Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Mea lilo o le lauiloa o inflatable sofa moega, mamanu lelei

Pin
Send
Share
Send

O meaafale e le mafaamatalaina e fai mo mea lelei e malolo ai ma 'eseʻese taimi faʻafiafiaga e mafai ona avea ma se mea lelei e sui aʻi oloa masani. Talu ai nei, avea ma se fou i le matata o meaafale gaosiga, nei aso le inflatable sofa moega ua faʻateleina ma sili atu lauiloa ma ua amata ona manaʻomia. Lenei elemeni o totonu o loʻo i ai le tele lisi o sili atu nai lo masani meaafale. O sofas inflatable modern e faia mai i mea lelei, ia tusa ai ma tulaga saogalemu uma.

Vaega:

Tulaga iloga o moega sofa inflatable o:

  1. Compactness (gaugauina oloa e faʻaaluina le laʻititi o avanoa, mafai ona teuina i totonu o se kapoti potu poʻo se kapeneta);
  2. Tumau (o le mafai gafatia se avega o 200 kg pe sili atu);
  3. Faʻamafanafanaga ma soifua maloloina penefiti (tele faʻataʻitaʻiga i ai orthopedic meatotino, o le mafai ona fetuʻunaʻi i foliga o le tagata tino);
  4. Faʻatinoga (inflatable sofas e ufiufi i se ie susu, e anagata, matua teteʻe atu i le vevela soʻoga, e faʻatagaina ai latou ona faʻaaogaina i tulaga fanua, i taimi o faʻafiafiaga i fafo);
  5. Aesthetics (o le pito i luga o le sofa moega e masani ona velo, ia maua ai se aulelei foliga, puipuia le moega mai le seʻe ese);
  6. Faigofie o le tausiga ma le faʻagaioiga (o ituaiga eseese o faʻaleagaina e mafai ona faigofie ona aveʻesea ma se susū ie, ma tulafono mo le faʻaaogaina o inflatable oloa e le mafua ai ni faigata);
  7. Multifunctionality (o sofa e mafai ona suia e mafai ona suia le faʻatulagaina faʻalagolago i le tulaga o loʻo i ai nei ma manaʻoga o tagata e ona);
  8. Paʻu mama (tusa ma le 1.2 kg), faʻatagaina oe e faʻagaeʻe le oloa e aunoa ma se fesoasoani.

O fale gaosi meaafale o aso nei e gaosia ai meaafale sofa sofa i ituaiga eseese. Nofofua moega i ai le lautele mai le 60 i le 90 cm, tasi ma le afa - 1 m 120 cm, faʻaluaina - mai le 1.5 m i le 190 cm. O oloa e mafai ona faʻaaogaina i fafo ona o uiga eseese o le vaega pito i lalo - e masani ona i ai se faʻaopoopo vaega o laminated fiberglass.

O lenei 'eseʻesega e eseʻese mai tu ma aga masani a meaafale i lona avanoa mo soʻo se tulaga o tupemaua ma e alu faʻalelei ma ituaiga sitaili i totonu. Tele o tagata gaosi gaosia inflatable sofa moega i le tele o lanu, faʻatagaina oe e filifili se oloa e atoatoa faʻafetaui le aotelega leo o le potu.

Ina ia faʻafualoa le ola o oloa inflatable, e fautuaina e ufiufi i latou ma ufiufi faia i ie mafiafia. E fesoasoani foi e aloese mai le faʻaleagaina o meaafale e fagafao.

Filifiliga o suiga

O se taua taua o lenei ituaiga o meaafale o le mafai ona suia. O lenei uiga e sili ona talafeagai pe a fai o tagata e ona le fale e i ai ni fanau pe latou te masani ona valaʻaulia uo e faʻaalu le po.

Moega sofa malulu e mafai ona tele ituaiga:

  • O se moega atoa mo le lua, faʻaauupegaina ma ulu maualuga;
  • Moega maualuga a tamaiti;
  • La malologa malolo;
  • Faʻamoe;
  • Sofa;
  • Nofoa gaugau.

5-i-1 meaafale filifiliga e lautele lauiloa, o loʻo iai le agavaʻa e faia ai ni fomu eseese. O le sofa inflatable suia e mafai ona liua i se moega moega e masani ona faʻaaogaina i totonu o potu o tamaiti. O lenei filifiliga e aoga mo le faʻalogo a matua e le maua le avanoa e faʻatulaga ai moega e 2 mo pepe o itupa eseese. Lenei faʻataʻitaʻiga o le a aoga foi i tulaga e le lava le avanoa e ofi ai malo i le po.

Tele tagata gaosi gaosi sofa e gaugau faigofie i se ato faʻapitoa. O nei faʻataʻitaʻiga e masani ona fai ma hammock-shaped. O ia oloa e sili ona talafeagai mo faʻafiafiaga i fafo atu o le taulaga. Faʻapea foi, inflatable oloa e masani ona faʻaaogaina o se "vaʻa" - mo aau i vai vai.

Ua faʻalauteleina le salalau o potu moe - o oloa e feololo i ni nai sekone ma e iloga i le faʻaaoga faigofie. Faʻafetai i la latou masini, e mafai ona faigofie ma vave faʻatulagaina o ia lava i luga o toeititi lava luga. Ae e te leʻi amataina le faʻagaioiga e pei ona fuafuaina, e tatau ona e faia ni togafiti faigofie - tatala le alatoto mo le faʻatumuina i le ea ma lulu le oloa i le 1-2 taimi.

Ina ia mafai ona maua le mafanafana, leai se faʻaopopo gaioiga e manaʻomia. O le oloa e mafai ona faʻatumauina lona foliga ma taofia le ea mo 8 itula. A gaugau, o le sofa-chaise longue e i ai ona fua pe a ma le 25x45 cm, e faʻatagaina ai oe ona faigofie ona e alu ma oe i malaga, i le matafaga, tatala-ea, faʻaaoga i le taumafanafana fale poʻo le fale.

Meafaigaluega faʻaopopo ma mea faʻaaoga

O nisi faʻataʻitaʻiga o sofas inflatable o loʻo avanoa ma pump-in pumps. O ia oloa e mama, puʻupuʻu, ma talafeagai e feaveaʻi. I isi ituaiga o meaafale e mafai ona faʻafelelei, e faʻaopoopoina le pamu i le afifi. Afai o misi, e tatau ona e faʻatau esea.

Pamu mo sofa moega mafai ona:

  • Eletise;
  • Vae;
  • Tusi lesona.

Mo se sili atu faʻafaigofieina, e fautuaina e faʻatau ni meafale faʻatulagaina ma masini eletise. O ia masini e faigaluega mai le sapalai o le eletise a le aiga, o isi taimi e mama ai le sikaleti taʻavale. O pamu i totonu e fesoasoani e faʻatumu le oloa i le ea i se vave e mafai ai - i totonu o le 3-4 minute. E faʻatusatusa ia latou, vae poʻo lima e manaʻomia se taumafaiga tele mai le e ana le sofa. Peitai, o le a lelei mo i latou e fiafia e faimalaga ma tumau i tulaga e aunoa ma le ulufale atu i le malosiaga. O nisi sofa e omai ma aluga, pou.

Ina ia teuteuina totonu o se fale mautotogi tele pe nofo i le natura, o se tali lelei o le filifilia lea o se lapoʻa gaugau sofa ma se inflatable ottoman i le ogatotonu. Mo tagata nonofo i se tamaʻi fale, o le filifiliga pito sili ona lelei ole tulimanu meaafale o se tafatolu poʻo le faataamilosaga foliga ma malologa mo tioata. O lenei filifiliga e lelei tele mo le faʻaaluina o taimi ma se kamupani tele.

Tusi lesona

Vae

Eletise

Nuances taua

O le masani olaga faʻagaioiga o se inflatable sofa moega o le averesi 2 i le 5 tausaga. Ina ia mafai e lenei ituaiga meaafale ona tautuaina ona tagata i totonu o le vaitaimi faatonuina, o tulafono nei o le a manaʻomia:

  1. Aua le taooto luga inflatable meaafale i lavalava o loʻo i ai ni vaega uʻamea eseese - rivets, sipi;
  2. Aua le faʻatagaina tamaiti e feosofi i luga o le sofa, taʻalo i luga ma mea e mafai ona faʻaleagaina le laualuga o le oloa (seleulu, pepa kiliva, tapasa, penknives);
  3. Aua le faʻatagaina fagafao, isumu ma maamaʻai matiu ma nifo i le latalata ane o le sofa;
  4. Faʻaaoga naʻo se pamu meaafale (tuʻu ese le faʻaaogaina o masini, uila uila);
  5. Faʻasolosolo malie le sofa, aunoa ma le osooso ma aunoa ma le oomi i luga;
  6. Aua le faʻapapaina se oloa na i ai i le malulu ma le ea seʻia oʻo i le potu vevela (a le o lea, o le aʻafiaga o le malepe o le sofa mea faʻateleina);
  7. Aloʻese mai le ulaula latalata i meaafale, tuʻu ese mai mea vevela;
  8. Afai o meaafale na faʻaaogaina i luga o le matafaga, e tatau ona fufulu mama ma faʻamago pe a toe foʻi i le fale. Ina ia aveʻese le palapala, oe o le a manaʻomia se fofo vai fasimoli ma se ie vaivai.

E tutusa lava le taua e faʻatumu le sofa inflatable ma le ea e le 80% -90%. O lenei o le a fesoasoani e aloese ai mai le soʻona mamafa i totonu o ia ma le faʻaeseesega o faʻamaʻi. Afai o le oloa ua faʻaleagaina, oe o le a manaʻomia le sailia se puncture eria. Ina ia iloa se faaletonu laiti, e fautuaina e togafitia le masalosalo mea faʻaleagaina i le fasimoli. O puta e tatau ona aliali mai i le vaega o loʻo faʻaleagaina le ufiufi.

O le puncture detection eria mafai ona faigofie ona aveʻese e ala i le faʻapipiʻi malosi kelu, faʻaaogaina faʻapitoa vinyl patches. Mo le sili atu faʻafaigofieina tagata faʻaaoga, meaafale kamupani masani ona faʻaopoopoina inflatable oloa ma se pusa toe faʻaleleia.

A filifilia se moega sofa inflatable, e fautuaina e faʻalogo i oloa a lauiloa, faʻatuatuaina gaosi. O ituaiga lauiloa e masani ona umi atu le umi nai lo ituaiga e le lauiloa.

Tagata gaosi lauiloa

O le lisi o lauiloa gaosiina o inflatable meaafale aofia ai lauiloa kamupani:

  • Intex;
  • BestWay;
  • Lameko;
  • Faʻi.

Na faavaeina le Intex i le 1964 i Amerika. Talu mai le 2004, o le gaosiga o inflatable oloa ua faia i totonu o Saina. O oloa Intex e faʻamalieina tulaga uma faʻavaomaloina ma le saogalemu, faʻatagaina oe e malolo lelei, ia lava le moe, faʻamama le tuasivi ma tua o maso. O sofa o lenei ituaiga e faia i mea maualuga o le PVC mea, e masani ona i ai ni lanu aoga, e iloga mai i lo latou taua ma le tele o faʻatulagaina. O se tele tele o faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina ai oe e filifili se oloa e faʻamalieina atoatoa manaʻoga o se tagata faʻaaoga i ona po nei. Uma inflatable meaafale a le gaosi oloa e mautinoa.

O le BestWay o se ituaiga Saina o oloa taua. O lenei ituaiga ua faʻatau atu ma tautuaina i le sili atu 80 atunuʻu talu mai le 1994. I le taimi nei, o le kamupani umia le itiiti ifo i le 25% o le aofaʻi lalolagi faia o inflatable meaafale. BestWay sofa moega e iloga i lo latou tulaga moni, susulu mafaufauga loloto tisaini, ma avanoa i vaega eseese o le faitau aofai o tagata.

Lamzac o se kamupani mai Netherlands e le taofia le fiafia i le faia masani o fou fou. O se faʻaaliga iloga o le kamupani o le gaosiaina o inflatable sofas e le manaʻomia le faʻaaogaina o le palapala ma e matua manaʻomia e tagata fiafia i fafo. Lenei mea fou e lauiloa i lalo o igoa eseese:

  • Bevan;
  • Sofa paie;
  • Sofa sofa;
  • Bomstarter.

O le autu mea o le oloa o nylon. Tele o nei sofas ua fuafuaina mo le tasi faʻaoga ma e le masani ona o mai ma se lipea pusa.

O oloa ituaiga faʻi ua fuafuaina e faaaoga uma i luga o le laueleele ma luga o le vai. O oloa o loʻo i ai se suavai i luga, o loʻo faʻaauupegaina i se ato o loʻo feaveaia, o loʻo faʻaalia i le tele o ituaiga o lanu, o loʻo faʻailoa mai e le faʻaaogaina o le teteʻe, ma e faia i le malosiʻaga o mea e pei o le nylon.

Ina ia filifili le sofa inflatable saʻo, oe tatau ona tausisi i fautuaga nei:

  1. Ave le fiafia i oloa ma leisa-tipi faʻasolosolo faʻasologa. O ia oloa e mautinoa e tautuaina latou e ana mo le tele o tausaga;
  2. Taofi le filifiliga i luga o sofas ma se vinyl luga - faʻafetai i le vaivai o le pefu i le taimi o le moe, o le a leai se le mautonu ma slip o le laupepa;
  3. Filifili se oloa faʻaauupegaina i se lapoa alatoto - o lenei sili faʻafaigofieina pamu ma ea faʻasaʻolotoina.

Afai e te manaʻo e avea ma anaina o se orthopedic faʻataʻitaʻiga, e taua le uaʻi totoa pe o le oloa ei ai se faʻaofi faʻapitoa.

Faʻamau

BestWay

Lameta

Faʻi

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 5AM - Lalelei Full lyrics New samoa song (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com