Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a ofu teu mo mo ofu lautele, o se aotelega o faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

I pisinisi o matata eseese o gaioiga, faʻapea foi i faʻapisinisi, faʻalapotopotoga lautele, tagata faigaluega e faia o latou tiute manaʻomia ofuina se toniga faʻapitoa, o se vaega taua o le galuega. O le mea lea, e tatau ai ona faʻatulagaina suia potu mo le aufaigaluega. Mo nei mafuaʻaga, o lavalava mo lavalava galue, o se aoga, meafale tele meafale.

Tofiga

Ua i ai i tagata lautele a latou lava fata olaga, e faʻamoemoe e le gata i lona tulaga lelei, ae faʻapea foi i tulaga o lona teuina. O le mea lea, o le mea autu a le aoga o lavalava o le faʻaavanoaina o se lelei faʻalapotopotoga o maopoopo, faʻatuatuaina teuina o tagata faigaluega 'ofu. O ia meaafale e mafai ona faʻaaogaina e fausia ai se potu laʻei o soʻo se tele ma faʻatulagaina. O lavalava mo ofu faigaluega e faʻatagaina ai oe ona sefe e le gata o ofu i fafo, seevae, ae faʻapea foi ma mea tumama a le tagata lava ia.

Faʻataʻitaʻiga o meaafale faʻaonapo nei faʻataunuuina uma manaʻoga, aua e iloga mai i le lelei galuega ma le faʻatasiga, faʻapea foi ma le sili lautele lautele, sili atu compactness. I ia lava kapoti, o le atoatoa o le fomu faʻamaonia le mafanafana, faigofie o le potopoto o oloa, faʻapea foi ma lona lipeaina. Tele oloa o loʻo i ai se faʻatuatuaina loka loka e faʻatagaina ai oe e tausia mea uma saogalemu. Ae mo le faʻatinoina o le ata, o ia meaafale e fausia e aunoa ma ni teuteuga teuteu, i se taofi taofi.

Eseese

O le tele o ituaiga o ituaiga, eseʻese filifiliga filifiliga o le a faʻatagaina ai oe e faigofie ona faʻatulagaina se ofu talafeagai o le atinaʻe. O meaafale e faʻavasegaina i le mamanu faʻapea foʻi ma meafaitino.

E ala i le mamanu

O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o ofu faʻapitoa ua fuafuaina mo le teuina o ofu faigaluega:

  • ueloina tasi-fasi - meaafale ua potopoto i maualuga-tekonolosi tulaga alamanuia o pisinisi e ala i le nofoaga maopoopo ma isi atavali. O le lelei o fausaga o lo latou malosi, lea e sili atu tele nai lo isi ituaiga o kapoti. O le le faʻamanuiaina o le faʻalavelave i le taimi o femalagaaiga;
  • gaugauina - o lenei ituaiga o meaafale o loʻo i ai elemeni taʻitasi e fesoʻotaʻi ma faʻamau poʻo le faʻapipiʻiina o sikipi. O se tasi mea lelei o le faʻafaigofieina pe a feoaʻi e aunoa ma le leiloa o latou foliga vaaia ma le malosi, faʻapea foʻi ma taimi e feaveaʻi ai i mea mamao. O sea kapeneta e faʻaaogaina e faʻatulaga ai suiga potu i se fale gaosi oloa, o se fausiaina fale ma le maualuga numera o tagata faigaluega;
  • fausaga modular - aofia ai se vaega autu, o le le faʻatapulaʻaina numera o faʻaopopo modules aunoa ma le agavale vaega, talu ai latou i ai le masani a itu puipui ma se tuaoi vaega. Faʻamau tipiina e le tagata ia ia lava, faʻamau ma nati, faʻovilivili e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai i le vaega autu ma le tasi i le isi. O lenei mamanu o potu tuʻufaʻatasia e sili atu le mautu nai lo o tuʻusaʻoto 'ato, ma e faʻaaluina foi sili laiti avanoa i totonu o le potu. O le mea lea, e fesoasoani e faʻamalosia ai le faʻalauteleina o sea taua, faʻaaoga avanoa i potu e eseese i se le tulaga masani ituaiga poʻo faʻatulagaina.

Malepe

Faigofie

Ueloina

E ala i mea o gaosiga

Faʻatasi ai ma mea sili ona lauiloa o:

  • uamea - suia ma le mautinoa fale gaosi meaafale mai le olaga i aso uma. O lavalava uʻamea mo lavalava faigaluega e iloga i ona lelei e le mafaafitia, e aofia ai:
    • foliga matagofie o le oloa;
    • faʻatuatuaina fausaga faʻafetai i le maualuga uʻamea lelei;
    • tetee i aafiaga o le siosiomaga;
    • tetee afi, lea o le a mautinoa ai le saogalemu o mea i totonu o le tulaga o faalavelave tau le lotoifale;
    • faigofie ona faapipiiina, felauaiga ma faigofie tausiga.
    • umi auaunaga olaga o meaafale, tau talafeagai.
  • Mautu MDF - o le fausaga e faia i fasi laupapa laʻau lelei, ia e mago omia i le maualuga vevela ma le mamafa. I le matafaioi a le faila, o le natura mea lignin o loʻo faʻaaogaina, e le emit formaldehyde afaina ai tagata. O le aoga sili o le mea aofia ai:
    • agalelei ma le saogalemu o le siosiomaga;
    • teteʻe atu i fungus, meaola niniʻi;
    • density, malosi, lea e maua ai le maualuga homogeneity o mea.
  • uamea stainless - o ia meaafale e lautele faʻaaogaina i pisinisi, faʻapea foi ma suiga potu i vaitaʻele, fale taalo, aʻoga. O mea faigaluega e mafai ona faia i le taugofie o le efuefu-coated carbon steel, faʻapea foi ma le maualuga o le siliva uamea. O mea e anagata, teteʻe atu i le pala ma faʻaleagaina, ma faʻamalieina uma tulaga tumama ma tumama. Ae o le carbon steel e le talafeagai i taimi uma mo manaʻoga o nofoaga.

O le filifiliga e eseʻese lava ona o le tele o ituaiga, afifiina filifiliga ma lanu. O le tele o taimi, potu loka i falemaʻi ma taʻaloga e tuʻu faʻatasi ma ia meaafale.

Uamea

MDF

Galuega faʻaopoopo

Faʻatumuina le kapoti lavalava faigaluega ma faʻaopopo elemeni o le a fesoasoani ia mautinoa le maualuga maualuga o le faʻamafanafanaga ma le aoga i le faʻaaogaina. O le faʻavae i totonu e mafai ona fesuiaʻi ma faia i soʻo se fesuiaiga.

Se lisi o vaega autu e fesoasoani e faʻavasega lelei le teuina o lavalava i totonu o le pusatu.

  • se faʻapitoa faʻamamaina ea faʻasologa e faʻamalieina i le tumama manaʻoga mo lavalava faigaluega ma fausia se lelei microclimate i le loka loka;
  • o se masini e faʻamamago lavalava;
  • loka maualuga-puipuia e puipuia ai a oe lava mea totino mai le faʻatagaina ulufale ma gaoi;
  • se fata mo pulou;
  • crossbars ma matau, faʻatagaina puʻupuʻu ma talafeagai tuʻuina o lavalava faigaluega;
  • potu faʻapitoa mo mea tumama;
  • o se vaega mo le teuina o seevae ma vae vae poʻo nofoa uʻamea o loʻo tuʻuina i le va o laina o tautau mo le faigofie o le suia o seevae;
  • Umia mo oe lava kata pe faʻaofi mo faʻailoga sela.

E taua le faʻamaopoopoina ma faigofie mea uma.

Fua

O le manaʻoga autu mo meaafale o le lapoʻa ma foliga, lea e tatau ona ogatasi ma faʻavae tulaga. O lenei o le a mautinoa ai le faigofie o le faʻaaogaina o meaafale ma le faʻaaoga aoga o gaosiga eria i galuega taʻitasi. Mo le teuina o ituaiga eseese o ofu faigaluega, kapoti e faʻapipiʻiina ma fua faʻamaonia e tusa ai ma le uiga masani o le tagata ma le amanaʻia le faʻatulagaina lelei o mea a le fale.

Lavalava ma ofu e tatau ona i ai le mulimuli ane aoga.

Pusa tatalaLavalava tapunia
nofofuafaʻalua
Maualuga1.5 m1.7m1.7 m
Lautele20 cm20 cm50 cm
O le loloto25 cm50 cm50 cm

O le saoloto maualuga o le faʻatautau e tatau ona sili atu ma le 1.35 m, ma o le numera o matau e maua i le fua faatatau o 7 fasi i le 1 m o le faʻatautau. O le maualuga i totonu tasi ma faʻalua tapunia aitema tatau ona le itiiti ifo ma le 1.7 m, aofia ai avanoa mo seevae ma pulou.

Oloa manaʻoga

O lavalava mo laʻei e tatau ona faʻamalieina ai manaʻoga o lenei tulaga masani, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga faʻapitoa na faʻamaonia e le kamupanī i le auala faatonuina. O le mea lea, pe a filifilia soʻo se tisaini, e tatau ona e uai atu i ona foliga vaaia ma foliga o le faʻatulagaina i totonu.

O le manaʻoga manaʻomia mo le lavalava faigaluega:

  • aotelega, aoga tele o meaafale e tusa ai ma tulaga faʻatulagaina;
  • kapeneta vaega e tatau ona faia i mea sili ona lelei;
  • faʻatumuina filifiliga, aofia ai le atoa seti o vaega manaʻomia;
  • ufiufi puipuia i luga o oloa, e tusa ai ma manaʻoga o tulafono faʻatonutonu;
  • ufiufi oloa e faʻatagaina le faʻamamāina susu faʻaogaina le vailaʻau faʻamama;
  • maualuga afifiina, lea e mautinoa ai le saogalemu o le kapeneta mai masini faʻaleagaina ma palapala;
  • mauaina o tagata e faʻaogaina tusi lesona ma faʻapotopotoga faʻatonuga;
  • warranty service, i lalo o tulafono o felauaiga, potopotoga, faagaioiga.

O nei manaʻoga uma e tatau ona amanaʻia i le laʻasaga. O penefiti, lalelei, faʻafaigofieina o le teuina o le kapeneta e fesoʻotaʻi, ma ona foliga e fuafuaina e le tekonolosi o lona gaosiga ma gaioiga faʻatino galuega na ia faia.

O le tuʻufaʻatasiga ma le faʻatinoina o ofu o ofu faigaluega e faʻatagaina ai le pulega o le atinaʻe e filifili le filifiliga sili ona lelei mo se oloa mo manaʻoga o le tagata lava ia, fuafua i avanoa e mafai ai ona latou tuʻuina atu, le aofaʻi o tagata faigaluega, ma tuutuuga o le gaosiga.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Our Dearest Mama Tasimaisaua Folole Vitale Funeral Service 9 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com