Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le mea e mafai ona avea ma fata i luga aʻe o le moega, pe faʻafefea ona tuʻu ma faʻalelei saʻo

Pin
Send
Share
Send

E mafai ona e tuʻuina i totonu o le potu se vaʻaiga tulaga ese ma foliga lelei i auala eseʻese. I le faʻapipiʻiina o fata i luga o le moega, o le a mafai ai e le gata i le teuteuina o le potu, ae faʻapena foi ona sefe le avanoa. I lenei tulaga, e taua le filifilia o oloa e maua ai le potu moe se foliga mafanafana.

Faʻaaoga mataupu

E masani lava, o se potumoe o se potu e faʻaaoga ai le laʻititi o meaafale. O le sili vaega o meaafale o le moega. O le mea lea, o fata e faʻaaogaina i totonu o le potu mo lua mafuaʻaga:

  • e fausia ai se totonu ma le masani ai totonu. E fautuaina e le au mamanu le teuteuina o puipui ma fata faʻamau. Faʻafetai i le le masani ai faʻatulagaina o mea poʻo le filifiliga o oloa na fausia mai ni mea e le masani ai, e faigofie ona tuʻuina atu le potumoe i se uluaʻi vaʻaiga;
  • o se moega ma se fata e sili atu le mafanafana, aua e mafai ona e tuʻuina se moli po i ona tafatafa ma tuʻu se tusi, se telefoni feaveaʻi. O se faiga faʻaonapo nei i le fausiaina o totonu o le faʻapipiʻiina o fata faʻamau e sui ai laulau e moega. Faʻafetai i lenei tali, avanoa ua sefe, ma le potu e foliga mai e sili atu le lautele ma ea.

O se taua taua o le tele o fata o se temokalasi tau. O le a le faigata ona filifili se oloa o se uluaʻi vaʻaiga o le a ofi faʻatasi i totonu o le sitaili o le potu ma o le a faigofie e faʻaaoga.

Faʻafefea ona e tuʻuina

O fata teuteuina e tu i maualuga eseese i luga ae o le moega. Afai o le mea e tatau ona faʻaaogaina malosi (tuʻu se ipu vai, tuʻu se tusi, tioata), ona faʻamau lea ile umi ole lima. Ina ia mafai e le fata ona ofi i totonu o le potumoe siosiomaga, e tatau ona amanaʻia e le gata i le sitaili o le potu, ae faʻapea foi lona tele:

  • i potu vaiti, fata umi luga o le moega o le a fesoasoani e vaʻai faʻalelei le aotelega geometry, faia le potumoe vaʻaia lautele. E mafai foi ona tuʻufaʻatasia ni fata tatala ma oloa i le tulaga o manifinifi faʻapaʻu pusa;
  • i potu vateatea, fata teuteuina i le fata foliga foafoa. Ina ia e foliga mai e le faigata le fausaga, oe le tatau ona faia le tele o laina ma faʻamalosi faʻamalosi luga o luga ma eseese fasimea poʻo tusi.

Afai o le tulaga o fata i luga aʻe o le ulu ulu o le soesā (o loʻo i ai le fefe o mea poʻo le fata i luga o le moega i le potumoe ono paʻu), lea ua fautuaina e tuu i latou i le itu o le moega. E le gata i lea, o le a manaia le vaʻai i se moega ma fata e le ogatasi tuʻuina.O fata, faʻapipiʻiina i luga o se lapopoʻa laʻau laupapa, foliga sili ona manaia. O lenei manatu e matua moni lava mo moega e aunoa ma se laupapa ulu. E faigofie ona faʻaauupegaina ia fata ma moli natia.

E mafai ona e faʻapipiʻi uma fata taʻitasi i lalo ma faʻavae eseese i le potumoe. Mamanu mataʻina e maua mai fata o eseese configurations. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻatumauina ni vaitaimi ile va o mea faitino. O lenei metotia o le a faʻaopopo ai le malamalama vaʻai i le tuʻufaʻatasiga.

Filifilia se mauga saogalemu

Ina ia mafai ona mautu le faʻalelei o le fata, tele mea e tatau ona amanaʻia: o le lelei o le puipui, o mea o le fata, o le ata ma le faʻamoemoe o le oloa. Le tulafono faʻavae o le faʻapipiʻiina: o le umi poʻo le sili atu o le fata, o le tele lagolago e tatau ona. O fata e faʻamau i ni auala se lua - nanaina ma fafo.

Faʻamau faʻamau

O lenei faʻapipiʻiga e faʻatagaina ai oe ona "le vaʻaia" toe faʻaleleia le oloa, e foliga aulelei tele ma muamua. Pa, uʻamea faʻamau, ufiufi nana o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai mea:

  • faʻatasi ai ma le fesoasoani a pa, faʻataʻitaʻiga ma se ana i totonu e faʻapipiʻi. O fata e na o le tuʻuina i luga o laʻau ma faʻalelei ma lava-tipi faʻovilivili;
  • uʻamea uʻamea e filifilia ma le lautele (tusa o le 10-18 mm), ina ia latou tutusa ma le mafiafia o le fata. Fausaga e tatau ona lagolagoina le mamafa o aitema o loʻo fuafuaina e tuu i latou. O loʻo faʻavasegaina i totonu o le fata faʻatatau i le loloto ma le mamao saʻo mai le tasi i le isi. Ina ia mafai ona taofi mau le oloa, o le lapoʻa o le ai uamea e tatau ona tusa ma le 3-5 cm le puʻupuʻu nai lo le fata. Faatasi ai ma lenei metotia o le faʻamau, e taua le saʻo le maka o tootoo i luga o le puipui ma luga o le fata;
  • o faʻamago nana e faʻaaoga e faʻalelei fata umi e faia i laupapa, laupapa laupapa. I lenei tulaga, e taua le filifilia o faʻamau faʻamau o ia itu e le sosolo mai soʻoga mai lalo ma luga o le fata.

Fata ma faʻataʻoto natia foliga mai leai se mamafa ma e mafai ona vaʻaia faʻalautele le avanoa. Latou te ofi totoʻa i potumoe teuteuina i se faʻaonapo nei sitaili poʻo i se minimalist, maualuga-tech ituaiga.

Faʻaleaganuʻu (fafo) faʻapipiʻiina

E fautuaina le faʻaaogaina o se metotia faʻapena o le faʻatulagaina o fata pe a fai o faʻamau e ofi i totonu o le potu pe ua manatu o ni teuteuga teuteu elemeni. O loʻo avanoa Fasteners i le tele o tuʻuga eseese ma tisaini e faigofie ai ona filifili mo se fata i luga aʻe o le moega i totonu o se potumoe teuteuina i ona po nei, shabby chic, loft, Provence, country style.

Faʻaleleia o oloa e aofia ai le faʻaaogaina o masini eseese (puipui, tulimanu, faʻamau). O faʻamau e faia mai mea eseese (uʻamea, fafie, palasitika). O se faʻapitoa aoga o ia vaega o le mafai gafatia taua taua (e oʻo atu i le 50 kg).

Vavaeʻese, e taua le taʻua o puipui mo faʻapipiʻi fata tioata. Afai o le tapoleni e laʻititi ma malamalama, ona faʻaaogaina lea o tamaʻi puipui. Tele pelu "pelicans" e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai fata o mea mautu, faia i tioata tioata. Laʻititi teuteuina mea e mafai ona faʻaleleia ma faʻasu puipui. O nei faʻamau o loʻo tu i le pito i lalo o le fata, faʻatagaina le pito i luga o luga e matua saoloto. Ina ia puipuia le tioata mai le tataʻe pe valuesoina, o puipui faʻapipiʻiina i paʻu poʻo silicone gaskets.

Mea aoga

E gaosia e le au gaosi oloa le tele o fata e faia i mea eseese:

  • oloa palasitika o le a ofi totoʻa i totonu o soʻo se ituaiga. E mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga o lona tino e faʻataʻitaʻi i soʻo se mea (laupapa, maamora, uʻamea). O ia oloa e mamafa le gūgū ma e faigofie lava ona tausi mo latou. Faʻamoemoeina i le mafiafia ma le malosi o le palasitika, oe mafai ona tuʻuina eseʻese aitema i luga o fata;
  • Faʻataʻitaʻi laupapa e faʻalelei le siʻosiʻomaga, i ai le umi o le olaga tautua, manaʻomia le faʻaeteete faʻaeteete (e sili le faʻaaogaina faʻapitoa vaega). O fata taugofie e faia i le laupapa laupapa poʻo le MDF e sili atu le leaga nai lo laupapa ma e lelei mo le potumoe. O oloa e faʻamau ai uʻamea e foliga mai e matuaʻi lava;
  • fata faia i tioata e toeititi vaʻaia i totonu, ae ui i lea, latou mafai ona aumaia le tulaga ese ma le tulaga muamua i le potumoe totonu. Ina ia aua le popole e uiga i le vaivai o le fata, e fautuaina le faʻatauina o le tioata tioata oloa.

I le avea ai o se tulafono, tatala fata e le manaʻomia faʻapitoa faapipiiina tomai ma ia meaafale e faigofie ona tausi.

Lanu lanu ma teuteuga

Ina ia puipuia le fata mai foliga pei o se elemeni elemeni i totonu, e taua le filifilia o le saʻo lanu mo le oloa. Faʻamoemoeina i le lanu lanu o le potu, oe mafai ona filifilia ni faʻataʻitaʻiga o le a avea ma susulu faʻaaliga o meaafale pe na o le faʻaopoopoina matagofie totonu totonu:

  • oloa i le faʻatusatusaina paolo o le a tu matilatila faʻasaga i tua o le puipui. Ina ia o foliga o meaafale e le foliga faʻalavelave, fata e le tetele, manaia foliga. O le mamanu o ni fata foliga foliga foafoaga, i ai eseese pupuni. I lenei tulaga, mea filifilia e filifilia o lona lanu fua e latalata i le lanu o puipui;
  • fata i luga aʻe o le moega, teuteuina e faʻafetaui puipui, mafai ona i ai ni faigofie lapoa foliga geometric. I luga o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, e fautuaina le tuʻuina i luga o faʻatusa faʻatusa, vases - soʻo se mea e faʻatosina mai tagata;
  • faataitaiga valiina papaʻe o le a ofi fetaui lelei i totonu o le potumoe o soʻo se lanu. O ia mea e masani ona i ai se foliga matagofie ma matagofie.

O fata, potopoto mai mea eseese, e iloga i le matagofie o le teuteuga. E moni lenei mea mo oloa laupapa e faʻapipiʻi i uʻamea faʻamau faʻamau. Afai e te manaʻo i ni filifiliga le masani ai, ona tatau lea ona e vaʻavaʻai totoʻa i fata teuteuina i mea vaneina.

A filifilia ni fata, e le tatau ona e fefe i le faʻataʻitaʻia ma foliga, paolo, aua na o le pau lea o le auala e fausia ai se moni siosiomaga o le mafanafana i le potumoe.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Fia Tumau I Le Alii (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com