Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaioleti VOLAN YAN - Fairy Tale, Fun, Smile, faʻapea foi ma isi mea e uiga i isi galuega lauiloa a le faʻatoʻaga N. Puminova

Pin
Send
Share
Send

Natalya Alexandrovna Puminova o se moni violet tala faʻasolopito. O le mea moni o ai e mafai ona faia se vavega i ona lava lima! O Vaioleti na aumaia i fafo e lona mataʻina, na teuteuina i le agamalu, le fiafia ma le fiafia le mata, ua faʻamafanafanaina ai le agaga.

O le mea lilo o le taʻutaʻua o ituaiga eseese na fafagaina e ia, o le mea moni o Natalya Alexandrovna e matua manaʻomia e ia lava ma tali atu i le kolosiina o laʻau. Afai e le ausia e se fugalaʻau ana aiaiga manaʻomia, o lona uiga o le a le mafai e Puminova ona avatua ia te ia se "amataga i le olaga."

Breeder N. Puminova

Aso nei Natalya Aleksandrovna o se taʻutaʻua violet. E i ai foʻi lana ia matata faʻatau - o le nauna "YAN", e mafai ai ona e vave iloa le lima o le aliʻi - Natalia Alexandrovna Puminova. O fea e sau ai sea igoa saini? Na aliali mai na aliali mai le nauna i le faamamaluina o le taifau pele a Yanik! E vave ona manino o se talenia ma manaʻomia se faʻatoʻaga ma se lagona malie, ma lelei, ma ma fatufatuaʻi o loʻo lelei. Ioe, o le talenia tagata e talenia i mea uma.

Ma o lenei mea faʻafiafiaina na amata i se taimi ua leva lava, i tua i le 1956. Mo le taimi muamua na ia vaʻaia ai lanu viole ma papaʻe violets i luga o faʻamalama i le potu tusi, na latou lavea ai o ia i lo latou matagofie ma le lalelei. Ma o lenei mataupu fuafuaina le iʻuga o le lumanaʻi manuia faʻatoʻaga, talu mai lena taimi violets ua avea ma le gata o se mea fiafia i ai, ae faʻapena foi ma galuega o lona olaga. Na taʻua e Natalya Aleksandrovna: "Talu mai lena taimi, ua ou ola lava i violeolitulafono.

O ituaiga sili ona lauiloa: faʻamatalaga ma le ata

Lalo oe mafai ona vaʻai i ata ma faʻamatalaga o matagofie ituaiga, pei o: YAN-Pasha, YAN-Zabava, YAN-Skazka ma isi.

Ou te manaʻo e faʻatosina mai lou mafaufau i le igoa o ituaiga - latou te le faʻafaigata, ae matua faʻapuʻupuʻu, saʻo ma puʻupuʻu faʻamatalaina foliga o le Vaioleti, ma e oʻo lava i le amio a le "heroine". E aoga le uai atu i le sili ona lauiloa ituaiga o le aoina, lea e sili ona lauiloa i le amateur fugalaʻau.

"YAN-Caprice"

O se tamaitai talavou capricious, i se ofu paʻepaʻe kulimi, faʻatofu i lanumeamata lanumeamata, lea e pa'ū i galu matagofie i le pito o petals. Fuga fugalaau ma se pulou, rosette sili ona matagofie. Lafu e faʻafetauia le fugalaʻau - peʻa laʻititi, e pei o ie afu, ma papaʻe felanulanuaʻi. Ma afai e le fuga mai le Vaioleti, e foliga atamai pea. O lenei ituaiga e tupu lemu, ae e fuga mo se taimi umi., aunoa ma le manaʻomia tele o le uaʻi ia te oe lava, e leai ni faigata i le alu ese.

"YAN-Minuet"

Vaioleti, peiseai ua faʻaʻaisa i se siva Farani tuai, e pei o taumafai e tu i luga. Ma talavou ma lalelei, na ia tuu i luga ona lima, ma taia i latou i ona autafa ma lona lotogatasi ma le alofa tunoa. Lenei ituaiga o manaʻomia tele i totonu o viole viole.

"YAN-Nadyadnaya"

O se sili lauiloa lauiloa i le aoina... O lenei Vaioleti e atamai tele e pei o se tagata. Fugalaʻau lanu samasama pogisa lalaga fugalaʻau ma nifo papaʻe-lanumeamata - logo i autafa e fesoʻotaʻi ma lenei teine ​​agamalu. O laulaʻau e lapotopoto, lanumeamata lanumeamata, ma le faʻamaʻa serrated. Vaioleti moliaga ma le malosi, sili atu lagona ma le naunautai. Laʻititi rosette, fugalaʻau e pei o se oa tele. Tuu lou agaga ia fiafia!

"YAN-Katyusha"

Faʻamanatuga o se teine ​​le mautonu i se susulu piniki - ofu 'amu. E leai se faʻafiafia ma le matagofie o le fugalaʻau, ae o le mea lea e aulelei ma paʻi mai ai le Vaioleti. Ma laulaʻau lanumeamata laulaʻau faʻamamafaina le agamalu, suamalie, tauagafau o le talavou meaola.

"YAN-Morozko"

Susulu papaʻe ma le mama aʻiaʻi o lanu. Latou te pei o faʻalua paʻu o kiona paʻepaʻe i se aso matagofie o le taumalulu. "Aisa ma le la - o se aso sili ona lelei!" E fuga mai Vaioleti i ona lauulu ma ola lelei, e le faʻalelei i le tausiga.

"YAN-Sultan"

Tasi o ituaiga sili ona lauiloa. E susulu ma faʻavasega, e aunoa ma le manaʻomia le faʻamamaina ma aufana. O ia o le aliʻi, o le e ona, e le fuafuaina ma maaʻa, o lenei e molimauina e lona lanumoana - lanumoana ofu, e manatua ai le gaugau o se taugata ofu mafanafana i sasaʻe ma aulelei sisina tuaoi. E mauoa, faatofuina i le taugata o quilted lanumeamata lau, teuteuina i papaʻe eseʻese laulaʻau i autafa. Fuga malosi, ma se pulou ulu.

"Yan-Glass"

Le isi ituaiga sili ona lauiloa o vaioleti. "Ia, e mafai ona e taʻuina i se isi mea?" - o le tala lea a Natalya Alexandrovna i le igoa o lana foafoaga. Paʻepaʻe felanulanuaʻi o laulaʻau - o vaʻa e foliga mai o se napkin e le lava lelei, na faʻamamafaina ai le mamalu o le sauniga, ma fugalaʻau vaivai piniki fugalaʻau i luga o le fua-o loʻo lagolagoina foliga o tioata. E fuga lemu le fugalaʻau ma faʻamalosia, e le o se faʻavave. Faʻaalia lona taua ma lona taua, e ogaoga ma taulaʻi. Matagofie fugalaʻau!

"YAN-Romeo"

Vaioleti ma se igoa alofa O le fugalaʻau e tai tutusa lava ma le toa a Shakespearean o le Renaissance - ofu mafanafana, ofu mafanafana lanumeamata lanumeamata. Ma o le lagi-lanumoana lanu o le lanu o le loloto amio mama, filemu, malamalama, paia. Fuga fugalaʻau, fugalaʻau ma susulu ma tetele fugalaʻau. Fuga mo se taimi umi.

"YAN-Fairy Tale"

O lenei Vaioleti e faʻataulaitu moni, e suia i taimi o fugalaʻau. A tatalaina, e pei o se matagofie kofe-piniki kofe kofe, lanumeamata laina faʻaali i autafa o le petals, lea e faʻasolosolo liu avea faʻamalosi "fulufulu". Ae le o se vavega?

O lau o le Vaioleti ofoofogia e tupu i foliga o se vaʻa ma sili atu nifo nifo i luga o le pito ma se matagofie paʻepaʻe ma lanumeamata felanulanuaʻi i luga atoa o le lau. I aso malulu o Tesema aso, e te manaʻomia se moli i tua atu o le ipu malamalama lava ia, ona umi lea o le a avatua e le Vaioleti lona faʻamaneta.

"YAN-Zabava"

O le Vaioleti e pei o se lole suka suka, coral piniki, ma le lautele lautele o le cherry-pollinated border. O nisi paʻu o lanumeamata lanumeamata laʻau fiafia e tuʻu ese le ofu o Vaioleti. Matua manaia le manaia i le faaaliga! O lenei Vaioleti e ola vave, fausia ai ni fagu, o lona fugalaʻau e faʻaauau tele ma susulu, faʻaosofia lagona ma faʻamalosia le ola.

"YAN-Pasha"

O ituaiga lanu viole lanu eseʻese, e manatua ai le pupula o le lilac-lanumoana o fetu ma fetu uiga ese faʻatasi ma faaputuga fetu. O le mata o le moli lanumeamata, matua talafeagai ma puʻupuʻu. Laʻau faʻamaʻa na ufiufi. Fugalaʻau fugalaʻau ma tau lauusiusi e fesoʻotaʻi ma se le mailoa matagofie paneta.

"YAN-Madam"

O le lanu o lenei ituaiga o violets e matua ofoofogia lava: o le tele voluminous peach-piniki fugalaʻau i ona pogisa, pupuni ma faʻamamafaina le atoa foliga chic o le fugalaʻau, manatuaina o se sili ona aoga tele-faʻaputuga teufugalaau. O le lanumeamata lanumeamata lanumeamata fefiloi fealofani i totonu. E fuga mo se taimi umi, teuteuina le fale, faʻaopopoina le tofo talafeagai.

"YAN-Ataata"

Fugalaau Vaioleti foliga mai o ipu, ma laulaʻau lanumeamata ma nifo e pei o se laulau eseese - ia lava potopoto, o se sili ona mafanafana ma mafanafana fugalaau. O lanu piniki lapopoʻa i luga o petala taʻitasi e matua manaia lava, faʻafeiloaʻi ma musumusu lemu: "Lilo mai ou mata ia te aʻu." Ma o le taimi lava lea e agi ai ma le filemu ma le toʻafilemu, ti mafanafana sasaa i totonu o ia ituaiga agalelei ipu ma piniki pi, siamu manogi, o se mumu piniki e te le loto i ai e ataata ma malolo. O le Vaioleti e tupu vave lava, fuga mo se taimi umi, aumaia le filemu ma le fiafia i le fale.

Vaega iloga

Faʻaputuputu tomai Na teena e N. Puminova le faʻasusu masani o vaioleti... E ui lava i le mea moni o le violets ola ma fuga lelei faʻafetai i lenei metotia, o le viole ola i luga o wicks tupu tele tele rosettes e le masani ona matua, ma o fatu fatu o laʻau ua leaga. I se faʻaopopoga, e tusa ai ma le faʻapitoa, fagu ma laces e le o atoa matagofie. O le mea lea, e fautuaina e le faifaatoʻaga le faʻaaogaina o le metotia masani o le faʻasusu.

O le vaega sili ona taua o le tauivi mo le atoatoa ma le le mafaatusalia tonu i le iʻuga o lo latou agavaʻa. Ua iloa o Natalya Aleksandrovna na te gaosia ni ituaiga fou e seasea tupu, sina mea itiiti. O le a le mafuaʻaga o lenei faifaiaga? Ioe, ma le lelei. Fou ituaiga e maʻaʻa ma filifilia ma le faʻaeteete, ma e naʻo le Vaioleti ituaiga e mauaina se igoa ma avea ma se galuega sili ona lelei.

E le faigofie taʻiala a le matai: e tatau ona mama le auala i fafo, e fiafia i tamaʻi tulaga, ae i le taimi e tasi fugalaʻau tatau ona lapoʻa ma sili atu ona i ai ni peduncles malosi, ma fugalaʻau tatau tatau ona vaʻaia e le tamaoaiga ma tele.

Tusitusiga! O lenei o loʻo matou galulue i le fausiaina o se vaioleti felanulanuaʻi, e i ai iʻuga - o se le masani ai Vaioleti ma le mauʻoa mumu fugalaʻau na faia "E tatau ona i ai le fealofani," o le tala lea a Natalya Alexandrovna, faia ana lava ia faataitaiga, taumafai mo le atoatoa.

O le autu finauga ma finauga e fiafia i le faʻatupuina o violets e matua faigofie ma tuusaʻo. O violeti matagofie e maopoopo, e mafai ona tuʻu faataamilo i le fale, ma e fuga mai ma le tausiga lelei toeititi atoa le tausaga atoa! Ma o le sili ona lapoʻa lanu fuaina mafai ona "teuteuina" e oʻo lava i le sili atu efuefu ma leai se lanu o aso uma olaga, faʻatumu le fale i le fiafia ma le fealofani.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: THE MAGIC OF A SMILE Cinderella, ep. 8 EN (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com