Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Iloiloina o faʻataʻitaʻiga o laei, ata o avanoa talafeagai

Pin
Send
Share
Send

O le mafanafana o le siosiomaga o le fale ma le mafanafana o le olaga e tele lava ona fuafuaina e le saʻo o filifiliga o meaafale. O pusa na tusia i luga o ata i luga o le ata, na filifilia ma le amanaʻia o tulaga manaʻomia uma, e iloga i le tele o galuega, aoga ma le lautele. Uma oloa ua faʻavasegaina e tusa ma le nofoaga o le faʻapipiʻiina, lea o le a manatu e faia ai le filifiliga saʻo.

Tofiga

E masani lava e le tele ni avanoa ile fatafata o pusatoso - e puʻupuʻu, ae o le avanoa i totonu e faʻatagaina ai oe ona faʻaaoga tatau uma centimita. O le oloa o se ituaiga o laʻititi kapeneta. O lona autu vaega o le i ai o drawers tu tasi i luga o le isi.

O pusa mananaia o drawers e ofi i totonu o soʻo se potu, o le latou mafuaʻaga, faʻalagolago i le nofoaga o faʻapipiʻiina, o le teuina o mea nei:

  • ie moega;
  • ie fale;
  • meataalo a tamaiti;
  • seevae ma mea faigaluega mo ia;
  • solo taele - pe a faʻapipiʻi i le faletaele;
  • o nisi taimi, o le pito i luga o le oloa e faʻaaogaina e tuʻu ai se TV, mea teuteu, faʻata.

Tulaga lelei oloa o le a faʻaauupegaina i anagata anagata ma faʻatuatuaina polo amata auala. Faʻamoemoeina i le ituaiga o potu o le a tu ai pusa toso, o le ituaiga o mea e filifilia. Filifili loa loa le mea o le pusa o drawers mo: teuina o ie moega i se palasitika pusa o drawers e leai se uiga, pei o le faʻaaogaina o se laupapa pusa o drawers mo le teuina o meataʻalo a tamaiti.

Eseese

O le faʻamoemoe e faʻaogaina ai faʻataʻitaʻiga atonu e eseʻese, ae e aoga le faʻavasegaina o oloa i filifiliga filifilia mo potu eseese. Matou te ofa e mafaufau eseese taʻitasi lavalava ofu, faʻamalamalamaina a latou foliga.

Ma fata

O oloa o lenei ituaiga e lautele faʻaaoga mo le faʻapipiʻiina o TV poʻo masini puʻeina. La latou autu iloga foliga o se lautele fata e tulaʻi nai senitimita luga luga o meaafale. E mafai ona faʻasaʻoina i vae e faʻaalu i le chrome poʻo ni fasi laupapa.

O le fata i luga o le oloa e mafai ona laʻititi - e faʻamoemoe i le lautele o le pusa o pusa. Afai e vaapiapi, ona mafai lea ona tuʻuina mea teuteu i luga o lenei elemeni - faʻavaʻa ma ata, mekasini, lau tusi e te fiafia iai poʻo mea teuteu foliga. O le oloa e talafeagai aua e mafai ona faʻaaogaina o se laulau i tafatafa o le moega i le potumoe.

Fatafata o ata tusi i totonu o ata o loʻo tusia i lalo e taʻu mai ai o le faʻavasegaina o ia filifiliga e ono eseese. O loʻo faʻaauupegaina i latou i ni drawers e fa o loʻo faʻatulagaina i se laina, poʻo ni drawers, vavae ese e se pa i le ogatotonu o pusa pusa.

Mo potumoe

O le faʻapipiʻiina o se pusa fata i totonu o se potu tuʻufaʻatasia e faʻapea o le teu lelei o ie moega ma ni ofu i totonu. I se faʻaopopoga, e tatau ona latou mafanafana i le maualuga, aua e talafeagai le tuʻuina o uati poʻo aitema a le tagata lava ia i luga.

Nei o ni filifiliga mo se potumoe oloa:

  • maualalo pusa o drawers pei o se laulau i tafatafa o le moega;
  • o se feololo maualuga oloa faʻatulagaina ma se faʻata mafai ona faigofie ona suia se laei laʻei;
  • uumi, vaapiapi faataitaiga foliga lelei o se siʻosiʻomaga mo le tuufaatasiga faataamilo i se atoa-umi faʻata;
  • faataitaiga ma gaugau laupapa uamea.

O lavalava mo le potumoe o loʻo faʻaalia mai e le lava ae toʻitiiti luga o ata tusi ma lautele lautele o vaega. Na fuafuaina e teu ai ie afu, ie afu ma aluga. O le pusa o ata e faia i laupapa mautu o le a foliga matagofie i totonu o se potumoe ma le talafeagai i totonu, ma o loʻo faʻatulagaina ni laupapa laminated chipsboard e ofi uma i soʻo se ituaiga o le potu.

I le auala savali

O lenei potu e manaʻomia lava le faʻapipiʻiina o se pusa pusa ona o le tele o mea e mafai ona teuina iina. Nei o pulou, sikafu, seevae vaitau, mea mo le faʻamamaina. O le pito i luga o le oloa o le a pisi i taimi uma ma se mea - masani ona faʻaaogaina e tuʻu ai meli mai se atigipusa, ki poʻo isi aitema.

E manaia pe a tuʻu se fagu matagofie ma fugalaʻau i luga o le oloa - ona iloa ai lea e le au valaaulia o loʻo omai latou te taliaina iinei. Faʻapea o se aofaʻi tele o tagata nonofo i le fale, tuʻu i tagata taʻitasi aiga latou lava atigipusa e mafai ona tuʻu ai se faʻamalu, pulou poʻo se ato lima.

Mo faletaele

E tatau ona filifili ma le faʻaeteete oloa mo se potu ma maualuga le susū: faʻalogo totoʻa i mea o loʻo gaosia, e tatau ona susū-faʻamaonia. I se faʻaopopoga, o pito uma o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻafefeteina ina ia le mafai ai ona maua se faʻamafanafanaga i totonu o le fale ma e le fulafula mea masani.

O ofu faʻaonapo nei mo le fale taele e iloga i vaega nei:

  • mafai ona ofi faletaele, solo, solo taele, teuteuga ma seevae seevae;
  • ia i ai se faʻata;
  • o nisi taimi o le faʻafoliga o le faʻataʻitaʻiga e faia i le tasi fasi - oe manaʻomia e toso le au ina ia tatalaina le oloa ma aliaʻe drawers.

Mo le fale taele, filifili pusa o drawers e faia i palasitika, tioata poʻo uamea. Faʻatusa laupapa e matagofie foliga, ae tatau ona faʻaopoopo puipuia i le faʻamamaluina o vai.

Mo umukuka

Susu i taimi uma le susū, ausa ma le maualuga o le vevela i totonu o lenei potu, o le mea lea ua faʻateleina ai manaʻoga mo mea. E le leaga pe a fai o luma o drawers e faia i le MDF lamolemole, lea e mafai ona soloiesea faigofie gaʻoina ma se ie susu.

O ofu filifilia mo le umukuka e faʻatagaina ai oe ona ofi e le gata i mea faigaluega, ae faʻapena foʻi ie. E talafeagai le teuina o solo, solo o mea, solosolo, se talieleele, ma nisi mea tipi iinei. Mo ipu, e aoga le faʻamalamalamaina o vavaeʻeseʻese poʻo le faʻatauina o isi ato ato ma tufatufaina e faʻatulaga ai le avanoa.

Pusa o drawers mo le umukuka e mafai ona faʻaauupegaina i faitotoʻa, i tua atu e faigofie ai ona nana se masini fufulu ipu poʻo se masini tamea. O isi taimi e faʻaauupegaina ai e le au gaosi le oloa i se fata faʻaopoopo mo le tuʻuina o tuugalamepa i totonu poʻo moligaʻo totonu.

I le potu malolo

O le potu malolo faʻailoa mai o le tuʻuina atu o ia oloa i totonu, o se ata o lavalava mafai ona vaʻaia i lalo: o le tele o ituaiga o ituaiga mo soʻo se tofo. O lenei potu o le potu sili ona taʻutaʻua mo le faʻapipiʻiina o se pusa pusa. E mafua ona o le faʻafaigofieina o le faʻaaogaina o meaafale: ie ie afu, ie solosolo mo meaʻai i le afiafi ma malo, faʻapea foi ma aitema mo le TV - remote control, discs o loʻo teuina iinei.

Filifiliina o se pusa fata i totonu o le potu e le faigata - e tatau ona e filifili i le aofai o drawers ma le maualuga o le faʻataʻitaʻiga. O le a fausia faʻaopoopo coziness, ma o le mautu filifiliga laupapa o le a faʻaopopo ai se manogi togavao i le potu. O faʻataʻitaʻiga mo le potu malolo e masani ona faʻatumuina ile matagofie teuteuga - vaneina, tioata faʻaofi, ufiufi uʻamea.

Mo foai atu

I lalo o nei tulaga faʻagaioiga, o fatafata toso e tatau ona tatalia suiga vevela, maualuga sūsū ma ono malulu. E masani lava, o oloa palasitika e filifilia mo le tuʻuina atu - e sili ona talafeagai mo lenei ituaiga faʻaaogaina. Uma umukuka mea faigaluega, togalaʻau mea faʻaoga ma nisi mea o le a faigofie ona ofi i palasitika oloa.

Ina ia faʻavaivaia le siosiomaga i le atunuʻu - filifili se faʻataʻitaʻiga ma ata susulu - o le ata e mafai ona avea ma se mea. O se filifiliga lelei o se wicker palasitika pusa o drawers, lea e foliga mai muamua ma ua faʻateleina le malosi ona o le mapusaga. O lanu ia e gaosi ai e le au gaosi mea o fale tau mafanafana e masani ona pogisa, ae e mafai ona e faʻataʻitaʻi ma faʻatau se oloa i ni lanu e faʻamalieina ai.

Faʻafefea ona filifili

I faleoloa, meaafale, lavalava o loʻo tuʻuina mai i le numera tele, ma e masani ona faigata i se tagata faʻatau ona faia se filifiliga. Matou te fautua atu ia uai atu i tulaga nei:

  • mea - mo le faletaele, umukuka ma le taumafanafana fale, filifili mea susu-teteʻe, palasitika pusa o drawers e talafeagai mo se potu o tamaiti - e faigofie ona fufuluina ma e mama
  • fua - ae e te leʻi filifilia se pusa o fagu, fua le avanoa manaʻomia mo lona faʻapipiʻiina. O oloa o le feololo ma le 4 drawers e lauiloa, o le lautele e eseese mai le 40 i le 120 cm;
  • avanoa - fuafua i le faʻamoemoe, filifili: e fia pusa e tatau ona i ai i le oloa. Mo le teuina o aitema tetele, e tatau ona tuʻuina mai se potu faʻapitoa;
  • seti atoa - ae le i faʻatau, oe lava siaki uma metotia ma totoga mo le malosi ma le lelei. Fesili atu: e i ai ni faʻaopopoga aveʻese aveʻesega, faaleoleo vaega mo faapipiiina.

O se pusa aoga ma avanoa o atavali o le a fesoasoani ia te oe e teu mea lelei, aunoa ma le faʻaaluina tele avanoa i le potu. Taulaʻi lau oe lava tofo fiafia i ai ma le seti sitaili o le potu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Clint Bowyer turns iRacing laps at Kansas Speedway. NASCAR (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com