Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Kaprun - o se nofoaga filemu ski i Austria

Pin
Send
Share
Send

Kaprun, o se Austrian ski resort, fiafia i le faʻateleina o le taʻutaʻua i isi aso malolo i atunuʻu o Europa. O lenei o se mafanafana eria mo toaaga malaga faimalaga. O se taulaga ma se toʻafilemu nofoaga ma le filemu o le ea, lea e le mafai ona faʻamatalaina e uiga i nofoaga tetele i lenei itulagi, e masani ona pisa. I se faʻaopopoga i tafatafa o mauga, e tosina mai tagata i laufanua lata ane ma le atemosifia o le vanimonimo.

O le a Kaprun

O se taulaga laʻititi ma se itumalo, e oʻo lava i tofo i tua o Kaprun, Ausetalia, e iloa e tagata fiafia i nofoaga faʻaseʻe. O se vaega o le itumalo o Zell am See ma e ona fanua o Salzburg, Pinzgau. Eria - 100 km². O le maualuga i luga o le sami - 786 m. O le 'aʻai e toʻaitiiti le faitau aofai o tagata (tusa o le 3,000 tagata) o loʻo tautuaina le tele o turisi e 365 aso ile tausaga. Talu ai o le kiona o iinei i le tausaga atoa, o le "avalanche" o taumalulu taumalulu tagata fiafia e le uma.

O le filifiliga sili ona lelei mo tagata uma

Ski resort Kaprun o se avanoa lelei tele mo tamaiti ma tagata matutua e aʻoaʻo ai faaseʻe i Austria. I luga o le teritori o le nofoaga, o loʻo i ai aʻoga latou te faia ia tautua. I totonu o le taulaga tutotonu o loʻo iai foʻi aʻoga faaseʻe a tamaiti mo tamaiti laiti e ova atu ma le 2.5 tausaga le matutua. O isi faʻapitoa faʻapitoa i Kaprun e mafai foi ona maua gofie i tusi malaga pe i luga o le faʻafanua o le taulaga o Ausetalia.

O se tautua sili ona lelei mo le totogiina o mea faigaluega ma mea faigaluega eseese e saunia e le monopolist i le itulagi - Intersport (o se kamupani e tele numera o ofisa). O nisi o latou e tu saʻo lava i le nofoaga e faʻaalu ai ski.

Eseese o malifa

Kaprun - o se taamilosaga atoa o auala e mafai ona e filifilia mo soʻo se tofo. O loʻo avanoa le faaseʻe i atunuʻu mamao mo tagata taʻalo ma amateurs. Taʻaloga poʻo le le faʻataʻavaleina tiʻetiʻega e ofoina (faʻaseʻe, masani vasega). E i ai le tele malamalama auala auala i le itulagi.

O le malifa na salalau i luga ole 140 kilomita i totonu o atumauga o Ausetalia mai le Zell am See e oʻo atu i Maishofen. O le faaseʻe i Kaprun o se nofoaga lelei e aʻoaʻo ai tagata amata i Austria. Ae i luga o le Kitzsteinhorn, sili atu tagata fiailoa oe naunau i taʻaloga faʻaleleia o latou tomai. O i latou e fiafia i le fuaina o le saoasaoa o le avetaʻavale ma le nofo toʻatasi ma le natura e tatau ona taumafai le auala sitaʻi latalata i le talafatai i saute o Lake Zeller.

O le Kaprun resort o le a ofoina atu i ana tagata tafafao vaʻaia fa vaega i le faaseʻe o Ausetalia:

Schmittenhehe - Zell am See (77 km). 24 siʻi i luga o le 'upega tafaʻilagi.

  • Mo tagata amata, o loʻo i ai "lanumoana" ala. 27 km - o latou umi atoa
  • "Mumu" (ma malifa o auala faigata) - 25 km.
  • O auala faigata ("uliuli" auala) na faʻalauteleina foi mo 25 km.

Kitzsteinhorn - Kaprun (41 km). 18 siʻi i luga o le 'upega tafaʻilagi.

  • Lanumoana malifa - 13,
  • mumu - 25,
  • uliuli - 3 km.

Maiskogel - Kaprun (20 km). 3 siʻi i luga o le 'upega tafaʻilagi.

  • Lanumoana malifa - 14,
  • mumu - 2,
  • uliuli - 31 km.

Lechnerberg (1.5 km). 2 siʻi i luga o le 'upega tafaʻilagi.

  • Lanumoana ala - 1,
  • mumu - 0.5 km.

Lenei, tagata uma o le a filifili mo latou lava le filifiliga sili ona lelei mo faaseʻe faaseʻe po o se taliaina auala o le galueina faʻapitoa taimi taua i se ituaiga faʻapitoa o taumalulu taʻaloga. Maua se avanoa sili e aʻoaʻo ai mea fou.

Faʻavaeina o aʻega mo turisi

O le aofaʻi o siʻi e faʻatutuina le ala mo tagata femalagaaʻi i le tumutumu o malifa o le tafaoga faaseʻe e oʻo i le limasefulu. La latou numera i le ituaiga:

  • potu - 13 pcs.;
  • taʻavale - 16 pcs.;
  • toso vaʻa toso (tasi-nofoa toso e aunoa ma tulaga masani nofoa) - 17 iunite;
  • isi - 4 pcs.

O le a sili atu ona talafeagai e filifili le sili ona talafeagai filifiliga mai i avanoa maua i luga o le 'upega tafaʻilagi. Taʻitasi tagata alu ese mai a latou lava faʻamafanafanaga ma se lagona o le malupuipuia i le taimi o sea suiga.

Vaega o le Kitzsteinhorn glacier, tupuʻaga

Kaprun e tusa ma le 15-20 minute. tietie atu i le Mount Kitzsteinhorn i Austria. O le maualuga o lenei vaega tele e 3,203 m. Ua taʻua e tagata le mauga o le "Kaprun glacier". Pau lava lea o le nofoaga faʻaseʻe i Oseteria o loʻo tu i le sone aisa o Salzburg. O le auala umi i le Kitzsteinhorn e 7 km.

O malifa i luga o le Kaprun glacier e tufatufaina atu i se auala e mafai ai e tagata uma ona filifilia le auala e tusa ma lo latou malosi. O le mea lea, tagata faʻataʻitaʻi fou ma tagata taʻalo afeleti e fiafia e faʻamalositino i fafo ma taʻaloga i Ausetalia i lenei nofoaga faʻaseʻe mai le amataga o le tautoulu i le amataga o le taumafanafana.

O le ski resort o Kaprun o le malifa i atumauga o Ausetalia mo taʻaloga taʻaloga:

  • afa afa;
  • kolisi faasee;
  • snowboarding (e tolu paka i luga o le teritori mo lenei ituaiga o faaseʻe);
  • paʻu;
  • freeride - faaseʻe faʻapolofesa i fafo atu o tafatafa na sauni (19 km le umi).

O le Kaprun Glacier i Austria e taʻutaʻua foʻi i lona paka faʻasolo, lea e tatala i le tausaga atoa. Faʻatasi ai ma le malaetaʻalo, o loʻo tu i le tulaga maualalo o le siitia. O se nofoaga faʻapenei o se faʻamaoniga o le malie mo lau fanau. Tagata faʻamanatuina e tuʻuina atu i ai ma se totogi lelei mai le taimi faʻaalu malosi ma faʻamanuiaga soifua maloloina.

O se lautele lautele tulaga i Austria (le igoa - Luga o Salzburg) tatalaina mai le maualuga lea o se matamata tulaga o loʻo faʻatulagaina ii. O loʻo iai se aotelega o tumutumu mauga maualuluga a le atunuʻu ma le natura o le Hohe Tauern (park a le atunuʻu). Mai lenei nofoaga i Kaprun, o ata o le siʻosiʻomaga e mataʻina.

Ski Pass: ituaiga ma tau

O le faaseʻe faaseʻe i vaiaso uma i Kaprun mo se tagata matua e tau 252 euro. O le magnetiketi card lea e faʻatagaina oe e te alu i le nofoaga faʻaseʻe i Kaprun, o se ituaiga pasi i totonu o le turnstile. E faʻatagaina le faʻatapulaʻaina faʻaogaina o soʻo se ituaiga siʻisiʻi ma malifa i luga o le teritori o le Austrian resort i totonu o le aofaʻi totogi o aso.

O sea lesitala e sili atu ona aoga mo turisi oe omai mo le tele o aso nai lo tiketi tasi. Ioe, afai o oe o se asiasi masani o ala. O le e ana le pasi pasi e le manaʻomia e tu i le laina o le tiketi ofisa. E mafai ona faʻatau saʻo mai i nofoaga o le ski resort o Ausetalia.

Lalo o le tau o le lesitala, fuafua i le umi ma vaitau.

Afai o le tafaoga ua fuafuaina mai le ogatotonu o Tesema ia Aperila (maualuga vaitau), lona uiga o le tau mo le faaseʻe i euro o le a:

Afai o le tafaoga e faia mai ia Novema 30 ia Tesema 22, lona uiga o le tau mo le faaseʻe i le euro o le:

Faʻaaliga! Tau mo talavou ma tamaiti e faʻatoa avanoa i le tuʻuina atu o le ID. I Aso Toonaʻi, o nei vaega o tagata asiasi e naʻo le 10 euro le totogi mo le 1 aso o faaseʻe. Tamaiti i lalo ole 5 tausaga le matutua e mafai ona ulufale faʻasolosolo faʻatasi ma se tagata matua.

E iai le mea e taʻu ole "ticket fetuʻutuʻu" mo le 5-7 pe 10-14 aso. Latou te ofaina se laʻititi maualalo.

Mo se totogi, oe mafai ona okaina se ata lipoti e uiga i lou lava tupuaga. O loʻo manaʻomia lenei tautua. Lenei maua ai se avanoa mo turisi e aumai ai ata mai le faasee tafaoga a Kaprun o le a "puʻeina" taimi sili ona lelei o lau tafaoga.

O se faʻamatalaga auiliili o le nofoaga e faaseʻe ai ski, piste scheme, vaaiga o le taulaga e mafai ona maua i luga o le upega tafailagi aloaia a Kaprun www.kitzsteinhorn.at/ru.

Lenei o le a fesoasoani ia te oe e faʻamasani oe lava i le lauʻeleʻele laufanua, filifili le sili ona talafeagai nofoaga mo nofoia ma faʻafiafiaga pe a taunuʻu mai.

O tau ile itulau e mo le vaitau 2018/2019.

Fale tetele ma fale talimalo

O le nofoaga faaseʻe a Kaprun, e pei o le tele o taulaga itumalo, e iloga mai i se fuaina o le olaga, e ui lava i le toatele o tagata tafafao maimoa. Ae faʻatasi ai ma lenei vaega, e le o ia e masani ai i totonu o le faʻavalevalea e masani ai mo le tele o nofoaga taʻutaʻua o le eria. Ae o tau mo le tele o auaunaga e maualuga atu nai lo seisi lava aso malolo taunuʻuga taunuʻuga i le European Sports Region.

E mafai e se turisi ona vaʻai i nofoaga o loʻo tu ai ile taulaga o Kaprun.

  • maota anamua;
  • ekalesia;
  • malaga i le Danielstollen mine.

O i latou e le o iai i le lagona mo le suʻesuʻeina o faʻamanatu faʻasolopito faaleaganuu o Ausetalia e i ai foi se mea e fai i o latou taimi avanoa mai le malifa. E mafai ona e asia le taʻaloga nofoaga, 3 taulaga aʻoga o loʻo valaʻau mo tagata siva. Mo tamaiti, e i ai le papa aisa, o se auala faipelega, ma aʻoga faaseʻe.

Matagofie o le a mafai i faleoloa. Tele faleʻaiga, fale pia, faleʻaiga ma faleoloa e masani ona faʻatali mo a latou tagata asiasi.

O faletalimalo lauiloa i Kaprun.

  • Faletalimalo Sonnblick (4 *) o loʻo tu i le vae o le Kitzsteinhorn glacier. O se potu ma se poletito ma mea lelei uma mo lua (6 po) tau 960 euro (aofia ai le taeao). E mafai ona e tusiina se fale mautotogi tutusa mo le 1150 Euro ma lua 'aiga i le aso (+' aiga o le afiafi). O le suite o le a tau e tusa ma le 1200 €.
  • Das Alpenhaus Kaprun (4 *). O le tau mo le potu faʻalua e 1080-1500 euro. O loʻo i ai le aʻoga faaseʻe ma se aʻoga faaseʻe i luga o le tulaga
  • O se tamaʻi nofoaga malolo o 6 Dorfchalets. Teuteu i le sitaili o se atunuʻu fale. O le tau o se potu mo le ono aso o le 540 euro. O le aofaʻi laʻititi o aso totogi o le 2.
  • Lederer's living (4 *) ofaina potu mo 6 po mo 960-1420 euro. Mai ii, e ave oe e le pasi pasi i Kitzsteinhorn ma Schmittenhoch.
  • Faletalimalo zur Burg (4 *). O le pasi faaseʻe pasi pasi taofi 100 mita mai le faletalimalo. I le tafega faaseʻe alu 2 km. O se potu mo le lua (6 aso) o le a tau ai 720-780 €, o se suite - 1300-1350.

Lenei lisi aofia ai na o ni nai faletalimalo e fiafia i ai tagata asiasi i le nofoaga malolo. O le fuaina o faletalimalo i Kaprun ma iloiloga mafai ona vaʻaia luga booking.com. E mafai foi ona saili se nofoaga sili ona lelei e te nofo ai i Austria, latalata i le nofoaga faʻaseʻe.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona e alu iina

E mafai ona e oʻo atu i Kaprun mai Salzburg Airport. E tatau ona tatou ufiufi toeitiiti 100 km. O le malaga e mafai ona faʻatulagaina i se taxi, pe e mafai ona e lisiina se taʻavale mo lea i ofisa o loʻo faʻatautaia le teritori o le malae vaʻalele. O le umi o le faigamalaga i A10 ma B311 auala tele o le a 1.5 itula.

Felaʻuaʻiga felauaiga o loʻo i ai foi i lau 'auʻaunaga (tiketi tau tusa o le 16 €) O avanoa e avanoa i nofoaafi nofoaafi. E tele faʻatonuga o feʻaveaʻiga i Kaprun:

  • matu agai i Saalfelden ma Zell am See;
  • i saute e ui atu i Brook ma Uttendorf.

E mafai ona e oʻo atu i Kaprun mai le Malaevaʻalele a Munich i pasi masani (228 km - 4 itula) pe muaʻi oka se suiga (e mafai ona e taunuʻu atu ile 2.5 itula). Ole tau ole malaga ile 30 ile 63 euro, fuafua ile auala filifilia mo femalagaaiga. O le a sili atu le tau o le taxi service.

Afai e tatau ona e malaga mai Innsbruck, muamua faʻaaoga le nofoaafi tautua (www.oebb.at). Ma ua uma i le Zell am See o le a e suia i se pasi masani e alu saʻo i Kaprun. Ole malaga e faia ile auala ole A12 (pe a ma le 2 itula). Mamao mai Innsbruck - 148 km. O tau o le pepa e 35 €.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

O le Kaprun ski resort o se nofoaga lelei mo se tafaoga a le aiga. Lenei e mafai ona e litaea faʻataʻamilomiloina e le kiona laufanua laufanua, maua se taimi sili atu ma le soifua maloloina penefiti ma toe faʻaleleia o le mafaufau malosi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Zell am See Ski - Above the Clouds a Perfect Skiing Day - Skiing Austria (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com