Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona kilia karma ma le mafaufau

Pin
Send
Share
Send

A pa'ū se mauga o faʻalavelave i luga o le tagata, ma e leai se pisinisi e sologa lelei, na te fesiligia fesili: o le a le mea na tupu, masalo na i ai se tagata na mafua, aisea e tatau ai ona ou puapuagatia ma puapuagatia. Ole ala lea e sau ai le malamalama ile faʻamasinoga maualuga. E tatau i le tagata ona totogi mo gaioiga ma mafaufauga le talafeagai. E pei ona iʻu i ai, e le mafai ona faʻaauau ona faia mea leaga, toʻatamaʻi, tiaʻi ese uma le faʻamaoni. E le faʻasalaga.

E sau se taimi ma toe foi mea uma pei o se boomerang. E i ai le faʻamasinoga silisili, pe pei ona taʻua foʻi, karma. Oe mafai ona talitonu i ai pe leai, ae a maeʻa eli i lou manatua, oe o le a mautinoa le mauaina o le tele o mea moni faʻamaonia pe faʻafefea, pe a faia se mea leaga i se tasi, oe o le a vave ona fetaiaʻi ma oe faʻafitauli, ma, faʻafeagai, a maeʻa lelei, o le a e mauaina le fiafia.

O le a le karma ma aisea e tatau ai ona e faʻamamaina

O le Karma o le aofaʻi o mea lelei ma mea leaga i lenei olaga talu ai ma le tagata. O le iʻuga o le mulimuli ane avea o le agaga i se fou tino ua fuafuaina e lenei atoa. E tele ituaiga o karma e aafia ai le ola ala o se tagata faapitoa.

  • Lautele O gaioiga a le taimi nei foliga o le tagata, ana gaioiga, le aʻafiaga o le toto aiga o aiga. Tagata uma aveina a latou lava avega o gaioiga, siitia i latou i tagata o le aiga. Ma latou pasi mai le tasi augatupulaga i le isi, fausiaina tuaa karma, fetuu.
  • Patino O se tagata i lona taimi nei liutino tagata faia se seti o lelei ma leaga galuega. I mulimuli ane liutino tagata, o lenei ua amanaʻia ma aʻafia ai le olaga faʻagasologa.
  • Aiga. O se tagata, ulufale atu i le faʻaipoipoga, faʻasoa le karma o lona afa, faʻalauteleina tapulaʻa o avanoa, mea na tutupu, karmic lesona. I lenei fesoʻotaʻiga, o le tiutetauave o tagata uma mo le isi incarnations faʻateleina.

E tele ituaiga o karma:

  • Karma o le atunuʻu;
  • Lou malo;
  • Nofoaga e nonofo ai;
  • Galulue faʻatasi;
  • Fale;
  • Tupe;
  • Planeta.

Karma aafia ai le isi reincarnations o le tagata agaga ma predetermines le auala o lona iʻuga o le a tupu i se fou tino. Ae le o lona uiga e leai se mea e mafai ona suia. E iai le aia a tagata uma e filifili ai pe faʻafefea ona amio i se tulaga ua tuʻuina atu, o lona uiga e i ai le avanoa e faʻasaʻo ai ma fetuʻunaʻi tele. O le le lelei, o taimi ua tuanaʻi gaioiga nutimomoia ma se mamafa avega ma e le faʻatagaina ona ola masani, faʻaooina le tele o mafatiaga, tino ma le mama tiga.

Lenei o loʻo faʻaalia i lalo.

  1. Tasi le faʻamaʻi suia le isi.
  2. Ua i luga o mulivae le faʻalavelave.
  3. O le siʻosiʻomaga e foliga mai na taupulepule leaga ma tumau ai le afaina o le agaga.
  4. O maʻi o le mafaufau e le masani ai.

O le mea sili ona leaga o le, o gaioiga faʻasolitulafono e le faʻasalaina ma e leai seisi e faʻatosina pe faʻaoga tatau ni fesoʻotaʻiga taua. Ina ia totogi ia faʻasalaga, ia nofouta i au mea sese i se tulaga faʻaleagaga ma salamo. Mo lenei, o le faʻamamaina o karma ma le mafaufau e faia i le fale.

Fesoasoani faʻamama:

  • Aumai i le pito i luga ia uiga sili ona lelei o loʻo nana i tulimanu lilo;
  • Lafo le paʻu o mea leaga, mea leaga;
  • Tatala vaitafe o le malosi lelei;
  • Ia faʻatumuina va i le faʻaleagaga atinaʻe, tatalaina fou susulu avanoa o le agaga.

O le faʻamamaina loloto ile karmic e mafai ai ona maua se olaga tumu, fiafia ma faʻamanuiaina.

Vitio fesoasoani

Faʻafefea ona iloa le taimi e faʻamama ai karma

Karma mo le tele o incarnations o le agaga faaputuputu se tele avega o sese laasaga, solitulafono, leaga mafaufauga ma le le ano, agasala i luma o le tagata lava ia, sosaiete ma le Atua. Afai na te leʻi iloaina o le auala lea i le faʻatafunaina e oe lava ia, o lona uiga o le tagata o le a ola sili atu le leaga nai lo le muamua foliga. O le a lofituina o ia i maʻi, le fiafia tele, toilalo, puapuagatia, mafatiaga o le mafaufau.

Ma e le mafai ona gagauina lenei liʻo leaga seʻia maeʻa ona faia agasala. O le faʻamamaina atoa o le a sili atu ma le tasi le ola, ae o le a manaʻomia ni toe faʻafouga. Ae amata ma lelei suiga o le a faia i le taimi nei soifuaga.

E manaʻomia e le tagata ona tu ma suʻesuʻe ia te ia lava. Malamalama o le manatu o ia ia te ia lava, i lana auala o le olaga ma gaioiga. E tatau ona e tuʻuaʻia oe lava ia mo ou lava toilalo.

Manatu taua e fesoasoani e faʻamautinoa pe manaʻomia e karma le kilia:

  • E leai se filemu i le aiga - e le uma finauga;
  • Faamaʻi e le gata, ma tagata uma o le aiga;
  • E masani ona maua faʻamaʻi e le masani ai;
  • O le leai o se tupe, o tupe alu e le fuafuaina;
  • Leai se alofa.

Sauniuniga ma Lapataiga

Ae e te leʻi alu saʻo i le faamamaina, e tatau ona sauniuni. Faʻafesoʻotaʻi tagata malamalama, esotericists oeo le a faʻatautaia sauniga, faʻalelei i le ala saʻo, aʻoaʻo faʻapitoa togafiti. E mafai foi ona e faataitaia oe lava. Oe tatau ona amata i se fale, o se fale mautotogi, lea mea uma ua tumu i le malosi o le tagata o loʻo nofo ai. E tatau ona mama le fale. O le faʻamama, e oʻo lava i mea papaʻu, e tatau ona faia i aso uma, e faʻatumu ai le fale i le ea fou.

Manogi fesoasoani e faʻasolo i totonu e galue ma se agaga. E mafai ona e faʻamamaina le mafiafia o le faʻatupuina o le tuputupu aʻe, tatala le faitotoʻa i le mea sili ia te oe lava, faʻaoso le manogi:

  • Nila nila;
  • Katesa;
  • Apu togalaau;
  • Muro;
  • Kanamoni;
  • Pulu lipano.

I le faʻamamaina o le nofoaga mai le malosi o le tiapolo, oe fesoasoani oe lava.

O le isi vaega o sauniuniga o le: tino, agaga, paʻu.

  • Paʻu o le facet i le fesoʻotaiga ma le lalolagi i fafo. E tatau ona tausia mama, susulu soifua maloloina, o lea e manaʻomia ai le tausiga i aso uma ma le faʻamamaina.
  • O le tino e manaʻomia le tumama i fafo, ae aveʻese ma vaisu i mea leaga, vailaʻau oona, mai mea uma lava e mafua ai le le toe faʻaleleia. Aua neʻi galo e uiga i le faʻaleleia faaletino o le tino, lea o le a faʻafaigofieina ai le ala i le faʻamamaina faʻaleagaga.
  • E ola le agaga i le tino. Taumafai e aveʻese mafaufauga agasala, mafaufauga le agalelei, inoino, manaʻoga.

A o e galue ia te oe lava, aua neʻi galo e uiga i puipuiga. I lana taumafaiga e aua le alu mamao ia te ia lava, galo e uiga i mea uma o siomia ai o ia. Faatonutonu taga e suia ma faaleleia oe lava ia i latou o siomia oe.

Auala lelei e faʻamama ai le karma ma le mafaufau

E tele filifiliga mo le kilia o karma. Tagata uma, faʻalagolago i a latou lava talitonuga i totonu ma faʻavae, mafai ona filifilia se tasi e fetaui ma ia.

Faamamaina o le malamalama

Ina ia aveʻesea mafaufauga le mafaufau e faʻalavelave i le mafaufau e uiga i le lelei, moe filemu, e tatau ona e kilia lou mafaufau. Oe le mafai na ona faʻateʻaina le faʻafitauli. E oso i luga loʻu ulu, faʻalavelave i le ola. E manaʻomia le faʻamalamalama manino mo oe lava le mea tonu e aumaia le le faʻamafanafanaina, maofa. A maeʻa loa ona iloa le mafuaʻaga o le faʻamaʻi, faʻamama loa. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le taʻu atu i se tasi e uiga ia te ia - o se uo, o se psychologist, o se ositaulaga.

Faʻamatala le faʻafitauli i luga o le pepa, faʻalu lelei i ou mafaufauga ma susunuina. E masani lava o ia gaioiga faigofie e fesoasoani e faʻateʻa ai se faʻafitauli ua leva ona faʻatigāina e faʻavavau. Ina ia tuʻufaʻatasia le iʻuga, fai se mea lelei e maua ai le loto malie.

E tusa ai ma nisi tagata atamamai i le matata o le esotericism, o le fufuluina o lima e puipuia mai le ulu atu i le leaga i totonu o le mafaufau.

Salamo

Ina ia kilia le mafaufau, faʻatulaga lelei mafaufauga, e fesoasoani le salamo. E avanoa pe a malamalama le tagata ile agasala o lona olaga. A maeʻa ona iloa, e oʻo mai se malamalamaʻaga ma se toe iloiloga o vaʻaiga o le olaga, o se suiga o mea e ave i ai le faʻamuamua, e i ai le manino manaʻo e ola e tusa ai ma le Tusi Paʻia feagaiga ma ekalesia canons. Mo le faʻamagaloina o agasala i le ekalesia, e i ai le faʻamanatuga o le salamo. A maeʻa lena, o le fatu e matala i le alofa, o le agaga e manaʻomia ni galuega lelei ma ua sauni mo le matagofie.

Fesoasoani tatalo

O le Atulaulau o se ola, faʻamatalaga fanua. O tatou manaʻoga ma upu uma o le a faʻalogoina. O le mea lea, e mafai ona faʻamama karma i le fesoasoani a tatalo. Na auina atu i latou i le atulaulau e lagonaina ai.

  • Sili atu le aoga o se tusi talosaga leo leotele.
  • Faʻatonu lau tatalo e suia le uiga faʻaleagaga o lou malamalama ma lou tagata.
  • O le faʻatonuga o se malosiʻaga faʻatosina.
  • O le toe faia o tulafono e faʻateleina ai a latou aʻafiaga i le agaga, pe a fai o suiga i totonu.
  • Faʻaopopo faʻaali ata ma faʻamalositino faʻamalositino ao faitauina le tatalo.

O le fofogaina o tatalo ma faʻaiuga filifilia mo ia lava e faʻataunuʻuina mo le fasefulu aso. E le mafai ona faamisi aso. Afai mo nisi mafuaʻaga sa i ai le pasi, oe tatau ona toe amata. O tatalo e fesoasoani e amata ai le toe iloa o le malamalama, ae o tatalo lava e le mafai ona kilia karma mai le le aoga. Ia mautinoa e faʻamaonia lou manaʻo e sui i gaioiga, gaioiga.

Vitio aʻoaʻoga

Faitau mantras ma mafaufauga loloto

Mantras ma mafaufauga loloto fesoasoani e faʻafetaui le tino ma le faʻaleagaga. Talu mai taimi anamua, ua maitauina e tagata se le masani ai aʻafiaga o le tino o le faitauina o solo, taulotoina, musika. Na latou faʻailogaina i se amataga faʻataulaitu. Mantras i se maʻaleʻale tulaga e mafai ona kilia le mafaufau o le le amanaʻiaina, saoloto malosi auala mai iuga faʻalavelave. O leo e tautala i se pao e oʻo atu ai i le faʻamamāina o le tino. Lea mulimuli ane faʻamama karma.

O le mantra sili ona aoga mo le faʻamamaina o karma o le Vajrasattva mantra. Na ia sefe mai maʻi, toefuatai le leiloa pe vaivai vaivaiga ma fusi faʻauo.

Ina ia faitauina, oe manaʻomia se uiga, oe tatau muamua mafaufau loloto. Latou te taulotoina le mantra 108 taimi. Ile taimi lava e tasi, vaai faalemafaufau ia oe i se susulu o le malamalama e alu ifo mai le lagi maualuga. Toe fai le gaioiga pe a maeʻa aso 28.

Faʻaaogaina galuega lelei

O galuega lelei ma gaioiga o se ituaiga lelei o karma faʻamamaina. O le mea moni e faigofie - o le tele o galuega lelei e faia, o le sili atu lea mo se tagata. Ina ia mafai ona malamalama i le mea e faʻatonutonu ai taumafaiga, oe tatau ona taumafai e iloa pe faʻafefea ona lelava lou agaga, ona o le mea e mafatia ai.

  • Afai o maʻi e suia le tasi ma le isi ma manava le tino mai fualaʻau, vailaʻau, palasi, e tatau ona amata fesoasoani i tagata mamaʻi. Fai galuega alofa, foaʻi tupe, vailaʻau, oloa e sili ona manaʻomia tagata mamaʻi. Asiasi i matuaoti, aʻoga ulufale, fale tausimai.
  • Faʻafitauli tau tupe, e le lava mo se mea. E te faigaluega i le ao ma le po ae e le lava sau tupe. Ina ia foia le tulaga, avatu ia le itiiti ifo sina tupe ia i latou e le tagolima. Faʻatau meataʻalo mo tamaiti matuaoti, aua neʻi galo ona fafagaina manu feoaʻi. E le tau tautua tagata matutua. Tele o latou e mafai ona mauaina latou lava, ae e paie.

E faia lea i isi mataupu. O le mea taua o le faia mea uma ma le faʻamaoni, aua le faʻanoanoa ia te oe lava e uiga i le tupe faʻaalu, taimi, ma isi Aua le faʻatali mo le faʻafetai, aua le faʻamoemoe i se tua, tali mai ia i latou na fesoasoani. Na o le faia lelei, le ole atu mo se mea i le taui, ma o le a faʻamanuiaina oe.

Ogaoga leaga afaina

Vaega ma i latou o loʻo faʻaleaga lou malosiaga e aunoa ma le salamo. Tagata e faʻaalu le malosi a seisi tagata faʻaleaga se olaga faigata faʻatumuina i faʻafitauli ma faʻafitauli. O le mea lea, mea faʻapena e tatau ona alofia, 'aua le faʻatagaina i latou e faʻalatalata mai ia te oe.

Ae e te leʻi gagauina le fesoʻotaʻiga ma le malosi vampire, mafaufau pe aisea na faia ai le feiloaʻiga ma lenei tagata, o a lesona ua e aʻoaʻoina. Lenei poto masani o le a fesoasoani i le lumanaʻi pe a fai e te fesoʻotaʻi ma latou e aunoa ma le faʻaituʻau i lau matata.

O le pule o le vampire na te faʻatauaina ona manatu i soʻo se taimi. I le laulau na te le avatua ia te oe se 'aiga filemu ma o le a faʻaali mai ai au gaioiga. O le mea autu e le o le finau ma ia, ae ia malilie. Na te manaʻomia oe e te fefe, sasaa atu le malosi. Ma i le lumanaʻi, aloese mai le fesoʻotaʻi ma na ituaiga tagata.

Narcissistic vampires fafagaina viʻiga ma faʻafetai. Ma e manaʻomia ona latou le mauaina lenei mea, ae le o le faʻaalia o le fiafia.

Aveʻese aitalafu faʻamalosi

O aitalafu a Karmic e aliae mai pe a fai o se tagata ua masani i le faia o folafolaga gaogao ma noataga. I le aluga o tausaga o le olaga faitino, o le tele o le le faʻamalieina o tiute faʻaputuputu atu. O le tagata galo e uiga i ona manaʻo, miti, leai se mea mo lenei, e le faʻataunuʻuina tiute e fesoʻotaʻi ma ana pele. O soligatulafono o se ituaiga foi o aitalafu tau tupe.

Ia manino ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na e aveʻesea le soifua maloloina o se tasi, pipili - o le ae toe totogia ma lou soifua maloloina; gaoia - totogi uma au oe tupe i se aofaiga tele atu, ma isi.

A oʻo mai le itula o le faitauga ma e manaʻomia le totogiina o aitalafu o karma, e muamua ona e malamalama i tuʻutuʻuga mo le tulaʻi mai o sea tiute, manatua le a le ituaiga o tulaga na mafua ai, o a tulafono lautele na solia. A maeʻa lena, mafaufau i mea uma e fesoasoani e toe faʻapaleni, paleni faʻafitauli le lelei ma le teteʻe mo le lelei.

E taua tele mo le faʻaaluina o karmic aitalafu e aʻoaʻo ai 'alofaga, ae aua le taofia le ita i lou loto. Ole atu mo le faʻamagaloga mai tagata uma na faia e puapuagatia, ma mai oe lava.

Fautuaina o vitio

O le a le tupe ma le aiga karma

Tupe faia se taua vaega i karmic gaoioiga. Faatasi ai ma le fesoasoani a latou, e mafai ona faʻatonutonu taua malosiaga, faʻamalosia pe faʻavaivaia ai. Tagata manaʻomia tupe e iloa ai a latou fuafuaga ma aitia.

Tupe o le malosi e faʻatatau saʻo i le tagata. A faʻavaivaia le agaga ma le tino, vaʻaia i le aura, ona vaivai ai lea o le karma tupe, e tafe ese le tupe e pei o le vai.

O le a se mea e faʻavaivaia ai le malosi tau tupe:

  • Ita ma le mataua;
  • Faamaualuga;
  • Aitalafu;
  • Faʻasaua i isi;
  • Le faʻafetai;
  • Mafatiaga, tiga faalemafaufau, inoino.

O nei taimi faʻatupuina osofaʻiga i le agaga, lea e tau atu i faʻaopopo leiloa o le malosi. Tupe o se fua o le leaga, leaga le malosi o tagata. O le tele o ia, o le saoasaoa foi o le tupe alu, e aunoa ma le ono maua se tupe maua. E tatau ona sui lou mafaufau, aveʻese mafaufauga le lelei, ona toe aliaʻe foʻi lea o tupe i au ato tupe.

Aiga karma. O le agaga, ma ni mea e seasea tupu ai, ua maua le avanoa e toe fanau ai i totonu o se ituaiga, aiga. I le taimi muamua na liutino tagata ai, na latou mauaina pe na galueaina ni lesona masani a se tasi, faʻatasi ai ma ni gaioiga le talafeagai, fetuu, na latou faia vasega mo le galulue ese mo le isi incarnations. O sui taʻitasi o le ituaiga e faʻatosina se aʻafiaga i isi, e nafa ma gaioiga e le gata i le olaga nei. Ole ala lea e aliali mai ai karma lautele.

Faʻamatalaga ata vitio

Fautuaga Aoga

Fautuaga mo le faʻaleleia atili o karma.

  • Aveese uma solitulafono, aua le taofia le ita i lou loto.
  • Vaʻai mo le lelei i tagata, taumafai e aloese mai maʻai tulimanu, aua le feteʻenaʻi.
  • Faʻatautaia faiga faʻaleagaga.
  • Vaʻaia oe lava, toleni lou tino i le 'aʻau, yoga.
  • Malaga Lenei o le a faʻatagaina ai oe ia iloa atili le lalolagi, faʻalauteleina lau lalolagi vaʻai, malamalama i tagata o isi malo, iloiloina o latou manatu, ma vaʻaia se mea mo oe lava.
  • Aua neʻi galo ou matua.
  • Ia maua le sogasoga.
  • Alofa. O faigata o le olaga faaleaiga, manumalo faʻatasi, faʻaleleia le karma.
  • Lagona lelei, lagona. Taumafai ia e mautinoa i le lalolagi, vaʻai mo malamalama i le pogisa. Soʻo se galuega lelei o le a toe foʻi mai ia te oe.

Aveesea o karmic aitalafu ma vave kilia karma o le a le galue. O se galuega umi ma le maeʻaeʻa. Ina ia maua le iʻuga i le fale, e manaʻomia se toe faʻaleleia atoatoa o le malamalama. Aʻoaʻo e mafaufau atoa. E le o tagata uma e aveina ina ia ausia lenei mea i le taimi nei incarnation.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pologa i le Alofa OFFICIAL MUSIC VIDEO (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com