Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O loʻo i ai ni mea fai ofu mo le potumoe, fautuaga mo le filifilia

Pin
Send
Share
Send

O se potu avanoa o fata e manatu o se faʻaleleia atili o se pusa tuai. O le ata faʻaonapo nei e sili ona aoga ma aoga; e mafai ona faʻaaogaina o se seti poʻo se tutoʻatasi fasi meaafale meaafale. Filifiliga e pei o potu moe potu teu ofu ua fuafuaina mo le teuina o oe lava mea, ie, ofuvae, po o moega.

Tofiga

Laʻei masani i totonu o potumoe, o ona ata o loʻo faʻaalia i lalo, e fai ma sui o se maumaututū geometric mamanu, faʻaauupegaina ma drawers. O aso nei o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻafitauli faigata e teu ai, e aofia ai potu lautele tapunia, tamaʻi fata tatala, pusa o eseese maualuga.

Matagofie ofu e masani ona faʻaaogaina nai lo le moega i tafatafa o le moega, e faʻapipiʻi latalata i le moega. O le lautele faʻataʻitaʻiga mafai ona suia se tamai ofu ofu poʻo se penitala tulaga.

Potu meafale meafale ei ai ona lava iloga uiga:

  • le pisapisao - e le tatau ona i ai ni paʻu i fafo ma ni leo malosi i le potu malolo. O le matala ma le tapunia o tauaso pupula e lamolemole ma leai se leo;
  • mamanu talafeagai - o le i ai o faʻapitoa taofi o le a le faʻatagaina tagata tosoina e faʻalauteleina atoa ma paʻu i fafo, a o faʻasalalauina uma mea i totonu;
  • totoga faʻatuatuaina - 'au i luga o kapoti ma' ofu teuteuina o loʻo faʻapipiʻi ai le tino poʻo luga. O totoga anagata e filifilia i se tasi sitaili fofo ma i le taimi e tasi o se aoga teuteu elemeni;
  • countertop - o se lautele avanoa o le a avea ma se nofoaga lelei e faʻapipiʻi ai eseese teuteuga, matagofie trinkets poʻo se faʻaputuga o porcelain figurines.

Eseese

O ata faʻaonapo nei e iloga i le tele o ituaiga ma lapoʻa:

  • lautele - i tamaʻi potu moe, lautele ofu e foliga tele tele. Ae o mea mananaia vaneina meaafale ua teuteuina i maʻa taua-taua o le a avea ma se teuteuga moni o potu lautele potu teuteuina i se masani sitaili;
  • vaapiapi - meafale meaafale mafai ona tuʻu i soʻo se mea i le potu. Laititi agavaʻa e faigofie ona totogi mo le maualuga o le faʻataʻitaʻiga. I nisi tulaga, o se pusa vaiti o drawers i le potumoe mafai ona suia laulau i fafo moega po o se tamaʻi ofu;
  • umi - o se faʻavaomalo faʻataʻitaʻiga e iai lona aoga ma lona aoga. I lavalava umi mo le potumoe, e mafai ona e tuʻuina se faʻaputuga o mea faʻamanatu, ata o le aiga, tele o teuteuina moligaʻo o ituaiga eseese;
  • tulimanu - o se teuteuina tulimanu ofu mo le potumoe o le a apili i tagata e aoga ma fetuutuunai, taumafai e faia le tele o senitimita uma o avanoa avanoa. O se fasi meaafale meaafale faʻatagaina oe e ofi ai le tele aofaʻi o ie ma mea a le fale;
  • maualuga - i totonu o se tamaʻi potumoe, maualuga lavalava o le a avea ma naʻo le tali lelei mo le faʻatulagaina o se tamai avanoa. Faʻaopopo drawers mafai ona faigofie ona faʻatumuina i a oe lava meatotino, ofuvae poʻo tamaʻi mea fale;
  • taofia - le ituaiga muamua o meaafale. O le tautau pusa o drawers e le o papaʻi le foloa - o lenei faʻatagaina oe e fausia se lagona o faʻapitoa malamalama ma lautele i totonu o le potumoe. O le sili ona lalelei lalelei tisaini o le a ofi fetaui lelei i soʻo se totonu ofu.

O le loloto o le potumoe pusa o drawers e le tatau ona itiiti ifo i le tolusefulu senitimita.

Umi

O se umi

Taofia le tumau

Angular

Vaapiapi

Lautele

Mo ie lino

Faʻataʻitaʻiga mo le teuina o au lava mea, ie poʻo ie moega e fesuisuiaʻi i latou tulaga. Chests of drawers aofia ai ni drawers ma eseese maualuga. O le sili ona talafeagai o se faʻataʻitaʻiga e i ai lua ituaiga o atigipusa:

  • pito i luga - o le maualuga o potu o le 10-12 senitimita;
  • lalo - o atigipusa tu i le pito i lalo maua le maualuga o 35-60 senitimita.

O lenei vavaeʻesega faʻatagaina mo le sili ona talafeagai tufatufaina o mea uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le pito i luga e sili ona talafeagai le teuina o lima ma foliga kulimi, teuga poʻo teuteu teuteu. I potu pito i lalo, o loʻo i ai le tele o ie afu, aluga poʻo ofu masani. O lavalava feololo e manaʻomia mo lavalava ma ofu ofu.

Ma le faʻata

O se kapeneta ma se faʻata e masani ona maualalo nai lo faʻataʻitaʻiga masani, e masani ona aofia i totonu o se seti o potumoe meaafale. E mafai ona e teuteuina oe lava i meaafale matagofie i se faʻata lapoʻa, ae e tatau ona e faʻaeteete mafaufau i lona tulaga.

E le fautuaina e le au atamamai le tuʻuina o se faʻata i luma o le moega, o lona uiga o le pusa o drawers ma se faʻata e faʻaaogaina o se laulau talafeagai e fai ai lavalava poʻo se laulau i autafa o le moega. O le ata e masani ona aofia ai kapoti tapuni, drawers, tatala fata. Talu ai nei, na amata ai lava lauiloa laulau faʻamafanafanaina laulau.

O le faʻataʻitaʻiga sili ona lalelei e eseʻese lona umi ma le maualuga, e iloga mai i ituaiga eseese o sitaili ma sitaili. O se taua vaega o meaafale o lona compactness. E masani ona faʻaaoga se laulau faʻamafanafana mo le faʻavasegaina o avanoa laiti.

Oe mafai ona faʻaaogaina le eria latalata i le faʻamalama faʻaaogaina ai se faʻataʻitaʻiga ma mafai ona suia luga. Faatasi ai ma le tasi gaioiga, le faʻata gaugau i totonu o se lagolelei tusitusi kesi.

Ulugaliʻi

O le pusa o drawers e leai se eseʻesega ma ofu o le igoa e tasi. O le eseʻesega tele i le va o meaafale e lua o le lapoʻa. O le maualalo ma i le taimi e tasi avanoa potu o drawers mafai ona faigofie ona suia se ofu tele. O luma o meaafale o loʻo i ai se mautu, faʻata poʻo ni fola mata. O sitaili faʻalelei e teuteuina i le lolomiina o ata tulaga ese, le sandblasted pattern poʻo le teuteuina o tioata lacobel.

O le ata o le pusa o pusa e mafai ona aofia ai lua pe tolu vavaeʻese eseʻesega. I luga o fata lautele, oe mafai ona sili atu ergonomically tuʻu ie, ie moega poʻo ni atigi ma seevae vaitau. O faitotoa e seʻe gofie o le a mautinoa e nana ai mea uma mai tagata ese. O le faʻatinoga faʻataʻitaʻi e faʻaopoopoina ma drawers mo tamaʻi mea a le fale poʻo fata tatala mo teuteuga.

O le Ofisa

O meaafale meaafale e mafai ona matua 'eseʻese, amata mai i le masani i le sili ona onapo. O ituaiga eseese o faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina ai oe e filifili ni fatafata faʻaleaganuʻu ma e le masani ai o pusatoso.

O le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia o ni aitema i le tasi mamanu faʻatagaina oe e teuina tele a oe lava mea ma i le taimi e tasi faʻaaoga le lautele gaugau laulau pito i luga mo galuega.

Oe mafai ona faʻapipiʻi se lautele pusa o drawers i soʻo se vaega o le malologa avanoa. Tele o taimi, o se nofoaga latalata i le faʻamalama e filifilia ina ia susulu susulu o le la e paʻu luga o le countertop ao galue. O ata sili ona matagofie e teuteuina i teuteuga teuteuina, o loʻo teuina i maʻa taua, o ia meaafale o le a ofi faʻatasi i totonu o sitaili pito i totonu o le fale: emepaea, art deco, shabby chic poʻo boho masani.

Laulau laei

O le laulau teu ofu i totonu o le potumoe o loʻo i ai se tulaga mautu fale. I se faʻaopopoga i le laulau pito i luga, o le faʻataʻitaʻiga e faʻaauupegaina i le tele o drawers, e faigofie ai ona tuʻu faila i pepa poʻo mea faigaluega a le ofisa.

Glossy chests of drawers e fetaui lelei mo potu moe faʻatasi ma le suʻesuʻega. Mo le faʻatulagaina o le nofoaga galue, puʻupuʻu aoga faʻataʻitaʻia e filifilia. O le laulau komipiuta laei o le sili ona lata mai o meaafale. O le faʻataʻitaʻiga e i ai ona lava iloga foliga taua:

  • potu mo le vaega iunite. O le matala vaega faʻatagaina le sili atu ergonomic tulaga o le faiga iunite;
  • Laulau e mafai ona toe aveese mo le piano feaveaʻi. Faʻatagaina oe e faʻaaoga le autu laulau e avea o se laulau tusitusi;
  • drawers - pe a fai o fuataga o le pusa o drawers e laʻititi, ona tatau lea ona tutusa le aofaʻi o vaega ma latou. Mo lapoʻa faʻataʻitaʻi, ua saunia e tagata gaosi atigipusa umi uumi mo ie lino.

Faʻatasi ma fale tetele

Pusa o drawers ma autafa mo se potumoe ma se superstructure e sili ona lelei tele. O se meafale aoga e mafai ona suia se tamaʻi tusi, kesi komipiuta, poʻo se pepe sui laulau.

E mafai ona tuʻu le Plasma TV i luga ole pusa pusa toso tulimanu. Lelei fetuʻunaʻiga ma se faʻapitoa faʻaopopo e mafai ai ona e faʻapipiʻi sipika, masini ma ala faʻasalalau eseese ma au ata e te fiafia iai.

O se maualuga maualuga e masani ona faʻaaogaina mo tusi, mea teuteu poʻo teuteuga. O isi fata tatala, chrome racks poʻo ni drawers e le gata o se teuteuga o le faʻataʻitaʻiga, ae o se nofoaga faigofie e teu ai mea mo le fale.

Gaosiga mea

I le faʻagasologa o le fausiaina o laʻei, o loʻo faʻaaogaina ai mea eseese, faʻalagolago i le mafuaʻaga ma le ata o le faʻataʻitaʻiga:

  • mautu natura - o lavalava sili ona taugata ma pusa o drawers e faia mai ituaiga taua laau;
  • laupapa laupapa - meaafale e fai i laupapa laminated chipboard e umi ma taugofie;
  • fiberboard - MDF e maualuga lona tikeri o le maualuga. E le tatau ona faʻapipiʻi fatafata i tafatafa o radiator ma mea faʻavevela;
  • rattan masani - faʻataʻitaʻiga faia i rattan o se ituaiga o wicker meaafale. O mea e punou atoatoa - o lenei mea e faʻatagaina ai oe ona faia foliga e le masani ai aulelei;
  • palasitika - laulau e moe i palasitika e iloga i le tele o ituaiga o pupuni faʻanumera. O luga e mafai ona teuteuina i ata faʻatulagaina ma teuteuga teuteu;
  • uamea - meaafale e sili ona lelei mo le faʻatulagaina o totonu totonu i le Provence style. Openwork togafiti faʻavae ma uluaʻi faʻaofi uʻamea faʻafaigofie meaafale;
  • tioata - o tekonolosi faʻaonapo nei e faʻatagaina ai oe ona faia uluaʻi ipu malamalama o drawers. O le oloa mafai na ona i ai se pupula fafo fafo vaega. O faʻataʻitaʻiga e iai se faʻata faʻataʻataʻata foliga matagofie tele.

Palasitika

Uamea

Rattan

MDF

Laupapa

Faʻaata

Wood

Tulafono nonofo ai

O le avanoa avanoa e mafai ona tuʻuina i soʻo se nofoaga talafeagai. E fautuaina e le au mamanu le tuʻuina o meaafale tele i autafa o le moega. I lenei tulaga, uma a oe lava meatotino o le a i ai i se faigofie faigofie ona maua nofoaga.

E matua le manaʻomia lava le tuʻuina o mea tutusa i itu uma o le moega. I le tasi lima, e mafai ona avea ma pusa o drawers, i le isi itu, o se tamai laulau i tafatafa o le moega.Afai e lua moega i totonu o le potu malolo, ona avea lea o se fatafata matagofie o drawers mafai ona avea ma vaega o se lelei vaeluaina elemeni ma i le taimi e tasi o se mea masani masani moega mo potu taʻitasi taʻitasi. O le sili ona le masani ai nofoaga o le pusa o drawers o le vae o le moega. O le maualalo kapeneta ma drawers o le a suia se nofoa lelei nofo ai po o ottoman.

Lanu manaʻoga

O se lavalava i totonu o se potumoe totonu e mafai ona avea ma mataʻina elemene teuteuina, o se tulaga ese aitema e tosina faʻateleina mafaufau. I le avea ai o se tulafono, o le pusa o drawers e masani ona tuʻu eseʻese, mafai ona tu i fafo faʻasaga i le lautele talaʻaga. O isi taimi e filifilia ai e tagata mamanu ni faʻataʻitaʻiga e eseʻese ma le faʻatulagaina. Lenei ono atugalu e le gata i le lanu o le faʻafoliga, ae faʻapea foi ma mea, teuteuga ma totoga.

O le tali taʻutaʻua e taʻua o se pusa matagofie o drawers, teuteuina i le faʻaaogaina o le patchwork technique. I lenei tulaga, o le mamanu, o le lanu o atigipusa taʻitasi e filifilia taʻitasi. I totonu masani o totonu, o le beige poʻo le penina papaʻe pusa o drawers e masani ona faʻaaogaina. Malamalama paʻu o le faʻafoliga faʻatagaina oe e vaʻaia faʻalauteleina se tamai potu, faia le avanoa sili lautele ma mama.

O nuances o filifiliga

A filifilia se pusa o fagu, e tatau ona muamua ona e faʻalogo i lona faʻatuatuaina ma foliga vaʻaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga ma se faʻata o le a avea ma se sui talafeagai mo se laʻei laʻei, ma se laulau teu ofu e mafai ona faʻaaogaina o se talafeagai galuega eria ma se faʻatuatuaina teuina polokalama. O lavalava sili ona muamua o loʻo faʻaalia i le ata.

O le mamanu ma le taimi nei o le oloa e tatau foi ona mafaufauina pe a filifilia. Mo se potu teuteuina i le Art Nouveau style, lamolemole lamolemole foliga e talafeagai. Faʻasaʻo laconic fomu e sili talafeagai mo onapo nei, loft poʻo maualuga-tech sitaili. O le tele o meaafale e faʻamoemoe i lona mafuaʻaga ma le avanoa o avanoa avanoa i le potumoe. I totonu o se tamaʻi potumoe, e sili atu le faʻapipiʻiina o se ata lelei tulimanu poʻo se lauiti maualuga pusa o ata.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Fake Casio G-Shock GA-100 from Amazon! GA-100CF-1A9ER - Beware! (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com