Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻataʻitaʻiga lauiloa o moega pepe mo tama o tausaga eseese

Pin
Send
Share
Send

O le filifiliga o meaafale fou mo tamaiti e matua manaia tele e faigofie ai ona le mautonu. Mafaufau i mea taua taua pei o foliga foliga, faʻatuatuaina, siosiomaga faʻauo o mea, tau. Ae le i faʻatauina moega pepe mo tama, e taua le aʻoaʻo uma o auiliiliga, faʻamasani ma tagata gaosi, faʻatusatusa eseese faʻatusa. E le aoga le sefeina, aua o le moe maloloina o le pepe o se faʻamaoniga o lona sao atinaʻe ma le tuputupu aʻe.

Eseese

A filifilia se moega mo se tama, oe manaʻomia le faamasani ia te oe lava i le autu ituaiga o tamaiti meaafale:

  1. E ala i ata foliga: masani, playpens, lullabies ma transformers. O ituaiga taʻitasi ua fuafuaina e le gata mo se matua tausaga o le tamaititi, ae faʻapena foi mo tulaga o le olaga o le aiga.
  2. I le mamanu, o meaafale moe a tamaiti e mafai ona vaevaeina i le masani ma faʻalelei. Mo tama, oloa e masani ona faʻatau i le tulaga o taʻavale, vaʻa, vaʻalele, ma faʻatusa o manu.
  3. E tusa ai ma le aofai o vasega, e mafai ona i ai uma tulaga masani tasi-tier ma lua-tier oloa. O mea mulimuli e talafeagai mo se aiga e toʻalua lana fanau, talu ai o sea mamanu o le a sefeina sili avanoa avanoa i totonu o le potu.

I le tele, o meaafale moe a tamaiti e vaevaeina faʻamoemoe i le tausaga o le tagata moe:

  • oo atu i le tolu tausaga - 120 x 60 cm;
  • mai le tolu tausaga - 140 x 70, 160 x 70 poʻo le 80 x 190 cm;
  • mo talavou - 90 x 200 cm.

I le taimi nei i le faleoloa meafale e mafai ona e mauaina sili sili atu soona faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaʻa mo se tama poʻo se faleʻie moega mo se teine.

Masani

Malae taalo

Moega pepe

Transformer

Stylized

Nofofua-vaega

Faʻapega

Tasi potu moe

Nofofua moega mo tama o se aoga ma aoga fofo pe a faʻavasegaina se potu mo le tasi le tamaititi poʻo mo le lua itupa tamaiti. O oloa o le a foliga fealofani i totonu, o le a le tele se avanoa, ma o le a sefe ai le paketi a le aiga.

Nofofua-moega faʻataʻitaʻiga mo tama e tele ituaiga autu:

  • masani;
  • ma faʻaopoopo fata ma drawers;
  • ma se faamalu e siʻi ai luga, o loʻo i ai le faʻamau mo le teuina o ie moega;
  • pulupulu, e mafai ona faʻaauupegaina i le tasi nofoa faʻavasega.

O aso nei tasi-moega faʻataʻitaʻi e masani ona gaosia i le tulaga o uluaʻi mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaʻalele moega poʻo se loli moega. O meaafale e i ai le tau maualuga, ae o le tamaititi o le a mautinoa le le tumau le faʻaletonu i sea meaalofa. Pau lava le toe mea o le puʻupuʻu taimi faʻagaioiga. E mafua ona o le mea moni o tamaiti ua vave tuputupu aʻe. O le mea lea, a maeʻa ni nai tausaga, e manaʻomia le sui o le moega moe i se sili lautele lautele.

Nofofua masani

Ma pusa

Ma se faʻamau mo ie lino

Podium

I foliga o se vaa faomea

Moega meataalo

Faʻataʻitaʻiga na faia i le sitaili o au katuni e te fiafia iai pe naʻo totonu o taʻavale, nofoaga faʻafu ausa, vaʻalele e lauiloa tele i aso nei. O se manaia mea moni o moega i le tulaga o se taʻavale ua faʻatau mo uma teine ​​ma tama. E mafai ona avea o se faigofie pasi po o se moni tuʻuga taʻavale. O le faʻataʻitaʻiga o tamaʻi pepe e faʻatutuina moega e le uma.

Tulaga e lelei ai o ituaiga faʻatusa:

  1. Foliga aulelei O le oloa e mafai ona faʻafetaui i soʻo se totonu. E gaosia i le tele o lanu.
  2. Filifiliga tele. I le avea ai o se manatu, tagata gaosi faʻaaogaina ata o katuni foliga, manu ma e oʻo lava i meaola mananaia.

O mea le lelei o nei faʻataʻitaʻiga o loʻo taʻua i lalo:

  1. Tau maualuga. O oloa e taugata, o lea pe a filifilia, e tatau ona e sauni mo taua tele.
  2. Le faigata o le potopotoga. O se le masani ai moega-taʻavale poʻo se vaʻa faʻaopoopo faʻaopoopo elemeni, eseese faʻaputuga ma mea faʻaaoga. E le tele ni matua e mafai ona faʻatautaia naʻo latou le potopotoga, e oʻo lava i faʻatonuga. E tatau ona e liliu i polofesa.
  3. Le manaʻoga e faʻatau se faʻapitoa moega. Faʻataʻitaʻiga o meataalo moega e le lautele, o latou taʻitasi e tofu ma le itu.

Faʻamolemole faitau faʻatonuga a le faʻapotopotoga ae e leʻi faʻatauina se meataʻalo moega. Valaʻau mo se faʻapitoa e ono manaʻomia.

Faʻapega

O se tamaʻi moega mo se potu laititi, faia i 2 tiers, e talafeagai e le gata mo pepe mai le 3 i le 5 tausaga, ae faʻapea foi mo tamaiti aʻoga. A filifilia se ituaiga faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e uaʻi atu i le saogalemu o le potu, o le faʻatuatuaina o le tino ma le leai o ni faʻaletonu. O le autu faʻaopoopoina o se moega moega o le sefeina avanoa avanoa, ae o loʻo i ai foʻi ma nisi le lelei:

  1. O le tau o le moega moe e maualuga atu i taimi uma nai lo le tasi masani, o lea a tulaʻi mai le lona lua tama, oe tatau ona mafaufau e faʻatau se faʻaopoopoga - o lenei o le a sefe ai nisi o tupe.
  2. Faʻavae moega ma lua "foloa" manaʻomia faʻapipiʻi faʻaeteete, aua o le saogalemu o ia oloa o le muamua.
  3. O nisi taimi e i ai le faʻaipoipoga e mafai ona taitai atu ai i le le mautonu malepe. O le mea lea, pe a faʻatau meaafale, oe tatau ona vaʻaia totoʻa ma siaki vaega autu ma vaega mo faʻaletonu.

O oloa faʻaonapo nei ua saunia ma faʻaopoopo elemeni fuafuaina e fausia ai le talafeagai faʻatuatuaina fausaga. E sili le filifilia o na ituaiga faʻataʻitaʻiga.

Faaavale i fafo

E tasi le moega laupapa e mafai ona ofi ai le lona lua i lalo atu. O le pito i lalo o le nofoa e alu ese pe a tatau ai, ma i le taeao e mafai ona toe faʻafouina ma tulei i tua. O ia faʻataʻitaʻiga e foliga sili ona manaia ma matagofie, ma i le tau e le ese mai le lua-tier fausaga. O mea e momoe ai e felataʻi, e le tasi i lalo o leisi. O ia oloa o loʻo faʻaopopoina faʻatasi ma drawers talafeagai ma fata, e faʻatagaina ai le faʻasolo-mai faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina o se tamai kapeneta mo le teuina o mea.

Falealuga

O le moega malolo e talafeagai mo tama matutua 6 ma luga. O le ata o sea oloa e pei ona taʻua i lalo: o le moega moe o loʻo tu i luga, e tai pei lava o se fale tetele, ma se kesi, o se laulau i tafatafa o moega ma ni drawers poʻo se sofa a tamaiti e mafai ona tuu i lalo.

Le lelei o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga:

  1. Sefe avanoa. Afai e laʻititi le potu a tamaiti, o ia meaafale o le a fesoasoani e vaevaeina i ni vaega taua: mo le moe, mo le aʻoga ma taʻaloga.
  2. Maualuga galuega. I le faʻatauina o se moega maualuga mo se tama, e maua ai e matua ni aitema i totonu i le taimi e tasi.

O ia meaafale mo le moe e faia i paolo mananaia ma e iloga i le moni aitia o tisaini fofo. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma moega moe - o se moega tulaga ese ma se faasitepu laupapa moni, poʻo se nofoaga moe a le sami-tama mo se tama.

Moega

O se taua vaega o le faʻataʻitaʻiga o lona faigofie o le faʻatinoina. O le nofoa o se tamaʻi potu ma lona itu (o nisi taimi e aunoa ma ia) ma le tele o compartments faʻaopoopo i le vaega pito i lalo. O le oloa e sili ona aoga ma gafatia, e talafeagai e faʻasuila pe faʻalauteleina pe a o sauni le tama mo le moega. Afai e tatau ai, o sofa e mafai ona faʻatau mai e liua i totonu o sofa a tamaiti. O le pito i lalo e le lava le lautele o le potu.

Moega sofa

O le moega sofa e iai foʻi le vaega o fesuiaʻiga: muamua o se tulimanu e mafai ai ona e nofo i lalo ma malolo, ae a maeʻa ni nai togafiti faigofie ona liua lea o se nofoaga moe. E alu i luga sina avanoa avanoa ma foliga fealofani i totonu o se potu ma soʻo se totonu. O nei oloa e talafeagai mo tamaiti uma e 8 tausaga le matutua ma matutua atu.

Le lelei o ia meaafale:

  1. Fetuutuunai - e mafai e se tamaititi ona taʻalo ma uo i luga o le sofa pe na o le matamata i katuni i luga o le TV, ma i le afiafi ia faia se mafanafana moega mai ia, faʻaaluina na o le tasi le minute.
  2. Faigofie - o le ata o faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo se tamaititi e feagai ai. O vaega e mafai ona feaveaʻi e fetuunai ma le faʻaeteete, o elemene uma o le moega e mama.
  3. Faigofie. O le sofa bed e faʻaaluina maualalo avanoa i le potu.

A filifilia se moega sofa, oe tatau ona faʻalogo i le siʻiina masini. O le fufusi tele o le a le faʻatagaina ai le tamaititi ona fesuiaʻi ia latou lava oloa.

Fautuaga mo le filifilia

O le filifiliga o se moega a tamaiti e aafia i le tele o mea, aofia ai le matua o le tamaititi, o lona tofo fiafia i ai, foliga o totonu o le potu, manaʻoga mo le saogalemu o meaafale.

Tuuina tausaga

A faʻatau se moega mo se tama, oe manaʻomia le faʻataʻitaʻia e se taua taua pei o tausaga. I tua atu i na mea uma, o le matua o le tamaititi, o le tele e tatau ai ona faʻatau meaafale.

Tamaiti i lalo ole 3 tausaga ua fautuaina e filifili masani tasi-moega faʻataʻitaʻiga pe toso-mai filifiliga. O tamaiti aʻoga faataʻitaʻi o le a fiafia i meataʻalo moega, potu faʻaofuofu, pulumotu, nofoa faʻataʻoto ma fale teu fale. O le mea sili ona faigata o le filifilia lea o se moega mo se talavou, talu ai o mea e fiafia i ai ma tofoina o le lumanaʻi umiaina o meaafale e tatau ona amanaʻia. O le moega moe e tatau ona i ai se faʻatuatuaina mamanu, talu ai e masani ona faʻaaogaina e tamaiti e avea o se springboard mo taʻaloga.

E oʻo atu i le 3 tausaga

Mo se tamaititi 4-6 tausaga

Mo se tamaitiiti aʻoga faataʻitaʻi

Mo se tamaiti aʻoga

Talavou

Mafaufau i le mamanu

O le mamanu o meaafale a tamaiti e eseese, o le filifiliga o lanu ma configurations e matua lautele. Tele tagata mamanu mafaufau i sili sili ona taliaina ma aoga moega faia i laʻau masani. I lenei tulaga, e sili atu le tuʻua o le paolo masani e le suia e ala i le ufiufi o le laualuga i se maualuga varnish varnish.

Mo tama, o moega i malulu malulu, faia i se fesoʻotaiga lanu lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana, e sili ona fetaui lelei. Mo tamaiti e ova atu ma le 5 tausaga le matutua, e mafai ona e filifilia ni lanu saʻo: enaena pe efuefu. E tatau ona manatuaina o pupula luga e leai se aoga tele i le moe a le pepe.

Afai e mafai ona tuʻu le tamaititi i se potu ese, o lona uiga o le filifiliga o le faʻataʻitaʻiga ma le tisaini e faʻalagolago lava i le tofo fiafia ma fua o le potu. Afai o le vasega pepe e faʻasoaina e tele tamaiti, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i filifiliga lautele. A faʻamalosia se tama e faʻapipiʻi i totonu o le potu ma ona matua, latou te filifilia se manatu masani e ofi lelei i le teuteuga o le potu malolo.

Maamora meaafale masani

Filifiliga moega moe mo talavou

I le potumoe a matua

Moega tusitusi i le potu a tamaiti

Moega laupapa faigofie

Manaʻoga mo mea o gaosiga

A filifilia se moega mo se tama, oe tatau ona mataala i mea o gaosiga.

  1. Laʻau masani. Filifiliga sili ona fiafia iai. Eseesega i le malosi, agalelei i le siosiomaga ma le anagata. O le mea i lalo o le tau maualuga.
  2. O oloa uamea e umi le ola tautua, ae latou te le o gatasi i taimi uma ma totonu o le potu. Ma le isi, o nei moega e malulu ma mamafa.
  3. MDF o le sili ona paketi filifiliga. E gaosia e le au gaosi oloa le tele o ituaiga o ituaiga, ituaiga ma lanu. Ae o lenei ituaiga o meaafale o le a le tumau umi.
  4. O le Chipboard e sili atu lona maualuga nai lo MDF, ae manaʻomia le auʻiliʻiliina o le tuʻufaʻatasia o mea mata ina ia mautinoa e leʻo iai ni vailaʻau oona e faʻaleagaina le soifua maloloina o le tamaititi.

Filifilia o se moega ma faaopoopoga paʻu, oe tatau ona manaʻomia se lelei tusi faamaonia. O ia mea e masani ona mafua ai allergy, o lea e taua ai le puipuia le tamaititi mai le le lelei aʻafiaga. Oe tatau foi ona uai atu i le puipuiga ufiufi (varnishes, enamels), lea e ono i ai se faʻapitoa tikeri oona.

Alu i le faleʻoloa, oe manaʻomia le faʻamasani ia oe lava i nuances uma o le filifilia o moega mo tama. I tua atu i na mea uma, meaafale mo tamaiti e tatau ona tausisi i le faʻateleina o le saogalemu manaʻoga ma tausaga uiga. E sili le faʻaalu o sina taimi e suʻesuʻe ai faʻamatalaga nai lo le faʻanoanoa ile faʻatau mulimuli ane.

Laʻau masani

Laupapa

Uamea

MDF

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 连说三遍千万不要丢失手机否则人在家中坐债从天上来拜登儿子变败灯封杀言论推特收传票如何鉴定胡说八道 Dont lose your phone, or you will go bankrupt. (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com