Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le a le mea e tuʻuina atu i se uo tama mo le Aso o Valentine

Pin
Send
Share
Send

Ole sailiga mo se meaalofa mo lau pele e mafai ona aumaia ile tele o itula o mafaufauga tiga. Mo se tagata faʻapitoa, e tatau ona talafeagai le meaalofa. Ou te manaʻo e tuʻuina atu se mea e le masani ai i se aliʻi i le Aso o Valentine, lea ua avea ma se aso malolo sili ona fiafia i ai le toatele.

Sauniuniga amata leva ae le i oo ia Fepuari 14th: o teineiti o lo o filiga faia fatu fatu ma sauniuni mo le atoatoa aso.

Mea Faʻafiafia Meaalofa

Manatua, o le aliʻi talavou e tatau ona i ai ana mea fiafia. Afai e te leʻi leva ona tafafao faamasani, fesili saʻo e uiga i ana mea fiafia i ai. Lenei o le a fesoasoani ia te oe ia iloa lelei lau soa, ma o le a lafoina i luga le tele o meaalofa meaalofa o le a le le fiafia.

  • Afai e le faʻamatuʻuina e le tama le tusi, foaʻi se lalelei matagofie o lau galuega e te fiafia iai poʻo se fou foafoaga a se tusitala fiafia. Afai e te gafatia, faʻatau se e-tusi - o le masini e le afaina ai lau vaʻai pei o le faitau mai se telefoni poʻo se komepiuta.
  • Mo taʻaloga ma tagata fiafia i komipiuta, o le a ofi le isumu ergonomic fou poʻo se piano ua leva. Afai o se aliʻi talavou ei ai lana komepiuta feaveaʻi, o se tu ma se cooler o le a avea ma se faʻafeiloaʻiga meaalofa. Afai o oe i luga o se paketi, faʻatau se USB mug vevela - o lenei aulelei mea laiti e le taugata.
  • O se aliʻi talavou e lelei i taʻaloga ma soifua maloloina? Fai se mea e teʻi ai ma se tusi faʻamaonia mo le faʻasusu i le lagi, faʻasologa o ata, ma se kiona tumaʻoti poʻo se solofanua tiʻetiʻei lesona. E sili pe a fai o le asiasiga o se paga: o le meaalofa o le a aumaia oe latalata vavalalata.
  • O se tagata tietie uila o le a maua se mea talafeagai mo se uʻamea solofanua: o se taavale leitio, o se fofola nofoa faavaa, o se puʻe leo. Tele aliʻi e moemiti i se pulou ma se faʻailoga a le taʻavale - faʻateʻia oe ile fiafia o lau tamaloa i se meaalofa faigofie.
  • Mo se tagata alofa femalagaaʻi, tuʻuina atu se kata e le masani ai e ufiufiina i se vaega faʻapitoa e tape pe a maeʻa ona e asia se isi tulimanu o le lalolagi lautele.

Uluaʻi meaalofa e faʻatatau i le galuega ma le galuega

I le galuega, faʻaalu e se tagata le afa o lona olaga, o lea o se meaalofa o le a maua ono i se galuega siʻosiʻomaga e le gata aoga, ae o le a faʻamanatu foi i lau paaga olaga o oe i taimi pisi ma faia oe toe ataata.

Afai e faʻaalu e se aliʻi talavou le vaega a le leona o lona olaga i le laulau a le ofisa, o se cactus seasea e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa o le a avea ma meaalofa matagofie. O se fusiua ma se fusi uʻamea e talafeagai mo se tagata faipisinisi - o le uluaʻi tusitusiga a nei mea faʻaaoga ua faʻaalia tele.

Tuʻu i lau polokalame e te fiafia iai le tamaʻi pusaaisa USB o le a faʻalilolilo ma le alofa le vai inu i luga o lau kesi. O le uluaʻi pusa taumafataga o le a avea foʻi ma meaalofa matagofie: e le o lilo i tagata e naunau i komupiuta e masani ona galo ona taumamafa. Lenei filifiliga o le a faʻaalia lou popole mo le tama soifua maloloina ma o le a mautinoa faʻamolemole.

O sui o ia galuega lototetele pei o pailate, tagata fuimu, tagata laveaʻi ma leoleo e mafai ona tauaʻaoina mai i se thermos faʻapitoa - o se mea aoga pe a leai se taimi. O tama totoa o le a fiafia i moligaʻo matagofie, gaugau naifi, ato malaga. O ia tamaloloa, i le avea ai o se tulafono, o le a talisapaia foʻi le 'ava malosi.

Vitio fesoasoani

Afai o oe o se fiafia fiafia o se tagata i se fatufatu galuega, o le atoa matata o filifiliga tatala i luma o oe. O se tusiata o le a talisapaia se seti o vali suauʻu poʻo ni pastels, o se ata tisaini o le a fiafia i se fou laulau faʻataʻitaʻiga mo galuega, ma o le tusitala o le a fiafia i se matagofie peni (leai se mea o latou tusitusi nei masani lava i luga o le komipiuta - o le peni o se tulaga tama tane fesoasoani).

Lisi o meaalofa ile tausaga

Alofa mo augatupulaga uma. I le aluga o tausaga, o tofo ma mea e manaʻomia e suia, o lea la e mafaufau foi i le matua pe a filifilia se meaalofa mo Fepuari 14: e foliga mai o se tamaititi 16-tausaga le matua o le a fiafia i se seti o lauulu lauulu tausiga, talu ai, o se tulafono, na te leʻi mauaina lava. Faʻapea foi, se 50-tausaga le matua tamaloa o le a le talisapaia tiketi i le disco.

Mo taʻi 18-25 tausaga le matutua, tuʻu se malaga tuʻufaʻatasi i se konaseti o lau vaega musika e te fiafia iai poʻo ni tiketi i se tifaga e te manaʻo e matamata ai. Tama e pei o le toaga, talavou tausaga e fetaui lelei mo tafaoga ma aga masani gaioiga, o lea o le meaalofa tatau ona talafeagai, o le a lava le taimi e te mafaufau ai i mea aoga meaalofa.

26-35 tausaga o le aso manumalo. O le tamaloa ua i ai lana galuega, maua tupe, faia laʻasaga muamua i le fausiaina o se ofaga mafanafana. E talafeagai le mafaufau e uiga i le faʻatauina o mea lāiti mananaia mo le fale, e le gaoia e tamaloloa. Filifili ni aluga teuteuina ma se faʻamanatu le manatuaina o lau ulugaliʻi (e mafai ona e suʻiina soʻoga soʻoga i luga). Gastronomic filifiliga o le a sau i le ono - o se sili ona lelei taumafataga mo le lua poʻo se ato o gourmet cheeses ma se fagu uaina o le a faʻafiafiaina lau olaga paaga.

36-45 tausaga le matua - i lenei tausaga o le tamaloa manatu o se tagata alualu i luma. Na te iloa le mea na te manaʻo mai le olaga ma pe faʻapefea ona ausia. E i ai se mea e le faʻafiafiaina: o le taʻele ma fugalaila o le a atili ai ona le mautonu nai lo le fiafia i afa. O le a ia filifilia le faʻamafanafanaga: malolo faʻatasi i le nofoaga autu o faʻafiafiaga na tusi muamua, asiasi i le sauna poʻo le piliati potu - o sea afiafi o le a manatuaina mo se taimi umi. Afai e te manaʻo e tuʻuina atu se mea faʻaopoopo, faʻalogo i mitiafu matagofie poʻo uati na leva ona ia moemiti i ai. O se meaalofa aoga o le a sau i le ono.

46-55 tausaga o se taimi o le galue malosi na iu lava ina fua mai. Tuʻu i se tamaloa se malaga i le faʻaiuga o le vaiaso, o se parasiute osooso (pe a faʻatagaina e le soifua maloloina), lea na ia moemiti i ai. Faʻatino lau miti ma o le a ia toe totogia i le ituaiga. O le a ia talisapaia foi se mafanafana sikafu poʻo se ofu mafanafana na faia e ou oe lava lima.

56 tausaga ma sili atu - le tausaga na mafaufau ai se tamaloa, na galue malosi i lona talavou uma, e uiga i le soifua maloloina. O le taumafataga e faasolosolo ona aofia ai meaai maloloina. Tuʻuina atu se seti o le maloloina meli, o se vasega vasega i le kukaina o se ipu lelei, o se sauniga poʻo se atoa ala o fofō.

Le sili muamua meaalofa ma fatufatu meaalofa

Tagata o uma tausaga ma matata eseese fiafia e ofo. Matou te faʻatau meaalofa taua mo aso fanau ma Tausaga Fou, tuʻu avanoa mo uluaʻi ma masani ai meaalofa i le Aso o Valentine.

Maualuga 5 meaalofa e le masani ai

  1. Fale inu fale - O le tele o tamaloloa e fiafia i le vai inu malt. Ma sili atu latou fiafia e fausia ma taʻu i uo e uiga i se fou le masani ai mea faʻafiafiaina. I lenei meaalofa, faʻamalie uma manaʻoga o lau pele i le taimi e tasi.
  2. O le quadrocopter poʻo le drone o se meataʻalo mo tama matutua o soʻo se sui o le malosi feusuaiga o le a fiafia i ai. O se tamaititi e nofo i le agaga o soʻo se tasi o tatou.
  3. O se tusi pasi mo se aʻoaʻoga siva soofaatasi - o le meaalofa o le a aumaia oe latalata ma aumaia fou lagona, ma i le aluga o taimi e mafai ona atiina ae ai i se fou fiafia.
  4. O se ata faʻapitoa e pei o se atavali o le 18th seneturi o se amataga lomiga o le a teuteuina se fale mautotogi ma faʻatagaina se aliʻi faʻaali atu i uo mo se taimi umi. Afai ua mautu lau paʻaga, ave se ata faʻatasi.
  5. Striptease - o aliʻi uma o le a fiafia i le siva faʻaleaganuʻu faia e lana pele fafine. Fai ni nai lesona ae le i oʻo i lou po tele: o mea uma e tatau ona atoatoa.

O meaalofa sili ona paketi ma taugofie

E leʻo le mea taua le tupe, ole faʻalogo e sili ona talisapaia e se tamaloa. E leʻo ni upu gaogao ia. O le tele o taimi, o le faʻailoga na ia moemiti i ai o le a sili atu lona taua nai lo o le uati auro.

O se uluaʻi ma taugofie meaalofa o le a manaʻomia coupons, taʻitasi o ia mea o le a mautinoa ai le aliʻi le tele o fiafiaga mai se faigofie taeao i le moega i sili piquant mea.

O le lisi o meaalofa tupe lelei mo se aliʻi e aofia ai mug poʻo mitiafu, e le tau teuteuina i ata tuʻufaʻatasi. I luga o latou e mafai ona e tuʻu ai uluaʻi fasifuaitau e na o oe e malamalama ai, pe o ni igoa tauvalaau agaʻi na e valaʻau le tasi i le tasi.

Afai o oe o se sili lelei culinary faʻapitoa, togafiti lau pele i se keke aso fanau foliga-foliga poʻo tamaloloa cinnabon buns ma le faʻasalalauina o fou fualaʻau. Afai e te masani i le metotia, fausia se ata, ata poʻo se ata puʻe mai ata tuʻufaʻatasi, tuʻu le faʻasologa o ata i luga o le pese lautele.

Faʻafefea ona fai se meaalofa mo se aliʻi i ou lava lima

O le DIY Valentine's Day meaalofa o le sili ona manatuaina mea. O le taimi ma taumafaiga faʻaalu i le gaosiaina o le a le taua tele.

  • A e iloa iloa lalaga, lalaga se sikafu mafanafana poʻo ni tamaʻi miti mo le aliʻi - i soo se taumalulu, faʻaeʻe i latou, o le a ia manatua oe ma laufofoga fiafia.
  • Fausia se nusipepa faʻamalo: faʻamatala tala malie mai lou olaga, tala faʻamasani o le masani ai, teuteu ma ata o lau ulugaliʻi.
  • Tusi 50 mafuaʻaga e te alofa ai i lau tamaloa i luga o ni fasipepa eseese: gaugau lemu ma nonoa i latou i ni manoa mumu lipine. Gagau avanoa i totonu o se pesini matagofie, fefiloi ma petala rose poʻo suamalie: o sea meaalofa o le a mautinoa lava minoi se aliʻi talavou.
  • Fai se postcard matagofie ma faʻapipiʻi iai soʻo se tusi pasi: ia avea ma mea ua leva ona moemiti iai le aliʻi, ae e te leʻi faʻamalosi e faʻataunuʻuina.

Vitio faʻataʻitaʻiga

Poʻo le a lava meaalofa oe i mafaufau mo Fepuari 14, faia ia ma lou loto atoa, mafaufau e uiga i le manaʻoga o lau pele. Ma o le a ia mautinoa lava le talisapaia ma o le a faʻafetai ia te ia ma se matagofie teʻi i le toe foi mai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Race To Win 2016 English Full Movie- Danielle Campbell, Aiden Flowers (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com