Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese o meafale meafale, filifiliga lauiloa ma seti

Pin
Send
Share
Send

E i ai ni nai tagata e le fiafia e malolo i le natura. O nisi e mananao e fagota ma tulimanu, aʻo isi e faʻatulaga aso malolo ma faʻaalu faaiuga o vaiaso i le togavao poʻo luga o le matafaga o se faatanoa. O meaafale faʻapitoa mo se tafaoga o se uiga taua tele o mea faʻapena, e faʻatagaina ai oe ona fiafia i gaioiga i fafo i le mafanafana. Gaugau laulau, nofoa, nofoa faʻataʻavale e feaveaʻi, toʻafimalie ma mama.

O eseesega autu

O meafale meafale pikiniki aofia ai: laulau, nofoa, nofoa, nofoaafi o le la feaveaʻi, umukuka e tolauapi ai, hammocks. O oloa e mafai ona faʻatau o se seti pe taʻitoʻatasi. O tamaʻi pusa e faʻatau atu i atigipusa faʻapitoa. O laulau gaugau ua fuafuaina mo se uta e tusa ma le 30 kg, nofoa gaugau ma nofoa - e tusa ma le 90 kg. Fetuunaʻi vae faʻatagaina oe e seti se mafanafana nofo maualuga, laulau luga. O ufiufi puipuia e aofia i totonu o le pusa e faʻatamaia ai le palapala, elemene o ie, faʻaopoopoina le malu ma le mafanafana.

O le aoga sili o meafale meafale aofia ai:

  • O meaafale feaveaʻi e sili atu le malamalama nai lo meaafale a le fale. Latou faia mai mama mea: palasitika, manifinifi laupapa slats, uʻamea faʻamaumauga ma ie;
  • O gaugau oloa e laʻititi le tele. E faigofie ona ave, ave i le pusa o se taʻavale poʻo femalagaaʻiga lautele;
  • E ui lava i le faigofie mamanu, o le tatalaina meaafale e mafanafana. E mafai ona e nofo i nofoa pe 'ai ile laulau mo se taimi umi;
  • Tau gafatia. O le faʻaaogaina o mea taugofie ma faʻatasiga faigofie e maua ai le tau maualalo o oloa ua maeʻa;
  • Umi auaunaga umi o meaafale. Ua fuafuaina e faʻagaioia luga le lelei o luga o luga ma o lea e malosi ai.

O le foliga i fafo e ofaina i lanu eseese, ma le faʻaaogaina o ie o eseʻeseʻesega. O faʻataʻitaʻiga e ofi i totonu ole laufanua faʻaleaganuʻu, fausiaina le mafanafana ma le mafanafana.

Eseese

O vaega autu o meafale meafale aofia ai: laulau, nofoa, nofoa faʻaletino, potu malolo i le la. Seʻi o tatou vaʻavaʻai totoʻa i nei oloa vaega.

Nofoa ma nofoa

Ina ia le nofo i luga o le eleele poʻo luga o se palanikeke, nofoa gaugau e faʻaaogaina. O faʻataʻitaʻiga e i ai 2 ituaiga: ma aunoa ma armrests. O oloa ma mea e malolo ai e maua ai le tele o le mafanafana ma le malologa. E lelei le nofo i totonu ia latou mo se taimi umi. Nofoa e aunoa ma lima, e mafai ona ofi ai le tagata e lautele lona sulugatiti. Nofo e mafai ona suia pe a fofola se nofoa ma se tamaʻi laulau. E mafai ona latou suia tulaga masani laulau + nofoa seti.

O le faʻatulagaina o nofoa faʻataʻavalevale ma nofoa e aofia ai alumini poʻo paipa uʻamea ma paʻu faʻaseʻe. Afai o le fesoʻotaʻiga elemeni ua mimilo le lelei, o le oloa ono pa'ū i le taimi o gaioiga. O nofoa e mafai ona faʻapipiʻi latalata i laulau poʻo se nofoaga talafeagai. E faʻaaogaina mo fagotaga, goto o le la, ma faitau i fafo. Afai e tatau ai, e mafai ona e faʻaaogaina nofoa gaugau i le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o se aso malolo tele, pe a le lava meaafale fale. O le lelei o gaugauina oloa o le agavaʻa e sui pe toe faʻaleleia se vaega malepe o le faʻavaʻa.

O le isi filifiliga mo nofoa pikiniki o oloa palasitika. E mama ae e le gaugau, ma faigata ai ona momoli mamao ese mai le fale. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e le taugata, ae o le olaga tautua o 2-3 vaitau. Ua leiloa le malosi o le palasitika mai le faʻaauau pea ona oʻo atu i le vevela vevela, vevela ogaoga ma le maualuga o le susū. O oloa palasitika ua fuafuaina mo feololo feololo ma o loʻo faʻaalia i le lautele o lanu. A vae le vae poʻo le tua i tua, e le mafai ona toe faʻaleleia.

Nofoa

Nofoa poʻo nofoa faʻataʻoto e faʻaalu ai sina avanoa. La latou tau e maualalo, o lea e sili ai ona lauiloa. O le averesi mamafa o le uamea ma lavalava gaugau nofoa o le 1.2-1.4 kg. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai ni anti-slip pads e faʻateleina ai le mautu o vae i le eleele susu. O le avega fautuaina i luga o le nofoa nofoa o 80-90 kg. Latou te le fautuaina mo mamafa tagata. O nofoa e masani ona omai i seti ma laulau, ae mafai ona faʻatau eseese. Ina ia faʻateleina le teteʻe o vae i le pala, latou te ufiufiina i se vaega faʻapitoa o polymers.

Laulau

O se seti meafale meafale tatau ona aofia ai se laulau. E mafai ona i ai se tasi o nei mamanu:

  • O oloa palasitika o loʻo faʻasolosolo ona faʻasolosolo ona faʻaoga tele. A gaugau, o le laulau e le tele se avanoa, e talafeagai mo se meaʻai mama mo se laʻititi kamupani. Afai o le pikiniki ua fuafuaina mo le tele o tagata, ona o le oloa na ona minoi ese ma ua faʻapipiʻi i le nofoaga saʻo. O le laulau o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafolafola ma e le fefe i le susu;
  • O le isi filifiliga o se laulau ma se faʻavaʻa faia i alumini paipa ma tapunia faia o MDF, fiberboard, palasitika. O le lautele o le laulau pito i luga e masani lava 60 cm, o le umi pe a tatala e 120-150 cm O nei faʻataʻitaʻiga o laulau e mafai ona tatalia le mamafa oʻo atu i le 30 kg. Afai o le laulau pito i luga e faia i le fiberboard, ona avea lea o le fautuaina avega e le sili atu i le 15 kg. Mo laulau ma se palasitika pito i luga, o le uta sili ona maualuga o le 20 kg.

O nisi faʻataʻitaʻiga o laulau e iai taga mo tamaʻi mea, meaʻai ma mea faʻaopoopo. Ua faʻamau i lalo o le laulau pito i luga, faʻateleina le faʻaaogaina.

Chaise potu malolo

O oloa ua fuafuaina mo malologa i se reclining tulaga. O le numera o filifiliga mo le faʻamautuina o le maualuga o le tua o le 4-8. O ie mo le chaise lounges e filifilia anagata, ma se toniga poʻo faʻusaga mesh. O le mamanu maua ai se uʻamea faʻavae ma lautele armrests. Latou te ofi i streamlines palasitika po o pads laupapa ma pe leai ni pu mo ipu ipu.

Ina ia taofia le ua mai le lelava, taugata faʻataʻitaʻiga i ai malu, lapopoʻa ulu. O ulu ulu e mafai ona aveʻese pe a tatau ai. O le averesi mamafa o le sun lounger o 4.5-7.5 kg. E mafai ona tatalia se avega e oʻo atu i le 120 kg. Mo le maualuga faʻamafanafanaga, o nisi faʻatusa e faʻaauupegaina i le ie.

Fuafua foliga ma mea

O laulau pikiniki o uʻamea fausiaina. O le autu mea o alumini, sili taugata faʻaoga faʻaaoga uʻamea. I se faʻaopopoga, laulau mafai ona faʻaauupegaina ma se fata mo ipu, fata. O le laulau pito i luga, pe a gaugau, fausiaina se pusa mo le teuina ma felauaiga meaafale. O nisi gaugauina auala e faʻaaogaina i le tele o tulaga. O laulau e mafai foi ona matua tatalaina ma teu i totonu o se mea feaveaʻi.

O le ata o nofoa ma nofoa faʻataʻavale mo se tafaoga o se fausaga e faia i paipa alumini e fesoʻotaʻi le tasi i le tasi. O le nofoa ma le solomuli o se fasi ie anagata e faʻamau i vae. O se filifiliga i ie i le gaosiaina o se nofoa o se laupapa poʻo se palasitika ufiufi. I nofoaga ma maualuga avega, o le ie o loʻo faʻamau faʻamau i le nylon inserts ma maualuga maualuga malosi.

O oloa e faia i laupapa poʻo le wicker e umi ma mautu. O latou olaga tautua o 5-7 vaitau. O ia fasi meaafale ma tua e talafeagai lelei e le gata mo mea e fai i fafo, ae faʻapea foʻi ma fagotaga. O se uʻamea faʻamaumauga e mafai ona avea o se faʻavaʻa, laupapa faʻamau e faʻamau i ai, fausia ai se nofoa ma se tua. Nofoa Wicker ma sun loungers e manaia ma matagofie. O le tele o taimi, o faʻataʻitaʻiga o se le-tuʻu eseʻeseina mamanu ua fuafuaina mo le faʻaaogaina e aunoa ma le suia nofoaga. Wickerwork faia mai masani mea e taugata ma e manaʻomia maaleale taulimaina ma masani tausiga.

Mo le gaosiaina o countertops, e le masani ai palasitika o loʻo faʻaaogaina, ae o se faʻapitoa ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, Arcobaleno. E iloga ile malosiʻaga o lona malosi, teteʻe ile vailaʻau ma vailaʻau vailaʻau, faʻaleagaina mai tipi. Ina ia faʻateleina le anagata o le laulau, e faʻamaʻaina i se uʻamea faʻavae.

Faʻafefea ona filifili se lelei faʻataʻitaʻiga

Ina ia mafai ona tautua meaafilima gaugau mo se taimi umi, e tatau ona e fuafua saʻo le avega fuafuaina. O le talafeagai faʻamatalaga e maua luga o oloa igoa ma suʻi luga o faʻailoga. Afai e le o faʻailoa mai le avega fautuaina, ona fautuaina lea e faʻamanino ia manaʻoga manaʻomia ma le au faʻatau. Afai o le averesi mamafa o tagata o le a faʻaaogaina nofoa e le sili atu i le 90 kg, o lona uiga masani uma faʻataʻitaʻiga e talafeagai. Mo se kamupani mamafa, oe manaʻomia le faʻatau oloa ma faʻamalosia faʻavaa.

Sili, nofoa o se saogalemu auala e puipuia ai faʻafuaseʻi gaugau. O faʻamau uma e tatau ona faʻamausaliina mau, o le fausaga e tatau ona mautu ma faʻatuatuaina. Ina ia siaki le faʻagaioiga o le suiga suiga, o le oloa e tatau ona gaugau ma tatala. O vae ma faʻatulagaina o laulau, nofoa, nofoa e tatau ona ufiufiina i mea e tetee ai le pala. O le taugofie filifiliga o suauʻu vali. O le ufiufi faʻalauteleina le ola o le oloa.

A filifilia se oloa faʻatulagaina, o le manaʻoga mafuaʻaga ua fuafuaina:

  • Mo fagotaga, papakiu i le natura, sili-faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi e sili atu. E sao vae o vae saʻo i le eleele susu poʻo le oneone;
  • Afai o le meaafale ua fuafuaina e faʻaaogaina i le taumalulu, ona avea lea o palasitika faʻatusa e le talafeagai;
  • O oloa e manaʻomia mo tafaoga i luga o le veranda, auala faʻafola i totonu o le togalaʻau tatau ona i ai ni faʻapitoa fautuaga faʻapipiʻi.

E mafai e tamaʻi uila ona ulufale i nofoa o ie pe a faʻatautaia meaafale i se afi. Afai o le faavae o le ie e gaosia, ona vevela aloalo loa fausia pu. E manaʻomia le tuʻuina atu i oloa e faʻaaoga ai ie i luga o le cotton. O le a i ai aneti-static meatotino, faʻatagaina le tino e manava masani ma sili atu puipuia mai le lefulefu. A filifilia se laulau, mafaufau i le manaʻoga mo felauaiga. Afai o le laulau e faʻamoemoeina mo tafaoga i le togalaʻau, ona filifilia lea o faʻataʻitaʻiga ma se tumutumu mautu. O le a latou malolosi ma o le a latou tauaveina atili pauna. Ile tulaga pe a e manaʻomia e feaveaʻi se laulau, faʻataʻitaʻiga ma gaugau laulau o se filifiliga talafeagai. A potopoto, e tatau ona ofi le laulau i totonu o le pusa o se taʻavale.

A faʻatauina ni meafale mo se tafaoga, e mafai ona e fofo le faʻafitauli o le faʻatulagaina o se nofoaga malologa lelei. E naʻo nai minute le faʻamavaeina ma faʻaputuputu mea. Latou teuina, felauaiga e le faigata foi.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Black Missionaries Evison Matafale Kuimba 2 - Freedom (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com