Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le eschkeree ma o fea na aumai ai lenei upu

Pin
Send
Share
Send

I le faʻauuga i le 2017, sa alalaga tamaiti aʻoga le upu lilo "eshkere" i le pito i luga oo latou leo. O le uiga o lenei sa le iloa e soʻo se tagata matua. Ma o nisi matua ma faiaoga na faʻalogo ia "Ichkeria". O le igoa lea o le setete lava na folafolaina e le Chechen Republic. Ae o le mea moni na avea ma sili atu le faʻamutaina.

O le a le uiga o le eshkeree

Mo le taimi muamua faʻalogo i lenei seti o leo, e foliga mai o lenei e le o se gagana Rusia. Ae i se tasi o gagana Turkic (Chuvash) o loʻo iai le upu "eshker", lea i faʻaliliuga foliga mai o se kegi.

Ae o le taimi nei tagata talavou e le o sailia ni mafuaʻaga mo slang i le aganuʻu measina a Lusia. Ma o se upu manaia, lea e iloa e soʻo se talavou i ona po nei, na nonoina mai a latou tupulaga Amerika. Ae i Amerika e i ai le isi upu, pe sili atu, o le fuaitau "tatou maua ia", lea e faʻalogo i ai tagata Lusia o le "esketit".

Faʻaliliuina i le gagana moni, e pei o:

  • "Sau loa."
  • "Ou te manaomia lenei." I lenei tulaga, e faatatau i mea tautupe.
  • "O e vaivai?"
  • "Aua le palaʻai ma vaivai!"

O le upu select service mai le Yandex o loʻo faʻailoa mai ai o lenei upu na aliali mai i le lautele o le tatou atunuʻu mai le Initaneti i le gagana Peretania i le amataga o le spring 2017. Ma taʻutaʻua i ni nai aso. O lona lauiloa na faʻateleina ia Iulai 2017.

Toetoe lava i le taimi e tasi, upu uiga tutusa mo ia i la latou lava gagana na fausiaina:

  • Eshkere.
  • Eshkere.
  • Eshkere.

Ata vitio

O fea na aumai ai?

I le amataga o lana galuega, rapper Lil Pump (Gezzi Garcia) faʻavaeina se galulue faʻatasi ma le hip-hop tagata faʻafiafia o lo o i ai se fatufatu igoa igoa Smokepurpp. I tua i le aoga, na asiasi atu Garcia i le potu potu a lana uo ma taumafai e faitau ni nai fuaiupu i le paʻu. O le amataga lea o lana galuega.

O le mea lea, na avea Smokepurpp ma ona faufautua faufautua ma amata ona faʻalauiloa lana "protégé" i le pito i luga o siata. Na taʻutaʻua Garcia, ae e leʻi maua ile fiva pei ole toʻatele o tamaiti faʻafiafia. I se isi itu, sa tumau pea lona faʻafetai i lona faiaʻoga.

Talu mai lena taimi, Smokepurpp ua masani ona aliali mai i le Lil Pump's music videos. Na pepese le toʻalua oi latou e uiga i feusuaiga, vailaʻau ma suilapalapa. O le mea moni, taʻitasi a latou vitio tuʻufaʻatasi o se maoaʻe manuia, o nei mea uma faʻafetai i le moni tatala ma taleni o uo.

O le mea lava e tasi na tupu i le vitio ua faʻaigoaina "ESSKEETIT". Lenei, o le uo o loʻo alalaga mai i fafo lenei fasifuaitau, lea e leai se uiga. Ae na iʻu ina lauiloa.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le Initaneti

O le upu, tautalagia tasi, amata amata savali tutoʻatasi i eseʻese kulupu talavou. O le Initaneti e tautatala i le gagana Lusia na latou mauaina foi lenei faiga, ma ia Iuni 2017 na amata ona lauiloa. I lea, e mafai ona faʻaigoaina saogalemu o le autu aga o le vaitau:

  1. VKontakte e tele ona numera o kulupu o loʻo aliali mai ai lenei upu. E mafai ona uiga i le mataupu o musika, tusi, faʻapea foʻi ma ata o tagata taʻutaʻua.
  2. E mafai ona e mauaina le upu Eshkere ile igoa muamua poʻo le mulimuli o le tagata faʻaaoga soʻo se upega tafailagi. Masalo, o le ala lea e faʻailoa manino ai e le au talavou o loʻo latou "i le mataupu."
  3. E i ai le tele numera o parodies o tagata faʻatino ni ata vitio. O le sili lauiloa o le pese "I Drop the West", o le auai i le rapper Face.
  4. O lenei mea na aliali mai i luga o le YouTube hype show, lea e taʻua o le The Sergey Druzhko Show. E le gata i lea, o le susuga ia Lev Shahinyan, o ia lea e talimalo i le koluma o le "Meme Exchange", na faafeiloaia le aofia i lenei upu, na matua faateia ai lava i latou.

E taua le maitauina o le escheree e leai ni tulaga masani mo le umi, i le faaiuga o le taumafanafana na amata ona mou atu lo latou lauiloa.

Eshkeree i turnips

O le muamua mai ona laugutu o lenei upu tipi taliga na lele i fafo o Gezzy Garcia, o se tagatanuu o Florida. Ua lauiloa o ia i le lalolagi atoa i lalo o le igoa Lil Pump. I le 2017, na ia aulia le tausaga o 17, ae o lenei e leʻi taofia ai o ia mai le mauaina o se manino talaaga. Lil Pump o se talavou faʻavaeina le aitia:

  1. Mai lona laʻititi, o ia o se faʻafitauli tele mo matua faʻapea foʻi ma faiaoga aʻoga. Sa i ai sona uiga sauā, na faʻateʻaina mai le aʻoga.
  2. O lenei mea na tupu e leʻi maʻalili lona fia malosi; ae i se isi itu, na ia iloaina o lona tamaoaiga e fesoʻotaʻi lava ma le aganuu o le auala. Ma ina ua feoa e paaga le maamora o le saienisi, na ia tusia ni solo na faʻatinoina i ni musika malie.
  3. Na ia mauaina le lauiloa i le 15 o ona tausaga. I le vaitaimi lea, Lil Pump (o lona igoa igoa fatufatuaʻi) tatalaina le ala o le tutusa igoa.
  4. Ma, e peiseai o faʻataulaitu, na amata ai ona aliali mai taʻitasi fatu. Sa fusifusia uma i latou i le pao lelei, faifai pea sitaili ma upu laconic. O le manuia i le lalolagi atoa ua na o se mataupu o sina taimi.

Ata vitio

E toʻatele e mautinoa o le upu eshkeree e faʻamanatu i lana ia lava auala le gagana Tatar poʻo Kyrgyz poʻo le Central Asia i lona lautele. Ae o le mea moni, ua nonoina mai le Igilisi Igilisi. I lenei tulaga, o le faʻatiga e tuu i luga o le lona lua silapela. O le mea moni, i le gagana malie Chuvash gagana o loʻo i ai le upu consonant - "eshker", o lona uiga i le faʻaliliuga - "horde", "gang", "mob". Ae leai se mea e fai i le lauiloa meme.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Glory 4 - Mavae o uaga (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com