.

Vaega:

  • Kukama - 1 kg.
  • Masima - o le sipuni sipuni i le lita o vai.
  • Aneto - 4 faamalu.
  • Kaliki - 3 tina uʻamea.
  • Laʻau fualaʻau - 4 pcs.
  • Laʻau solofanua - 3 pcs.

Laasaga ma lea laasaga kuka:

  1. Fufulu kukama i le vai, oti ese ia pito. Fufulu ma faʻamago le greens, paʻu ma tata le kalapu pe a manaʻomia.
  2. Tuʻu nisi kalapu ma fualaʻau i lalo o le fagu. Faʻatumu le koneteina i kukama, ufiufi ma se vaega o toega greens.
  3. Tuʻu se ipu vai i luga o le ogaumu, faʻaopopo masima ma faʻapuna. Liligi kukama ma vevela vevela. Tuʻu piko i le potu mo se aso, ona tuʻu ai lea i le malulu.

Lenei ipu ua uma sili ona tofo, ae afai e te manaʻo e faʻalautele ai, faʻaopopo ni nai fasi apu i le fagu. O le iʻuga, o kukama o le a mauaina se suamalie tofo ma le apu tofo. E mafai foi ona e faʻaopopoina sina tamaʻi meli poʻo ni mea manogi e te fiafia iai i lenei fua. O nei mea aoga o le a le afaina ai oe.

O kukama masima malulu i totonu o le taga

O tamai talimalo talimalo faia mama masima kukama e le gata i fagu ma ulo, ae faʻapea foi i taga palasitika. Lenei tekinolosi kuka e tele lelei. E aofia ai le faigofie, maualuga kuka saosaoa ma sili lelei faʻaiuga.

Vaega:

  • Kukama - 1 kg.
  • Aneto - 1 fusi.
  • Kaliki - 1 ulu.
  • Masima - 1 sipuni.

Sauniuniga:

  1. Fufulu kukama i le vai ma fofoʻe ese. 'Otiʻoti taʻitasi i kuata e faʻavave ai le kuka. Tuʻu fualaʻau na saunia i totonu o le taga.
  2. Vaelua le ulu o le kalaka i totonu o pulupulu, paʻu, tipi i fasi ma lafo i kukama faʻatasi ai ma le gaʻoina o aneto.
  3. Faʻaopopo i ai le masima i le taga, lulu ma faʻamaʻaisa mo le aso.

O kukama masima mama e sauni i totonu o le taga e fetaui lelei mo soʻo se taumafataga. O se meaai lelei matagofie mo agaga ma o se lelei faʻaopoopo i isi ipu. Naʻo le manatua e aveese le toe masima aʻo leʻi tuʻuina atu. Faʻatasi ma fualaʻau fou, kukama o le a fausia ai se matagofie culinary ata.

O le a le mea sili lelei e kuka ai - vai poʻo le minerale vai

O le fua masani mo kuka kukama aofia ai le faʻaaogaina o fualaʻau, masima, aneto, kaliki ma horseradish faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o le suavai manino. Ae e tele fua e faʻavae i luga o le minerale vai ma le kesi. Ou te mafaufau pe o le a le ituaiga e maua ai le sili faʻaiuga?

Afai tatou te talanoa e uiga i le tofo o kukama masima mama, o le a faʻafitauli e matau le eseesega. Ile taimi lava e tasi, e maua ai e le soda seisi faʻaopopoga i le oloa ua maeʻa, o lona uiga o lona faʻaaogaina e talafeagai pe a fai o loʻo e taumafai mo se mautinoa crunchy meaai.

Fautuaga Aoga

Ua ou iloiloina le sili ona lauiloa ma suamalie laʻasaga i fua o fua. I le faaiuga, o le a ou faʻasoa atu tulafono faigofie e le faʻatatau i se fua faʻapitoa, ae o se lautele kuka tekinolosi. I le mulimuli ai i fautuaga, o le a maua i taimi uma ni iʻuga sili ona lelei.

  • Faʻaaoga laʻititi, malosi, manifinifi-paʻu fualaʻau o le tutusa le umi ma foliga mo lau meaai mama. O le mea lilo lea o le faʻamasaniga o masima. O kukama samasama e le talafeagai.
  • A salting, kukama mitiia suavai, o lea ave na o mama, faʻamama vai mo kuka. A e manaʻomia se meaʻai māmā, o le a fesoasoani le vai feila mai ia te oe e ausia lau faʻamoemoe.
  • E fautuaina e kukama masima i ipu tioata, keramika poʻo enamel.
  • Ia mautinoa e faʻasusu ou kukama ae e te leʻi toe kukaina. 4 itula ole umi lelei ole faʻatinoina ole vai.
  • Mo piko, e fetaui lelei le masima masima malo, e faʻaaoga mo le faʻamalosiina o samani poʻo le faʻatoga. E le mafai ona maua se meaʻai mama ma isi masima.
  • O kukama masima mama e sili ona lelei naʻo totonu o le marinade manogi e maua ai. Ou te fautuaina oe e faʻaopopo sina aneto, kaliki, peppercorn uliuli, bay bay poʻo fualaʻau fualaʻau i le vai.
  • A faʻaaogaina le vevela vevela, o le ipu e oʻo i le sauniuni i le aso. I le tulaga o le faʻaaogaina o le malulu brine, maeʻa sauniuniga a itiiti mai 3 aso.

Ua masani ona ou faʻalogo mai aʻu uo o kukama masima mama ua liu sua aʻi i ni nai aso. Ina ia aua neʻi tupu lenei mea, teu i totonu o le pusaaisa, ma faʻaopopo fualaʻau fou i le sua, ona o le faʻaitiitia o kukama. Talosia, faʻafetai i lenei tusitusiga, o le ae maua se ipu o lenei manogi manaia i lau pusaaisa vave. Feiloai mulimuli ane!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ֆեյք Մամա, Սերիա 10. Fake Mama (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com